89387
PlayStation3
  • Nathan66
    Most 2010 ben jön az E3-as trailert néztem, de nem sokat mutat. Végre lehetne, egy jó rallys játék. A GT5ben a rally szerintem nem lesz jó.
  • Nathan66
    Mi van a WRC vel? Az is rossz rallys játék?
  • zzeN
    Kitudja h csinálnak-e új részt erre a konzol generációra. Én vmi sivatagos koncepciót szeretnék.
  • kirol
    Lesz 3. része? Bár ha sikeres, akkor mindig van folytatás.
    Én kb. egyszerre vettem meg az első két részt.
  • LeventeV
    en azt hittem 2008as... na sebaj, akkor jovore varom a 3. reszt is. arra is tuti beruhazok.
  • SlickAdam
    nem szabad le-korrektezni egy jatekot, csak mert 2007-es. ez meg ma is KURVA JOL nez ki, ha a nagy atlaghoz hasonlitjuk.
  • kirol
    Amúgy most látom, hogy ez egy 2007 novemberi játék. És még most is tök korrektül néz ki. Milyen király lehetett ez anno akkor!
  • kirol
    Ezt is próbáltam! :D
    De 2 karmolás és elpatkolok. Próbáltam kombinálva is, mert azért 2-3 percig bírom, csak utána nem. Felhúzott rendesen. Pihentetem, mert ha folytatom, kib@sztam volna az ablakon az tuti.
  • LeventeV
    nem celzol csak szaladsz korbe-korbe mint egy szakadt drogos alkoholista fuggo es lovoldozol vaktaba. es ha szerencsed van tuleled. amugy nekem tetszett ez a naci-zombi szal.
  • deep
    Picit próbálgasd, egyáltalán nem olyan nehéz az.
  • Tikal #75077
    dirt 2 meg van... s2re voltak jó címek.... :(
  • kirol
    Tök királyság ez az Uncharted 1, de amikor a 17-es fejezetben doom -ra vált a játékmenet, abból is a védd magad a hullámokban érkező szörnyektől X percig, az kikészített. Hogy jött ez egyáltalán ide?
    Még alapfokozaton is elpatkolok. :(
    Hogy lehet ezt megcsinálni?
  • LeventeV
    ps3-ra nincs jo rally jatek. ahogy mar irtak a dirt 2-be nem sok ralli van. konkretan 3-4 palya es ezek varialasa.
  • tomi890125
    van egyáltalán ilyen? :D talán a dirt 2, eszméletlen szép, de sajnos alig van már köze a rallyhoz
  • Tikal #75073
    Mi most a legjobb rally játék?
  • DanielT
    Ez így megfelel?

• dudeeg
    ejj, de kár, hogy nem lehet átírni a saját postomat.
    Legközelebb elolvasom mégegyszer, mielőtt elküldöm :)
  • dudeeg
    Majd meglássuk milyen a "vezetési élmény" :)
    Viszont amit én tökre hiányolok, az az autók mögötti porfelhő. Persze, tudom, hogy nem erről szólnak a szimulótorok. De azért szerintem azért meg kellett volna nézzenek a tervezők mondjuk egy ilyen videót, hogy kb hogy is néz ki ez a valóságban:

rally

G.
  • l0b1g
    hát nekem egyáltalán nem szokásom játékokat leszólni, de itt ebben a gt5-ös videóban belsőnézetben elég simán fog talajt a járgány. szerintem nem annyira valóságos. szerintetek?

GT5 nappal és este, úton és útfélen
  • LeventeV
    kernek egy apro szivesseget. akinek megvan a Rainbow Six Vegas 2 nezze mar meg legyszi, hogy vannak meg multiplayeren? koszi.
  • LeventeV
    nekem is bejott a jatek. azota nem jatszottam egy igazi ralli jatekot. dirt 1-be kell a fek tweak, dirt 2 meg jo lenne de 3 ralli palya??? alig tettek valami rallit a jatekba. a gran turismoba tuti jo lesz a ralli, de a masikra is kivancsi leszek.
  • Totti5
    Garantálható hogy hulladék lesz, a fejlesztők korábbi játékait nézve.
  • Norbi7
    Ők voltak, számomra nagyot dobot az élményen a kidőlt fa, felborult versenytárs, átszaladó állatok stb. Remélem nem spórolják el az ilyeneket + jó kis időjárás változás.
  • LeventeV
    ok fejlesztettek a wrc evolved-ot is, nem? vagy mar nagyon eltevedtem?
  • Norbi7
    Igen, reméljük jól sikerül a GT5-ben a rally, bár ha tesztek és demo alapján jónak találom, biztos hogy megveszem, az Evolution által fejlesztett wrc-ket imádtam.
  • LeventeV
    errol meg is feledkeztem. na sebaj, ha el is szurjak a gran turismoba is lesz wrc, es ha lesz palyaszerkeszto is, es ha rallis palyakat is lehet szerkeszteni... utos lesz ha majd lesz a neten parszaz rallis palya a jatekban meg egy rakas ralli auto...
  • Norbi7
    Lesz külön, önálló játék, ráadásul még idén ősszel ha minden igaz. Remélem nem szúrják el.
    WRC játék
  • LeventeV
    lesz kulon wrc, vagy te a gran turismoba levore gondoltal?
  • zola2000
    Látom még nem írta senki: PS3ra is lesz Ni No Kuni:

Nekem speciel jobban tetszik mint a final fantasy 13 (bár ps3 híján marad a másik változat).
  • Norbi7
    Az én listámon: Gran Turismo 5, WRC, Motorstorm 3, F1 2010 és Dead Space 2 szerepel.
    Szóval mindenkinek megvannak a gondjai. :)
  • Hugh Hefner
    lehet, hogy szerencsés vagyok, de a tetőtéri szobámban, ahol szétizzadom néha magam, simán megy a cucc akár órákat is, és eddig nincs baja, nem érzem, hogy különösen meleg lenne az oldala. 80gb-s fat
  • ToM1113
    Igen ám, csakhogy kb 2 hónapja van meg a ps3.

Eddig olyan játékok voltak nálam mint : Uncharted, Uncharted 2, Killzone 2, Dead Space.

Ebből az Uncharted 2 az enyém.

Szóval most muszáj lesz beruházni néhány játékra, aztán meg mehet a cserebere...

assassins creed brotherhood engem is érdekelne.... :)

• balee4
    Nekem most csak Mafia 2, és SW TFU 2 lesz tuti vétel, Gran Turismo 5 még esetleg lehet.
  • LeventeV
    assassins creed brotherhood, gran turismo 5, socom 4... engem ezek erdekelnek, es mar elkezdtem a gyujtest. ha gyorsan akarsz penzhez jutni akkor adj el a jatekaidbol, megveszed az ujat aztan ha meguntad eladod oket.
  • SlickAdam
    ha csak ennyi jatek szerepelne az en listamon... :D

ongyilkossag amugy, vagy atterni mas (olcsobb) hobbira. ezen meg a kulfoldi rendeles se segit.
  • ToM1113
    Az elkövetkező fél évben olyan játékok érkeznek majd többek között mint:

Fifa 11, Mafia 2, CoD BO, Crysis 2 stb...

Ezek közül jó lenne minnél többet beszerezni, csakhát elég drága lenne....

Ti ilyenkor mit csináltok? ha több játék is tetszene?

Külföldről kéne rendelni?
    vagy?
  • ruleyB
    Köszi a tippeket, az Uncharted első részét megvettem, holnap adják fel postán.
    Egyébként ti ilyen melegben óvjátok valamivel külön a gépet, vagy csak simán játszotok mint máskor?
    Nálam simán felmegy 30 fokra is a hőmérséklet és ezzel nem tudok mit csinálni sajnos. Kicsit beparáztam, youtube-n olvastam kommentek közt hogy egy srácnak 3 hónap után sárga ledes lett a cech-2004A típusú gépe, nekem is ilyen van.
  • kirol
    Az enyém CECH-2004B akkor ez nem jó hír?
  • kirol
    Kipróbáltam én is a Fight Night Round 4-et, hát nem rossz, viszont 10 perc után fájt a kezem tőle, itt a tenyeremben a csontok, vagy mittudomain mi, de fájt. :D

A kontrollert szerintem simán tönkre lehet tenni vele. :)
  • SlickAdam
    hat ez kesz :D hova lejjebb? :D