PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kratos86

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Ha veszek feltöltõkártyát akkor mit kell csinálni? Be kell írni valahova a kódot és akkor lesz annyi pénzem amit elkölthetek a store-n? És nem kell hozzá semmilyen kártya meg hasonló? mert ha igaz akkor inkább ezt választom. efy FF8-at és egy Fat Princess-t akarok venni. 😊

És ehhez kapcsolódik a kérdés... Ha valamiért pl tönkremegy/felrobban stb... a gép ls kicserélik HDD-jét akkor ha belépek az úkj géppel a storeba akkor ugyanúgy letölthetem a már megvett cuccokat?
kirol
Oké, mennék én de köcsög APEH, még mindig nem utalt! Csesszék meg!
Febr. 8-án adtam postára. Ilyen korán alig adják be az adóbevallást, mert mindenki utolsó nap csinálja. De basszák feldolgozni.

Remélem azért sok idõbe telt végigvinni!

zzeN
Most vittem végig a Heavy Rain-t. EPIC!!! Kirol húzzá boltba azt vegyed meg a ps-t meg a HR-t!😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

NEXUS6
Nálam épp a Nothing else matters megy a Metallicatól.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Felgolos
ja amugy én is töltöm XD
már nagyon várom hogy le jöjjön

Felgolos
lényeg az hogy ne olyan bonyolult legyen mint a dragon age

Felgolos
http://playstationcommunity.hu/note/2834 itt olvastam
hozzáteszem nem azt hogy teljesen akció a harc

DanielT
Nem úgy igaz, ahogy szerintem te szeretnéd. Az FF nem akció RPG, janem JRPG körökre osztott harccal.

Most töltöttem le a Darksiders demót, nézd meg, hogy bejön -e a képi világ, ez akció RPG(light) mondjuk.
Felgolos
Valaki tud ajánlani olyan action-rpg amibe inkább az akció dominál?(kevés angol egyszerû rpg elemek)Ugy olvastam hogy az uj FF is inkább az akcióra összpontosit.Igaz ez a hír?

DanielT
Nem. Lejárt a demó.
Nálatok most megy a Bad company 2 demo?
zzeN
Aha.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

5c0rp330n
ez ugyanaz mint az e3as?

God of War 3 Demo a Store-on !! (2671 Mb)
Prody
én köszi az üzletet!😊

hát nem tudom😄
a gamestaron azt írták a cikkben ami errol volt,hogy bemutatják aztán lejjebb meg már azt írták,hogy akkor jelenik meg szoval már nem értem én sem....

PSN ID:misi2mezei

Hány olyan játékkal találkoztál már, amelyik csak úgy megjelent a semmibõl ? (se kép, se videó "ingame")
romeozor
én eztet használtam erre a célra

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

pedig ma utánanéztem és olasz spanyol és német oldalakon is március 17 már tényként kezelik, hogy megjelenik.
De még képeket se láttunk a játékról....

szerintem nem. én azt olvastam, hogy a jövõ hónapban kapunk részleteket a játékkal kapcsolatban...
de nem akkor fog megjelenni...

köszönöm szépen a válszokat😊
megnéztem a dead space-t és elégé teszik
megyek és meg is veszem még ma😄 alig várom😄

nektek mi a vélménytek a uncharted 2-rõl?
rendesek vqagytok, még egyszer köszi a válaszokat
Inferno
Srácok,linkeljétek már be azt az oldalt,ahol le volt írva hogy kell a PS3 joy PC-re kötni,thx.

Prody: Köszi a Darksiders-t.

PS3/X360 user: Infernohun

Smithie
Dead Space,az a neked való!<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ha szereted az AvP univerzumot akkor ajánlom az AvP 3-at😊
az elsõ feltételed adott a második is a harmadik meg csak a stílusodtol fugg!

Persze ha addig is játszanál, akkor ajánlom a Dead Space-t. Én most vittem végig hétvégén és szerintem megfelelne az igényeidnek. Nézz kicsit utána hátha bejön Neked.

God Of War III. Egy hónap van a megjelenésig.

Papesz

sziasztok
=) boldog ps3 és hd tv tulajdonosként már csak egy jó játék hiányzik
tudnátok segiteni???
olyan játékot szertnék ami:
-hentelõs a javából, jó sokat kell benne tranycsirozni, csomo vér és agreszió^^
-gyönyörû grafika
-jó játékélmény

KÖSZÖNÖM SZÉPEN ELÖRE IS😊
DanielT
Szar természeted van.
nem magamból, az emberi természetbõl.

DanielT
Magadból indulsz ki.
lehetetlen elmenni az akkora baromság mellett, amikor valaki a warez ellen van, és szigorúan azért, mert õ megvette. még nagyobb kicsinyesség, mint a warez. de nem ide tartozik

DanielT
Szerintem amiatt, hogy kiröhögi azokat akik fizetnek érte, kizárólag patkánynak hívhatjuk.

Amennyiben megtartva az ilyen véleményét magának és felsorolt okok valamelyike miatt cselekszik úgy, ahogy, abban az esetben csak élõsködõ, de nem reklámozza büszkén.
gondolom te sem szívesen mondasz le a filmes és zenei szélesebb látókörödrõl csak azért, mert az a fránya avi és mp3 (amit amúgy meg sem szerezhetsz máshogy) nem legális forrás (ha egyáltalán hallasz róla, hiszen tény, hogy ami mögött nincs brutális marketinggépezet arról nem hallasz). vagy megrándítod a válladat egy elismerõ mosoly keretében, mikor 6 óra alatt végigjátszottad a játékot

hívhatjuk patkánynak, hisz részben az, csak a kép nem fekete fehér. hívhatjuk a kor lehetõségeit kihasználó haszonmaximalizálónak, hívhatjuk más preferenciával rendelkezõnek, hívhatjuk csóróbbnak egyszerûen, hívhatjuk ha azt a pénzt más értelmes dologra költi szélesebb látókörûnek, akárminek

hu thx mukodik!
ha jol értem a leírást akkor 3 skint kapok amiket az elõrendelõk😊
(nem rendeltem elõ!)

sure
Ha magán a játékon belül nincs sehol lehetõség kódot bevinni, akkor csak egy lehetõség marad: a Plazstation Network menüben az Account Management alatt a Redeem Codes opció. Ez itten pont 3x4-es formátumú. Playstation Network feltöltõkártya kódját is pl. itt lehet megadni.

Isten nem bottal, hanem VMware.

JohnnySmith
Remélem hogy mindenki megnyugszik most már.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Prody
Még mindig itt vagy?

DanielT
Kötve hiszem, hogy nincs beleírva a kézikönyvbe, vagy a szám alá, hogy mire való.
megjott az AvP és rogton a fólián van 1 3x 4 karakteres kód!ez mi lehet?mert az oldalon ahonnan rendeltem azt irták,hogy a PC-s és a PS3-as verziohoz ingame bonus jár netán ez lehet a kódja?és ha igen hová kell beirni?😄

támogatom az alábbi hozzászólást. én sem szeretem olvasni itt a sok fröcsögést.

Totti5
Annyiban igazad van hogy jó ideig még opcionális sem volt a rezgés mert nem létezett, ellenben a HDD igen. Mondjuk én nem állítottam fel "jó és szar" ellentétet e két dolog közt, de te megtetted😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A GT5 Prologue-ban hány autó és pálya van az ingyenes letöltésekkel együtt?
Tök egyszerû.
Átmászol a vs. totyikba és színesíted a hétköznapjaidat, itt meg maradjon csak a ps3 téma.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Szal én támogatom ezeket a vs. jellegû hsz-eket, mert nem lenne, ami színes, sziporkázó poénbombácskákat pukkantana unalmas hétköznapjaimba!
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Ezen a hsz-eden akkorát röhögtem.
Az eleje arról szól, hogy milyen birkák a vásárlók, akik magukat is xopatják és akiket Te mélységesen lesajnálsz, és persze milyen zseniális az X cég, hogy még is megpróbálja kiszolgálni õket. A második fele meg arról, hogy milyen geci Y cég, amikor xopatja a marha tudatos vásárlóit is - köztük a legtudatosabbat Téged, aki ugyan nem vásárlója, de azért lehordja õket a kínai sárga földig -, mert összevissza termékeket csinál a vásárlók igényei alapján.

Én 1X legalább elszoktam a saját hsz-ement olvasni mielõtt elküldöm, ha már a másét nem olvasom!
<#nyes>

Én is az exekre hangolódok, de azért az év eleji EA leárazásokra rámentem. És érdekelne, hogy a készlet kiseprésén túl, ez mire jó az EA-nak? A Platinum címre hajt, mert akkor kevesebb royalty-t kell majd a Sonynak leperkálni a jövõben amúgy is jobban fogyó játéka után? Vagy lassacskán jönnek a folytatások és a brandet erõsítik? Vagy lejár a szavatosságuk? <#idiota>