PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És biztonságosabb. 😉

Moby: értem,az jó. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

arty
ennyi 😊

Forza.

arty
maestrot paypal mögé be tudod tenni, akkor meg "minden van" 😊

de psn-re feltöltõkártya a tuti! (olcsobb)

Forza.

Moby
No pediglen neked akkor most különösen megéri forintban vásárolni ^.^

Adversus solem ne loquitor

Nem magyarhoz akarok,hanem UK-hoz,egyébként meg progamingshop-ból fog kellenem venni,mivel azt az egy E-Shopot ismerem Szlovákiába.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Moby
Õ magyar acchoz nem árul. Ezt ne felejtsétek el.

The Protector
Életed legjobb játékos befektetése lesz.
Ajánlom iceakost,tõle vegyél.livekodok.hu
MEgbízható,gyors,én is tõle vettem eddig mindig.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Az király,köszi a gyors választ. 😄 Ha lesz pénzem játék helyett PS Plus -t fogok venni.

The Protector
Ha ps plus feltöltõkártyával veszel plust akkor nem kell semmit sem megadni a billing infónál,így nem kell semmilyen számlainfó sem.Annyi az egész,hogy a kódot beírod redeemhez és megy is a plus,nem kér semmit sem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hali!

Hallottam olyat hogyha neten rendelek PS Plus tagságot 1 évre,ugyanúgy kifizetem az 50 eurót,kihozza futár,beírom a kódot és annyi ? Mert valahol hallottam hogy akkor is meg kell adni a bankkártya adataidat,amit én nem szeretnék.

n000rbi
Vegyél psn feltöltõkártyát és meg van oldva.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

PS Store nem akarja elfogadni a bankkártyám. Lehet az a baja, hogy szar maestrom van? Ezzel a f*ssal külföldi rendszereken kb. sehol nem tudok fizetni :/.

Meg akarnám venni a last of us kiegészítõt. Most muszáj leszek új bankkártyát igényelni?

Moby
Jaja, akkor ott már nyilván gáz van...<#rolleyes> Mondjuk tény, hogy nem játssza magát végig, mint a gow3, és artban is utcahosszal gyengébb, de van benne kraft bõven.

Kongy
Igazad volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Ugyan ezt írtam tegnap.Ronda,szaggatós,bugos szeméthalmaz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Ami jobban aggaszt: miért szaggat, mint az állat? XD 2004-es játék könyörgöm, akkor még PS3 sem volt, ráadásul a HD port nincs is upgradelve grafikailag... Ezt rendesen elcseszték. Asszem inkább PC-n viszem végig újra...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Ahh elkapott a nosztalgia, Far Cry Classic... emlékszem mikor alig akart futni a régi gépemen... 😄 Már csak egy kérdésem van: MI EZ A MENÜ? 😄D Miért kellett a FC2 mintájára könyvvé alakítani?? Az alap menü sokkal jobb volt szerintem....

Kongy
Na ez az 😄 És nem értem az embereket. 85%-on áll metacriticen PS3-ra. NYOLCVANÖT.

És ez pre-God of War 3, sõt pre-Playstation 3 volt. Szóval elképzelheted, ha még így se jött be, akkor ott már gáz van. 😄
Kongy
Én sem értem mit esznek rajta.. 😄 Pedig ahogy ismerlek, te sem veted meg a jó hack n slash 😄

Jej! Nem vagyok egyedül. Az elsõ résznek kipróbáltam a demóját és aszontam, hogy köszi, de engem ez nem érdekel.
DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Annál nem nehéz... 😄 Itt legalább a játék elején már beindulnak az események, mert ugye Drakulával megyünk mégis, nem úgy, mint az elsõ részben, ahol kellett pár órát vinni míg eljutottál az elsõ kolosszusig.. Meg bevallom azok a nyakharapásos kivégzések faszák lettek, Gabrielként annyira nem volt nagy személyiség ez a csávó. Sajnos mindez nem változtat a tényen, hogy szerintem ennek a játéknak nincs stílusa, se hangulata, és az elemeit összelopkodta innen-onnan.

DarkSector
aja, hát 1 fokkal jobb az elsõ résztõl azért nrm?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Nem, hanem elõtte mikor harcolunk. De igazából mindegy, a teljesre kíváncsi leszek azért..

DarkSector
Arra gondolsz mikor a monstrumon kell ugrálni?
Hát azzal nekem annyira nem volt bajom.

Nem azt mondtam hogy 100%-ban más lesz, biztos lesznek részek fõleg a mászásoknál ahol még eleve értelme sem lenne mozgatni a kamerát.

Kongy
Lehet valtoztatni de minek? 2 perccel kesobb mar megint egy fos fix nezetet kapsz..

DarkSector
Hát ebben egyetértek.

Castle 2:
nekem a legnagyobb , legfurább dolog a kamerakezelés változása volt...
ja és MIÉRT nincs árnyék???????????????????????????????????????????????????

Lehet az árnyékokat majd egy DLC formájában lehet késõbb megvenni, pc-n Ultra Shadows mellett sincs semmi szinte.

Kongy
Volt mar nem egy jatek ami szar volt de a folytatasa bitang jo. Legjobb pelda az AC1 es 2. 😊 de az Uncharted is ilyen sot a Killzone 3 is a 2hoz kepest kellemes feludules

arty
ami nem tetszik elsõre, nem szoktad megvenni a folytatásait se? ejj, de fura a logikád 😉))))

Forza.

GTA V-höz pénteken azaz valentín napon jön valami update,akit érdekelne az nézzen át a GTA V SG Témába,oda már belinkeltem, nincs kedvem ide is. 😄

Kongy
Elsõ blikkre jobbnak tûnik, mint az elsõ rész... itt legalább nem farkasembereket kell ölni naphosszat, hanem lovagokat, meg egy arany páncélos repülõ valamit, amivel 4x kell csupán eljátszani ugyanazt, hogy lõjön oda ahol állok...... 😄 Mindezt 20p alatt... Aki ezt kitalálta az vagy egy nagyon buta ember, vagy egy nagyon gyökér ember, aki agyhalott majomnak nézi a játékost.. 😄

The Protector
Far Cry.Röviden...botrányos.Szaggat mint az atom sok helyen.Lassú mint a szar.
A játék eleve zseniális menüjét megváltoztatták egy könyben lapozgatósra.SZAR.Ocsmány a graika,de olyan szinten distance clippelt,hogy mai játékokban sme látni sok ilyet.Van távol egy doboz,mögötte ellenfél,de te a dobozt nem látod ami ember magasságú míg közel nem mész hozzá így lõheted a semmit.A hang is baszakodik,eltûnik.Botrányos amit ezek a buzik összehoztak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Én is kipróbáltam.Nekem a grafika nagyon tetszik,de nem is a kidolgozottság hanem ezek a gótikus Van Helsinges elemek.

FC HD-t most indítottam el.

Totti5
Ezek szerint az elsõ sem tetszett. Minõ meglepõ hogy ez sem fog😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
és én az elsõ részért PÉNZT adtam... 😄 Életem egyik legszarabb vétele volt, hála az égnek sikerült elpasszolni.

Kongy
Hozzáteszem, imádom a hack n slash-eket, God of War 3 all time fav. nálam .... Szóval nem a mûfajjal van a bajom, hanem ezzel a jellegtelen, minden hangulatot mellõzõ szarral. A Dante's Inferno sokkal hangulatosabb volt, mégis lehúzták. Na de mindegy.

Kongy
Kipróbáltam a Castlevania 2 demót, és basszus... hogy lehet egy játék ennyire jellegtelen unalmas fos? 😄 Nem hiszem el, hogy már másodjára is eladják ezt az egyhangú, unalmas szart... Az ugrálós részek még mindig katasztrofálisak, semmit sem változtak, a harc is dettó ugyanaz, csak mások a képességek, meg most már piros színû az alap fegyver.... Rengeteg újdonság... 😄 Az egyetlen újdonság az, hogy VÉGRE lehet mozgatni a kamerát.... bizonyos helyeken.. 😄 Azért ez vicc gyerekek, amit ez a buzi Mercury szarság csinál. Ez is majd kapja a 80-90%-os értékeléseket LOL. Ja, a grafika úgy ahogy kinéz, elég pofás, de kb ennyi. Majdnem elaludtam már ezen a 20perces demón is.

LeventeV
Két nappal ezelõtt befejeztem az AC 4-et. Kicsit lentebb már leírtam róla a véleményemet, ami azóta nem változott. Szerintem ez a leginkább túlértékelt része a szériának és a végére egyre inkább azt éreztem, hogy ez a kalózkodás nem illik az AC szériához.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Nekem sajna nincs a monitoron hdmi, igy dvi-hdmi kabellel megy a kép.
Optikain pedig megy a hang az 5.1-be.
Crysis3 csinál olyan hangorkant...

Nincs meg vkinek a walking with dinosaurs játék?

Nem. 😄 Subwooferbe van 2 piros és 2 fehér csatlakozó,1 piros és 1 fehér az input a másik kettõ az Output,a PS3 komponens kábelét az inputba kell szúrni,az outputnál marad a hangszóró. 😄

sure
Most akkor csak subwoofer szól? <#idiota>

A nevezett monitor specifikációiban, feature-jeiben sehol nincs benne, hogy hangszórója is van...mondjuk az LCD/LED TV-k, monitorok kis picsogóinál a legolcsóbb, leggagyibb 2.1-es hangszóró szett is legalább ötször olyan jól szól.

Az én monitoromon sincs hangszóró, de HDMI bemenete és fülhallgató kimenete igen, tehát végszükség esetén fej/füllhalgató, vagy - isten bocsá' a perverziót - analóg bemenettel rendelkezõ hangfalszett, erõsítõ ráköthetõ.

Isten nem bottal, hanem VMware.

The Protector
Ma repedt a szûzhártyám,életem elsõ platináját megcsináltam,a Guacamelee-t platináztam ki.Hát nem volt könnyû....de olyan szupernehéz sem.Persze sztem ez az elsõ és utolsó amit platinázok.Ez a dolog is hûen reprezentálja a VITA-s felhozatalt,hogy ÉN platinázok ki egy játékot.

Pedig "állítólag" van hangszóró a monitoromon,bár egyszer se szólt még. 😄 Amikor PS3ból a HDMI -t rákötöttem a monitorra de nem volt hang,aztán így oldottam meg de jobban is szól. Monitorom: Samsung SyncMaster BX2431

Nekem úgy van hogy PS3-ból monitorba a HDMI,PS3-ból pedig a komponens kábel,amit a suibwoofer-be szúrok be a fehér és piros jack csatlakozót.

Szia! Én a hifit dugom össze a monitorral, vagy a monitorba megy a füles!

LeventeV
AV kábelen keresztül meg lehet oldani.
PS3-ba egyszerre benne hagyod a HDMI és AV kábelt. A HDMI felelõs a képért, az AV kábelt pedig megfelelõen rákötöd egy hangszóróra.
A PS3-on pedig beállítod, hogy az audio output Multiple legyen és kész is.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Azoktól szeretném megkérdezni, akik monitort használnak a PS3-hoz, hogyan oldottátok meg a hangot? Fülest használtok esetleg és ha azt, akkor milyent? Vagy esetleg valahogy máshogy? Akarok jövõ héten venni egy HDMI csatlakozású monitort, hogy ne csak akkor tudjak játszani, amikor szabad a HDTV.
Hát én is így vagyok köpni nyelni sem tudok, pedig csak a gépem akartam megkapni, de tovább kell vinnem az ügyet mert nemfogom!
The Protector
Aztakurva.Hát erre nem is tudok mit mondani.......