PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazgoblin
Amíg nem kerül életekbe addig nem zavarnak a tévinfók...mindenkinek van google utána tud nézni mit akar venni pl.

Ha meg idejön akkor ne csodálkozzon hogy itt nem mindenki ért a dolgokhoz és tévinfót kap. Ez egy fantopik...persze hog ps3 felé húznak a szívek meg az "agyak".

Felesleges itt osztani az észt (vagy még nem esett le? 😄)...copyzd be a faxságokat a leáldba vagy a Vs. topikba és ott rötyöghetünk!

Ide inkább hírek, képek, játékosoktól élménybeszámolók kellenének a játékokról. Meg sok hájp persze! 😄

Totti se tudom mit lebzsel itt azon kívül hogy ugrik minden fisz-fasz tévedésre.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Totti5
Ugyan ezt teszed te is, akár próbáltad akár nem. Amúgy attól hogy van pár ilyen ember, a többi még nem ilyen...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prody
Dehogynem! 😊 Érezni fogom, hogy sokan vagyunk... a részletek hagyjuk!
De figyelj... kell egy ilyen játék is! Ezzel legalább kiemelkedik, hogy 256 playa'
Aztán vagy phail vagy win lesz belõle!

NEXUS6
Aha, szerintem, amit írtam, abban voltak számok, meg tények, meg bizony kb 2 órát is gúgliztam értük. Ja, hogy nem ugyan azokat az oldalakat nézzük? Hát bocs!

Te megpróbálsz kihozni valami korrekt középutat, ami becsülendõ, de kb annyira illik ide, mint a Ponyvaregényben Jules és Vincent véres ruhában kávét szürcsölgetve Jimmie tiszta kis konyhájába.
Szorri, ez van.

Mert ugye akik idejárnak azok többsége megveszekedett fanboy, akik ráadásul érzelmileg is kötõdnek a gépükhöz. Tudom, hogy ez irracionális, de akkor is így van.
És így van ez az X topicban is.
És ez így is lesz, amíg világ a világ.

Lehet megszokni, lehet itt havonta 1- 2X hõzöngõ partyt rendezni, meg lehet szép csendben elhúzni!
Szal már megbocsáss, de kettõnk közül itt ezen a szórakozóhelyen te vagy szereptévesztésben. Ha kocsmába megyek nem állok neki kioktatni a tetkós kigyúrt cigányokat, hogy sokat baxmegolnak, meg rosszul használják a ba-be-ban-bent!
Értem?
Csak szólok barátilag, amíg nem fajul megint kiszavazó sóvá a dolog.
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Prody
ÉN AZOKAT A JÁTÉKOKAT OSZTOM, AMIKET ISMEREK, ÉS JÁTSZOTTAM IS!!!!! Már elnézést a caps miatt!!!! De egyesek olyanokat szaroznak le, amiket ki sem próbáltak, hanem egy X haverjuk azt mondta, hogy szar, akkor el is hiszik nekik (mert ugye fanboii-zmus) !!!!!!
Nem tudtam ellenállni ennek....

DanielT
Szerintem semmit nem fogsz észlelni a 256 játékosból, ami plusz játékélményt jelentene.
Prody
Ez üt! Tuti vétel...

zzeN
NEKEM mutatod?😊 Csüt.-ön pc beta...hihihihi😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Azért az hihetetlen amit te lemûvelsz. 360 topikba miért kell osztani a 360 játékokat? természtesen elküldenek a jó francba, fõleg ha ilyen nyilvánvaló stílusban teszed, ráadásul itt is folytatod teljesen feleslegesen. Nem kell semmit sem bizonyítanod...

Prody
Nem foglalkozom velük, leszarom... csak sajnos a körzetemben van egykét lény, akik elsõre felhozzák a 'PS3deszar' témát (na ki a kocka?😄)

Prody
Jó, akkor visszavonom az elõzõ HSZ-emet, de nekem jobban tetszik a MAG 😊
Persze, a BFBC2 -t is meg fogom szerezni, mert tetszik, csak még nem éltem át 256 playeres háborút, ezért jön be jobban a MAG... meg ugye a karakter csinálás ,fegyver unlock+upgrade, ésatöbbi... legalább van ilyen is 😄

DanielT
Tévinfókért jársz ide? 😄
Totti5
BF BC2 kampány gameplaj nagyon durván.

DanielT
Nem kell velük foglalkozni, illetve nem érdemes.
gazgoblin
Van ennek a fanboykodásnak külön topik ám!
Csak idevonzátok a flémelést....

Ezt a topikot nem ezért látogatom...plz gyerekek! köszi elõre izs!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

zzeN
1. BC2 konzolon asszem 24 playeres lesz.
2. Szvsz porrá alázza a MAG-ot.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prody
Pont a többség az X fanboii-ok, akik leszarozzák az U2-t, KZ2-t és a többi 9/10 pontos PS-es játékot, mert nekik csak Gears2 van örökké és örökké, és egyszer csak azt mondta nekik valami X fanboii, hogy a Gears2-nek van a legjobb grafja, akkor annak is van... szerintük.
Fel tudnak hozni egy NEM EX játékot, ami nem is annnyira dehûdejó.... (ismerem, toltam is)

Ja, bocs, majd jön a hadonászósdi FASZAL... vagy micsoda NATAL, ami két hónapig jó lesz, aztán unja mindenki, mert nincs rá egy normális játék... hol a kontroller , kérdezi a fanboii 😄<#mf2>

DanielT
Te, nem tudom meddig akarod még égetni magad ezzel a VS topik témával, de talán nem rám kéne hivatkozni, tekintettel arra, hogy rendelkezem az összes géppel.

A magadfajta korlátolt fanbojok játszótere az, akiknek ez a vita személyes kérdés, ahol mindenféle ferdítés és kamuzás megengedett a "gyõzelemért"... nevetséges.
Prody
Basszus mire meglesz a MAG... 2nap kb még 😞
Persze az nincs Box-ra <#mf1><#mf1>
Õk maradnak a 64playeres BFBC2-nél XDDD

NEXUS6
Nem, éppen a homlokegyenesnek a homlokegyenessel szembeni oldala az igaz!
Most jól megmondtam, vazze!!!

Te aztán tucc vitatkozni, az írásod tele van ténnyel, idézettel, meg bizonyítással!
<#gonosz1>

De szerintem ideje áthúznunk a DT tiszteletére alapított vs. topicba.û
Részemrõl over a téma.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Felgolos
de leveted hogy mit akartam XD

predator0
Multi platform és multiplatform között van különbség 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DanielT
Csak a legnagyobb fail-t emelem ki az írásodból:

"bármebnyire is próbálkozol a liebling rendszeredet nyomni"

És summázom ennyivel: FINGOD NINCS.
Felgolos
Ma indult a MAG címû 256 játékosra tervezett FPS PS3-on, ennek örömére egy új trailert is kiadtak a játékról. A programban három oldal küzd a Föld irányításáért, az egyik felet segíthetjük mi is, mint katonák. A pályákon meg van határozva mindkét fél célja, melyet el kell érni a gyõzelemhez. Ez általában valamilyen létesítmény védelme, illetve elpusztítása.

Valaki azt mondta hogy nem multiplatform a ps3! AZ TÉVEDETT! XD A xbox ilyet nem tud

predator0
"A sikere egyelõre nem teljes, ugyanis pár helyre nem jutott még be (pl. a rendszermemóriába), de arra már rá tudta venni a gépet, hogy lejátssza a másolt játékokat, sõt, a PS2 programok kompatibilitását blokkoló rutint is feloldotta."

Tudja valaki, hogy angol nyelvû hiteles forrásban (csávó blogjában biztos nincs) megemlítve az, hogy másolt játékokat futtat? A PS2 kompatibilitás részt meg sem kérdezem, mert az hihetetlen nagy baromság.

NEXUS6
"Legutóbbiak közül mondjuk a Tekken 6-ot tudnám mondani ami 360-on nagyobb mint 720p. "

Aha, csak azt is visszaskálázzák 720p-ra!!!
Esetleg onnan skálázzák fel 1080p-ra!
Gut!😊
Kb mintha nem is lenne.

Az eDRAM, és a beépített AA-ra használható hardware így magában 720p felbontásban jobb teljesítményt ad összességében, mint a PS3 RSX-e. Az ezen a felbontáson szinte szenved. Azonban nagyobb felbontásban az eDRAM mérete már nem elég buffernek, a PS3 általános memória sávszélessége meg kb duplája az X360-énak.

"Resistance 2-t felhozni mint Cell demonstráció, ULTRAFAIL."
Aha, oszt mér?
AI, fizika, cell-shaders, akármi, olvass utána, vazze!

"A PS3 GPU-nak pedig zéró erõssége van, ha az összehasonlítást nézzük, pláne nem textúrafelbontásban."
A wiki szerint maximum texel fillrate: 13,2 vs. 8 GigaTexel/sec a PS3 javára.
Úgy tûnik az RSX összességében ugyan erõsebb, de ez csak egy bizonyos pixel/vertex shader konfigurációban jön ki, amíg a Xenos esetében nincs megkötés, hogy milyen shader mûveletre használják az egységeket. PS3-nál, még a cell is keményen besegíthet, kicsit flexibilisebbé tenni a helyzetet, összességében a cell+RSX jelentõsen erõsebb hardver grafikailag, mint a Xenos önmagában. Az X360 CPU-ját meg több okból sem érdemes bevonni grafikai mûveletekbe.
Szal PS3 architektúra a király, bármebnyire is próbálkozol a liebling rendszeredet nyomni egy abszolút nem autentikus topikban!;D

Prody
Mellesleg, úgyis csinál ez ellen vmit a Sony

Prody
Oké. Még több PS fog elkelni 😄

Felgolos
Bocs most vettem észre hogy valaki már linkelte!

Felgolos
Amikor a Playstation 3 megjelent, a Sony olyan büszke volt a hozzá fejlesztett védelmi rendszerre, hogy még egy pályázatot is kihirdetett, hogy akinek sikerül feltörnie a masinát, az egy ingyen PS3-hoz jut (mindez akkoriban, a 600 dollárt kóstáló kezdõár idején igen komoly jutalomnak tûnt).
Ugyan az ajánlat nem tegnap volt, a gép három évig legyõzhetetlen maradt. Mindez azonban most megdõlt annak a George Hotznak köszönhetõen, aki elõször 2007-ben okozott pár álmatlan éjszakát az amerikai iPhone tulajdonosoknak azzal, hogy feltörte a mobiljaikat a telefontársasághoz kötõ hálózatot.

A 19 éves Hotz most bejelentette, hogy öt hét intenzív munka után sikerült feltörnie a Playstation 3-at, mely cél eléréséhez nem csak szoftveres, de hardveres módosításokkal is élt. A sikere egyelõre nem teljes, ugyanis pár helyre nem jutott még be (pl. a rendszermemóriába), de arra már rá tudta venni a gépet, hogy lejátssza a másolt játékokat, sõt, a PS2 programok kompatibilitását blokkoló rutint is feloldotta. Hotz azt ígérte, hogy amint végez, közzéteszi eredményeit az interneten, ezáltal elszabadítva a kalózkodást a PS3-on is.

Mindez nagy veszély a Sony számára, hisz eddig az õ konzoljuk volt az utolsó, amin nem volt épkézláb warez. Most ez megváltozhat, noha a japán cég elintézte a dolgot annyival, hogy vizsgálatot fognak indítanak. Hotz hozzáfûzte, hogy az általa kihasznált biztonsági rés megtalálása és befoltozása a gép architektúrájának hála nagyon nehéz lesz. Akárhogy is legyen, ez a három esztendõ nagyon komoly eredmény, fõleg a többi kortárs gép viszonylagosan korai elvérzése miatt.

FORRÁS😛C Guru!

DanielT
Szerencsére elég egzakt dolgokról beszélünk, úgyhogy nem kell ebbe az irányba elmennünk.
fook
az sem biztos hogy hiteles .. mindenkinek az a hiteles amiben õ hisz<#ravasz1>

DanielT
Hiteles forrásokat kell nézni.
fook
és honnan tudod hogy az valós ?😮

DanielT
Évek óta... döbbenet, mennyire homokban vannak a fejek.

De az az igazi döbbenet, hogy terjesztik és hangoztatják ezeket a baromságokat, amikor bárki egy google kereséssel mindenre megtalálhatja a valós választ.

és a kevesebb warez miatt egyre inkább a PS3 verzióból adnak el többet

Ennek homlokegyenest az ellenkezõje igaz.

Tényleg nagyon nehéz épp ésszel felfogni, hogy miért nem látjátok a tényeket.

Papesz

Totti5
Fáj a hülyeség, ami itt erõsen jelen van olykor olykor mint valami utórengés...

Prody
Fáj az igazság, mi ?😄

Na mind1, ne is folytassuk, vagy átmehetünk a PS v X topikba tõlem!

Totti5
Értékelhetõ? ja olyan nincs<#wow3>

Prody
Nekem így jó!

Van X-re is game, ami nincs PS-re... csak...................
sorolj fel egykét ÉRTÉKELHETÕ X-es játékot pls, ami EX!

Totti5
Store jó lenne, csak minden logikát mellõz. Ha volt boxod akkor látod a különbségeket, már ha akarod látni.

"X-re kb nincs semmi, csak multicím" butaság, valótlanság, badarság

Prody
Na, kérlek<#zavart1>

DanielT
Basszus egész nap javíthatnám az itt elhangzottakat, de már nincs energiám...
Prody
Ja és a Box-ot csak úgy tudod DVI-HDMI-vel összekötni monitorral, hogy szét kell szedni valamit ott hátul, hogy hang is legyen.... wtf, tehát kialakitásban is nyert a PS
VGA az egyszerább megoldás ott.... de elég gyatra a kép akk.

predator0
Meg is van. KATT.

Prody
Az utsót télleg nem, de abban igazam van, hogy Boxot warez miatt vesznek csomóan (is-is)

-de olcsóbb (kifejtem): 65k egy PS3 120gig, Xbox360 60k 120gig. DE!!!! ps3 = beépített wifi, akksi a kontrollerben, blu-ray, stb (most nem jut eszembe több) ..... Ezeket összeadva, ha Xboxba lenne több mint 100k lenne egy Xbox

-Szerintem elegáns mind2, szebb alakja van a PS-nek, csak rá kell nézni 😛, +lakk

-Mivel volt Boxom is, tudom, hogy masszívabb, itt most nem a szétb*szásra gondolok

-Store nagyon jó, nem kell fikázni, a Home-al nemigen játszottam, multimédia!

-Nem jelentem ki, melyik jobb/rosszabb játék... csak PS3-ra több az ex. és elég jó pontokat kapnak. X-re kb nincs semmi, csak multicím (csak megjegyzem: Geow 1 pc, fable 1 pc, mass effect1-2 pc, stb...) tehát ennyi 😄

X-ben csak a LIVE! rendszer jó, szerintem

predator0
"ha kalapáccsal csapkodom mennyivel masszívabb?"
Errõl volt is egy teszt, bár most nem találom és tényleg masszívabb 😄

DanielT
Na, én ugyan mi olyat írtam, ami ellentmond a te általad említettekkel?

360-on a játékok többsége SKÁLÁZVA van 1080p-re ami jobb képminõséget eredményez, mintha a tv csinálná ugyanezt, ez igaz HDready tv-k esetében is, amik ugye 1366x768-as felbontásúak. A Boxban van erre beépített megoldás, így pixelpontos képet ad minden kijelzõre, ez a PS3 esetében nem igaz sajnos.

Természetesen vannak natív 1080p játékok is 360-ra.
Totti5
Röviden

- nem olcsóbb
- a slim nem elegáns ( a batár igen )
- ha kalapáccsal csapkodom mennyivel masszívabb?
- miben tud többet? multimédiában igen, de maga az XBM, store, Home elég gyér és idegesítõ hibákkal bír ellenben az xbox felületével
- azt hogy mi a jobb játék nem te és nem is én fogom megmondani, mert szubjektív és kategórikusan kijelenteni az egyikre hogy jobb az valótlanság

Az utolsó mondatodat remélem egy percig sem gondoltad komolyan...

-.-

ez nem teljesen igaz😊
ha megnézed akkor láthatod,hogy xboxra a legtobb játék 1080-as!
most nem kezdeném sorolni de legalább ne irjatok olyant ami nem igaz😊
nem vagyok egyik konzol fanja sem.
én a békét szeretem😄szerintem mind a 2 konzol egyformán jo!
egyik ebben jobb a másik abban....

PSN ID:misi2mezei