PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem nem nagyon ismétlõdik ez. Nem volt olcsó a gow.
Banano
A lemez.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ma beraktam a GOW 3-at és nem kezdte el a játékot valamint nem mutatta hogy bármilyen lemez be lenne rakva. Miután kivetem és visszaraktam a gamét minden mûködött. Mi okozhatta ezt?
DoNorBi
nem igazán.

Haverok, Buli, Fight Club!

stockhouse
most készülök venni egy gépet és a gamecity van 80ért egy 250es gép heavy rain-el és white knight chronicles-el, esetleg tud valaki jobb ajánlatot valahol?

PSN ID: jay-jupiter

a szlovák ps3fanboiclub

Alien!
az biztos, hogy nem minden hdmi-s erõsítõ tud magából lpcm-et kiadni, mert sok még "drágább" erõsítõ is csak audiót továbbküldeni tud HDMI-n (passtrough) dekódolni nem...

ebbe szaladtunk bele annó az egyik haveromnál egy pio vsx-917-esnél... hang csak az optikán jön ki...pedig az sem belépõszint.

tehát azt tudom ajánlani, típust nézd ki, keress rá fórumokon célirányosan az LPCM-re!!!!
de a legbiztosabb egy rendes HD erõsítõ például ez.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sziasztok!

Foglalkozott már esetleg valamelyikõtök a PS3 - Dolby TrueHD / DTS-HD MA kérdéssel?
Ha jól értettem azt, amit eddig összeolvastam, akkor az a helyzet, hogy a PS3 tudja ezeket a formátumokat dekódolni, és LPCM-ként HDMI-n átküldeni a házimozi erõsítõ felé.
Tehát ezek szerint teljesen felesleges PS3-hoz olyan erõsítõt venni plusz pénzért, amire rá vannak ezek matricázva?
Ha így van, akkor milyet érdemes? Mi az amire mindenképp oda kell figyelni egy erõsítõ vásárlásakor PS3-hoz? Tudjon olyat, hogy 5.1/7.1, LPCM, HDMI és kész?
Ha valaki kicsit elmélyedt már ebben a kérdésben, azt szívesen zargatnám akár privátban is 😊

Köszi,
G.

KI AZ A NYOMORÉK AKI ELLENÜNK SZAVAZ?!...úgy értem ha lenne egy ilyen szavazás hogy legyen-e az Antarktiszon store- és ha regisztrálva vagyok- tuti szavazok hogy legyen

PS3 250gb PSN ID: olishort1

romeozor
szegény GoW3 hol legyen olyan szép mint az U2? van benne 3-féle textúra: kõ, vas meg fa 😛 sokat nem lehet rajtuk variálni ^^

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Alien!
a két játék sztem nem összehasonlítható.... a GOW3 dinamikus zoomolgató kameranézetei viszont vernek mindent.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Köszi a webkamerás listát.
stockhouse
ezért ölni is tudnék, ehez képest a trilogy edition lófasz. miért nem ilyet adnak a jónépnek?
nem csoda ha túlpontoznak egyes játékokat, minimum 1 pont plusz egy ilyen edisönnél, bár gow3-nál nem szükséges 😊

PSN ID: jay-jupiter

Tegnap megvettem a GOW3-at és ez valami eszméletlen fasza a játékélmény a hangulat elsõ osztályú.A grafikától azért egy kicsit többet vártam azt hittem hogy Uncharted2 szintû lessz.
Legalábbis szerintem nincs olyan szép mint az Uncharted2 ,de igy is nagyon szép.
csácsá. azt szeretném kérdezni h egy 40 gigás ps3 mennyit érhet manapság😄?
predator0
Király, ezt felezd/harmadold el, mert van olyan észlény, aki 6 darab accountról szavaz 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

ha jól tudom bármikor vissza lehet butítani õket korábbi fw-re

Már 300 szavazat érkezett, abból egy tucat ellenünk. Haladunk...
nem rosz szándék vezérel nincs is ps3 mam csak kérdeztem nem kell felkapni a vizet!

brodix
Szerintem ezt nem kellett volna...

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

sure
Sajnos csak PS3 emulátor van PC-re, van topikja is az esgén, csak sajnos igen magas a gépigénye, legalább Pentium III-as kell hozzá (ugye látjuk az összefüggést, P3 - PS3) ?

Isten nem bottal, hanem VMware.

Már az utolsó szériás PS2-ket és PSP-ket sem lehet "szóftmóddolní". <#boxer> Ennyi volt, az a lemez lejárt. Ha valakinek mégis sikerülne, jönne rá egy új firmware. Így van rendjén. <#wave>
Sziasztok!

arra lennék kíváncsi, hogy ps3 hoz létezik valamilyen soft modd? Tehát olyan hogy ne csak eredeti játékok fussanak el rajta? Vagy kb mikorra várható???

elõre is köszi!

Már +200-nál járunk! Vagyunk még, úgy hogy hajrá!
predator0
Újabb magyar store kezdeményezés. Értelme szokás szerint nincsen (szerintem), az viszont nem semmi, hogy pár vakhangya negatívval szavazott, gratcsi...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Szevasztok! Kontrollerel is lehet nagyon faszán célozni persze azért nem úgy mint egérrel(sokkal kevesebb fejlövést tudsz bevinni az ellenfeleknek) ,de ha sokat nyomja az ember multiban akkor kifejezetten jól is lehet azzal célozni.
Thundercore

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Elég sok webkamerát felismer és mûködik vele, van egy lista is hogy melyeket, próbálj meg rákeresni vagy lehet valaki majd belinkeli.

Alien!
olyan feeling ne is legyen mint a quake...nem akarok folyamatosan rohangáló/ugráló/levegõben rakétázó gyerekekkel játszani....

a controller teljesen szokható, meglepõen jól használható cucc multiban... persze elmarad gyorsaságban az egértõl, de mi a haverokkal laptopokon UT-ztünk aztán ps3-ra egybõl fragfx-el indítottunk...mire kintrõl megérkezett, annyira feküdt már a kontroller, hogy el is adtuk õket.

Na még egyszer 😊
Nem tudja valaki, hogy a PS3 bármilyen USB-s webkamerát felismer-e, vagy csak az eye-t?
az unchartedet amikor elõször kipróbáltam akkor senkit sem tudtam lelõni, ugyanilyen indokok miatt (pláne, hogy 3 fejlövéstõl illik meghalni), de arra pl nagyon könnyen rá lehet állni, egyrészt belejössz, másrészt úgy vannak a fedezékek, hogy ez ne okozzon gondot

Igazak a közeledõ God of War 3 DLc-val kapcsolatos infók? Milyen extrákat ad? Új kosztüm stb?
kirol
Én arra nem is számítok, hogy online nyomnám, hanem single-ben gép is ügyesebb, mint kellene. 😊

5c0rp330n
nyilvan.. a kontroller nem fps-hez (vagy olyan tps-hez ahol pontosan celozni kell gyorsan) lett kitalalva, ez egyertelmu. fogalmazzunk ugy hogy akarmilyen fps jon konzolra, az iranyitas miatt nem eppen lesz quake-szinvonalu jatek ott, plane multiban. de nem is ugy kell felfogni. csak poen szinten megy az egesz, mindenki ugyanazzal a szerencsetlen kontrollerrel probalja iranyitani a jatekot es aki jobban hozzaszokott vagy ugyesebben tudja a 2 analog rudat buzeralni, az lesz a nyero, ennyi. nem verre megy, mint a quake 😊

csabush
Ez így korrekt, csak Aliennek is igaza van abban, hogy valószínûleg magasabb lett volna az ár, sõt nem valószínûleg, hanem biztos, bár nem hiszem, hogy egy kicsivel erõsebb GPU annyit nyomott volna az áron.
Boxban tudom hogy erõsebb a GPU, ott csak a körítés nem az igazi. Mind1, mint mondottam volt, az AA hiánya számomra viselhetõ, elhiszem, hogy valakinek fontos, valakinek az 1080p is fontos lenne, de a nagy átlagnak annyira nem szúrja a szemét. Nekem fõleg nem mert egy "szaros" 2693HM-en játszom, aminek nem is HD a natívja (1920*1200), én így is elégedett vagyok.😊

kirol
De ugyan ez van Uncharted-ben is, bár itt, de lehet máshol is, be lehet állítani, hogy automatikusan ráálljon a célpontra. Na de ennek meg mi értelme.
De ugye ha gép ellen/simán single player -ben játszok Uncharted -el, akkor is megöltek simán, mire becéloztam. Bár nekem még új maga a kontroller. De egér+bill.-t meg se közelíti.

de, lehetetlen. sokan azzal védik a kontrollert, hogy mindenki ugyanolyan hátrányban van, ezért kiegyenlített. aki már játszott bármi más fps-t, ami gyorsabb mint a cs, annak feltûnik, hogy ez bizony komikusan lassú. senki sem szeretne egészséges lábakkal tolószékes versenyben indulni.

amúgy meg a killzone 3-ban már lesz 4x aa

Alien!
pontosan. attól ,hogy más, még nem szar.

Én kétévente játszom egy FPS-t, abszolút béna vagyok ebben a kategóriában, de nekem a Killzone2 irányításával semmi bajom nem volt, hard fokozaton is végigjátszottam.
Igaz online nem játszottam vele, de ott a sok kocka ellen esélyem sem lenne, történet nélküli lövöldözés meg nekem nem kikapcsolódás.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

DanielT
Nekem nem sikerült. Más játéknál meg nem kell beállítani.

Sokat várok a KZ3-tól, mármint fejlõdést a játékmenetben. A grafika már rendben van, már csak valamivel fel kéne dobni ezt a dögunalmat. Szerintem menni fog nekik, már van idejük ilyesmivel is foglalkozni.
tokeletesre be lehet allitani...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
Dehogy érted.
DanielT
Ne a Killzoneból ítéld meg, mert abban konkrétan a legszarabb irányítás van amit valaha konzol FPS-ben megalkottak... egyszerûen érthetetlen, hogy ezt így õk jónak gondolták.
kirol
Killzone 2 demo-t próbáltam, de FPS-t kicsit fura kontrollerrel játszani számomra.
Egyszerûen lehetetlen elég gyorsan belõni a célpontot. Nem?
Dante's Inferno, GoW3 az korrekt, de ez ugye TPS.

Alien!
persze értem én... Tudod ez kb olyan mintha én arról pofáznék,hogy kell az 1080p meg a HD hangsáv, viszont lehet a játékosok fele azt mondja felesleges mert egy k*baszott 82-es lcd-n játszik sztereóban...

neked kell az AA, én meg nem akadok ki rajta ha nincs, vagy a másik kotványon szebb.

Mert ez az ÉN véleményem, az meg a TIED.

very limited GoW Trilogy pack angliabol mikor jon? 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
Na nyomok egy kis GOW3-at inkább.
DanielT
50 ezer karaktert is begépelhetnék, akkor se lenne értelme ahogy nézem. Képtelen vagy elszakadni a saját preferenciáidtól és átfogóan gondolkodni az egész témáról.

"elhiszem, hogy kell az AA"

Ez volt az egyedüli mondatrészlet amit le kellett volna írnod, nem megint védeni 500 módon.

Jó ez a csaj az ágyban, csak büdös a szája. De nagyon szeret engem és fõzni is tud.

Jobb lenne ha nem lenne büdös a szája? Jobb. Kevésbé büdös attól, hogy tud fõzni? Nem.

Milyen óvodás példát kéne már felhoznom, hogy végre a tényekkel foglalkozz?

Alien!
2 generációval erõsebb GPU-t?!?!? persze nagy ötlet, mindjárt lett volna a kezdõár 750-800$ ami mostanra leesett volna 500-550 körülire...eladtak volna a gépbõl 15M-t mostanra, amibõl kb 3M csak BD lejátszóként üzemelne...a sony pedig szépen bebukta volna a gen-t, de lehet hogy még a formátumháborút is...

elhiszem, hogy kell az AA, és azt is, hogy neked ez borzasztó szívfájdalom, de nyugodj bele, evvel a valóban alultervezett GPU-val is verik a lécet, ráadásul megoldás VAN a problémára.
Én még mindíg azt mondom, sokkal többet nyertünk egy cell + gyengébb GPU + BD trióval, mint ha kvázi kiadtak volna egy x-hez hasonló hardvert lakkfekete dobozban...

de ez mind az én szemszögem, sosem voltam pc gamer. kvázi nekem az AA hiánya fel sem tûnik...Itthon rohad egy közel 250e-s pc, de a lélek nem visz rá, hogy leüljek elé játszani...

És ha megnézem játékpalettát az utolsó 3 játékom ex volt már csak,.a köv 3 is az lesz, nemérdekel, ha vmelyik 3rd party cég szenved, mert a másik oldal sokkal dúrvább dolgokat produkál...

5c0rp330n
qrvajo. jatek kozben kilepek a heavy rain-bol (sztem nem villogott a toltes ikon), lepnek vissza erre nincs ott a mentesem. szerintem legalabb a haromnegyedenel voltam a jateknak. egyaltalan nem vagyok ideges. <#falbav><#boxer>