89387
PlayStation3
-
#75967 amúgy van még itt a warreznál egy olyan oldal amit senki sem vizsgált, a játékosban értéktelenedik el a játék. Egy idő múlva tök lélektelenné válik a játszás, folyamatosan letöltés, nem kell várni semmire, szarásig lehet tolni a különböző stílusokat, se kézikönyv, se fizikai kontaktus a játékkal. -
#75966 jah, érveket.
"-kevesebb exkluzív? nem lesz több resistance/killzone? yay : \" -
#75965 Gond ott lesz pl. a külső vinyóra pakolt sorozatoknál/filmeknél hogy a ps3 nem kezeli az .srt-t
Ha van otthon pécé inkább azon tárold őket és streameld át ps3-ra ezze a pofonegyszerű Mediaserver progi-val (ami kezel mindenféle formátumot és srt-t is)
Ha mindenféleképpen ragaszkodsz a külső vinyőhoz akkor 2 dolgot kell tudni:
-fat32-re formázd
-4GB-nél nagyobb fájlokat nem fogsz tudni rámásolni
Amúgy nincs sok különbség vinyók közt ha usb-vel használod, szóval bármilyet vehetsz.
-
#75964 A gépeladások növekedése csak egy rövidtávú dolog. Ha nem lesznek exkluzív címek, a ps3 megy a süllyesztőbe és akkor tök mindegy, hogy akár ingyen is lehet rajta játszani, mert senki sem akar majd egy drágább gépen szarabb grafikával AC2-őt nyomni, mikor ott van az olcsóbb xbox, amire ugyanúgy lehet warrezolni. Az only ps3-ra fejlesztőknek meg ha nem lesz meg a tervezett bevétel, tutira elkezdenek más platformokra is fejleszteni, innentől szinte biztos, hogy a ps3 szívi fog(szarabb grafika, sebesség, stb). -
#75963 :O
Nem muszáj!
Uncharted 2 megjelenése óta multizom és tom hogy nem muszáj!
Nekem is mindig rákérdez hogy letőltöm-e de egyszerűen a no ra kell menni..:D
-
#75962 MUSZAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#75961 Am nem jobb a külső HDD?
Mert az engem nem zavar hogy el kel helyezni mert általában még jól is néznek ki, az pedig hogy demo nem mehet rá az nem ér nálam semmit mert én filmeket akarok rajta tárolni és sorozatokat.:D
Melyik külső HDD passzolhat hozzá a legjobban?
Samsungot vennék alapbol. -
#75960 Azt nem muszály letőlteni. -
#75959 Mert most nem fizetős?
Én nem szoktam multizni. 1x ki akartam próbálni Uncharted 2-vel, de miután 10 percig keresett valamit neten kiírta, hogy nincs valami map-om, de letölthetem x fontért. Köszi!
Itt abba is hagytam. -
#75958 kicserelheted a ps3ban is a hdd-ot garancia elvesztese nelkul. -
#75957 Vágom a vinyó az külső HDD!
Ami USB sen csatlakozik a ps3 ra?
Vazze mé vagyok ilyen sötét ezekhez..:O
-
#75956 A vinyó az nem belső cuccos?.:D
Én valami USB-s dologra gondoltam..:)
Vagy hülyeséget beszélek?..:D -
#75955 Értem. Nos, jobb ha figyelembe veszed, hogy csak saját tartalom, kép, zene és videó tárolható a külső vinyón, se installálni, se demót letölteni, stb nem lehet rá.
Tedd bele a nagy vinyót, azzal már rendben lesz. -
#75954 Mert kevés a 60 Gb! -
#75953 Mi a szarnak? Már elnézést.
-
#75952 Sziasztok.
az a kérdésem lenne hogy a ps3 hoz milyen és mekkora tárhelyű külső merevlemezt érdemes venni?
Vagy nincs ebben különösebb határ?
mert én legszivesebben 1Tb set vennék..:) -
Hugh Hefner #75951 te miről beszélsz? érveket sorakoztattam fel amellett, hogy milyen előnyei vannak a wareznak. az, hogy te le vagy maradva egy jó 10(00) évvel, az is egy érdekes dolog.
ha leosztom amúgy, hogy mennyibe került a sávszél, a hdd, a pc; és hogy mennyi (amúgy legális úton semmilyen módon be nem szerezhető) zenét, filmet, játékot és programot töltöttem le, akkor szerintem még egész forintra sem jön ki egy db. -
Papesz #75950 Tehát ha a warez lehetősége miatt megvesznek mondjuk plusz ötmillió gépet egy hónap alatt, akkor kevesebb exkluzív cím lesz, ugye?
Érdekes dolgokat tudhat meg az ember ezen a fórumon. -
#75949 Majd amikor egy szar boxról portolt god of war 5 kapsz, amiatt mert a negyediket többnyire lenyúlták csak, akkor lesz nézés. PS3-at így is csak az exkluzív címek tartották versenyben az xbox mellett. -
#75948 Nehogy elkezd már magyarázni, hogy a warrez jó. Egyedül a nulla mindent ingyen hülye gyerekeknek lesz ez jó, a többieknek meg marad a szopás. Nehogy már te határozd meg, hogy kell-e killzone vagy nem, vicc. -
#75947 Jogos, de nincs olyan nagy különbség akkor sem. Nem ingyen van, hanem bizony 2-3 ezerbe akkor is belekerül, mondjuk 30 játékra elosztva.
Namost mindenki letölti majd azokat a ratyikat is, amiket, amúgy úgy sem venne meg, dobja ki az ember a pénzét, meg az idejét feleslegesen. Kúl!
Ilyen szempontból pont a cég érdeke a warez! Nagyobb bevételkiesést nem jelent, de egy jó ingyenreklám. A M$ vastagon kihasználja. És a Sony is kihasználta a PS1-2 esetén. A PS3-nál döcögős volt a start, de lehet, hogy most már elérkezett a warez ideje itt is.
-
Hugh Hefner #75946 ingyen nincs, de eloszlik.
nem kell bd író, hisz felmásolod a merevlemezre.
külső vinyó van egyéb okokból
széles sávú internet is van egyéb okokból. hozzájutni meg egy 5 éves is hozzájut. erre szakosodott aránymentes torrentoldalak torrentenként 20 db 100mbites szerverrel meg nem ritkák manapság, ha az ingyenesség szempont.
ha szigorúan azért veszel pc-t, szélessávú internetet, külső hdd-t, fizetsz ftp-ért, akkor esetleg, de amúgy sehogy sem jön ki így.. -
Hugh Hefner #75945 örülök, hogy kiemelted. gondolkodjunk előre közösen!
-fizetős multi? elhiszem, hogy téged nem, de sok embert különösen zavar, hogy ő fizetett, a másik meg nem. ez csak jó, hogy lehet elitizálni magad, hogy te fizetsz, és ő nem tudja használni
-kevesebb exkluzív? nem lesz több resistance/killzone? yay : \
-visszaesik egy része, van ami nem, van aki a warez mellett is vesz eredetit, mert van annyira jó, pl én is. de nő a gépek eladása. azon is van haszna, ez egy hülyeség, hogy nincs haszna csak 1 éve rajta. mert hopp most már más a gyártástechnológia. ugyanmár. ez a visszaesnek az eladások elképesztő, hogy a játékiparban még mindig itt tart, a film/zeneiparban már nem tudják nyomni ezt, tekintve hogy rekordok dőlnek a mozikban/zene eladásokban
-de ha kicsinyes akarok lenni, akkor az hogy nem futtathatok másik os-t a ps3-mon visszavetette az egyetemi kutatásaimat, azt valahogy elfelejtették visszaadni....
- -
#75944 Semmi sincs ingyen!
Kell egy BD író, lemez, vagy valami nagyobb külső vincsi, széles sávú internet, hogy lerángasd a több 10 GB-os fájlokat.
A warez ára kb, annyira jön így ki, mint az akciós, platinumos kiadás, vagy használt gáma.
Én nem nagyon látom értelmét ennek tükrében. -
#75943 Visszaesnek az eladások, kevesebb exkluzív cím lesz, fizetőssé teszik a multit. Jó ez így ahogy van. Konkrétan engem nem érdekel, hogy ki mivel cigánykodik, amíg nem rajtam csapódik le a negatív hatása. Kicsit előre is lehetne gondolkodni. -
#75942 nem az zavar, hogy valaki ingyen jut hozza, hanem az, hogy akkor elkezdik azokat sz*patni akik eredetivel jatszanak. -
Hugh Hefner #75941 ezt fejtsd már ki kérlek. miért zavart, hogy valaki ingyen jutott hozzá? -
#75940 Jobb is lehetne, ha a sok fakezű bugris programozó elmenne egy open gl tanfolyamra. Jó a hardver, jó az alap szoftver, csak sok az idióta "fejlesztő". -
#75939 teljesen egyetertek. -
#75938 szerintem rossz lenne ha feltornek a ps3at. akkor mindenki elkezdene warezolni. amiatt adtam el az xboxot. -
ToM1113 #75937 fuu tényleg nagy lenne ha fizetőssé válna a multi esetleg... -
#75936 Fuu nagy lenne ha feltörnék a ps3 mat sztem jobb mint az xbox(pedig xboxom van)
1 kivétel : joystick csak amiatt vettem 360 at:( -
#75935 az a baj a zindexel, hogy mindent kiraknak főoldalra... Szerintük már Geohot is feltörte a ps3-at, a sok f*sz haveromnak meg el kellett magyarázni, hogy az ő szempontjukból ez sz*rt se jelent perpill.
egyelőre ezt a hacket is vizsgálják, valóban túl egyszerű, hogy igaz legyen, megaztán volt már ilyen kamu nem egy, még vásárlási lehetőséggel is... -
ToM1113 #75934 gamestore.hu
Itt csak 4 ezer a különbség.
Egyébként a 120 as is bőven elég... de ki tudja, idővel lehet hogy a 250 essel jobban járnál... -
Patesz7 #75933 Sziasztok!
PS3 vételre adom a fejem, és érdeklődnék hogy 250GB vagy 120GB os vinyóval érdemesebb!
Mert amit eddig kivettem, az az, hogy akkor érdemesebb nagyobb vinyósat venni ha mondjuk szedek le netről rá dolgokat, ha viszont csak lemezről játszok, akkor elég a 120-as is. Ezen kívől van még valami haszna a nagyobb vinyónak (mert van 6000 Ft a két gép között)???
Kössz előre is!
-
#75932 nem olvastam semmit serviszes dologrol, nem is ertem neked h. jutott eszedbe.
A multirol meg nics szo, tobbe kevesbe. Amenyiben nem tevedek a problemat az okoza h. nemlehet uopdetelni a "backup" jatekot. Ezert mig nemjon a jatekhoz update a multi fog menni. :P -
#75931 Akit erdekel it mar rendelheto :
http://discoazul.de/psjailbreak-modchip-ps3.html
Nekem nincs zsee. Majd 1szer -
#75930 sikerult rakotni, de szupererzekenyek az analogok. epp csak hozzaerek es ossze-vissza mennek. -
Hugh Hefner #75929 ostobaságod szórakoztatóbb mint valaha
amúgy meg ha ez tényleg szervizes cucc, akkor ráhegeszteni az aktuális firmwaret (lemondva a multiról) nem nagy kaland -
#75928 Most néztem egy 50 GB-os üres BR lemez 4000 Ft! Azta!