89387
PlayStation3
-
Ulthane #87902 Nagyon gyenge -
PS4 – Mercenary Kings
PS3 – Sly Cooper: Thieves in Time
PS3 – PES 2014
PS Vita – Hotline Miami
PS Vita – MotoGP 13 -
#87900 Ment pm. -
masoma #87899 igen érdekelne:) esetleg csere valamelyikre ezek küzül?: Brink, Star Wars Force Unleashed, The Simpsons Game. Ha nem akkor milyen árra gondoltál?:) -
#87898 Motorstorm 2-3, Midnight Club LA -
#87897 Szia, nekem van egy Ultimate, ha gondolod ;) -
#87896 Melyik fülest ajánlanátok? Olyat szeretnék, aminek jó a hangzása, és van mikrofonja is. PC-hez, és Telefonhoz is szeretném használni pl utazás során.
Az se hátrány, ha Xbox360-hoz is jó.
Tudtok segíteni? :)
Eddig a PS4-es új Headsetre gondoltam, de nem tudom megéri-e.. biztos van jobb is. Kérlek segítsetek. :) -
#87895 Sima platinum kiadás. -
masoma #87894 köszönöm a válaszokat, ultimate? mert akkor lehet érdekelne:) -
#87893 NFS The run.Ex cím:Motorstorm összes,Grid(de csak az 1.része), -
#87892 +1
Én is több 100 órát öltem bele anno, és nem bántam meg! :D -
#87891 Van egy eladó Burnout Paradise-om. Vagy 3-szor végigtoltam, annyira adja :) -
#87890 Grid 1, Midnight Club Los Angeles, Dirt széria, NFS Hot Pursuit. -
#87889 Need for Speed Rivals, Motorstorm játékok. Esetleg Burnout Paradise. Ezek garantáltan árkád játékok :D -
masoma #87888 tudtok ajánlani egy jó autós játékot ps3-ra gt-n kívül? az nekem túl szimulátoros... -
Ulthane #87887 Az emberek nagy része - így a játékosok nagy része is - kőbunkó. Sokaknak attól játék a játék, hogy lövöldözni kell benne, meg kardozni, és ha az nincs, akkor már interaktív mozi. A Beyondban te irányítod a csajt, te mész jobbr-balra, mozgatod a sticket, ugyanúgy gombokat nyomkodsz, mint mondjuk a TLOU-ban. Én utóbbit semmivel sem éreztem kevésbé interaktív filmnek, mint a Beyondot.
Egy játék nem attól lesz játék, hogy hány gombot kell közben nyomkodni, hanem attól, hogy te irányítod benne azt, hogy mi történik, s attól, hogy mindez szórakoztat. -
Ulthane #87886 Az első végigjátszás után én is így éreztem. Most viszont, a második vége felé úgy gondolom, hogy jó döntés volt dramaturgiai szempontból. Ha lineárisan mentünk volna időben, akkor unalmas lett volna, hogy először a kis Jodie-val játszottunk volna pár órát, majd a kislánnyal, utána meg a tini csajjal.
Illetve, az időbeli ugrálás szerintem jól kifejezi Jodie zaklatott lelkivilágát is, az élet, és az élet utáni "élet" dualizmusát, a kettő közötti átjárást. Ad egy plusz lüktetést, vibrálást a játéknak, ezzel is jelezve talán, hogy ez nem egy konzerv téma, hanem egy olyan dolog, ami nem szokványos.
Viszont, valami elképesztő antipatikus amúgy nekem Jodie (mármint Ellen Page), egy rém rusnya csaj, a játékban is. Egy kicsit csinálhatták volna csinosabbra. -
#87885 Egy hülyeség volt szerintem benne, hogy össze-vissza kalandoztunk a történetben. -
Evoluti0N #87884 Ez a #87880 hozzászólásra ment. -
Evoluti0N #87883 Noha azzal nem értek egyet, hogy jobb, mint a TLOU, abban egyetértek veled, hogy a tavalyi év egyik legalulértékeltebb címe. Még úgy is, hogy szerintem(!) sok mindenben visszalépés a Heavy Rain-hez képest. A legjobban azokat a negatív kritikákat bírom (ezek főleg játékosok részéről jön), hogy nem is játék, hanem interaktív film. Hát bazz! Úgy tűnik, hogy túl sok embernek van túl sok pénze és anélkül vesznek játékot, hogy tudnák mit vesznek le a polcról. -
Ulthane #87882 Lehet van ps4-e is. -
#87881 Ez szerinted mennyire érdekelte őt a ps3 topikban? :)
@The Protector: Ps3-ra Dishonored-et pletykáltak, de a héten már biztos lesz az eu playstation blog-on hír a kínálatról. -
Ulthane #87880 A hétvégén elővettem - felbuzduvla a TLOU-n - megint az Odaát: Két lélek-et. Hááát, érdekes, hogy szerintem ez játék sokkal jobb, mint a TLOU, mégsem nyert egy fabatka díjat sem, semmilyen szinten. Sőt, még a rivaldafényt sem kaptam meg, amit pedig megérdemelt volna.
Valahogy sokkal egyedibb, művészibb az a játék minden bitjében, mint a TLOU, és mégsem.
Srácok-lányok, a világ menthetetlenül elkurvult. -
Ulthane #87879 De van. Megint valami szar horror játék PS4-re. Homeland, vagy Outland, vagy Outlast, nem emlékszem. Valami ehhez hasonló ratyadék. -
#87878 PSplus pletyka nincsen még? -
Ulthane #87877 1 óra 55 percnél járok, az 79%-ot jelent.
Hááát, nem tudom, az egész DLC-nek a legváratlanabb, és legaranyosabb pillanata az volt eddig, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ellie megcsókolta Riley-t. Az nagyon cuki volt, tényleg váratlan.
Ezt leszámítva viszont az a szál, hát nem is tudom, gyakorlatilag csak egy mozi, semmit nem kell benne csinálni nagyon kevés kivétellel.
-
#87876 Köszönöm meglett közbe, AUDIO-ban megtaláltam a MULTI_OUT-ot...:)
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
Evoluti0N #87875 Kell, hogy kapj alapból ilyen piros, sárga, fehéret a PS-sel. Izé ilyen. #87381 -
#87874 Oks na most akkor jön a kövi kérdés, mivan ha nincsen kompozit? :D
HDMI kábel volt aszsem alapon a dobozba...:D
de minnya megnézem még1x. -
Evoluti0N #87873 Jah. Be tudod állítani, hogy HDMI-ről menjen a kép és amonnan a hang. Sőt valami dual beállítás is van és ha néha azzal használod a hangot, néha pedig HDMI-ről, akkor nem kell folyamatosan állítanod, hanem azt használja, ami éppen be van dugva. -
#87872 Minden további nélkül menni fog a hozzá kapott kompozit kábellel. -
#87871 Üdv, srácok, sejtem hogy a válasz az lesz hogy sehogy, de mégis megkérdezném, van mód rá, hogy ha ps3-on akarnék stereo hangot leválasztani, akkor ezt megtehessem valahogy?
HDMI-n menne a kép, és a hang rca (piros-fehér) ként jönne? -
#87870 nála volt, de nem is értem milyen fekete fehér tv-n játszott :D -
#87869 miért engedted a gép közelébe? -
#87868 sikerült, gyökér vagyok bocsánat. -
#87867 Történt egy kis baleset.
Haverom elállította a kép kimenetet ps3 on HD rol.
Most sehogy sem akar kép lenni, a régi csatlakozóval sem, mire állíthatta? Hogy tudnám újraindítani akár a gépet úgy, hogy visszaadja a gyári kimenetet?
Előre is köszi -
Evoluti0N #87866 Nekem tetszett. Kicsit más a stílusa az Ellie-Riley szálnak, mint az alapjátéknak és habár sokkal rövidebb idő alatt, de az ő kapcsolatukat is megismerjük. A végkifejletet ugye mindenki tudja, de akkor is jó volt még egy kicsit kalandozni a TLOU világában. Hogy miért isteníti mindenki annyira? Mert hozza azt a szintet, mint az alapjáték. Az egyedüli baja, hogy mindössze 2 óra kb. -
Ulthane #87865 Akkor miért istenítik ezt is annyira? -
#87864 dlc... :)
én nem sokat várok tőle. -
Ulthane #87863 Tegnap töltöttem le a DLC-t, s hááát, remélem, hogy ebben több spiritusz lesz, mint az első egy órányi játék után, mert eddig nagyon halovány. :(
Egy rész tetszett benne nagyonSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a két kiscsaj bemegy a játékboltba, ahol mindenfél jelmezek, álarcok vannak, s ott ökörködnek. S ahogy Ellie kérdezi a koponyát, s amiket kérdez, az nagyon aranyos, és vicces. Meg emberi. Jól adja vissza egy 14 éves lány lelki világát
Ezt leszámítva viszont eddig meglehetősen lapos és érdektelen.