PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy valami kulonleges nap 2010 március 1.?jah hát ma van a szuletésnapom de ez szerintem nem olyan fontos<#idiota>#idiota>
PSN ID:misi2mezei
A Resi 5-öt indítottam el, írta hogy gond van a trófeákkal, lépjek ki, most meg eltûnt a Resi 5 teljesen a trophy collection-bõl. Tegnap este szinkronizáltam, akkor lehet visszajön ha magához tér a PSN?
mondjuk azért azt rebesgetik hogy azokat a trofikat amiket nem szinkronizáltál le azok ugrottak.
szerencsére én tegnap megcsináltam.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nyugtalan az nem voltam, mert legfeljebb visszakuldom es bevesem a negativ ertekelest 😊
mondjuk azert haragudtam volna magamra ha egy hettel kesobb megjon ugyanolyan "gyanusan" foliazva a gamma az amazonrol, dragabban persze 😊))
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
az óra visszaugrott 1999/1/1-re.
A legnagyobb baj hogy trofeák miatt el se indul pár gém mert nem tudja leolvasni 😞 mint pl a white knight chronicles ami 3 napja van meg 😞
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
akkor lehet hogy nem kuldom vissza 😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Bár nekem Deluxe Edition van, tehát amugy sem tudhatnám, ami azt illeti :S
Amugy úgy rémlik, az én példányomon nem volt PLAYSTATION3 feliratú nyitószál
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
az USA kiadas foliajaban nincs PLAYSTATION3 feliratu nyitoszal? az EU-s gamekben ugy latom van, ebay-en lottem egy folias Demon's Souls-t, de gyanus hogy ujrafoliazott...
ahogy nezem tobbi elado sajat kepeit, ott sincs ilyen szal a foliaban, es nem simul annyira...
uncharted 2 ára használtan menyi?
bolti ára 11-12 ezer
fontos köszi
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Sajna nincs HDTV-m, de lehetséges rákötni monitorra? Ahhoz kell külön kábel?
Már régóta érett bennem a gondolat, hogy beszerezzek egy PS3-t. Végre eljött az idõ, a közeljövõben összejön rá a pénz. De elõtte lenne pár kérdésem, amit itt azért jobban el tudnak magyarázni, mint amit a neten olvasok.
Szóval a merevlemez csak arra jó, hogy fel lehet rá tenni filmeket meg egyebeket, hogy azon nézzük, vagy magát a játékokat és a mentéseket is felmásolja oda? Illetve elég neki bármilyen TV, vagy mindenképpen HDTV szükséges?
Jelenleg ezt néztem ki, szerintetek jó? Hûtés meg egyéb szempontból megfelelõ-e?
Illetve netes összeköttetés szükséges? Nem nagyon izgat a multiplayer, meg az achivementes és ezek a pontszerzõ, és abból vásárlós dolog. Én bõven ellenék a single-vel. Szóval elég annyi, hogy összekötöm a TV-vel, és be a 220-ba, aztán mehet a móka, vagy feltétlenül kell az internet hozzáférés esetleg akkor elég lesz egy offline profil (gondolom offline-is lehet menteni)
Végül pedig ha van valami jó tanács, akkor szívesen fogadom.
Elõre is kösz a válaszokat!
Akkor majd beszerzem, ha lejjebb megy az ára. Mondjuk félõ, hogy ez nem mostanában lesz, mert olyan szinten egyedi a játék, hogy az ilyeneknél akár mesterségesen is, de magasan tartják az árat. Bár van ellenpélda is, ha valami nem fogy jól(LBP) akkor gyorsan leviszik az árat. Fene tudja mennyien vették meg a HR...
GOW3 szintén csak olcsóbb áron fog érdekelni (10alatt), nem hajt a játék(megvár😊), viszont a technikai kivitelezés érdekel, ezért végig fogom vinni(mostani kontrollert beáldozom majd rá,úgyis kell egy új😊)
Nekem most nyugi van, idén megjelenéskor a GT5 oszt annyi.
nemigazman h mindent elobb megkaptok.. 😊
raadasul a kinti helyeket nezve nem is nagyon van sehol 38 gbp/60 usd alatt, szallitassal egyutt lehet h nem is lennek elorebb.. mert ilyen kecidraga ez, olcsobb szokott lenni kint.. gondoljak h ugyis megveszi mindenki, tokmind1 mennyibe kerul? 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
www.digimomentsvideography.com
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ami tipikusan példa a fél év után már senki sem tudja mi az, az a little big planet, a killzone 2 (az eleve ház, hogy egyáltalán megjelenéskor tudták)
Van olyan konzolbolt, ami szombat du illetve vasarnap is nyitva van? Az 576 ilyen, de ott szinte minden jelentosen dragabb, mint mashol.
G.