89387
PlayStation3
  • barcames
    meg is veszem:)
  • Akey
    Man Furismo Jive pedig egy nap késéssel érkezik hozzánk is! Kivéve, ha a Sony új szokásához híven már egy héttel hamarabb hozzájuthatunk idehaza. Bárcsak...
  • balee4
    GamesCon '10 Új hírek Sony konferencián és azon túl játékok ügyében.

- Mass Effect 2 most már ps3-on is megjelenik! 2011 Január

- Új Racket and Clank ps3 játék. 4 fős coop játékmenetel (online és offline) cím: Ratchet and Clank: All For One

- Resistance 3 is jön. (dátum nincs)
  • Akey
    Igaz, már körbejárta a netet a hír, de itt még nem volt: jön a Mass Effect 2 PS3-ra! Időpont: 2011 január.
  • Gideon Wieth
    igen ez igaz, de nekem perpill jobban tetszett az ,hogy filmszerű lett a játékélmény, (akármilyen rövid) mint az hogy mint sok hasonszőrűnél ahol a mész lőssz volt a lényeg, :-)

NEM tudja valaki még véletlen, hogy a singstaros mikrofon jó-e a guitar hero játékokhoz ???
  • Hugh Hefner
    hát, pedig pont a cod szerintem a legékesebb példa, hogy mennyire elmentek abba az irányba, hogy a grafika, azok a pár perces pályarészek a fontosabbak. szerintem nem fogható egy cod sem már ahhoz, amilyen mondjuk anno volt mohaaban a sniperes pálya..
  • Gideon Wieth
    Én annak örülök, hogy a legtöbb fejlesztő kezdi felfogni, mennyivel sikeresebb egy játék közepes grafikával de elsőosztályú storyval, mint egy játék nulla tartalommal de 100%os graffal. COD-ok is egyre jobban bejönnek a filmszerű videók és story miatt, meg a többi játéknál is kezdem ezt felfedezni.

NEM tudja valaki véletlen, létezik olyan gitár amit lehet PS3 és XBOX 360hoz használni egyszerre??? LIPS mikrofonból van ilyen :-) Illetve h guitar hero 3 legends of rockhoz adott gitár jó a későbbi játékokhoz???
  • tihibaby
    Szerintem a Heavenly Sword-ben már iszonyat jók voltak az arckifejezések.
    Símán lejött a harag,az öröm,a szeretet,vagy akár az mikor a nagyfőnök lefáradt a fia hülyeségén.
    Igazad van egyébként teljesen:nekem is ez az egyik olyan dolog ami bejön,nem csak a grafikai fejlődés,hanem a mozgás,a mimika fejlődése.
  • NEXUS6
    Az biztos, hogy ebben a generációban talán ebben van a legnagyobb előrelépés. Nem a grafika, nem mozgásérzékelés, nem a 3D!
    Hanem, hogy olyan karaktereket tesznek a játékokba, akik teljesen filmszerűen kidolgozottak, egyéni gesztusaik vannak, már nem zombik, akiknek max egy nevesebb színész mondja alá a hangját és ennyi. Lara Croftnak volt két hatalmas pisztolya, meg két hatalmas dudája és ennyi. Bármelyik aktuális címlaplány eltudja játszani, ha megfilmesítik.

Cole is olyan jól sikerült, hogy az inFamous 2 újradizájnolt, áramvonalasított karaktere ellen közfelháborodás tört ki, és az alkotók kénytelenek visszaalakítani.
    Pedig első ránézésre nem feltétlenül az az abszolút szimpi csákó, de valahogy szerethetőbb, reálisabb, mint az új változat.

A Heavy rain meg tobzódik az ilyen karakterekben, ha a maga kategóriájában nézzük és filmként készült volna valszeg benne lenne a top 10 thrillerben, és főleg a karakterek miatt.
  • Gideon Wieth
    Ezt a filmjét nem is ismerem, pedig szeretem a faszit :-) viszont az Unchartedba Nate nagyon bejön :D most viszem a második részt, és az a finom humor amit beletettek meg amilyen képet vág néha hatalmas :D jókat szoktam rajta röhögni :D
  • NEXUS6
    Jogos. Szerencsére annyira jó a sztori, hogy ezt simán elbírja. Az Adaptáció c. film jutott eszembe Nicolas Cage-dzsel a főszerepben, aki egy forgatókönyvíró ikerpárt játszik (nocsak eddig ez a párhuzam nem is tűnt föl), ahol az egyikük pont ilyen nyakatekert és logikátlan sztorikat talál ki. A tesója hiába mondja, hogy ez baromság, a fazon megírja és siker lesz belőle!

Aztán persze meghal, na bameg ez spoiler volt!

Szerintem Cage egyik legjobb filmje.
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A bizonyítékokat gyűjti be, azokat semmisíti meg ugye az irodájában a végén.Az az öreg leütős dolog tényleg meredek, de volt kb 10 másodperc amíg a csajt mutatta a kamera, na akkor történt a dolog. De abba a kevés időbe szerintem nem fért volna bele.
  • zzeN
    Az az 1 DLC...vagy 10 percet:).
  • Gideon Wieth
    Viszont a játék szerintem félelmetesen jó, nagyon bejött, csak ez a rész zavarja a csőrömet kissé.. A DLC-ket érdemes leszedni ? Mennyit tesznek a játékhoz?
  • Gideon Wieth
    De ha megnézzük, azt ami direktbe PS3ra készült az meg kenterbeveri az Xboxot oda vissza...

Az egyetlen olyan játék boxon, amiért érdemes Boxot venni az a Lost Odyssey szerintem. Nem vagyok nagy RPG fan, de az a játék történettel együtt olyan szinten lekötött ((miután jobb lettem angolba és értettem mindent )) hogy az hihetetlen. Élveztem a húsz órányi játékot vele.

Nem tudja valaki hogy az AC Brotherhood Bétát mikortájt kezdik ??

Illetve egy apró mellékgondolat a Heavy Rainhez :-) Tegnap játszottam végig este. és hát hogy őszinte legyek, véleményem szerint hatalmas logikátlanság lett a vége ( bár alírom hogy tetszett nagyon csak utólag belegondolva maradtak bennem kérdések )) Csak aki végigvitte az olvassa el, mert a végkifejletről is szó esik benne :-)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye a végére meg tudjuk h a gyilkos nem más, mint az általunk irányított Scott Shelby (akit korábban jól lenégereztem szánombánombűnömet).. Na mármost. A visszaemlékezésnél látjuk, hogy ő ütötte le a gépírós bácsit. Megkérdezném hogyan, mikor végig mi irányítottuk az esemény alatt a karaktert???? Illetve Scott barátunk miért nyomozgat az Origami gyilkos után ha ő maga az? Miért keresi meg korábbi áldozatának anyját?? Miért nyomozgat körbe körbe ? Kicsit logikátlannak tűnik nekem, tekintve, hogy megbízója sem volt. (aztán eszembe jutott, hogy talán csak vissza akart szerezni pár cuccot, vagy tudni ki mit tud róla...) Nem tudom, de érdekesnek tűnik nekem, valahogy nem ésszerű a cselekmény. Méghacsak azt mondom hogy egy idegen kislány gyilkosát akarta elkapni aki az ő keze jegyével ölt azt mondom talán oké, de akkor sem tiszta. Szerintetek???
  • LeventeV
    az amerikaiak kiestek ezert minden amerikai beduhodott es inkabb amerikai focis jatekot vett, es azzal jatszott es leszarta a vb-t.
  • Chris Lowe
    Azért az SG is korcsosul rendesen...

Itt olvastam, az xbox hírnél:
    "Minden bizonnyal a foci-világbajnokság hatásának tudható be, hogy a legnépszerűbb videojáték az Electronic Arts NCAA Football 11 programja volt, amelynek xboxos változata 368 ezer, playstationes kiadása közel 299 ezer példányban fogyott el."

NCAA Football-nak mi köze a foci vb-hez???
  • FlyHigh
    Egyszer azért olvasd át, hogy mi is van a dobozban, úgy kezdődik, hogy 8 párhuzamosan dolgozó processzor mag. Konkrétan bonyolultabb programozni rá, ezért van ez, valakik veszik a fáradtságot, valakik nem. Resident Evil 5-öt meg lehet nézni, box minőségű, pedig multi platform, azért a capcom az capcom.
  • LeventeV
    ne band, hogy nem vettel boxot. en anno inkabb boxot vettem aztan jott a ps3, es idovel eladtam a boxot, mert feleslegesse valt. alig jon ra valami exkluziv es az a keves is ami van az nekem nem jon be. gep melle tokeletes a ps3. (blu-ray, ingyenes multiplayer, stb)
  • DanielT
    Olyan erős PC mellé mint ami neked van, nem kell Box, a multi játékok pedig sehol sincsenek minőségben a PS3 exkluzívok mellett.

Sokkal nehezebb Ps3-ra programozni, pláne, ha nem arra fejleszik elsőként, hanem csak átgányolják.
  • 0ckH4M
    Ne aggódj, csak falra festi az ördögöt :) A régebbi játékoknál vannak problémák, az utolsó 2 év multi címei ugyan olyan jól futnak PS3-on mint boxon.
  • balee4
    Jó hát nekem nincs boxom, szal muszáj, azért nem 5 játék miatt vettem a gépet. De már kezdem bánni, hogy nem boxot vettem..., na mind1 végülis ez az első játék amivel gondok vannak.
    Amúgy ezek a gondok miért vannak? Ilyen nehéz rendesen optimalizálni PS3-ra? Vagy csak egyszerűen gyengébb konzol?
  • FlyHigh
    Azért pár multiplatform játék lett olyan jó rá mint mondjuk boxra, pl DI, RE5, FF14. Szerintem még a GTA4 is elmegy, amúgy láthatóan rondábbak a multiplat játékok. Viszont az exkluzív címek odabasznak, de nagyon keményen. PC mellé tökéletes.
  • DanielT
    Szokásos multiplatform betegség. A PS3 exkluzív player, mást kár erőltetni rajta, pláne 2010 előtti cuccokat.
    Nem a gari miatt hanem csak úgy a vinyó kicseréléséhez a matricát fel kell szedni?? Még annyit, hogy jók a 40Gb-os gépek?
  • ballor
    A vinyócsere nem jár garvesztéssel. A hivatalos manuálban is le van írva a módja. A lényeg: nagyon pici csavarhúzót szerezz, mert azzal szívhatsz. Megoldható könnyen ezen túl.
    Sziasztok egy kis segítség kellene.
    Ps3 -at szeretnék vásárolni FAT-ot, abban melyik a legjobb széria 40-60-80 Gb??
    A vinyó kicseréléséhez a garanciamatricát fel kell tépni????
  • balee4
    A The Darkness természetes, hogy néha eszeveszetten szaggat? A grafika nem egy nagy szám, sztem a Riddick módosított engine-je hajtja, de néha úgy belassul, hogy az FPS nem több 15-nél. Nevetséges, ezt a grafikát egy 2005-ös átlag PC elvinné maxon.
    Nincs hozzá egyébként patch? (még nincs net a PS3-on)
  • Snake11
    Hello! A PS3 hátulján ahol az optikai kimenet van amikor megy a gép látsz vörös fényt,ha nincs fény akkor valószínü elszállt valami a gépbe,ha van akkor valami mással van a gond beállítás kábel stb...
  • hunhogzilla
    Üdv, segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy PS3-am, HDMI-vel kötöttem rá egy SONY BRAVIA LCD TV-re, optikai kábellel pedig egy Yamaha erősítőre. Minden ment egy darabig gond nélkül,m kép a tv-n, hang az erősítőn. Viszont pénteken belapcsoltam és semmi hang nem volt optikai kábelen. Próbáltam állítgatni, hard reset, de semmi se segített rajta. Az erősítő jó, a kébel jó, megnéztem mindkettőt. Ha a hangot HDMI-re álíltom akkor van hang a TV-n, de okptikain nem ad semmi hangot se. Próbáltam szoftverfrissítést is, az se segített. Lenen valakinek vmi ötlete? Ha nincs semmi megoldás, akkor elküldöm garanciás szervízbe :S Előre is köszi.
  • n000rbi
    Ma benéztem a debreceni 576-ba, mit adnak horroráron...5kért már Dante's Inferno-t, vagy Dragon Age-et is kap az ember. Rendben, egyik se húzócím Ps3ra, de megfontolandó, ha esetleg valaki rájukfanyalodna :)
  • ToM1113
    na mind1...

DMZ re beállítottam a ps3 ip-jét és így type 2-t ír.

De nem hiszem el hogy nem lehet port forwardal megcsinálni.... de akkor maradok ennél.
  • ToM1113
    Ez vmi netgear router.

De én is kiengedtem elvileg ezeket a portokat:
    TCP: 80, 443, 5223

UDP: 3478, 3479, 3658

Nat/ portmapping/ ezen belül.

Sőt még egy ilyet is találtan, de hiába csináltam ugyan így, nem akar átváltani 3 ról 2 re.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/RX3041/PS3_Resistance_2.htm
  • ToM1113
    Kösz. meglesem.

Igen D-Link router volt de vmi gond volt vele pár hónapja.

• haarmaan
    Itt a megoldás elméletileg ezen a videon pont olyan routeren mutatják be a beálitást mint a tiedé.
    Üdv Gábor
    Bár én ugy emlékszem hogy mikor raktuk össze a gépet neked akkor D-Link routert vettünk.

http://www.youtube.com/watch?v=hidZdIfoYPI
  • FlyHigh
    Most nézem, hogy ez a CECL04 model, az a gagyi 80gb-os?
  • FlyHigh
    Hogy lehet megnézni, hogy mikor gyártották a gépet? Most vettem egy 80gb-ost, jah és kinyitni hogy lehet a kis port fedelet?
  • Chris Lowe
    Flower az egyik legzseniálisabb relaxprogram. Nyugis, nem folyik ki a szemem a tévé elött, a zenéje meg abszolút profi munka. Nekem ennyi elég a szórakozáshoz. :)
    Épp az ilyenekért csípem a playstation-öket, minden gépre van/volt mindenféle stílus, találok az én kényes ízlésemnek is megfelelő játékot.
    Pölö Mafia2 demót le sem töltöttem, valszeg klisé.
  • ToM1113
    Rájöttem mi a gond.

A ps3 network settingsbe ah tesztelem az internet kapcsolatot akkor nat type 3 at ír.

Ezt kéne áttenni 2 be vagy 1 be... nade hogyan? és melyikbe?

Kös za segítséget.
  • ToM1113
    Üdv!

Egy ASUS RX3041 Routerem van.
    2 gép és a PS3 van megosztva rajta egy 4 megás net.

PS3 on nemrégiben elszedtem a Blur multiplayer demo-t. De amikor connectelni szeretnék egy szerverre, akkor nagyon sokat kell várni és akkor se biztos hogy feljutok valahova, a 2 gép közbe vagy kivan kapcsolva, vagy csak az egyik ment de nem töltöttem le semmit.

Az Uncharted 2 multijánál is ez volt, sokat kellet várni és vagy talált valami szervert nagy sokára vagy nem.

A routerem oldalán van egy olyan beállítás hogy DMZ. Ez valami olyasmi asszem hogy az egyik gépet előtérbe helyezi a másik 2 hez képest.

Ha ezt bekapcsolom és a PS3 ip címéhez rendelem, akkor hamar talál szervert. ( Blurba is és UC2) be is.

Ez miért lehet? és van e valami más megoldás? köszönöm