PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az leszek akkor megyek a megfelelõ topikba homokozni meg faszállásról beszélni, de itt nem ez a téma!
És igen a topik házigazdájának az a feladata, hogy rendet rakjon és a nem idevaló hsz-t eltüntesse. Neked maradna kábé 5 db hsz-ed, mert te nem a PS3-ról dumálgatsz, hanem a box vs ps3-ról! EZ NEM AZ UTCA AHOL AZT KIABÁLSZ AMIT AKARSZ, IGEN ITT DIKTATÚRA KELL, HOGY LEGYEN, KÜLÖNBEN TELE LESZ SZEMÉTTEL A TOPIK!!!
Ui: nem az én feladatom, utoljára áldoztam 2 percet ilyen dolgokra, ha nem változik a topik akkor én lépek (mint ahogy EmThor, vagy az egyre ritkábban feltûnõ Fox akik veled ellentétben értéket adtak ebbe a topikba). Kár lenne, mert a psc nem igazán az én világom.
Remélem sikerült felfogni, és van benned egy adag empátia és áthúzol a megfelelõ topikba....
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Imádtam azt a játékot sztem még mindig hatalmas. Tervezek venni egy store feltöltõkártyát és megvenni belõle...
MS kiegészítõk drágák igen, ahogy a Sony memóriakártya is baszott drága volt anno.
Egységesség. UC2õt rezgés nélkül kellett lejátszanom mert a Sony ugy érezte hogy a rezgés nem szükséges. Persze késõbb rájött hogy jó dolog az... csak az ismerõs akié a PS3 nem vett DS3at, mert azt a pénzt inkább játékra költi, mint hogy vegyen még egy kontrollert, amikor neki 1 is bõven elég. Szopóka mindenhol van.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Arról nem is beszélve h itt is rakott az M$ egy csavart a sztoriba,ehhez aztán nem vásárolhatsz szabványos vinyót,többszörös pénzért vedd meg a saját terméküket nehogy már úgy érezd végre olcsón kijöttél a buliból.😛
Haverok, Buli, Fight Club!
a konzol lényege, hogy zárt platform, mindenki egyenlõ és maradéktalanul tud játszani avval a játékkal amit kiadtak rá....ez a forzás példánál megborul... persze te ezt nézheted pozitívan, mint kb minden hátrányt ami a gépeddel kapcsolatban felmerül, de akkor is sz*pás annyak aki arcade pakkot vett....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Pedig de, pl a Forza3nál vagy felrakod a 2. lemezet és eléred a játék maradék 40%át vagy nem rakod fel és nem éred el. 360on is deafult a vinyó, aki meg anélkül vett évekkel ezelõtt és még most is azzal játszik az vagy nem normális, vagy leszarja, vagy valami nagyon alkalmi játékos pl gitárhirózik...
ha pc-n elterjedt formatum lenne a bluray, joesellyel azon is adnak ki ki ra, abszolut nem rajtuk mulik. mellesleg pc-n mindenfelekeppen alapozhatnak az installra (ahogy ps-nel is, pedig ott nem is kell, mert egy lemezen elfer minden), igy a tob lemezt csak egyszer kell betenni, jatek kozben nincs cserelgetes, ott ezert abszolut nem veszes a tobb lemezes jatek. ellenben boxnal alapbol csak dvd jon szoba, es meg install sem johet szoba a vinyo nem default meglete miatt. ezek miatt minden egyes lemezen, egymassal atfedesben kulon meg kell lennie a jatszashoz szukseges adatoknak.
es kerheted hogy nyomjak ra 2 dvd-re, ha egyszer nem fer ra, es legalabb 3 dvd kell, mert akkora lett a jatek es kesz. neked ranyomhatjak 2 dvd-re mondjuk feleakkora mosottfos texturakkal vagy valami agyontomoritett hanggal, csak ennek nem biztos hogy sokan masok orulnenek. ok fejlesztik a jatekot, ok tudjak hogy mennyi hely kell. tovabb bonyolitja a helyzetet hogy nem vaghato fel akarmilyen jatek csak ugy x darab dvd-re. jelen esetben a rage vilaga pl elvileg 2 nagyobb reszbol all, ami sehogysem egyeztetheto ossze a 3 lemezzel sem.. nagy helyigenyu jatekoknal ordas nagy szopas az xbox.
maradjunk annyiban, hogy más az értékrendünk....nekem utoljára Amigán volt 4 lemezes játékom, ha jól számolom cirka 18 éve... ha neked ez természetes, ám legyen.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Idejárnak forumhuszárkodni, mert megtehetik. Ennyi.
MINDEZ PEDIG AZÉRT, MERT A TOPIK HÁZIGAZDÁJA BELESZARIK, KÉTHETENTE EGYSZER BENÉZ.
Simán le kéne váltani a topik házigazdáját, egy olyanra aki itt van, figyel és a szemetet/nem ide valót kirakja!!!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
õõõ...lehet, hogy értetlen vagyok, de miért is jobb így bejelenteni egy DLC-t, mint ha csak simán közlik, hogy lesz DLC?!?!? ha az egész kamu, akkor a Capcom miért közölne egy a MS számára negatív csengésû kijelentést a jó kapcsolatuk ellenére?!?!? ettõl többen veszik meg?!? vagy mi?!?!?
Mi vele az érdekük?!?!?
jól látod, mert ez a topic nagyjából mindíg arról szólt, hogy a nemidetartozó emberek átjöttek negyonmegmagyarázni dolgokat...
az hogy a gow3 35gb csaknem, azt én sem vágom...tömörítetlen hang?!? textúrák?!? mi azon annyi...lenyilatkozták, hogy nincs benne CGI....akkor?!?!?
és igen, tudod miért hiszem el a lost planetet, azért mert azt is sz*pom, hogy pl a fifa 09-10 kommentárjait külön free dlc formában kell letöltenem... Miért is?!?!? Nem fér el azon a k*baszott 25gb-os sávon?!?! nem... azért mert tükörverziók vannak, boxra ennyi ment fel, megkaptuk ezt mi is....ennyi....
Ugy látom a fórum átment ps3 forumból xbox360vs ps3 fórumba.
Alien
A lost planet 2-õt biztos hogy nem vágták meg a dvd helyhiánya miatt ,ha te ezt elhiszed akkor csak gratulálni tudok neked.Szerintetek a god of war 3 miért 30gb? Azért mert tele van pakolva Hd videókkal +másolásvédelemmel.Nyugoddtan elférne normál felbontású videókkal egy vagy kettõ dvd ,ezen kár is vitatkozni. Annak a vitának sem látom sok értelmét hogy melyik konzol erõsebb exkluziv cimek terén , mindkettõnek megvannak a maga húzó cime.
Kinek mi jön be. Én speciál az xbox exkluzív játékok mellett nem akartam lemaradni a ps3 exk.
címekrõl sem ezért vettem egy ps3-at.
Én és sokan nem így látják... azt hogy te mit hiszel egy dolog, szíved joga állast foglalni, de ettõl még az nem lesz igaz.
"mert tényleg hülye aki a mai állás mellett eredeti játékokat nyomat boxon"
alapjában véve hülye kijelentés, mert ha feltörik a PS3at akkor hülye lesz az aki erdetivel tolja? érdekes meglátás... ti tudjátok, de ilyen baromságokat kijelenti azért nem lenne szabad
Akinek van 360a az nyilván nem a szarabb multik miatt vesz PS3at hanem az exek miatt, aztán az hogy kinek melyik ex mennyire tetszik már megint teljesen szubjektív dolog, mert nekem hem kötelezõ imádnom a GoW3at, ahogy neked sem a Fablét ( csak hoztam egy példát ).
MOból következtetni megint csak eléggé fatális dolog hiszen a többség warezol boxra ezt a vak is látja, ami nem jelenti azt hogy világszinten is gí van mert több cím megy 360ra akár csak az exeket is nézzük ami nagyobb tömegeket mozgat meg mint PS3on, hogy ennek mi az oka? azt max a PS júzerek tudják, én minden esetre nem értem azt hogy az Unchartedbõl miért csak 2.5 millió ment el, ami ahhoz képest hogy a generáció egyik ha nem a legjobb játéka lett baromi kevéske, ebbõl a szemszögbõl.
Az amcsi piacon meg 1,7X annyi X360 van, miközben a különbség ha nem is csökken de kb, stagnál.
Kis szerencsével akár még ezt is legyûrheti, miközben a japán piacon majdnem akkorát hasalt az X360, mint az elõdje!
Ne haragudj, hogy ott ütömvágom a Boxot ahol érem, de egyrészt PS fanboy vagyok, másrészt útálom a M$-t mint a x@rt. És ez itt ebben a topikban bocsánatos bûn, ami felett mindenki lesütött szemmel képes tovább lépni.
Rajtad kívül.
De szerintem csak a harcos topikban acsarkodjunk tovább.😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szerintem pedig az a hülye, aki nem lát el odáig, hogy nem az tartja el a játékfejlesztõket, aki konzolt vesz, hanem aki játékot. Tudom, túlképzett vagyok 😞