89387
PlayStation3
-
#76407 ha használsz JB-t ugrik a multiplayer lehetőség a ps-eden, azt rebesgetik a madarak -
#76406 Valamelyik store-on tuti van, usa vagy eu, dea japán storeon nem tudom, én nem onnan szedtem a demot az biztos :) -
#76405 ReD Dead Redemtion, Uncharted 2... MGS4et még nem próbáltam mert azt nem rég vittem végig :D Meg aztán majd Assassin's Creed 2 :D Mindenképp lesz :-) meg ha lesz valami jó autóverseny esetleg foci...
De rég multiztam ennyit mint most, hogy van ps3 :)
-
#76404 A Siren: Blood Curse -vel játszott/játsztik valaki? Demo nincs belőle? -
#76403 Milyen multi? -
#76402 Én is ettől tartok, na mindegy, marad demózásra a stuff, aztán veszek egy Slimet, amint megint kapok extra zsetont... :)
...vagy format. -
#76401 Heh :D Nekem fel se merült. :D Túlságosan tetszik a multi :D -
#76400 Köszi -
sanyiute #76399 jónak tűnik széles kínálat meg úgy minden -
#76398 a goty az a game of the year roviditese. en azt ajanlom neked. van egy par extra cucc benne. -
#76397 Vennék egy Little Big Planet -et.
Mi ez a rengeteg verzió, hogy Goty, Game of The Year, Platinum sbt? -
#76396 Nem, nekem nincs JB-m.
Én nem mennék fel a helyedben ezentúl. -
#76395 És próbáltad előtte a JB-t? Én kipróbáltam, megnézegettem pár stuffot, amiket meg akartam venni, jó néhány fent is maradt a listán + jöttek újak, most vissza akarok térni a demózgatásból, de nem merem ráengedni netre, nem tudom, hogy mit lát a Big Sony Brother, amikor felmegyek PSN-re. Nem szeretném, ha emiatt kipenderítenének.
Szóval a kérdésem, JB-elt gépet frissítek 3.42-re (leszedett backup manager mellett természetesen), akkor banolnak-e?
A másik lehetőség, hogy ezt a fat gépemet megtartom demózásra, és veszek (mondjuk 1-2 hónap múlva) egy Slimet az eredeti stuffoknak, bár hozzáteszek, ez a "megvenni" lista rovására menne. :o -
#76394 Na frissítettem 3.42-re, így elűztem azon leghaloványabb gondolataimat, hogy JB-t használjak. -
tomvader60 #76393 Teljesen jogos, én magam is rájöttem, hogy mekkora baromságot írtam, viszont utánajártam, hogy létezik HDMI aljzat átalakító, azzal lehet működne :D. -
#76392 Én is a PlatinumShopot tudom ajánlani. Jómagam is náluk vettem :-) -
Pitkany #76391 Sziasztok!
Eladó pár bontatlan, természetesen eredeti PS3 játék.
Red Dead Redemption
Split/Secound
Skate 3
Super Street
Dual shock 3 kontroller / Több darab (gyári)
Mint mondtam minden bontatlan, eredetiségükről számlát tudok mutatni. Van amiből több példány is van. Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni mail-ben és MSN-en lehet.
MSN: [email protected]
Mail: [email protected] -
#76390 Énis, csak hülyén néz ki, meg idegesítő, ha épp felnyitom a laptopot, hogy ott van :D
(éjjelkettőkormáá hülye :D) -
#76389 platinumshop pl -
#76388 nem, de ha végig gondolod amit írtál akkor meg is válaszoltad a kérdést. -
tomvader60 #76387 Hali!
Azt szeretném tudni, hogy egy HDMI kábel segítségével nem lehet e összekötni a HDMI kivezetésű laptopomat a PS3-al? -
sanyiute #76386 hmm pl? BP-n belül érdekel pesti oldal -
#76385 Ha nem akarsz fölöslegesen többet fizetni érte akkor máshol vedd meg. -
sanyiute #76384 sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy
Saturn/Media Markt/Electro World melyik adja jobban a PS3 -at mert frankó honlapjukon sosincs kiírva frankó ár ja és kérném oda írni esetleg hogy ez Slim vagy nem esetleg hány GB?
(ha jól tudom már csak slimet gyártanak 120 és 250-esben)
meg egy elég láma kérdés hogy slim vagy normál gép a jobb ? típus híbák? -
#76383 megcsinalni megcsinaltam, most nincs jatek a gepen, szoval nemtudom megmondani, hogy jo vagy sem. majd ha megjelenik az f1 akkor kiprobalom. kosz a segitseget. -
#76382 Én a DIRT 2 miatt tettem fel :D De jól megy kivéve a rezgést, azt valahogy nem tudtam életre lehelni, pedig amikor felismerte, lerezegett az asztalról... szóval ha az neked megy mondmár hogyan pls. :-)
Én a következőképpen tettem fel. Letöltöd ezt a filet INNEN NI
Kicsomagolod feltelepíted. Ha 64bites a rendszer, újraindítod, bőszen nyomogatod az F8-at és a legalsó opcióra mész, valami olyasmi h tanusitvány kérésének kikapcsolása....
Bedugod USB-n a joyt. Hagyod h feltelepüljön magától :-)
Utána elindítod a programot rendszergizdaként. Látni fogsz egy connected controller feliratot alatta ott van h nem talál. Mellette gomb DEVICE MANAGER: rákatt.
Utána van egy olyan alul, hogy LOAD. Ha végzett, akkor az about menünél látni fogod, a program verzióját pirossal, egymás alatt kétszer. Utána átmész QuickStart gombra, látod a kontrollert hogy ott van, átállítod alatta a gombokat, hogy Analog Gamepad 3 . Game Controller Panel” ha erre rányomsz pedig szükség esetén kalibrálni lehet. Nos ennyi lenne. az F8at mindig csinálni kell induláskor ha játszani akarsz a kontrollerrel. Angol nyelvű leírás itt van.
http://www.motioninjoy.com/wiki/en/install/latest -
#76381 segitsetek mar akkor legyszi. en odaig jutottam, hogy latja a gep a ps3 controlleret, de a konfiguralas az egy remalom... nagyon erzekenyek az analogok. csak epp rateszm az ujjam es mar megy ossze-vissza. -
#76380 És hogy?
Én is ráraktam, de nem szuperált valami jól. -
#76379 ja, és a poén az hogy én az autós gammákat azzal is tolom pc-n, vagyis toltam, az nfsel meg a toca-val, és baromi jó volt :) -
#76378 Tök jó , rá tudtam tenni a ps3 joy-t a gépemre :D mármint a pc-re :D -
vlalla #76377 Hali!
Eladnék egy PS3 Slimet (250Gb), pár játékkal. A Winyón rajtavan az Elefunk meg a Flower, továbbá egy D.A. Origins kiegészítőkkel, Infamous, G.o.W. Collection, Heavenly Sword. Van még pár hónap garancia is rá. Ár:80 000 Ft Érd.:0620/9477045 -
#76376 IgenN csak sajnos ez tipikuan az a jatek, ami jo ha 2012ben jon angolul (ha jon) habaar sokan irjak hogy varjak, szoval lehet hogy lesz ra igeny, ha a level5ot nem is a ghimbli studiot nagyon szeretik nyugaton is -
#76375 Na ez az amit PS3-ra és DS-re is nagyon várok -
#76374 Bírom ezt a bőbeszédű társaságot néha itten :D -
#76373 http://playstationcommunity.hu/blog/24403 -
#76372 Meséljetek már...Milyen a Move? -
#76371 Ilyenek kéne egy ff-nek is lennie -
#76370 Ni No Kuni TGS 2010 trailer:
Szerintem Japánban sikeresebb lesz mint a final fantasy 13 volt (nyugatot meg inkább hagyjuk, az más kultúra) ^^ -
#76369 igen én is így kezdtem :D De néha még most se tűnik fel h megy :D -
tihibaby #76368 Spórolnak ezek mindenen...
Ha tényleg szétbontod a Ps3-ad és megpasztázod,ne lepődj meg!