PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha esetleg veleki nem tudná...
Esze mint egy marék lepkéé<#kocsog>#kocsog>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
oke, ha ezen mulik, egy honapig nem nezek be ide tobbet, de koszi hogy a legnagyobb poent lelotted es hangoztatod buszken, MEGJELENES ELOTT, a kurva gecibe. neked valami elszant szandekod hogy kibassz mindenkivel?
koszi hogy a kedvenc franchiseom zaro epizodjanak a legveget bebofogted, igazan halas vagyok erte.
kerem h valami moderator surgosen intezkedjen.
az ide betevedok erdekeben pedig:
NE OLVASS LEJJEBB!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Amint irtam ha jó lessz és fasza játékok lesznek rá biztos megveszem. Ja és remélem nem lessz drága.
Na akkor én nem vitatkozom a move jó lessz ,de én azért nagyon kíváncsi leszek a natalra is hogy mit tud felmutatni.
Bocs a sok faszságért amit irtam. Most ilyenem volt vitatkozni támadt kedvem.
Azért remélem nem haragszotok.
Final Fantasy XIII 10000 Ft! (1x Volt gépben)
Heavenly Sword 3500 Ft! (platinum kiadás)
Resistance:Fall of Man 2000 Ft! (platinum kiadás)
Motorstorm 2000 Ft! (platinum kiadás)
Untold Legends: Dark Kingdom 2000Ft!
Ajánlatokat várom privát üzenetben!
A nemreklámban meg hogy késik már az a szaros Natal... ebbõl látszik mekkora egy kis ge*i banda.... ellentétben a Sony-val aki hc/casual játékosoknak csinálja a Move-ot (és van live gameplay is, (nem egy ugribugri krvával), ahol lehet látni, hogy elégjó az egész)
NEXUS: azt a Socom 4 videót én is láttam, és tényleg fasza lesz 😄 és teljesen egyetértek veled
látom még mindig nem veszed észre se magad se a tényeket, ezért vagy egy szerencsétlen kis...
és ki a fanboy? Bocsika, de nekem volt Wii-m, kétszer X-em és most egy PS3-am... és tapasztalatból mondom hogy eddig a PS a nyerõ... sõt...
amúgy batyo, nem húzod az agyam, csak annyira szarokat írsz h ezekre nem lehet NEM válaszolni
(Most innen Tottus hiányzik 😄 )
Biztos hogy nagyon jó lessz szerintem én is beszerzek egyet ha megjelenik ,feltéve ha jó játékok lesznek hozzá.

Az volt a dúrva, hogy azért nem lehet látni, hogy mennyire lagos, mert hogy a videón alig pár cm-et, de szinte inkább mm-t(!!!) mozdítják a kontrollert, de a PSeye még is leköveti.
És nem csak a nappalit szétverve lehet dolgozni, hanem ûlt a csákó a székben a kezét a combjain pihentetve!
Kicsit bekapcsolódva a vitába, ilyet a Natal nem tud és kész, bármennyire fejlett, vagy nem fejlett a technológia. HC gamer játékokra nem használható.
A Wiimote-nál, hogy precízebb/jobb-e esetleg, az meg a technológiai megvalósításon múlik. A Wiimote is gyak pár fénypont helyzetének a feldolgozásán alapul. Azonban ott az érzékelõ egység a kontrollerben van, ami azt jelenti, hogy ott kell valamilyen szinten feldolgozni az adatot, majd azt rádión átküldeni a konzolba, a rádiójelet venni, majd értelmezni az adott progi számára.
A PS move esetében a kamera kábellel van összekötve a géppel, a kép feldolgozását a processzor végzi és nem kell még átküldeni egy csatornán.
A kontrollerbe épített gyorsulásmérõk adatai jöhetnek rádión, de azzal eddig sem volt gond igazából, talán az is jobb mint a Wii precizitása, használhatósága ilyen szempontból.
Röviden.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Papesz
tenyekkel vitatkozol, ember. amit linkeltem az egy marketinganyag amibol semmi sem valos, nem is akar az lenni, ezt az ms is barmikor elismeri, mig a sony elo bemutatovideoja nem is lehetne fake. es ha korbenezel, talalsz sok rendes natal videot is ami nem fake, de ezek kozott egy olyat sem fogsz talalni, ahol nem latszik a tul nagy lag jelenlete, es ez nem veletlen. szep dolog amit az ms ossze akar hozni, nagyon jovobemutato, stb, de egy ilyen cucc megvalositasanak ezen a fejlettsegi szinten megvan a maga ara, amit ezeken a videokon is lathatsz.
de amig nem hozol fel egy darab esz ervet sem es csak a valosagnak minden szavadban ellentmondo tomeny bullshitet nyomod, addig en nem fogok a veled valo "vitara" egy szot sem pazarolni tobbet.
Látod, ez a különbség. Az MS nyíltan a Wii-s ugri-bugrira vágyókat akarja magához csábítani, míg a Sony ezeken felül a hardcore réteg felé is igyekszik nyitni. Persze az más kérdés, hogy mekkora sikerrel. Én biztos nem akarok ugrálni a TV elõtt , miközben irányítom valamelyik játékot. Én a fotel kényelmében akarok tespedni kontrollerrel a kezemben.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Bármennyire is úgy adja elõ az MS ,nem találták fel a spanyol viaszt. A casual rétegen kívül szvsz bukó lesz a Natal. Megnézném, hogy a Héló riccs hogy irányítható ezzel. Pisztolyt formálsz a kezeddel???
Vagy az a videó, amin a picsa vezeti a Forma-1-es autót a láthatatlan kormánnyal. Na megnézném, 50 kör után mennyire lenne bedurranva a karja<#idiota>#idiota>
Egyedül ez a Különvéleményben lévõ irányítás ,ami "jópofa", de ezt valszeg a Move is tudja. És nem utolsó sorban még talán komolyabb játékokat is lehet majd vele irányítani<#nezze>#nezze>
Ebbõl is látszik hogy nullák vagytok.
látszik semmi értelmeset nem tudsz válaszolni... tehát igazam van
ennyi vagy te "értelmes felnõtt" ember
Most meg a Natal idiotizmussal jösz? Leszarjuk, hogy jobb technologia (szerintem egyáltalán nem, mert Sonybol kinézem, hogy megcsinálja ezt... ne nézz már hülyének istenem), de én tuti nem fogok a HÁLÓ szaros lejárt harmincezredik részével játszani és egyhelyben futni a TV elõtt mint valami hülyegyerek... na igen hol a kontroller amivel irányitanád a karaktert? ésatöbbi
egyáltalán nem azért húzom le, mert nemtudni semmit róla, hanem azért mert megvan a véleményem róla... és kurvára nem használ ezerszer jobb technikát -_- megint dõl belõled az értelem
én inkább a Sony 3D-s TVjét várom a 3D-s PS játékokkal 😉))))))))))))))) 😄
Egyébként a natal ezerszer fejlettebb és komolyabb technikát használ ,mint a sony megoldása.
Ezt csak azért irtam ,mert egyesek olyan okosak ,hogy annak ellenére ,hogy valymi keveset lehet tudni rólla ,lehúzzák és szarnak állítják be meg hogy nem lesz az jó semmire.
PSN ID.: Beegabor
Egyébként szerintem bõven elég a 120-as is.