PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd fel enged, ha úgy gondolja. De reklamálhatsz is a készítõknél, hogy az ingyen próbálható, nem végleges szoftverük nem úgy mûködik, mintha kész lenne.
Gondolkozz egy nagyon picikét.
és ami a legfurább,hogy azt írja ki,hogy az internet kapcsolat megszakadt probáljam meg késobb!de direkt leteszteltem a BF 1943 al és nincs semmi baja a kapcsolatnak....
simán lagg nélkul játszottam!és másnak meg megy...
PSN ID:misi2mezei
vagyis fel sem enged....
1 menetet simán lejátszottam de utána nem enged fel!
valaki nem tudja miért?
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Papesz
remélem tetszeni fog!
tobbet nem csinálok lyen hulyeséget😄jo az ott ahol van...
Google ilyeneket dobott ki:
- Logitech Driving Force GT
- Logitech Formula Force EX
Melyikre gondolsz?
mert ugy csináltuk,hogy neki van 1 USA accja meg adta a jelszot és az emailt és azon belul belementem a transaction ba és onnan toltottem le!
vagy akkor a szabály mit számol?
az egyik haverral vettunk BF1943 at kozosen és megcsináltuk ezzel a transactionos sz*rral,hogy menyjen nálam is!
na de az a gond,hogy a hulye fejemmel toroltem azt a USERT amivel leszedtem a BF aktiválot és most nem megy a játék😞
ezt nem lehet valahogy visszacsinálni,hogy menyjen?
vagy megint lekell szednem?mert még várok hátha meg lehet oldani mert még a másik haverjának is oda akarja adni és ugyebár csak 5x lehet....
a segítséget elore is thx!
Minden játék megy mindegyik kormánnyal.
Nincs jó Rally játék, (csak a fos Dirt1-2) várd meg a GT5-öt, abban valóban lesz.
Lenne 1-2 kérdésem, amire Ti biztosan tudtok válaszolni:
szeretnék venni a közeljövõben egy kormányt pedállal PS3-hoz. Sosem játszottam autóversennyel korábban, de gondolom igazán csak kormánnyal érdekes a dolog.
Melyik típust ajánljátok? Van olyan, hogy az egyik játék csak az x kormánnyal megy, a másik csak az y-nal? (remélem nem 😊 )
Létezik valami jó rally-s játék PS3-ra, vagy várjam meg a GT5-öt (mintha képek alapján az is lett volna benne)?
Köszi,
G.
Neked is csalódás volt, pedig lehetett volna jobb is, nem állt volna sokkból... egy játék, ugy kell kezelni és azt kell nézni, az mindegy hogy mire való... GT személyében a minõség az amit elvárnak az emberek, ami ebben nem volt meg, ahogy te is mondtad anno.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"This is NOT the demo version of the upcoming Gran Turismo 5."
940,000 google találat a Gran Turismo 5 demo szókapcsolatra.
A játék elsõ képernyõje a GT5 hivatalos logó. Második képernyõje: This is the DEMO version of the upcoming Gran Turismo 5.
A többi csak DUMA. Arra meg nem vagyok vevõ. Nem érdekel a bullshit, semminek a megvédése, ezt már megszokhattátok volna tõlem, CSAK A TÉNYEK!
Elbaszták, de nagyon keményen.
"Csalódás azoknak akik nem olvastak utána maximum,hanem vakon letöltötték"
Minden egyes betût elolvastam róla, ezredmásopercre készen. Mégis kurvanagy csalódás lett.
az n4g-en temérdeknyi cikk/preview/beharangozó volt...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ez meg a másik baromság amit nem kéne erõltetni. A Polyphony írta rá, hogy demó, ezzel a képernyõvel kezdõdik a játék. Csak és kizárólag az õ hibájuk. Lehet védeni sokféleképpen, csak azzal nem, hogy ezt a média kiáltotta ki demónak.
Szokás szerint a szarral egyenértékû kommunikáció áldozatai vagyunk.