PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Ott a pont

Alien!
szvsz a BF:Bc 2 is g*cijó lesz, de a 24 nem egyenlõu 256-al... bármilyen hihetetlen de b* szott élvezetes...persze amíg csak olvasol róla addig úgyse érted meg...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Totti5
<#eljen><#nyes>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Egy másodpercet sem játszottam online az egyik GeoWal sem. COD és a CS is taktikai fps, persze nem a publikon 20 majommal, ahol lehet taktikázni, de felesleges... úszni kell az árral és lesz ami lesz meg bízni a skillben.

Engemet a 10 vs 10 is irritál már, nem hogy még több... 5vs5 a lélektani határ, de már teljesen leszoktam az online fpsezésrõl.

Amúgy nyugi😊

NEXUS6
Már megint félrebeszélsz!
Miért kéne mindenkinek 9 pontot adnia!!!!????
<#nemtudom>

Egy 10 pontos játékra!?
<#papakacsint>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Totti5
Élvezzétek és játszátok, ha tetszik, csak kár a médiát baszogatni és a teszteket mert nem dobálták rá a 9 pontot. A MAG egy jó játék, de nem kiemelkedõ, vannak benne hibák, hiányosságok és persze jó ötletek is.

COD és a Buckafild mellett nehéz bármi másnak érvényesülnie és nehéz ezeket felülmulnia, mondatjuk azt is hogy lehetetlen. Bad Company 2 most nagyon magasra tette a mércét, én biztos nem pazarolnám az idõt és pénzt a MAGra ( ahogy a CODra sem ), persze az még nem jelent meg.

tomi890125
ez kár volt, még ha igazad is van! most lesz jó a hangulat!!! 😄<#gun>

The Only One!

Prody
Igen a MAG, pont NEM egy ilyen szaros Geow2-es vagy Cod-os noob CS szerû játék... taktikai shooter, de sokan nem fogják fel és nekik csak a frag kell. Nehéz ölni? Lassú a menet? Ez a játék lényege.... sok csicska p*cs kicsit sem próbálja meg használni az eszét 😊
És a character customization az isteni! Ezek a jó játékok! Csakis PS3-ra!

Ja és Te nagy Xboxos Totti, hajrá a 6v6os Geow2-ben(ami mellesleg k*rvára monoton) vagy Cod-ban xDDD
Soha nem fogják átélni a 128v128-as háborút LAGmentesen!!!

Ennyit errõl és a sok kritizáló baromról!!!!!!!

Alien!
nem az bánt, hanem az, hogy a játékostársadalom nagyobbik része a buta run&gun játékokat szereti.....

itt egy olyan játék ami tuti kuriózum és basztatják minden szarért, ami mind erre vezethetõ vissza...

ráadásul úgy,hogy ezek a "kedvenc" játékok szerveroldalról technikailag rendszerint szemetek,minimum az elsõ 3 hónapban...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Totti5
Látom bánt hogy nem kap 9 pontokat mindenkitõl😊

Alien!
na ezek a f*szok teszik naggyá a cod szériát...

egyébként a mag a végletek játéka....vagy megõrülsz érte,vagy leszarozod....köztes nincs....

Prody
Szánalomcsicska... biztos vmi X-es 😄D
SVER-hez álltam és lvl 8 vagyok.
Amúgy tudom miért nincsen benne az összes maszk, sisak stb.... fizetõs DLC-ben lesznek benne -.- 😊))

NEXUS6
Most olvastam a N4G-en belinkelt valami "legnagyobb ász norvég gémeroldal" szenvelgéseit a MAG-ról.
link

Elõször is headset nélkül kezdett el játszani és csodálkozott, hogy mint Piroska eltévedt a rengetegben.
Másodszor meg nyafog, hogy nincs killcam és nem tudja, hogy honnan szedte le a sznájper, mert amilyen balfax volt gondolom újra és újra oda ment ráadásul ugyan arra.
A végén adott egy 6-ost a játékra.
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

nyomd meg 2x a bekapcsolo gombot és megy megint😄legalábbis nekem ment.

PSN ID:misi2mezei

balla27
sajnos a ps3 uncharted 2
közben kikapcsolt,és azóta piros led villog.az mit jelent?

valaki tud mondani egy jó webshopos oldalt.

Prody
Van különbség természetesen, hogy ha ráraksz grip-et, vagy akármit...tehát nem fölöslegesen unlockolod õket 😄 De azért vigyázni kell a pontokkal, mert szintenként egyet kapsz csak, és valamelyikre hármat, ötöt is kell költeni... valamilyen fegyver kiegészítõre vagy új fegyverre pl.

Amúgy a 256os háború nagyon ott van!!!!!!!!!!!!

Mellesleg 15-ös vagyok Valorral, de a SVER annyira megtetszett, hogy lehet újrakezdem azzal (de ez már a végleges)

predator0
Írd meg légyszíves.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
van köztük különbség....ha már felszerelsz egy markolatot(grip) akkor is....lézerrõl nem is beszélve...

sztem a ruha is késõbb nyílik meg.

NEXUS6
Hát ez télleg szomorú lenne!
<#hehe>

Mellesleg fegyver mennyi van?
Illetve van köztük érezhetõ különbség?
Engem inkább ilyenek érdekelnek, nem a réjben napszemû, meg a helókitti póló.
<#nyes>

Prody
Asszem volt tetkó a Valor-nál, ami most nincs... vagy több maszk a SVER-nél... több fajta szemüveg stb...
Nem örülnék neki, hogyha kivették õket 😄

NEXUS6
Pirszing, meg tetkó is van!?
<#vigyor>

Prody
MAG Beta-ban mintha több sisak / szemüveg stb lett volna nem?
Azokkal mi lett? Vagy majd bizonyos szintlépéskor fog megjelenni? Mutat egykét cuccot, hogy level 20required, de ennél több volt a beta-ban...

NEXUS6
Meg arany wifi-re! (Copyright by DT)
<#eplus2>

predator0
Akinek ilyen kéglije van, annak arany kábelezésre (és természetesen HDMI-re) is fuggya 😄D

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

A PS3 Media Server miatt és mert olcsóbb is. Kivéve, ha ilyen kéglivel rendelkezel, mert azt rohadt drága bekábelezni. 😄
DanielT
Szerintem a vezeték.
Ha 2 hálókártya van a PC-ben (mint nekem is), akár egy cross-link kábellel is lehet netet csiholni PS3-ra. Amúgy Netgear wifi routerem van és kifejezetten öröm, hogy a PS3-ban van beépített wifi és nem kell tizenakárhányezer forintért vennem, mint a boxhoz. A Wii-ben is van beépített wifi, de oda meg ethernet adaptert kell venni ugyebár. Sztem a kezdõ kérdés erre irányult érzésem szerint.
Nekem úgy kéne hogy pc-n is net meg ps3 on is. Szóval vezetékes és vezeték nélküli router között van vmi különbség?
zzeN
Switch is jó nemde?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

dzsedi
H azt akarod h egyszerre legyen net a pc-n és a ps3-on is.. akkor nem árt router...
Ár? Az attól függ milyet akarsz vezetékest, vezeték nélkülit..
Nekem ilyen van:
tp-linkwr841nd

Nem kell hozzá külön router, csak akkor, ha több eszközzel is meg szeretnéd osztani az internet elérésedet. Egyszerûen csak bedugod az ethernet kábelt, ami a modembõl jön és hello.
Hali!
Ps3-nál hogy fel mehessek a netre kell hozzá venni külön routert vagy vmit?
És ha igen mennyibe kerül?
sambauer
vagy ha nem baj hogy használt, vaterán is van még a régi 60 gigás is.

Turn Me On Dead Man

Prody
Vagy Konzolstudio, Konzolok Szervize

Konzolvilágban van 65-ért 120-as slim.
Felgolos
Most akarok ps3-at venni, 65ezrem van rá, hol tudnék ilyen áron beszerezni egyet?

mrbrodix THX!Próbálom!
A PS3-am nem látja az Uncharted 1-es trófeáimat. Ez miért lehet? Talán mert nem az 1.01-es frissítéssel kezdtem a játékot?
Prody
Most Valor-al nyomom 😄

Sippie
dohh... hajrá sver <#idiota>
dzsedi
thx

Pedig annyira azért nem nehéz. Ha feltotlod csutkára az erõsséget akkor megjelenik az a csík is, hogy merre megy a golyó. Neten játszottam egy olyat amikor le van tiltva minden segéd, na ott elvertek nagyon csúnyán, ellenfél kente a témát. <#rinya>

Egy kis trendibb hír
Mindenkinek: videogamesplus-on a God Of War 1-2 ps3-ra 30 CAD azaz 5800,-ft.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

A Game.co-n akciós Assassin's Creed II White Edition.
40 fontért szerintem megéri, már csak a figura miatt is <#awink>
oksa. végignyomtam a tutorial-t, ez a finomhangolásos dolog tényleg nem valami "finom" hangolás. aztán nyomtam egy sima offline-t alapbeállításokkal, és úgy elkent a gép, mint ahogy azt kell. itt sem vagyok jobb, mint élõben... <#fejvakaras>

balla27
sziasztok!ha én leszedek egy ps3 mentést a netrõl,akkor azzal mit kell csinálni?ez egy zip fájl.ps3,save data mappából áll.kicsomagolom?írja le nekem valaki részletesen.köszönöm.

Oks ha megvan vegyél fel és játszhatunk.
Ami még érdekes -eddig nem nagyon találkoztam ilyennel-, hogy a normál ranglista mellett van egy összetett is amiben mindent összeadnak (játékosok, összegyûjtött pénzek, összes lökés, öszes idõ stb). Ritka, hogy be merik vállalni az ilyen global score-t...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

brodix
Fogós kérdés, de úgy hiszem ez:
PlayStation Store is not available in the selected country or region.

Szívatást mellõzve:
Sajna nincs magyar Store, tehát hozz létre egy új felhasználót(offline), és regisztrálj fel vele ismét PlayStation Network-re, csakhogy itt ne a valós adataidat add meg, hanem USA adatokat.
Tehát Amerikai nevet, címet.
Ezzel már felmehetsz majd Store-ra.
Lehet, hogy kicsit hülyén magyarázok, de ha rákeresel, találsz majd segítséget!

Good Luck!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Prody
Én is tolom 😄 Viszont a Raven annyira nem jön be... nem egészen fog me ez a 'kék-szürke' szín/keverék. Azért tetszik, persze, ez a kommandós ruha/felszerelés, de mégegyszer meggondolom, mit kezdek. 3as lettem most meg.

heLLO!
Következõ a gond!!FEl akarok menni a Playstation tore-ra!,de ez írja!!

PlayStation Store is not available in the selected country or region.

MI lehet a gond??