PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
linket! plz! én lenni ámerigai!

Forza.

Sziasztok! Ez mit jelent: DNS error 80710102 ?
És hogy orvosolható?
A választ köszönöm!
Hát, mivel aszonta a Naughty Dog, hogy fájkú és majd csak egyszer a közeljövõben lesz globálisan elérhetõ, így kénytelen voltam a Pirate Bay-hez folyamodni. Mondjuk így is-úgy is ingyenes, szóval a lelkiismeretem tiszta. 😊
Hol tudnám én is esetleg megnézni ? 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Na, megoldottam és végig is néztem. Másfél órás. Imádom az ilyen hogyan készült videókat. Fõleg, ha egy ilyen tehetséges társaságról van szó. Fantasztikus, ahogy az egész összeáll. <#worship>
fook
Eladó lett szeretet konzolom. Ha valakit érdekel ,írjon privit!😊

Úgy vagyok, de aszongya, hogy nem hiszi el.
arty
hámérnem vagy regelve usákiaiként? 😊

Forza.

De bírom az ilyent. Amazon-ról ingyen "meg lehet venni" The Last of Us hogyan készült videót, erre mikor odaérek a fizetéshez, kiderül, hogy csak Usákiából...
Amennyiért megveszik!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

samsung123
kb. mint egy kevésbé szépnél 3x1óra

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Sziasztok!

Reálisan mennyit ér egy PS3 Superslim 07.04-ig garival?

Nálam a minõség a fontos, nem a mennyiség. Beleerõltethettek volna még pár órát, de akkor azon nagyon érzõdött volna, hogy csak a játékidõ kitolása miatt van. Ez így volt kerek és jó és nagyszerû.
Aminek nagyon sok értelme ugye nem volt, hisz még egy ólomcsõ is eltörik a játékban, ha pár zombit kupánvágsz! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

LeventeV
Én kétszer vittem végig, mindkétszer kb 16-18 órámba telt. Nem siettem és keresgéltem elég rendesen a felhasználható dolgokat.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Másnak nem folyik ki a szeme a szerkesztõben a szürke háttér+kék font kombótól? Egyszerûen nem látom, amit írok. 😞

Akkor is, ha jól emlékszem olyan 10-12 óra volt a játék, kétszeres áron 5-6szoros játékidõ..

Kongy
Nagy túlzással, mert 8-9 ezer körül vesztegetik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nekem nem ér 15 eurót (4500 HUF) egy kétórás bõvítmény, sem ebben a játékban, sem másban. Kis túlzással ennyiért a teljes játékot meg lehet már venni.

LeventeV
Futamok közt cserél magától. XD Futamok alatt, pedig tudom, hogy lehet, sõt szabály van rá, hogy ha az idõjárás engedi akkor mindkét keveréket kell használni.
Azonban:
Megyek mondjuk 6 kört a lágyakkal. A gumi kopik, így a köridõim egyre lassabbak. Tegyük fel, a második körben megyek 1:27.544-et, a kerékcsere elõtt meg 1:29.874-et. Ezzel szemben a gép ilyen köridõket produkál: 1:27.675, aztán 1:28.451, majd megint jön egy 1:27.543-et, és ezt így felváltva. Aztán a kerékcsere után lassul a gép is, de akkor is így össze-vissza hozza az idõket, míg én fokozatosan lassulok. Nem beszélve arról, hogy kigyorsításnál a gépet mintha madzagon húznák, olyan szépen gyorsít ki. Meg sem inog az autó feneke.

The Protector
Futamok közt szabad ám gumikat cserélni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LeventeV
Játszik valaki közületek az F1 2013-al?

Lassan végigtoltam egy szezont, de esküszöm, mintha az AI gumiabroncsai betonbol lennének. Nekem már annyira el vannak kopva, hogy csúszkálok össze vissza, õk meg állandóan 1 másodperces határértéken belül futják a köröket.

arty
lassan ott tartok, hogy eldózeroltatom a garázst - a szobor fontosabb 😊)

Forza.

Kongy
Hát nincs kizárva, hogy akkor megveszem újra a TLOU-t. 😄 Már elég sok helyen jó áron kapni. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem valószínû. Egy frissítéssel indít most a Last of Us (DLC nélkül is) és külön fület hozott létre a fõsztorinak és külön a Left Behind-nek az alapmenüben. Ha nincs meg a DLC a Left Behindre kattintva a PS store-t hozza be (meh... ezt ki találta ki). Ha viszont le van töltve a DLC és telepítve van akkor Left Behind almenüt hozza be és onnan indítható a játék, betölthetõ a mentett állásai (külön kezelve a fõjátéktól) vagy tekinthetõk meg az extra tartalmai.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jól gondolod.

Egyéb vicces dolog The Last of Us témában és abban, hogy akik nem játszanak, azok mennyire nem tudják, hogy hol tart már grafikailag a játékvilág. Egy volt osztálytársam írt facen, hogy látta, hogy nézem a The Last of Us-t és lehet-e valahonnan letölteni hozzá feliratot. Elmagyaráztam neki, hogy ez egy játék és nem film. Erre meglepõdve írta, hogy azt hitte sorozat, mivel belenézett ebbe a videóba és teljesen filmszerû az egész. 😄
Tegnap végigjátszottam a The Last of Us Left Behind DLC-t. Szerintem remek lett, aki szerette az eredetit annak majdhogy nem kötelezõ darab (kivéve ha Elliet ki nem állhatta, mert hát õ a DLC fõszereplõje). Jó hogy két szálon fut a történet, egy „jelen” szálon (közvetlen az egyetemi rész utáni események) és egy a fõ sztori elõtt. Az sem árt, ha valaki ismeri a 4 részes képregény történetét, bár nem szükséges csak utalnak rá itt-ott. Míg a múlt szála biztosítja a DLC érzelmi töltetét, akcióban és izgalomban sincs hiány a „jelenkori” események vonalán, ami önmagában is egy érdekes adalék az eredeti sztorihoz.
Le a kalappal (ismét) a Naughty Dog elõtt. A DLC izgalmas, jól felépített és rendkívül hangulatos. 5,3 GB kell letölteni hozzá és mintegy 3-4 óra játékidõvel szolgál. Nekem kicsit több volt, mert keresgéltem a dokumentumokat, meg amúgy is lassabban, nézelõdõsebben mentem végig rajt. Ráadásul volt hogy visszatöltöttem, hogy megnézzem mi van olyankor ha mást döntök.
Szóval aki szerette a The Last of Us-t, anna feltétlenül ajánlom eme remek kis DLC beszerzését. Érdemes.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Ajj.. már bánom, hogy eladtam a játékot... Gondolom TLOU nélkül nem játszható.. :/

De, hogy ne offoljunk. Ma végigjátszottam A The Last of Us Left Behind-ot. Éppen azt nézem, hogy lenne az udvarban hely egy Naughty Dog szobornak.
<#eljen><#worship>

@#87600 "biztos,hogy õ a csaj a csajok közt is,akkor meg minek leszbikus" Ez nagyon értelemes volt.
Kongy
De amúgy nekem mindig volt benne valami fura, a Beyond-ban is volt olyan rész, ahol tök fiúsan nézett ki. Igazából annyira mindegy, mert nem ettõl lesz jó/rossz színész. Ez az õ magánélete. Pont.

Aha,értem. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

arty
kitérdekel kategória 😊
mi úgyis max színésznõként "látjuk", tehát kb lényegtelen.

Forza.

The Protector
Amúgy is eléggé nyomorék szegényem😞Mármint kislány feje van,biztos,hogy õ a csaj a csajok közt is,akkor meg minek leszbikus.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Akkor most kérünk egy Beyond Two Souls 2-t leszbikus jelenetekkel. <#zavart1>

Ohnoo
beszarsz!

Jah, tudom. Azonban nem találtam olyant, ami 720p-s és van rajta HDMI. Különben is akarok majd venni PS4-et egyszer a közeljövõben és ahhoz meg kelleni fog 1080.
Kár hogy ps3-ra csak 720p-ek a játékok...
Attól még jó a monitor.

A "futár" apám volt. 😊 Egy boltban megrendeltem nálunk a városban és ma érkezett meg. Elmentem, kifizettem, de mivel nincs hajtásim (próbáltam, nem tetszett), ezért megkértem õt, hogy hozza el nekem.
Most olvastam angol oldalon,ha azt írja akkor a SONY karbantartást végez tehát senkinek se mûködik olyankor,várni kell. (bár most hirtelen nem próbáltam csak olvastam)

Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogy ez milyen hibát jelez és hogy tudnám orvosolni: error 80710d36
A választ elõre is köszönöm!
Akkor nincs gond. 😄
Bár amikor írtad "19:05: Hamarosan érkezik",hozzátok este 7 -kor viszi a futár ? 😄

Köszi. Összekötöttem már, kép van. Szal jól indul a dolog. 😄
Aha,az szép,hát sok szerencsét hozzá. 😉

Dell S2240L. Minõségben is nagyon rendben van és árban is. 1920x1080 LED. 21,5''.
LeventeV
Tomb Raider már megvan, Vitára pedig nem valami nagy címek jönnek most. Na majd áprilisban. 😄

The Protector
Once again Sony are bringing a handful of stellar titles free to European subscribers across all three of it’s platforms. Here’s the list that we’ve been shown for March:

PS4: Dead Nation
PS3: Tomb Raider, Brothers a tale of two sons
Vita:Smart As, Pixeljunk Monsters Ultimate HD

Grat! 😄 Milyen monitor ? Márka/típus.

Hamarosan érkezik a monitorom és a hangszóróim. Szóval végre mehet hétvégén a Ni No Kuni orrvérzésig. <#taps>