PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kisebb problémám :/ Valamiért nem akar mûködni a joystick töltõkábel nélkül. Mikor leveszem és megnyomom a PS gombot akkor a hátsó 4 led villog és ennyi. Szerintetek mi lehet a gáz?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
N4G
<#csodalk>#csodalk>
Vagy megint beindult a hájp gépezet, vagy tényleg nagyon jó lett.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Játék ez egyáltalán!?
<#nemtudom>#nemtudom>
Monnyuk <#lama>#lama>-ék majd valszeg hiányoljákbelõle a tördpörzön zeksön részeket, meg hogy nem lehet benne autót vezetni, meg bézbolütõvel szétcsapkodni az ellenõröket a metrón, egyszóval, hogy nem eléggé riölisztikus.
<#eplus2>#eplus2>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
ahogy olvasgatom elég sokan egy új lépcsõfoknak állítják be a gammát...remélem megtérül a rengeteg befektetett munka....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Heavy Rain intro
Dúrván eltalált hangulata van, régen volt, hogy a hideg futkározott egy játéktól a hátamon és ez még csak a bevezetõ képsor!
<#worship>#worship>
Kell eredeti blokk és kábé 2 hét a javítási idõ.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Felejtsd el a tunerkártyás gányolást, de kb mindent ami nem HD tv. A PS3 arra lett kitalálva, azon jó, minden más csak kompromisszum, vagy nem mûködik.
Ha lenne egy új, HDCP szabvány kompatibilis monitorod HDMI/DVI bemenettel, natív 1920x1080 felbontással, akkor az életképes alternatíva lenne.
1-1,5 hét amíg ideér.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
7,5 CAD volt a posta. Most rendeltem innen elõször, szóval nem tudom, hogy hány nap alatt fog ideérni! Majd szólok, ha a kezemben lesz! A postát sem tudom, ezt az 1 játék rendeltem. Próbáld meg, hogy beteszel a kosárba 2 játékot és úgy mennyit ír postára!
PS3 ID: Csabesz82
Szerintem meg azt kérdezte, hogy Forza vagy GT5, a kormányához, monitorhoz...
van 1 olyan érzésem,hogy az nem fog megjelenni nyáron....
mellesleg a saját dontése!az exkluzív cimeket kell néznie,hogy neki melyikek tetszennek jobban....
PSN ID:misi2mezei
2. A 360 nem támogatja a kormányodat egyáltalán(venned kéne újat), a PS3 pedig tökéletesen.
3. Ha valóban fullhd a Tv-d, tehát 1920x1080-as felbontású, akkor azon megfelelõ képaránnyal és képminõségben ad jelet a PS3, míg a Forza csak 1280x720-ban fut.
Szerintem elég egyértelmû a döntés 😊
az 1. rész a MS kezében van szoval az biztos nem a 2. részt meg nem lenne értelme kiadni az 1. nélkul....
de van PC-re is és nem kell hozzá nagy gép!
más: a teljes MAG-ban számit,hogy milyen fegyverrel szerzem a pontokat?mert a bétában pl ha Sniperrel szereztem a pontokat és fejlodtem akkor nem engedte,hogy géppuskát vegyek ujat csak snipert😞ha ez igy van a teljesben is akkor inkább megsem veszem....
PSN ID:misi2mezei
22" Widescreen FullHD monitor
Logitech G25
de nincs HD tv,szóval, szerintetek Playstation 3 Gran Turismo 5-el vagy Xbox 360 Forza 3-al?Nem tudok választani
-szallitasi koltseg mennyi volt?
(-hany nap alatt er ide kb, megbizhato?)
-ha tobbmindent rendelsz, egybecsomagoljak (mint GAME-en) es egy szallitasi dij lesz csak vagy kulon-kulon (mint shopto-n)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Turn Me On Dead Man
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
2, nincs regiózár...veheted nyugodtan. Egyedül olyan gondok lehetnek, hogy pl. Rockband PAL nem látja az USA store-ban vett DLC-ket.
PS3 ID: Csabesz82
regio lock meg egyaltalan nem letezik semmilyen jatekra? mert lattam pl gow collectiont 30$ert
Hogyne! Ez egy középszar a 256playeres lövöldék közt....amiben õ az egyetlen induló! <#idiota>#idiota>
Sok helyrõl lop, DE JÓ az egyveleg.
Battlefied azért jó mert még a legutolsó hülyegyerek is el tud lenni vele (elég beugrani egy tankba és máris királykodhatsz)
Megértem hogy nem kap nagy pontszámokat....
MAG egy BF-MMO-CS
De jobban átjön a háborúsdi feeling mint a BF butácska zászlófoglalósdijában
és KELL a csapatmunk. (counter-strike rész)
Kurvajó a skilltree és ez miatt addikt állatság vanik (mmo rész)
- Ps3-on lejátszott videó fájlainak néha nincs hangja, pontosan adva vagyon egy Xvid HD - 5.1 hanggal - a jó gyerek (aki rippeli) - készít egy cd1, és cd2 fájl-t. az elsõ néma film, a második teljesen jó - több hónapja szenvedek és egyre gyakrabban futok ebbe bele, megnéztem két más progival is, és elvileg úgyan az a codec. Adjon valaki választ hogyan miért? köszönöm!
There is only one Boss!
Amúgy lehetne ennek a pontozásnak egy valamennyire értelmes, kevésbé szubjektív tartalmat adni. Pl 100 játékosból hányan viszik végig a játékot. Aztán jönne a nagy koppanás, hogy a 10 pontos játékokat a vásárlók fele sem😊
Csak Totti nagyokos mindig idejön unatkozni és osztani az észt <#zavart1>#zavart1><#gun>#gun>
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.