89387
PlayStation3
  • TothLaci
    Beregisztráltam magamat, de úgy néz ki, elég kellemetlenül érzem magam, hogy magyar vagyok.
    Azt hittem, tölthetek le demot, de fel sem enged.
  • TothLaci
    Köszi szépen. Itt nem is a döntés volt nehéz, hanem a megszerzés.
    2.70 Fw-el érkezett.
  • Felgolos
    Bc2 a legjobb
  • Bogyi007
    Működnek még a Bc1 szerverek is, melyik a jobb?

Singleben az 1 multiban a 2 pörgősebb az első résznél.
  • LeventeV
    vegul csak a fatnel dontottel? amugy grat a gephez.
  • Bogyi007
    Még jó hogy én ajándékba kaptam a saját kábelemet a géphez :D
  • TothLaci
    Én is beszereztem egyet. Kár, hogy ezt a funkciót pedig továbbá már nem használhatom.
  • Bebi07
    amúgy nem tudom mér jó ez a media server(jóllehet az extra formátumokat kezeli, de lehet még ebben sem különbözik)nekem megtalálja a ps a gépet eleinte nem de most már működik
    amit a media serverről nézek, hallgatok az akadozik, de amint rámegyek normálisan a ps3 által megtalált gépemre semmi sem akad...nemtudom ezzel én egyedül vagyok?
  • Bebi07
    a bad company 1 vagy a 2 a jobb?
    érdemes mindkettőt beszerezni?
    az ea server teljesen halott?
    kösz a válaszokat:)
  • Bebi07
    megoldottam...csak be kellett állítani a megosztás engedélyezését
  • Bebi07
    az mér van hogy bluetooth-on nem látja a gépem a ps3mat?
    ps3 kiírja a gépemet a zenénél meg a videónál, de ha rá akarok ikszelni akkor azt írja hogy nincs regisztrálva a ps3 rendszerem
    a pc meg nem találja blue-n a ps-t
    ötlet?
  • musha
    a kártyáink működnek, a rendszer sz@r. és mivel engem kizárólag az usa store érdekel, ahhoz 1 féle kártya van itt:
    Playstation Network Live Card $20 USA - 5997 Ft

amúgy persze, a semminél jobb, csak eddig annyiért lehetett venni, amennyi az aktuális valuta árfolyam.
  • Akey
    Van már ideahaza is ilyen lehetőség (Live, PSN, Wii pontok) és olcsóbb is. Az 50 fontos kártya 15 helyett csak 14300 HUF. És e-mailben küldik a kódot.
  • TothLaci
    Őőő PSN kártya ugye csak fizetősen letölthető tartalmakhoz kell?
  • Tikal #74472
    Akkor ne vegyél, de még mindig jobb mint nem venni a nem mükődő kártyáitokkal....

Egyébként egy 20 dolláros PSN kártya 20Euro azaz 24$.
  • musha
    majdnem 300 Ft náluk a dollár, baráti :/
  • Scouser
    Ha végre hajlandó lesz megjelenni, akkor egyszerre:)
  • Chris Lowe
    Én mindenképpen, de nem most, mert az időm nem engedi.
    Sztem nyár közepe/vége felé.
  • Tikal #74468
    Vegyetek tőlük kártyát, működik...
  • zzeN
    Befogja innen vki szerezni a Modnation Racers-t?
  • Jimanszky
    Deepdiscountról rendelt már vki?
  • Rockstar
    Köszi. Hat ez nem jo hir igy ma estere. Akkor csinaltatni kell egy Amexes karit... Fenebe is.
  • barcames
    f1 2006 hol lehet megvenni? boltban mert csak vaterán találtam meg a jatekaim oldalon.
  • Anubys
    Szerintem kártyát. Nekem OTP-s VISA nem megy, havernak dettó, de ugyanannak a havernak Amex megy rendesen.

Mondjuk tényleg parasztság a SONY-tól, aztán pampognak, hogy warez így, warez úgy, de a fizetővendéget kitiltják.
  • Ombika
    Szanalom szerintem is!
  • 5c0rp330n
    ha ez igy van, akkor nagy taps az illetekeseknek. tudjak ezek hogy kell penzt csinalni: orszagok letiltasaval, hogy nehogy fizethessenek, ez a jovo
  • Ombika
    IP-t bannoltak, amgyarul kitiltottak innen is minket ,hurra idiota sony!!
  • Rockstar
    Akartam most vasarolni az USA storeban a BFBC2 uj spectat bundle-t a VISA kartyammal, de nem megy. Azt mondja, hogy nem ervenyes a kartyam. Pedig 4 napja vasaroltam vele az Uncharted 2-höz kiegeszitöket ugyaninnen, meg persze azelött is rengetegszer. Tudjatok mi van? Esetleg ranezne vki, aki vasarolna ugyis vmit? Köszike!
  • TothLaci
    Ez így van, na majd máskor igyekszem jobban kifejezni magam :)
    Nem most fordul elő először, kaptam én már lánytól "F*SZFEJ!!!" mondattal kezdődő üzenetet is.
    #74457: Ez igaz, de kíváncsi voltam az ő válaszára is.
  • Különc
    Már elmondtuk, nem is egyszer
  • DanielT
    Megerősítést várt, csak nem azt kapott :)
  • TothLaci
    GT5, és TDU2 lehet majd nálam a menü. Első ugye PS3 only miatt, második pedig ingyen multi miatt lesz majd befutó.
  • JohnnySmith
    Én még a régivágású 60-asok közé tartozom, de több mint valószínű hogy GT5-tel veszek egy slim packot is (nyilván lesz összecsomagolva GT5-tel)
  • TothLaci
    Először is... nem én flamelek. Csak ti veszitek annak. Ezek szerint többségetek SLIM tulaj lehet, oké. Én csak rákérdezek arra, hogy ez, meg ez a verzió miben más, miben jobb, illetve rosszabb. Semmi mást nem csinálok. Csak is PlayStation3-at akarok venni, és ha tehetem, akkor majd azt választom, amelyik számomra szimpatikusabb. ennyiről szólt az egész.
  • Prody
    De ha te eldöntötted, hogy neked a FAT ps3 kell, minek flamelsz itt?!
  • Papesz
    Senki nem háborodott fel, csak mindenkinek furcsa, hogy idejöttél kérdezni, majd a válasz után tényként közölted hogy az biza szerinted nem úgy van ám.

Vedd meg a 80 gigást.
  • TothLaci
    Kíváncsivá tettél.
    Mivel korszerűtlenebb egy 80 GB-os PS3 pl?
    Kontrollerje megegyezik a SLIM-jével.
    Ugyan azt támogatja szinte, mint a Slim.
    És még igényesebben is néz ki. Nem akarok itt flamet indítani, sőt, eszem ágában sem volt,
    de ez a PS3 Slim nekem nem tetszik. Biztos jó, de nekem a másik jobban tetszik.
    És ezt úgy mondom, hogy anno jobban tetszett a PS1 Slim, és a PS2 Slim is. Ennél nem.
    És ne legyünk már annyira gyerekek, hogy a hozzászólásaimon felháborodunk.
  • Tikal #74449
    SLIM-et vegyél ne tököljél!!! De ha nagyon ragaszkodsz a régebbi verziohoz, ami persze korszerűtlenebb, akkor vedd azt...
  • Freedy
    Sikerült megoldanom. Resetelnem kellett a headsetet, és utánna már azonnal felismerte.
  • Freedy
    Sziasztok! Ma végre én is ps3 tulaj lettem:) xboxomat cseréltem el egy 40gb-os PS3-ra. Minden működik tökéletesen, de sajnos nem tudom párosítani a bluetooth headsetemet a ps-el. Sonyericsson, elvileg mennie kéne, de mégse megy:S Beállításokban rámegyek, hogy bluetooth eszközök keresése, headsetet is bekapcsolom, de semmi. Tudnátok adni valami tanácsot?