PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ehhez kapcsolódik a kérdés... Ha valamiért pl tönkremegy/felrobban stb... a gép ls kicserélik HDD-jét akkor ha belépek az úkj géppel a storeba akkor ugyanúgy letölthetem a már megvett cuccokat?
Febr. 8-án adtam postára. Ilyen korán alig adják be az adóbevallást, mert mindenki utolsó nap csinálja. De basszák feldolgozni.
Remélem azért sok idõbe telt végigvinni!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
hozzáteszem nem azt hogy teljesen akció a harc
Most töltöttem le a Darksiders demót, nézd meg, hogy bejön -e a képi világ, ez akció RPG(light) mondjuk.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
a gamestaron azt írták a cikkben ami errol volt,hogy bemutatják aztán lejjebb meg már azt írták,hogy akkor jelenik meg szoval már nem értem én sem....
PSN ID:misi2mezei
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
De még képeket se láttunk a játékról....
de nem akkor fog megjelenni...
megnéztem a dead space-t és elégé teszik
megyek és meg is veszem még ma😄 alig várom😄
nektek mi a vélménytek a uncharted 2-rõl?
rendesek vqagytok, még egyszer köszi a válaszokat
Prody: Köszi a Darksiders-t.
PS3/X360 user: Infernohun
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
az elsõ feltételed adott a második is a harmadik meg csak a stílusodtol fugg!
Papesz
=) boldog ps3 és hd tv tulajdonosként már csak egy jó játék hiányzik
tudnátok segiteni???
olyan játékot szertnék ami:
-hentelõs a javából, jó sokat kell benne tranycsirozni, csomo vér és agreszió^^
-gyönyörû grafika
-jó játékélmény
KÖSZÖNÖM SZÉPEN ELÖRE IS😊
Amennyiben megtartva az ilyen véleményét magának és felsorolt okok valamelyike miatt cselekszik úgy, ahogy, abban az esetben csak élõsködõ, de nem reklámozza büszkén.
ha jol értem a leírást akkor 3 skint kapok amiket az elõrendelõk😊
(nem rendeltem elõ!)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Átmászol a vs. totyikba és színesíted a hétköznapjaidat, itt meg maradjon csak a ps3 téma.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az eleje arról szól, hogy milyen birkák a vásárlók, akik magukat is xopatják és akiket Te mélységesen lesajnálsz, és persze milyen zseniális az X cég, hogy még is megpróbálja kiszolgálni õket. A második fele meg arról, hogy milyen geci Y cég, amikor xopatja a marha tudatos vásárlóit is - köztük a legtudatosabbat Téged, aki ugyan nem vásárlója, de azért lehordja õket a kínai sárga földig -, mert összevissza termékeket csinál a vásárlók igényei alapján.
Én 1X legalább elszoktam a saját hsz-ement olvasni mielõtt elküldöm, ha már a másét nem olvasom!
<#nyes>#nyes>