PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Részemrõl szent a béke.
Üdv !
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Ilyen retorikai csemegékkel mint: "és itt osztod az eszet " és a klasszikus "de ne oszd az eszet".
Ezt nehéz felfogni?
Nem válaszoltam volna, ha nem látom az adatlapodon a korod 25-30 között jelölted. Barátom te maximum 17éves lehetsz, és ha tévedek, próbálj meg felnõttként viselkedni !
Egy kérdés.
Van PS3 on wifi ?
Az új God of war 3 kiadással akarom megvenni a konzolt, 250Gb.
The code works like this:
First letter: indicates the storage format. Can be either "B" for Blu-Ray or "S" for DVD.
Second letter: indicates if it is a first party game (Sony) or third party game (exclusive or not). Letter "C" for first party and letter "L" for third party.
Third letter: indicates the region. "A" = Asia, "J" = Japan, "U" = United States and "E" = Europe.
Fourth letter: indicates the type of content. "D" = Demo, "S" = Game.
Steam: greyfox
Steam: greyfox
Papesz
egyszeruen mindenhol 38 font. tud valaki olcsobban?
ha nem, akkror persze johet ennyiert is, ez a jatek joval tobbet is megerne, csak ennel eddig minden jatekom olcsobb volt amit kintrol rendeltem.. heavy rain-el is egyebkent hasonlo a helyzet, ez mar vajon mindig igy marad? eddig 30 font korul rendeltem a premierjatekokat, de max 35.
mert akkor nem en vagyok elfogult, hanem te vagy vak es melle eleg buta hogy le is ird az idiota paranoias sonyellenes kepzelgeseidet.
ha lenne ket szep szemed amivel latnal is, gyorsan rajonnel hogy egy ilyen elo bemutatot meghamisitani (pl az elozo kommentemben emlitett elore begyakorlos modszerrel) kb 10szer olyan hihetetlen lenne, mint azt elhinni, hogy eppenseggel amit latsz, az ugy is mukodik, ahogy latod.
de biztos igazad van es a sony valojaban evek ota kepezte ki a csavot hogy elore millimeterre begyakorolja ez egesz bemutatot, hogy ezzel mindenkit jol atverjen es mindenkivel jol kibasszon.
befejezhetned mar ezt a szanalmas kapalozast.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Más: Home új verziója tölthetõ, ebben már nem a legutoljára felkeresett szobába dob a gép, hanem egy menübe ahonnan indítható játék bármilyen szoba és további dolgok is elérhetõk.
Folyamatosan frissül a program, jó pont a sony-nak, hogy egy ingyenes szoftvert ilyen szinten támogatnak! <#worship>#worship>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Szóval ne legyen igazam, de nem szeretném ha emiatt a szar miatt bukjak pár frankó ex-et.
Remélem nem emiatt adnak el 100millió konzolt.....
Teljesen más technológia, más kérdés, hogy a kontroller alakja kb megegyezik, de akkor a Sony is beperelhetné a M$-t, a DS miatt.
Az eddigiek alapján valszeg jelentõsen pontosabb, mint a Wiimote, és lagmentesebb, mint a Natal.
Ha hozzák a demók szintjét, akár jobb is lehet mint a bill+ egér kombó FPS esetén, más kérdés, hogy fárasztóbb. De egy AK-val rohangálni pláne fárasztóbb, mint valami szuperérzékeny egeret markolászni.
Szal, ha tényleg tudja azt, amit demóztak, akkor simán nem csak a kezsuölnek szól, és akkor valszeg bukta sem lesz!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
te tenyleg ilyen segg vagy vagy csak tetteted?
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Hozzáértõktöl kérdezném,ez használható vmire,ér vmit?
http://cgi.ebay.com/XCM-XFPS-4-0-Force-for-Sony-PS3-Converter-NEW_W0QQitemZ250533184349QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item3a54f1035d
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
a lényeg,hogy én pár nap alatt elsajátitottam a kontrolleres irányitást!egyáltalán nem nehéz.
PSN ID:misi2mezei