PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod vannak kategóriák a hdmi szabványban. Míg régen elég volt a 720p/1080i is addig az 1.3-as hdmi-nél követelmény az 1080p jelátvitel, míg a régi kábelek TALÁN átvitték az 5Gbps szemben a jobb minõségû 10Gbps.
Nincs kedvem keresgélni, keress utána te, ez most az utolsó hsz mert sok dolgom van.

Persze amit Árpitallica írt arra a hibára nem az aranyozott kábel a megoldás, ebben egyetértünk.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

neked ez a háromszög display all beragadt...😄DD
Nemtom hol olvastad, de félreinformáltak, ne hidd, hogy mindenki hülye és csak te vagy az okos. 😊

DanielT
Bizonyítékot!

Valami ilyet!

"You should never pay more than $10 for a standard six-foot HDMI cable. And despite what salesmen and manufacturers might tell you, there's no meaningful difference between the $10 cable and the $50 cable."
DanielT
Hát a játéknak nem sok köze van ehhez a teszt képhez 😊 Ezzel csak azt akarom neked demonstrálni, hogy ahol valóban feketeség van folyamatosan, ott fekete lesz a kép. A kis pontok amit látsz, az nem képzaj, bár tényleg idegesítõ tud lenni.

Én sem értem, a posti psn cardot kiküldik, de online nem vehetek csak uk kártya és számlázási címmel....

Na akkor több ilyen linket légyszi ne....

legtöbb 10 dolcsis hdmi még az 1080p-t sem tudja átvinni....

Kösz szépen! Majd megpróbálom akkor, és gondolom megnyitottam utánna csak simán berakom a gamet és megy is, aztán meg végeztem és kilépek játék után a képbõl is 😊

DanielT
Perszepersze. Én azért várom HDMI témában a linket a cikkhez... addig is idéznék a Learnhdmi.com -ról:

"So what really matters between a $10 HDMI cable and $100 (or more) cable? A lot of people will tell you there is absolutely no difference - while strictly speaking there do seem to be some differences, the majority of the markup seems to go to marketing and profit.

HDMI is a digital format - unlike analog, where some amount of noise, or static, is constantly present. A digital signal is basically “all-or-nothing” - you either receive the image in its entirety or not at all."
Rajtuk se lehet elmenni. Postán küldenek játékot, ráadásul ajánlottan, ellenben e-mailben egy instant kódot nem. 😊

DanielT
Fogod ezt a képfile-t, felmásolod egy pendrive-ra, bedugod a PS3-ba és a Pictures menüpontnál kiválasztod a pendrive-ot, megnyomod a háromszög gombot, display all, és megnyitod a képet.

Csúnyán beszoptam, mert a shopto nem küldd Mo-ra 20 fontos insant kódot, szóval akkor várhatok az usa megjelenésre. 😞

"az aranyozás(gyk. sárgítás) egy átbaszás."
Azért ez így csúnyán nem igaz. Azt tudom elképzelni, hogy vettél egy "árányózótt hdmi-t a kínai piacon ezeöccáé' ami tényleg sárgítás volt. 😊)))
Ajánlom figyelmedbe pár neves oldal profi szakembereit(hazi-mozi.hu, hifipiac.hu) hogy miért jó dolog csatlakoztatásnál az aranyo...
áhh, de mégse.....
....fölösleges, nem szenvedek veled, indexes stílusú, folyton fikázáson felnõtt forumozó nem ér annyit.
Vedd semmisnek a fenti irásom. <#integet2> <#wave>

Hát azt mindenesetre nagyon megköszönném neked, ha leírnád nekem, hogy pontosan hogyan is kell ezt csinálni a megjelenítést? 😊

DanielT
Sehogy nem tudod korrigálni, az olyan. Az alapfekete akkor lesz, ha megjelenítesz rajta egy koromfekete állóképet, ott nem lesznek szemcsék.
Akkor speciel a ps3-on(80GB-os), mikor játszok pl egy sötétes pályán, akkor ilyen szemcsék vannak az alapfeketén, na ezt hogyan lehetne korrigálni, mert pl egy 720p-s játéknál csinálja ezt, pedig tisztának kéne lenni, habár a világosabb pályáknál nagyon gyönyörû, ott egyáltalán nem látni ezt. 😊

Nem írtam olyat, hogy "ettõl függetlenül akkor sem lehet azt mondani hogy nem lehet jobb multimedia centert összerakni" hanem annyit, hogy nincs a piacon olyan készülék ami támogat ennyi funkciót. Ez tény.
Összerakni, össze lehet csak épp kell hozzá egy pc-s szakember, fasza virusírtó de emellett még folyamatos karbantartás, középfokú pc-s ismeret és ahogy Alien! írja kábé 3szor annyi pénz....de még akkor sem lesz SACD lejátszás mint a 60gigásban....
Egyértelmûen a legtöbb legális formátumot lejátszó készülék a 60gigás ps3. Ennyi.

DanielT
"de ezt gondolom majd egy aranyozott hdmi-vel el lehet tüntetni."

Semmi köze hozzá, digitális átvitel, az aranyozás(gyk. sárgítás) egy átbaszás. Analóg átvitelnél volt értelme és arra utaznak, hogy akiben ez maradt meg, utána is megveszi az "aranyozottat". Te is bedõltél.

Valóban a komponens kábel a legmegfelelõbb a PS2-höz, de azzal is borzalmasnak fogod látni, mert az is. Nem véletlen játszom hagyományos CRT tévén a Ps2-t, pedig van fullhd tévém is, sõt komponens kábelem is a géphez. Halottnak a csók!
Nálam végülis úgy van kialakítva az egész, hogy van külön ps2-õm meg ps3-mam, igaz egyenlõre a ps2 egy ezüstözött SCART kábellal van összekötve a tévével, a ps3-om pedig ezüst hdmi kábellel. Pl vannak néhol ilyen alapszemcsék a képernyõn, fõképp akkor látszik(pl: killzone 2-nél), amikor sötétes pályarész jön, de ezt gondolom majd egy aranyozott hdmi-vel el lehet tüntetni. 😊 Akkor végülis egy Komponens kábel kell a ps2-höz és talán nem lesznek annyira pixelesek a játékok. Ám nagyon szépen köszönöm a segítségeteket mégeggyszer! 😄

sector512
Ja jogos inkább 200, fõleg hogy egy normális ház lehet csak 50-60. Popcorn és társai is jók, ha nem lenne a ps3 én is tuti olyat vennék.

PSN: s3ctorHU

Alien!
lehet,de inkább 200-250ezerbõl,hogy hangja se legyen,és odaférjen kinézetben a rendszer mellé....

szvsz ha már médiacenter akkor popcorn hour és társai.....az 70ezerbõl megvan...keveset eszik,visz mindent,persze csúnya mint a bûn,de ennyiért mit várjon az ember,nem?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

sector512
Az utolsó mondatban írtam is hogy jobban megéri a ps3, ettõl függetlenül akkor sem lehet azt mondani hogy nem lehet jobb multimedia centert összerakni.

Alien!
100-150-ért?!? Én próbálkoztam HTPC-vel,de letettem róla a HD audió miatt...És van olyan haverom,aki a BDripjeivel lassan 1,5 éve szív,mert nem tudja a truehd-t bitstreamben áttolni...Most vett megint kártyát(50e),amivel elvileg megy,de ehhez most meg szoftver nincs...majd érkezik vmikor....ehhez képest a ps3-al ez már több mint 1 éve patentul mûködik...70ezerért.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

gazgoblin
20.99$ (4000HUF) a Burnout ultimate a PSN-en.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

n000rbi
A 3. ponthot helyesbíteném... kompoNENS kábelre van neki szüksége (amin van egy háromágú vörös/zöld/kék csati a videóhoz és egy vörös/fehér a hanghoz), ez adja a lehetõ legjobb képet Ps2-õn. Pl. MM-ban is meg lehet kapni 1990ért, de Ps3 kellékeknél kell keresni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

sector512
Azért azt nem mondanám hogy nincs még egy ilyen sokoldalú multimédia center a piacon 😊 100-150k körül már össze lehet rakni egy nagyon erõs htpc-t, és az is tud ennyit, sõt többet is. Nyilván jobban megéri egy ps3, de ez más kérdés.

Karez
Bár sokan mondják hogy nem erre találtak ki van pár trükkje hogy a ps2-es játékok is valahogy kinézzenek úgy mint régi fényükben.

1. TV beállításoknál állítsd át 4:3-as arányban, igaz ilyenkor oldalt jól összenyomja, de a régi tv-k méretét szimulálja, így a játékok sem kavarnak be.

2. Ps3-on belül Setup menüben Game fülnél van olyan hogy ps2 Upscaler, ez is sokat segíthet, de nem ajánlom tapasztalatom szerint csak rosszabb lesz az egész. Inkább a smoothing-ot kapcsold be, plusz a fent említett 4:3-as arány beállítását.

3. Egy Ps2 megléte és kompozit kábel, mivel a 60 gigás ps3-as nem az igazi emulátor terén érdemesebb ps2-vel szórakozni ilyennel, szerencsére azóta piacra dobtak kompozit kábelt is ami elméletileg már tényleg minimális recés éleket lehet látni. (Remélem azért a szotyi a jövõben kidob már egy normális frissítést a ps2 emulátorhoz ha már annyira beszeretnék vezetni a letölthetõ ps2-es játékokat)

Karez
Sztem aki ezt mondta neked, jó erõsen rúgd tökön ekkora fasság kijelentése miatt.

Azaz KAMU az egész. Bármelyik PS3-as verzióval lehet egymással zúzni, hisz mindegyik ugyanaz az alkatrészek vannak benne. (csak az egyik kisebb nanotech alkatrészek vannak benne mint a másikban)

Smithie
Ezt ki mondta neked?
Heccsátot nekije!<#violent><#gun><#bdead>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Hi!
Új konzolos vagyok,most vettem egy ps3 slim-et!Páran azzal ijesztgetnek,h nemtudok azzal a haverommal játszani a neten akinek sima ps3-a van!Igaz ez?Ha nem,lehetséges megoldásokat elõre is köszönöm!
NEXUS6
Gecik!
Ti voltatok? Most küldtem el a futárt!
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Én csak segíteni próbálok! <#idiota>
ahogy látom elvagy magaddal😊

PSN ID:misi2mezei

Papesz

DanielT
Lehet, hogy a Kamcsatka félszigetre rendeltél egy családi adag folyékony szappant...
kuldtek emailt az uzletbol ahonnan rendeltem,hogy nyomon kovethetem a csomagomat ha beírom a linkben a kodot!
na de itt a bokkeno rámegyek a linkre behozza a GLS honlapját csak az a gond,hogy a kod amit megadtak 1 számmal tobb mint amennyit be lehet írni....
probáltam elhagyni az elso meg az utolso betut de nem jo:S
remélem ez nem lesz hatással a rendelésre....

na, ha jol ezekelem most szallt el a psn

Egyébként Zavvi-n nem találom, jól eldugták, keresõ sem dobja ki a psn card-ot.

Én az instand code-ra pályázok, mert azt elvileg egybõl megkapom és ha ma nem lesz Hustle Kings az usán akkor ott idén bukta és akkor holnap megvenném a shopto-s instandot és este akár már biliárdozhatok, míg a posta idén a kártyát már nem hozná ki. Biliárd nélkül meg idén már nem élet az élet. 😊

Egyelõre még nem. De a 20 fontos a Zavvi-n 2 fonttal olcsóbb. Ellenben onnan küldik az egészet tokostól.

Papesz

Te sem vettél még shopto-s eu-s psncard-ot online? Tudod amikor csak a kódot küldik.

Sehogy, wireless.

Papesz

Csõttök! Holnap kiszállítják az általam rendelt cuccokat, köztük egy kontrollerrel. Hogy kell csatlakoztatni a ps-hez? Valaki elmagyarázná megköszönném!
n000rbi
Pedig én próbáltam a kedvedben járni 😛😛😛

Prody
Resi 1-2-3 -t ki játszotta végig egyhuzamba?😄 Én most töltöttem le és már alig várom, hogy kijátsszam õket... az elsõt végigvittem egyszer, de a kedvenc játékom akkor is.

a Dantes Inferno demo már elérheto eu store rol?vagy még mindig csak USA rol?

DanielT
Életem legfeleslegesebb elfecsérelt bájtjai voltak a letöltése, és percei a próbája 😊
n000rbi
Resonance of Fate a.k.a. End of Eternity demó tölthetõ a japó store-on!

Ma jön a Hustle Kings, az eu store elérhetõ! Nem tudom jön-e az usára is, de csúnyán beszopom ha nem, mert onnan tudok vásárolni és idén ez az utolsó frissítés. Lehet gyorsban kéne venni egy shopto-s psncard-ot amit e-mail-ben küldenek? Vett már valaki ilyet, mûködik itthonról?

NEXUS6
Dobd el!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A ps3 multimédiacenter. Elsõsorban azért, mert minden legálisan elérhetõ compact disc formátumot lejátszik(kivéve dvd-audio), internet elérhetõ, fotó, zene, videó feltölthetõ a gépre.
Ez így egyben egy multimédia center a mai világban.
Sõt továbbmegyek, nincs még egy ilyen sokoldalú multimédiacenter a piacon!

Természetesen ps3 és ps3 között is van különbség multimédia szempontjából az ûberkirály a 60gigás elsõ széria, mert az még SACD, multikártyaolvasó, 4 usb-s készülék.
De szerintem ezzel Te tisztában vagy.