PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: jay-jupiter
ebbe szaladtunk bele annó az egyik haveromnál egy pio vsx-917-esnél... hang csak az optikán jön ki...pedig az sem belépõszint.
tehát azt tudom ajánlani, típust nézd ki, keress rá fórumokon célirányosan az LPCM-re!!!!
de a legbiztosabb egy rendes HD erõsítõ például ez.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Foglalkozott már esetleg valamelyikõtök a PS3 - Dolby TrueHD / DTS-HD MA kérdéssel?
Ha jól értettem azt, amit eddig összeolvastam, akkor az a helyzet, hogy a PS3 tudja ezeket a formátumokat dekódolni, és LPCM-ként HDMI-n átküldeni a házimozi erõsítõ felé.
Tehát ezek szerint teljesen felesleges PS3-hoz olyan erõsítõt venni plusz pénzért, amire rá vannak ezek matricázva?
Ha így van, akkor milyet érdemes? Mi az amire mindenképp oda kell figyelni egy erõsítõ vásárlásakor PS3-hoz? Tudjon olyat, hogy 5.1/7.1, LPCM, HDMI és kész?
Ha valaki kicsit elmélyedt már ebben a kérdésben, azt szívesen zargatnám akár privátban is 😊
Köszi,
G.
PS3 250gb PSN ID: olishort1
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nem csoda ha túlpontoznak egyes játékokat, minimum 1 pont plusz egy ilyen edisönnél, bár gow3-nál nem szükséges 😊
PSN ID: jay-jupiter
Legalábbis szerintem nincs olyan szép mint az Uncharted2 ,de igy is nagyon szép.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Isten nem bottal, hanem VMware.
arra lennék kíváncsi, hogy ps3 hoz létezik valamilyen soft modd? Tehát olyan hogy ne csak eredeti játékok fussanak el rajta? Vagy kb mikorra várható???
elõre is köszi!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
a controller teljesen szokható, meglepõen jól használható cucc multiban... persze elmarad gyorsaságban az egértõl, de mi a haverokkal laptopokon UT-ztünk aztán ps3-ra egybõl fragfx-el indítottunk...mire kintrõl megérkezett, annyira feküdt már a kontroller, hogy el is adtuk õket.
Nem tudja valaki, hogy a PS3 bármilyen USB-s webkamerát felismer-e, vagy csak az eye-t?
Boxban tudom hogy erõsebb a GPU, ott csak a körítés nem az igazi. Mind1, mint mondottam volt, az AA hiánya számomra viselhetõ, elhiszem, hogy valakinek fontos, valakinek az 1080p is fontos lenne, de a nagy átlagnak annyira nem szúrja a szemét. Nekem fõleg nem mert egy "szaros" 2693HM-en játszom, aminek nem is HD a natívja (1920*1200), én így is elégedett vagyok.😊
De ugye ha gép ellen/simán single player -ben játszok Uncharted -el, akkor is megöltek simán, mire becéloztam. Bár nekem még új maga a kontroller. De egér+bill.-t meg se közelíti.
amúgy meg a killzone 3-ban már lesz 4x aa
Igaz online nem játszottam vele, de ott a sok kocka ellen esélyem sem lenne, történet nélküli lövöldözés meg nekem nem kikapcsolódás.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Sokat várok a KZ3-tól, mármint fejlõdést a játékmenetben. A grafika már rendben van, már csak valamivel fel kéne dobni ezt a dögunalmat. Szerintem menni fog nekik, már van idejük ilyesmivel is foglalkozni.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egyszerûen lehetetlen elég gyorsan belõni a célpontot. Nem?
Dante's Inferno, GoW3 az korrekt, de ez ugye TPS.
neked kell az AA, én meg nem akadok ki rajta ha nincs, vagy a másik kotványon szebb.
Mert ez az ÉN véleményem, az meg a TIED.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"elhiszem, hogy kell az AA"
Ez volt az egyedüli mondatrészlet amit le kellett volna írnod, nem megint védeni 500 módon.
Jó ez a csaj az ágyban, csak büdös a szája. De nagyon szeret engem és fõzni is tud.
Jobb lenne ha nem lenne büdös a szája? Jobb. Kevésbé büdös attól, hogy tud fõzni? Nem.
Milyen óvodás példát kéne már felhoznom, hogy végre a tényekkel foglalkozz?
elhiszem, hogy kell az AA, és azt is, hogy neked ez borzasztó szívfájdalom, de nyugodj bele, evvel a valóban alultervezett GPU-val is verik a lécet, ráadásul megoldás VAN a problémára.
Én még mindíg azt mondom, sokkal többet nyertünk egy cell + gyengébb GPU + BD trióval, mint ha kvázi kiadtak volna egy x-hez hasonló hardvert lakkfekete dobozban...
de ez mind az én szemszögem, sosem voltam pc gamer. kvázi nekem az AA hiánya fel sem tûnik...Itthon rohad egy közel 250e-s pc, de a lélek nem visz rá, hogy leüljek elé játszani...
És ha megnézem játékpalettát az utolsó 3 játékom ex volt már csak,.a köv 3 is az lesz, nemérdekel, ha vmelyik 3rd party cég szenved, mert a másik oldal sokkal dúrvább dolgokat produkál...