PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Konzolvilágnál vettem a gépet Pesten,de nem õk szervizelik hanem a Camcorder Kft.
Kongy
Hol vetted?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Játékosok! Meg szeretném veletek osztani a történetem ,nehogy abba a csapdába essetek mint jómagam! Tavaly májusba vásároltam egy új ps3 super slimet fél évig szuper jól mûködött majd egyik pillanatról a másikra nem indult! Mivel garanciális volt azonnal felküldtem cserére a hivatalos Sony márkaszervizbe (Camcorder KFT. Budafoki út 35). Majd itt megnyugtattam hogy kapni fogok egy új gépet, érdeklõdtem kb. mennyi idõt tesz ki a dolog kaptam rá 1-2 hetes kb átfutási idõt(ez volt December 12.én) , januárba újra telefonáltam a gép mivoltáról hollétérõl és mondták h küldik a futárral az új gépet, gondoltam 1-2-3munkanap mint szokott lenni általába,de nem így történt. Felhívtam õket közölték hogy elakadt a futárnál valahol a csomag várjak egy picit és vesznek egy új gépet ahol vásároltam új garanciával és kiküldik nekem ausztriába önköltségen a csomagot közbe megit eltelt 1 hét a csomag nem érkezett meg természetesen most az volt a történet hogy a postán akadt el valahol, és hogy ez még sosem fordult elõ senkinél most történik ilyen elõször!Közben már mondtam hogy küldjék a bizonylatokat faxon, emailbe vagy postai úton a feladásról! Nemkell többet mondanom hogy nemcsak hogy nem tettek ennek eleget még a leveleimre sem hajlandóak válaszolni, közben pár nap múlva lesz 2 hónapja és a gépet még a mai napig nem kaptam meg! Kérem jelezze akivel történt hasonló és tudja mi a teendõ mert ez bárkivel megeshet,szóval VIGYÁZAT! Bence
Kongy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször nálam is meghalt Norman, plusz Madison is mert megölte az õrült doki mivel elcsesztem a QTE-t😄 De ez a játék szépsége.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Értem,az király,még egy ilyen játékkal nem játszottam,Fahrenheitel még 10 éves koromban de akkor még nem nagyon tudtam hogy mi az aztán nem is játszottam sokáig csak egyszer. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nálam az elsõ végigjátszásnál meghalt Norman, mert béna voltam a Mad Jack-es résznél és lemaradtam az utána következõ fejezetekrõl, amiben õ lett volna.
Kongy
Tobbfele ut es vegkifejlet letezik ha elcseszel egy fontos qte-t is valtozhat a befejezes es a kesobbi jatekmenet 😊

A végét is befolyásolják a játék folyamán hozott döntések. Ezért olyan jó és ezért jobb, mint a Fahrenheit és a Beyond, ahol csak a játék végén hozott döntések számítanak.
Köszi. 😄

Úgy lesz,ha végig játszom várok kb. 1 hetet (Hogy azért nagyjából felejtsem el a helyszíneket az érdekesség végett),és újra végig játszom más döntésekkel. 😄 De ha más döntésekkel is játszok akkor a játék vége is máshogy fejezõdik majd be vagy csak játék közbe lesz más a játékmenet ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

arty
szerintem a döntések miatt akár másodszor is végigjátszhatod majd 😊

Forza.

arty
<#eljen><#eljen>

Forza.

arty
igen, mintha ketté lett volna vágva a játék középen és egyik fele az AC2 a másik az ACB

csakhogy itt ugye újra kellett kezdeni a gyûjtögetéseket is, ami NAGYON unalmas volt másodszor (lett volna, természetesen másodikra nem csináltam kb semmi mellékzöngét)

Forza.

Kongy
8 óra alatt akár végig is lehet vinni 😄 Nem olyan hosszú a játék, plusz még lehet is rövidíteni, ha véletlen kinyírsz 1-2 karaktert 😄

Az szép,és 8 óra alatt hány chaptert játszottál végig ? Hányas chaptertõl meddig jutottál kb. ?

Nekem 8 óra volt a rekord egyhuzamban:p
Igen az miatt.A doki is elmondja mikor kihallgatják nála a 2 zsaru
Aha,értem köszi. Nagyon tetszik amúgy a játék, 18:50kor kezdtem játszani és csak most fejeztem be. 😄 Csak az a gond hogy kicsit le kell lassítanom mert már kb. 16-odik chapterben vagyok az 52-bõl. Nem szeretném holnap estére végigjátszani. 😄

Ez a rész, hogy miért vannak ilyen kiesései Ethan-nek, nem igazán lett megmagyarázva a játékban, de nagy valószínûséggel a másik fia elvesztésébõl származó lelki trauma és a baleset miatt bekövetkezett fejsérülése az oka.
Kicsit sok lett a poszt de valamit nem értek a Heavy Rainbe,inkább Spoilerezem.

Heavy Rain Spoiler!

Na szóval,van az a rész,amikor a Parkba vagyunk és ott a Shaun (gyerek),és ott kell vele játszani,stb.. addig értem viszont amikor a körhintán van,akkor elkezd remegni a föld,akivel megyünk (nem jut eszembe a neve,férfi),elég furán nézz ekkor átdobja a képet és majdnem elakar ütni egy kamion,és arra ébred hogy sehol sincs Shaun,ilyenkor mi történik amikor nem találja sehol ? Ilyen volt az elején is amikor elütötte a kocsi a másik gyereket. Valaki eltudná magyarázni ? Elõre is köszi a segítséget.

Itt a kép,elõbb nem rakta be.

KÉP

Na gyerekek azért sikerült videó alapján,5 perc alatt. 😄

HR Origami Hajtogatás Segédlet

Itt van,elõbb lett kész,egyébként nem nehéz csak én úgy vettem észre hogy a másik felével kellet volna kezdenem. 😄

Kongy
Én sem mertem megpróbálni... 😄

Én is 😄 Mondom majd neten megnézem valahol hogy hogy kell mert így csak össze b.szogatom,már össze vissza hajtottam. 😄

😄 A kézügyességem számokban kifejezve valahol 0 alatt van. Végignéztem a lépéseket, de inkább meg se próbálkoztam vele.
Bocsi a duplaposztért de még valamit kifelejtettem,Directors Cut edition -t vettem meg,és van benne egy ilyen kis szaros origami 😄 Telepítésnél ki írta igen,de nem tudtam az alapján se összehajtogatni,majd valamikor megpróbálkozok vele. Egyébként sikerült ezt már valakinek összehajtogatni ? 😄

Bocsi a duplaposztért de még valamit kifelejtettem,Directors Cut edition -t vettem meg,és van benne egy ilyen kis szaros origami 😄 Telepítésnél ki írta igen,de nem tudtam az alapján se összehajtogatni,majd valamikor megpróbálkozok vele. Egyébként sikerült ezt már valakinek összehajtogatni ? 😄

Na ma délben meg jött a Heavy Rain,még csak a 4-edik Chapternél tartok de már most annyira tetszik hogy az hihetetlen. 😄 Nagyon tetszik az hogy tényleg olyan mintha filmet néznék,de nekem tetszik ez a stílus,egy jó kis akció/thriller/kaland,szeretem ezt a mûfajt,grafika nem érdekel annyira ebben a játékban de nincs is vele baj,még csak 1 órát játszottam vele de már most nagyon tetszik,hangok,zenék,fények,minden pont el lett találva. És akkor az ilyen reflex,verekedõs részek még nem is voltak benne,ami kicsit néha idegesítõ azaz irányítás,mert néha nem arra megy amerre akarom,de ez nem olyan gond,ezt is meglehet szokni,összességében egy nagyon jó játék,nem bántam meg hogy megvettem. 😊

Kongy
Brotherhood olyan volt, mintha az AC2 utolsó percét folytatná, elég DLC-szagú, csak hosszabb single-lel (mint egy DLC), és egy király Multiplayerrel. Ezért is volt jó. A Revelations már csak azt a multit másolta, csak más karakterekkel meg helyszínekkel, a single meg... hát maradjunk annyiban nem nyûgözött le. 😄

@TomStorm

Monolith? Szerintem sem a FEAR, sem a No One Lives Forever nem volt olyan rossz, asszem mindkettõt õk fejlesztették.. 😊 Reméljük nem cseszik el, mert videók alapján ütõsnek tûnik.

😄
Moby
>vagy esetleg mit tudok kicserélni amitöl beindulna?

A ps3-at, de javasolnék egy komplett agycserét is, vagy legalábbis egy nagyobb adag józanság beszerzését.

Adversus solem ne loquitor

arty
veszeg hazavágtál valamit a gépben, amit így már a konzolszervizek sem tudnak majd kijavítani 😊

szép munka <#eljen>

Forza.

arty
akkor neked csak ac2 copykat kéne gyártani, életed végéig ellennél vele 😉))

Forza.

ami a táp egységnél van szemben, az a nyálka lap annak mi lehet a célja? vagy esetleg mit tudok kicserélni amitöl beindulna?
igen kb 5-mp- és pityen, de semi
egyszerüen nem értem, bedugtam a net kábelt, és a ledek vilognak, szal az alaplap dolgozik, melegszik is mert a ventilátor nagyobb hönél intentivebb
Próbáltad a bekapcsolod, a gombon nyomva tartod, ameddig nem pittyen egyet és utána elengeded módszert?
üdv tud nekem valaki segiteni, vagy egy ps3-am FAT, most csináltam meg mert nem kapcsolt be, be rakta a sütöbe, megmelegiteni, jo is let be is kapcsol de nincs kép HDMI-n. Tehát a gép megy de kép nincs ilyenkor mi van, kösszi
Kiváncsi leszek Shadow of Mordor-ra AC helyett.Mondjuk egy ilyen fejlesztô mint Monolith hát nem tudom mit várhatunk:/
Ergo, már csak a formális logika szerint is, ha a 2 kurva jó volt, és ez annak a copy-paste-je, akkor a brother is kurva jó..

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

LeventeV
AC2 meglepõen jó volt. Brotherhood hozta a kötelezõt és abba rakták be elõször a multit, így ott volt az újdonság varázsa. 😊

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Jött valami 4.55 Rendszer Frissítés PS3-ra,most frissíti. 😄
Holnap pedig jön a Heavy Rain,pont jó idõzítés,hétvégére meg is lesz. 😄

arty
nem értem a brotherhoodot miért ajnározza mindenki, 1:1 ac2 copypaste volt

Forza.

Ízléseken nincs mit vitatkozni, maximum neked jobban tetszett, de nem jobb. Egyébként nekem is jobban tetszett, bár, igazából a döntések 90%-nak SEMMI jelentõsége nincs.

Grafikailag amúgy a HR elég gyenge, ebben egyértelmûen jobb a Beyond. Engem speciel nagyon idegesített a HR-ben ez a virtuális valóság szemüveg szarság, Madison meg atom jó csaj, rommá gépelném! 😊

Továbbá rém idegesítõ volt a választásoknál, ahogy össze-vissza remegtek a fejed felett a gombok és a feliratok.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

A legjobb AC-k a második rész és a Brotherhood volt. Revelations már kicsit nyögve nyelt, onnantól kezdve az egész sorozat egy ratyadék szar lett!

AZONNAl ki kellene rúgni és máglyán elégetni azt, aki kitalálta a követõs és hallgatódzós küldetéseket, s többet soha ne kaphasson állást a játékiparban!

Az AC4 értékelhetetlenül silány lett, nem is értem, hogy az Ubisoft hogyan képzelte, hogy kiad egy olyan játékot, amiben CSAK követõs és hallgatódzós küldetés van!??????????!!!!

Kongy
Igen, de a CoD-ra is van kereset, és amíg van, addig jönnek a rókabõrök évrõl-évre... Ez egy ilyen ördögi kör.

LeventeV
Akkor ne adjanak ki PoP-át, de az AC-ból se csináljanak minden évben egyet. A Freedom Cry-os dolgot én is olvastam, kacagtam is rajta. A baj az, hogy amíg az eladások megfelelõ méreteket öltenek, addig ezt csinálni fogják.
Pedig tényleg tök jó lenne ha kicsit visszaülnének a tervezõasztalhoz és újragondolnák a szériát, mert kezd ez az egész Call of Duty-s méreteket ölteni.

Kongy
Teljes mértékben egyetértek. Bár ezt úgy sem fogják meglépni sajnos, mert az AC nagyobb, és talán népszerûbb franchise lett a Prince of Persiánál, ugyanis a PoP rajongókat lekenyerezték az AC-vel, plusz az évek során számos olyan rajongót is szereztek, aki nem ismerte a Prince of Persiát. Ha megérné nekik PoP-át fejleszteni, akkor azt fejlesztenék, de sajnos nem ez a helyet, helyette inkább a 20. rókabõrt húzzák le az AC-rõl. Most is, kiadják a Freedom Cry-t különálló játékként. Könyörgöm: miért? Egy 3 órás közepesen sikerült DLC-t minek kiadni külön? Visszasírom én az AC2 - Brotherhood idõket. Amúgy a Revelations minõségét jelzi, hogy jóformán egy momentumra sem emlékszem belõle 😄D

LeventeV
Ha úgy jól belegondolok akkor én az Assassin's Creed 2-t és a Brotherhood-ot élveztem igazán, a Revelations egy közepes rókabõr volt. Az elsõ rész nem tetszett. A 3. részt és a Black Flag-et ha úgy összességében nézem akkor a kettõ nálam egyenlõ, mivel mindegyikbe van valami ami nagyon nem jön be, ami meg bejön arra hamar ráun az ember.
Szerintem ennek a szériának nagyon jót tenne ha jegelnék legalább két évre és kiadnának egy új Prince of Persia-t.

Kongy
Nos, elõször is igazad van, tényleg baromi idegesítõ már az irányítás az elsõ rész óta.. 😊 Nem értem miért kellett kukázni a Prince of Persia féle irányítást. Ott mindig arra ment a karakter, amerre akartam. És amúgy az AC3 óta ugye változott az irányítás, és már az alap futásnál is felmászik a falra. Azért ilyet az 1-2ben meg a kiegészítõkben NEM csinált.. 😄 Ezt a 3-mal baszták el. Szerintem a 3 az a sorozat mélypontja, és bár a 4 próbál kimászni a gödörbõl, felemás sikerrel teszi, mert bár a kalózkodás élvezetes, de a történet továbbra is a 3. résszel elindul érdektelen szutyok. Ezio 3. erõltetett kalandját jobban élveztem, mint a Kenway-ekkel való baszakodást. Connor meg szerintem minden idõk legrosszabb videojáték karaktere, én ezt így ki merem jelenteni.

Nem a feudális Japánban fog játszódni, az csak egy pletyka amivel a rajongókat húzták. A következõ AC-t én sem fogom megvenni, ha nem kukázzák ezt a Kenway vonalat, mert nagyon idegesít... vagy jöhetne inkább egy új Prince of Persia, esetleg a 2008-as remekmû második része.

LeventeV
Kövezzetek meg, de én minél többet játszom a Black Flag-et, annál inkább értékelõdik fel bennem az AC 3 (nem mondom, hogy jobb). Szerintem azzal mindenki egyetért, hogy Ezio után a Kenway családdal mellé nyúlt az Ubisoft. Se Connor se Edward nem az az assassin fajta.
A Black Flag-be a hajózás elmegy, egy darabig, de aztán unalmassá válik az egész. A story meg no comment. A fõ küldetések nagy része csak követés és hallgatózás, ami unalmas. Az meg még most is fel tud húzni, hogy akarok elõre futni, arrafelé is irányítom a karakterem, erre meg felugrik a kerítésre. Aztán leszállok, s megint ugyanez, és ezt még ötször elismételtem, pár másodperc leforgása alatt. Ez rohadtul idegesít. Hihetetlen, hogy ez már a 6. játék, és ez a dolog mintha egyre rosszabb lenne.
A következõ AC ha nem a feudális Japánban fog játszódni akkor nem veszem meg.

Csak akkor lesz meztelen ha te úgy lépsz.Egyébként 2× fordulhat elô de ha úgy akarod nem lesz majd az.
Beyond és HR is nagyon jó.Heavy Rain-t 3× játszottam végig Beyond nem jutottam végére inkább csak pár órát töltöttem el vele de az nagyon tetszett.

Beyond van Magyar felirattal