PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
A számból vetted ki a szót!
<#nevetes1>

(Én is az vagyok, de ne mondd el senkinek!)
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Az, hogy rohadjak meg 😊
NEXUS6
Rájöttem!
Te egy beszivárgó neopécés vagy!!!!!
Vazze!
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Sehonnan.
honnan lehet demót leszedni ps3-ra a psstoreon kívül?(dragom ball demó kellene)

stockhouse
ejj de jó ajánlat, most veszek egyet a közeljövõben a gow3 miatt, áhh valahonnan kell még pénz a gow3ra ha ezt megveszem😄

PSN ID: jay-jupiter

stockhouse
tényleg csak az elõrendelésre tudok gondolni, ha vársz megjelenésig sztem utána ugyanugy fogja mint nekem.

Az egyik pesti boltban van most olyan, hogy 80 pénzért utánad löknek egy 250-es Slimet Heavy Rainnel és White Knight Chroniclesel. Ha Slimet veszel, akkor mindegy milyen vinyóval veszed, mert ugyanaz a gép, csak nagyobb HDD-vel, ellenben a Fat verziónál a vinyóméret a verziószámot is jelzi. Ott a 80-as az uccsó széria. De ne spórolj a használt gépekkel, 65 papírért már megéri új masinát venni.
mcwolf
Nincs pletyka róla, de ennél lejjebb hova vigyák az árát???
70k körül van a SLIM, 60k körül egy X360 Elite. És azért a PS3-ban ott egy Blu-ray, Wifi, nagyobb vinyó. Ennyit megér az a +10 k.
Szóval mostanában ne nagyon számíts árcsökkenésre.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Alien!
nem valószínû... ne menj 10x mcdonaldsba és máris megvan a hiányzó lé...😉

fatból a 40/80-ast vedd, ha veszel.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

james69holden
várható mostanában PS3 árcsökkenés, nem tudjátok? nem pletykáltak róla?
az Uncharted 2, Heavy Rain, God of War 3 trióval már annyi általam is érdekesnek vélt játék érkezett a gépre, hogy venni szeretnék egyet a közeljövõben...
"Phat" szériát érdemes még venni? Vagy nyugodtan "nyúlhatok" a Slim felé?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

5c0rp330n
azt hogy csinaltad? 3 font (2.95) az egy darab postadij csak, nekem pont az lenne a celom 😊

stockhouse
nekem 3 fontot irt postára 2 játéknál egyberendelésnél, igy szerintem az elõrendelést külön nézi, bár gow3 mindent megér😊

brodix
persze.
Géprõl pendrive-ra rakod, PS3-on belelépsz a pendrive-ba(általában pendrive-on háromszöget kell nyomni, és a show all gombra kattintani), háromszög a video file-on, és copy.
Úgy rémlik így kell, már nem tudom pontosan, mert én még soha nem másoltam semmit PS3 winchester-ére 😛

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

pendrive-ról tudok valahogy videó fájlokat másolni a winchesterre

5c0rp330n
gow3 epilogus-dlc-infok

5c0rp330n
jah.. egyelore megirtam nekik a kerdest, vegso esetben megvarom amig mar nem elorendeles lenne (meg 4 nap), es ennyi. mondjuk ha akkorra valamelyik megdragulna, hulyet kapnek 😊

hat ha annyit irnak, akkor nincs mit tenni. de ha nem lenne elorendeles, akkor 3 lenne tuti.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

5c0rp330n
pont ezt mondom h checkoutnal mar kiirja h kulon postazzak ki az elorendelest es ennek megfeleloen a szokasos 2.95 gbp helyett is 5.9-et irnak postadijra.

ha egybe adod le a rendelest, akkor valoszinu (de nem biztos, mivel itt elorendelesrol van szo), hogy egy postat szamolnak fel es tobb reszletben jonnek a csomagok.
eloszor tok, borito, aztan lemez, .... (hulye vagy mar megint Adam)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

game-rol, shopto-rol 3-5 nap, zavvi kb mafel het (eddigi tapasztalataim alapjan)

5c0rp330n
szerintem realis, kanadabol is itt volt 1 het alatt a cucc.

stockhouse
a kérdés globálisan értendõ 😊

stockhouse
én is berendeltem egy gyilokzónát meg egy becstelent, olyan régen rendeltem onnan hogy el is felejtetem hogy be vagyok oda regelve 😊, amugy 3-5 nap reális vagy több szokot lenni a kiszállitás?

Thundercore
Szerintem game mindig mindent külön küld. Legalábbis én már rendeltem tölük egyszerre több játékot, és nem egyszerre jöttek meg, de postát csak egyszer számoltak fel.

Én majdnem szívbajt kaptam, hogy megrendeltem AC2 White editiont game-rõl, de amikor levonták volna a pénzt ma reggel, a bankom a limitet visszarakta 1 Ft-ra, így törölték a rendelésemet. Persze egész délelõtt nem volt már készleten, míg délben véletlenül kifogtam, és azóta már le is vonták a pénzt a számlámról. 25 font nagyon jó ár .
Van még Avatar Limited Editiob is 27 fontért, Na'vi figurával, hátha érdekel valakit 😊

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

5c0rp330n
valaki rendelt mar elo game-en?
ha a gow3 melle tennek valamit akkor mar kulon postat szamolna fel mind2re mert azt mondja hogy az elorendeleses cuccokat kulon kuldik a megjeleneskor.. nem lehet valahogy olyat kerni hogy addig ne kuldjek a masikat, csak az elorendelt cuccal egyutt?

Üdv mindenki!

Tudnátok ajánlani egy jó 82cm-es hdtv-t max 100-120e ft-ig?
Nemrég lettem Ps3 tulaj és úgy döntöttem, hogy mindenképp beruházok akkor már egy tv-re is.
Köszönöm.

5c0rp330n
van valami kicsit regebbi jatek ami fasza aron megy? esetleg hozzacsapnek meg 1-2 dolgot a rendeleshez, eddig infamous-t lattam 10 gbp-ert, annyit sztem megerhet 😊

JohnnySmith
Bazzeg hosszúhétvége alatt ennyi hsz.... most meg lehet törölgetni...<#gonosz3><#zavart2>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Totti5
Jatekaim.hu

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ej bazdmeg...<#wilting>

NEXUS6
Vannak azok is ha bemész, csak mert nagy a forgás gondolom nem rakják fel a honlapra.

kirol
Ott használt termékként csak gépeket és tartozékokat látok, játékokat nem.

NEXUS6
A Konzolstudióban elég jó árakat láttam.

kirol
Van valami hely, ahol lehet venni használt, de jó állapotú játékokat korrekt árakon?
Mert PH-n néztem és az vicc, hogy pl. valaki a használt Uncharted 2-jét 11.600 Ft -ért árulja, amikor boltban megveszem 11.900 Ft-ért.

kirol
NA játszottam már pár órát a géppel. Az élmény leírhatatlan, de tényleg. És tényleg nagyon kényelmes is, mert csak leülök a fotelba fogom a kontrollert és játszok. A képi világ is brutálisan jó, a hangulat, játékélmény szintén. (Heavy Rain)

Más játékom nincs, így PS Store -ról szedtem le demo-kat, pl. Uncharted 2, God of War3, Dante's Inferno stb. és annak ellenére, hogy pl. utóbbi kettõ ilyen agyatlan szétversz mindenkit típusú játék, mégis olyan élményt nyújt, hogy csak na.

Van még valami jó demo, amit érdemes leszedni? Kerestem Grand Tourismo -t, de azt nem találtam.

Tulajdonképpen Songoku volt az akit mindenkit megölt mert kiskorában sosem origamizhatott mert Zseniális Teknõs sosem engedte. Emiatti bosszúból tette amit tett. A végén pedig Arthur Király végre visszakerül Anglia trónjára. 😊
Csak sajna Optimusz Fõvezért nem tudtam legyõzni a végén ezért nem lett True Ending .😊
DanielT
Milyen engedékeny és kegyes vagy ma. Köszönjük!
5c0rp330n
es kituzott celodnak erezted hogy ezekkel a normalis emberekkel jol kibassz hogy ugyanolyan idegesek legyenek mint te?
#73016: kurvara remelem en is hogy nem ez lesz a vege, de attol felek hogy ha valaki ilyet mondott ,azt nem csak ugy kitalalta. akarhogy is, akarmi a vege, senkitol nem akarom hallani, SOHA amig a sajat szememmel nem lattam.

NEXUS6
Azért megkérlek, hogy ne általánosíts!
<#nevetes1>

predator0
Itt tényleg töknormális emberek vannak, ezért én, mint a legnormálisabb privátban belinkeltem neked egy youtube videót a végérõl.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

predator0
Szerintem a mai kommenteket simán lehet törölni.

predator0
"Ám remélem, hogy nem igaz ez a sztorivég, mert eléggé felzaklattak vele engemet is, és én is ugyanezt gondoltam, hogy hogy meri egyáltalán valaki ezt leírni egy topikban, hogy mi lesz a vége, de nem tudtam magamba folytani ezért akartam megkérdezni, hogy igaz e ez?"

BAZMEG... Sírok 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

DanielT
Fasz voltál, ne pörögj tovább. Sûrûn elnézést kérsz és csöndben maradsz.
5c0rp330n
az hogy mas mekkora fasz, nem kifogas, nem jogosit fel semmilyen mertekben hogy te fasz lehessel. hogy jon egyaltalan ide a faszom gamestar? es ha ott irnak fassagokat, mert itt akarsz bosszut allni es pontot tenni a vegere?
te nem kerdeztel, hanem mondtal, meghozza olyat, aminel jobban nem baszhatnal ki mostanaban sehogy az egesz topiccal.
lehet hogy nem akarsz balhet, de mar csinaltal, es ratettel kb 3-4 lapattal.

NEXUS6
SOILER!!!!

Persze, de azt kifelejtetted, hogy mert a családjuk eltiltotta õket a számítógépezéstõl, és origamit kellett gyártaniuk egész nap, és a sok ülés miatt mélyvénás trombózist kaptak.

Amit te is kaphatsz, ha egyvégtében végigjátszod a gámét. Tiszta horror!
<#hehe>

DanielT
Ok, már végignyomtam, de én egyetlen trailert se néztem meg belõle és semmirõl nem volt fogalmam, direkt.
mcwolf

SPOILER!!!!

Origami Killer,
Szerintem nem kell hozzá nagy szakértelem,hogy rájöjjön vki, nem szívinfarktusban hunynak el szerencsétlen áldozatok. Meg ezt már jóideje tudtuk a trailerekbõl,és egyéb infókból.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

DanielT
Szerintem már az is spoiler, hogy gyilkosról beszélsz... a játék címébõl nem derül ki, hogy van ilyen...
Prody
nem esik le a metalicska fan-nak :|