89387
PlayStation3
-
ypss #76447 Hali vki mondja meg h a ps3-ban milyen tipusu hdd van. -
#76446 Heavy Rain Move támogatás -
#76445 -Platinum az egy "újrakiadás", tartalmilag megegyezik a játék eredeti kiadásával, de általában rondább a borító (platinum felirat, stb), és más árkategória (olcsóbb), de tartalmilag ugyanazt kapod, mint az első kiadás.
-A gold általában tartalmazza az első kiadást+a játék első kiadása óta kiadott extra tartalmakat (plusz pályák, plusz ruhák/fegyeverek, esetleg küldetések)
-
#76444 tudtommal, a GOLD verziókban általában benne vannak a kiegészítők DLC-k is... A platinumnál nem tudom így van-e de az szerintem bizonyos példányszám eladása után jön, de ott is van valami patch vagy valami ami már rajta van. Javítsatok ki ha tévedek, nem vok benne biztos :) -
Csokis #76443 Az új TV és Blu-Ray/DVD lejátszói (pl. BDP-S770 Blu-ray lejátszó) már tudják az MKV-t! Szóval, na. -
#76442 Sziasztok
Az érdekelne, hogy mi a különbség egy adott játék esetében ha van platinum és golden edition változata? Konkrétan a Star Wars Force Unleashed-et a gyerekeimnek venném meg. Két rugóval drágább a golden edition, viszont az eladó esküdözik, hogy amúgy ugyanazt kapom bármelyiket veszem. Nem feltétlenül az ár miatt kérdezem, de most már sokszor láttam leírva hirdetéseknél, hogy fel van tüntetve, hogy platinum. Ez különb mondjuk egy szimpla kiadásnál?
Előre is köszi!
-
N0RB3RT #76441 Szerintem ez így elég zsákbamacska de 3ezer az nem sok érte, de azért alkudd le 2ezerre! :D Aztán ha nem müködik akkor eladod az ebay-en vagy megtartod dísznek:) -
#76440 3000,- pezeta
Az analog kar nyaka teljesen makulátlannak tűnik ( az én ps2-es ds2-mön már alig tartja vmi a gombát XD)
Töltögettem most már több mint 1 órát, de ha lehúzom nem lehet bekapcsolni,szóval gyanús a dolog.
A pc felismeri ps3 joy-ként, de nem működik,gondolom kell vmi extra driver neki -
N0RB3RT #76439 Jah és az analog ''nyakát'' nézd meg! Ha nagyon körbe van kopva akkor az egy agyon nyúzott joy. -
N0RB3RT #76438 Igen kéne adnia, áramtalanítottam a gépet és megnyomtam a ps gombot és mind a 4 led villogott. Nekem van egy 2 éves és van egy amit 1 hónapja vettem, a kettő közt az a különbség, hogy az analog a réginél nagyon gyenge, lágy érzetet ad, az újnál sokkal stabilabb, ezt nézegesd rajta. Ha fehér a controller akkor ne vedd meg mert nagyon sok belőle a hamisitvány és nem fogod tudni használni mert kb 1 évvel ezelőtti firmware frissítéssel letiltott a Sony. Ha jól tudom akkor egy kis szöszöléssel PC-n is életre lehet kelteni a joy-t, ha van játék a gépeden érdemes megpróbálni. Szabad megkérdeni, hogy mennyibe kerül ? -
#76437 Most töltöm 1 órát aztán majd kiderül
Tehát ha nincs közelben ps3,akkor is ha nyomva tartom a ps gombot vmi visszejelzést kéne adnia? Mert jelenleg semmi nem történik, csak ha rádugom gépre -
kgy89 #76436 Szerintem működik. Ha bekapcsolod akkor villognia kéne a ledeknek, csak valószínűleg le van merülve. -
#76435 Lenne egy kérdésem.
Lenne most egy olcsó sixaxis controller, itt van nálam, ps3 viszont nincs a közelben.
Hogy tudom megnézni hogy működik e? Ha nyomvatartom a ps gombot,akkor nem történik semmi, és nem tudom,hogy azért e mert nincs ps3 közelben. Ha rádugom sz.gépre usb-n keresztül akkor kigyullad a 4 led a tetején és folyamatosan villog.
Most kellene megvennem,csak nem tudom hogy merjem e -
N0RB3RT #76434 Nem értem miért kéne lejátszania az mkv-t amikor ott vannak a store-ban a blu-ray filmek. Az mkv a b-r rip változata, vagyis kalózváltozat. Nem fogják maguk alatt vágni a fát. -
#76433 Ja,igazan lejátszhatná a mkv videket is -
#76432 erről nem a sony tehet, kár őket hibáztatni.
hibáztatni lehet ilyen esetben a történelmet pl.
meg bizonyos nemzeteket/országokat... -
dudeeg #76431 najó, de nem akarok elégedettlennek tűnni. Ez is biztos csomó embernek tök jó (csak kár, hogy itthon még sima bluray filmet sem lehet épeszű áron kapni, nemhogy 3Ds bluray filmet) -
dudeeg #76430 no, egy újabb system software update (3.50), ami engem személy szerint nem igazán hozott lázba. Jöhetne már valami azoknak is, akik nem akarnak plusz pénzért store pluszt, meg 3D tévét venni. Persze így most Sony megint az első lett a piacon egy új technológiával. -
#76429 ez a wrc nem is olyan rossz! várom a demo-t!!! talán becsúszik még a gt5 elé!
-
N0RB3RT #76428 Igen, oda van írva. Ha nincs feltüntetett kódszám a leírásban akkor bármelyik verzióhoz jó.
Nemtudom, engem nem nagyon hoz lázba ez a MOVE dolog, egyenlőre nem érdekel. -
#76427 Aham, értem. És a DLC mellé is oda van írva melyik verzió az ???
Még egy fontos kérdés lenne. Szeretnék venni MOVE-ot, viszont nincs kedvem a starterre plusz pénzt fizetni ha nem muszáj... A lemezen lévő Demók letölthetőek a PSN-ről is ? :-) Sport Champions stb ?? -
N0RB3RT #76426 A dobozon oldalán lévő kód számot kell nézned. Én beszívtam első alkalommal az UC2 DLC-vel mert nekem a BCES 00727 van meg, és figyelmetlenségből mást fizettem ki. -
#76425 Még egy kérdésem lenne :-) ha jól tudom, amilyen verziójú a játék, olyan DLC-t kell hozzá letöltenem. Tehát pl UC2-m az elvileg PAL szóval az angol accountommal tölthetek bármit, de font feltöltőkártya kell ha jól értelmezem ugye??? Na most ugyanezzel a font feltöltőkártyával és brit accounttal tudok az NTSC-s Red Deadhez is letölteni DLC-t? :-) -
#76424 ps2-es korszakom kimaradt :-) -
Papesz #76423 Ha játszottál az első két résszel, akkor Destroy All Humans!: Path Of The Furon. -
Freedy #76422 Itt van minden információ, elérhetőség stb. IceAkos -
#76421 Nem tudjátok kitől lehet olcsón feltöltőkártyát venni? Icekosra emlékszem, de semmi elérhetőseg nem tudok róla :-) -
#76420 Csak most volt alkalmam kipróbálni az Enslaved: Odyssey to the West demoját de azt kell mondjam neken nagyon bejött a játék.
Nem nagyon vagyok oda az ilyen elvont cuccokért, de ebben megfogott valami.A harcok tetszenek és az is ahogy a repülőgép lezuhant nagyon ötletesen volt megcsinálva. Grafika is ok tuti hogy a végtermék szebb lesz. A szinkronhangokkal se volt bajom meg még a főszereplők is szimpik. Így már csak a történetnek kell klaffolni és akkor nagyon jó kis cuccnak nézünk elébe.
Furcsáltam am, hogy a legtöbb fórumon eléggé gagyinak minősítették meg sok játékosnak nem tetszett, de azt nem tudom miért..:/ -
#76419 Blazblue -
#76418 Amúgy én az kérdezném, hogy van-e valami olyan jó ps3 játék, ami nem annyira felkapott. Mármint tudjátok nincs agyonreklámozva, nem látni mindenhol. Lehet kezdés körüli is stb. Témaként engem elég sok minden érdekel, de a kedvenc a mászkálós játékok meg az akció mint Uncharted. De mondom, bármi jöhet, ami olyan, hogy leköti az embert hosszú időre :-) -
simon7108 #76417 nincs valakinek esetleg egy eladó természetesen jo állapotban és jó árban lévő G27 kormánya?:)
mert szeretnék majd venni egyet de sehol nem találok olcsón....
esetleg ha valahol tudtok olcsón ujonan az még jobb lenne. -
#76416 PS1-es grafikai? Ember, láttál már ps1-et? Nem mondom, hogy szép, de azért elég jó lett a graf.
Kirol: ha be tudod szerezni 3e körül, annyit simán megér, többet ne adj érte. Ha játszottál a PS2 verzióval, akkor kb. tudod mire számíts, de az idegesítő dolgokat kijavították benne. Ha egy beteg survival horrorra vágysz, akkor jó választás, de tényleg nem olyan, ami napokra leköti az embert. -
#76415 JailBreak -
#76414 Akkor hagyom is. Köszi -
#76413 Én játszom, de elég unalmas cucc. Betegnek beteg, de nem tud órákra lekötni, kb. a felénél vagyok. -
N0RB3RT #76412 Szia!
Nekem megvan.
Nem nagy cucc ne várj tőle sokat, ps1-es garifa, televan idegesitő dolgokkal,
a sztori egy lárgott csont,
játékélmény 2/10.
kb ennyi. :D -
Hugh Hefner #76411 PSP játékot futtattak PS3-on -
#76410 Én angol store -on vagyok, ott nem találtam.
Kellene csinálni valami mást, de nem tudom, hogy kell. -
zpp0663 #76409 Sziasztok!
MKV filmeket fel lehet másolni a konzol winchesterére? Lejátsza-e a fórmátumot? :) előre is köszönöm -
sanyiute #76408 Jb az mi?