PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a hang pedig THX-es DTS,nemistudom mi a f*szért basztatják a tesztekben....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Rockstar Newswire
http://9gag.com/gag/5135249
Beleöltem a délelöttöm ezek után:
Online játék stabil, tutin megy(4 játék után). Karrier mód hosszúnak tûnik 12%-on vagyok(kábé 3 óra után), statisztika piros pont, replay mód ugyszintén. Grafika csillagos ötös, bazze golyón nem lehet észrevenni, hogy rajzolva van, faszán tükrözõdik, fizika szintúgy rendben van. Van tréningmód, 1-2 óra alatt bele lehet tanulni. Zenéi elég jók(több stílus), de a sajátzene az igazi. Trófeák nehéznek tûnnek.
Összességében: rohadt igényes grafika, pöpecül összerakott sportjáték!
Hibák: sajna nincsenek karakterek(mondjuk akkor észrevennénk, hogy videójáték, mert az asztal/golyókról az jön le, hogy igazi 😊)) , snookerasztalt is belerakhattak volna.
Irányítás kézreáll, de a "finomítás" nem igazán precíz.
Kábé ennyi, 10 dolcsiért ajándék, pedig nem fps. <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Turn Me On Dead Man
Személy szerint azt javaslom, h inkább egy HDTV-t vegyél h már "nextgen" konzolod van.
A Ps3-nak nincs hivatalosan VGA támogatása, csak utángyártott megoldásokkal.
Második:
A monitorod nem HDCP kompatibilis, tehát nem lesz rajta kép, még HDMI-DVI kábellel se.
Harmadik:
Míg a 360 képes a monitorod felbontására helyesen méretezni a képet, a PS3 esetében sajnos ez nem mondható el. Ezáltal magasságában nyújtott, igen szar képminõséget kapnál.
Egyszóval ezen a monitoron nem lesz Ps3-azás.
Turn Me On Dead Man
A multi címek általában X-en jobbak (fanboy-ok kíméljenek..nekem is PS-van..utálom a multi címeket, de nem ezért). Van hogy érezhetõ a különbség van h nem..
Feliratot nem kezel direktbe, csak mediaserveren keresztül (vagy beleégeted a feliratot)
Én spec tuti Raven-nek állok...😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Turn Me On Dead Man
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A töltési idõt pedig rövidíti.
Jövõ héttõl én is jó munkásember leszek és végre nem irigykedve nézem ki mivel játszik mostanság;-)
<#integet2>#integet2>
Érdemes megnézegetni õket (legalább a part2-ket).
Mondjuk a legjobb helye a játéknak a vinyón lenne, hogy ne kelljen lemezt bepakolni ha az embernek kedve támad csapatni pár menetet
Valszeg platinumshopban veszem mert az közel van melóhoz.
S.V.E.R nekem a legunszimpatikusabbb mert szedett-vedett bagázsnak érzem.
Amúgy headset nélkül neki se álljon senki a MAG-nak. A legjobban ugyanis talán egy mmo-counterstrike-nak tudnám jellemezni. (nem mmoRPG, hanem csak massive multiplayer online)
Kommunikáció nélkül meg fejetlen-csirke szaladgálásba fulladhat könnyen a dolog. (ez a CS része)
Ott is néha eszméletlen hirig volt, amikor pl a tankot be kellett kísérni a Bank udvarára. Viszont kénytelen vagyok másodikáig várni, mert õöööö izé, nincs kedvem megvenni, ilyenkor hó végén!😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Érdekes,hogy egyre jobb tesztek jönnek idõvel, mert a sok b*zeráns gyakorlatilag a béta 2 játékmódja alapján írt és sztem kb 5-6 meccs után..Köztük az IGN UK is,akiknek a tesztje hamarabb kinn volt pár órával,mint a teljes játék legelsõ hivatalosan játszott Domination meccse,ergo le sem tesztelték normálisan....
És ha akkor van bedugva gamepad amikor ki van kapcsolva a ps3-akkor is tölti?
Körülbelül 30 órát bír egy feltöltéssel ugye? Kiír valamit ha már alacsony a töltötség?
De main akkoris a Raven lesz
RAVEN tökéletes lenne, elvégre a ruszki-amcsi hangulatú másik két frakció, annyira nem mozgat engem.
RAVEN leszek.
Szal beraktam a KZ2-õt és ledöbbentem.
A felbontás kivételével tényleg nincs még egy ilyen játék grafikailag, meg a lentebb kitárgyalt dolgokban. Valszeg csak KZ3 lesz jobb nála.
A sztori a közepén kicsit ellaposodik a sok lövöldözésben, de a végére felpörög. Az átvezetõ animok után alig vártam, hogy adhassak a helgastoknak😊
A multizás is elég sokáig lefoglalja az embert, bár lehetne több megnyitható dolog, több rendfokozat. Bár ha 2X annyi lett volna az is kevés lett volna, mert akkor is vakulásig játsztok vele. De ha már mindent kimaxoltál, akkor is nagyon élvezetes, mert jó kis küldetés alapú játékmódok vannak. Elég jól testre lehet szabni a szervereket is, ha te indítasz. A COD-hoz képest ilyen szempontból mennyország!
Ha érdekel az akció, akkor a köv lépés valszeg az Uncharted sorozat lesz, szinte biztos.😊
Én most a Heavy Raint várom, a MAG-on is filózok, és így tovább. Rengeteg stílusban vannak igazán jó élvezetes exkluzív játékok, én sem vagyok egy ugribugri fan, de a Ratchet, meg a LBP kötelezõ vétel volt.
Szerintetek csak a Killzone 2-ért érdemes ps3-at venni? A többi exkluzív cím nem nagyon fogott meg (de boxnál sem). A KZ2 pedig elég brutálul néz ki videón + nekem bejön az a környezet. Jó lehet még a GT5 is érdekelne.
Szóval vmi vélemény a KZ2-rõl? Átlagos fps, vagy olyan amivel jó sokáig el lehet multizni?
PSN ID:misi2mezei
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Papesz
Tegnap én is boldog tulajdonosa lettem egy PS3-nak. 60GB-os PS2 kompatibilis változat, azonban NTSC-s. Azt már "felfedeztem", hogy a PAL-os PS2 játékokat nem játsza😞 Ezen kívül érhet még valami kellemetlenség az NTSC miatt?
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
minden 15 percben kelene jonnie 1 linknek ahova be kell irni az emailt és ha szerencséd van akkor a 20 key bol kapsz 1-et😄
osszesen 10000 keyt osztanak ki!
de az a baj,hogy még semmiféle link nincsen....
itt van az oldal.
vagy esetleg félre értelmeztem valamit?
mert azt látom, hogy 3gb 😛
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
1. hivatalosan támogatott országok valamelyikében mûködõ proxy szerveren keresztül
2. ICS módszerrel (VPN kapcsolat megosztásával)
Az elsõ lehetõségre csak a public proxy szerverek jöhetnek szóba, mivel proxy user/password megadására az XMB nem rendelkezik beviteli mezõvel. Ennek hátránya, hogy a public proxyk egy része nem enged secure forgalmat, és így már a PSN-re sem tudsz belépni, másrészt ami beenged PSN-re az is ált. 1-2 napig mûködik, utána lehet újat keresni. Hosszú távon rohadtul frusztráló.
A második módzser hátránya hogy a netet vagy PC-rõl vagy VPN képes routerrõl kell hogy kapja a PS3, viszont elõnye hogy nem csak a vidzone-t, hanem a video store-t is gond nélkül tudod használni. Ingyenes, próba és fizetõs VPN-t is könnyen találsz, de az ingyenes általában amerikai, ott viszont nem érhetõ el a vidzone, így marad az EU-s trial VPN havi limitált (ált 1 G😎 adatforgalommal. Ha fizetni is hajlandó vagy, egy éves VPN hozzáférés korlátlan adatforgalommal kb. 8000 Ft, és onnantól azt nézel amit akarsz (vidzone, PS video store, hulu, netflix, stb.)
Röviden ennyi...
PSN ID: dualview
valaki elmondaná azt megköszönném!