PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"És azt minek hívják" vádlott álljon fel ?! 😄
DanielT
És azt minek hívják, aki jól szórakozik ugyan a játékokkal, mások akár több évi munkájának eredményeképpen, de fizetni nem akar érte, sõt, kiröhögi azt, akik fizetnek?
ezt nem túlképzettnek hívják, hanem szociálisan túl (és amúgy teljes mértékben rossz irányban) érzékenynek

Ha veszek Ps3-at, akkor támogatni fogom a játékfejlesztõket és mivel csak az ex címeket fogom venni, így tényleg csak azokat fogom támogatni akik tényleg megérdemlik. Amennyi szar kijön manapság nem hogy 10k-t de még 2-t sem adnék érte. Szerintem az én módszeremmel mindenki jól jár mert a kecske is jól lakik meg a káposzta is megmarad. Akkor már ketten vagyunk túlképzettek.
FEJEZD MÁR BE itt a ps3 vs. box témát, kurtára nem vagyunk kiváncsiak itt rá!!!
Ha az leszek akkor megyek a megfelelõ topikba homokozni meg faszállásról beszélni, de itt nem ez a téma!
És igen a topik házigazdájának az a feladata, hogy rendet rakjon és a nem idevaló hsz-t eltüntesse. Neked maradna kábé 5 db hsz-ed, mert te nem a PS3-ról dumálgatsz, hanem a box vs ps3-ról! EZ NEM AZ UTCA AHOL AZT KIABÁLSZ AMIT AKARSZ, IGEN ITT DIKTATÚRA KELL, HOGY LEGYEN, KÜLÖNBEN TELE LESZ SZEMÉTTEL A TOPIK!!!

Ui: nem az én feladatom, utoljára áldoztam 2 percet ilyen dolgokra, ha nem változik a topik akkor én lépek (mint ahogy EmThor, vagy az egyre ritkábban feltûnõ Fox akik veled ellentétben értéket adtak ebbe a topikba). Kár lenne, mert a psc nem igazán az én világom.
Remélem sikerült felfogni, és van benned egy adag empátia és áthúzol a megfelelõ topikba....

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Valaki megvette a Ps storeban árult final Fantasy 8-at? Milyen? Kicsit jobb lett vagy olyan mint jó 10 éve? Mondjuk abban az esetben is remek game. 😊

Imádtam azt a játékot sztem még mindig hatalmas. Tervezek venni egy store feltöltõkártyát és megvenni belõle...
lol, azért nehogymár a rezgést ahhoz hasonlítsd, hogy nem tudsz játszani a játék 40%-val : D

Totti5
Valamit valamiért... akinek nem kellett HDDs konzol az nem vett olyat. Akinek kellett az vett. Aki fillérre éphogy elérte az árkéd szintjét az meg magára vessen, hogy nem tudott várni még egy picit... tényleg nem értem ezen mi olyan nehéz, egyszerû a képlet mint az 1*1, még akkor is ha sok a birka és tudatlan vásárló, de nekik akkor meg olyan mindegy nem? azt veszi amelyik olcsóbb, ha pedig késõbb jön rá hogy elbaszta akkor magára vessen. Ezekkel én nem tudok mit kezdeni és nem is tudom megérteni, aki így tesz.

MS kiegészítõk drágák igen, ahogy a Sony memóriakártya is baszott drága volt anno.

Egységesség. UC2õt rezgés nélkül kellett lejátszanom mert a Sony ugy érezte hogy a rezgés nem szükséges. Persze késõbb rájött hogy jó dolog az... csak az ismerõs akié a PS3 nem vett DS3at, mert azt a pénzt inkább játékra költi, mint hogy vegyen még egy kontrollert, amikor neki 1 is bõven elég. Szopóka mindenhol van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alien!
a konzolbisznisznek az egységesség volt mindíg is a lényege... de mindegy, meddõ vita.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DoNorBi
Nekem van ismim aki anyagi helyzeténél fogva kénytelen beérni már egy éve az õrkéjd csomaggal,örült h össszetudott kuporgatni erre is meg hozzá egy pár játékra.És nem az a "gitárhírós" fajta.

Arról nem is beszélve h itt is rakott az M$ egy csavart a sztoriba,ehhez aztán nem vásárolhatsz szabványos vinyót,többszörös pénzért vedd meg a saját terméküket nehogy már úgy érezd végre olcsón kijöttél a buliból.😛

Haverok, Buli, Fight Club!

Totti5
Aki HDD nélkül vett egy nextgen konzolt annak számolnia kellett hogy a LIVE teljes tartalmától elesik, és azzal is hogy lesznek játékok melyek megkövetelik a HDDt. Árkéd gép annak tökéletes akik alkalmi játékosok, de aki rendszeresen játszik annak nem.

Alien!
nem volt, ugyanis nem szeretem az rpg-ket és soha nem voltam real pc-gamer (rühellem mint a sz*rt)....ergo az én esetemben ez tényleg igaz...egyébként az ff8 is közel 10 éves cucc...

a konzol lényege, hogy zárt platform, mindenki egyenlõ és maradéktalanul tud játszani avval a játékkal amit kiadtak rá....ez a forzás példánál megborul... persze te ezt nézheted pozitívan, mint kb minden hátrányt ami a gépeddel kapcsolatban felmerül, de akkor is sz*pás annyak aki arcade pakkot vett....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Meg, ha már azzal dicsekszik a M$, hogy a Wii alá mentek árban, akkor a vinyó igenis extra felszereltség. De van egy jobb hely, ahol ezt meg lehet vitatni: a hely.
5c0rp330n
lehet magyarazni, meg hogy ki mennyire normalis, de onnantol kezdve, hogy boltban hivatalosan arultak vnyo nelkuli valtozatot, nem default a vinyo.

Totti5
"es meg install sem johet szoba a vinyo nem default meglete miatt."

Pedig de, pl a Forza3nál vagy felrakod a 2. lemezet és eléred a játék maradék 40%át vagy nem rakod fel és nem éred el. 360on is deafult a vinyó, aki meg anélkül vett évekkel ezelõtt és még most is azzal játszik az vagy nem normális, vagy leszarja, vagy valami nagyon alkalmi játékos pl gitárhirózik...

Totti5
Csak azt ne mond hogy PSen vagy Pécén neked nem volt sok CDs Final Fantasyd sosem. Nekem van a polcomon FF8 ami 5 cd, vagy Phantasmagoria ami szintén 5 körül van stb stb... hamar felejtünk, de ennyire?

5c0rp330n
ha valaki, akkor karmak bratyo azert tudja hogy mirol beszel 😊
ha pc-n elterjedt formatum lenne a bluray, joesellyel azon is adnak ki ki ra, abszolut nem rajtuk mulik. mellesleg pc-n mindenfelekeppen alapozhatnak az installra (ahogy ps-nel is, pedig ott nem is kell, mert egy lemezen elfer minden), igy a tob lemezt csak egyszer kell betenni, jatek kozben nincs cserelgetes, ott ezert abszolut nem veszes a tobb lemezes jatek. ellenben boxnal alapbol csak dvd jon szoba, es meg install sem johet szoba a vinyo nem default meglete miatt. ezek miatt minden egyes lemezen, egymassal atfedesben kulon meg kell lennie a jatszashoz szukseges adatoknak.
es kerheted hogy nyomjak ra 2 dvd-re, ha egyszer nem fer ra, es legalabb 3 dvd kell, mert akkora lett a jatek es kesz. neked ranyomhatjak 2 dvd-re mondjuk feleakkora mosottfos texturakkal vagy valami agyontomoritett hanggal, csak ennek nem biztos hogy sokan masok orulnenek. ok fejlesztik a jatekot, ok tudjak hogy mennyi hely kell. tovabb bonyolitja a helyzetet hogy nem vaghato fel akarmilyen jatek csak ugy x darab dvd-re. jelen esetben a rage vilaga pl elvileg 2 nagyobb reszbol all, ami sehogysem egyeztetheto ossze a 3 lemezzel sem.. nagy helyigenyu jatekoknal ordas nagy szopas az xbox.

Alien!
a rage esetében rég nem a 2 dvd a lényeg, hanem hogy ne legyen 3... aminél már nagyon magas a royalty...gondolom nem véletlenül... ezért hisztizett carmack...

maradjunk annyiban, hogy más az értékrendünk....nekem utoljára Amigán volt 4 lemezes játékom, ha jól számolom cirka 18 éve... ha neked ez természetes, ám legyen.

Totti5
Ebbõl a szempontból jó lett volna, bár a gép ára is sokkal több lett volna, de a szabvány akkor is meghalt volna, az MSnek meg ehhez nem volt sok köze, hiszen a Thosiba volt az aki ezt kitalálta. A Sonynál meg ugye kézenfekvõ volt hogy a konzolba pakolják bele az új formátumot, ezzel is népszerüsítve azt a kezdetekben, mert jó ideig PS3 volt a legjobb vétel asztali lejátszónak is.

csak siettek kiadni a boxot
HDDVD olvasó tudott volna olvasni sima DVD-t is, ha valaki filmet akart volna rajta nézni, de legalább lett volna nagyobb hely a játékoknak, és talán nem lenne ennyi warez játék.
Prody
" ha már faszmérésrõl van szó:"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Totti5
Egy megbukott és teljesen eltünt szabvánnyal mire menne most? a filmiparon múlt minden, õk pedig a Blúréjt választották az MS pedig jól tette hogy nem erõltette bele a HD DVDt. Amúgy volt hozzá mint külsõ meghajtó filmekhez, ami mára már egy igazi kincs azzal a pár filmel együtt amit kiadtak😄

MS miért nem válalta be a HDDVD-t a boxba ?
Totti5
Karmak bátyó csak ne pattogjon, amikor pécén is csak dvdn tudja kiadni, mellesleg inkább azzal foglalkozzon hogy 60 fps legyen konzolon is ahogy beigérte. Amúgy oldja meg. Számára is van egy zseniális ötletem : 2 db DVD. Mass Effect 2 esetében is tökéletes bevált, sõt a Forza 3 vagy a jrpgk esetében is. Ezt a pár évet még ki lehet bírni és eddig sem volt fennakadás emiatt, persze a rinya mindig könnyebb út. Csak könyörgöm ne a Capcom és ne a Bkategóriás Lost Planet miatt sírjanak, mert ezt nem hiszi el az az ember aki látta az LP1et vagy a kettõ multi demóját.

predator0
Nem értem mit nem értesz. 700 megára is elfér minden. Vagy 2x 700 megára, vagy 4x700 megára, vagy... ööö, hopsz.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
még mindíg nem értem mi a lényege... ha kussban bejelentenek +2 dlc-t a játékmegjelenés után, akkor is megveszik a rajongók... miért kéne ezt így felvezetni?!?!?!?!? neked fel se tûnne, hogy ki lett vágva... de gondolom carmack pusztán nyerészkedési célzattal csak azért szídta a dvd9-et több hónapja,mert el a karja adni a majdani DLC-it ...haggyukmá...

Totti5
Ebben a topikba sosem lehet tudni hogy komolyan goldolja valaki avagy nem😄DDDDD

predator0
Így van. PS3-rõl és ahhoz kapcsolódó játékokról van szó. A többire inkább nem reagálok, mert nekem csak egy nickem van itt, bitchy-botchy 😞 Amúgy a lényeget direkt nem akarod érteni, tudomám <#unalmas>

Totti5
Konzolról, játékról van szó, amúgy csak ebben a topikban vannak akiknek a lelke annyira érzékeny hogy már ez sem tetszik nekik. Ujreg, naja😊)) szerintem te vagy a nyú gáj az SGn hozzám képest, ha már faszmérésrõl van szó😄

predator0
Nincs diktatúra, témacentrikus topikok vannak (ja, meg tények eszt ki ne felejcsem). Még mindig, 200 millió egyedszerre is. Vagy ha ez nem megy, akkor zárni kell az összes feleslegesen létezõ topikot és akkor tényleg mindent egy helyen lehet/kell megbeszélni. Mondjuk te még újreg vagy (2009. 06. 28.) nem csoda, hogy ilyeneket meg kell magyarázni.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

A DLCket én is elég undorító húzásnak tartom ,de ez van. A mai világban minden a pénz körûl forog és a kiadóknak fejlesztõknek ugy lessz több pénzük hogy lehúzzák a gémereket. A baj az hogy ezt nagyon sokan megveszik és igy a készítõknek eszük ágában sem lesz felhagyni az eféle pénzért letölthetõ tartalmakkal ,amik sok esetben nevetséges tartalommal bírnak.
Totti5
A gond az hogy amirõl itt szó van most ( kivéve a te hszedet ) az mind olyan hogy elfér és semmi oka nincs a házigazdának rá hogy törölje, vagy diktatúra van? ja az más... akkor lehet máshova menni pl a playstationcommunity.hu-ra.

Totti5
Elképesztõen pofátlan módon húzzák le a népet a DLCkel. A játékok ki sem jönnek már DLCrõl áradoznak. AC2ben konkrétan kihagytak a storyból egy részt amit most DLCkel adnak "vissza" stb stb... még ha az FF13 kapcsán mondanák vagy valami olyan játék kapcsán amit még el is lehetne hinni, de egy Lost Planet? na ne vicceljünk már... Resident 5 is ráfért bõven 1 lemezre ami 10szer igényesebb alkotás. Megjegyzem mind a két játék ugyan azt a motort használja szóval ebben sincs eltérés. DLCrõl beszélt? naná, már most probálják lenyomni az ember torkán. Amúgy ha nem fér rá ez a csodálatos játék akkor adják ki 2 DVDn, senki sem tiltja nekik, csak NE sírjanak és ne jöjjenek ezzel a DLCvel amikor még ki sem jött.

"jól látod, mert ez a topic nagyjából mindíg arról szólt, hogy a nemidetartozó emberek átjöttek negyonmegmagyarázni dolgokat..."

Idejárnak forumhuszárkodni, mert megtehetik. Ennyi.

MINDEZ PEDIG AZÉRT, MERT A TOPIK HÁZIGAZDÁJA BELESZARIK, KÉTHETENTE EGYSZER BENÉZ.

Simán le kéne váltani a topik házigazdáját, egy olyanra aki itt van, figyel és a szemetet/nem ide valót kirakja!!!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
" szó nincs a DVD kapacitás hiányáról, itt a DLC bevezetésének egy újabb szánalnasabb módszere és marketing fogása volt a mondandójának a lényege"...

õõõ...lehet, hogy értetlen vagyok, de miért is jobb így bejelenteni egy DLC-t, mint ha csak simán közlik, hogy lesz DLC?!?!? ha az egész kamu, akkor a Capcom miért közölne egy a MS számára negatív csengésû kijelentést a jó kapcsolatuk ellenére?!?!? ettõl többen veszik meg?!? vagy mi?!?!?
Mi vele az érdekük?!?!?

predator0
Ennek mi köze van ahhoz, hogy valaki letölt valamit (tök mindegy mit), amit más megvesz, amibõl ugye bejön a pénz, amibõl lehet a következõ akármit fejleszteni és még ez a sokeszû kishörcsög röhögi ki a másikat? Annyi, mint szezonnak a f@szomhoz 😄D

Alien!
"Ugy látom a fórum átment ps3 forumból xbox360vs ps3 fórumba."

jól látod, mert ez a topic nagyjából mindíg arról szólt, hogy a nemidetartozó emberek átjöttek negyonmegmagyarázni dolgokat...

az hogy a gow3 35gb csaknem, azt én sem vágom...tömörítetlen hang?!? textúrák?!? mi azon annyi...lenyilatkozták, hogy nincs benne CGI....akkor?!?!?

és igen, tudod miért hiszem el a lost planetet, azért mert azt is sz*pom, hogy pl a fifa 09-10 kommentárjait külön free dlc formában kell letöltenem... Miért is?!?!? Nem fér el azon a k*baszott 25gb-os sávon?!?! nem... azért mert tükörverziók vannak, boxra ennyi ment fel, megkaptuk ezt mi is....ennyi....

lehet az egyesült királyságból rendelgetni a játékokat, tönkretéve a magyar terjesztést, lehet elmenni a távolabbi boltba, mert az olcsóbb, és szennyezni a környezetet a kocsival. példálózásban és statisztikában én is ki tudok hozni akármit.

Üdv mindenkinek!
Ugy látom a fórum átment ps3 forumból xbox360vs ps3 fórumba.
Alien
A lost planet 2-õt biztos hogy nem vágták meg a dvd helyhiánya miatt ,ha te ezt elhiszed akkor csak gratulálni tudok neked.Szerintetek a god of war 3 miért 30gb? Azért mert tele van pakolva Hd videókkal +másolásvédelemmel.Nyugoddtan elférne normál felbontású videókkal egy vagy kettõ dvd ,ezen kár is vitatkozni. Annak a vitának sem látom sok értelmét hogy melyik konzol erõsebb exkluziv cimek terén , mindkettõnek megvannak a maga húzó cime.
Kinek mi jön be. Én speciál az xbox exkluzív játékok mellett nem akartam lemaradni a ps3 exk.
címekrõl sem ezért vettem egy ps3-at.
predator0
Ja, el lehet baszni a pénzt, piára, cigire, nõkre és 100k-s videókártyákra is, mint támogatni a játékfejlesztõket és megvenni a neked, vagy nekem tetszõ játékokat. Nem zavar téged, hogy a pécés játékipar ennek köszönhetõen a béka segge alatt van és ha másra is mindenki warezolna ugyanitt lenne? Persze mint a való életben lehet élõsködõ patkány módjára viselkedni, csak hosszú távon szétcseszi az egészet. Most nevess 😄

DanielT
Egy bizonyos réteg biztos kiröhögi...
miért, pc-n nem röhögik ki azokat, akik megvesznek egy olyan játékot, ami nem netes, ergó semmilyen hátrányuk nem származik belõle? dehogynem. persze mindenki arra bassza el a pénzét amire akarja

Totti5
"Be kell látni hogy a Ps az ex címeivel nagyot vert rá a Boxra"

Én és sokan nem így látják... azt hogy te mit hiszel egy dolog, szíved joga állast foglalni, de ettõl még az nem lesz igaz.

"mert tényleg hülye aki a mai állás mellett eredeti játékokat nyomat boxon"

alapjában véve hülye kijelentés, mert ha feltörik a PS3at akkor hülye lesz az aki erdetivel tolja? érdekes meglátás... ti tudjátok, de ilyen baromságokat kijelenti azért nem lenne szabad

Akinek van 360a az nyilván nem a szarabb multik miatt vesz PS3at hanem az exek miatt, aztán az hogy kinek melyik ex mennyire tetszik már megint teljesen szubjektív dolog, mert nekem hem kötelezõ imádnom a GoW3at, ahogy neked sem a Fablét ( csak hoztam egy példát ).

MOból következtetni megint csak eléggé fatális dolog hiszen a többség warezol boxra ezt a vak is látja, ami nem jelenti azt hogy világszinten is gí van mert több cím megy 360ra akár csak az exeket is nézzük ami nagyobb tömegeket mozgat meg mint PS3on, hogy ennek mi az oka? azt max a PS júzerek tudják, én minden esetre nem értem azt hogy az Unchartedbõl miért csak 2.5 millió ment el, ami ahhoz képest hogy a generáció egyik ha nem a legjobb játéka lett baromi kevéske, ebbõl a szemszögbõl.

NEXUS6
Valóban nem fogalmaztam az amcsi piacot illetõen olyan súlyosan a PS3 hátrányáról, merthogy Japánban 3,8X annyi ps3 van az X360-hoz képest, és a különbség csak látványosan növekszik.
Az amcsi piacon meg 1,7X annyi X360 van, miközben a különbség ha nem is csökken de kb, stagnál.
Kis szerencsével akár még ezt is legyûrheti, miközben a japán piacon majdnem akkorát hasalt az X360, mint az elõdje!

Ne haragudj, hogy ott ütömvágom a Boxot ahol érem, de egyrészt PS fanboy vagyok, másrészt útálom a M$-t mint a x@rt. És ez itt ebben a topikban bocsánatos bûn, ami felett mindenki lesütött szemmel képes tovább lépni.
Rajtad kívül.

De szerintem csak a harcos topikban acsarkodjunk tovább.😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Pl. itt.
van olyan oldal ahol megtudom nézni, hogy mikor jelennek meg ps3-ra játékok?

predator0
"tényleg hülye aki a mai állás mellett eredeti játékokat nyomat boxon"
Szerintem pedig az a hülye, aki nem lát el odáig, hogy nem az tartja el a játékfejlesztõket, aki konzolt vesz, hanem aki játékot. Tudom, túlképzett vagyok 😞

Meg is látszik a Játékaim.hu-számain. A két konzol TOP10 játékát tekintve a PS3 tulajoknak 50%-al több gamma figyel a gépe mellett. És ebben benne vannak a bundle játékok is. Ez az arány pedig romlik a minta bõvítésével. Az meg ugye tudvalevõ, hogy MO-n a PS3 eladások "sehol" sincsenek.
Totti, nekem egyenlõre még csak box van, de azért hülyeség félrebeszélni. Be kell látni hogy a Ps az ex címeivel nagyot vert rá a Boxra. Nem is tudom melyik portálon olvastam és nem tudom hogy mennyi igaz belõle, de elvileg a God of War 3 valamivel több mint 30Gb-t foglal el a Blu-ray lemez terültébõl. Azért 30+ Gb-ve az Ms márnehezen tudna versenyezni mert az már 4 darab DL DVD-nek felel meg. Egyébként Hugh Heffnernek van igaza, mert tényleg hülye aki a mai állás mellett eredeti játékokat nyomat boxon. Kb 2 hónap mulva tervezek Ps-t venni de csak és kizárolag az ex címek meg a multimédiás lehetõségek miatt a többi multis címet ami érdekel meg simán beszerezm boxra.