PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, remélem. 😊

nem mintha 3 óránál többet áldoztam volna olyan trófeák összegyûjtésére, ami nem jött velem szemben, de kis darabokban eszem meg a szerverpark üzemeltetõnek családtagjait, ha elvesztek a trófeáim

és miért olyan fontos,hogy nem lesz 2010 márc. 1?😄lesz 2011 márc. 1😊
vagy valami kulonleges nap 2010 március 1.?jah hát ma van a szuletésnapom de ez szerintem nem olyan fontos<#idiota>

PSN ID:misi2mezei

MKpowaa
Vissza fog jönni mihelyst ujra jó lesz a psn

Sajnos elõbb játszani próbáltam és csak most jöttem ide...
A Resi 5-öt indítottam el, írta hogy gond van a trófeákkal, lépjek ki, most meg eltûnt a Resi 5 teljesen a trophy collection-bõl. Tegnap este szinkronizáltam, akkor lehet visszajön ha magához tér a PSN?

MKpowaa
Na jah
mondjuk azért azt rebesgetik hogy azokat a trofikat amiket nem szinkronizáltál le azok ugrottak.
szerencsére én tegnap megcsináltam.

Nem a trófea a lényeg, mert az biztos javítva lesz, viszont 2010 márc. 1 már nem lesz többet, szóval aki most akart játszani és nem megy a kiszemelt játék az az illetõnek elég nagy gond.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

romeozor
a warez hiánya miatt a 14 éves Vihar Bercik nem vesznek PS3-at, akinek meg van az kulturált bír maradni ^^

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

nekem teljesen jol mukodik minden😄

Alien!
remélem estig javítják vagy különben @&#>!%!! magzani akarok a haverokkal.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

koszi 😊

nyugtalan az nem voltam, mert legfeljebb visszakuldom es bevesem a negativ ertekelest 😊

mondjuk azert haragudtam volna magamra ha egy hettel kesobb megjon ugyanolyan "gyanusan" foliazva a gamma az amazonrol, dragabban persze 😊))

Azt hittem, hogy anarchia lesz a topicban, de jól bírjátok srácok. <#circling>
DanielT
Ingerküszöb kérdése 😄 Van aki feldarabolja a családját miután eltûntek a platina trófeák amikért hetekig izzadt, de biztos van olyan is, aki csak vállat ránt 😄D
romeozor
és ez milyen definíció alapján "nem olyan nagy gond"?

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

n000rbi
Lesz ebbõl balhé emberek 😛

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

MKpowaa
Nekem se megy a psn 😞 ((fat))
az óra visszaugrott 1999/1/1-re.
A legnagyobb baj hogy trofeák miatt el se indul pár gém mert nem tudja leolvasni 😞 mint pl a white knight chronicles ami 3 napja van meg 😞

nem olyan nagy gond csak akinek FAT gépe van az NE játszon olyan játékkal amiben vannak trofeák mert elvesznek!

mcwolf
Megnyugtatlak, Én legtöbbször Kanadából rendeltem játékokat, és onnan még nem jött PS3-csíkos gamma. Egy online shop-ról van, szó, tehát nem valami zugárús bódéról van szó.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Most olvastam az amerikai blogon, hogy gond van a psn-el a régi (fat) gépeken. Én ma még nem kapcsoltam be (ahogy elnézem a munkám/dolgaim nem is fogom szerda-csüt-ig), de aki játszani akar ne lepõdjön meg, ha problémák merülnek fel.

koszi
akkor lehet hogy nem kuldom vissza 😊

Képeken nem a legszebb a Slim, de élõben már hozza a szintet, az esti fényei meg egyszerûen csodásak. Emellett hely és energiatakarékosabb is, mint a FAT modell. Ha nem akarsz Linuxot telepíteni, akkor nem sok ésszerû ok szól a vastag verzió mellett.
Victor1103
Sziasztok! Közeljövõben szeretnék egy ps-t venni de nem tudok egyszerûen eközött a sok modell között dönteni. Végül 2 maradt és ezekhez várom a prot és kontrát. Slim 120gigás vagy Fat 80gigás??? Nekem a fat külsõre jobban tetszik de ha több érvet kapok amiért esetleg a slimet érdemesebb választanom akkor lehet hogy inkább azzal élek. Elõre is köszi!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

brodix
Sajna a csomagolásra már nem emlékszem :/
Bár nekem Deluxe Edition van, tehát amugy sem tudhatnám, ami azt illeti :S
Amugy úgy rémlik, az én példányomon nem volt PLAYSTATION3 feliratú nyitószál

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

egy kerdes Demon's Souls tulajok segitsege kellene

az USA kiadas foliajaban nincs PLAYSTATION3 feliratu nyitoszal? az EU-s gamekben ugy latom van, ebay-en lottem egy folias Demon's Souls-t, de gyanus hogy ujrafoliazott...

ahogy nezem tobbi elado sajat kepeit, ott sincs ilyen szal a foliaban, es nem simul annyira...

Ombika
8K

sziasztok
uncharted 2 ára használtan menyi?
bolti ára 11-12 ezer
fontos köszi
Csak HDCP-s monitorra lehet rákötni. Ezek támogatják a HDMI másolásvédelmi szabványát, így egy HDMI-DVI kábellel rá tudod kötni bizonyos monitorokra a PS3-at. Esetleg meg lehet próbálni egy Converter Boxot is, pl az X3M-et.
JohnnySmith
Én már évek óta, a GT5-re tárazok, aztán be-be csúszik más is 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Akkor jó, ha lehet menteni offline is. Nem nagyon szeretem a multit, PC-n se szerettem, elég nekem a single is, szvsz maradok net nélkül.
Sajna nincs HDTV-m, de lehetséges rákötni monitorra? Ahhoz kell külön kábel?

deep
A kinézett verzió jó lesz. Nem szükséges, de melegen ajánlott egy HDTV, igazi tudását így mutatja meg a gép. Én nem venném meg régi képcsöves TV-hez. Egyes játékok telepítenek a vinyóra, a mentések is ott vannak természetesen, filmet, zenét, képeket tudsz rá tenni, demókat letölteni. Netre mindenképp kösd rá(wifi is van benne, nem kell kábelezni), egyrészt szoftverfrissítések miatt, másrészt demok miatt, de a multi is jó móka.
Sziasztok!
Már régóta érett bennem a gondolat, hogy beszerezzek egy PS3-t. Végre eljött az idõ, a közeljövõben összejön rá a pénz. De elõtte lenne pár kérdésem, amit itt azért jobban el tudnak magyarázni, mint amit a neten olvasok.
Szóval a merevlemez csak arra jó, hogy fel lehet rá tenni filmeket meg egyebeket, hogy azon nézzük, vagy magát a játékokat és a mentéseket is felmásolja oda? Illetve elég neki bármilyen TV, vagy mindenképpen HDTV szükséges?
Jelenleg ezt néztem ki, szerintetek jó? Hûtés meg egyéb szempontból megfelelõ-e?
Illetve netes összeköttetés szükséges? Nem nagyon izgat a multiplayer, meg az achivementes és ezek a pontszerzõ, és abból vásárlós dolog. Én bõven ellenék a single-vel. Szóval elég annyi, hogy összekötöm a TV-vel, és be a 220-ba, aztán mehet a móka, vagy feltétlenül kell az internet hozzáférés esetleg akkor elég lesz egy offline profil (gondolom offline-is lehet menteni)
Végül pedig ha van valami jó tanács, akkor szívesen fogadom.
Elõre is kösz a válaszokat!

Köszi Kratos és Nexus!
Akkor majd beszerzem, ha lejjebb megy az ára. Mondjuk félõ, hogy ez nem mostanában lesz, mert olyan szinten egyedi a játék, hogy az ilyeneknél akár mesterségesen is, de magasan tartják az árat. Bár van ellenpélda is, ha valami nem fogy jól(LBP) akkor gyorsan leviszik az árat. Fene tudja mennyien vették meg a HR...

GOW3 szintén csak olcsóbb áron fog érdekelni (10alatt), nem hajt a játék(megvár😊), viszont a technikai kivitelezés érdekel, ezért végig fogom vinni(mostani kontrollert beáldozom majd rá,úgyis kell egy új😊)

Nekem most nyugi van, idén megjelenéskor a GT5 oszt annyi.

5c0rp330n
wazz, 2 hettel a megjelens elott? az alig egy het. 😊
nemigazman h mindent elobb megkaptok.. 😊
raadasul a kinti helyeket nezve nem is nagyon van sehol 38 gbp/60 usd alatt, szallitassal egyutt lehet h nem is lennek elorebb.. mert ilyen kecidraga ez, olcsobb szokott lenni kint.. gondoljak h ugyis megveszi mindenki, tokmind1 mennyibe kerul? 😊

zzeN
Mekkora egy mákos ember vagy te... amúgy tiéd a bolt?!😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

cloud.strife
GOW3 két héttel megjelenés elõtt lesz. Várhatóan 13990-ért. 😄 Hamarosan elõrendelhetõ. Akit érdekel addigis mailben érdeklõdjön a bolt emailcímén.

www.digimomentsvideography.com

tudnÉk

Totti5
ugyan az mint a bolti

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

de attol még minden benne kell,hogy legyen nem?gondolok itt a trophyk-ra!

Totti5
Gondolom promós verzió. Maga a játék ugyan az, csak a lemez, tok kinézete más illetve rá van írva hogy nem árulható pénzért, mert bemutatók, tesztek céljából lettek kiküldve.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

egyik megbízhato PSC-s ismerosom ajánlotta fel!tole veszem a BC2-ot is 10k-ért.

Hmm.. szerintem ez elég furán hangzik már a kék tok miatt is, tehát ugyanolyan tokja lehet mint a Ps2-esnek, háát szerintem ez lehet hogy valami átverés vagy valami, nemtom hogy külföldrõl vennéd e, mert akkor elég nagy az esélye annak, persze ez csak az én véleményem, én inkább megvárnám a Magyaro-i megjelenését és akkor venném meg.

tudnák venni megjelenés elott pár nappal GOW3-at 8000ft-ért de kéktokosat és fuzet nélkul!szerintetek megéri?vagy miben kulombozik az,hogy kék tokban van?

Szerintem aki képbe van játékok terén annak nem is kell hogy mások mondják meg neki ,hogy mit vegyen meg ,ha pedig nem vagy tisztában a dolgokkal megnézel rólla egy tesztet. Ezt csak azért irom mert nem kell a gta4-et ajánlani senkinek mert mindenki tudja hogy egy nagyszerû játék és kész.
a gta 4 a generáció egyik legjobb játéka, mindenkinek ajánlom, aki most vesz konzolt... nem sok ilyen játék van, a legtöbb csak egy hype halmaz igazi mögöttes tartalom nélkül, de ez... régen szórakoztam ennyire jól, mint a gta 4-el. ugyanúgy emlékszem a térképre, mint a 3 esetén, ugyanúgy tudom fejbõl a poénokat, mint ahogy emlékszem a day of the tentacle poénokra a mai napig.

ami tipikusan példa a fél év után már senki sem tudja mi az, az a little big planet, a killzone 2 (az eleve ház, hogy egyáltalán megjelenéskor tudták)

Jah elnézést a helyesírási hibákért, nemtehetek róla... nyelvtanból 3-as vagyok xPP

No kijátszottam a Gow3 demót és azt kell mondjam ez elég is nekem ahhoz hogy azonnal megjelenéskor megvegyem a játékot, nagyon ütõs, az elõzõek is rohadtul bejöttek, de ez... ez aztán extrapörgõs és naggyon látványos, egyáltalán nem csalódtam benne, max csak annyi zavart, hogy miközben kilcombót hajtok végre,(mittomén kibelezem az egyiket) akkor nem egy helyen jelennek meg a kombók hanem ugye ahogy a gombok sorrendje: háromzög felül, alul X stb. és nem tudtam nagyon a kivégzés végignézésével törõdni, hanem a gombokat figyeltem lesfel mindig, hogy melyiket kell nyomni, mondjuk ezt megoldottam a demónál azzal hogy elõre betanultam mit kell lekombózni egyes ellenfeleknél és összejött a dolog megnéztem tövirõl-hegyire a mészárlásokat xDDD Szal aki egy jó véres játékot, meg akiknek megvan az elsõ és második rész, azoktak kötelezõ darab, egyszerûen élveztem vele játszani még ha csak egy röpke idõ adatott meg rá a demó végett! 😄

okes, akkor valoszinu ez lesz, koszi.
Van olyan konzolbolt, ami szombat du illetve vasarnap is nyitva van? Az 576 ilyen, de ott szinte minden jelentosen dragabb, mint mashol.

G.

jaszy
Minden konzolboltban vehetsz feltöltõkártyát! Így a legegyszerûbb!

deep
Egyébként ha létrehozol egy USA accot, és azzal megveszed a játékot, utána nyomhatod az EU accoddal is simán.
deep
Lehet UK accról is vásárolni. Nekem legalábbis egy American Express BLUE kártyával simán megy.