PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
na, mostmar lehetne gow-ot egyberendelni az infamous-al (-3 gbp), viszont az infamous visszadragult (+7 gbp). ffuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nem mintha nem lattam volna elore.. ilyen az en szerencsem 😊

bertino
<#taps><#lama>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DanielT
360-ban jobb a GPU, ennyi. Abban az idõszakban épp az Ati volt a toppon, AA-ban pedig már elõtte is hosszú évekig. Míg egy Radeonnal átlag 20% teljesítménycsökkenést jelentett az AA bekapcsolása, addig a Geforce-ok esetében 40-50% is volt simán.
DanielT
AA szempontból a legborzalmasabb játékok egyike a PS3 exkluzív Infamous. Valami eszméletlen mit tud mûvelni a képernyõn, mintha körzõvel karcolnák a szemem... mégis az egyik kedvencem, egy nagyon-nagyon jó játék.

Jobb lenne, hogyha lenne rajta AA. Igen, jobb lenne. Rohadtul örülnék neki.

Fel lehet hozni példaként, hogy "lám, AA nélkül is lehet jó egy játék"? IGEN! Van értelme? NINCS.

Mert a dolog nem errõl szól, ez nem véd meg semmit. Ugyanis a tényekkel egyzerûen lehetetlen vitatkozni:

Tény 1: Jobb, ha egy játékon van AA, ezáltal jobb a képminõség, amit el is várunk egy HD konzolnak kikiáltott gép esetében. (szuperkompjúterektõl meg pláne...)

Tény 2: A PS3 játékoknak igen kis százalékán van megfelelõ minõségû élsimítás.

Tény 3: Tény 1+Tény 2 = GÁZ, hogy nem bírja a gép és ezzel csak a felhasználók veszítenek. Én, te, mindenki.

Megvédem azt ami nekem nem kedvezõ? NEM. Mert nem vagyok a saját magam ellensége.

csabush
Ebben igazad van, én sem értem, hogy pl a Boxon miért tudták a GTA4 nél megoldani... Már akkor sem értettem miért ilyen a GPU benne. Amúgy a multiplatformokkal PC-n játszom, szóval engem annyira nem érdekel (GTA érdekel, mert ahhoz paks kéne, 15-20 fpsel játszani nem élvezet). Ez exklúzívok pedig szépek, és én ezek miatt döntöttem a sony mellett még a ps2 idejében. Vegyük csak a Tekken szériát, vagy a GoW3-at. Gran Turismoról szót sem ejtek, mert az nálam abszolút etalon, csak hát már kijöhetne.😊

DanielT
Nem érted mirõl beszélek, mert már az elsõ mondatodban megint véded. Így az exkluzívok, úgy az exkluzívok. Ez mind igaz. A legjobb játékoknak jelenleg a PS3 exkluzívokat tartom, olyan magasan, hogy arra már mérce sincs.

Ettõl még nem kellene MINDEN játéknak tökéletes képminõséget adnia? DE! Azt kellene. Bele kellett volna tenni a gépbe egy olyan GPU-t ami elbírja! Ennyi. Nincs duma, nincs mentség, alultervezték, elspórolták. Két generációval jobb GPU-t kellett volna kapnia a gépnek, mint ami benne van. Már akkor is csak egy Pc-s középszar volt amikor megjelent és ezt a gépet ugye 10 évre tervezték a hangoztatottak alapján...

G-Á-Z.

ps2 rgbel próbáltam de piros az össz szín
jobb lenne valahogy egy lcd/plazma-ra osszehozni. csodat semmilyen kabel nem tesz CRT-n.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Alien!
ps2 rgb kábel tökéletes hozzá sztem! vagy komponens, ha tudja a tv.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
nem védem, csak más az értékrendem... többet érek egy játékkal AA nélkül ps3-on, mint egy AA-ra alkalmas pc-vel amire nem adják ki...

és mint mondtam, az exek minõségével totálisan elégedett vagyok,de azthiszem te is... azt meg nem hiszem el, hogy programozózsenik csak a Sony-nál vannak.. ha meg csak ott vannak, nincs mirõl beszélni.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

sziasztok!egy 2-3 éves 72 centis CRT tv-m van,de a ps3 alap kábele elég undorító képminõséget ad. lehet venni hozzá valamiféle kábelt mint pl ps2höz rgb kábelt?köszi a segítséget elõre is
DanielT
De gáz. Minek véded? Neked nem lenne jobb? De jobb lenne. Mindenkinek jobb lenne, teház gáz. Iszonyatosan elbaszott GPU-t tettek a gépbe, 1280x720-at sem bírja AA-val? Mi ez, ha nem egy rossz vicc? 2006 végén megjelent gép... Pc-n 10 éve is 4X AA-val nyomtam mindent minimum.

Ott a cell, meg a prgramozói zsenilitás, hogy GÁNYOLJANAK megoldást, de izomból kéne vinnie lazán.

Magyarázd meg Kazsmer-nak, hogy nem gáz... vajon miért akarja bekapcsolni?
Inferno
Valaki nem tudja hogy MO áruknak-e ilyen Ultimate pandorás Gow 3 játékot ?

PS3/X360 user: Infernohun

Alien!
dehogy gáz....szvsz ha megnézem mivan a serpenyõ egyik oldalán(ps3) és mi van a pc-s sz*pásos, fejlesztgetõs, játékotkiránemadós másik oldalán, akkor ez minimális hátrány...ráadásul az exek megkapják az aa-t, a multik meg kevés kivételtõl eltekintve nem érdekelnek.

Alien!
"Nalam a MAG nem jott be, megvettem kiprobaltam majd eladtam.😊"

ezért nem jött be.

btw a MAG az egyetlen olyan játék amibe az összes codmániás haveromat bele tudtam vonni....eddig minden elvérzett náluk, a socomtól a BF:BC-ig.

Nalam a MAG nem jott be, megvettem kiprobaltam majd eladtam.😊 Nem igazan vettem eszre benne semmi hu de nagy ujitast vagy barmit ami kiemelne a az FPSek kozzul. Nekem BC2 sokkal jobban tetszik. Ettol persze masnak lehet a tokeletes FPS de a beharangozott megauberbrutalsagbol en semmit nem vettem eszre.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

DanielT
Ez nem elég gáz, hanem ISZONYATOSAN gáz.

Egyébként pedig ha Pc mellett tartod a PS3-at, akkor felejtsd el kb az összes multiplatform címet és koncentrálj azokra amik csak PS3-on elérhetõek, mert azok viszont mind grafikában, mind játékélményben a csúcson vannak. Uncharted 1-2, God of War, Killzone 2(ez csak grafikában) például.
Köszi. Azért ez elég gáz hogy jóval erõsebb a PS3-as hardvare de ezt nem tudja 😞 Kár...

27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)

Vannak egyes játékok amelyek felkínálják az installálás lehetõségét ( Pl Valkyria Cronicles ) de ezek sem mûködnek lemez nélkül hanem csak a töltési idõ rövidül. Ha nem kellene lemez az tulajdonképpen vareznak számítana hisz mindenki küldözgetné másiknak a lemezeket...
DanielT
Nem lehet. Az egyetlen beállítási lehetõség az ülõhelyed távolsága a képernyõtõl, de az is hatásos 😊 107 centit 3 méterrõl nézve már rendben lesz ahhoz képest amit most látsz.

Sziasztok! Új PS3-as tulajdonos vagyok és lenne egy kérdésem. PS3-on nem lehet beállítani a játékokhoz élsimítást? Mert itt vannak az új játékok COD4, Just Cause 2 (demo), Dirt2 és nem szépek a szélek., kockásak. 107cm-es TV-n ez nagyon látszik. PC-n ezt be lehet állítani és szebbek is a játékok. PS3-an ilyet nem lehet?
Köszönöm a válaszokat! 😊

27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)

Alien!
😉 azé kiváncsi lennék,mi lenne ha a mag után szétosztanám a Halo 3-at a haverok között, hogy mostantól ezzel fogunk multizni... kb 1000féleképpen küldenének el az anyámba...😊

Inferno
Mert nem egy Halo 3 10/10,ez érthetõ tõle. 😛

PS3/X360 user: Infernohun

Alien!
neked a mag is trágya, innentõl kezdve nincs min vitatkozni.

A PS3 bármilyen USB-s webkamerát felismer, vagy csak az eye-t?
Totti5
Socom gameply eléggé olyan..... szeméttrágya? így ez ugrott be elsõre. ( nem a teknóval van a gond!!!! )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rohadtnagy videó. <#circling> Kevin Butler megaszongya. <#eljen>
kól néz ki. a többi ugyanolyan fantáziátlan baromság mint a western filmek

Prody
Ez.... Ez... Ezt láttam, és..... iszonyat jó lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#violent><#eljen><#guluszem1><#kacsint>

milyen alacsony bazeg a kerítés az internet körül, hogy minden marha képes beugrálni. a másik kedvencem mikor valaki a fõoldalon chatel, és ne szólj közbe. ez egy fórum. nem kötelezõ olvasni

DoNorBi
- szabad

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
Minden íróniát mellõzve ismét,egyetértek a filozófiáddal.

Te legalább kinyitod az emberek szemeit,az egy más dolog hogy milyen módszereket használva.

Személy szerint én nem érzem szükségét ilyen megnyilvánulásoknak,de ezzel szerintem nincsen semmi gond szabad az égegyadta világon😉

DanielT
A parasztsággal csak a további motivációt adom meg neki, ami valóban cselekvésre készteti...

"Jajj, inkább kérdés elõtt rákeresek, mielõtt ez a paraszt megint rámszáll..."

Egyszerû ez kiskomáim, csak nem mindig láttok a dolgok mögé! 😉
DoNorBi
mindkettõ!<#eljen>

Prody
Jó, nem ismerlek, mert régebben nem voltam itt. Gondolom Te biztos itt voltál, mint mindenhol, de mindegy... unod ezeket a kérdéseket megértem.

Szerintem menjen be "Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei" totyikba és ott kérdezze meg 😊))

PAR..... HÕS!!!

DanielT
Senkinek nem válaszolnék ilyet az elsõ... második, de még a harmadik alkalommal se... szóval ez valahol jóval utána lehetett már...

És ezzel lehet, hogy én tûnök a parasztnak, gyakorlatilag pedig egy kis önállóságra bíztatom amibõl sokkal többet profitálhat egész hátralévõ életében. És mindezt ingyen.

Szerintem legközelebb rá fog keresni mielõtt kérdezne és szépen meg is találja a válaszokat magának, nem csak Ps3 témában... Ugye kirol?

Szal, hõs vagyok, vagy paraszt?! <#idiota>
Prody
Ember... akkor zárjuk be a totyikot komolyan mondom. Az egész Sg-t.
Vagy ha valaki mer kérdezni az bant kapjon. Mi értelme akkor ennek? Nem lehet kérdezni? Egyszerû kérdés egyszerû válasz, átmegyek rajta, más válaszol helyetted. Tehát bezárhatjuk e topikot, mert ott a Google és bármit ki lehet keresni.
<#law>

DanielT
Komolyan ki kellene cserélni ezt a fórum üzenõ ablakot a google-ra...

zzeN
Legjobb oldal!<#ravasz1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DanielT
Segítek én épp eleget, rajtad is próbálok, hátha legközelebb kérdés helyett veszed a fáradtságot és utánanézel a dolgoknak.

Ennyi esetleg menne?
DoNorBi
Jó hír Tekken 6 wireless stick tulajoknak.
100 százalékosan funkciónál számítógéppel is bunyós cuccokkal.
Bár úgyérzem itt nem tettem szebbé senki napját ezáltal,csak vmiért kikivánkozott belõlem.

kirol
Lehet igazad van, vagy csak egyszerûen át akar verni. 😊
Köszi!

kirol
Szerintem te egy rohadtul elvakult konzolmániás lehetsz. (Lásd: A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2. (Házigazda))

És mindenben csak a rosszat és azt keresed, hogy hogyan szólhatsz be, ahelyett, hogy vagy csendben lennél, vagy segítenél.

Gondolom olyan még eszedbe sem jutott, hogy létezik olyan ember, aki a nap 24 óráját nem a konzol és játékvilággal való foglalkozással tölti el.

DoNorBi
Ez alapján arra tudok következtetni h a srác xbox verzával ékeskedik vagy finoman fogalmazva egyszerûen zöldeket beszél.

DanielT
Így legalább nem csak hülye kérdések vannak, hanem pár közepesen szar poén is a topikban.

kirol
Kicsit visszavehetnél már! Unlak én is téged!
Ha ennyire idegesítelek, akkor minek válaszolsz? Ha? Kényszered van?

Amúgy szerintem se, csak venni akartam egy használt játékot, és kérdeztem, hogy nem karcos e a lemez, erre azt írta nekem, hogy "Vinyora volt telepitve szóval a lemez nem használt."

Ezért kérdeztem csupán!

DanielT
Lehet. Kis kézügyességgel pedig macskavécét is tudsz hajlítani a lemezbõl, ha hajszárítóval rámelegítesz.

Most komolyan, nem volt elég még a rohadtul fárasztó és hülye kérdésekbõl? Ez NEM PC. Látsz olyan opciót a menüben, hogy "felinstallálom a játékot a vinyóra mint állat?" Nem. Mert nincs. Mert ilyesmivel nem kell foglalkoznod, beteszed, megy, ennyit kell tudnod.
kirol
A Dante's Inferno játék esetében lehet olyat csinálni, hogy feltelepítem fullra a játékot HDD-re, és így a játék alatt nem is használja a lemezt?

Hát jelenleg én sem tudok róla, hogy máshonnan tölthetsz e le demókat ps3-ra,de ha felregelsz az USA store-ra(csinálsz új accountot és a sign in-be amcsi irányítócímet lakhelyet adsz meg), akkor ott találni Dragon Ball: Burst limit, és Raging Blast demót, én legalábbis ezeket töltöttem le róla, és nemrosszak! :-)