89387
PlayStation3
-
#87982 Most amúgy igaza van. Mármint a GTA V-öt illetően, mert valljuk be az AC játékok főküldetései az utóbbi pár évben elég fárasztóak, és unalmasak. -
Evoluti0N #87981 Neked el kellene menned valamilyen szocializációs képesség fejlesztésre, mert katasztrófa, amit itt általában leművelsz. -
Ulthane #87980 Én nem veszem be az Ubi szövegét, hogy mindegyik rész 3 évig készül. Bullshit.
Nem átgondoltak a részek , sablonos, nem élvezetes küldetések (mindegyikben követni kell valakit és hallgatózni). Erőltetik ezt az Animus dolgot benne, már rég ki kellett volna vágni a francba.
A második rész színvonalát kéne fenntartani és fokozni, csak sajnos nem megy nekik, amíg pénzlehúzásként gondolnak rá.
Ott a GTAV, én nem vagyok egy GTA fanboy egyáltalán, de minden játék példát vehetne a küldetésekről, hogy hogyan is kell roppant ötletes, egyedi és élvezetes főküldetéseket csinálni. -
Ulthane #87979 Én mindig teljesen értetlenül állok az ilyen játékok előtt. Hogy erre komolyan igény van? Idióta, nagyfejű-nagyszemű karakterek, bugyuta az egész. Ninokuni! LOL! ez valami perverzió?
Az, hogy a japánok szeretik, megértem, elbaszott egy ízlésük van. No de az, hogy itt, Európában??? -
#87978 Megkaptam a választ. A mentések nem működnek, a trófeák pedig elvileg működnek, ha ugyanaz a trófea lista van az összes régióban. Amennyiben a trófeák eltérnek, akkor a XMB trófea szekciójában kétszer is megjelenik a játék és külön külön trófeái lesznek, régiótól függően. -
#87977 Lenne egy kérdésem.
Egy Európában vásárolt játék trófeái és mentései kompatibilisek ugyanannak a játéknak az USA-ban vásárolt verziójával? -
#87976 én az évek alatt (amíg 1 év lemaradással veszegettem a fifákat), hogy nincs igényem az apró fejlesztésekre - nekem elég 4 évente egy VB verzió :) eleve, sokkal inkább érdekel egy VB meccset játszanom, mint egy bundesligát. -
#87975 Nem tudom hányan játszanak a FIFA 12-vel, valószínű már nem sokan, főleg hogy már leállították a szervereket. (anélkül se hiszem, hogy sokan játszanának vele, de lehet még akadna jó pár ember, de azt lentebb már leírtam, hogy bizonyos szinten még az EA-t is megértem, de a játékosokat is). Az is rendkívül beszédes, hogy használtan a FIFA 12-ért fele annyit kérnek mint az Uncharted 1-ért, pedig van pár év a két játék között. Ettől függetlenül két év nagyon rövid idő, és szerintem túl hamar állítgatják le a szervereket.
De mindegy is, mert a FIFA dolgot már kiveséztük, de nekem csak az jön le, hogy az EA rosszul áll hozzá a játékosokhoz, öntelt lett. Ezekért a szerver-leállításokért be is perelték őket. Forrás
-
heady #87974 Ket ev alatt annyit fejlodik, hogy boven megeri megvenni az uj reszt. Szerinted hanyan jatszhatnak most a Fifa 12vel? Foleg amikor a 13-at £5-ert dobaljak? -
#87973 Hát a tények magukért beszélnek a legtöbbször:) -
#87972 Egyetértünk, a 2 év után lobby kuka nagy mocsokság az EA-tól.
De van rosszabb is: NFS alól a community szervert 1 év után kilőtték, ahogy kijött az uj rész.
EA = legalja.
UBI = kapaszkodnak és már a nyomukban vannak! -
#87971 Most nincs, de nem rég még volt. -
#87970 Nem játszok mindennel, de 15éve nyomon követem a változásokat, és nem mondtam hogy sz@ar mindenük, nem véletlenül írtam hogy fejlődik, és nem azt mondom vissza amit olvasok, csak azt amit megélek. Választék van, mindenki azzal játszon ami Neki jó! Sose alapozok kritikákra, hanem ha nem is játszok vele és érdekelne akkor előtte alaponsan tájékozódok (videók/képek/stilus/kommentek/kirtikák) és tudom mi a jó Nekem ezekből bőven leszűröm, aztán megveszem és nem csalódok. -
#87969 Nincs már online pass. -
#87968 Nem is azzal van a fő gond, hogy minden évben kiadnak egy FIFA-t, hanem, hogy megveszem, és rá 2 évre (jobb esetben) nem tudok online játszani, mert leállítják a szervereket, azonban az online pass rendszert simán alkalmazták. Ahogy már lentebb írtam, ezt simán megtehetik, mert a FIFAsok többsége úgyis minden évben megveszi a legújabb részt és így valóban fölöslegessé válik a régi szerverek fenntartása.
A legnagyobb gond az EA hozzáállásával van. Nem is érdekli őket a játékosok véleménye. Nagy multihoz híven megjelent náluk az a tipikus önteltség.
@87966: AC-nál hiába van meg a pénz és hiába fejlesztik két évig, mert kezd unalmassá válni. Játszottad az AC4-et? Szerintem botrányosak a fő küldetések. 90%-a követésből és lehallgatásból áll, a mellékküldetések száma pedig hiába nagy, mert arra is rá lehet unni. A sztori elég gyenge, a fő karakter egy nagy szar, abszolút nem illik bele az AC világába. AC 3 is hasonló problémákkal küszködött (unalmas karakter és béna motiváció), és ha lehet hinni a pletykáknak akkor idén kapunk még egy keleti parton játszódó, hajókázós részt. Emiatt tűnik kicsit már rókabőr szagúnak az AC széria.
Kiváncsi vagyok PS4-en mit hoznak ki a francia felállásból, mert sokan arra áhítoztak már rég, Japán mellett. -
Evoluti0N #87967 Igencsak JPRG noob vagyok. Eddig a Ni No Kuni volt az egyetlen, amivel játszottam. Tervezem megvenni a FF X HD-t, de előtte lenne pár kérdésem. Ezek a FF játékok összefüggnek valahogy és teljesen értetlenül fogok kinézni a fejemből, hogy most mi miért és hol van, vagy világos lesz minden? Az ilyen karakterfejlődés és hasonló játékmeneti elemek világosak és (relatív) könnyen megtanulhatóak olyanoknak is, akiknek ez az első FF játéka, vagy arra számítottak a fejlesztők, hogy úgyis játszott a korábbi részekkel az, aki ezt megvette és rögtön bedobnak a mély vízbe? Köszi. -
#87966 ACnál megvan a pénz és a erőforrás minden téren, hogy minden rész kimagasló legyen. Maga a játék alkalmas erre a témájából adódóan. Nem 1 évig csinálják őket, nem kell kapkodni, viszont ha játékmechaikában nem lépnek előre, akkor ellaposodik a dolog, hisz kezdetektől gyenge alapokon áll az egész és ez látványosan semmit nem fejlődött az 1-2 rész óta és ez a baj, nem az hogy évente kiadják ( amit 2 évig fejlesztenek min. )
-
#87965 Nem ugyan azt adják el. Látszik hogy te nem játszol ezekkel. Tipikus hozáállás. Volt DLC próbálkozás Fifa esetében. Szar lett, nem jött be, nem vette senki, mert nem teljes értékű cím, amiben benne van apai anyai és a fejlődés. Egy Fifa esetében minden évben valami innováció. Elképpesztő az a tartalom ami benne van egy Fifába, mind single, mind online oldalon. Technolgóia is előremutató pl fizikában hatalmasat fejlődött amit mindig lehet javítani, fejleszteni hogy még élethűbb legyen. Új modokat, tartalmakat pedig mindig pakolnak bele, hogy nekem mint játékosnak egy percre se legyen unalmas az adott évi Fifa. S ettől sikeres. Volt idő amikor a Fifa nem volt olyan sikeres, de abból tanultak. Előző generációban amit műveltek az tanítani való is lehet. Sikeresebb mint valaha, minden évben jobb. Nem látsz olyan rivjút, hogy jó jó, de kifújt. Mindig van benne valami amitől az adott évre leköti a játékost, s emmelett minden eleme is fejlődik folyamatos ami megadja a frissesség élményét. -
#87964 Ha annyira rossz akkor nem kell igénybe vennei a szolgáltatásait nem kell venni a játékokat.
EA hatalmas cég, rengeteg játékot ad ki. Aki csak addig lát el hogy BÉEF ( vagy agyatlan módon lehordja a szezonális sportjátékokat ) az legjobb esetben is szűklátokörű, tudatlan. Szépen fel lehet sorolni milyen remek játékokkal. ÚJ IP-kel jött elő az EA az elmúlt 8 évben pl. Persze nem ez a lényeg, ez hama felejtődik, és hát nincs is túl nagy hírértéke. Azt hogy X studió akik az egykori klasszikussá vált játékaik közelébe sem érnek manapság és pl megszűnnek az máris szenzáció.
Nyilván az EA sem jotékonysági intézmény. Neked szórakoztató luxuscikkeket ad, ha akarod. Nekik egy dolog számít a profit, mint mindenkinek a világon, a sarki ABCseknek is ugyan az a motivációjuk, a profit és nem az hogy neked kenyered legyen minden reggel, mert azt csak azért csinálják, mert ebből prifotot látnak.
Egy ilyen nagy cégbirodalomnál vannak hibák bőven, mindenkinek a kedvére úgy sem lehet tenni, de hogy a probálkozásukat rendre nem értékeli senki az új IPkel ( amik egy része eleve bukásra ítélt vagy max 0szaldós vagy max kevés profitot hoz ), de bevállalják, hátha. -
#87963 Mostmár :) De az elején mikor sok évvel ezelőtt elkezdődött a folyamat, hogy "tömeg gyártású" játékok, még ment a szekér nekik a lendülettől. Ezért is mondtam, hogy látok pozitív változásokat is, mert látják már ők is a pénzcsökkenésből, de hihetlen hogy csak abból értenek. -
#87962 Dehogy nem érződik. Folyamatosan a jó és a bukó negyedévek közt lavíroznak. -
#87961 Én kb. 10 játékkal szoktam játszani évente (tavaly GTA5, Last of US, GoW: A., Tomb Raider, Bioshock Infinite, Rayman Legends ami jobb volt), bár szerintem ez a szám idén csökkenni fog, mivel PS3-ra kevesebb játék fog jönni idén, PS4-re meg még nincs annyi, hogy vegyek egyet. -
#87960 hehe :D de szerencsére sok jó játék van még(nekik is EA,UBI) van miből válogatni, csak jól meg kell nézni mire költünk és nem tudnak átverni. Évente 7-8 játékot játszok, de azokat sokat vagy végig, annyi jó játék meg bőven készül. -
#87959 Ezt én is észrevettem. Nem tetszik amit az Assassin's Creed-el művelnek, ami már kicsit az Activision üzletpolitikájára hajaz. Évről évre adják ki a részeket, míg más franchiseokat hagynak "rohadni" és feledésbe merülni. Szerintem, ha kihagytak volna most egy évet AC téren, és hozzányúltak volna a Prince of Persia-hoz, lehet jobban jártak volna. Most összejött volna egy szép eladás a PoP-ból, aztán jövőre mikor az emberek kicsit kiéhezettek lettek volna egy megújult AC-vel nagyobbatt dobhattak volna.
De sajnos a cégek mostanában ezt a politikát követik: -Mit akarunk? -PÉNZT!!! -Mikor akarjuk? -MOST!!! -
#87958 bocsi a dupláért, de az UBI is kezd EA-sedni...elég durván :( -
#87957 És a legdurvább hogy, volt év mikor mondták, nem is érdekli őket...mert még pénzügyi szempontból nem érződött, de ha fog és fog majd, remélem pofára esnek :) Nem kell őket félteni pénzük van. -
#87956 Nem hiába küzdenek évről évre a legrosszabb cég titulusáért. XD
Forrás -
#87955 A szemben az EA még mindíg lent van, hiába stúdiók jók, rányomja bélyeget az EA üzeltpolitikája, pedig pénz lenne régebbi játékokra, csak úgy évről évre eladják ugyanazt szinte, főleg sport játékoknál, és ontják magukból :( de már többen kezdnek erre rájönni(a játékosok) és így nem jó szántukból változni is Ők is(EA), csak nem olyan ütemben mint kellene. -
#87954 Megteheti az EA, hogy szépen lassan, egytől egyig kinyírja a szervereket. Amíg a rajongók évről évre megveszik a FIFA XY-t, teljes árért, addig nincs értelme 2-nél (az aktuális és az az előtti) többnek szervert fenntartani. -
#87953 Az EA-től nem is vártam mást, hogy amikor már mindegy nekik akkor kedveznek a játékosoknak:D
De mintha fejlődő tendencia lenne náluk már, mind játékok mind felfogás szempontból, de ez csak halkan jegyzem meg :) -
#87952 mondjuk a régi sportjátékaihoz szerver sincs, szóval azoknál oly mind1 :D -
#87951 Jaja, érdemes ezt tudni. Sőtt az EA eltörölte a kódozást, plusz visszamenőleg az összes játékáról is. -
El Gigante #87950 Ez jó, nem is tudtam hogy storeból lehet használthoz multit vásárolni! -
#87949 Fúú-de magyartalan lett, de remélem értehető :D -
#87948 Nem, de lényeg hogy csak dobozos játékokhoz ritka esetbe, van kód amit adnak és egyszer használatos(hozzáköti a PSN ID-d hoz) és csak MULTIHOZ! kell. Namost ha veszel bontalan játékot vagy storból veszed nem is kell agyalni semmit.
Csak használt játéknál kell rákérdezni hogy van e kód hozzá és hogy el van e használva, ha nincs akkor ok, ha elvan akkor, Single playerben tudsz játszani csak vele, de ekkor sincs gond, mert storból 2-3ezer forintnak megfelelő összegért meg lehet venni hozzá.
De lényegében ez csak multira vonatkozik és csak a játékok kb 10%-banvan. :) -
Trubi15 #87947 Ja értem köszönöm !! Ahogy utána olvastam azon a ps store-on lehet letölteni játékokat és azokat kell csak aktiválni az eredeti játékokat gondolom akkor már nem. -
#87946 Azokat a játékokat kell aktiválni, amihez van kód. Azt redeem code-hoz beírod PS Store-ban, és már tudsz is multizni. Nem kell külön kódot venni, mert a multis dobozos játékok mellé egyből adják az online pass-t. -
Trubi15 #87945 Esetleg aktiválni kell a ps rendszerén belül a játékot hogy tudjál fel lépni vele internetre ? mert valami ilyesmi videót találtam hogy activate / deactivate games vagy nem tudom . Nem értek hozzá :DD -
#87944 Nem, itt nem kell ilyesmi. Egy ingyenes PSN felhasználó megteszi, és már lehet is multizni. A PS4-en van csak fizetős multi. -
Trubi15 #87943 És nem kell valami felhasználót kreálni meg ilyenek ? Én azt hittem hogy a felhasználót kell aktiválni és azt fizetni és úgy lesz engedélyed a játékokban fel lépni vagy nem is tudom :/