89387
PlayStation3
-
#75327 Vagyis ez 16:10-es Tv és a 16:9-es tartalom megjelenítése alul felül némi csíkokat hagyna?
A ps3 nem tudja az ilyen tv-ket is teljes képkitöltésre beállítani? Az Sd tv-men sem látok csíkokat. Mivel beállította teljes képernyősre a gép. -
#75326 A dsub egy analóg csatlakozó, hogy támogatna digitális kódolást? :)
Látom én is, de tuti elírás.
-
S4v4g3 #75325 Valószínű a képarányra gondol (alul-felül fekete csík, ami nem valami szép) -
#75324 Ezt kifejtenéd pontosabban? -
Renátó1985 #75323 ha újat veszel akkor biztosan hibamentes :)
én inkább az lg-t mondanám mint ezt az oriont egyrészt mert full HD az lg másrészt mert az ilyen olcsó lcd tv-kel csak mellé foghatsz -
S4v4g3 #75322 Meglepő fordulat:D
http://www.lg.com/hu/szamitastechnika/monitor/LG-led-monitor-E2240S-PN.jsp
Utánanéztem az lg honlapján, és a műszaki leírás /speciális fül kibontásánál HDCP mellett egy igen van. Szóval mégis támogatja a monitorom a hdcp-tSzóval megy rajta a ps3, viszont csak d-sub van rajta:S Biztos van valami megoldás, amivel össze tudom kötni. -
Papesz #75321 Ha felbontásból eredő hibákat szeretnél, akkor vedd meg nyugodtan. -
#75320 Közben befutott még egy lehetőség ami érdekelne engemet.
Ez neten rendelve 40e + Futárral kiszállítás 1750 forint. És előre kell utalni hozzá.
Helyszínen vásárolva 44e az ára. -
#75319 A vásárlásánál mire figyeljek esetleg? Mi az amit esetleg láthatok rajta ami gyanús lehet vagy okot adhat arra hogy nem hibamentes? -
Bebi07 #75318 talán azért mert lehet hogy eladta a ps2-jét hogy ps3-mat vehessen?.... -
Renátó1985 #75317 szerintetek melyik hangcuccost érdemes megvenni a 2 közül? egy árban vannak játékra és filmezésre használnám
philips
logitech -
Renátó1985 #75316 én a legelsőn játszom csak 24-es nem 22-es és szebb a képe a ps3-nak azon az lg-n mint a led tv-n
-
#75315 Valóban nem fog menni rajta. -
S4v4g3 #75314 Sziasztok!! Tervezem egy Ps3 vásárlását, viszont hallottam hogy nem hdcp-s monitorokon nem lehet működésre bírni, mint pl az enyém: LG e2240s( Hdmi sincs rajta). Ez valóban igy van? SD tv-n viszont nem akarnám használni, az kész pazarlás lenne:). -
#75313 Kiba jó kis hűtő, szeretnék már én is egy ilyen dzsúszadagolósat!
-
Freedy #75312 A második az nem jó a képaránya miatt. Úgy tudom, hogy HDMI kábel használata mellett tudod használni az analóg stereo hangkimenetet is, de ezt nem tudom biztosra mondani. -
#75311 Kinéztem magamnak egy ilyen cuccost
Szerintetek megérné? Van a Ps3-hoz vga átalakító csatim is és van itthon hdmi kábelem is, mondjuk utóbbi esetben a kérdés az hogyha a Ps3-at hdmi kábellel összekötném a monitor hdmi csatijával akkor ettől függetlenül a másik kimenetét a gépnek amin a sztereó hang kimenet is van tudnám-e használni vagy csak az optikai hangkimeneten való kivezetés tudna eredményt hozni?
Vagy ez a készülék is jó lenne nekem?
Egyébként elvileg Tv-zésre is tudnám használni mivel az IPTV amim van itthon azon is van HDMI csati. Így két legyet ütnék egycsapásra. -
Norbi7 #75310 Én pár hónapja egy 500 GB WD-t vettem, tökéletesen működik. Amit akkor ajánlottak nekem a WD, Seagate és Hitachi, de a Samsungok is tökéletesen mennek vele. Tehát 2,5"-os, SATA-s és 5400 rpm-es legyen, azt viszont nem tudom, hogy max. hány GB-t ismer fel, 500-ig biztos. :)
Ja és fontos, elvileg 2 méret fordulhat elő vastagság terén: 9,5 és 12,5 mm. A vastagabb elvileg nem fér bele a PA3-ba, bár ritka is lehet mert nem találkoztam vele. -
#75309 wifi-bol legalabb n-es kell h 1080p-t is tudj rendesen streamelni. ps3 pedig ilyet nem tud sajnos, szoval mediaserver-es mokakhoz a ps-t tovabbra is mindenkeppen kabellel kell kotni, max azon segithet h a router es a filmet tarolo eszkoz koze nem kell kabel. -
#75308 ájdonnó, sose próbáltam, bár van egy MOMO-m, ha elférnék valahol a nappaliban vele, még rá is kötném a PS-re... valamit ki kell találnom novemberig
ON: milyen winyó ajánlott a PS3-ba? Márka, és rpm szerint, és bármekkora méretet felismer? -
#75307 ŐŐŐ minden támogattya ( gatja ) a H és a Pillangót is, legalábbis az NFS, GT, Kódmesterek, TDU biztosan. Ott valami beállítási probléma lehet. -
Freedy #75306 Köszönöm, hogy száltál, már meg is rendeltem! -
#75305 Ha valaki még nem vette meg a God Of War 3-at, akkor most érdemes, mert a game.co.uk-n akcióban van 20 font-ért! -
#75304 Egy kis érdekesség amit a napokban tapasztaltam.
Általában mkv-ban szoktam letölteni a filmeket és mkv2vob progival szoktam átalakítani és 4Gb-ra darabolni, hogy utána a mobilrack-re téve meg tudjam nézni a Ps-el. Kipróbáltam TVersity-vel is, de azon 5-6 másodperc után elkezdett akadozni. A divx-el nem volt gond. Eddig egy TP-Link 108M-es router-t használtam, most viszont lecseréltem egy TP-Link WR841ND típusúra. Ez már 300M-es és b/g mellett még az n-t is tudja. Gondoltam kipróbálom, hogy mit szól most a gép, ha TVersity-n keresztül akarom megnézni 720p és 1080p-s filmeket. A próbát siker koronázta, mert képzeljétek el nem szaggat sem 720p-vel, sem 1080p-vel. Tökéletesen lejátsza!!!
A PS egyébként kábellel, a noti wifi-n van a netre kötve!
Következő teszt a PSC-n írt program, amivel nem is kell az mkv-t átalakítani. Este lesz egy kis időm, letöltöm a progit és megírom a tapasztalatokat.
Remélem akinek hasonló problémája volt annak tudtam segíteni! -
Pesta76 #75303 Az amerikai Store-on nézd meg ott rengeteg játék fent van. -
#75302 valszeg az nfs egy fos és nem támogattya. A gran turismo meg király és igen. -
Marcilius #75301 Európai gamehez európai store v UK, amerikaihoz cs amerikai -
kgy89 #75300 Akkor csak az angol store-ról szedett a jó? Kösz! -
Chris Lowe #75299 5.1 nem csak optikain jön ki a gépből hanem hdmi-n is.
Sőt azon tömörítetlenül.
Ennél az orion-nál viszont még a régi videoton sztereó erősitőm is szebb hangot ad...
-
#75298 G27??? szep... egeszseggel hasznald. -
Marcilius #75297 Playstation Store-ról sztem le lehet szedni. Mást nem naon tok ajánlani -
#75296 Sziasztok!
Ma végre megérkezett a G27 Rákötöttem azonnal PS3-ra,gran turismo 5 prologue,de nem akar az F1-es váltókkal váltani,a rendes kéziváltóval viszont működik.A Need for Speed Shift-el pedig egyáltalán nem működik a szett.Ha valaki tud megoldást találni a problémámra,leírhatná,megköszönnöm:) -
equus90 #75295 király!
Szóval lenne egy kérdésem.
Valaki tudja, hogyan tudnám megszerezni a Monkey Island 2 special edition-t ps3-ra? Kutakodtam mindenfele, de egyszerűen nem találok olyan oldalt, ahol meg lehetne rendelni.... Ötlet? -
equus90 #75294 kiváncsi vagyok, enged-e már írni... -
tihibaby #75293 Lehet...
De mint látod,elég régiek a hozzászólások,ill. itt nem lejátszónak használnánk,csak erősítőnek.
Persze tiszta sor,olcsó húsnak híg a leve,de azért lehet egy próbát megérne.
Ennél olcsóbban nem találni olyan cuccot amin van optikai bemenet,és még hangot is ad ki! -
Marcilius #75292 Jah és az account tök mindegy az a lényeg honnan van az add-on és h honnan a játék :D -
Marcilius #75291 Sztem nem fog menni. Pedig jó lenne. -
Marcilius #75290 Hát nekem is dagi ps-em van és már naon sokszor befagyott. Volt olyan h nem tudta a hdd-ről egy játékot beolvasni így le kellett törölnöm a game datát és újra felrakni a gamet. Néha eléggé beijeszt. :D -
#75289 Egy tank benzin áráért 5.1-es rendszert venni... hátőőő :) -
#75288 Ahogy olvasom nincsenek tőle túl sokan elájulva.