89387
PlayStation3
  • 5c0rp330n
    nekem sikerult, ugy voltam vele hogy mindenkepp megcsinalom, ha beledoglok is :) merthogy csak akkor van eselyed egyaltalan a vegere jutni annak a szalnak, ha minden akadalyt teljesitesz. ha barmelyiket is elbukod, onnantol kezdve nincs is ertelme a tobbi akadalynak, igy az az egesz szal majdnem ertelmetlenne valik a vegeig, pedig szerintem az az egyik legfontosabb szal.. igy a tobbi (moralisan kicsit durva) akadalyon se sokat gondolkodtam..
    pontos utvonalra nem emlekszek mar (neten biztos talalsz azt is), ha valamit segit, ugy emlekszek hogy viszonylag jobboldalt kell elindulni (jobbrol talan a masodiknal vagy harmadiknal)
  • kirol
    Engem az érdekelne a Heavy Rain -el kapcsolatban - most nyomom másodszor -,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy amikor az apával megyek az erőműves pályán és átkúsztam az üvegszilánkos alagúton/csövön és egy terembe érek, ahol a sok fesz. alatt lévő vezeték között kellene átbújni, hogy átjussak a megjelölt oldalra, ott sikerült valakinek átjutnia?

Mert énnekem sose sikerült és mindig oldalt kimentem az ajtón elbukva.
  • Ombika
    Ara es honnet szerezted?
    ez így mennyibe fáj?
  • kikipapa
    Szerdán hozzák a globál csomagot...(2db move kontroller+1db navigation kontroller+1db pisztoly)kiváncsi leszek...
    De megmondom őszinté ugy érzem többet várok tőle mint amit majd nyújtani fog...
  • kikipapa
    December 31.ig ennyi..szerintem ne m kevés..:)
  • TothLaci
    Na kijátszottam Heavy Rain-t. :P
    Kiderült, ki a rossz :D
    Az a napszemüveg nekem is jó lenne :D
  • kirol
    Akkor jó! :)
  • LeventeV
    patch lesz hozza.
  • Gideon Wieth
    lesz egy frissítés :) Gondolom játék elején megkérdi majd, hogy van-e :-)
  • kirol
    De a Heavy Rain-t most még egyszer meg kellene venni, vagy a letölthető a kiegészítés?
    (Mármint a move-os verzióra való kieg.)
  • Gideon Wieth
    Várom mikor jön a Star Wars :D
  • Akey
    Heavy Rainnel tuti kipróbálom, de igazán a R.U.S.E.-ra és a Sorceryre vagyok kíváncsi. Sly-t most viszem PS2-n és mocskos nagy meglepés számomra, de a Collection helyett inkább majd az LBP2-t szerzem be.
  • bertino
    csak ennyi ?
  • kikipapa
    2010.december 31.-ig kiadott playstation move játékok....(első körben)
    SingStar® Dance
    Sorcery™
    Brunswick Pro Bowling
    EyePet™
    The Shoot™
    Time Crisis: Razing Storm
    echochrome™ ii
    SOCOM 4: U.S. Navy SEALs
    Start The Party!™
    TV Superstars™
    The Fight: Lights Out™
    The Sly Collection™
    Sports Champions™
    LittleBigPlanet™ 2
    John Daly's ProStroke Golf
    NBA 2K11
    Kung Fu Rider™
    The Lord of the Rings: Aragorn's Quest
    R.U.S.E.™
    Tiger Woods PGA TOUR 11
    Resident Evil®5: Gold Edition
    MAG™
    Heavy Rain move edition
  • kikipapa
    Pedig egyszerű lesz a kezelése......bal kézben. a navigácios kontroller ami gyakorlatilag a sima kontroller függőleges kialakítása....szerintem abszolut kézreáll.....jobb kézben pedig a pisztoly vagy a "fagyi"..:)
    Igazából engem a sports champoins érdekel eddig a legjobban ebben a moveban....
  • kikipapa
    Playstation 3 move time crisis 4 ....megjelenés 2010.október......
    move pisztply ára 4990.-
  • kirol
    Én is most néztem ezt a Move-ot.
    Ez a tartozékai:
    * Playstation Eye kamera: 8.900 Ft
    * Playstation Move mozgásérzékelős irányító: 11.500 Ft
    * Playstation Move navigációs irányító: 8.500 Ft

A mozgásérzékelős irányítón is van egy csomó gomb, meg a navigációs irányítón is. Mondjuk még nem olvastal el, hogy mi mit csinál, csak a képet néztem. De befizetek arra, hogy valaki ezt egyszerre kezelje.
  • MikX
    Mért, nemtudod megfogni balkézzel a DS3-as kontrollert, másikkal meg a fagyit?

Bár igazából engem hidegenhagy ez az egész mozgásérzékelős hype.
  • Gideon Wieth
    Egyébként még azt nem értem, hogy oké h a kontroller helyettesíti a move-os navigationt- de mutassa már meg nekem valaki, hogy kezelitek majd egyszerre a kettőt :D
  • Gideon Wieth
    Igen, ezt a kettes bundle dolgot én sem értem... :S Bárhol kerestem nem találtam. De a lövöldözéshez a revolver viszont kurvára tetszik... Tényleg van PS3-ra Time Crysis játék ? Vagy hasonló ??? Amúgy, a demók vajon PSN-en elérhetőek lesznek?? Mármint azok amik a demó lemezen vannak :-)
  • SD456
    Ezt nem tudtam, akkor azt jól megcsinálták :)
  • Akey
    Gladiátor harcban be lehet állítani, hogy hány fagyival akarod játszani. Ha egyel, akkor a pajzsot a ravasszal vezérled. Ha kettővel, akkor értelemszerűen a pajzsot a második fagyival mozgatod.
  • SD456
    Hi all!

Én azt nem értem a Sony miért nem ad ki olyan bundle-t amiben két Move kontroller van ? De amúgy egy kicsit lehúzás ez a két kontrolleres megoldás, hogyha többen akarunk játszani olyan játékkal amihez két Move kontroller kell, akkor most vegyen az ember négy darabot ? Biztos jól megvan csinálva, mert a videók alapján jónak tűnik az íjászkodás, meg ez a gladiátor harc de azért szerintem egy kicsit drága.
  • NEXUS6
    És olyan nincs ahova 3?
  • LeventeV
    Resident Evli Gold edition es a SOCOM 4 tamogatja. ezekhez eleg a move plusz a dualshock 3 ami helyettesiti a masik vezerlot. tehat az alap csomagba kapsz egy move-ot meg egy eyecam-et ami a dualshock 3al kiegeszitve elegendo a jatekhoz. vannak olyan jatekok mint az ijaszat ahova 2 move kell.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! Nálam járatosabb embert kérdeznék Move ügyben :D Most nézegetem a vezérlőket, és van pár dolog ami nem tiszta :-) Megveszem az alap vezérlőt. Azzal elvileg tudok már játszani néhány alap dolgot, de ahhoz hogy olyan játékkal is tudjak játszani aminél mozogni kell a karakterrel, oda kell egy sima vezérlő is ugye? Illetve ha olyannal játszok, ahol két kézzel vezérlek, oda meg mégegy move vezérlő kell. Jól mondom ? (((milyen lövöldözős játék fogja támogatni a vezérlőt ? Nincs valami leírás ehhez ? :)
  • MrTwister
    Sosem lesz ilyen sajnos, ahogy mondod... :-(
  • dudeeg
    huhh, biztos nem a file-al van a gond?
    Ilyet meg nem tapasztaltam...nem hinném, hogy PS3 bug.
  • barcames
    ha olyan filmet teszek a pendrivera ami teljes dvd minőség akkor 1 óra után mindig a magyar hang átugrik angolra:S ez miért van?
  • dudeeg
    hát akkor veled nem szívesen kerülnék össze multin...max 1 csapatban :)
  • dudeeg
    persze ilyen sosem lesz, de ha mi is tudnánk itthon hivatalosan feltöltőkártyát venni, akkor nem 290Ft lenne 1 $ ;)
  • TothLaci
    Nem, nem törték fel a PS3-at. Ez csak a modchipet helyetesíti. Nem nagy cucc.
    Egyébként 2e-ből összehoztam a chipet. Ezt meg komolyabb dolgokhoz használnám.
    15e Ft-os modchip is kivágta a biztosítékot, 10e Ft haszon biztos van rajta.
  • vili 27
    Nem kamionról pottyant :) de ha látok sony vaio-t repülni elkapom és jelzek neked :)
  • Hugh Hefner
    kamionról leesett de még az aszfalton nem széttört sony vaioja nincs?
  • vili 27
    Szevasztok !

Ha valaki szeretne projektort a konzoljához :

vadi újak (egy haver a boltját zárta be) Szlovákiából, Komárno, Komárom mellől.

BENQ MP 776ST üzleti ára 1250euro eladás 850 euro
    BENQ MP 626 üzleti ára 530 euro eladás 350 euro

köszi
  • kikipapa
    Fifa 11-be bent lesz a debrecen nem tudja valaki??:)
  • kikipapa
    Fent van angolon én is onnan szedtem le......
  • vili 27
    Köszi öreg.

Hát úgy fest rácsesztem én is. Elvileg egy kupont kéne tartalmaznia, de sehol sámli.

A borító jobb alsó sarkában van is egy körben ábrázolt írás, de nem a +4maps szöveggel.

Hát nem tudom megreklamáljam-e, de ez szemétség.
  • vili 27
    újonnan rendeltem netről.