89387
PlayStation3
-
#75927 Ez a Heavy Rain nagyon jó másodszorra is!
Ez pl. hány GB? -
#75926 Egyre kíváncsibb vagyok, hogy mi sül ki ebből. -
#75925 csak egy pár sort kellett volna visszaolvasni... -
#75924 ez igaz? -
#75923 Motionjoy - evvel próbálkozz.
Azt nem vágom, hogy ez az állítólagos hack megy normál gépeken vagy csak fejlesztőin?!?
végülis 170$ nem kis lé érte... Ha működik, az tuti, hogy vki benntről nyúlt infókat. Ugyís kinyírják a megoldást pár héten belül. -
#75922 tud nekem mondani valaki egy mukodo programot amivel a ps3 kontrolleret rakothetem es hasznalhatom pc-n? -
#75921 Minek iro,gondolom tele lesz a net iso-kal,mikor ps3 megjelent utána is voltak játék isok itt-ott,csak használni nem lehetett öket..
Az hogy sony frissiti a gép fw-t,akkor mennyi idö lesz mire a kütyüt frissitik.
DS-en is kijönnek ilyen olyan védelemmel,warezkarik ellen,aztán kijön a játék romja neten,eltelik 1 nap és van pecs a játékhoz.
1 jó dolog van benne, legalább mehetnek játékok HDD-röl,utálom a töltést speciel little big alatt,vagy hogy kattog a gép unchartednél. -
#75920 Nincs értelme szöszölni, 4000ft.ért postával veszem a karcmentes nem platinum játékokat, és nem prototypot hanem killzone 2, stb. Biztos, hogy nem fogom piszkálni a gépet, meg nem fogok blu-ray írót venni, mert gondolom ez azért csak kell hozzá. -
haarmaan #75919 Ha valaki csak médiacenternek meg filmezésre használja a PS3-at? Annak nincs szüksége frisitésekre. Gondolom a Blu-Ray filmeket ugyanúgy fel, lehet másolni, mint a játékokat.
Atól fügetlenül nem igazán örülök neki. Annak idején mikor az X360-at feltörték, az is tönkre tette az addigi Magyarországon kialakult közösséget. Egy hét allat azt vettem észre, hogy akikkel a PGR-t meg a GRAW-ot nyomtuk rendszeresen,azoknak a 75%-a kiütötte a gépét. Az addig kialakult közösség szétment, mert mindenki hirtelen mindennel játszot. Az eredeti használt játékok nem értek egy forintot sem, mert mindenki irta a játékokat.
De hidd el nagyon sok embert fog érdekelni és nagyon sokan meg is, fogják próbálni.
Ha meg is oldják egy frisitésel bármelyik régebbi firmware-t vissza tudod tenni a gépre.
Ha igy tesszel akkor az uj játékok nem fognak elindulni a régi firmware alatt,mivel kérik majd a frissitést. Ergo csak az eddig megjelent játékokat tudod majd rajta tolni, azokat meg nagyon olcson meg lehet már venni. Ugyhogy játék szempontjábol szerintem nem éri meg a dolog.
-
#75918 Kiderül...
Szerintem fogunk majd még erről olvasni! -
#75917 Mint box-on? -
#75916 Gondolom megoldják majd egy fw frissítéssel... -
#75915 Itt is erről írnak: http://index.hu/tech/2010/08/19/feltortek_a_ps3-at/
Érdekes a dolog, bár én nem vagyok híve a warez-nek! -
#75914 Az király! Akkor gyakorlatilag kibannolhatatlan. -
haarmaan #75913 Igen jól látod.
http://www.youtube.com/watch?v=4jOEbZEkp9A&feature=player_embedded
Itt már meg is tudod rendelni cirka 170$-ért.
http://www.ozmodchips.com/ps-jailbreak-worlds-first-ps3-modchip-plug-and-play-p-68.html -
#75912 Jól látom, hogy a PS3-hoz hozzá sem kell nyúlni hardverileg, csak rákötni valami USB cuccot? -
#75911 Ezt is megéltük. -
#75910 nemhiába dobják ki a 360 gigás verziót -
#75909 haha,gamescom "alatt" nagy meglepi lenne,ha ez igaz. -
#75908 Ezek szerint a Sony is a warez támogatása mellett döntött. -
Hugh Hefner #75907 nem mintha szerintem hosszútávon működőképes lenne, de mondjuk a multiról való lemondással miért ne? ps3 hacked -
Shelton #75906 ha valakit érdekel:) -
kgy89 #75905 Az van, csak fel akartam menni eu-ra is megnézni az árakat, meg a tartalmat. -
#75904 UK Store-t csinálj. -
kgy89 #75903 Csak nem tudom melyik országban érhető el. -
Papesz #75902 Hátöizé...
Venezuela? -
kgy89 #75901 Ha az európai store-ra akarok regelni, melyik országot válasszam? -
#75900 Ő volt az? Anno olvastam egy ilyen hsz-t a topikban. :D -
#75899 KZ3 videók, move, multiban is jetpack, mecha, meg ha jól láttam dzsungeles helyszín! -
tihibaby #75898 A véleményéhez hozzátartozik,hogy az első részben az űrhajóról kivezető ajtót se találta meg.
Szal'...... -
#75897 Az a túlértékelt fos egy nagyon jó játék :-) Nekem mind a 2 rész tetszett :-) -
#75896 vagy mikor a favellákban kell lövöldözni... ááá, és nem fogynak el soha, és mindig ugyanonnan jönnek, ugyanoda bújnak el... nem értem hogy gondolhatták ezt komolyan, mert oké hogy egyszer lefut a script de miért kellmég utána végtelenszer lefutni?? ... -
Hugh Hefner #75895 én most a mw2 demoját kapcsoltam ki 10 perc után. olyan régóta fps-ezem, hogy már elismerni is gáz, de ne teremjen már mögém 3 ember, mikor kontrollerrel kell forgolódnom... nevetséges -
#75894 odabasz! -
#75893 Hangulatos!:) -
#75892 Újabb gumicsontot adnak a pixelvadászoknak!:D -
#75891 Hát erre én kíváncsi leszek, januárban kiderül majd, hogy nincs benne űr mert nehéz ps3-ra programozni. -
#75890 Úgy hiányzott az a túlértékelt fos PS3-ra, mint mókusnak az erdőtűz. -
#75889 A COD nekem is elég felemás. A singli agyonszkriptelt játékmenete nagyon jó, csak mondjuk közepes szinten.
Csak, ha hardon nyomod és keményen harcolsz, mert egy lövéstől behalsz, akkor agybajt kapsz, hogy hiba irtod ki a fél tálib mozgalmat az ellenek mindig újratermelődnek, egészen addig, amíg taktikázol és nem mész előre a köv checkpintig. Akkor meg egy pillanat alatt mindenki felszívódik.
A régebbi COD-oknál, meg BiA-nál is az volt, hogy hiába mentem a pályának arra a szakaszára, ahonnan könnyebb helyzetben voltam, amikor jön majd a tömeges lerohanás. Nem jött.
Csak amikor visszamentem oda, ahonnan, majd "teljesen váratlanul" hátba támadnak, mert bekapcsol a szkript.
-
#75888 Resi3-at nagyon várom.
Meg a Rachet-et is!