89387
PlayStation3
-
ToM1113 #74126 Ha a ps store ban elinditottam egy letöltést, egy demo játékot akarok leszedni, és rámentem hogy töltés a háttérben, és kiléptem a profilból és átléptem egy másikba akkor is tölti tovább a játékot?
Hogyan tudom megnézni hogy hol tart a letöltés?
Mert csak újból tudom elindítani a letöltést....
Viszont a routeren villog a lámpa, ameik a ps3 ra van dugva nagyon gyorsan, úgy mint amikor tölteni szoktam sz.gépen.
-
#74125 üdv
Leformáztam a kis vinyót FAT-ban.rámásoltam a zenéimet de most sem találom a PS beállitásia közt. -
ToM1113 #74124 értem. kösz. Bocs a fárasztásért.... -
#74123 Playstation network / Playstation store játékok.
Letölthetőek, legtöbbször lemezen meg sem jelennek.
Általában annyira nem komplexek grafikailag, így a ps3 képes 1080p-ben megjeleníteni. -
ToM1113 #74122 én hiszek nektek.. :D
Még 1 kérdés, mivel e zaz első konzolom és egyáltalán nem vagyok otthon a témában.
Psn játékok? -
#74121 Ezt nyilván olyan játékkal tudod megtenni, amit támogatja a 1080p-re skálázást szoftverből.
Ha bemész a display settingsbe, és csak a 720p-t pipálod be, akkor 720p-be fogja futtatni, és láthatod, hogy nincs különbség. Csak utána azért ne felejtsd el visszaállítani 1080p-re, hogy ha esetleg lesz olyan psn játékod, ami valós 1080p-ben pompázhat.
De a rövidebb út, hogy hiszel nekünk, és szarsz rá :) -
ToM1113 #74120 Igen, én megpróbálnám, de éppen ezt nem tudom hogy kell.
"Próbáld meg ugyanazt a játékot 720p-ben, és 1080p-ben, nem fogsz jelentős különbséget észrevenni..."
Szóval hogy tudom átváltani 720p ről 1080p re?
Mostmár kezdem érteni különben szerintem, mert utánna olvasgattam...
Szóval, Ps3-on csak néhány játék támogatja a full hd 1080p-t.
Ezért a játékok többsége 720p-n fut ( 1280*720 ??).
De én azt hittem, hogy valamit esetleg állítani kell, hogy max felbontáson fusson a játék.
Ezek szerint a Ps3 mindig a lehető legnagyobb felbontáson futtat mindent alapból?
-
#74119 Ja. -
#74118 Szerintem te félreértettél valamit.
Egy két játékot, főleg psn játékot kivéve egyik játék sem fut natív 1080p-ben, maximum felskálázza a konzol a képet, és már úgy küldi ki a megjelenítőre, azaz nem a megjelenítőnek kell "széthúzni" a képet. Egyszóval az nem valós 1080p-s renderelt kép, hanem 720p (jó esetben) átskálázva 1080p-re. Boxon ezt egy beépített chip végzi, ps3-on szoftverfüggő.
Próbáld meg ugyanazt a játékot 720p-ben, és 1080p-ben, nem fogsz jelentős különbséget észrevenni... -
#74117 Nincs, törődj bele. -
ToM1113 #74116 És ez mitől függ?
Mert szerintem egy Dirt 2 van olyan új játék hogy 1080p-n mennyen.
Manuálisan nincs valami beállítás, amit esetleg el kell végezni?
-
#74115 A 360 mindent fel tud skálázni 1080p-re a PS3 pedig nem. -
ToM1113 #74114 Üdv!
Ma meglett a ps3.
Szépen össze lett kötve, hdmi kábellel, bekapcsol, jó, működik.
Azonban azt figyeltem meg hogy amikor bekapcsolom felül azt írja ki a tv ball felső sarkában hogy, hdmi, 1920*1080, viszont ha rámegyek arra a demo játékra amit ps store ben letöltöttem, pl Dirt 2, vagy NFS shift stb, akkor felül a felbontás átvált 1280*720 ra.
Szoval a ball felső sarokban ezt írja ki, hdmi, 1280*720.
De pl fight night round 4 ( vagy vmi hasonló a neve, Boxos játék), annál nem váltott át és maradt a 1920*1080 as felbontás.
Kérdés az lenne hogy ez miért van?
És hogy hogy lehetne az összes játéknál beállítani hogy a legmagasabb felbontáson mennyen? (1920*1080)
Eddig csak ez a problémám.
Kösz a segítséget.
-
Bebi07 #74113 értem, kösz szépen -
V1SoR #74112 Annyi a lényeg,hogy csak Brit,Amerikai és Japán store van. Tehát ha reggelni akarsz pl az UK storera,akkor Brit adatokat adj meg,az USnél amcsi adatokat -
Bebi07 #74111 a store csak annyi hogy generálok egy címet meg nevet és kész?
csakmer itt mindenki szenved hogy nem működik neki...
remélem nem annyira bonyolult
kösz a segítséget -
#74110 ahha akkor értem köszönöm. -
#74109 A PS3 csak a FAT filerendszert ismeri.
Felteszem a laptop vinyód NTFS-ben volt formázva.
Ha igen, akkor ez a probléma. -
#74108 Sziaszok
Tegnap én is vettem egy PS3-at és arrol érdeklödnék,hogy van nekem egy laptop vinyóm (az van a ps3ban s) és az tele van zenével meg filmel,ha rádugom a psre usb-n,nem ismeri vagy én nem találom.lehet ezzel valamit kezdeni vagy nem ismer fel külsö vinyót a gép? -
ToM1113 #74107 Kösz. -
V1SoR #74106 Igen, UTP-vel lehet -
ToM1113 #74105 Routertől szeretném elvezetni a netet a ps3 hoz.
Milyen kábelt kell vennem?
Olyat mint router és sz.gép közé? (utp) -
#74104 Akkor értem, nekem a nintendo kimaradt, talán ezért nincs nosztalgikus vonzodásom ezekhez a játékokhoz :) -
#74103 rovidebb, de kulonallo tortenete van mindkettonek, de Nico is felbukkan, szoval kapcsolodnak egy bizonyos szinten. pl mikor nico-val kirabolod a bankot akkor az egyik tusz aki a foldon fekszik az veletlenul pont a "homitonis" karakter. -
#74102 Ez az uj GTA rész ez teljes játék vagy csak ilyen rövid kis történet? Játékidőben van olyan jó mint az alap GTA IV? -
#74101 en nintendo-n nottem fel ezert a 2D-s jatekok szamomra sokat jelentenek. es ha meg van kelletje akkor ezek szerint nem vagyok egyedul. -
#74100 Én sose értettem hogy ezeknek miért van még piaca 2010ben :) Bocs, de utoljára 10éves koromban lövöldöztem ilyenekkel, mi ebben a jó? no offense, csak nem értem, lehet nem is kell:) -
#74099 ehhez hasonlo jatek van mar psn-en, vagy ez lesz az elso? -
#74098 Az egyik legprofibb motion capture az MGS-ben van, nézz róla "így készült" videókat.
Ha történetként nem köt le, akkor játékként nem érdemes vele foglalkoznod. -
#74097 Na, adtam egy esélyt a Metal Gear Solid 4-nek... nem jött be... tetszett a rejtőzködés meg minden, de a lövöldözés, az nagyon béna, irányithatatlan... ja és mikor megláttam a járöröző katonákat, feladtam, ugy sétálnak mint akik beszartak, nagyon gáz, 2010, motion capture? -
Dj Siegfried #74096 és hol lenne a gond ezzel, hogy kérné a lemezt? -
Papesz #74095 Katt -
ToM1113 #74094 Postaköltség mennyi lenne körülbelül egy ilyen vagy ehhez hasonló külföldi online boltnál? -
#74093 www.videogamesplus.ca
De ilyen szutyok árfolyamnál biztos nem éri meg. Kb. 1 éve nagyon jó bolt volt, gyak új játékokat tudtál venni 10k-ért (postával együtt). Most 200 Ft környékén van 1 CAD, így ebben a formában nagyon nem buli. -
Hugh Hefner #74092 használtjátékkal nekem nincsenek pozitív tapasztalataim. de sok kis konzolbolt van Bp-n, aminek érdemes nézni az oldalát, mert jó akcióik vannak. konzolstudio, platinumshop, konzolokszervize. igy jutottam pl 2k-ert unchartedhez, 3k-ert motorstormhoz, 5k-ert lbp-hez, 8k-ert (jo, ez tenyleg kicsit sok volt) gta4-hez, ujonnan, es nem kell szarozni a 14-16 eves korosztallyal (es ennek a veszelyesebb formajaval, aki 20-30-as borbe bujt) -
ToM1113 #74091 Hopsz, kicsit feljebb kellett nézni. -
#74090 Ha lesz is teljes installáció a lemezt akkor is kérni fogja. Különben egy bluray-el (gy.k. dvd) játszana egész Magyarország.
Új kérdést kérek, mert ez is volt kétszázezermilliárdszor. -
ToM1113 #74089 A hét vége felé jön a konzol, és érdeklődni szeretnék hogy játékokat, hol lehet olcsón venni?
jatekaim-rol tudok.
Multkor egyik ismerős mutatott egy kanadai oldalt ahonnan lehet elég olcsón nem olyan régi játékokat venni. ( 20 dollár + kiszálítás = kb 5000 ft ért)
De sajnos nem tudom fejből az oldalt, esetleg vki?
Vagy valami másik bolt? -
Dj Siegfried #74088 hm nem is tudom. felhasználó barátibb lenne a gép? az írott cuccokat akkor sem lehetne megoldani. és ez jó is így. de több értelmét látnám a copy game to hdd opciónak, mint a vedd fel hd minőségben a filmeket a gépedre témát. -
ToM1113 #74087 :) Jó, tudom. Akk blu-ray........:P
Papesz: Ez igaz.