PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs kedvem keresgélni, keress utána te, ez most az utolsó hsz mert sok dolgom van.
Persze amit Árpitallica írt arra a hibára nem az aranyozott kábel a megoldás, ebben egyetértünk.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nemtom hol olvastad, de félreinformáltak, ne hidd, hogy mindenki hülye és csak te vagy az okos. 😊
Valami ilyet!
"You should never pay more than $10 for a standard six-foot HDMI cable. And despite what salesmen and manufacturers might tell you, there's no meaningful difference between the $10 cable and the $50 cable."
legtöbb 10 dolcsis hdmi még az 1080p-t sem tudja átvinni....
"So what really matters between a $10 HDMI cable and $100 (or more) cable? A lot of people will tell you there is absolutely no difference - while strictly speaking there do seem to be some differences, the majority of the markup seems to go to marketing and profit.
HDMI is a digital format - unlike analog, where some amount of noise, or static, is constantly present. A digital signal is basically “all-or-nothing” - you either receive the image in its entirety or not at all."
Azért ez így csúnyán nem igaz. Azt tudom elképzelni, hogy vettél egy "árányózótt hdmi-t a kínai piacon ezeöccáé' ami tényleg sárgítás volt. 😊)))
Ajánlom figyelmedbe pár neves oldal profi szakembereit(hazi-mozi.hu, hifipiac.hu) hogy miért jó dolog csatlakoztatásnál az aranyo...
áhh, de mégse.....
....fölösleges, nem szenvedek veled, indexes stílusú, folyton fikázáson felnõtt forumozó nem ér annyit.
Vedd semmisnek a fenti irásom. <#integet2>#integet2> <#wave>#wave>
Összerakni, össze lehet csak épp kell hozzá egy pc-s szakember, fasza virusírtó de emellett még folyamatos karbantartás, középfokú pc-s ismeret és ahogy Alien! írja kábé 3szor annyi pénz....de még akkor sem lesz SACD lejátszás mint a 60gigásban....
Egyértelmûen a legtöbb legális formátumot lejátszó készülék a 60gigás ps3. Ennyi.
Semmi köze hozzá, digitális átvitel, az aranyozás(gyk. sárgítás) egy átbaszás. Analóg átvitelnél volt értelme és arra utaznak, hogy akiben ez maradt meg, utána is megveszi az "aranyozottat". Te is bedõltél.
Valóban a komponens kábel a legmegfelelõbb a PS2-höz, de azzal is borzalmasnak fogod látni, mert az is. Nem véletlen játszom hagyományos CRT tévén a Ps2-t, pedig van fullhd tévém is, sõt komponens kábelem is a géphez. Halottnak a csók!
PSN: s3ctorHU
szvsz ha már médiacenter akkor popcorn hour és társai.....az 70ezerbõl megvan...keveset eszik,visz mindent,persze csúnya mint a bûn,de ennyiért mit várjon az ember,nem?!?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
1. TV beállításoknál állítsd át 4:3-as arányban, igaz ilyenkor oldalt jól összenyomja, de a régi tv-k méretét szimulálja, így a játékok sem kavarnak be.
2. Ps3-on belül Setup menüben Game fülnél van olyan hogy ps2 Upscaler, ez is sokat segíthet, de nem ajánlom tapasztalatom szerint csak rosszabb lesz az egész. Inkább a smoothing-ot kapcsold be, plusz a fent említett 4:3-as arány beállítását.
3. Egy Ps2 megléte és kompozit kábel, mivel a 60 gigás ps3-as nem az igazi emulátor terén érdemesebb ps2-vel szórakozni ilyennel, szerencsére azóta piacra dobtak kompozit kábelt is ami elméletileg már tényleg minimális recés éleket lehet látni. (Remélem azért a szotyi a jövõben kidob már egy normális frissítést a ps2 emulátorhoz ha már annyira beszeretnék vezetni a letölthetõ ps2-es játékokat)
Azaz KAMU az egész. Bármelyik PS3-as verzióval lehet egymással zúzni, hisz mindegyik ugyanaz az alkatrészek vannak benne. (csak az egyik kisebb nanotech alkatrészek vannak benne mint a másikban)
Heccsátot nekije!<#violent>#violent><#gun>#gun><#bdead>#bdead>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Új konzolos vagyok,most vettem egy ps3 slim-et!Páran azzal ijesztgetnek,h nemtudok azzal a haverommal játszani a neten akinek sima ps3-a van!Igaz ez?Ha nem,lehetséges megoldásokat elõre is köszönöm!
Ti voltatok? Most küldtem el a futárt!
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSN ID:misi2mezei
na de itt a bokkeno rámegyek a linkre behozza a GLS honlapját csak az a gond,hogy a kod amit megadtak 1 számmal tobb mint amennyit be lehet írni....
probáltam elhagyni az elso meg az utolso betut de nem jo:S
remélem ez nem lesz hatással a rendelésre....
Papesz
Papesz
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez így egyben egy multimédia center a mai világban.
Sõt továbbmegyek, nincs még egy ilyen sokoldalú multimédiacenter a piacon!
Természetesen ps3 és ps3 között is van különbség multimédia szempontjából az ûberkirály a 60gigás elsõ széria, mert az még SACD, multikártyaolvasó, 4 usb-s készülék.
De szerintem ezzel Te tisztában vagy.