89387
PlayStation3
-
#76287 nekem 9 volt -
#76286 A crushing tényleg dúrva és aki HC lődözősnek tartja magát, annak kötelező.
Szkripteltek ugyan a szituk, de azért elég intelligensek is az ellenfelek, hogy ne legyen 2 egyforma menet. Hiába készülsz rá, hogy majd valahonnan jönnek és akkor mit csinálsz, legközelebb nem onnan jönnek, és kb 1-2 lövést kaphatsz be max, utána ámen. Nagyon kevés olyan hely van, ahova el tudsz bújni a pályán és csak várod, hogy eléd jöjjenek, mert akkor meg gránátot kapsz a fejedre. Folyamatos átkozódás, meg minimum 1 kontroller halála a földhözcsapkodás miatt (esetleg egy TV is bejön), de nagyon kell!
-
MrTwister #76285 Nem fogadja el Mo.-ról a kártyákat egyáltalán. Próbáld PSN network carddal pl innen:psn pontok Én ezzel veszek ezt-azt amazt. -
dudeeg #76284 valóban kb 10-12 óra.
Azonban a normal fokozat után végig lehet játszani Hard-on. Annyira jól sikerült játék, hogy simán benne van 2 végigjátszás.
Platinum trófeához Crushingon is végig kell játszani, na az már nem 10 óra :)
És nem szabad elfelejteni a UC2 Multiját sem. Nem mindenki szereti, de rá lehet kapni. Én még mindig viszonylag sűrűn játszom vele, pedig tavaly november óta megvan.
Üdv,
G.
-
#76283 sajnos lehet, hogy te is beleestél abba a sz*pásba, mint mi annó.
COD4 GOTY-ból 2 féle létezik, az egyik tokján van +4 map plecsni, a másikén nincs. Namost, ha nincs, akkor értelemszerűen NEM kaptál pályákat hozzá.
Végülis veheted úgy, hogy a kiadó evvel a lépésével totálisan átb*szott, mert a GOTY kiadás bővítve volt reklámozva.
check -
#76282 hali, psnplusra, hogy tudok befizetni? már két kártya adataival is próbálkoztam, de nem veszi le a pénzt róla. Egy mastercard, és egy visa electron. Jah UK-s, és valami kamu londoni címet adtam meg, ez számít? Vagy mitől nem működik? -
Akey #76281 IGN fórumon írták, hogy az első rész sikerülhet 2 és fél óra alatt is könnyű fokozaton. Ha a platinumra hajtasz, akkor benne lesz akár 20 órád is. Amúgy számomra a legidegesítőbb, amikor valaki folyton nézi a filmnél / könyvnél / játéknál, hogy hány perc / oldal / fejezet van hátra. Tönkre teszi az élvezeti értékét. Amúgy meg nem tudod még, hogy az Uncharteddal mibe vágtad a fejszédet. -
#76280 Egyáltalán nem rövidek, akciójátékhoz mérten bőven elég a játékidő, sztem 10-12 óra körül van mind2, de ez egyénfüggő. -
barcames #76279 meg van csak még nem kezdtem el csak kíváncsi vagyok:S -
#76278 Pont elég!
Ha azt írom, hogy mondjuk 10 óra, akkor nem veszed meg?
-
barcames #76277 uncharted 1-2 milyen hosszú? -
kapuor #76276 Nem vagyok kétségbe esve, csak furcsállom hogy ennyire nagy külömbség lenne, a két store között. -
#76275 szerintem még nincs vége a napnak, nem kell kétségbe esni... -
#76274 Használtan vetted? -
kapuor #76273 Nem tudja valaki,miért nincs frissítve az angol store? Nincs fenn a Jimmy's Vendetta DLC. Pedig az amerikai store-on, már fenn van. Nem olvasott valaki róla valamit? -
dudeeg #76272 Igen, köszi ezt ismerem (sőt, használom is sikerrel :) ). Azonban ez a cucc nem segít a mkv-s videókon (amiből a mkv2vob-bal lehet PS3-on nézhető videót csinálni), mert azokba nem tudja stream-ként beletenni a feliratokat :(
Mindegy, megbékéltem már a dologgal..úgysincs sok mkv-m.
Üdv,
G. -
vili 27 #76271 CALL OF DUTY 4 game of the year editio SEGíTSÉG !!!!!
Megvásároltam a cod4 +multis pályákkal, de az új pályák sehol. Aktiválni kell valamit valahogy ???
köszi -
Bebi07 #76270 http://playstationcommunity.hu/blog/11350 -
#76269 Én nemvenném meg a helyedben, kb egy 0 az egész, arcare cucc, elég volt 3 perc is öcsém PC-jén belőle, nemhogy fizessek is érte...
De te tudod... -
#76268 a backup manager elindul rajta de a jatekot nem tolti be.
ha erre rajottek volna a modchipek megjelenese elott akkor az nagy segitseg lett volna a hackerek szamara. de ez igy most nem sokat csinal. -
#76267 Mellveregetésre és fröcsögésre.:) -
#76266 Azokat nem olvastam, de akkor ez mire jó? -
#76265 de kommentbe irjak ,hogy jatekokt nem lehet igy futtatni. ez inkabb egy kisebb exploit. -
#76264 Ezen beszartam, hogy egy számológéppel feltörték a PS3-at. Ez hatalmas! :D -
#76263 még maradtak drága címek, de gondolom jól kell kijönni az akcióból :) -
#76262 Elöbb linkkelt zakciósba már jók az árak, el volt szaródva a rendszer... -
dudeeg #76261 örülök neki hogy csak engem zavar ha nem tudom elsőre értelmezni valaki hozzászólását amiatt mert lusta vesszőket és pontokat tenni a mondatába különösen akkor amikor segítséget kér másoktól és elvárja hogy olvassák el a hozzászólását amúgy elnést kérek az offolásért amúgy sem szokásom
;) -
#76260 új inFamous 2 gameplay!
beszabehu -
#76259 Többször hallottam ezt a kifejezést: központozás.
Tudja valaki, mire használják?
Köszi!
-
dudeeg #76258 házifeladat:
1-másik PS3 tulajtól gyári A/V kábel kölcsönkér. TV-n kipróbál
2-ha működik, akkor örül, és ugrik 4-es pontra
3-PS3 szervízbe elvisz
4-utánanéz interneten, hogy mi az, hogy központozás...hogy ne csak PSN-re használd ;)
G. -
#76257 okés:) -
#76256 Szerintem ott kérdezd ahol vetted...illetve annál a szervíznél aminek a neve a jótálláson szerepel... -
#76255 esetleg egy telo számot tudsz adni vagy az egyik konzol bolt szervizét kérdezzem? -
#76254 köszönöm szépen a válaszod:) -
#76253 kérdezd meg a szervízt... én mindig így teszek, pláne ha nagyon fontos... -
#76252 Leirtam hogy sima SD tv-van és a sima kábellel amin van ps3 hoz alapból szal nem a HD és ne haragduj h nem vágom mi az hogy központozás mert nem 2 percenként használom a fórumot hanem ha csak segitséget szeretnék kérni olyanoktol akik sztem jobban vágják :D....... -
dudeeg #76251 Lehet, hogy több ember elolvasta volna a kérdésed, ha használtad volna az úgynevezett központozást. Akkor talán nem lenne annyira fájdalmas elolvasni ;)
Azt sem írtad milyen TV-d van, és mivel van összekötve. -
#76250 Kettőt fizet, hármat kap akció! PSP, PS2, PS3 játékokra, vegyesen is! -
#76249 Amugy télleg nagyon segitökészek vagytok :\ kösz hogy irtatok :S -
Hugh Hefner #76248 jelenleg donationt kér, ahhoz, hogy elkezdhesse. dreamcast és ps2 isokat beszerezni neten nagyon könnyű, bárki belefut, szerintem se éri meg ezért jailbreakelni (majd). nem mintha érintene, de az mkv támogatás viszont hasznos lenne. legalább egyértelművé tenné az igényeket.