PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

közben több helyen azt olvastam, hogy a uk acc-al nem lehet vásárolni itthonról kártyával 😞
Milyen más lehetõség maradt? Nem szeretnék új acc-ot létrehozni, mert szeretném, ha megmaradnának a játékokban elért eredményeim.

Köszi,
G.

PS Store-ral kapcsolatban lenne egy kérdésem:
ha van valami DLC, amit szeretnék megvenni, akkor csak simán feltöltöm a "Wallet"-et egy bankkártyáról, és ennyi.
Vagy milyen módszer létezik a vásárlásra? (uk accountom van)

Köszi,
G.

Totti5
GTA 3 és GTA 4 kapcsán két dologról lehet beszélni. Tartalmi és teknológiai dolgokról. Megváltást kár várni, mert a GTA játékmenete és lehetõségeinek a tárháza nem lesz más, csak bõvülhet új ötletekkel, de maga a mûfaj elérte a határát. Teknóban a GTA4 a leg monumentálisabb alkotás ami létezik, ekkora területhez és tartalomhoz mérten mindezt nextgen köntösben. Rakd mellé a GTA3at és kacagj😊 Tartalomban lehet hogy egyengébb, mert mondjuk nincs benne gyúrás és kissé nyomasztó hosszú távon a sok épület és "bezártság", talán a fõszereplõ sem olyan egyedi, de van benne más, ami nem volt az elõzõekben.

Filmekben kell mérni a játékok sikerét? ez nekem új😊))))

Mint nem GTA fan, nem tudhatom hogy elégedettnek kell e lennem vagy elégedetlennek. A játék fonala nem kapott el, mert nem játszottam végig, szóval lehetek elégedetlen is, de a hiba fõként bennem lehet. Csak azt nem értem mire fel ez a nagy fika. GTA4 nagyon sikeres játék volt, jó játék volt, szó nincs arról hogy ne hozta volna a szintet.

Ha ez számít valamit, tegnap vittük végig az Army of Two 2õt hardkóron😄😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEXUS6
A multit tekintve teljesen igazad van. Olyan játékokba erõltetik be, amibe nem kéne, talán csak mert ha a tesztelõ az újságban nem pipálhatja ki, akkor 1 pont mínuszt kap. Mellesleg viszont ha a GTA4 egy valódi MMO akart volna lenni, karrier lehetõségekkel, saját kis galerivel akármivel, akkor tényleg korszakos játék lett volna. De sajna sok tekintetben a szingli rész is csak az elõzõ folytatások szintje alatt volt, igazából semmi újdonságot nem tudtak belerakni. Csak már nem telefonfülkéhez kellett rohangálni, hanem netkávézóba, meg volt már mobilunk, annak minden idegesítõ tulajdonságával.

"A generáció egyik legnagyobb durranása volt, rekordokat döntött, rengeteg elimserést kapott nem véletlen, szóval sehogy sem jön ki az hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja😊"
OK akkor sorold a GTA filmeket, az oroszos/szlávos nevû lepukkant alakokról szóló játékokat, és hogy a vaníliás/pasztell színben pompázó grafikai stílus milyen más játékokban tûnik fel?
Nagy volt a várakozás, a tesztelõk kiba jóindulatúak voltak hozzá, a játékosok meg jóízûen becumizták, mint alkesz Józsibá az aznapi elsõ sörét.
Már megbocsáss, de hogy lehetsz szinte 100-%ig elégedett egy olyan játékkal, amit végig sem játszottál?
Vagy lehet, hogy még egyetlen játékot sem játszottál végig?
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Nem általában a GTA-ról beszéltem, ami tényleg a legjobb sorozat a maga kategóriájában, hanem a GTA4-rõl konkrét játékként. Mindenki róla beszélt, még is hatása szinte semmi. A GTA4 ugyan úgy gyak egy klón, egy folytatás, ráadásul visszalépés pl a GTA/SA-hoz képest összetettségben, sztoriban, szinte mindenben.

Azt, hogy a GTA mekkora játékos réteget tud megszólítani és mekkorát a HR az majd elválik. A GTA egy macsós/gengszteres/autóvezetõs sztori, eleve csak a fiúknak teccik. A HR sztorijában viszont mindkét nem egyformán képviselteti magát. A PSC tesztet is csaj írta. Persze kevesebb a lány gémer, de a HR ilyen szempontból is valszeg új piacot nyit, miközben a GTA 4 csak a jól ismert sztereotípiákat, sablonokat próbálta felmondani.

"... de nem lessz olyan sikeres mint a gta mert kissebb játékosrétegnek szól és itt azért nem beszélhetünk nagyon szabadságról ahol bármerre kóborolhatsz mert adott helyszineken kell játszani. Jó példa erre amikor át akarsz menni a demóban az úton aszem a hidnál van és megfog a láthatatlan fal."
Ez megint egy fiús példa. A fiúk szeretnek kóborolni, a lányok nem annyira, õket ez nem fogja annyira zavarni, ez nem egy sandbox, hanem egy kaland játék, én sem ilyen szempontból hasonlítottam õket egymáshoz, hanem az iparra gyakorolt esetleges hatásuk miatt.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Totti5
Annyian biztos multiznak vele mint az Áncsártiddel ( %osan az eladott példányokhoz mérten mind a két esetben ), de egyikben sem a fõ irányvonal a multi, csak bele lett erõltetve hogy legyen, mert mindenbe kell már manapság...

Én egyik GTAt sem vittem végig, mert beleuntam, mert alapjában véve nem kedvelem a sandbox stílust, fõleg ha az olyan mint a rétestészta... legyen rövidebb, de tömörebb és végig egyenletesen növekvõ színvonal elvét vallom a játékok kapcsán.

GTA4 láz már rég lecsengett. 2 éve jelent meg és aki akarta az kijátszotta 10szer oda-vissza. A generáció egyik legnagyobb durranása volt, rekordokat döntött, rengeteg elimserést kapott nem véletlen, szóval sehogy sem jön ki az hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja😊 a GTA meg az a játék ami mindig is etalon volt a sanbox terén és mindenki ahhoz méri a többit. Talán a Mafia és a RRD lesz ami felnõ hozzá és/vagy túl is lép rajta.

HR kapcsán annyit tudok mondani hogy ott volt a Farenheit, ami nem indított el semmi féle hullámot ahogy a HR sem fog. Lehet lesz film, de ezeknek a minõsége kérdéses szokott lenni.

Amióta van gta mindenki aki sandbox játékot csinál hasonló témában szinte egytõl egyig a gta-t másolja.Csak eggyiknek sem sikerûl azt a játékélmény és hangulat megvalósítani.
Ezen kár is vitatkoznunk a gta a legjobb sandbox játék és kész.A heavy rain-rõl meg annyit bár jó játék de nem lessz olyan sikeres mint a gta mert kissebb játékosrétegnek szól és itt azért nem beszélhetünk nagyon szabadságról ahol bármerre kóborolhatsz mert adott helyszineken kell játszani. Jó példa erre amikor át akarsz menni a demóban az úton aszem a hidnál van és megfog a láthatatlan fal.
NEXUS6
Ezt megnézem én is, de gondolom jobbára olyanokkal, mint te is.
Azért több millió eladott példánynál erre van esély valamilyen szinten.

Pl. a LockOn c. repülõszimulátort is még mindig forgalmazzák, és van is pár emberke mindig online, az Ubisoft szerverén, de ettõl még nem olyan szinten megy a dolog, mint a COD-KZ2 szerverein.

NEXUS6
#72574 "A GTA-t mint játékot felejtették el az emberek. Ajánlanád valakinek most megvételre? Gondolom nem, mert vannak "jobb" játékok."

Folytassuk, vazze?! Én csak ezt mondtam.

Szal, fél évvel a megjelenés után, senki nem multizott a multijával, aki addig nem vitte végig, az már nem is vitte tovább (ahogy látom te is ezt írod😊, kész, befulladt, kipukkant. A DLC-k segítettek életben tartani valamennyire. PC-n meg egy csõd volt, de az más kérdés.
Érted, mint játék, kb fél áv után már senkit nem mozgatott, nem ajánlgatta az ember a haverjának sem, hogy feltétlenül vegye meg, hanem megpróbált tõle jó áron megszabadulni.
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja, ezért hoztam fel példának.

Szerintem a HR viszont nagyobb hullámokat kavar majd, valszeg jönnek majd a klónok, talán még egy film is kinéz.
A GTA4-et, a grafikát, annak stílusát (ami kb átlagosnál talán ha kicsit jobb volt), vagy a nem túl izgalmas karaktereket senki nem akarja másolni. Nem születtek tucatszám szláv bevándorlós progik, képregények, senki nem akart a GTA4-bõl filmet csinálni.

en kb 3 honapja vettem meg a GTAIV-et. Kiprobaltam az online reszt is. Arra szamitottam, hogy nem lesznek nagyon jatekosok. Hat, nagyon pozitivan kellett csalodjak 😊 pillanatok alatt tele lett a palya ellenfelekkel 😊

G.

A Heavy Rain-hez ajánlott az angol tudás? Mert õszintén szólva én csak alap szintû angolos vagyok. Szóval annyira még nem tudok angolul.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Sziasztok!
A Heavy rain és a Gta4 is nagyon jó játék bitos vagyok benne ,hogy eggyiket sem fogják egyhamar elfelejteni az emberek.
Totti5
Dehogynem. Odaírod a Heavy Rainnal kapcsolatos mondanivalód után a GTA4et. Semmi értelme😊 Nyilván a HRnak a storyja sokkal jobb hisz ez a fõ témája, amíg a GTAnak nem, vagy csak sokkal kisebb mértékben. Én nem bírtam végigvinni, de a szabadság, a fizika, a látvány a rengeteg aprólékos megvalósítás még most is erõsen él az emlékezetemben, mert azóta sem volt hasonló.

Amúgy Red Dead Redemption. Remélem 10szer jobb játékmenete lesz mint a GTA4nek... hangulattal és az atmoszférával nem lesz gond az biztos.

NEXUS6
Én ilyet nem írtam!

Amúgy a kérdésedre a válasz: pl inFamous.
Látványosabb, és ha valakinek a szuperhíró sztori (aminél viszonylagos újdonság a sandbox megvalósítás) jobban bejön, mint a gengszterkedés, akkor mint játék is jobb.

Totti5
Te írtad... csak kérdeztem, vagy a GTA4et a DIRT2höz hasonlítjuk? mert valóban sokkal jobb élményt nújtott számomra DIRT2😊 csak ennek semmi értelme ahogy a GTA4 vs HVnek sem, mert teljesen más mûfaj, más élménnyel, más erõsségekkel és gyengeségekkel.

NEXUS6
Ez hogy jön ide?

Totti5
melyik sandbox játék látványosan jobb mint a GTA4?

NEXUS6
A GTA-t mint játékot felejtették el az emberek. Ajánlanád valakinek most megvételre? Gondolom nem, mert vannak "jobb" játékok.

NEXUS6
Azért néhány helyen dönteni kell , vagy egyszerûen elbénázod a QTE-t, akkor az már alapvetõen befolyásolja a sztorit, ez utóbbin azért visszatöltéssel, vagy a nehézség lejjebb vételével lehet segíteni😊

Azonban ez egy filmszerû történet az alapvetõ dolgokon nem tudsz változtatni. Vannak ugyan alternatív lehetõségek, de a nagy szitukat, jeleneteket illetõen inkább csak kb, hogy megcsinálsz valamit és akkor benne lesz, vagy ha úgy döntesz, hogy nem csinálod és akkor nem.
Most azért is akarom végig játszani még egyszer, hogy lássam mekkora szabadságot is ad valójában. Mivel elõször találkoztam a dolgokkal tényleg ösztönösen döntöttem. De nem tudom mennyire vagyok átlagos -senki nem tudja, Szal nem tudom mennyire "szabtam" a saját döntéseimmel át a dolgokat, vagy mindenkinél kb. ugyan ez a végkifejlet, szinte eltérés nélkül, és az embert a sztori maga érinti meg és nem az valójában, hogy találkozott saját döntéseinek következményeivel.
Nem egyszerû a válasz, mert a történet sem az.

Passz?<#nemtudom>

Kratos86
Rengeteg szituáció és párbeszéd van aminél nem mind1 hogy mit választasz mert mindig másképp alakul majd a folytatás,és befolyásolhatja a játék végét is a dolog szóval van benne gondolkodós rész is!!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Vannak benne agyalós dolgok, vagy csak a mozgást kontrollerrel utánzó gombkiosztást kell nyomkodni, mint a demóban?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

miért felejtették volna el az emberek a gta4-et? most, hogy jártam Amerika pár nagyvárosában rögtön beugrott a gta4, hogy mennyire élethûen modellezték le. elképesztõ

NEXUS6
Na kipörgettem a HR-t.
Ezt filmbe megcsinálták volna, azért úgy is ütött volna rendesen.
Csak mert pl. ma néztük meg moziban a Farkasembert, amin viszont majdnem bealudtam.

Szal az ember érzéseit jól megturmixolják benne az biztos.
Király játék, ezt valszeg nem felejtik el félév múlva az emberek, mint pl a GTA4-et.
<#worship>

kirol
Ok. Túltárgyaltuk szerintem is.

romeozor
why so serious?

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

tomi890125
ez lemaradt!

The Only One!

tomi890125
rotty

The Only One!

predator0
OFF
Igen.

ON
PS3

(Részemrõl mostmár kampánycsend van errûl.)

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

kirol

OFF
Mármint ha febr. 8-án feladtam, odaért jó esetben febr. 10-re, és akkor márc. 10-ig kell fizetniük?

JohnnySmith
Jaaa értem 😄DDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

predator0
PS3-al csináltam, bazz 😄DDDDDDDD

JohnnySmith
Volt itt már sokminden de basszus adóbevallás? <#idiota><#csodalk><#ijedt>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

predator0
Március 1-tõl kezdik el visszautalni a lóvét (internetes bevallás esetén február 1-tõl). 30 nap a határidõ, ha ezt túllépik, akkor kamatot fizetnek. (Google ezt dobta ki 😄)

sure
OFF

Mert addig is náluk kamatozik az a zsé, és nem nálad...

Én egyszer csináltam ilyen egyéni bevallást (2005 vagy 2006), és úgy emléxem, május körül jött vissza a píz...

ON

Isten nem bottal, hanem VMware.

kirol
Mi a faxért nem dolgozzák fel, te érted? Pláne, hogy a tiéd netes.

predator0
A 0930 az egy durva elírás vót 😄

kirol
Gõzöm nincs, mi az a 0930. Mi az? Vállalkozó vagy? Én nem.

Mindenesetre én a 0953-at töltöttem ki magamnak és azt küldtem be nekik Ferb. 8.-án.

Hát az gáz.
Akkor marad a fizura várás. 😊

predator0
Egyszerûsítettet töltöttél ki vagy ténylegesen te készítetted el az adóbevallásodat (0930)? Ha egyszerûsítettrõl van szó, akkor csak egy adatközlõ-lapot töltöttél ki, amire március 20-ig fogják kipostázni az adóbevallásodat, amit még vissza is kell küldened. Pénzt majd csak ezután fogsz kapni. Ha viszont a rendes 0930-as nyomtatványt töltötted ki, akkor megnyugtatlak, hogy én ezt február negyedikén megtettem és interneten küldtem be (amit tavalyról kiindulva elõbb bírálnak el) és még én sem kaptam visszatérítést.

Még1 kérdés...

A storeról ugye nem szednek le dolgokat? Mert pl nosztalgiából akarok venni egy FF8-at majd áprilisban + még 1-2 dolgot..
JohnnySmith
Hogy micsi?

Totti5
Milyen a GT proto?

JohnnySmith
Nem bírtam ki és a héten vettem kínomba egy psp-t hozzá meg egy GT-t.... ez már elvonási tünet?<#idiota>

sok akció, kevés RPG?
Demon's Souls?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Alien!
GOW3 gameplay

szegény EA... aszitték sikerül hasonlót csinálni....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sziasztok!

UC2 multi tegnap óta beszól, hogy nincs meg valami új map DLC, és hogy kívánom-e letölteni (gondolom megvenni). Mikor rányomok, hogy igen, bejön a PS Store, de semmit nem ajánl fel, üres a kép. Ha külön keresem, akkor is csak valami skin pack-et találok.
Tudtok esetleg errõl valamit?
(bocs, ha már szó volt róla)

G.

Kratos86
Sajnos ugyanazt az E3-as build demot rakták fel mint amihez múltkor kódokat lehetett kapni! Bár én nem is bánom hogy nem másikat raktak fel, amúgy se akarok már semmit se megnézni belõle! Lassan itt a megjelenés,úgyhogy ha nehezen is de kibírom talán! <#vigyor0>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

sure

Isten nem bottal, hanem VMware.

NEXUS6
Aha!
<#wilting>

DanielT
Olyan mint a GOW 1-2, csak ez most a harmadik rész, de nem az egész, hanem csak egy kis része, bemutató céljából.

NEXUS6
Milyen a GoW3 demo?
Most tõttöm le.