PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Mert jobb mint a wii és a nintendó csak másolt ?

DanielT
Semennyire. A játékok alig raknak fel pár gigát, ha egyáltalán felraknak valamit. A demók megint nem vészesek. Eleinte 20 gigával is jöttek ki gépek, szóval a 120-al is bõõõõõõõven jó leszel.
Dizson
<#eplus2>

Dizson
De mennyire kell az a 250 gb?

Egyébként családos apa vagyok, nem egy tizenéves tini.

Részemrõl szent a béke.

Üdv !

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

DanielT
Mindenre. A 250-es meg 2x annyi mindenre.
5c0rp330n
azzal az egy mondatoddal szerintem nem volt senkinek baja. csak az osszes tobbivel aminel nagyobb bullshitet ritkan olvas az ember.

Dizson
Hali! A 120GB-os mire elég? Érdemesebb egy 250 Gb, vagy elég a 120 is?

DanielT
Ne küldd el, már megírta az enyémet is! Szerintem, ha szépen megkéred, a tiédet is összedobja.

Ilyen retorikai csemegékkel mint: "és itt osztod az eszet " és a klasszikus "de ne oszd az eszet".

A ps2-es videón meg egy jót röhögtem.
Seth
Önéletrajzokat nem ide kell posztolni.

PSN ID.: Beegabor

Még mindíg nem értem ,hogy mi azzal a bajotok hogy azt mondtam ,majd meglátjuk ha megjelenik ,hogy valójában milyen jó.
Ezt nehéz felfogni?
DanielT
Jól nyomod. <#eljen>
Bátor vagy a géped elõtt ülve a kis vackodban ahonnét csak pisálni jársz ki, és itt osztod az eszet mindenkinek. Az utcán sétálva meg annyi bátorság sincs benned hogy a szemébe nézz az újság árusnak, amikor tom&jerry képregény legújabb sorozatát veszed meg. Nem akarom én firtatni hogy mire vittem az életben, de ne oszd az eszet ismeretlen embereknek. Húzd be a farkad és ne ba..ogasd az embereket.
Nem válaszoltam volna, ha nem látom az adatlapodon a korod 25-30 között jelölted. Barátom te maximum 17éves lehetsz, és ha tévedek, próbálj meg felnõttként viselkedni !

Nem vagyok sony ellenes.
DanielT
Örülök.
DanielT
Valóban az lehetsz, az ingatlanvagyonod létrehozásodhoz meg kb annyi közöd lehet mint az atomfizikához.
mindenesetre tetszik amit küldtél.

Igaz én hülye gyerek vagyok, és azért ér az ingatlan vagyonom 250 ezer eurót.

DanielT
Szia!

Egy kérdés.

Google-ról hallottál már?

Esetleg fent a FAQ?
Sziasztok !

Egy kérdés.

Van PS3 on wifi ?
Az új God of war 3 kiadással akarom megvenni a konzolt, 250Gb.

greyfox

The code works like this:

First letter: indicates the storage format. Can be either "B" for Blu-Ray or "S" for DVD.

Second letter: indicates if it is a first party game (Sony) or third party game (exclusive or not). Letter "C" for first party and letter "L" for third party.

Third letter: indicates the region. "A" = Asia, "J" = Japan, "U" = United States and "E" = Europe.

Fourth letter: indicates the type of content. "D" = Demo, "S" = Game.

Steam: greyfox

greyfox
Valaki tudja a választ erre ?

Steam: greyfox

5c0rp330n
kz2 steelbox-os ce volt kb kemeny 32 font megjelenes napjan.. uc2 is 35 alatt volt sztem, en 30-ert vettem, mondjuk azt nem megjelenskor vettem egybol.

Az exkluzívok mindig drágábbak és sokkal tovább tartják az árukat is.

Papesz

5c0rp330n
gow3-at viszont mar qrvara rendelnem, de qrvaa nem latok olcsoert :S
egyszeruen mindenhol 38 font. tud valaki olcsobban?
ha nem, akkror persze johet ennyiert is, ez a jatek joval tobbet is megerne, csak ennel eddig minden jatekom olcsobb volt amit kintrol rendeltem.. heavy rain-el is egyebkent hasonlo a helyzet, ez mar vajon mindig igy marad? eddig 30 font korul rendeltem a premierjatekokat, de max 35.

5c0rp330n
azert vagyok elfogult, mert nem feltetelezem a bemutatovideorol hogy csalas volt?
mert akkor nem en vagyok elfogult, hanem te vagy vak es melle eleg buta hogy le is ird az idiota paranoias sonyellenes kepzelgeseidet.
ha lenne ket szep szemed amivel latnal is, gyorsan rajonnel hogy egy ilyen elo bemutatot meghamisitani (pl az elozo kommentemben emlitett elore begyakorlos modszerrel) kb 10szer olyan hihetetlen lenne, mint azt elhinni, hogy eppenseggel amit latsz, az ugy is mukodik, ahogy latod.
de biztos igazad van es a sony valojaban evek ota kepezte ki a csavot hogy elore millimeterre begyakorolja ez egesz bemutatot, hogy ezzel mindenkit jol atverjen es mindenkivel jol kibasszon.
befejezhetned mar ezt a szanalmas kapalozast.

Prody
batyo owned

Alien!
ajánlom figyelmedbe...

egy nem mai ps2-es videó.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

deep
Na mert szerinted a nintendo hihetetlen kreativitáse tökéletesen egyedi eset? Õk is lopták, ne félj. Nem õk szarták a spanyol viaszt.
Legyen igazad. Legyeeeen!!! <#vigyor5>

Más: Home új verziója tölthetõ, ebben már nem a legutoljára felkeresett szobába dob a gép, hanem egy menübe ahonnan indítható játék bármilyen szoba és további dolgok is elérhetõk.
Folyamatosan frissül a program, jó pont a sony-nak, hogy egy ingyenes szoftvert ilyen szinten támogatnak! <#worship>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Attól mert van az embernek ps3-ma még nem kell elfogultnak lennie. A sony leutánozzta a wii kontrolerét az más kérdés hogy más technika vagy inkább komolyabb technika van a háttérben ,de akkor is csak kopintás az egész és ez szánalmas. Jó hogy azt nem mondod hogy ezred milliméter pontosságú bár a komentedet elnézve szerintem azt se tudod mennyi egy milliméter.
Na te is egy nagyon inteligens ember vagy. Az a baj hogy ilyen barmok is vannak a fórumon mint te.
Banano
Ki.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Thundercore
Assassin's Creed 2. White Editiont kiszállítják Angliából? Most néztem 25 font, és még van a game.co.uk-nál készleten.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Alien!
btw a Natalt én is várom...valszeg médiacentert irányítani tökéletes lesz, a többi nemérdekel.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
dehogy mellõzik....sztem exek továbbra is lesznek,a HC gamer réteget nem hanyagolhatják...

Upsz valszeg véletlenül ráklikkelhettem a nevedre, de elsõsorban a köznek küldtem a véleményem, nem Te voltál a célpont. Sry

Én azért egy kicsit félek, hogy a sony mostantól háttérbe szorítja a fasza exkluzív címeit és minden belsõst ráállít az ugrabugrára. Persze egy frankó pingpong vagy célbalövõs jó kis partijáték(mint ahogy a HVBowling a legnagyobb partijáték), de az esõs hétköznapi estéken egy anno ps1-es Crash/GT vagy ps2-õn ICO/Sly vagy a mostani generáción Uncharted/LBP ami miatt konzolt tartok. Nah meg persze a legfontosabb HSGolf, amit nagyon remélek nem visznek el ebbe az irányba(sajnos adja magát), mert az úgy tökéletes ahogy van!
Szóval ne legyen igazam, de nem szeretném ha emiatt a szar miatt bukjak pár frankó ex-et.
Remélem nem emiatt adnak el 100millió konzolt.....

Azért a Wii és PS3 mozgásérzékelõ technikája merõben eltér egymástól. Ezért is pontosabb az utóbbi. A technikai részét magyarázza el vki más.
megy is az adok kapok rendesen minden nagy cégnél. az apple is nekiakart esni mindenkinek, aki lenyúlta a kétujjas érzékelést, aztán visszaintettek neki, hogy MINDENT lopott az apple, amit eddig csinált, úgyhogy rosszabbul jár, ha pattog. valóban nulla szinten értek a joghoz, csak furcsállom, hogy a sony egy az egyben kiadhatja a wii kontrollerét.

NEXUS6
Azért nem érted, mert nem értesz hozzá, tiszta sor. Nincs jogi kiskapu, nagy kapu van.

Teljesen más technológia, más kérdés, hogy a kontroller alakja kb megegyezik, de akkor a Sony is beperelhetné a M$-t, a DS miatt.
Az eddigiek alapján valszeg jelentõsen pontosabb, mint a Wiimote, és lagmentesebb, mint a Natal.
Ha hozzák a demók szintjét, akár jobb is lehet mint a bill+ egér kombó FPS esetén, más kérdés, hogy fárasztóbb. De egy AK-val rohangálni pláne fárasztóbb, mint valami szuperérzékeny egeret markolászni.
Szal, ha tényleg tudja azt, amit demóztak, akkor simán nem csak a kezsuölnek szól, és akkor valszeg bukta sem lesz!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A PS3 egy komplett médiacenter. Amit nem játszik le gyárilag, azt is meg lehet vele etetni a PS3 Mediaserverrel. Én a sorozataimat is PS3-on nézem.
DanielT
Ja, a skype és a MICROSOFT messenger együtt jön rá a Nero-val és a Total Commanderrel.
5c0rp330n
nem azert hulyeznek le mert velemenyed van, hanem azert mert rendkivul tudatlan/tajekozatlan/balfasz nyomoroknak tunsz a megnyilvanulasaig alapjan, es ezek mellett meg vaknak is tetteted magad. ha keszakarva akartal kozutalatot magad ellen es hogy mindenki levagja hogy mekkora nyomorek vagy akkor sikerrel jartal mar az elso kommenteddel, ha viszont nem ez volt a celod, nem ertem hogy mit akartal ezzel az egesszel. akarmelyik elo bemutatovideojat megnezed, lathatod hogy millimeterre lekoveti a kontroller mozgasat (szemben pl a wii-vel, ahol a mozgasoknak legfeljebb szimbolikus jelentese van es preciz kovetesrol szo sincsen), kisebb kesessel mint elotte akarmi. elegge valoszinunek tunik hogy a negyed oras bemutatovideo vegig csalas/hazugsag volt es hiaba tunik ugy hogy a kontroller mozgasat tokeletesen koveti a kepernyon a mozgas, biztos az egesz negyed oras bemutato mozgasat elore begyakorolta a csavo millimeterre hogy ne tunjon fel senkinek a csalas.
te tenyleg ilyen segg vagy vagy csak tetteted?

Vagyis akkor nem fog fogyni... <#szomoru1>
Fapuma1977
Még vmit .A PS3játszik dvix-et modjuk USB-röl?Van rá skypee v MSN?Vmikor olvastam h lehet h engedélyezik.Van változás e téren?

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

egér és billentyûzet van, de mivel a joy mozgását szimulálja, ezért szart sem ér. fps-t meg rts-t konzolon meg nem lehet játszani értelmesen. szórakozni lehet, de semmi köze a konzolos fps-eknek a pc-shez. kb mint az olimpia, meg a szüccsömpöcsömfalui paraolimpia távolugró száma.

Fapuma1977
Én is igy lennék de tudod van egy MacBook Alu-m és az már sajna nem viszi csak low-on a BadCompany 2-t és ugy az már gáz.Most vehetnék bele még két giga ramot és akkor 4-el már lehet szaladna szépen de igy csak átlag 20fps-t ad a masina és az azért nem igazán jó.
Hozzáértõktöl kérdezném,ez használható vmire,ér vmit?
http://cgi.ebay.com/XCM-XFPS-4-0-Force-for-Sony-PS3-Converter-NEW_W0QQitemZ250533184349QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item3a54f1035d

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

én PC-rol jottem konzolora de mondjuk még mindig játszok PC-n is😄
a lényeg,hogy én pár nap alatt elsajátitottam a kontrolleres irányitást!egyáltalán nem nehéz.

PSN ID:misi2mezei