PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hogy orvosolható?
A választ köszönöm!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Reálisan mennyit ér egy PS3 Superslim 07.04-ig garival?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azonban:
Megyek mondjuk 6 kört a lágyakkal. A gumi kopik, így a köridõim egyre lassabbak. Tegyük fel, a második körben megyek 1:27.544-et, a kerékcsere elõtt meg 1:29.874-et. Ezzel szemben a gép ilyen köridõket produkál: 1:27.675, aztán 1:28.451, majd megint jön egy 1:27.543-et, és ezt így felváltva. Aztán a kerékcsere után lassul a gép is, de akkor is így össze-vissza hozza az idõket, míg én fokozatosan lassulok. Nem beszélve arról, hogy kigyorsításnál a gépet mintha madzagon húznák, olyan szépen gyorsít ki. Meg sem inog az autó feneke.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Lassan végigtoltam egy szezont, de esküszöm, mintha az AI gumiabroncsai betonbol lennének. Nekem már annyira el vannak kopva, hogy csúszkálok össze vissza, õk meg állandóan 1 másodperces határértéken belül futják a köröket.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyéb vicces dolog The Last of Us témában és abban, hogy akik nem játszanak, azok mennyire nem tudják, hogy hol tart már grafikailag a játékvilág. Egy volt osztálytársam írt facen, hogy látta, hogy nézem a The Last of Us-t és lehet-e valahonnan letölteni hozzá feliratot. Elmagyaráztam neki, hogy ez egy játék és nem film. Erre meglepõdve írta, hogy azt hitte sorozat, mivel belenézett ebbe a videóba és teljesen filmszerû az egész. 😄
Le a kalappal (ismét) a Naughty Dog elõtt. A DLC izgalmas, jól felépített és rendkívül hangulatos. 5,3 GB kell letölteni hozzá és mintegy 3-4 óra játékidõvel szolgál. Nekem kicsit több volt, mert keresgéltem a dokumentumokat, meg amúgy is lassabban, nézelõdõsebben mentem végig rajt. Ráadásul volt hogy visszatöltöttem, hogy megnézzem mi van olyankor ha mást döntök.
Szóval aki szerette a The Last of Us-t, anna feltétlenül ajánlom eme remek kis DLC beszerzését. Érdemes.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
@#87600 "biztos,hogy õ a csaj a csajok közt is,akkor meg minek leszbikus" Ez nagyon értelemes volt.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Attól még jó a monitor.
A választ elõre is köszönöm!
Bár amikor írtad "19:05: Hamarosan érkezik",hozzátok este 7 -kor viszi a futár ? 😄
PS4: Dead Nation
PS3: Tomb Raider, Brothers a tale of two sons
Vita:Smart As, Pixeljunk Monsters Ultimate HD