89387
PlayStation3
-
dudeeg #76247 ez csak a JailBreak orvosoló update, nem?
Egyébként a Sony igazán csomagolhatná az ilyen update-eket kicsit pozitívabb köntösben is. Pl a "hehe, megoldottuk, hogy ne lehessen hekkelni" mellett még lehetne olyan tartalom, ami valóban valami érdemi fejlődést jelent a PS3 tulajoknak... -
Csokis #76246 Köszönöm! Bár, nem hiszem, hogy belevágnék. -
#76245 Hát sok sikert! -
Csokis #76244 Uhh, bocs! Azt hittem szerda van. Szóval az európai frissítés holnap van, ma van/volt az USA, tehát holnap keresd! -
kapuor #76243 Köszönöm -
Csokis #76242 Európai frissítés az ma van, szóval valamikor késő este vagy holnap szvsz. -
kapuor #76241 Nem tudja valaki,mikortól lehet letölteni Jimmy's Vendetta DLC-t ? A másik két helyen már fönn van. -
Csokis #76240 Számomra ezek a régi cuccok a szutykok, így nem vennék. Inkább emulatorok. NES/SNES, stb.
Mediaserverhez meg kell a PC. Van, akinek NAS van. -
#76239 Ps2-t és Dreamcastet együtt kapsz 25-ért... a szutyok (képzeletbeli) emulátorok miatt venni másik Ps3-at? Nem tűnik egy logikus döntésnek.
XBMC? Minek? Mit nem tud a Mediaserver? -
Csokis #76238 Azt én sem, viszont egy másik gépet használtan vennék + a pendrive, de nem játékoknak! Hogy akkor mire? Hmm.. A home made cuccoknak! Pl. már készül a PS2 emu, Dreamcast emu és az XBMC készítői is elgondolkodnak a portoláson! Ráadásul már most lehet MKV-t is lejátszani, szóval ilyenre nem lenne rossz. De csakis egy másik gép. A mostani maradna a játékoknak. -
#76237 en se akarok warezolni. -
Csokis #76236 Áhh, akkor félreértettelek! Elnézést! -
#76235 Én meg csak annyit mondtam, hogy Ennél a lehúzós undorító játéknél elgondolkodtam rajta...
Amúgy énsem warezolok... -
N0RB3RT #76234 Megjött a 3.42-es frissités! -
Csokis #76233 Én úgy tudom, hogy nem, csak a PSN-nek van rá szüksége. Illetve ezt is át lehet verni, szóval ehhez se feltétlenül szükséges. Ráadásul, ha warezolsz ugye, akkor eleve ban lesz PSN-ről, szóval akkor felesleges frissíteni. Ha csak nem lesz majd valakinek szüksége a következő frissítésekben lévő + dolgokra. Pl. most októberben a 3D Blu-ray lejátszás és ilyenek. Dehát valamit valamiért ugyebár. Én meg továbbra is megveszem azokat a játékokat, amivel játszani akarok. -
#76232 a ps3nal nincs olyan mint a psp-n, hogy az ujabb jatekok igenylik az ujabb fw-ket? -
Csokis #76231 Még mindig nem értem. Én nem warezolok, csupán egy tényt közöltem annak, aki igen. Nem kell ahhoz frissíteni, hogy használd, ez ilyen egyszerű. -
#76230 #76221 -> #76224 -> és itt jöttél te... nem tudom miért csodálkozol, hogy úgy reagáltak, ahogy... -
Csokis #76229 Ez most hogy jön a hozzászólásomhoz? Nem igazán értem. -
#76228 Nem kötelező w4rezolni...
Bár legutóbb a mafia2-n akadtam ki, hogy gyakorlatilag kiszedték a fél játékot, ami nyomokban megtalálható benne, és majd gondolom DLC formában meg lehet venni, hogy aztán az amúgysem olcsó játék 3-4szereséért legyen egy használható játékod, hát kapják be...
Ittmár elgondolkodtam, hogy remélem valahogy lehet majd eredeti játékhoz w4rez dlc-t használni, persze pécén, mert akkor még talán hozzányúlnék a játékhoz. De semmi esetre sem 0 day megvevős, asszem jóltettem, jólesz az majd használtan is ötezeréé :D -
Csokis #76227 Nem kötelező frissíteni. -
#76226 es en -
Norbi7 #76225 Sem az aki beéri 2-3 havonta 1 játékkal, mert nincs sok ideje játszani, pl én. :) -
#76224 Az új frissítéssel már nem működik :( -
Hugh Hefner #76223 ja, es aki eveket szuttyogott, hogy epenis fenyezes celjabol trofeakat gyujtson, az nem fogja megkockaztatni a bannt. sem az, aki online jatszik. -
Hugh Hefner #76222 működni működik, de jelenleg azért elég sok hátránya van. a korai verziókat használókat azonnal bannolta a sony, nem tudsz minden jatekot futtatni a fat32 miatt. be tudjak foltozni barmikor a lyukat, es aki frissit az bukta elvileg. szoval van hatranya. csak azert elgondolkodtato hogy ez az egesz cucc a sony sajat eszkoze ellopva, gyanus hogy 3 ev alatt senkinek nem tunt fel. az emberi termeszet (ajanlom a humanetologiai szakirodalmat) nem igy mukodik -
#76221 Én ma próbáltam ki az 1.0-át, azt hiszem, lassan elözönlik a fórumot a warezpistik... :(
Működik a cucc. -
#76220 Hi all!
Ma megvettem és végig vittem a Castle Crashers-t :) Nagyon jó kis játék. Még nagyon sok cucc van amit meg kell szerezzek benne, a fő ellen eléggé nehéz volt. Szerintem kötelező vétel mindenkinek aki szereti az ilyen stílusú játékokat (meg annak is aki nem :P). -
Hugh Hefner #76219 tudom, hogy nem szeretitek a warezt, de ha már szóba került, elvileg az új ps3 jailbreakkel járó backup manager 1.1-es esedékes verziója támogatni fogja majd ezt a funkciót -
dudeeg #76218 Nem. Igazad van, azt sem szeretném :)
Elsőre nem tűnt bonyolultnak a probléma, de azt látom, hogy külföldi fórumokon sem igazán találtak megoldást a mkv2vob kimenetébe történő sub stream beágyazásra.
Encode-olni tuti nem akarok. Mediaserver sem tetszik. Marad a fülhegyezés :) -
#76217 Ahogy gondolod, bár lehet jobban jársz, mintha beleégeted a feliratot 50órán keresztül PC-n egy progival, és aztán úgy nézed meg :D -
dudeeg #76216 igazán kössz a kérdésemre adott választ.
Ahogy írtam, visszanéztem 40 oldalt, kb áprilisig. Kb 2-3x volt szó az mkv2vob-ról, de feliratokról nem.
Mediaservert meg inkább nem használnék, mert egyszerűen pazarlásnak vélem, hogy 2 gép is be legyen kapcsolva egy felirat miatt. Nem okoz gondot a villanyszámla kifizetése, de inkább keresem a jobb megoldásokat. -
#76215 Nemhiszem, h nem volt mostanába leírva, node mind1. Legegyszerűbb, ha mediaserverrel játszod le a filmeket. -
Hugh Hefner #76214 no, csak jó lett végül valamire a 250 gb-s hdd -
dudeeg #76213 Sziasztok!
biztos a könyökötökön jön ki az mkv on PS3 téma, de 40 oldalt visszaolvasva sem találtam választ egy kérdésre:
Mi a helyzet abban az esetben, ha felirattal szeretném ps3-on nézni a filmet? Ebben az esetben csak a transcode segít?
(és nem, nem szoktam mkv-kat torrentezni, hanem amazon.co.uk-ról szépen megveszem jó áron a BR filmeket..viszont néha azért előfordul, hogy hozzám vágnak valami rippet, hogy nézzem meg, és ilyenkor azért nem fogom azt mondani, hogy "húú, az illegális" :) )
Köszi,
G. -
#76212 PS3-ra? -
Papesz #76211 Bármilyet. Nekem egy Nokia van, háromezer forint volt. -
Goo #76210 Jól állapotban lévő, tokkal füzettel Super Mario Sunshine pal érdekelne!!!
mail:[email protected]
Üdv. Goo -
#76209 sziasztok van egy ps3 ami lassan 2 éve és az lenne vele a problémám hogy egyik napról a másikra egyszerűen bekapcsolom és nem akar bejöni a kép gondoltam Hd re váltott próbálkoztam a hosszan nyomom a bekapcs gombot módszerel ami nem sikerül ezért átvittem egy másik tv hez bekötöttem és itt annyival lett jobb hogy hallom a startup hangot és ha joy a navigálok azt a "kattogást" a kábelra gyanaksz bár szeretném tőletek megkérdezni hogy mi lehet ?? lehet nagyobb probléma is?Lécci segítsetek előre is kösz -
#76208 Köszi!