89387
PlayStation3
-
#76007 szerintem jó moka a multi... lehet közösen bandázni, coop, meg lőni egymást az egész térképen bandákban vagy solo... -
#76006 sziasztok! Érdemes a Red Dead multijáért megvenni a játékot ? Boxon megnyertem, de ott nincs multi :-)viszont a játék nagyon tetszik. Szóval szerintetek? -
#76005 az a piros csík az időlassítás csíkja, jelzi, hogy mennyit tudsz még lassítani -
#76004 a Red Dead Redemption-be ha csak a kotelezo feladatokat csinalom meg, akkor nem megy fel 100%ra a Stat-ba ugye?
es meg valami. a minimap mellett ott ahol a lovad staminaja van, ott van egy piros csik is. na az mi? mert ha ramlonek sem csokken le. eloszor azt hittem az az eletem. -
ztahity #76003 már telepítettem, csak kér egy aktivációs kódot. azért még próbálkozom. -
#76002 ahogy nézem nem elérhető idehaza... inkább ázsia... -
ztahity #76001 Köszi -
#76000 now Tv -
ztahity #75999 Page Not Found. De azért köszi! -
#75998 Google: now TV -
ztahity #75997 Nekem sem lehet. Viszont tudna nekem válaszolni valaki a kérdésemre? -
#75996 inkább az írjátok már, hogy be tudtok most jelentkezni konzolról vagy nem? -
#75995 nem nézett le senki... -
#75994 Inkább csak próbálj úgy válaszolni, hogy ne nézd le a másikat, azért mert nincs tisztában bizonyos dolgokkal! -
#75993 Ti PS3-ról most be tudtok jelentkezni a hálóra? Nekem azt írja, hogy jelenleg nem elérhető. -
Silverford #75992 Gratulálok!Legközelebb megpróbálok tahón válaszolni a kérdésedre ha még lesz ilyen. -
#75991 Ezt olvastam, de akkor rosszul ezek szerint! :D Nem tudtam, hogy működik ez a dolog, ezért kérdeztem, de látom te is úgy születtél, hogy mindent tudsz! -
#75990 Ha kikötéseid vannak azzal fordulj a Sony Hungarihoz! Mi is ostromoljuk őket store ügyben. (Nagyjából le se xarják!)
Bocs, a viccet félretéve, a G27 kompatibilis a PS3-mal azzal nem lesz gond. A monitorodra is rákötheted, mert van DVI-D bemenete meg HDCP kompatibilis.
Jó játékot, üdv a táborban!
-
Silverford #75989 Dehogy fognak törölni, a deaktiválásnak meg nem ehhez van köze.
Fura dolgok jutnak ám az emberek eszébe. -
ztahity #75988 Sziasztok! Kérnék egy segítséget! Van ez a Now Tv a ps3-on, ezt hogyan tudnám használni? Gondolom fizetős lehet mert HBO-tól kezdve minden van. Honnan szerzek aktivációs kódot? -
#75987 Üdv!
Sajnos 1 vagy akár 2 hónapig nem lesz alkalmam bekapcsolni a ps3at. Az lenne a kérdésem, hogy muszáj deactiválnom az accountom vagy ha nem deactiválom és nem lépek be 2 hónapig, akkor törölni fognak?
A választ kösz!
-
lamerrichard #75986 Hello.
Röviden írva magamról nem nagyon csípem a konzolokat de mikor elöször láttam hogy a GT5 mennyire jó lesz elgondolkoztam hogy lehet veszek egyet ahhoz a játékhoz, de viszont van egy kikötésem....az hogy én autós játékkal föleg a GT5el nem tudnám elképzelni hogy kontrollerrel játszak. Szóval itt a kérdésem:
A PS3 támogatja a G27-et, és ha rádugom minden probléma nélkül fogol tudni játszani?
Meg ha igen, és vennék egyet novemberbe mikor a játék megjelenik a ps3at lehet-e monitorhoz kötni amit az aláírásomban láttok mert a kormányt azt nem vinném sehova. -
#75985 őőő nem, de nekem nem tűnik valami túl hatékonynak.
Itten van. -
#75984 Ez valami autómosó a benzinkútnál?
-
#75983 Az auto cleanről hallottatok PS3-nál? -
#75982 Nem. -
#75981 ha online szeretnék játszani PS3mal akkor kell fizetnem valami tagságot vagy egyéb díjat, mint az Xboxnál? -
Papesz #75980 Felejtsd már el ezt az orbitális baromságot, hogy nem lesznek exkluzív címek. -
#75979 KÖSZÖNÖM SZEPEN!!!!!!
Elsö normál válasz amit az sg-n kaptam..:) -
#75978 Igazad van, MGS készült már mindenre, csak már megszokta az ember, hogy 3-4 PS cím. -
#75977 Én is úgy vagyok PC esetében, hogy van amit leszedek, mert mondjuk macerás lenne a rendelés, vagy Mo-n nem forgalmazzák a stuffot. Aztán ha nem tetszik végül is hagyom a francba, de ha bejön, akkor csak azért is megveszem az eredetit!
Most dobtam ki egy pár hónapja egy zsák PS2 warez lemezt, ami csak a helyet foglalta. Azért változik az ember, na! -
#75976 Na most momentán a Konami soha nem volt sem 1st party, de még 2nd party stúdió sem!
Szóval megköszönhetjük Kojimának, hogy ÁTHOZTA! a MGS sorozatot PS-re. Ez eddig sem volt kizárólagosan exkluzív, pl. a MGS PC-re is megjelent, az MGS2 PC+Xbox! A MGS-3-4 volt csak PS exkluzív, szinte az összes többi egyéb előzmény akármi megjelent valami más kütyüre is! Vannak még a PSP játékok, de az más kategória.
A 2nd-party stúdiók nagyrészét is birtokolja közvetlenül a Sony, de ha nem a céget de az exek jogait valszeg, akkor jelennek meg PC-re, vagy Boxra ezek a programok, amikor a nagyhatalmú Kaz Hirai kiadja a parancsot rá!
-
#75975 100% hogy nőnék az eladások, én is ismerek olyat aki venne ha lehetne warrezolni. Én csak az exkluzív játékok minőségi romlásától félek, amik most tényleg az abszolút csúcsot képviselik. -
Hugh Hefner #75974 de, aláírom, amiért pénzt is adtam ki effektíve, azzal valamennyivel több időt töltök el, mert hogy fizettem érte, akkor mér végigjátszom, de hosszútávon már nincs így. régebben tényleg minden szart leszedtem, és volt, hogy nem nyomkodtam annyi ideig, de akkor is volt, hogy végigjátszottam és imádtam játékot ami warezben volt meg. csak akkor nem vettem meg mert csóró voltam. most meg alkoholista. a lényeg, hogy lehet ezt azért kontrollálni.
ha nem tudnék az interneten filmet/zenét letölteni, akkor valóban a tv előtt rohadnék és mosatnám az agyam az ilyen hülyeségekkel, amiket említettél
(és dehogynem növelné az eladásokat, nem egy embert ismerek, aki venne ps3-at, ha lehetne warezolni. xboxot meg nem vesz, mert nem kertigrillt akar) -
#75973 Kojima is nagyon exkluzív, gondolom azért külsős volt, amíg ki nem állt az Xbox színpadra. A Mafia2-vel meg akkor sem játszanék ps3-ason, ha ingyen ideadnák a játékot. Nálam ott baszták be a kiskaput, amikor elkezdték magyarázni, hogy itt butításos optimalizáció történt. Nincs fű, mert nem fért bele, ezt adják be másnak. -
#75972 "nehogymár az a warez hibája legyen, hogy képtelen vagy értékelni valamit, ha ingyen kapod. lol"
Azért a warez rombolóhatásában van valami, vagy szerinted abban nincs semmi romboló, hogy gyerkőc délután hazaérkezik tévé bekapcs, mónikasó, feketepákó néz, este meg halatortában gengszterzolé gusztustalankodik?
Ha a warez túlságosan elterjed és ezáltal megkerülhetetlenné válik, akkor sajna mindenkinél ezt a hatást váltja ki.
Azért emléxem, hogy a 90-es években PS-re max az 576-ban lehetett horribilis áron játékot kapni, vagy a "szoftwerdílertől" és szinte egyetlen játékot nem játszottam végig. (Ja, de a Disruptórt, de azt is csítkóddal!:))) -
#75971 ez mindenkinél jelentkezik, aki csak szinte csak warrezol. Mert a játék nem egy tok-könyv-lemez + élmény lesz, hanem csak bájtok. Másrészt nincs ingyen, ha ingyen van, akkor a fejlesztők nem kapták meg a te szórakoztatásodért a pénzüket, de tudom szerinted nekik ez jó. Az meg csak a te véleményed, hogy a killzone egy silány lövölde, de ne erőltesd már, nagyon-nagyon sok embernek tetszett, aminek készült annak első osztályú. De én nem akarok itt birkózni, befolyásolni én úgysem tudom az eseményeket, akkor meg tök felesleges ezt nyújtani. -
#75970 A Sony akkora AAA kategóriás saját és külsős fejlesztő stúdió rendszerrel rendelkezik, ami összemérhető az ipar ezen kívüli részével!!!
Saját stúdió 16, külsős akik szintén olyan exeket gyártanak mint HR, Resi, inFamous stb, stb, na most belőlük van 21 a wiki szerint.
Akik már most birtokolnak PS-t, azok nem fognak egyik pillanatról a másikra warezombikká válni, és az exeket, mert azok tényleg olyan minőségűek simán megveszik és simán hasznuk van belőle a Sony-éknál is! Szóval megy minden a régi kerékvágásban, az exeket szerintem semmi nem veszélyeztet, pláne nem a warezhuszárok.
A warez valójában inkább a más 3rd party fejlesztők eddig is gagyi termékeit veszélyeztetik, lásd pl. MaffiaII. Na most azt ha megveszem valszeg PC-re fogom megvenni, PS-en max én is lewarezolnám, mert mennyenek el a KA-ba!
-
Hugh Hefner #75969 a játékot amivel a legtöbbet játszom, ki sem adták korongon, online vettem meg és töltöttem le. hiányzik a kézikönyv, amiben semmilyen hasznos info nincs, csak a szlovák helpdesk telefonszáma? nem. hiányzik egy tok, ami közel sem fogható ahhoz, ami mondjuk 98-ban volt egy pc játéknak? nem. nem értem mi ez a ragaszkodás a felesleges fizikai formátumhoz. -
Hugh Hefner #75968 nehogymár az a warez hibája legyen, hogy képtelen vagy értékelni valamit, ha ingyen kapod. lol
és igen, a silány minőségű 12egytucat lövöldéket mint húzó exkluzívnak beállítani... nem lenne nagy veszteség