PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsedi
azt próbáltad, h akkor nyomod meg a ps gombot amikor össze van kötve a géppel, és csak amikor kiosztotta a ps a sorszámot akkor húzod le?

wordsworth
Sziasztok!

Lenne egy kisebb problémám :/ Valamiért nem akar mûködni a joystick töltõkábel nélkül. Mikor leveszem és megnyomom a PS gombot akkor a hátsó 4 led villog és ennyi. Szerintetek mi lehet a gáz?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

NEXUS6
Huha! A N4G oldalon kezdenek szállingózni a HR tesztek, 9-10 pontosak!
N4G
<#csodalk>

Vagy megint beindult a hájp gépezet, vagy tényleg nagyon jó lett.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Ja és hogy nincs benne killcam sem!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Nézegetem az eddig kiadott trailereket és valami eszméletlen erõs a zenéje is a játéknak!
Játék ez egyáltalán!?
<#nemtudom>

Monnyuk <#lama>-ék majd valszeg hiányoljákbelõle a tördpörzön zeksön részeket, meg hogy nem lehet benne autót vezetni, meg bézbolütõvel szétcsapkodni az ellenõröket a metrón, egyszóval, hogy nem eléggé riölisztikus.
<#eplus2>

Smithie
Das wird super !<#wow1><#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Alien!
az egyik videótol az államat keresgettem...a madár egy plázában kolbászol....tele emberekkel....minden él,mint vmi filmben....atomdúrva.

ahogy olvasgatom elég sokan egy új lépcsõfoknak állítják be a gammát...remélem megtérül a rengeteg befektetett munka....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Prody
Hooah! Holnap beugrok!

Debrecenben. De az egész országban akciózva vannak az EA gamék február 1-tõl.
5c0rp330n
kosz, eleg korrektnek tunik. te szoktal onnan rendelni, mindig rendesen megjott a cucc?

NEXUS6
Spolyler a köbön, meg ne nézzétek!

Heavy Rain intro

Dúrván eltalált hangulata van, régen volt, hogy a hideg futkározott egy játéktól a hátamon és ez még csak a bevezetõ képsor!
<#worship>

Prody
Jó.. de hol vette? Budapesten?

Media Markt 😛
Prody
Melyik MM? Mirror's edge jöhetne 😊

Ma beszereztem a Dead Spacet és a Mirror's Edget a MM-ból. 3495 HUF volt darabja. Elkezdõdött ugyanis a EA év eleji nagytakarítása. 😄
balla27
erre voltam kíváncsi.sajnos már nem garanciás,már 2 éves a gép. köszönöm a választ.

Az a szokásos sony hibajelzés, a gyári hdd-vel kell visszavinni, ha pesti vagy akkor a Hireltech kft a hivatalos(Mihalkovics u.), ha nincs már rá gari akkor 15e körüljavítják, de csak akkor ha a hdd tartó feletti kis matrica ép(magyarul: nem volt buherálva).
Kell eredeti blokk és kábé 2 hét a javítási idõ.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

DanielT
Ha nem az az alap/natív felbontása, akkor nem fullhd szabványú, csak tudja azt is.

Felejtsd el a tunerkártyás gányolást, de kb mindent ami nem HD tv. A PS3 arra lett kitalálva, azon jó, minden más csak kompromisszum, vagy nem mûködik.

Ha lenne egy új, HDCP szabvány kompatibilis monitorod HDMI/DVI bemenettel, natív 1920x1080 felbontással, akkor az életképes alternatíva lenne.

És van valami olyan megoldás amivel szgépre tudnám rákötni, majd onnan lejáttszani. Pl : PCI TV-tuner ? Szval mondjuk AV vagy HDMI kábel be a gépbe, aztán a programmal látnám a képet mintha AV csatornára kapcsolnék a TV-n.
Prody
PS3 + GT5 jobban megérné, de sajnos csak DVI-vel tudnád rákötni a monitorodra 😞

balla27
sajnos nem segített.nem kapcsol be.bevillan a kék,sárga ,és piros utána villog.holnap viszem a márkaszervizbe.ki kell vennem a merevlemezt a javítás elött?

1920x1080 felbontást tudja, szóval nem nagyon értem. Azt hittem az FullHD nak számít
DanielT
Akkor Fullhd monitorod sincs, pedig azt írtad.
mcwolf
4 játékig 7,5 CAD az ár. 2 csomagban küldik 2-2 párosítással.
1-1,5 hét amíg ideér.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Pont ezaz, hogy nincs FullHD TV-m csak monitor, amin nincs DVI port, csak VGA. Szóval csak valami gyenge 1024x768 vagy 1280x1024 TV-hez tudnám kötni a PS3-at. A kormány pedig egyértelmû hogy a PS3 javára van.
Csabesz100
Hi!

7,5 CAD volt a posta. Most rendeltem innen elõször, szóval nem tudom, hogy hány nap alatt fog ideérni! Majd szólok, ha a kezemben lesz! A postát sem tudom, ezt az 1 játék rendeltem. Próbáld meg, hogy beteszel a kosárba 2 játékot és úgy mennyit ír postára!

PS3 ID: Csabesz82

DanielT
"az exkluzív cimeket kell néznie,hogy neki melyikek tetszennek jobban...."

Szerintem meg azt kérdezte, hogy Forza vagy GT5, a kormányához, monitorhoz...
jah de a GT5-ig még kitudja mennyit kell várni😄
van 1 olyan érzésem,hogy az nem fog megjelenni nyáron....
mellesleg a saját dontése!az exkluzív cimeket kell néznie,hogy neki melyikek tetszennek jobban....

PSN ID:misi2mezei

DanielT
1. A Forza egy fos a GT-hez képest.
2. A 360 nem támogatja a kormányodat egyáltalán(venned kéne újat), a PS3 pedig tökéletesen.
3. Ha valóban fullhd a Tv-d, tehát 1920x1080-as felbontású, akkor azon megfelelõ képaránnyal és képminõségben ad jelet a PS3, míg a Forza csak 1280x720-ban fut.

Szerintem elég egyértelmû a döntés 😊
predator0
Nem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

nemhinném!
az 1. rész a MS kezében van szoval az biztos nem a 2. részt meg nem lenne értelme kiadni az 1. nélkul....
de van PC-re is és nem kell hozzá nagy gép!

más: a teljes MAG-ban számit,hogy milyen fegyverrel szerzem a pontokat?mert a bétában pl ha Sniperrel szereztem a pontokat és fejlodtem akkor nem engedte,hogy géppuskát vegyek ujat csak snipert😞ha ez igy van a teljesben is akkor inkább megsem veszem....

PSN ID:misi2mezei

mass effect 2 ki fog jönni ps3-ra???

Itthon van nekem :
22" Widescreen FullHD monitor
Logitech G25
de nincs HD tv,szóval, szerintetek Playstation 3 Gran Turismo 5-el vagy Xbox 360 Forza 3-al?Nem tudok választani
5c0rp330n
egesz fasza kis ar!
-szallitasi koltseg mennyi volt?
(-hany nap alatt er ide kb, megbizhato?)
-ha tobbmindent rendelsz, egybecsomagoljak (mint GAME-en) es egy szallitasi dij lesz csak vagy kulon-kulon (mint shopto-n)

Alien!
végre egy multijáték ami a kezdetektõl fogva lag és glitchmentesen játszható....nem kell arra várnom,hogy rendberakják x hónap alatt...fõleg ebben a játékdömpingben.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Prody
Komoly!!!!!! Vegre egy jatek amivel komolyan foglalkoznak.

sambauer
Japán 60 GB-os verziót érdemes venni ? Vagy az csak az NTSC játékokat futtatja ?

Turn Me On Dead Man

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

gazgoblin
1, Passz..de ha nem ip alapján nézi hol vagy akkor lehet hogy amcsi szerverre pakol (az biztos, hogy a játékban nincs olyan hogy "szervert választok")

2, nincs regiózár...veheted nyugodtan. Egyedül olyan gondok lehetnek, hogy pl. Rockband PAL nem látja az USA store-ban vett DLC-ket.

Csabesz100
GoW Collection-t én INNEN vettem! Ennél jobb ár szerintem most nincs sehol! Tegnap rendeltem meg, kíváncsi vagyok meddig tart még ideér?!

PS3 ID: Csabesz82

ha usaban veszek egy MAG-ot, akkor azt tudom hasynalni europaban? ra tudok menni az europai szerverekre?

regio lock meg egyaltalan nem letezik semmilyen jatekra? mert lattam pl gow collectiont 30$ert

gazgoblin
" A MAG egy jó játék, de nem kiemelkedõ, vannak benne hibák, hiányosságok és persze jó ötletek is."

Hogyne! Ez egy középszar a 256playeres lövöldék közt....amiben õ az egyetlen induló! <#idiota>

Sok helyrõl lop, DE JÓ az egyveleg.

gazgoblin
Pontosan!

Battlefied azért jó mert még a legutolsó hülyegyerek is el tud lenni vele (elég beugrani egy tankba és máris királykodhatsz)
Megértem hogy nem kap nagy pontszámokat....

MAG egy BF-MMO-CS

De jobban átjön a háborúsdi feeling mint a BF butácska zászlófoglalósdijában
és KELL a csapatmunk. (counter-strike rész)

Kurvajó a skilltree és ez miatt addikt állatság vanik (mmo rész)

Nincs rá mód hogy a vidzone menjen Magyarországról is?
fook
lehet hangal valamit elcseszett... gspot megnézed a jó videó pontos hangadatait , és átkonvertálod a rosszat ugyanolyanra

Moyko
Kis segítség kéne - Nem vagyok teljesen fafej a témában - de érthetetlenül állok egy érdekes jelenség mellett.

- Ps3-on lejátszott videó fájlainak néha nincs hangja, pontosan adva vagyon egy Xvid HD - 5.1 hanggal - a jó gyerek (aki rippeli) - készít egy cd1, és cd2 fájl-t. az elsõ néma film, a második teljesen jó - több hónapja szenvedek és egyre gyakrabban futok ebbe bele, megnéztem két más progival is, és elvileg úgyan az a codec. Adjon valaki választ hogyan miért? köszönöm!

There is only one Boss!

DanielT
Trófea/Acsi statisztika oldalon meg lehetne ezeket nézni, de nem találtam olyat, ahol könnyû lenne megfelelõen szûrni.
NEXUS6
Én sem értem minek kell ekkora faszkodást csinálni ebbõl a pontozásból. Én is simán jól érzem magam 4-5 pontos játékkal is akár, ha bejön. Ha nem jön be, akkor meg lehet 10 pontos úgy sem viszem végig.

Amúgy lehetne ennek a pontozásnak egy valamennyire értelmes, kevésbé szubjektív tartalmat adni. Pl 100 játékosból hányan viszik végig a játékot. Aztán jönne a nagy koppanás, hogy a 10 pontos játékokat a vásárlók fele sem😊

Prody
Igazad van, én is utálom ezeket a pontozásokat (és le is szarom), és soha nem ítélek el egy játék a kipróbálása nélkül.

Csak Totti nagyokos mindig idejön unatkozni és osztani az észt <#zavart1><#gun>

predator0
Engem spec. rohadtul nem érdekel, hogy melyik játék milyen értékeléseket kap, vagy hogy kinek mi tetszik és mi nem (játékvásárlási szempontból). Adott game kapcsán megnézek pár gameplay videót, trailert. Ha tetszik megveszem, ha nem, akkor nem, vagy ha nem annyira felejtõs a játék, akkor késõbb. A MAG pl. nem jött be egyáltalán. Másnak viszont tetszik (10/10), õt meg ez nem érdekli és így van jól.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.