89387
PlayStation3
-
#76367 szintén! kikapcsolva semmi, csak ha megy, és azt is csak akkor hallom ha a fülem odatapasztom a hátuljához, ami kb akkor volt mikor megvettem a ps3at és bekapcsoltam, és meg kellett hallgatnom, hogy tényleg be van kapcsolva :D -
#76366 Kevés a lakk rajta, van olyan videokártyám ami már 4 éve túlzizegi a hűtőventilátorokat, de működésében tökéletes ettől függetlenül. Mondjuk nálam kikapcsolt állapotban nincs zizi, csak ha be van kapcsolva. -
#76365 akkor ez most engem is megnyugtatott :D Nem tudtam elképzelni miért zizeg, ha ki van kapcsolva. De ha másnak is akkor jó :D -
#76364 gondolom lespórolták a lakkot pár kondiról, ettől mondjuk baja nem lehet, csak zizeg kicsit. -
#76363 ja -
#76362 Nálatok hallatszik nagyon halk zizegés a gép felső rácsánál ha odadugjátok a fületeket? -
Hugh Hefner #76361 gyakorlatilag ingyen kéne adniuk, a világon nincs még egy olyan cég aki beígér fűt-fát, aztán a gyakorlatban egyik sem létezik, és ezekután még van pofája külön pénzt kérni érte. -
#76360 kérdéses, hogy mennyibe kerülne az a cucc... mert akkor már inkább az ember vesz 20-ért egy PS2-őt. Vagy inkább hd-ra felhúzott játékokat. -
#76359 igen.. nekem még mindig felfoghatatlan h mérnincs olyan h két fagyi egyszerre :D -
#76358 Egy plusz kamera sosem baj :) Mondjuk egy plusz fagyi jobban jönne -
Paddy #76357 Csak kéne a segítséged. Beállítok mindent a ps3 menüjében, és mikor teszteli a net kapcsolatot a ps3 akkor az IP-nél hibát ír ki:P -
#76356 hát nekem még a k iskola miatt várni kell a move-ra mert csesznek utalni az ösztöndíjat :D Érdemes a starter packot venni még úgyis, hogy van kamerám? 3E eltérés van asszem. -
#76355 Hétvégén lebontom a saját ps3-asomat is, kezdi a ventilátor a felkapcsolgatást, igaz még így is nagyon halk a felső fokozat is, de inkább megcsinálom. -
MrTwister #76354 Nekem is most jött meg a Move Starter Pack! Jeeeeee! Este összerakom és teszt! -
#76353 Nagyon jó hír, mikortól várható? -
#76352 Remélem müködni fog, mer nekem nem sikerült kipróbálni pffffffffffff -
Csokis #76351 Hoppá! PS2 kompatibilitás PS3-ra!
Mass Effect 3 for PS3, announcement coming next month! -
#76350 Na a Move megérkezett.... holnap teszt. :) -
#76349 ne nekem mondd, en mindent megcsinaltam :) -
#76348 Erre nagyon egyszerű mondani valóm van:
Sony kinyalhatja :P -
Hugh Hefner #76347 sehogy. ezt úgy hívják hogy homebrew, és a sony politikája ilyen téren az, hogy ha ők nem csinálnak meg olyan dolgokat, amiket megígértek, vagy mindenkinek kellene, vagy volt, és kivették, akkor te se csináld meg magadnak. -
kikipapa #76346 Egyszakértői kérdés valakihez!!!
dvix web playert hogyan tudom rárakni a ps3-ra? Hogy online filmeket tudjak sasollni???
Előre is köszi.. -
kikipapa #76345 43.000.-nem tudom lehet e ilyet ide beírni de 576.......futá+1000.- -
#76344 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah és én megittam a mérget :P érdemes egyszer meginni hidd el :P -
#76343 nem tudtam akkor előre :) első végigjátszásom volt . :-) -
#76342 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha ismered elore hogy egy hibaval meg meg lehet csinalni, akkor talan lehet mondani hogy az a legjobb megoldas, de ethan szemszogebol aki ezt nyilvan nem tudhatta, ez jarhatott volna a sajat fia halalaval is. es ha egy random kis drogos geci es a fia elete kozul kell valasztani, szerintem eleg egyertelmu, hogy melyik a helyes dontes.. arrol nem is beszelve, hogy ha csak egyet lehet hibazni, mindenkepp kell egy olyan dontest hoznod hogy valakit megolsz, ha nem a drogost, akkor sajat magad. egyebkent asszem a tesom is ugyanamiatt a reszketokezo zsaru miatt baszta el a veget, amikor en tartottam ott, szolt elore hogy most kurvara ne rontsam el ha nem akarom hogy meghaljon valaki :) -
buggyant #76341 a clever dad nevű trófea megszerzéséhez teljesítened kell az összes trial-t és így akkor is tudni fogod a címet, ahol shaun van, hogyha az utolsó trial-nál nem iszod meg a mérget.
erőmű:
http://www.ps3trophies.org/images/guides/heavy_rain_map_smaller.jpg -
#76340 Hát igen. Bár én nem hibának mondanám azt, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elviekben akkor végig törvényes keretek között maradsz valamennyire. Sajnos nekem nem lett teljes Happy End a hülye zsaru miatt akinek viszketett az újja a ravaszon.Nem ölsz meg senkit. -
#76339 hmm, lehetseges hogy igy is meg lehet csinalni, mindenesetre ezt nem tudtam, az alapjan ahogy elmondtak, mas lehetoseget nem adtak es nem akartam a veletlenre bizni :) de gondoltam azert h a gyengebbek kedveert 1 hiba utan meg meg lehet csinalni. mondjuk nem mintha barmit szamitana, kb minden letezo szalon eljutottam a megoldashoz, legalabb 3szorosan meglett a megoldas, azokbol szerintem barmelyik eleg lett volna.. mondjuk a teljes happy end-hez ez meg onmagaban messze nem eleg :) -
#76338 Szerintem 2 címre is van idő, mert én 2.-ra találtam el.
Szóval semmi jelentősége nincs, csak nem lesz annyi betűd. :(
Amúgy trükkös ez az egész, mert néha úgy tűnik, mintha lenne választási lehetőséged, pedig nincs is, mert úgy is egy irányba vezet.
Pl. tuti nem tudnám vízbe fullasztani a gyilkost az érintett incidensnél.
Akik már megvették a játékot: szeptember 22-től letölthető lesz a Move patch!
Move-os demó szeptember 15-től lesz letölthető. -
barcames #76337 leszedtem az internetről a számítógépre frissítést és ráteszem pendrivera és amikor akarom frissíteni akkor nem észleli...:S vagy ennek is olyan mappát kell csinálni mint amikor témát akarok feltenni??? -
#76336 Betűket megkaptam, a negyediknél nem kaptam semmit... Három választási lehetőség jött ki, amit mellesleg én a második próba után már megmondtam :-) Utána ültem a kocsiba... és dilemma h hova, mert csak egy címre van idő... három lehetőség.. Átnéztem mindent, és a telefonon volt a video visszanéztem, és hallottam egy jellegzetes hangot, ami végett a térképen be tudtam jelölni, hogy hova kell menni :-) -
#76335 Na és írd már meg, mi lett így, ill. mi lett nálad más mint nálam, hogy átértél? -
#76334 Olvasd el az írást, lépésről-lépésre le van írva, miket és hogy kell beállítani (Media Server). Én a Tversity-t használom, nekem az jobban bejön. Annyi a hátránya, hogy nem kezel mkv-t, de azt az mkv2vob progival átalakítom vob-bá és úgy már viszi a ps. Az mkv2vob-nak viszon annyi a hátránya, hogy csak egy nyelvet tudsz beállítani és ha felirator is akarsz, akkor sokáig alakítja át a gép. :-) Szóval ezt szinkronos mkv-vel érdemes használni. Én ha tudom szinkronosat töltök le, mert nem szeretek olvasni! :-)
Ha kell, a Tversity-ben tudok segíteni! Mondjuk nem bonyolult, szerintem elindítod és rájössz mit kell vele csinálni! -
Paddy #76333 Ok, használom a media servert, csak írd meg nekem, hogy kell mert full sötét vagyok hozzá:). -
#76332 igen én is elvoltam vele :D Két kézzel voltam, és már a lábaamon is gondolkodtam néha :D Tiszta görcs volt a kezem mire átértem .. EL se merem képzelni hardon mi lesz :D -
#76331 Ez nem igaz... Én nem teljesítettem mindent. nem csak úgy lehet végigvinni. A negyediket nem csináltam meg. Egyáltalán nem. És végig lehetett vinni. Igaz hiányzott betű, de feljött pár választás, és a telefonból hallottam a video háttérhangjából egy jellegzetes hangot. Onnan tudtam, hova kell menni. Szóval nem kell mindet megcsinálni.... Am meg mindig lehet látni nagyjából merre kell menni. :-) Amit a legegyszerűbbnek tartasz. de sztem végig lehet menni bármerre, mert ha jól nyomkodsz max nem csinálja meg és visszajön. :-) -
#76330 Minek írod ki lemezre? Használd a Tversity vagy a Media Server programot.
A kérdésedre viszont nem tudom a választ! -
Paddy #76329 Hello mindenkinek! Elmondom röviden mi a szitu. Az egyik film mind három részéhez az AVIAddXSubs progival raktam feliratot, hogy PS3-on tudjam nézni.Ki karcoltam lemezre a filmeket. Az első részt megnéztem minden ok. Viszont a második és harmadik részeken nincs hang csak kép+kétszer kifagyasztotta a gépet mikor belőttem neki a feliratot. A filmek "formátuma"-nem tudom itt írhatok e ilyet(rippelése)-megegyezik. Szerintetek mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a válaszokat és jó játékot mindenkinek! -
#76328 " csak akkor van eselyed egyaltalan a vegere jutni annak a szalnak"
Itt mire gondolsz? Nem értem. Én a végére jutottam így is.
Bakker olyan kombókat kért, hogy még a nyelvemmel is nyomta a kontroller néha, de nem sikerült. :D