PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg idejön akkor ne csodálkozzon hogy itt nem mindenki ért a dolgokhoz és tévinfót kap. Ez egy fantopik...persze hog ps3 felé húznak a szívek meg az "agyak".
Felesleges itt osztani az észt (vagy még nem esett le? 😄)...copyzd be a faxságokat a leáldba vagy a Vs. topikba és ott rötyöghetünk!
Ide inkább hírek, képek, játékosoktól élménybeszámolók kellenének a játékokról. Meg sok hájp persze! 😄
Totti se tudom mit lebzsel itt azon kívül hogy ugrik minden fisz-fasz tévedésre.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De figyelj... kell egy ilyen játék is! Ezzel legalább kiemelkedik, hogy 256 playa'
Aztán vagy phail vagy win lesz belõle!
Te megpróbálsz kihozni valami korrekt középutat, ami becsülendõ, de kb annyira illik ide, mint a Ponyvaregényben Jules és Vincent véres ruhában kávét szürcsölgetve Jimmie tiszta kis konyhájába.
Szorri, ez van.
Mert ugye akik idejárnak azok többsége megveszekedett fanboy, akik ráadásul érzelmileg is kötõdnek a gépükhöz. Tudom, hogy ez irracionális, de akkor is így van.
És így van ez az X topicban is.
És ez így is lesz, amíg világ a világ.
Lehet megszokni, lehet itt havonta 1- 2X hõzöngõ partyt rendezni, meg lehet szép csendben elhúzni!
Szal már megbocsáss, de kettõnk közül itt ezen a szórakozóhelyen te vagy szereptévesztésben. Ha kocsmába megyek nem állok neki kioktatni a tetkós kigyúrt cigányokat, hogy sokat baxmegolnak, meg rosszul használják a ba-be-ban-bent!
Értem?
Csak szólok barátilag, amíg nem fajul megint kiszavazó sóvá a dolog.
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem tudtam ellenállni ennek....
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Persze, a BFBC2 -t is meg fogom szerezni, mert tetszik, csak még nem éltem át 256 playeres háborút, ezért jön be jobban a MAG... meg ugye a karakter csinálás ,fegyver unlock+upgrade, ésatöbbi... legalább van ilyen is 😄
Csak idevonzátok a flémelést....
Ezt a topikot nem ezért látogatom...plz gyerekek! köszi elõre izs!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
2. Szvsz porrá alázza a MAG-ot.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Fel tudnak hozni egy NEM EX játékot, ami nem is annnyira dehûdejó.... (ismerem, toltam is)
Ja, bocs, majd jön a hadonászósdi FASZAL... vagy micsoda NATAL, ami két hónapig jó lesz, aztán unja mindenki, mert nincs rá egy normális játék... hol a kontroller , kérdezi a fanboii 😄<#mf2>#mf2>
A magadfajta korlátolt fanbojok játszótere az, akiknek ez a vita személyes kérdés, ahol mindenféle ferdítés és kamuzás megengedett a "gyõzelemért"... nevetséges.
Persze az nincs Box-ra <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Õk maradnak a 64playeres BFBC2-nél XDDD
Most jól megmondtam, vazze!!!
Te aztán tucc vitatkozni, az írásod tele van ténnyel, idézettel, meg bizonyítással!
<#gonosz1>#gonosz1>
De szerintem ideje áthúznunk a DT tiszteletére alapított vs. topicba.û
Részemrõl over a téma.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
"bármebnyire is próbálkozol a liebling rendszeredet nyomni"
És summázom ennyivel: FINGOD NINCS.
Valaki azt mondta hogy nem multiplatform a ps3! AZ TÉVEDETT! XD A xbox ilyet nem tud
Tudja valaki, hogy angol nyelvû hiteles forrásban (csávó blogjában biztos nincs) megemlítve az, hogy másolt játékokat futtat? A PS2 kompatibilitás részt meg sem kérdezem, mert az hihetetlen nagy baromság.
Aha, csak azt is visszaskálázzák 720p-ra!!!
Esetleg onnan skálázzák fel 1080p-ra!
Gut!😊
Kb mintha nem is lenne.
Az eDRAM, és a beépített AA-ra használható hardware így magában 720p felbontásban jobb teljesítményt ad összességében, mint a PS3 RSX-e. Az ezen a felbontáson szinte szenved. Azonban nagyobb felbontásban az eDRAM mérete már nem elég buffernek, a PS3 általános memória sávszélessége meg kb duplája az X360-énak.
"Resistance 2-t felhozni mint Cell demonstráció, ULTRAFAIL."
Aha, oszt mér?
AI, fizika, cell-shaders, akármi, olvass utána, vazze!
"A PS3 GPU-nak pedig zéró erõssége van, ha az összehasonlítást nézzük, pláne nem textúrafelbontásban."
A wiki szerint maximum texel fillrate: 13,2 vs. 8 GigaTexel/sec a PS3 javára.
Úgy tûnik az RSX összességében ugyan erõsebb, de ez csak egy bizonyos pixel/vertex shader konfigurációban jön ki, amíg a Xenos esetében nincs megkötés, hogy milyen shader mûveletre használják az egységeket. PS3-nál, még a cell is keményen besegíthet, kicsit flexibilisebbé tenni a helyzetet, összességében a cell+RSX jelentõsen erõsebb hardver grafikailag, mint a Xenos önmagában. Az X360 CPU-ját meg több okból sem érdemes bevonni grafikai mûveletekbe.
Szal PS3 architektúra a király, bármebnyire is próbálkozol a liebling rendszeredet nyomni egy abszolút nem autentikus topikban!;D
Ugyan az ajánlat nem tegnap volt, a gép három évig legyõzhetetlen maradt. Mindez azonban most megdõlt annak a George Hotznak köszönhetõen, aki elõször 2007-ben okozott pár álmatlan éjszakát az amerikai iPhone tulajdonosoknak azzal, hogy feltörte a mobiljaikat a telefontársasághoz kötõ hálózatot.
A 19 éves Hotz most bejelentette, hogy öt hét intenzív munka után sikerült feltörnie a Playstation 3-at, mely cél eléréséhez nem csak szoftveres, de hardveres módosításokkal is élt. A sikere egyelõre nem teljes, ugyanis pár helyre nem jutott még be (pl. a rendszermemóriába), de arra már rá tudta venni a gépet, hogy lejátssza a másolt játékokat, sõt, a PS2 programok kompatibilitását blokkoló rutint is feloldotta. Hotz azt ígérte, hogy amint végez, közzéteszi eredményeit az interneten, ezáltal elszabadítva a kalózkodást a PS3-on is.
Mindez nagy veszély a Sony számára, hisz eddig az õ konzoljuk volt az utolsó, amin nem volt épkézláb warez. Most ez megváltozhat, noha a japán cég elintézte a dolgot annyival, hogy vizsgálatot fognak indítanak. Hotz hozzáfûzte, hogy az általa kihasznált biztonsági rés megtalálása és befoltozása a gép architektúrájának hála nagyon nehéz lesz. Akárhogy is legyen, ez a három esztendõ nagyon komoly eredmény, fõleg a többi kortárs gép viszonylagosan korai elvérzése miatt.
FORRÁS😛C Guru!
De az az igazi döbbenet, hogy terjesztik és hangoztatják ezeket a baromságokat, amikor bárki egy google kereséssel mindenre megtalálhatja a valós választ.
és a kevesebb warez miatt egyre inkább a PS3 verzióból adnak el többet
Ennek homlokegyenest az ellenkezõje igaz.
Tényleg nagyon nehéz épp ésszel felfogni, hogy miért nem látjátok a tényeket.
Papesz
Van X-re is game, ami nincs PS-re... csak...................
sorolj fel egykét ÉRTÉKELHETÕ X-es játékot pls, ami EX!
"X-re kb nincs semmi, csak multicím" butaság, valótlanság, badarság
VGA az egyszerább megoldás ott.... de elég gyatra a kép akk.
-de olcsóbb (kifejtem): 65k egy PS3 120gig, Xbox360 60k 120gig. DE!!!! ps3 = beépített wifi, akksi a kontrollerben, blu-ray, stb (most nem jut eszembe több) ..... Ezeket összeadva, ha Xboxba lenne több mint 100k lenne egy Xbox
-Szerintem elegáns mind2, szebb alakja van a PS-nek, csak rá kell nézni 😛, +lakk
-Mivel volt Boxom is, tudom, hogy masszívabb, itt most nem a szétb*szásra gondolok
-Store nagyon jó, nem kell fikázni, a Home-al nemigen játszottam, multimédia!
-Nem jelentem ki, melyik jobb/rosszabb játék... csak PS3-ra több az ex. és elég jó pontokat kapnak. X-re kb nincs semmi, csak multicím (csak megjegyzem: Geow 1 pc, fable 1 pc, mass effect1-2 pc, stb...) tehát ennyi 😄
X-ben csak a LIVE! rendszer jó, szerintem
Errõl volt is egy teszt, bár most nem találom és tényleg masszívabb 😄
360-on a játékok többsége SKÁLÁZVA van 1080p-re ami jobb képminõséget eredményez, mintha a tv csinálná ugyanezt, ez igaz HDready tv-k esetében is, amik ugye 1366x768-as felbontásúak. A Boxban van erre beépített megoldás, így pixelpontos képet ad minden kijelzõre, ez a PS3 esetében nem igaz sajnos.
Természetesen vannak natív 1080p játékok is 360-ra.
- nem olcsóbb
- a slim nem elegáns ( a batár igen )
- ha kalapáccsal csapkodom mennyivel masszívabb?
- miben tud többet? multimédiában igen, de maga az XBM, store, Home elég gyér és idegesítõ hibákkal bír ellenben az xbox felületével
- azt hogy mi a jobb játék nem te és nem is én fogom megmondani, mert szubjektív és kategórikusan kijelenteni az egyikre hogy jobb az valótlanság
Az utolsó mondatodat remélem egy percig sem gondoltad komolyan...
-.-
ha megnézed akkor láthatod,hogy xboxra a legtobb játék 1080-as!
most nem kezdeném sorolni de legalább ne irjatok olyant ami nem igaz😊
nem vagyok egyik konzol fanja sem.
én a békét szeretem😄szerintem mind a 2 konzol egyformán jo!
egyik ebben jobb a másik abban....
PSN ID:misi2mezei