89387
PlayStation3
  • lamerrichard
    Bocsi rosszul írtam. A monitorral akarom. De a hangot viszont digitálisan kellene nem?
  • Papesz
    Miért akarod HDMI-vel összekötni a gépeddel? Szerintem nem is lehet.
  • lamerrichard
    Hello.

Egy hete írtam hogy a gépújítás helyet majd veszek egy Ps3-at de viszont van még pár kérdésem.
    1. Nem nagyon láttam még a Ps3nak a hátulját szóval nem nagyon tudom hogy kell pontosan összekötni(mármint azt tudom de.....), ezért ez lenne az első kérdésem az, hogyha HDMI vel én összekötöm a PS3-at a gépemmel akkor kell-e külön digitális hang kábelt bekötni a gépembe vagy majd azt a feladatot a HDMI elvégzi? Meg ha nem végezné el akkor kell-e nekem olyan hangkártyát vennem amiben van digitális bemenet? Meg akkor hol lesz a hang?
    2. A második az lenne hogy ugyebár nem most fogom venni még a konzolt majd csak november elején mikor a GT5 megjelenik, mert akármilyen furcsán is hangzik csak az a játék lenne meg lesz is rajta, és kell-e nekem a 250GB vagy egy 120-as is elég lenne? Vagy mi a különbség közöttük csak HDD mérete?
    3. A harmadik az lenne, mikor meglesz a konzol akkor a dobozban miket fogok találni(milyen kábelek meg ilyen cuccok) vagy miket érdemes még vennem hozzá?

Előre is köszi,
    Ricsi.
  • kirol
    Kár.
  • LeventeV
    nem.
  • kirol
    Szerintetek Final Fantasy XIII -ból létezik demó store-on?
  • Gideon Wieth
    amúgy hogy lehet multiban beszélgetni??? merthogy hallom h mások dumálnak de hiába van párosítva a headsetem meg hiába van a fülemen és válaszolok, nem hallanak :S
  • Gideon Wieth
    valakinek van kedve majd este 8 fele Red Dead-ezni ? Még nem próbáltam ki akkor lesz időm :-)
  • Hugh Hefner
    a pc-s játékújságírás az 576 KByte-val szűnt meg Mo.-n. egyszer a konzolt is utoléri a végzet
  • Chris Lowe
    Jah én is olvastam....biztos amikor martin írta a blogjában akkor szar napja volt.
  • zzeN
    Mégse állnak le: hallelujah!
  • barcames
    most már értem jól van:)
  • Chris Lowe
    Úgy néz ki, hogy meghal a psc oldal. Nem volt a kedvencem a sok idétlen gyerek miatt, de tény összehozta a ps közösséget. Sajna a régi 576.hu csapat teljesen szétesik, liquid, tyler már régebben eltünt, martin a psc-n próbálkozott, de ennyi. :(
    Ez van, változik a világ, ha hírek érdekelnek olvasgathatok angol nyelvű oldalakat.

Ui: mondjuk így talán visszatér ide az élet, visszajönnek a régi fórumozók.
  • gazgoblin
    Ez egy új játékmód bétája, persze hogy kéri a lemezt!

link
  • MrTwister
    Jól beszélsz:-) Na de ha felrobban lerepíti a fejem, mert mindig közelről hallgattam, azt hittem, hogy a BD-drive akar kipurcanni és az ad ki ilyen hülye hangokat! Ha meg ugye nincs fejem minek a PS3, akarom mondani kinek

Gideon Wieth:
    Ja nem engedik én is mondtam, hogy rokon arra megy aztán beugrik érte és Péntek este már az aszatalomon vgyorog, de hogy azt nem lehet meg papírmunka etcetera,etcetera,bla,blaba,blaaaa....
  • LeventeV
    az alapjan amit leirt nem volt nagy baja. akarmelyik elektromos termekkel megeshet. nyilvan valahol kontakthibas volt belul a transzformator.
  • Gideon Wieth
    Igaz. De az is felháborító hogy három hónapos új gép így viselkedjen... nem mellesleg 1 hónapos szállítás és esélyt se adnak h te menj érte az se túl jó. Nálam a box volt ilyen. Elküldtem 3 leddel. Visszajött. lazán elmehettem volna érte, mert tőlem kb 30 percre van a központ. De várnom kellett inkább három napot h kihozzák...
  • DanielT
    Egy kis üvöltés a telefonban és küldik azt gyorsabban is....

Egyébként jobban jártál volna, ha hagyod felrobbanni, mert akkor garantáltan kapsz újat :D
  • MrTwister
    Sziasztok!
    Na most beszéltem Pesti Hireltech-vel és azt mondták, hogy visszajött Franciahonból a drága PS3-am, kérdeztem mit csináltak vele azt mondta telefonos úr, hogy passz! Ők nem kapnak róla semmi leírást, hogy mit vagy mit nem javítanak rajta. No mindegy is a lényeg, hogy most már működjön rendesen. Persze míg ide leküldik Nyíregyre az 6 nap, mivel már náluk van és jöv. hét Keddre ígérték, hogy ideér Nyíregyre. Ez a k*rva szállítgatósdi ezzel megy el kiba* sok idő. No nem baj, így egy hónap után lassan csak révbe ér a dolog. Aztán persze ha még mindig szar lesz akkor pofira esek és vihetem vissza. Ez van, majd kiderül, most reménykedem, hogy egyáltalán hozzászagoltak és működni fog. Ja és, hogy mi volt a baja, hát kb. 2 perc menüben császkálás után vagy játék után fogta magát aztán se szó se beszéd power OFF, de olyan szinten, hogy még a piros LED is elaludt ám! Se kép se hang bekapcs. gombra semmi reagálás. A hátuljából meg furcsa zizergés meg ilyen elektromos zúgás hallatszott egyre hangosabban. Ilyenkor mindig kihúztam. Féltem, hogy felrobban vagy mi! Ja és 120GB-os Slim a kicsike. Élt 3 hónapot. RIP. Remélem most feltámad halottaiból és jobb lesz mint új korában! :-) DE akkor is mi a turót bírnak 6 napig sz állítgatni ide Nyíregyházára!? Holnapra vígan itt lehetne, hiszen láttam, hogy futárral szállítanak! Na mindegy nyilván nem én vagyok a legfontosabb a világon. Elviselem, akkor majd hónap legeslegvégére már visszakapom! Jeee. Egyik szemem sír másik meg nevet. Na csákó, ha megjött megírom, hogy minden okés-e!
  • barcames
    jah jó:)
  • Totti5
    MAG bétával ne akarj semmit. Már rég le van lőve. Az a 36 mega csak egy kliens amivel anno lelehetett tölteni a bétát.
  • barcames
    komolyan lemezt kér vagy mi szedjed te is le!
  • Totti5
  • barcames
    MAG béta testert leszedtem 36 meg felteszi és el akarom indítani és lemezt kér?!
  • zsolt1983
    csak ha analogrol alsz at HDMI re. csak azt a kimenetet figyeli. Forditot esetben csak a leirt modszerrel lehet atallni analogra.
  • DanielT
    De, átáll, ha másik kimenetet használsz.
  • Gideon Wieth
    Amúgy nem áll át más kijelzőre magától :-) FAQban is írják
  • Bujden91
    áá megy fasza király vagy
  • Bujden91
    értem kösz
  • DanielT
    Át kellene állnia, csak az a kábel legyen bedugva.

Próbáld meg, hogy nyomva tartod bekapcsoláskor a gombot amíg újra sípol a gép, ekkor visszaáll a videobeállítás alapra.
  • Bujden91
    Hello
    Remélem tud valaki segíteni a problémámban.PS3 man játszottam hdmi kabelen hd tvn ment minden rendesen aztán állt 2 hónapot és sima tvn a sima kábeljével nem add semmi képet, de megy a gép elvileg nem villog semmi extra led.Lehetséges az hogy magátol nem áll át a ps a sima tv re?vagy mi lehet a gond?Ha lehet privatba válaszoljatok,a választ előre is köszönöm üdv bujden
  • kirol
    Oké, köszi.
  • Totti5
    PS3ra szeptember 28.án fog jönni.

Amúgy nem Tomb Raider, hanem simán csak Lara Croft.
  • kirol
    A tomb raider the guardian of light -nak van demoja store-on?
  • Felgolos
    http://hardverapro.hu/apro/ps3_slim_2011_02_03-ig_garancias_rengeteg_extraval/hsz_1-50.html
  • Tikal #76012
    Ja, igények kérdése.. nekem jobban bejön mint a COD meg fps játékok multija... ha szereted a stílust akkor meg pláne.
  • Gideon Wieth
    EZ is igaz :-) Én szeretem a western játékokat, meg a világot is a játékot is. :-) ha sokan játszanak vele, és télleg olyan mint a videókban az nekem tökéletes :-)
  • DanielT
    Igények kérdése.
  • Gideon Wieth
    szval igen :P
  • DanielT
    Nem.