89387
PlayStation3
  • haarmaan
    A megoldás az AVIAddXSub nevü program
    Innen töltsd le:
    http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Itt a leirás róla:
    http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs2.php

Én igy használtam.

Csomagold ki a számítógépen a letöltött RAR-t egy mapába.A kicsomagolt fájlok közt lesz egy AVIAddXSubs nevű fájl erre kattintasz és elindul a program.A configuration fülre kattintva megadhatod a bealításokat (felirat helyzete betütipüs betűméret stb.)

Én ezzekel a beálitásokal használom:

Character Set:EAST EUROPE
    Langauge Code:Hungarian (hu)
    Font:Arial Black
    Font Size:18

A többi bealítást hagyd úgy ahogy van
    Az „Unpack packed bitstream” és a „Use .avi for output file(s) if possible” lehetőségeket pipáld ki

És a Mark DivX as felirat alatt DIVX-et alítsd be
    A felirat pozíciójával érdemes még játszani mert volt egy-két felirat ami elég magasra került.

Miután ezt megtetetd kattints vissza a „Create Divx with subbtitles” fülre. A File Names lehetőségnél tudod kiválasztani a kódolandó filmet. Ami a lényeg hogy tedd mellé ugyanabba a mappába a feliratot is

Az Output Directory lehetőségnél betudod álitani hogy hova tegye a felirattal egybefűzött filmet.
    Majd kattints „Create Subtitled DivX File” lehetőségre és két-három perc alatt elkészíti a filmet a megadott mappába ezt a filmet másold át a pendrive-ra indítsd el a ps3-on majd nyomj egy háromszöget és a subtitle options-nál kitudod választani a feliratot.

Még egy dolog ha médiaServeren keresztül nézed a filmeket akkor ne abba a mappába készítsd el a filmet amit a mediaserverel meg van osztva. Ha így csináltam akkor nagyon sok filmre azt írta ki hogy unsuported data,de ha ugyanezt a filmet valahova máshova készítettem el és onnan másoltam át a médiaszerveren beálitott megosztott mappába akkor minden további nélkül lejátszotta. Az okát nem tudom, de elég rejtélyes.
  • bandika64
    Sziasztok,vettem PS-t aki akar vegyen fel PSN-re. ID-m: SnipHawk
  • barcames
    én 5 ezerért szereztem be az 1 és a 2:P
  • Marcilius
    Hi. Vki akarna Red Dead Redemption-ben co-op trophykat tolni? Az felvehetne friendnek és majd toljuk. Marcilius a felhasználóm. De aki akar az vegyen fel :D Mindent kösz. M
  • Prody
    Köszi
  • qper
    bocs, 11
  • qper
    9%-al kisebb a fogyasztás a 2xxx típushoz képest
  • Prody
    Miben jobb az új alaplapos Slim? 250GB-s 80k Konzolstudióban....
  • balee4
    Na végre ha minden igaz sikerül szerezni első kiadásos Uncharted 1-et 3k-ért. :)
  • Papesz
    Nem vonatkozik Magyarországra, de ide fog érni megjelenésre mindkét webshop-ból.
  • 5c0rp330n
    valaki rendelt mar elo shopto-rol vagy game-rol? shopto-n pl irjak h ha elorendeled, a megjelens napjara mar oda is er, kulonben valami 3 fonttal kompenzalnak, ez magyarorszagra is vonatkozik? ill. game-en is ugy kuldik ki ide is h ideerjen az elso napon?
  • ToM1113
    a számítógép és a ps3 össze van kötve úgy hogy ha a gépen van egy film azt a ps3 on is meg tudom nézni.

Viszont lenne olyan filmem is ami feliratos, és külön felirat fájl van a filmhez.
    Azt hogy lehet beállítani hogy megjelenítse ps3 on a feliratot ha nézem a filmet?

Mert ez nem sikerült még.
  • DanielT
    Ja, csak azok undorítóak...
  • Sir Quno Jedi
    Még ezüst is volt, meg kék stb. Nekem is ezüst van.
  • Sir Quno Jedi
    Naja, de a dvi-a az kb. nem dvi, hiszen csak analog, akkor meg minek, arra ott a d-sub.
  • DanielT
    Rohattyon meg a Sony, a fehér PS2 slimet se hozták át EU-ba, érthetetlen miért. (valami bundle-ban talán mintha lett volna, de az is USA)
  • Freedy
    3 féle van. DVI-I: analog,digitális, DVI-D digitális, DVI-A analóg.
  • Sir Quno Jedi
    Mármint van olyan DVI csati és kábel, ami nem csak a digitális, hanem az analog jelet is át tudja vinni. Van rajta ahhoz is pár láb, meg be van kötve/vezetékezve. Így ha analogot kap, az is megy neki, ha meg digit, akkor az is (tulajdonképpen kétféle kábel egyben). Ez a DVI-I. Szemben a DVI-D-vel ami csak digitális jelet visz (én igyexem is mindig ilyet használni).
  • LeventeV
    feher ps3 japanban
  • Freedy
    Azért nem működik az általad említett átalakítós módszer, mert a VGA(D-sub) csatlakozó az analóg jelet használ, a HDMI pedig digitálisat. DVI-d-sub átalakító pedig azért létezik, mert a dvi csatlakozónak több fajtája is van, többek között ami analóg jelet használ és kompatibilis a vga-val. normális dekódert, ami a hdmi digitális jeléből analóg jelet csinál, nem hiszem, hogy megfizethető áron kaphatsz, de azért nézz utánna. Szerintem inkább nézz körbe a BENQ monitor kínálatában, nagyon olcsón jó monitorjai vannak, de természetesen hd tv-khez nem hasonlíthatóak képminőségben.
  • Ombika
    Jovo tavasz!
  • Totti5
    Nekem az a kihívás ha tökéletes időket megyek a pályákon a kedvenc autómmal, a karrier csak annyit jelentett hogy unlockoljam az autót és a pályát. Valahogy nem tud meghatni a kredit, xp, pénz hajhászás. Élvezni akarom hogy tökéletesen terelem és utalom az autót, de ha kihívás kell akkor mondom tedd legnehezebbre, vagy döntögesd másik idejeit:) persze csak is kormánnyal.

GRID jó lenne, csak el van baszva a fizika. Irreális a fékhatás és így a féktáv is, de kigyorsításkor is idétlenül viselkedik az autó, ahogy a Dirt 1 is ezektől szenvedett, de a Dirt 2be ezek ki lettek javítva.
  • Tevez11
    Sziasztok!
    KillZone3-ról tudtok vmit,mikortól kapható Magyarországon?
    Egyáltalán,mikor jelenik meg?
    Köszi.
  • Ombre977
    Köszi a választ!És ilyen tuner boxot hol tudok venni?
  • Akey
    Egy HDCP-s monitort vagy egy tuner boxot.
  • Ombre977
    Hello!
    Egy kedves barátom most vett egy ps3 slimet 120 gigásat!És jelenleg még nincs HD tévéje!Egy Fujitsu Siemens scaleowiev l19w-2 típusú monitor áll a rendelkezésére!Amin csak VGA bemenet van!Yútúbról néztünk okos videókat de nem akart képet adni a monitor!Vásároltunk egy hdmi/DVI átalakítót amit összedugtunk egy dvi/vga átalakítóval!Se kép se hang(az persze hogy nincs az megint más téma).Mit rontottunk el?Mit kéne még vásárolni hogy jó legyen?Előre is köszönöm a segítséget!
  • LeventeV
    igen, de csak programmal, es kicsit kinlodni kell erte.
  • ToM1113
    :)

kösz.

2 van a ps3 hoz szóval ha épp nincs szükség mind a 2 re akkor lehet hogy pc-n kipróbálok valamit vele.
  • tomi890125
    rá lehet! valamikor ps3 kontrollerrel nfseztem pc-n!
    KATT!
    tudtommal nem
  • ToM1113
    Ps3 kontrollert rá lehet csatlakoztatni pc re úgy hogy lehessen vele pl vmilyen játékot jáccani?

Csak kiváncsiságból.
  • Chris Lowe
    Renátó1985 is csak tényeket írt a 75212-es hsz-ben...

Tény, hogy leírta a véleményét amit te nem bírsz elviselni.
    Rá lehet kontrázni, de emellett nagy erény ha elfogadod mások állásfoglalását is(nem elismered hanem elfogadod!!!)

Egyébként sztem is jó játék a dirt2, de mintahogy minden mai játékban ebben sincs semmi kihívás, kis túlzással a vak is végijátsza.
    Én most a tesóját a Grid-et tolom, sztem az is csak színes-szagos, de el lehet vele bohóckodni. Sajnos ez van, novemberig ki kell bírnunk igazi kihívás nélkül. (remélem GT-ben lesz jogsi kurva nehéz arany fokozattal...)
  • tomi890125
    neked meg lehet menni aludni, mert kurvára nem vagyunk kíváncsiak rád...
    most én is tényeket írtam!
  • Paddy
    sziasztok! nem rég vettem ps3-at és egy kérdésem lenne. Milyen fajta külső usb winyókat ismer fel?
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Totti5
    Csak tényeket írtam, ha nem tetszik... keressetek benne más hibát, mert van, de amiket felhoztatok azok.... ha nem tetszik nem kell vele játszani, lehet menni Colin 2őzni:)
  • Renátó1985
    a dirt 2 felett ott van, hogy colin..., de mind1 látom az embernek nem lehet véleménye ha itt vagy
    légyszi ne is válaszolj (ugyanezt csinálod az x360 topikban valakinek véleménye van valamiről ami neked tetszik akkor akár 3 napon át is mondod a magadét)
  • Totti5
    Mindig ezen a néven megy a lovaglás. Nyilvánvaló hogy amíg használhatják a nevét, addig ez lesz a neve és maga a játék arról is szólt amit Colin csinált az utolsó éveiben ez pedig az X games, de han nem tetszik a címe akkor nem kell játszani vele. Amúgy DIRT 2 volt a neve a legtöbb helyen, a Colint már kezdik elhagyni a játékosok és a szaksajtó is.
  • Hugh Hefner
    szerintem emiatt ne félj... annyira egyszerűen nem lehet valaki kisstílű, hogy egy használt videojáték oldalon akar 3000 Ft-al lehúzni egy kamureggel. az ilyet úgyis elüti egy kamion (remélem), egyszerűen annyira életképtelen. amiatt félj, hogy az újszerű állapot nem biztos hogy az.
  • Sippie
    engem inkább a mentett állások foglalkoztatnának... meg az online statok. Amint kitolom a yakuza3-at, én is csinálok egy új accountot, csak szar lesz mindent előről kezdeni :(
  • n000rbi
    Pontosan, ott utána lehet nézni, hogy kinek hány sikeres üzlete volt már... lekopogom, hogy nekem pl még nem volt rossz tapasztalatom, pedig már jónéhány játékot vettem/adtam el ott és többnyire postai úton, utalással. Van olyan játék, amit a megjelenés napján meg fogok venni (pl GT5, The Last Guardian ;)), de egy Guitar Hero-ért nincs kedvem tizenpárezret kiadni. Az ráér később használtan jatekaimról, jóval olcsóbban :)