PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Lécci lécci azt had én!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

mcwolf
Légyszíves azt is böfögd már be, hogy a Heavy Rain-ben ki a gyilkos!!!!!
Ha esetleg veleki nem tudná...
Esze mint egy marék lepkéé<#kocsog>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

DanielT
És van akkora fasz, hogy fel se fogja mirõl van szó! Ez a zseniális!
5c0rp330n
nekem meg az a valaszom hogy jol hasznald ki az idot amig nem basznak ki innen orok eletedre.

DanielT
Mindig van valahol egy ilyen idióta barom.
5c0rp330n
viccelsz? <#wilting>
oke, ha ezen mulik, egy honapig nem nezek be ide tobbet, de koszi hogy a legnagyobb poent lelotted es hangoztatod buszken, MEGJELENES ELOTT, a kurva gecibe. neked valami elszant szandekod hogy kibassz mindenkivel?

koszi hogy a kedvenc franchiseom zaro epizodjanak a legveget bebofogted, igazan halas vagyok erte.
kerem h valami moderator surgosen intezkedjen.
az ide betevedok erdekeben pedig:

NE OLVASS LEJJEBB!

predator0
Neked is feldugod majd egy Playstation Move-t. Remélem lesz benne rezgés.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DanielT
Köszi bazmeg, hogy szakadna rád egy mázsa szar.
Végülis eza DLC nem is tudom hogy egyáltalán megjelenik e rá, egyik oldalon egy szerkesztõ tette fel a kérdést hogy akar e a nép más befejezést egy külön DLC-vel, bár ha így adták ki alapból a játékot, más véget nem csinálhatnak belõle, meghát nemkevésbe kerül ám a game, de erre vártam már én is mióta, mivel a GOW 1-2 is kiba*ott jó volt!!! 😄

Igen elolvastam ok ezt elbasztam.
Amint irtam ha jó lessz és fasza játékok lesznek rá biztos megveszem. Ja és remélem nem lessz drága.
Na akkor én nem vitatkozom a move jó lessz ,de én azért nagyon kíváncsi leszek a natalra is hogy mit tud felmutatni.
Bocs a sok faszságért amit irtam. Most ilyenem volt vitatkozni támadt kedvem.
Azért remélem nem haragszotok.
Én a helyedbe megvenném nem várnék. Nekem is jön jövõhét kedden ha minden igaz. Nagyon fasza játék lessz.
Felgolos
Eladó játékaim!
Final Fantasy XIII 10000 Ft! (1x Volt gépben)
Heavenly Sword 3500 Ft! (platinum kiadás)
Resistance:Fall of Man 2000 Ft! (platinum kiadás)
Motorstorm 2000 Ft! (platinum kiadás)
Untold Legends: Dark Kingdom 2000Ft!

Ajánlatokat várom privát üzenetben!

Egyébként az ms reklámot nem én linkeltem be amúgy ,de mindegy. Én akkor nem az ms reklámra gondoltam ,hanem az ms bemutatójára lehet hogy pont a tavalyi gdc-én volt vagy a franc tudja már hol.
Prody
Elolvastad amit írtam pajti?

Ha azt irom hogy a move fasza az a baj ha azt hogy szar az a baj most döntsd már el mit akarsz.
Prody
<#beka3>

Prody
Hülyegyerek... ez egy ki*aszott MS reklám!!! ISTENEM<#boxer><#boxer>
A nemreklámban meg hogy késik már az a szaros Natal... ebbõl látszik mekkora egy kis ge*i banda.... ellentétben a Sony-val aki hc/casual játékosoknak csinálja a Move-ot (és van live gameplay is, (nem egy ugribugri krvával), ahol lehet látni, hogy elégjó az egész)
NEXUS: azt a Socom 4 videót én is láttam, és tényleg fasza lesz 😄 és teljesen egyetértek veled

látom még mindig nem veszed észre se magad se a tényeket, ezért vagy egy szerencsétlen kis...
és ki a fanboy? Bocsika, de nekem volt Wii-m, kétszer X-em és most egy PS3-am... és tapasztalatból mondom hogy eddig a PS a nyerõ... sõt...

amúgy batyo, nem húzod az agyam, csak annyira szarokat írsz h ezekre nem lehet NEM válaszolni

(Most innen Tottus hiányzik 😄 )

predator0
Ennek örömére én is veszek majd egyet és feldugom neked 😄

Jól van értem biztos hogy jobb lessz csak néhány embernek húztam kicsit az agyát hogy felpörgessem a fórumot.
Biztos hogy nagyon jó lessz szerintem én is beszerzek egyet ha megjelenik ,feltéve ha jó játékok lesznek hozzá.
Akkor egy kis marketing by "Guran Tsüriszumo" :
predator0
Minek? Már benne vagyunk a top10-ben <#wow3><#idiota>

NEXUS6
Most néztem a Youtube-on pár Socom4-es/move-os videót. Egész használhatónak tûnik. Nem tudom hogy az egérnél precízebb-e. Valszeg nem. De a kontroller karoknál valszeg jobb.

Az volt a dúrva, hogy azért nem lehet látni, hogy mennyire lagos, mert hogy a videón alig pár cm-et, de szinte inkább mm-t(!!!) mozdítják a kontrollert, de a PSeye még is leköveti.
És nem csak a nappalit szétverve lehet dolgozni, hanem ûlt a csákó a székben a kezét a combjain pihentetve!

Kicsit bekapcsolódva a vitába, ilyet a Natal nem tud és kész, bármennyire fejlett, vagy nem fejlett a technológia. HC gamer játékokra nem használható.
A Wiimote-nál, hogy precízebb/jobb-e esetleg, az meg a technológiai megvalósításon múlik. A Wiimote is gyak pár fénypont helyzetének a feldolgozásán alapul. Azonban ott az érzékelõ egység a kontrollerben van, ami azt jelenti, hogy ott kell valamilyen szinten feldolgozni az adatot, majd azt rádión átküldeni a konzolba, a rádiójelet venni, majd értelmezni az adott progi számára.

A PS move esetében a kamera kábellel van összekötve a géppel, a kép feldolgozását a processzor végzi és nem kell még átküldeni egy csatornán.
A kontrollerbe épített gyorsulásmérõk adatai jöhetnek rádión, de azzal eddig sem volt gond igazából, talán az is jobb mint a Wii precizitása, használhatósága ilyen szempontból.

Röviden.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ki fogja ezt a sok floodot, offot és trollkodást feltakarítani utánad a topicból? <#szomoru1>
5c0rp330n
de most elorendelve is 38, ez a gond 😊 vagy lehet h epp ezert kene most venni mert utana felmegy mondjuk 45-re? :S

De azért nincs harag ugye?
Az elõrendelõknek 32 font volt a Killzone 2, meg az Uncharted 2 is, megjelenéskor 38-ért lehetett venni mindenhol.

Papesz

Oké élje a move. Yeah.
Épp most néztem meg az új medal of honor trailert elég faszának tûnik ,de aki nem birja a codot szerintem annak ez se fog bejönni.
5c0rp330n
gondolom ezt nekem cimezted volna, csak ezt sem sikerult osszehozni.
tenyekkel vitatkozol, ember. amit linkeltem az egy marketinganyag amibol semmi sem valos, nem is akar az lenni, ezt az ms is barmikor elismeri, mig a sony elo bemutatovideoja nem is lehetne fake. es ha korbenezel, talalsz sok rendes natal videot is ami nem fake, de ezek kozott egy olyat sem fogsz talalni, ahol nem latszik a tul nagy lag jelenlete, es ez nem veletlen. szep dolog amit az ms ossze akar hozni, nagyon jovobemutato, stb, de egy ilyen cucc megvalositasanak ezen a fejlettsegi szinten megvan a maga ara, amit ezeken a videokon is lathatsz.
de amig nem hozol fel egy darab esz ervet sem es csak a valosagnak minden szavadban ellentmondo tomeny bullshitet nyomod, addig en nem fogok a veled valo "vitara" egy szot sem pazarolni tobbet.

kizárt dolog mert nem tudom😊
mcwolf
Sokáig voltam PC-s, és havernak van X-e, amin ki szoktam próbálni a jobbnak kikiálltott exklúzívokat.
Látod, ez a különbség. Az MS nyíltan a Wii-s ugri-bugrira vágyókat akarja magához csábítani, míg a Sony ezeken felül a hardcore réteg felé is igyekszik nyitni. Persze az más kérdés, hogy mekkora sikerrel. Én biztos nem akarok ugrálni a TV elõtt , miközben irányítom valamelyik játékot. Én a fotel kényelmében akarok tespedni kontrollerrel a kezemben.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

predator0
Az én kérdésemre két idegbetegezés és kurvaanyázás között elfelejtettél válaszolni 😊

DanielT
Az ignoráns, tényekkel szembemenõ baromságaidból bõven elég.
DanielT
Ja, hanem a Milo-val való közös maszturbálásra.
Nem a halora és hasonló játékokra találták ki a natalt ezt a ms is kijelentette.
mcwolf
Ennyire nem lehetsz szûklátókörû havasi gyopár<#lama>
Bármennyire is úgy adja elõ az MS ,nem találták fel a spanyol viaszt. A casual rétegen kívül szvsz bukó lesz a Natal. Megnézném, hogy a Héló riccs hogy irányítható ezzel. Pisztolyt formálsz a kezeddel???
Vagy az a videó, amin a picsa vezeti a Forma-1-es autót a láthatatlan kormánnyal. Na megnézném, 50 kör után mennyire lenne bedurranva a karja<#idiota>
Egyedül ez a Különvéleményben lévõ irányítás ,ami "jópofa", de ezt valszeg a Move is tudja. És nem utolsó sorban még talán komolyabb játékokat is lehet majd vele irányítani<#nezze>

Azért nem semmi hogy eggyes emberek hogy fel tudják kapni a vizet.
Ebbõl is látszik hogy nullák vagytok.
predator0
Mit tud ez a Natal, amit az alap Playstation Eye kamera nem?

5c0rp330n
valoszinuleg ezt lattad aminek (a sony videoval ellentetben) egyetlen kepkockaja sem valos, az egesz fake.

Prody
De egy szar ez... jól kezdõdik 😄

Prody
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL<#idiota><#idiota><#idiota>

látszik semmi értelmeset nem tudsz válaszolni... tehát igazam van
ennyi vagy te "értelmes felnõtt" ember

DanielT
"Láttad a videókat rólla ott nem tünt lassúnak."

Van egy rossz hírem... vak vagy.
Azt mond már meg ,hogy honnan tudod hogy sokkal lassabb. Láttad a videókat rólla ott nem tünt lassúnak.
Prody
Mivan ha nevetséges a videó? Ezelõtt te még azzal jöttél, hogy a Sony másolja a Nintendot.... hát látod már a Sony elõbb megcsinálta ezt a motion-controlleres fasságot... megint hülyeségeket beszélsz fõiskolás létedre

Most meg a Natal idiotizmussal jösz? Leszarjuk, hogy jobb technologia (szerintem egyáltalán nem, mert Sonybol kinézem, hogy megcsinálja ezt... ne nézz már hülyének istenem), de én tuti nem fogok a HÁLÓ szaros lejárt harmincezredik részével játszani és egyhelyben futni a TV elõtt mint valami hülyegyerek... na igen hol a kontroller amivel irányitanád a karaktert? ésatöbbi

egyáltalán nem azért húzom le, mert nemtudni semmit róla, hanem azért mert megvan a véleményem róla... és kurvára nem használ ezerszer jobb technikát -_- megint dõl belõled az értelem

én inkább a Sony 3D-s TVjét várom a 3D-s PS játékokkal 😉))))))))))))))) 😄

DanielT
Na most fetrengek...
5c0rp330n
ezerszer lassabb is igy a kicsit is mozgalmas jatekok iranyitasara tokeletesen alkalmatlan.

Na majd meglátjuk.
Egyébként a natal ezerszer fejlettebb és komolyabb technikát használ ,mint a sony megoldása.
Ezt csak azért irtam ,mert egyesek olyan okosak ,hogy annak ellenére ,hogy valymi keveset lehet tudni rólla ,lehúzzák és szarnak állítják be meg hogy nem lesz az jó semmire.
Seth
Nem is az a lényege, hogy milyen vibrátort tart a kezében, hanem hogy a technika rég nem újkeletû, de úgy állítják be

PSN ID.: Beegabor

Az egész videó úgy ahogy van nevetséges. Az a faszi azzal a gömbbel hát beszarás.
Azt hogy a 250gb-os vagy a 120-as kell azt csak te tudhatod.Attól függ mennyi filmet,zenét vagy letölthetõ tartalmat akarsz leszedni.
Egyébként szerintem bõven elég a 120-as is.