PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mintha nem lattam volna elore.. ilyen az en szerencsem 😊
Jobb lenne, hogyha lenne rajta AA. Igen, jobb lenne. Rohadtul örülnék neki.
Fel lehet hozni példaként, hogy "lám, AA nélkül is lehet jó egy játék"? IGEN! Van értelme? NINCS.
Mert a dolog nem errõl szól, ez nem véd meg semmit. Ugyanis a tényekkel egyzerûen lehetetlen vitatkozni:
Tény 1: Jobb, ha egy játékon van AA, ezáltal jobb a képminõség, amit el is várunk egy HD konzolnak kikiáltott gép esetében. (szuperkompjúterektõl meg pláne...)
Tény 2: A PS3 játékoknak igen kis százalékán van megfelelõ minõségû élsimítás.
Tény 3: Tény 1+Tény 2 = GÁZ, hogy nem bírja a gép és ezzel csak a felhasználók veszítenek. Én, te, mindenki.
Megvédem azt ami nekem nem kedvezõ? NEM. Mert nem vagyok a saját magam ellensége.
Ettõl még nem kellene MINDEN játéknak tökéletes képminõséget adnia? DE! Azt kellene. Bele kellett volna tenni a gépbe egy olyan GPU-t ami elbírja! Ennyi. Nincs duma, nincs mentség, alultervezték, elspórolták. Két generációval jobb GPU-t kellett volna kapnia a gépnek, mint ami benne van. Már akkor is csak egy Pc-s középszar volt amikor megjelent és ezt a gépet ugye 10 évre tervezték a hangoztatottak alapján...
G-Á-Z.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
és mint mondtam, az exek minõségével totálisan elégedett vagyok,de azthiszem te is... azt meg nem hiszem el, hogy programozózsenik csak a Sony-nál vannak.. ha meg csak ott vannak, nincs mirõl beszélni.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ott a cell, meg a prgramozói zsenilitás, hogy GÁNYOLJANAK megoldást, de izomból kéne vinnie lazán.
Magyarázd meg Kazsmer-nak, hogy nem gáz... vajon miért akarja bekapcsolni?
PS3/X360 user: Infernohun
ezért nem jött be.
btw a MAG az egyetlen olyan játék amibe az összes codmániás haveromat bele tudtam vonni....eddig minden elvérzett náluk, a socomtól a BF:BC-ig.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Egyébként pedig ha Pc mellett tartod a PS3-at, akkor felejtsd el kb az összes multiplatform címet és koncentrálj azokra amik csak PS3-on elérhetõek, mert azok viszont mind grafikában, mind játékélményben a csúcson vannak. Uncharted 1-2, God of War, Killzone 2(ez csak grafikában) például.
27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)
Köszönöm a válaszokat! 😊
27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Te legalább kinyitod az emberek szemeit,az egy más dolog hogy milyen módszereket használva.
Személy szerint én nem érzem szükségét ilyen megnyilvánulásoknak,de ezzel szerintem nincsen semmi gond szabad az égegyadta világon😉
Haverok, Buli, Fight Club!
"Jajj, inkább kérdés elõtt rákeresek, mielõtt ez a paraszt megint rámszáll..."
Egyszerû ez kiskomáim, csak nem mindig láttok a dolgok mögé! 😉
Jó
Szerintem menjen be "Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei" totyikba és ott kérdezze meg 😊))
PAR..... HÕS!!!
És ezzel lehet, hogy én tûnök a parasztnak, gyakorlatilag pedig egy kis önállóságra bíztatom amibõl sokkal többet profitálhat egész hátralévõ életében. És mindezt ingyen.
Szerintem legközelebb rá fog keresni mielõtt kérdezne és szépen meg is találja a válaszokat magának, nem csak Ps3 témában... Ugye kirol?
Szal, hõs vagyok, vagy paraszt?! <#idiota>#idiota>
Vagy ha valaki mer kérdezni az bant kapjon. Mi értelme akkor ennek? Nem lehet kérdezni? Egyszerû kérdés egyszerû válasz, átmegyek rajta, más válaszol helyetted. Tehát bezárhatjuk e topikot, mert ott a Google és bármit ki lehet keresni.
<#law>#law>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ennyi esetleg menne?
100 százalékosan funkciónál számítógéppel is bunyós cuccokkal.
Bár úgyérzem itt nem tettem szebbé senki napját ezáltal,csak vmiért kikivánkozott belõlem.
És mindenben csak a rosszat és azt keresed, hogy hogyan szólhatsz be, ahelyett, hogy vagy csendben lennél, vagy segítenél.
Gondolom olyan még eszedbe sem jutott, hogy létezik olyan ember, aki a nap 24 óráját nem a konzol és játékvilággal való foglalkozással tölti el.
Ha ennyire idegesítelek, akkor minek válaszolsz? Ha? Kényszered van?
Amúgy szerintem se, csak venni akartam egy használt játékot, és kérdeztem, hogy nem karcos e a lemez, erre azt írta nekem, hogy "Vinyora volt telepitve szóval a lemez nem használt."
Ezért kérdeztem csupán!
Most komolyan, nem volt elég még a rohadtul fárasztó és hülye kérdésekbõl? Ez NEM PC. Látsz olyan opciót a menüben, hogy "felinstallálom a játékot a vinyóra mint állat?" Nem. Mert nincs. Mert ilyesmivel nem kell foglalkoznod, beteszed, megy, ennyit kell tudnod.