89387
PlayStation3
-
#74486 Beregisztráltam magamat, de úgy néz ki, elég kellemetlenül érzem magam, hogy magyar vagyok.
Azt hittem, tölthetek le demot, de fel sem enged. -
#74485 Köszi szépen. Itt nem is a döntés volt nehéz, hanem a megszerzés.
2.70 Fw-el érkezett. -
#74484 Bc2 a legjobb -
#74483 Működnek még a Bc1 szerverek is, melyik a jobb?
Singleben az 1 multiban a 2 pörgősebb az első résznél. -
#74482 vegul csak a fatnel dontottel? amugy grat a gephez. -
#74481 Még jó hogy én ajándékba kaptam a saját kábelemet a géphez :D -
#74480 Én is beszereztem egyet. Kár, hogy ezt a funkciót pedig továbbá már nem használhatom. -
Bebi07 #74479 amúgy nem tudom mér jó ez a media server(jóllehet az extra formátumokat kezeli, de lehet még ebben sem különbözik)nekem megtalálja a ps a gépet eleinte nem de most már működik
amit a media serverről nézek, hallgatok az akadozik, de amint rámegyek normálisan a ps3 által megtalált gépemre semmi sem akad...nemtudom ezzel én egyedül vagyok? -
Bebi07 #74478 a bad company 1 vagy a 2 a jobb?
érdemes mindkettőt beszerezni?
az ea server teljesen halott?
kösz a válaszokat:) -
Bebi07 #74477 megoldottam...csak be kellett állítani a megosztás engedélyezését
-
Bebi07 #74476 az mér van hogy bluetooth-on nem látja a gépem a ps3mat?
ps3 kiírja a gépemet a zenénél meg a videónál, de ha rá akarok ikszelni akkor azt írja hogy nincs regisztrálva a ps3 rendszerem
a pc meg nem találja blue-n a ps-t
ötlet? -
#74475 a kártyáink működnek, a rendszer sz@r. és mivel engem kizárólag az usa store érdekel, ahhoz 1 féle kártya van itt:
Playstation Network Live Card $20 USA - 5997 Ft
amúgy persze, a semminél jobb, csak eddig annyiért lehetett venni, amennyi az aktuális valuta árfolyam. -
Akey #74474 Van már ideahaza is ilyen lehetőség (Live, PSN, Wii pontok) és olcsóbb is. Az 50 fontos kártya 15 helyett csak 14300 HUF. És e-mailben küldik a kódot. -
#74473 Őőő PSN kártya ugye csak fizetősen letölthető tartalmakhoz kell? -
#74472 Akkor ne vegyél, de még mindig jobb mint nem venni a nem mükődő kártyáitokkal....
Egyébként egy 20 dolláros PSN kártya 20Euro azaz 24$. -
#74471 majdnem 300 Ft náluk a dollár, baráti :/ -
#74470 Ha végre hajlandó lesz megjelenni, akkor egyszerre:) -
Chris Lowe #74469 Én mindenképpen, de nem most, mert az időm nem engedi.
Sztem nyár közepe/vége felé. -
#74468 Vegyetek tőlük kártyát, működik... -
#74467 Befogja innen vki szerezni a Modnation Racers-t? -
Jimanszky #74466 Deepdiscountról rendelt már vki? -
Rockstar #74465 Köszi. Hat ez nem jo hir igy ma estere. Akkor csinaltatni kell egy Amexes karit... Fenebe is. -
barcames #74464 f1 2006 hol lehet megvenni? boltban mert csak vaterán találtam meg a jatekaim oldalon. -
#74463 Szerintem kártyát. Nekem OTP-s VISA nem megy, havernak dettó, de ugyanannak a havernak Amex megy rendesen.
Mondjuk tényleg parasztság a SONY-tól, aztán pampognak, hogy warez így, warez úgy, de a fizetővendéget kitiltják. -
#74462 Szanalom szerintem is! -
#74461 ha ez igy van, akkor nagy taps az illetekeseknek. tudjak ezek hogy kell penzt csinalni: orszagok letiltasaval, hogy nehogy fizethessenek, ez a jovo -
#74460 IP-t bannoltak, amgyarul kitiltottak innen is minket ,hurra idiota sony!! -
Rockstar #74459 Akartam most vasarolni az USA storeban a BFBC2 uj spectat bundle-t a VISA kartyammal, de nem megy. Azt mondja, hogy nem ervenyes a kartyam. Pedig 4 napja vasaroltam vele az Uncharted 2-höz kiegeszitöket ugyaninnen, meg persze azelött is rengetegszer. Tudjatok mi van? Esetleg ranezne vki, aki vasarolna ugyis vmit? Köszike! -
#74458 Ez így van, na majd máskor igyekszem jobban kifejezni magam :)
Nem most fordul elő először, kaptam én már lánytól "F*SZFEJ!!!" mondattal kezdődő üzenetet is.
#74457: Ez igaz, de kíváncsi voltam az ő válaszára is. -
#74457 Már elmondtuk, nem is egyszer -
#74456 Megerősítést várt, csak nem azt kapott :) -
#74455 GT5, és TDU2 lehet majd nálam a menü. Első ugye PS3 only miatt, második pedig ingyen multi miatt lesz majd befutó. -
#74454 Én még a régivágású 60-asok közé tartozom, de több mint valószínű hogy GT5-tel veszek egy slim packot is (nyilván lesz összecsomagolva GT5-tel) -
#74453 Először is... nem én flamelek. Csak ti veszitek annak. Ezek szerint többségetek SLIM tulaj lehet, oké. Én csak rákérdezek arra, hogy ez, meg ez a verzió miben más, miben jobb, illetve rosszabb. Semmi mást nem csinálok. Csak is PlayStation3-at akarok venni, és ha tehetem, akkor majd azt választom, amelyik számomra szimpatikusabb. ennyiről szólt az egész. -
#74452 De ha te eldöntötted, hogy neked a FAT ps3 kell, minek flamelsz itt?! -
Papesz #74451 Senki nem háborodott fel, csak mindenkinek furcsa, hogy idejöttél kérdezni, majd a válasz után tényként közölted hogy az biza szerinted nem úgy van ám.
Vedd meg a 80 gigást. -
#74450 Kíváncsivá tettél.
Mivel korszerűtlenebb egy 80 GB-os PS3 pl?
Kontrollerje megegyezik a SLIM-jével.
Ugyan azt támogatja szinte, mint a Slim.
És még igényesebben is néz ki. Nem akarok itt flamet indítani, sőt, eszem ágában sem volt,
de ez a PS3 Slim nekem nem tetszik. Biztos jó, de nekem a másik jobban tetszik.
És ezt úgy mondom, hogy anno jobban tetszett a PS1 Slim, és a PS2 Slim is. Ennél nem.
És ne legyünk már annyira gyerekek, hogy a hozzászólásaimon felháborodunk.
-
#74449 SLIM-et vegyél ne tököljél!!! De ha nagyon ragaszkodsz a régebbi verziohoz, ami persze korszerűtlenebb, akkor vedd azt... -
Freedy #74448 Sikerült megoldanom. Resetelnem kellett a headsetet, és utánna már azonnal felismerte. -
Freedy #74447 Sziasztok! Ma végre én is ps3 tulaj lettem:) xboxomat cseréltem el egy 40gb-os PS3-ra. Minden működik tökéletesen, de sajnos nem tudom párosítani a bluetooth headsetemet a ps-el. Sonyericsson, elvileg mennie kéne, de mégse megy:S Beállításokban rámegyek, hogy bluetooth eszközök keresése, headsetet is bekapcsolom, de semmi. Tudnátok adni valami tanácsot?