PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
kentem vele egészen a LV5-ig....egész szépen kisikálták a véglegest, sokkal simábbak a nagyobb meccsek, + sztem raktak rá extra fényeffekteket is,mert pl az alagutakból kijövet nem emléxem ilyen erõs, elvakító bloom effektre....

a hang pedig THX-es DTS,nemistudom mi a f*szért basztatják a tesztekben....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Prody
Na végre!!! Gogo RAVEN

[/img]

Yoda001
2010. március 30-án (lehetséges, hogy Európában április 2-án) a két GTA IV epizód egyben megjelenik PC-re és PlayStation 3-ra is<#eljen>
Rockstar Newswire

http://9gag.com/gag/5135249

köszi az értékelést. nálam tuti vétel...

Hustle Kings:
Beleöltem a délelöttöm ezek után:
Online játék stabil, tutin megy(4 játék után). Karrier mód hosszúnak tûnik 12%-on vagyok(kábé 3 óra után), statisztika piros pont, replay mód ugyszintén. Grafika csillagos ötös, bazze golyón nem lehet észrevenni, hogy rajzolva van, faszán tükrözõdik, fizika szintúgy rendben van. Van tréningmód, 1-2 óra alatt bele lehet tanulni. Zenéi elég jók(több stílus), de a sajátzene az igazi. Trófeák nehéznek tûnnek.
Összességében: rohadt igényes grafika, pöpecül összerakott sportjáték!

Hibák: sajna nincsenek karakterek(mondjuk akkor észrevennénk, hogy videójáték, mert az asztal/golyókról az jön le, hogy igazi 😊)) , snookerasztalt is belerakhattak volna.
Irányítás kézreáll, de a "finomítás" nem igazán precíz.

Kábé ennyi, 10 dolcsiért ajándék, pedig nem fps. <#eljen><#taps>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

dzsedi
Ha már eleve egy olcsó HD monitorban gondolkozol akkor hagyd az egészet. Látványos áttörés egy full HD TV-n lesz (min 32-es, vagy nagyobb).

gazgoblin
Sz*rt se ér az esetleg jobb fegyvered ha ELLENÜNK játszol, szóval pattanj fel te is a RAVEN szekérre! <#hehe>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

sambauer
A régi 360 már nincs meg, eladtam már lassan 1 éve. Viszont konzol nélkül nem sokáig bírja az ember ezért biztos hogy valamelyikre fogok költeni csak kérdéses még hogy melyikre. Ez a monitoros téma elég aggasztó, de azért nem mindegy hogy 60-at költök, vagy 160-at. Elhiszem én hogy így kéne, meg ilyen az igazi látványa de én se vagyok krõzus 😄 Esetleg még egy olcsóbb fullhd monitor jöhet szóba, de nemtom annyit megér e az egész egyáltalán (lesz e annyira szebb látvány mint a 360-n a hanns g-n ?)

Turn Me On Dead Man

DanielT
Sitty-sutty! 😊

Kéne már erre a témára egy egyszerûsített FAQ.
dzsedi
gyors vagy 😄

dzsedi
Ezzel nem lesz jó. Ha jól látom a helyzetet, akkor még tart a szerelem az X-el, és annyira nem csábít a ps. 1-2 exkluzív cím miatt ne válts, ha csak nem vagy báró mesés vagyonnal.
Személy szerint azt javaslom, h inkább egy HDTV-t vegyél h már "nextgen" konzolod van.

DanielT
Elsõ probléma:

A Ps3-nak nincs hivatalosan VGA támogatása, csak utángyártott megoldásokkal.

Második:

A monitorod nem HDCP kompatibilis, tehát nem lesz rajta kép, még HDMI-DVI kábellel se.

Harmadik:

Míg a 360 képes a monitorod felbontására helyesen méretezni a képet, a PS3 esetében sajnos ez nem mondható el. Ezáltal magasságában nyújtott, igen szar képminõséget kapnál.

Egyszóval ezen a monitoron nem lesz Ps3-azás.
sambauer
Ilyenem van, a régi 360 tökéletesen szép, éles volt rajta. Azt hallottam hogy a régi multicímek talán csúnyábbak picit PS3an, de én a mostanikra gondoltam amíg max 1 éve jöttek ki. Régebbieket már amúgy is lejátszottam boxon.

Turn Me On Dead Man

dzsedi
A monitornak tudnia kell a HDCP-t. (google+monitorod+HDCP).
A multi címek általában X-en jobbak (fanboy-ok kíméljenek..nekem is PS-van..utálom a multi címeket, de nem ezért). Van hogy érezhetõ a különbség van h nem..
Feliratot nem kezel direktbe, csak mediaserveren keresztül (vagy beleégeted a feliratot)

Alien!
simán fejlesztheted a fegyvereket meg képességeket mint a codban!....

Én spec tuti Raven-nek állok...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

sambauer
Üdv. Kissé hülye kérdésem van számotokra de most eléggé döntés képtelen vagyok. Eddig többé-kevésbé biztos voltam benne hogy az év folyamán egy 360 fog gazdára találni az én személyemben viszont a most bejelentett két gta 4 "kiegészítõ" PC-s és PS3-as megjelenése után már ez nem annyira biztos. A Heavy Rain miatt alapból tervebe lett volna véve a Sony gépe most viszont már csak a Mass Effect 2 miatt filózok a két konzol közt. Az biztos hogyha össze is jönne a gép jó ideig csak lcd monitoron tudnám tolni, feltéve ha ehhez a konzolhoz is létezik vga kábel (úgy emlékszem hogy van, csak ritka). A lényeg hogy most jelenleg tényleg melyik gép lenne a jobb választás ? Jelenleg hogy áll a gép multiplatformok terén ? (COD MW2, Assassins Creed 2, stb.) Illetve letöltött hd mkv filmeket, felirattal megtudom rajta nézni ? Bármilyen lényeges érv a géppel kapcsolatban érdekel, elõre is köszönöm a tanácsokat 😊

Turn Me On Dead Man

NEXUS6
Próbálom nézni, hogy melyik cég milyen fegyverekkel dolgozik, mert ha ezek PMC specifikusak, akkor érdemes jól átgondolni, hogy melyikhez csatlakozik az ember, függetlenül attól, hogy milyen csini a szerkójuk. Ez nem divatbemutató gondolom.

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Gyanítom az, hogy ne lehessen egyetlen lemez felhasználásával a világ összes már létezõ és még legyártandó gépére feltenni a játékot.

A töltési idõt pedig rövidíti.
A Valkyria Croniclesnél colt egy opció hogy installl... Ekkor fel is pakol jó 4 gigát a HDD-re de utána ugyanúgy kéri a lemezt mindig. Mi értelme van akkor ennek?
Úgy néz ki visszatérek a fórumba.Nem mintha valakinek is hiányoztam volna😄D
Jövõ héttõl én is jó munkásember leszek és végre nem irigykedve nézem ki mivel játszik mostanság;-)
<#integet2>

gazgoblin
itt van néhány ingame videó

Érdemes megnézegetni õket (legalább a part2-ket).

Mondjuk a legjobb helye a játéknak a vinyón lenne, hogy ne kelljen lemezt bepakolni ha az embernek kedve támad csapatni pár menetet

gazgoblin
Csak egy karaktered lehet/PSN account (ha kimaxolod akkor lehet másikat csinálni (persze bukod a régit) valami "veterán módban" amitõl gyorsabban jön az xp.

Valszeg platinumshopban veszem mert az közel van melóhoz.

S.V.E.R nekem a legunszimpatikusabbb mert szedett-vedett bagázsnak érzem.

Amúgy headset nélkül neki se álljon senki a MAG-nak. A legjobban ugyanis talán egy mmo-counterstrike-nak tudnám jellemezni. (nem mmoRPG, hanem csak massive multiplayer online)
Kommunikáció nélkül meg fejetlen-csirke szaladgálásba fulladhat könnyen a dolog. (ez a CS része)

NEXUS6
Szeretem, az olyan FPS-eketm, ahol tényleg együtt kell dolgozni, a mai napig kedvencem a RtCW: Enemy Territorry.😊
Ott is néha eszméletlen hirig volt, amikor pl a tankot be kellett kísérni a Bank udvarára. Viszont kénytelen vagyok másodikáig várni, mert õöööö izé, nincs kedvem megvenni, ilyenkor hó végén!😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
Kifejezetten ajánlom a MAG-ot....Ha ráérzel a sebességére, akkor a cod kvázi gyerekjátéknmak fog tûnni mellette....Sokkal keményebb csapatmunka kell,és atomdúrvák a domination meccsek....

Érdekes,hogy egyre jobb tesztek jönnek idõvel, mert a sok b*zeráns gyakorlatilag a béta 2 játékmódja alapján írt és sztem kb 5-6 meccs után..Köztük az IGN UK is,akiknek a tesztje hamarabb kinn volt pár órával,mint a teljes játék legelsõ hivatalosan játszott Domination meccse,ergo le sem tesztelték normálisan....

fook
jelez ha alacsony , sztem nincs idõcsökkenés optimális körülmények között 😊 ha gépbe dugod az is tölti 😊😊

Ha a gamepad nincs bedugva lassul valamit a reakcióidõ? AZ infapousban és a Dante demójában nem érzékeltem reakcióidõ csökkenést.

És ha akkor van bedugva gamepad amikor ki van kapcsolva a ps3-akkor is tölti?

Körülbelül 30 órát bír egy feltöltéssel ugye? Kiír valamit ha már alacsony a töltötség?
Prody
Amúgy melyik boltban veszed meg?

Prody
Igazából még a SVER bejön, de a Valor egyáltalán nem... de ha 1-nél több karaktert lehet indítani, akkor úgyis ki fogom mégegyszer próbálni 😛
De main akkoris a Raven lesz

gazgoblin
Holnap én is megveszem a MAG-ot, de csak szombat reggel kezdek neki ha minden igaz.

RAVEN tökéletes lenne, elvégre a ruszki-amcsi hangulatú másik két frakció, annyira nem mozgat engem.

Prody
Holnap veszem elvileg a MAG Collectors-t... majd aki szeretne játszani, vegyen fel!

RAVEN leszek.

NEXUS6
Most, hogy beszéltünk róla újra elõvettem. Mostanában jó sokáig én is csak COD-oztam, ráadásul PC-n (ahol kicsit jobb a grafikája is).

Szal beraktam a KZ2-õt és ledöbbentem.
A felbontás kivételével tényleg nincs még egy ilyen játék grafikailag, meg a lentebb kitárgyalt dolgokban. Valszeg csak KZ3 lesz jobb nála.
A sztori a közepén kicsit ellaposodik a sok lövöldözésben, de a végére felpörög. Az átvezetõ animok után alig vártam, hogy adhassak a helgastoknak😊
A multizás is elég sokáig lefoglalja az embert, bár lehetne több megnyitható dolog, több rendfokozat. Bár ha 2X annyi lett volna az is kevés lett volna, mert akkor is vakulásig játsztok vele. De ha már mindent kimaxoltál, akkor is nagyon élvezetes, mert jó kis küldetés alapú játékmódok vannak. Elég jól testre lehet szabni a szervereket is, ha te indítasz. A COD-hoz képest ilyen szempontból mennyország!

Ha érdekel az akció, akkor a köv lépés valszeg az Uncharted sorozat lesz, szinte biztos.😊
Én most a Heavy Raint várom, a MAG-on is filózok, és így tovább. Rengeteg stílusban vannak igazán jó élvezetes exkluzív játékok, én sem vagyok egy ugribugri fan, de a Ratchet, meg a LBP kötelezõ vétel volt.

DanielT
Most megkívántam a narancsot... remélem van itthon 😄

szerk: Mázlim van! 😄
Alien!
én azt mondom vegyél,megéri..nagy élmény a multi is és valóban olyat látsz amit sehol máshol,aztán kituggya lehet elkap a hév és úgy veszed hetente a ps3 exkluzívokat mint más a narancsot...<#papakacsint>

Prody
Hát EGY db játék miatt tényleg nem 😄

Seth
De csak amiatt nem éri meg Ps3-mat venni

PSN ID.: Beegabor

Prody
Kötelezõ fps 😊

Hali!
Szerintetek csak a Killzone 2-ért érdemes ps3-at venni? A többi exkluzív cím nem nagyon fogott meg (de boxnál sem). A KZ2 pedig elég brutálul néz ki videón + nekem bejön az a környezet. Jó lehet még a GT5 is érdekelne.
Szóval vmi vélemény a KZ2-rõl? Átlagos fps, vagy olyan amivel jó sokáig el lehet multizni?
jovohéten BFBC2 PS3 multiplayer DEMO!!!!

PSN ID:misi2mezei

Úú... ennek nem örülök. Sajnos átvételkor ezt nem néztem meg. Köszönöm a választ!

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Igen, a filmek régiókódosak.

Papesz

Sziasztok!

Tegnap én is boldog tulajdonosa lettem egy PS3-nak. 60GB-os PS2 kompatibilis változat, azonban NTSC-s. Azt már "felfedeztem", hogy a PAL-os PS2 játékokat nem játsza😞 Ezen kívül érhet még valami kellemetlenség az NTSC miatt?

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

5c0rp330n
ugyanigy vagyok vele en is, ha kint 30 dolcsi, elvbol nem fogok erte ilyen nevetseges 12ezreket fizetni erte amennyivel itt le akarnak huzni. egyszeruen nevetseges. amazon meg persze nem szallit ide.. ugyhogy egyelore varok. azert szolj majd ha talalsz valami jo boltot ami olcson szallit ide.

msot elvileg osztogatnak a hivatalos oldalon keyeket!
minden 15 percben kelene jonnie 1 linknek ahova be kell irni az emailt és ha szerencséd van akkor a 20 key bol kapsz 1-et😄
osszesen 10000 keyt osztanak ki!
de az a baj,hogy még semmiféle link nincsen....
itt van az oldal.
vagy esetleg félre értelmeztem valamit?

uncharted 2 demót milyen hosszú?
mert azt látom, hogy 3gb 😛

predator0
Akkor az mindenhol kamu vót. Nyílt béta kód helyett utóbbi idõben rákaptak a "rendeld elõ kapsz egy kódot" metódusra.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

dualview
A vidzone hozzáférés alapvetõen IP szûrés alapján megy, ezért ha kishazánkból szeretnéd élvezni akkor trükközni kell, az alábbi két módszer valamelyikével:
1. hivatalosan támogatott országok valamelyikében mûködõ proxy szerveren keresztül
2. ICS módszerrel (VPN kapcsolat megosztásával)
Az elsõ lehetõségre csak a public proxy szerverek jöhetnek szóba, mivel proxy user/password megadására az XMB nem rendelkezik beviteli mezõvel. Ennek hátránya, hogy a public proxyk egy része nem enged secure forgalmat, és így már a PSN-re sem tudsz belépni, másrészt ami beenged PSN-re az is ált. 1-2 napig mûködik, utána lehet újat keresni. Hosszú távon rohadtul frusztráló.
A második módzser hátránya hogy a netet vagy PC-rõl vagy VPN képes routerrõl kell hogy kapja a PS3, viszont elõnye hogy nem csak a vidzone-t, hanem a video store-t is gond nélkül tudod használni. Ingyenes, próba és fizetõs VPN-t is könnyen találsz, de az ingyenes általában amerikai, ott viszont nem érhetõ el a vidzone, így marad az EU-s trial VPN havi limitált (ált 1 G😎 adatforgalommal. Ha fizetni is hajlandó vagy, egy éves VPN hozzáférés korlátlan adatforgalommal kb. 8000 Ft, és onnantól azt nézel amit akarsz (vidzone, PS video store, hulu, netflix, stb.)
Röviden ennyi...

PSN ID: dualview

deep
Ugyanúgy, mint bármilyen DVD lejátszóval. Bemész a film menüjébe és Language menüpont.
mindenhol ez volt minden játékokkal foglalkozo oldalon....

dzsedi
dvd filmet szeretnék megnézni a ps3-on és azt nem tudom hogyan kellene átállítani magyar hangra:S
valaki elmondaná azt megköszönném!