89387
PlayStation3
-
#76488 Nem, ez nem warez. Az már az user dolga, mire használja. Hamarosan érkezhet rá a media center, és egyéb finomságok. -
Akey #76487 Létezik ilyen átalakító, erősítőnek nevezik. Mindenképpen költened kell. Egy bluetooth-os headset-tel olcsón megúsznád és előbb-utóbb úgy is felmerülne az igénye a multi miatt. -
Akey #76486 "WAREZ = azonnali BAN!" -
N0RB3RT #76485 -
pike011 #76483 na már kapizsgálom csak a gond az , hogy a hangfalon nincs digitális bemenet.
Szóval kellene valami átalakító ami a ps3 digitális kimenetébe megy és egy jackbe végződik , majd ebbe dugnám az 5.1et. Létezik ilyen? -
pike011 #76482 ez nem sok mindent mond nekem.
egy digital out van hátul a többi fontos be és kimenet mellett.
Hangnak semmi sincs ha csak ez a digital out nem az.
De ez pedig nem sima Jack dugós. Akkor ezzel , hogyan tudok hangot kicsikarni? -
ballor #76481 PS3-on van optikai kimenet. -
pike011 #76480 Tegnap vettem egy Ps3at hozzá egy 23"os fujitsu FullHD monitor.
Lenne egy kérdésem. A hanggal hogyan tudok bűvészkedni? Mert a monitor hang az nagyon kaki.
5.1 van itthon. Nekem a 3 csatlakozós (2első-2hátsó-mély+magas)van , tesómnak pedig 1 csatlakozóval van megoldva. Ha azt betolom a monitorba elvileg jónak kellene lennie?
Mert a géphez ugye semmi köze az egésznek , a monitoron pedig 1 zöld hang dugasz van és kész.
A másik , hogy a gépet sima vga kábellel kötöttem össze a pc-t a monitorral , de ha ps3azni akarok akkor mindig ki kell húzni a kábelt? mert csak akkor kaptam a képet , ha kihúztam a gép és a monitor összekötő kábelt. HDMI-t kaptam hozzá.
Nem lehet megoldani valahogy , hogy ne kelljen mindig huzogatni?
Próbáltam a monitorba egy mp3as füllhalgatót dugni de nem szólt , a beállításai között pedig nem találtam erre vonatkozóan semmit!
-
High end PC #76479 hello
mennyit érhet a 2007 tavaszán itthon vásárolt PS3-am? el akarom adni, mert nem igazán használom, de nem tudom mennyiért adjam.
kössz -
#76478 Persze, meg még ki tudja mit alakítottak a JB-n. :) -
#76477 Az új STORE-hoz a PS3-on a "USER" menüben először egy új felhasználót kell létrehoznom és csak azzal bejelentkezve tudok új STORE-ra regisztrálni?
Így eltűnik az összes trófeám, mert ugye az az eredeti user nevemhez van rendelve. -
#76476 3d bluray miatt :) -
#76475 Regizni akartam egy új store-ra és látom, hogy már megint frissíteni kell. 3.50-re.
Most jött ki a 3.42 nemrég. Ha jön egy áramszünet én beperlem a Sony-t, hogy mi a faxért kell hetente frissíteni. -
Akey #76474 Használd egészséggel! A Sony címekkel egészen biztosan nem fogsz befürödni, de én azzal a néhány 3rd party gémmel is elégedett vagyok, amivel eddig találkoztam. A Move meg csak hab a tortán. -
#76473 Oké. -
N0RB3RT #76472 Igen, ahol a felhasználókat váltogatod, ott kreálj egy új fiókot az adott országba regisztrálva.
Van nekem mégegy felhasználónevem ami az Írországba van regisztrával, most néztem meg, itt van a BCES 00797 számú DLC! ez kell neked!
Ha leszedted és kijátszottad mind az 5 befejezést légyszives írj róla pár szót mert engem is érdekel ha csak fele olyan jó mint az alapjáték. -
baca01 #76471 Sziasztok!
A mai nappal én is PS3 tulaj lettem, X360-ról váltottam, remélem nem fogom megbánni! :)
320gigás slimet vettem move starter packkel. -
#76470 Hát én nem látok angol store-n olyan kódút, mint az enyém.
(2-es régió, a száma pedig BCES 00797. )
Új felhasználót magán a PS3 készüléken is kell rögtön a baloldali menüben?
-
N0RB3RT #76469 UK Stor-on fent van a BCES-00458-as DLC! Csinálsz egy új felhasználót és abba az országba regisztrálsz ahonnan töltögetni akarsz. Kódszámra figyelj!:) -
Hugh Hefner #76468 nem mond teljesen hülyeséget. én pl az életbe nem vennék blurayt, mert minek. letöltöm (legálisan/illegálisan) és kész, nem akarok már én se szarozni mindenféle korongokkal. a 3d miatt mondjuk nem árt, de tényleg ez az utolsó fizikai szabvány, és szerintem bőven nem éli meg az öregkort. -
#76467 Ha angol store-on van, hogyan tudok regizni egy európaira?
Pl. németre, hogy letudjam tölteni a Heavy Rain kiegészítőt. -
#76466 Régen nagyjából mindegyik olyan volt.
De most már nem trendi a minőség és a megbízhatóság, ha ugyan azt az eladást, de főleg bevételt a marketingre rakott kis plusszal is lehet produkálni.
A mai világban nem az van hogy a piacon mindenki korrekt módon megpróbálja az üzlet ráeső részét teljesíteni, hanem van valami kis szolgáltatás aztán a követeléseket (gyakorlatilag azt a pénzt, amit elterveznek hogy nekik jár) idióta marketinggel, vagy a politikusokon keresztül törvényekkel, és hatalmas ügyvédi gárdával megpróbálják érvényesíteni.
Minőség, korrektség, megbízhatóság?
Felejtsd el, számukra ezek nem jelentenek semmit!
-
Chris Lowe #76465 Olvasom itt az sg-n a Ms vs Blu-ray cikket, de olyan szinten komolytalanok ezek a nyilatkozatok...(mielött valaki lefanboyozna közlöm a sony is így szokott nyilatkozni)
Miért nem lehet beismerni, hogy azért nem támogatjuk a blu-ray-t mert akkor besegítünk a sony-nak és nekünk az a célunk, hogy senki ne vegyen sony terméket. Miért kell hülyének nézni a vásárlókat? Aki kicsit is benne van a formátum- vagy ha jobban tetszik konzolháborúban az tisztában van vele ki mit miért támogat vagy épp nem támogat. Az Ms szerint a 3D egy fos nem ér semmit...ja mivel most épp nem támogatják, a sony szerint a rázós joy egy ideig baromság-elavult technika volt...
Csípnék egy olyan céget aki be meri vállalni és megmondja a frankót, de úgy látszik ennek még nem jött el az ideje... -
buggyant #76464 szerintem megéri a plusz pénzt a goty.
itt megtalálod, mivel bővült a sima kiadáshoz képest:
katt -
lamerrichard #76463 Hello.
Lenne egy kérdésem hogyha meglesz a PS3-am, hogy kössem össze? Úgy akarom hogy ne a TV-nél legyen hanem a gépemnél. Az még OK hogy a HDMI-t majd bekötöm a monitoromba(DVI-s a monitorom de majd adapterrel be lehet kötni). De viszont a hang az még most is elgondolkodtat. Úgy akarom hogy az én Logitech G35-ös 7.1-es fülesemen jöjjön ki a hang. Ezt hogy lehetne megoldani?
Gondolkodtam azon hogy veszek egy ASUS Xonar D2X/XDT hangkártyát a géphez ami 7.1-es meg van rajta digitális bemenet, de ha én abba bekötöm a Ps3-am akkor fogja tudni a gép hogy a G35-ön kellene kijönnie a hangnak? Mellesleg a G35 az USB-s.
Előre is köszi! -
#76462 őszintén szólva nem vagyok nagy tekken mágus :D Utoljára a psp-ssel játszottam :D De a film az bejövős volt nagyon. -
#76461 semmi gond,várunk szeretettel;-) -
#76460 Keresgettem Little Big Planet GOTY-t, de jatekaim.hu -n nincs senkinek eladó.
Simát tudnék venni 5000 Ft körül, a GOTY-t meg csak boltan, az 8500 + PK.
Megéri ez egyáltalán azt a + pénzt? -
#76459 legjobb reklamja akkor is a Wii-nek volt. az Asian Teen playing with Wii mualkotasban -
#76458 Halljátok. ÚJ NCIS LA részben, második évad második :D Olyan natal reklám van hogy az hihetetlen :D Egyik ügynök játszik a játékkal egy kölyök társaságában :D -
#76457 én Red Dead-et eddig csak multiban játszottam, de nem akadozik :-) Boxon vittem végig Singlebe, és ottan sem akadt : -) -
#76456 en a red dead-et jatszottam es nekem nem akadt. -
Bebi07 #76455 Mindenkinek akad a GTA4?
Mert mindenhol azt hallom hogy akad, meg hogy a Red Dead Redemption is akad és hogy a Rockstar még mindig nem küszöbölte ki a hibát, de csak én vagyok egyedül akinek EGYÁLTALÁN nem akad a GTA4?
Amióta megvan, kb fél éve, összesen 5-ször ha megakadt, akkor is negyed másodpercekre... -
#76454 Nekem pont ez a valami hiányzott. Nagyon vártam ezt a demo-t (Enslaved: Odyssey) de csalódást okozott. Szerintem mások is azért elégedetlenek mert valahogy végig az van az ember fejében, hogy ezt már láttam valahol. Csaj a bajban és mogorva izomagy kombó nem újdonság. De a végére megszeretik egymást tuti.. prince of uncharted kis heavenly sword (az legalább a sajátjuk) utóérzettel.. Már csak hab a tortán, h nyugatra mennek, mint az összes zombi,western, "zs" kategóriás és még sorolhatnám filmben/könyvben/játékban.
Ne legyen igazam, mert az azért látszik, hogy van benne munka. Hátha a teljes verzió... -
#76453 ok megvan, sorry :-) -
#76452 Ez mikor lesz? -
#76451 Nézz utána a neten, hogy konkrétan mi a különbség az adott játék esetén, mindnél más, de általában az addig megjelent DLC-k (letölthető kiegészítők) vannak rajta a Gold-on.
A platinum, ahogy többen írták egy olcsóbb újrakiadás, rondább csomagolásban, általában csak az addig megjelent javítások vannak rajta, de azért van kivétel (pl. a Silent Hill 2 platinum kiadásán van egy extra fejezet, ami máshol nem jelent meg). Gyűjtők nem foglalkoznak platinum kiadással, kivéve persze az ilyen extrázottak (pl. az említett SH2 platinumban többet ér, mint a gyűjtői díszdobozos kiadás). -
#76450 Lesz egy Konzolos banzájn a HungExpon,várunk szívesen mindenkit:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=645174&l=ef6d614bec&id=1670382835
http://www.facebook.com/photo.php?pid=645176&l=447e824b06&id=1670382835 -
ypss #76449 Köszi. -
#76448 2.5-ös SATA notebook vinyó.