89387
PlayStation3
-
#75287 Húúú az enyém már legalább 3-4X eljátszotta ezt. Ez természetes. -
kgy89 #75286 Hello!
Az EU-s Bad Company 2-höz az amerikai store-ról vett kiegészítő működni fog-e? És az angol accal menni fog-e? Kösz -
N0RB3RT #75285 Sziasztok.
Van egy 80 gigás dagi playstation 3-asom. másfél éve nyúzom minden nap többórán keresztűl, soha semmi baja nem volt. Ma délután játszottam a just cause 2-vel és egy küldetés közben befagyott az egész, kép megáll hang megy tovább de semmire nem reagált, vártam picit hátha magáhoztér de semmi nem történt kézzel kioffoltam majd párperc után visszakapcsoltam, picit megijedtem hogy valami baja lesz de újra elkezdtem játszani gond nélkül. Valaki tapasztalt már ilyet ? Ez a gép hibáj volt vagy a játéké? Vagy mi az okozhatta ezt ? -
tihibaby #75284 Én is kerestem valami ilyesmit sógorom fiának,és találtam egy jónak tűnő
cuccost ! -
#75283 Hát akkor mindenkinek köszönöm a segítséget!
Honnan szedek össze ennyi lóvét... :) -
razorback #75282 A lényeg, hogy ezen van optikai bemenet, és csak ez jó a PS3-hoz.
Másodsorban ez dekódolni is tudja a DTS-t.
-
#75281 http://www.pixmania.hu/hu/hu/12250117/art/logitech/z-5500-5-1-hangszorok.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui -
#75280 razorback:
Pont most akartam megkérdezni, hogy a Logitech Z-5500 jó e, és már it is van a válasz xD
Ezt számítógéphez árulják nem?
Itt van egy link és azt írja hogy Windows és Macinthos kompatibilis. Ez menni fog PS3-al is? -
razorback #75279 ez jó lesz neked : logitech Z-5500
ezen van optikai bemenet -
#75278 Nem látom rajta az optikai bemenetet, szóval lehet, hogy ez a többcsatlakozós számítógépes megoldásra van kitalálva, ami nem jó neked. -
#75277 Tehát valami ilyesmi kéne?
http://bolthely.hu/infotechkft/id/00067_MNC_37950___37955_-_5_1_csatornas_hazimozi_hangfal_szett_erositovel -
#75276 Ha hibátlan a gép, akkor gyorsan csapj le rá!
Mind 2 játék nagyon jó, bár én az Uncharted 2-t választanám :P -
batyo85 #75275 Köszi a gyors választ.
-
#75274 Korrekt ajánlat. -
batyo85 #75273 Üdv mindenkinek!
Szerintetek 55ezer egy ps3 slimért amit God of war3-mal vagy Uncharted2-vel adnának az sok pénz érte?A gép egy éves. -
#75272 Ebben sajna nem tudok segíteni, de biztos lesz valaki. -
#75271 Húúú a fenébe :)
Drága mulatság...
Nem tudsz küldeni linket, hogy hol érdemes venni? -
#75270 50-60 -ért kapsz újan az alsóbb, de teljesen korrekt kategóriából. Ja, csak az erősítő, hangfalak nélkül. -
#75269 DanielT:
Köszi a gyors választ :)
Ezek szerint nem úszom meg ilyen olcsón -
#75268 Próbálgattam optikai bemenetes 5.1-es szettet keresni, de nem igazán találtam. :S
Drága dolog? -
#75267 Valódi 5.1 csak optikai kábellel jön ki a gépből, minden más csak kamu. Tehát szólni fognak a hangfalak, de nem azok a hangok jönnek amik kellenek, hanem mindből ugyanaz.
A fehér-piros csak sztereó marad, akármit kötsz rá utána. -
#75266 Köszi a segítséget!
Tudnál linket néhány linket küldeni példának? -
#75265 Ez szerintetek megoldhatja a problémám, vagy itt is sztereoban szól?
http://ecx.images-amazon.com/images/I/21uswx0eHJL.jpg
(A fehér, piros a PS3-ból jön ki, a másik 3 kábel pedig az 5.1-es hangfalé) -
razorback #75264 Szerintem nagyon jó ha a játékok 5.1-ben szólnak, pár játék DTS-ben is szól, és nagyon állat tud lenni. De személyes véleményem az, hogy az 5.1 az alap. Nem találkoztam még olyannal, ami sima stereo lett volna.
pl. DTS a God of War 3, Final Fantasy 13, Tekken 6.
A lényeg, hogy olyan erősítőd (vagy 5.1-es szet) legyen, amin van optikai bemenet, mert csak azon tudod kicsikarni belőle a dolby digital jelet.
-
#75263 Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudok PS3-ra 5.1-es hangfalrendszert kötni?
Már nagyon sok helyen keresgéltem megoldást, de csak olyanokat találok, ahol sztereoban jön a hang az 5 hangfalból :S
Egyáltalán van értelme megcsinálni? Támogatják a PS3-as játékok az 5.1-et? -
#75262 kicsit atrendezodott a szobam, es az 5.1 melynyomoja a geptol van egy araszra, a ps3 meg a melynyomon van. mennyire karos ez? rezgesek illetve magneses ter szempontjabol.
ilyen 5.1esem van. -
#75261 Akkor is jó lenne bele,hamár szjuperkomputer,ahahaha.
Persze régiomentesen,ps1 játéknál is sirt régió miatt.
És van egy pár ami itt nincs is,chrono cross,parasite eve,grandia 3 ,és több nem ugrik be. -
SlickAdam #75260 en meg azt szeretnem megkerdezni, hogy egy uj PS3 vasarlasanal miert a ps2-es jatekokra koncentralsz?
mint amikor elmegy a paraszt magyar kulfoldre es kiveri a hisztit, hogy "de itt nincs is magyaros kaja". ezert mentel ki tenyleg? :D
szoval venni kell lohugyert egy ps2-t a 3-as melle es meg van oldva. -
#75259 Menteni? Nem lejátszani? A 60gb-s letudja játszani, de azt már nem nagyon kapni. -
kisgoce #75258 Hy
Azt szeretném kérdezni hogy most venni akarok 1 ps3-at és a ps2-es játékokat el tudja e menteni? -
#75257 Mert nem tetszik a platinum és én az igazán jó játékokat megtartom, nem adom el. Ergo nekem fontos a kiadás milyensége, hogy szépen mutasson, van egy elég komoly PS/PS3 játék gyűjteményem. -
#75256 Most nézem hivatalos blogon, tényleg nincs MÉG crossgame chat. -
#75255 Én.Tudtommal az a funkció csak pletyka volt, de nem is próbáltam még. -
Marcilius #75254 Trofizásra kell nektek az Uncharted 1? -
#75253 Ki fizetett be Plus-ra? Előfizetőknek lehet már crossgame chatelni? -
Bebi07 #75252 hogy hogy első kiadást?
és az mér jó? -
ToM1113 #75251 Kösz a segítséget. :) -
#75250 Én is ott próbálkozok, de első kiadást nem tudok szerezni, akinek van, nem adja le, hanem cseréli, mondom anyád, lehet veszek inkább platinumot. -
Bebi07 #75249 azkomoly grat :)
én most szenvedek az 1-el, de a srác nem akar írni jatekaim-on -
Bebi07 #75248 az hogy promójáték az mit takar pontosan?