89387
PlayStation3
-
#75087 Most 2010 ben jön az E3-as trailert néztem, de nem sokat mutat. Végre lehetne, egy jó rallys játék. A GT5ben a rally szerintem nem lesz jó. -
#75086 Mi van a WRC vel? Az is rossz rallys játék? -
#75085 Kitudja h csinálnak-e új részt erre a konzol generációra. Én vmi sivatagos koncepciót szeretnék. -
#75084 Lesz 3. része? Bár ha sikeres, akkor mindig van folytatás.
Én kb. egyszerre vettem meg az első két részt. -
#75083 en azt hittem 2008as... na sebaj, akkor jovore varom a 3. reszt is. arra is tuti beruhazok. -
SlickAdam #75082 nem szabad le-korrektezni egy jatekot, csak mert 2007-es. ez meg ma is KURVA JOL nez ki, ha a nagy atlaghoz hasonlitjuk. -
#75081 Amúgy most látom, hogy ez egy 2007 novemberi játék. És még most is tök korrektül néz ki. Milyen király lehetett ez anno akkor! -
#75080 Ezt is próbáltam! :D
De 2 karmolás és elpatkolok. Próbáltam kombinálva is, mert azért 2-3 percig bírom, csak utána nem. Felhúzott rendesen. Pihentetem, mert ha folytatom, kib@sztam volna az ablakon az tuti. -
#75079 nem celzol csak szaladsz korbe-korbe mint egy szakadt drogos alkoholista fuggo es lovoldozol vaktaba. es ha szerencsed van tuleled. amugy nekem tetszett ez a naci-zombi szal. -
#75078 Picit próbálgasd, egyáltalán nem olyan nehéz az. -
#75077 dirt 2 meg van... s2re voltak jó címek.... :( -
#75076 Tök királyság ez az Uncharted 1, de amikor a 17-es fejezetben doom -ra vált a játékmenet, abból is a védd magad a hullámokban érkező szörnyektől X percig, az kikészített. Hogy jött ez egyáltalán ide?
Még alapfokozaton is elpatkolok. :(
Hogy lehet ezt megcsinálni? -
#75075 ps3-ra nincs jo rally jatek. ahogy mar irtak a dirt 2-be nem sok ralli van. konkretan 3-4 palya es ezek varialasa. -
#75074 van egyáltalán ilyen? :D talán a dirt 2, eszméletlen szép, de sajnos alig van már köze a rallyhoz -
#75073 Mi most a legjobb rally játék? -
#75072 Ez így megfelel?
-
dudeeg #75071 ejj, de kár, hogy nem lehet átírni a saját postomat.
Legközelebb elolvasom mégegyszer, mielőtt elküldöm :)
-
dudeeg #75070 Majd meglássuk milyen a "vezetési élmény" :)
Viszont amit én tökre hiányolok, az az autók mögötti porfelhő. Persze, tudom, hogy nem erről szólnak a szimulótorok. De azért szerintem azért meg kellett volna nézzenek a tervezők mondjuk egy ilyen videót, hogy kb hogy is néz ki ez a valóságban:
rally
G.
-
l0b1g #75069 hát nekem egyáltalán nem szokásom játékokat leszólni, de itt ebben a gt5-ös videóban belsőnézetben elég simán fog talajt a járgány. szerintem nem annyira valóságos. szerintetek?
GT5 nappal és este, úton és útfélen -
#75068 kernek egy apro szivesseget. akinek megvan a Rainbow Six Vegas 2 nezze mar meg legyszi, hogy vannak meg multiplayeren? koszi. -
#75067 nekem is bejott a jatek. azota nem jatszottam egy igazi ralli jatekot. dirt 1-be kell a fek tweak, dirt 2 meg jo lenne de 3 ralli palya??? alig tettek valami rallit a jatekba. a gran turismoba tuti jo lesz a ralli, de a masikra is kivancsi leszek. -
#75066 Garantálható hogy hulladék lesz, a fejlesztők korábbi játékait nézve. -
Norbi7 #75065 Ők voltak, számomra nagyot dobot az élményen a kidőlt fa, felborult versenytárs, átszaladó állatok stb. Remélem nem spórolják el az ilyeneket + jó kis időjárás változás. -
#75064 ok fejlesztettek a wrc evolved-ot is, nem? vagy mar nagyon eltevedtem? -
Norbi7 #75063 Igen, reméljük jól sikerül a GT5-ben a rally, bár ha tesztek és demo alapján jónak találom, biztos hogy megveszem, az Evolution által fejlesztett wrc-ket imádtam. -
#75062 errol meg is feledkeztem. na sebaj, ha el is szurjak a gran turismoba is lesz wrc, es ha lesz palyaszerkeszto is, es ha rallis palyakat is lehet szerkeszteni... utos lesz ha majd lesz a neten parszaz rallis palya a jatekban meg egy rakas ralli auto... -
Norbi7 #75061 Lesz külön, önálló játék, ráadásul még idén ősszel ha minden igaz. Remélem nem szúrják el.
WRC játék -
#75060 lesz kulon wrc, vagy te a gran turismoba levore gondoltal? -
#75059 Látom még nem írta senki: PS3ra is lesz Ni No Kuni:
Nekem speciel jobban tetszik mint a final fantasy 13 (bár ps3 híján marad a másik változat). -
Norbi7 #75058 Az én listámon: Gran Turismo 5, WRC, Motorstorm 3, F1 2010 és Dead Space 2 szerepel.
Szóval mindenkinek megvannak a gondjai. :) -
Hugh Hefner #75057 lehet, hogy szerencsés vagyok, de a tetőtéri szobámban, ahol szétizzadom néha magam, simán megy a cucc akár órákat is, és eddig nincs baja, nem érzem, hogy különösen meleg lenne az oldala. 80gb-s fat -
ToM1113 #75056 Igen ám, csakhogy kb 2 hónapja van meg a ps3.
Eddig olyan játékok voltak nálam mint : Uncharted, Uncharted 2, Killzone 2, Dead Space.
Ebből az Uncharted 2 az enyém.
Szóval most muszáj lesz beruházni néhány játékra, aztán meg mehet a cserebere...
assassins creed brotherhood engem is érdekelne.... :)
-
#75055 Nekem most csak Mafia 2, és SW TFU 2 lesz tuti vétel, Gran Turismo 5 még esetleg lehet. -
#75054 assassins creed brotherhood, gran turismo 5, socom 4... engem ezek erdekelnek, es mar elkezdtem a gyujtest. ha gyorsan akarsz penzhez jutni akkor adj el a jatekaidbol, megveszed az ujat aztan ha meguntad eladod oket. -
SlickAdam #75053 ha csak ennyi jatek szerepelne az en listamon... :D
ongyilkossag amugy, vagy atterni mas (olcsobb) hobbira. ezen meg a kulfoldi rendeles se segit. -
ToM1113 #75052 Az elkövetkező fél évben olyan játékok érkeznek majd többek között mint:
Fifa 11, Mafia 2, CoD BO, Crysis 2 stb...
Ezek közül jó lenne minnél többet beszerezni, csakhát elég drága lenne....
Ti ilyenkor mit csináltok? ha több játék is tetszene?
Külföldről kéne rendelni?
vagy? -
ruleyB #75051 Köszi a tippeket, az Uncharted első részét megvettem, holnap adják fel postán.
Egyébként ti ilyen melegben óvjátok valamivel külön a gépet, vagy csak simán játszotok mint máskor?
Nálam simán felmegy 30 fokra is a hőmérséklet és ezzel nem tudok mit csinálni sajnos. Kicsit beparáztam, youtube-n olvastam kommentek közt hogy egy srácnak 3 hónap után sárga ledes lett a cech-2004A típusú gépe, nekem is ilyen van.
-
#75050 Az enyém CECH-2004B akkor ez nem jó hír? -
#75049 Kipróbáltam én is a Fight Night Round 4-et, hát nem rossz, viszont 10 perc után fájt a kezem tőle, itt a tenyeremben a csontok, vagy mittudomain mi, de fájt. :D
A kontrollert szerintem simán tönkre lehet tenni vele. :) -
SlickAdam #75048 hat ez kesz :D hova lejjebb? :D