89387
PlayStation3
  • Kongy
    Persze. Ha van wifi, akkor megy a multiplayer is :D
  • Trubi15
    Sziasztok nekem lenne 1 olyan kérdésem hogy a ps3-hoz hogy működik az internet ? Azt már tudom hogy wifire lehet csatlakoztatni ami nagyon király, de játékokkal is lehet így már ingyen játszani interneten ?
  • Sippie
    nekem talán csak 1 eset rémlett PS3-nál, amikor így mozgott a lemez, de az se volt karcos sztem. Ellenben a crysis pc-s verzió a dobozban úgy karcolódott össze, hogy a normális helyén volt. Pusztán azért, mert kretén módon a fröccsöntésnél a meglövési pontot oda rakták, ahol a lemez írt felülete van. Dermedésnél "letörték" ugye, és szépen hegyes maradt, arra meg rányomták a dvd-t, kicsit talán mozgott is néha, a telepítésnél meg szépen error. De visszavittem másnap, és cserélték pár nap után, hogy valóban szar.
  • shaddam
    Sose láttam még karcos blu rayt
  • SlickAdam
    erdemes megemliteni, hogy az erintett jatekok - ha jol emlekszem - mind PS3-asok voltak. BD lemezek ugye egy kicsit nehezebben karcolhatok, mint regi CD/DVD-k.
  • davidka003
    Sajnos én is kaptam már így játékot.
    1-2 karcos lett de 100%-ban végigjátszható volt.
  • SlickAdam
    rengeteg jatekot kaptam igy angliabol, eddig egy se lett karcos.:)
  • Sippie
    És nem lett karcos
  • Sippie
    csak ezt lehet a "vevőnek" ott helyben nem tudom megmagyarázni, hogy ne aggódjon emiatt :D Sőt, én is biztos visszadobnám ilyen esetben. Na mind1, ha nekem működni fog akkor végülis nem volt kidobott pénz.
  • arty
    attól még, hogy karcos a lemez, perfektül fog működni :)
    mély karcok ettől tuti nem lesznek!!

(de ha még lennének is, MM-ben ezeré'(?) felpolírozzák)
  • Sippie
    na szuper, akkor lesz egy fölös utam, utána meg mehet a kukába... de hogy mi az anyjáért jött ki a helyéről. Azon is filózok hogy lehet utánfóliázták, mert az is olyan érdekes, el van választva ott ahol a tokot nyitni lehet. Na mind1, végülis 3800 Ft-ért mit várt az ember :D
  • arty
    sajna jártam már így :((
    amikor én eladok egy játékot (használtan): mindig becellukszozom a lemezt a helyére - pont a hasonló balesetek ellen
  • Sippie
    Komolyan? Másnak lesz, nem nekem, így nem akartam kibontani és megnézni.
  • arty
    eléggé :)
  • Sippie
    Angliából jött bontatlan játéknál a lemez nincs a helyén, hanem lötyög a tokban. Mennyire sanszos hogy szétkarcolta a lemezt ez a "manőver" ?
  • samsung123
    Nincs jaja, pedig így is joker füles, de úgy aztán nem lenne jobb tőle, szó szerint. Mindegy igy must buy:) (lesz)
  • Moby
    Nincs sajnos. Nem is értem miért
  • samsung123
    jaja, a pulse nagy előnye pont az mit írsz, lehet az legjobb optimálisabb. Az új PS4 fülesen lesz ugyan így analóg? (najó utánanézek 1perc alatt)
  • Moby
    Nem túl jó megoldás ez, mert egyébként is szivolázza a kontroller akksiját mint a barom. Ha valakinek már van egy vezetékese, az oké, de ha venni kéne, és ilyen mindencélrajót, én bizony a kérdező helyében vennék egy sony pulse-t. Az ugyanis ha akarom vezetékes, ha viszont azt akarom vezetéknélküli bármilyen analóg forrással is, nem csak playstationökkel, ha van az adott eszközön egy powert biztosítani tudó usb kapu, mert az usb-s adójának van analóg bemenete, olyankor az usb-t csak táplálásra használja, azaz akár egy hifire is köthető vezeték nélkül egy usb-s töltő segítségével (vagy xboxra, vagy bármi). Emellett használható vezetékkel kézikonzolhoz/bármihez, és playstationökhöz usb-vezetékmentesen.
  • samsung123
    Hmm, lehet tényleg szerencsés vagyok, de SteelSeries fülessel próbáltam(nagy fület körül ölelő) és hangos volt! Sose írok tapasztalat nélkül, de lehet igazad lehet, mert vannak gagyi fülesek amik érzéketlenek a magas ellenállsuk miatt is.

ui: PS3 gyári fülesem(első szériás) PS4-nél több az lapzaj mint PS3-on volt vagy PCn, de a ps4 menü alap zenéje már elnyomja, kiszűrhetetlenre majdnem, játék alatt se jön át, de tény hogy van egy pici, igazad volt.
  • Evoluti0N
    Mitől is igazán jó a The Last of Us.

• Moby
    Igen, ez az elméletben így van, a gyakorlatban viszont olyan rohadt halk a kontroller kimenete, hogy az a fülesek nagyrészével csak a bosszúság lesz. Valami kis ellenállású fülessel talán oké, de azt meg úgy kell összevadászni.
  • samsung123
    PS4 kapcsoltba jó hír az, hogy mindenféle fület (3pólusú jack, de átalkitóvál még két külön ágasat is) hozzá tudsz csatlakoztatni, és gyakorlatilag vezeték néküli lesz, a kontroller miatt. Ps4 nélkül, válsz egy jót, és az késöbb is jó lesz PS4hez még ha most nincs is Neked, így szinte korlátlan a mozgástered, csak a mostani xbox és ps3 hoz kell igazodnod.
  • blackfire001
    Valamint maximum 30E-ig mennék el. Viszont persze ha ár/érték arányban kiváló, akkor 20 ezres, vagy az alatti is bőven megteszi. Cél, hogy a lehető legolcsóbban, és érték arányában a legjobban jöjjek ki. :)
  • blackfire001
    PS3-hoz, PC-hez, Xbox360-hoz, valamint telefonhoz használnám. PS4-em nincs.
  • shaddam
    Nekem évek óta egy turtle beach px5 van. Utazáshoz kicsit nagy (bár láttam már pár holdkórosnál hasonlót), de telefonra, vitára bluetoothon faszán ráköthető. A ps4 chateléshez kell egy kis kábeles átalakító, amíg nem jön a bluetooth frissítés
  • blackfire001
    "Melyik fülest ajánlanátok? Olyat szeretnék, aminek jó a hangzása, és van mikrofonja is. PC-hez, és Telefonhoz is szeretném használni pl utazás során.
    Az se hátrány, ha Xbox360-hoz is jó.
    Tudtok segíteni? :)
    Eddig a PS4-es új Headsetre gondoltam, de nem tudom megéri-e.. biztos van jobb is. Kérlek segítsetek. :) "
  • Kongy
    Ez tök jó, és milyen jó áron ! :O
  • bcrics
    http://otletesajandek.hu/killzone-3-helghast-special-edition-ps3-jatek.html
  • Robi546
    Köszi! :)

Még azért várok válaszokat.
  • El Gigante
    metal gear solid
  • arty
    a HM tényleg jó, magam is végigvizsgáltam az end credits-ig :)

(miután mást sem olvastam róla, csak imádó ömlengést... s ezesetben csatlakozni voltam kénytelen: remek cucc!)
  • Robi546
    Azt kihagytam hogy, Uncharted 3,GTA 5 ezeket játszottam,meg a két játékot amit előbb leírtam azt pedig PC-n játszottam.
  • Robi546
    Jó Reggelt!

Valami játékot szeretnék hamarosan venni PlayStation 3-ra,legjobban valami akció érdekelne,horror,scifi és fantasy elemek ne legyenek benne (olyan Hitman-os,Splinter Cell féle érdekelne legjobban de ezeket már játszottam),és max 25 euró legyen. (kiszállítási díj nélkül 25)
    Előre is köszi.
  • TomStorm
    :D
  • Kongy
    Én is. De csak miután elmerültem a Mercenary Kings nevű remekműben, és toltam a kihagyhatatlan Hotline Miami-val is.
  • TomStorm
    Nem semmi az a Pes14.Játszanám reggeltől estig:(
  • Totti5
    A MotoGP13 pl rettentő gyenge, a többi nagyon rendben van.
  • Chris Lowe
    Ebben mi a gyenge? Hogy nem fps egyik sem? Nincs vér meg rpg?
    Ehh....

Sly kurva jó, pes kategóriája legjobbja de legalábbis fifa szint.
  • n000rbi
    Minden topikban elmondod, legalább egyszer (de a ps4-esben azt hiszem kétszer is kifejtetted a nemtetszésedet:))