PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
TESZT idõszak.

Majd fel enged, ha úgy gondolja. De reklamálhatsz is a készítõknél, hogy az ingyen próbálható, nem végleges szoftverük nem úgy mûködik, mintha kész lenne.

Gondolkozz egy nagyon picikét.
és?attol még fel kell engednie....
és ami a legfurább,hogy azt írja ki,hogy az internet kapcsolat megszakadt probáljam meg késobb!de direkt leteszteltem a BF 1943 al és nincs semmi baja a kapcsolatnak....
simán lagg nélkul játszottam!és másnak meg megy...

PSN ID:misi2mezei

LOL Tényleg durva.

DanielT
Talán azért mert ez egy béta?
engem állandoan ledobáll😞
vagyis fel sem enged....
1 menetet simán lejátszottam de utána nem enged fel!
valaki nem tudja miért?

Prody
MAG kibaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*zott jó szerintem 😄 a mozgás kicsit lehetne KZ-s... de ez még csak a beta

predator0
Rakjál fel PS3-ra Linuxot, arra XP-t, rippeld le a blu-ray lemezt hálózaton keresztül PC-re, utána írd ki egy blu-ray lemezre blu-ray íróval. Valaki ezt bevállalja tesztelésre, mint ládasörért-mindent-arc a GT5 time trial-t? 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

dzsedi
Hátha valaki hozám hasonlóan nem tudta...

balla27
a m.a.g server mikor lesz nyitva?

Kábé egy hónapja ennyi.

Papesz

dzsedi
Batman: AA £17.95 zavvi-n <#nezze>in stock

jejjj<#wow1><#vigyor2>
jah az de ne reménykedj😄amit elinditod elkezd tolteni egy 1800mb os patchet😄XD

MAG public beta? ~300mega? ez volna?
logikus<#idiota>
Prody
MAG beta

és ezt store-ba miként kell keresni?
Prody
256 player online action game Battlefield-es (ugye?)

Mi ez a MAG? hátha nekem is tetszik. köszi.
tudom😄a béta már len van! a patch bol van még 700mb!vagyis már csak 500

Prody
utána van egy 1.8gigás patch 😄

én msot szedem még 700mb....

Prody
Le van már szedve 😄 véletlenül otthagytam 5 órára...

jah!de ha még nincs lent akkor szedd le minél hamarabb mivel sokat tolt le😄

na megrendeltem a GOW Collectiont😊
remélem tetszeni fog!

Prody
Holnaptól lesz MAG beta? (mármint folytatódik)

millio thx!már megy😊
tobbet nem csinálok lyen hulyeséget😄jo az ott ahol van...

Köszi!

DanielT
Bocsánat!

Naszóval a Driving Force GT a király, a Force Ex egy fostömb.
azt nem lehet ugye?😄csak a USERT toroltem le mert nemtudtam,hogy gond lehet....

No, van itt valami kis kavarás van a nevekkel.
Google ilyeneket dobott ki:
- Logitech Driving Force GT
- Logitech Formula Force EX

Melyikre gondolsz?

predator0
Ja, csak ne töröld le az accountját a gépedrõl 😄

ja szoval mivel az én gépemre már 1x letoltottem az õ accontjával ezért már akárhányszor le tudom tolteni?

predator0
Azt, hogy hány gép között tudod egyszerre megosztani. A megosztott gépeken ha letöltesz egy játékot, vagy akármit PSN-rõl és töltöd, akkor utána simán letöltheted ahányszor akarod.

akkor mire vonatkozik?
mert ugy csináltuk,hogy neki van 1 USA accja meg adta a jelszot és az emailt és azon belul belementem a transaction ba és onnan toltottem le!
vagy akkor a szabály mit számol?

predator0
Letölteni akárhányszor le tudod tölteni ugyanazzal az account-al, arra nem vonatkozik a megosztási szabály.

DanielT
Ugyebár már csak 3x lehet, változtattak a szabályokon, szóval csak ésszel!
predator0
Készíts egy új user-t és a PSN-be azzal a felhasználónévvel/jelszóval jelentkezz be, amivel megvetted a BF1943-at, aztán töltsd le az aktiváló bizbaszt.

én 1 akkora nagy barom vagyok!
az egyik haverral vettunk BF1943 at kozosen és megcsináltuk ezzel a transactionos sz*rral,hogy menyjen nálam is!
na de az a gond,hogy a hulye fejemmel toroltem azt a USERT amivel leszedtem a BF aktiválot és most nem megy a játék😞
ezt nem lehet valahogy visszacsinálni,hogy menyjen?
vagy megint lekell szednem?mert még várok hátha meg lehet oldani mert még a másik haverjának is oda akarja adni és ugyebár csak 5x lehet....
a segítséget elore is thx!

DanielT
Logitech Fomula Force GT a legjobb ár/érték arányú cucc, nagyon profi.

Minden játék megy mindegyik kormánnyal.

Nincs jó Rally játék, (csak a fos Dirt1-2) várd meg a GT5-öt, abban valóban lesz.
Sziasztok!

Lenne 1-2 kérdésem, amire Ti biztosan tudtok válaszolni:
szeretnék venni a közeljövõben egy kormányt pedállal PS3-hoz. Sosem játszottam autóversennyel korábban, de gondolom igazán csak kormánnyal érdekes a dolog.
Melyik típust ajánljátok? Van olyan, hogy az egyik játék csak az x kormánnyal megy, a másik csak az y-nal? (remélem nem 😊 )

Létezik valami jó rally-s játék PS3-ra, vagy várjam meg a GT5-öt (mintha képek alapján az is lett volna benne)?

Köszi,
G.

😄D

én semmit sem vártam tõle. de ez akkora kupac trágya volt, hogy az ipodon jobb a shift. és márpedig ha valamit leszedek a storeból, amire rá van írva, hogy demo, akkor az demo, és azért van, hogy eldöntsem hogy megveszem e a játékot vagy nem. ezalapján senki sem venné meg, nem is értem ez hogy jöhetett ki tõlük.

Kaka cikk. Blikk és Sport Géza színvonal. Tele tényként közöl baromságokkal ovis tálalásban. Ennyit a netes médiáról. Nekem pl. tetszett a GT5TT, mert nem vártam tõle semmit.
Totti5
"Arról sincs fogalma, hogy mire való ez a demó"

Neked is csalódás volt, pedig lehetett volna jobb is, nem állt volna sokkból... egy játék, ugy kell kezelni és azt kell nézni, az mindegy hogy mire való... GT személyében a minõség az amit elvárnak az emberek, ami ebben nem volt meg, ahogy te is mondtad anno.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DanielT
Ja, egyetlen szócskával oldhatták volna meg az egész problémát:

"This is NOT the demo version of the upcoming Gran Turismo 5."
DanielT
Nem érdekel hogy van fent a Store-on.

940,000 google találat a Gran Turismo 5 demo szókapcsolatra.

A játék elsõ képernyõje a GT5 hivatalos logó. Második képernyõje: This is the DEMO version of the upcoming Gran Turismo 5.

A többi csak DUMA. Arra meg nem vagyok vevõ. Nem érdekel a bullshit, semminek a megvédése, ezt már megszokhattátok volna tõlem, CSAK A TÉNYEK!

Elbaszták, de nagyon keményen.

"Csalódás azoknak akik nem olvastak utána maximum,hanem vakon letöltötték"

Minden egyes betût elolvastam róla, ezredmásopercre készen. Mégis kurvanagy csalódás lett.
Alien!
és a store-on hogy van fenn?!?!? azt nézted? GT Academy,time trial....Ehhez bazz elég hülyének kell lenni,hogy vmi olyat várj,hogy 16 autóval versenyzel...ránézel a méretére,akkormeg végképp nem...Csalódás azoknak akik nem olvastak utána maximum,hanem vakon letöltötték....Viszont egy cikkíró lehetne ennyire tájékozott...

az n4g-en temérdeknyi cikk/preview/beharangozó volt...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
"senki nem harangozta be demónak a gamermédia kapta fel"

Ez meg a másik baromság amit nem kéne erõltetni. A Polyphony írta rá, hogy demó, ezzel a képernyõvel kezdõdik a játék. Csak és kizárólag az õ hibájuk. Lehet védeni sokféleképpen, csak azzal nem, hogy ezt a média kiáltotta ki demónak.

Szokás szerint a szarral egyenértékû kommunikáció áldozatai vagyunk.