89387
PlayStation3
-
#76327 nekem sikerult, ugy voltam vele hogy mindenkepp megcsinalom, ha beledoglok is :) merthogy csak akkor van eselyed egyaltalan a vegere jutni annak a szalnak, ha minden akadalyt teljesitesz. ha barmelyiket is elbukod, onnantol kezdve nincs is ertelme a tobbi akadalynak, igy az az egesz szal majdnem ertelmetlenne valik a vegeig, pedig szerintem az az egyik legfontosabb szal.. igy a tobbi (moralisan kicsit durva) akadalyon se sokat gondolkodtam..
pontos utvonalra nem emlekszek mar (neten biztos talalsz azt is), ha valamit segit, ugy emlekszek hogy viszonylag jobboldalt kell elindulni (jobbrol talan a masodiknal vagy harmadiknal) -
#76326 Engem az érdekelne a Heavy Rain -el kapcsolatban - most nyomom másodszor -,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy amikor az apával megyek az erőműves pályán és átkúsztam az üvegszilánkos alagúton/csövön és egy terembe érek, ahol a sok fesz. alatt lévő vezeték között kellene átbújni, hogy átjussak a megjelölt oldalra, ott sikerült valakinek átjutnia?
Mert énnekem sose sikerült és mindig oldalt kimentem az ajtón elbukva. -
#76325 Ara es honnet szerezted? -
#76324 ez így mennyibe fáj? -
kikipapa #76323 Szerdán hozzák a globál csomagot...(2db move kontroller+1db navigation kontroller+1db pisztoly)kiváncsi leszek...
De megmondom őszinté ugy érzem többet várok tőle mint amit majd nyújtani fog... -
kikipapa #76322 December 31.ig ennyi..szerintem ne m kevés..:) -
#76321 Na kijátszottam Heavy Rain-t. :P
Kiderült, ki a rossz :D
Az a napszemüveg nekem is jó lenne :D -
#76320 Akkor jó! :) -
#76319 patch lesz hozza. -
#76318 lesz egy frissítés :) Gondolom játék elején megkérdi majd, hogy van-e :-) -
#76317 De a Heavy Rain-t most még egyszer meg kellene venni, vagy a letölthető a kiegészítés?
(Mármint a move-os verzióra való kieg.) -
#76316 Várom mikor jön a Star Wars :D -
Akey #76315 Heavy Rainnel tuti kipróbálom, de igazán a R.U.S.E.-ra és a Sorceryre vagyok kíváncsi. Sly-t most viszem PS2-n és mocskos nagy meglepés számomra, de a Collection helyett inkább majd az LBP2-t szerzem be. -
#76314 csak ennyi ? -
kikipapa #76313 2010.december 31.-ig kiadott playstation move játékok....(első körben)
SingStar® Dance
Sorcery™
Brunswick Pro Bowling
EyePet™
The Shoot™
Time Crisis: Razing Storm
echochrome™ ii
SOCOM 4: U.S. Navy SEALs
Start The Party!™
TV Superstars™
The Fight: Lights Out™
The Sly Collection™
Sports Champions™
LittleBigPlanet™ 2
John Daly's ProStroke Golf
NBA 2K11
Kung Fu Rider™
The Lord of the Rings: Aragorn's Quest
R.U.S.E.™
Tiger Woods PGA TOUR 11
Resident Evil®5: Gold Edition
MAG™
Heavy Rain move edition -
kikipapa #76312 Pedig egyszerű lesz a kezelése......bal kézben. a navigácios kontroller ami gyakorlatilag a sima kontroller függőleges kialakítása....szerintem abszolut kézreáll.....jobb kézben pedig a pisztoly vagy a "fagyi"..:)
Igazából engem a sports champoins érdekel eddig a legjobban ebben a moveban.... -
kikipapa #76311 Playstation 3 move time crisis 4 ....megjelenés 2010.október......
move pisztply ára 4990.- -
#76310 Én is most néztem ezt a Move-ot.
Ez a tartozékai:
* Playstation Eye kamera: 8.900 Ft
* Playstation Move mozgásérzékelős irányító: 11.500 Ft
* Playstation Move navigációs irányító: 8.500 Ft
A mozgásérzékelős irányítón is van egy csomó gomb, meg a navigációs irányítón is. Mondjuk még nem olvastal el, hogy mi mit csinál, csak a képet néztem. De befizetek arra, hogy valaki ezt egyszerre kezelje.
-
#76309 Mért, nemtudod megfogni balkézzel a DS3-as kontrollert, másikkal meg a fagyit?
Bár igazából engem hidegenhagy ez az egész mozgásérzékelős hype. -
#76308 Egyébként még azt nem értem, hogy oké h a kontroller helyettesíti a move-os navigationt- de mutassa már meg nekem valaki, hogy kezelitek majd egyszerre a kettőt :D -
#76307 Igen, ezt a kettes bundle dolgot én sem értem... :S Bárhol kerestem nem találtam. De a lövöldözéshez a revolver viszont kurvára tetszik... Tényleg van PS3-ra Time Crysis játék ? Vagy hasonló ??? Amúgy, a demók vajon PSN-en elérhetőek lesznek?? Mármint azok amik a demó lemezen vannak :-) -
#76306 Ezt nem tudtam, akkor azt jól megcsinálták :) -
Akey #76305 Gladiátor harcban be lehet állítani, hogy hány fagyival akarod játszani. Ha egyel, akkor a pajzsot a ravasszal vezérled. Ha kettővel, akkor értelemszerűen a pajzsot a második fagyival mozgatod. -
#76304 Hi all!
Én azt nem értem a Sony miért nem ad ki olyan bundle-t amiben két Move kontroller van ? De amúgy egy kicsit lehúzás ez a két kontrolleres megoldás, hogyha többen akarunk játszani olyan játékkal amihez két Move kontroller kell, akkor most vegyen az ember négy darabot ? Biztos jól megvan csinálva, mert a videók alapján jónak tűnik az íjászkodás, meg ez a gladiátor harc de azért szerintem egy kicsit drága. -
#76303 És olyan nincs ahova 3?
-
#76302 Resident Evli Gold edition es a SOCOM 4 tamogatja. ezekhez eleg a move plusz a dualshock 3 ami helyettesiti a masik vezerlot. tehat az alap csomagba kapsz egy move-ot meg egy eyecam-et ami a dualshock 3al kiegeszitve elegendo a jatekhoz. vannak olyan jatekok mint az ijaszat ahova 2 move kell. -
#76301 Sziasztok! Nálam járatosabb embert kérdeznék Move ügyben :D Most nézegetem a vezérlőket, és van pár dolog ami nem tiszta :-) Megveszem az alap vezérlőt. Azzal elvileg tudok már játszani néhány alap dolgot, de ahhoz hogy olyan játékkal is tudjak játszani aminél mozogni kell a karakterrel, oda kell egy sima vezérlő is ugye? Illetve ha olyannal játszok, ahol két kézzel vezérlek, oda meg mégegy move vezérlő kell. Jól mondom ? (((milyen lövöldözős játék fogja támogatni a vezérlőt ? Nincs valami leírás ehhez ? :) -
MrTwister #76300 Sosem lesz ilyen sajnos, ahogy mondod... :-( -
dudeeg #76299 huhh, biztos nem a file-al van a gond?
Ilyet meg nem tapasztaltam...nem hinném, hogy PS3 bug. -
barcames #76298 ha olyan filmet teszek a pendrivera ami teljes dvd minőség akkor 1 óra után mindig a magyar hang átugrik angolra:S ez miért van? -
dudeeg #76297 hát akkor veled nem szívesen kerülnék össze multin...max 1 csapatban :) -
dudeeg #76296 persze ilyen sosem lesz, de ha mi is tudnánk itthon hivatalosan feltöltőkártyát venni, akkor nem 290Ft lenne 1 $ ;) -
#76295 Nem, nem törték fel a PS3-at. Ez csak a modchipet helyetesíti. Nem nagy cucc.
Egyébként 2e-ből összehoztam a chipet. Ezt meg komolyabb dolgokhoz használnám.
15e Ft-os modchip is kivágta a biztosítékot, 10e Ft haszon biztos van rajta. -
vili 27 #76294 Nem kamionról pottyant :) de ha látok sony vaio-t repülni elkapom és jelzek neked :) -
Hugh Hefner #76293 kamionról leesett de még az aszfalton nem széttört sony vaioja nincs? -
vili 27 #76292 Szevasztok !
Ha valaki szeretne projektort a konzoljához :
vadi újak (egy haver a boltját zárta be) Szlovákiából, Komárno, Komárom mellől.
BENQ MP 776ST üzleti ára 1250euro eladás 850 euro
BENQ MP 626 üzleti ára 530 euro eladás 350 euro
köszi -
kikipapa #76291 Fifa 11-be bent lesz a debrecen nem tudja valaki??:) -
kikipapa #76290 Fent van angolon én is onnan szedtem le...... -
vili 27 #76289 Köszi öreg.
Hát úgy fest rácsesztem én is. Elvileg egy kupont kéne tartalmaznia, de sehol sámli.
A borító jobb alsó sarkában van is egy körben ábrázolt írás, de nem a +4maps szöveggel.
Hát nem tudom megreklamáljam-e, de ez szemétség. -
vili 27 #76288 újonnan rendeltem netről.