PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
DanielT
NÉGY darab gyártó, plusz Apple.

Hány notigyártót soroljak fel? 15 elég lesz? Szal asszem ez a "legtöbb" kicsit túlzás volt.
Nehéz lenne beismerni, hogy más gyártók is tudnak jó gépeket összerakni.
Prody
Szerintem életedben nem láttál még notit... sõt...
Na neked mid van? Mutasd te zseni, ha ilyen pro vagy ebben a témában

Totti5
Le lettünk osztva, ezentúl csak úgy nézhetünk rá az Acerunkra hogy egy ipari hulladék😄😄😄 ez van, az SGn megmondták!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Teljesítménye megfelel, akkor minek cserélném le ?
Ha nagyon muszály lefényképezem neked, összekeversz a helyi vérpistikékel.
DanielT
"legtöbb"

Khm...
Meghosszabítható a garancia a legtöbb gyártónál.
DanielT
Így se értem, pláne nem értek egyet.
5c0rp330n
gratulalok hozza. ez vagy nem igaz, vagy nagyon buta vagy 😊

na, szóval ez így hülyén lett leírva, szóval alapból én is olyan dolgokat veszek, amikre sokáig van garancia, de laptopnál szerintem nem feltétlen szükséges, egyszerûen felesleges

fontos persze, én is olyat vennék, amire 3 év múlva is lesz garancia, csak pl laptopnál konkrétan szerintem is felesleges a 3 év garancia is

DanielT
Ezzel csak érzékeltettem, hogy mire számíthat hosszútávon, ebbõl következtethetõ, hogy rövidebb idõ alatt is könnyedén kielégítõ szolgáltatást fog kapni az ember ezeknél a márkáknál.

ki akar 10 év múlva alkatrészt venni a laptopjába? felesleges dolgokért fizetsz sokszor

Mindenesetre én nem cserélném le az Acer Aspire 7738G-met semmilyen "nagynevû" gyártó termékére.
Prody
<#eljen>
Eddig? Örökké...

Dizson
Sokkal jobbnak és szórakoztatóbbnak tûnik eddig ez a Move, mint a Natal. 😄

Prody
Majd írok, amikor elromlott. Ezt ígérem, remélem addig is lesz SG és PS3 fórum.

DanielT
Vagy te helyezed kicsit magasbb szintre a notebookok Opeljét/Rönóját... jó, megy, ócsó, meg lehetsz vele elégedve. De nem egy kategória a lentebb felsoroltakkal.

Alkatrész kell hozzá 3 év múlva? B@szhatod valószínûleg, míg a valóban márkás notebookokhoz 10 év múlva is mindent azonnal megkapsz országon belül.
Prody
Ezt érdemes megnézni
Innentõl a Natal... <#zavart2><#vomit>

Prody
atyauristen mekkora világtalan lény vagy

5c0rp330n
acer is kb ugyanolyan szar, ha nem szarabb.. igazabol a 2 legszarabbat talan mar fel is soroltatok 😊
persze, csoro helyen elunk, sokan a legolcsobbat veszik, csak akkor vasarlasi tanacsokat ne osztogassatok, mert valakinek nem eleg az 1 ev gari, es nem akarja kikuldeni del-romaniaba szervizeltetni a gepet a sajat koltsegen ha beszarik, foleg ugy hogy hosszutavon minden masodik beszarik mert nincs rendesen osszerakva/tesztelve.
egyebkent hogy mondjak par altalanosan megbizhatonak tartott markat is ha valakinek esetleg az is szempont es nem csak az hogy ocsoert legyen: dell, ibm/lenovo, hp/compaq, sony. toshiba, esetleg meg asus, de ott mar neha kicsit rezeg a lec. komolyabb markaknal olyan support van (az alapbol 3 ev gari mellett), hogyha barmi bajod van a geppel (ami alapbol sokkal ritkabb), masnap hazhoz jonnek es kicserlik a hibas reszeket (vagy akar az egesz gepet), nem neked kell sorbanallnod es veszekedned a szervizessel hogy az nem is a te hibad hogy nem kapcsol be. tudom, ez fura mentalitas egy ilyen orszagban, csak azert jo tudni hogy letezik ilyen is, es nem mindenki eri be a nagybetus szarral.

amíg él olyan ember ezen a földön aki szerint a macbook egy jó dolog, addig szerintem tök felesleges ez a vita

Prody
Csak azok szerint szar, akik tényleg a gyenge típust vették meg, vagy csak vakon szaroznak, mint pl ez az észlény, mert valahol azt olvasta egy régebbi típusrol hogy szar.
Kiváncsi vagyok hogy most ma mit mondanál. Igazából mindegyik jó, acer asus msi samsung sony toshiba hp dell lenovo fujitsu PB, csak a jót kell megvenni és arra kell használni amire megfelel, ill amire nekünk kell.

Nekem is Acer van <#eljen>
Totti5
Lehet hogy nem szar, de itthon Thosiba és Acer laptop van és semmi bajuk, nagyon jók😊 mindenkinek az a jó amilyen van pláne, ha semmi baja és megbízhatóan mûködik.

msi nem szar 😉

5c0rp330n
te kussolj amig fogalmad nincs a notebook piacrol. az msi fos markanak szamit, ennyi. te egyetlen modellen alapulo egyeni tapasztalat alapjan akarsz vasarlasi tanacsokat osztogatni, ezt nem kene.

DanielT
Én aztán nem dugom a homokba... még ezt a szutyok Pc-s alternatívát is 2x kipróbáltam, mint olvashattad. A WD tv helyzetet ismerem, csakúgy mint a 100+ ezres lejátszókét, ugyanis évek óta követem a témát.
Prody
OFF
Amig nem volt MSI notid addig kussolj. Nézd meg a Cx700-ast, hogy mit tud. Nálam bevált, semmi baj nincs vele és minden jól mûködik. pcfreakz

Ombika
Sezrintem meg WD TV sokkal egyszerubb a helyzet, kerlek ne dugd a fejed a homokba es egyet fujsz ,mint bodri.... Amen

rámentem, hogy " display all " , de ugyanugy semmit nem irt ki. már elkezdtem utanaolvasni külföldi forumokon, de elegge kinai. nekem valami olcso megoldas kellene. 😄
5c0rp330n
ma mar alig van laptop amin nincs hdmi, msi pedig fos marka notiknal.

Prody
MSI Cx700-on van hdmi és nem gyenge noti

Na én is kipróbáltam az XBMC-t és azt kell mondjam tényleg KURVAJÓ a cucc.Most már csak egy erõs notebook-ot ajánljon nekem valaki amin van hdmi is meg spdif kimenet is mert nincs hdmi-s erõsítõm.

DanielT
Hah. Szarakodás nélkül most nézem HDMI-n keresztül a cuccokat. Ismerem a WDTV helyzetet, egy forintot nem adnék ki rá a mostani megoldás mellett.

Szóval félreértés ne essék: nekem TÖ-KÉ-LE-TES a Ps3 mediaserveres lejátszás.
Ombika
VEszel egy WD TV Live-ot 25K es ratolod tv-re es mar elvezed is HDMI-n a cuccokat szarakodas nelkul! 😊

DanielT
Rámész a pendrive ra, háromszög gomb, display all.
sziasztok! a segítsetek szeretném kérni videofilmek pendriveról való lejátszásában.

tegnap rámásoltam a pendrive-omra egy mkv-t felirattal, nem ismerte fel a PS3, hogy bármiféle fájl is lenne az adathordozón. ugyanez volt .avi film lejátszásánál is.

ha tudjátok miként tudnám lejátszani az .mkv esetleg a .avi fájlokat, kérlek írjatok.

köszi!
Totti5
COD World at War, Resident Evil 5

DanielT
Nos, újra megpróbáltam. Esetemben ez azzal kezõdik, hogy elõszedem ismét az egeret, hdmi kábelt(aranyozott!!!) szétbontom a fél lakást mire rákötöm a gépet, mert gyakorlatilag egy Lan kábel és a táp van bekötve alapból, még képernyõ sincs.

Végigpróbálgattam az audió beállításokat, nem meglepõ módon semmi eredmény. Ugyanúgy atomjaira szakad a madaras tesztnél, ugyanúgy berángat egy sima mkv film egy picit mozgalmasabb jeleneténél.

Ezek mellett a fullhd Sony kamerás AVCD filmek interlacelnek mint a szar persze.

Úgyhogy ismét szétszereltem az egészet és maradok a mediaservernél.
sebtib
Az Army of Two 1-2 ilyen játék. Még esetleg a Modern Warfare 2-n is lehet coop-on játszani.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

sebtib
40GB-os gépembõl ha kiveszem a winchestert, akkor arról hogyan tudom átmenteni a cuccokat pl. gépre. Sajna sárga led hiba miatt van erre szükség.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Dizson
Tudtok ajánlani valami jó cooperative játékot? Olyan is kéne amin lehet osztott képernyõn játszani.

Alien!
hangkimenet: analog
5.1 gondolom

a hangeszköztnél meg válaszd ki a hangkártyádat

mindez a rendszer/hangkimenet alatt van

nekem mindent hdmi-n küld ki bitstreamben.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
HDMI -vel kötöm a Tv-re, a hang pedig a hangkártyából megy az erõsítõbe. Min változtassak?
Alien!
nálam is szaggat a monitoron, de csak azért, mert minden a hifihez van lõve benne...tehát hdmi-re van lõve a hang és a tv-hez a frekvenciák... és ha ezek az eszköszök ki vannak kapcsolva, akkor erõlködik....ettõl szaggathat neked is.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
És ott mit állítsak? Min lehetett amitõl egyértelmûen szaggat?
zsolt1983
Es igen Alien. en is tobnyire a PCt hasznalom, bar nekem ahoz nemkell kulon progi meg. Ott is minden szepen visz. felirat - mkv. AC3/DTS spdif kimeneten. OK