89387
PlayStation3
-
#88142 Hát ja, a gameplay, az is szar hogy sokat nem értek angolból aztán így kicsit finoman fogalmazva nemsok értelme van végigjátszani, vagy végigszerencsétlenkedni. :D -
#88141 :D -
#88140 Mint mondtam nincs vele baj. Legtöbbször a valódi mozdulatokst próbálja imitálnii. Inkább csak lószart nem tesz a gameplayhez. -
#88139 ne légy már élhetetlen :)
ez van
amire figyelni kell: én duck-tape-el leragasztanám a tokot intenzív játék előtt ;) -
#88138 ezt sem lehet megrendelni. :D
amugy néztem youtube--on, max ingyen egy pizza-t ér meg az a játék többet nem. :D -
#88137 6$
(emellett semmi más nem kell hozzá, csak a fagyi és a kamera - ez egy railshooter) -
#88136 Ott allul az a 28 fontnyi csomag kéne hozzá nem?
Move controller, nem a fagyi hanem a bal kezedbe a másik külyü, a játék, meg egy pisztoly amibe teszed a move-ot nem? -
#88135 Csak nem rendelhető a játék az a baj, meg ehhez kéne egy fegyver is . :D -
#88134 Hát jobb tuti nem lehetett, csak max drágább mert vettél hozzá ilyen szarságot. :D
amőgy kontrollerrel sem annyira állat, de ez max viccnek jó kiprobálni, de kontroller helyett fergetegesen nagy baromság szerintem. -
#88133 Hát egy kalap kaki szerintem. :D -
#88132 Én végigtoltam többször movel-al, és kontrollerrel is. Nekem nem volt nehezebb move-al, vagy könnyebb. És jobb sem. -
#88131 szerintem kontrollerrel is szar, szal .... :D
jó(!) move játék: Time Crisis pakk -
Evoluti0N #88130 Játssz Move nélkül. Nincs összehasonlítási alapom, mivel nincs Move-om, de anélkül tök élvezetes és egyértelmű. -
#88129 Adj még neki egy esélyt,de legalább közös bennünk h szar mova-al.Van már 2 ember a világon aki így gondolja............ -
#88128 Kipróbáltam Move-al a Heavy Rain-t, ez egy rakat szar az egész, szinte irányíthatatlan.
Nem pontos, van hogy a fejem fölé kellene gyors emelnem a szar fagyit, meg nem értem a jelek is a jeleket ugy dobálja hogy nehéz esőre eldönteni mit akat, ha 10-ből 1x sikerül, még az ajtóknál kopogni sme egyszerű.
Én nem értem ebbe mi a jó. -
#88127 UK Store-on a Demok közt fent van már a cod ghost multija.3napig ingyenes lehet nyomatni.Nagyon rég nyomtam cod multival az utóbbiak mind okádék volt,de erre az újra kíváncsi vagyok,nincs előítéletem. -
TomStorm #88126 Akkor én hogy tudtam másik account-al játszani velük?Vagy a lényeg,hogy a gépen legyen egy élő Ps+?Érdekes mindenesetre mivel ha acc.-ot váltok akkor nincs Ps+ -
#88125 Igen,erre gondoltam.Ha lejár a psplusod akkor nem játszhatsz többet azokkal a játékokkal,csak ha újra befizetsz.Nem engedi őket elindítani.Viszont ha újra regelsz plusra lejárat után akkor megint működik a dolog -
nú #88124 Ezt most nem értem. Majdnem az összes játék, ami ingyen van, csak a ps+ aktív létéig játszhato aztán már nem, csak ha megint aktív ps+-os vagyok. Innentől kezdve wtf? Lehet nem értem amire gondolsz. Na meg pc-ről pontosan mit tudok most művelni? Letölteni gondolom nem, csak kezelni az accountot -
#88123 Van egy olyan mentőlehetőség,hogy pc-ról lépsz be a jelszavaddal store-ba és leszdsz minden játékot(psvita,ps3,ps4) és így majd ha lesz olyan géped és időd akkor játszhatsz velük. -
nú #88122 szerencsére csak 3 hónap és amúgy elismerem, hogy tök jó dolgok vannak a plus-on, ami miatt megéri a pénzét, de nagy részüket nem tudom egy ideig még szerintem kihasználni, ezért pénzkidobás, később lehet befizettem volna egy pár hónaposat, de mostanában nem érek rá, hogy pl az ingyenjátékokkal szórakozzak (pontosabban ráérnék, de a GTA V és az RDR még egy jó ideig lefoglal :D) -
#88121 Végigjátszottam a sly coopert.Nagyon jó kis játék lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
masoma #88120 sziasztok, cserére ajánlom: red dead redemption+littlebigplanet 2+uncharted 3+Brink+The simpsons game. mindegyik patika állapotban csere csak beyond two soulsra! -
#88119 még ps3 vinyo lenne jo külön. :D -
#88118 szerintem sem lehet ps4-re átvinni :D -
#88117 Hát én még csak-csak letölthetném, de eladom a gépet eladom a MOVE-ot, de a profilomat neem. :D Szóval a vevő már bizti nem tölti le. Na ez legyen a legkevesebb.
PS4-re meg gondolom nem tudom azokat letölteni hiába vettem meg PS3-ra. -
#88116 De újból le tudod tölteni nem? :D
The Last of Us-ra vevő lennék, ha meg lehet oldani, milyen állapotban van?
Előre utalnék. -
SlickAdam #88115 ugy kabe 10000%-ig biztos vagyok benne, hogy figyelmeztetett erre a gep...:) -
#88114 Ha nyomtam egy gyári állapot visszaállítást a gépen, akkor eltüntette a letöltött játékokat a gépről?
Már utána jutott ez eszembe. :D -
#88113 Ha esetleg érdekel valakit eladó a PS3-am:
PlayStation 3 sok tartozékkal (MOVE) és játékkal eladó -
#88112 fejed a falba? ;)
egyébként igazad van, nem teljesen etikus, ahogyan ezekkel a megújításokkal a cégek eljárnak (sajna nem csak a sony, mind! ez az üzlet benne!)
most kiderül, milyen a support... -
#88111 Szia.Autómatikusan mújul a psplus,ezt rögtön az elején ki kell kapcsoni,hogy újiítson.Tekintsd ezt sajnos tanúlópénznek,Gondolom 1évre hosszabbított neked plust.Sajnos ez van.A pénzedet szinte biztos,hogy nem kapod vissza. -
#88110 Nem, mert az account managementnél rögtön kikapcsoltam ezt megelőzvén. -
nú #88109 Sziasztok,
Elnézést a kifejezésért, de kb. mit basszak most olyankor, mikor a PSN Plus előfizetést magától megújította a PSN accountom? Rohadtul nem hívta fel a figyelmem a PS, mikor a walletem beállítottam, hogy ez egy default beállítás, vagy esetleg az ingyen 1 hónapos plus aktiválása után lett ez? Írtam a supportnak, de nem sok jóra számítok, a help szerint nem szokásuk alapból refundolni. Márpedig kapják be, ugyanis nem ártott volna ezt jelezni előre. Ti jártatok már így? -
csicskakapitany #88108 Sziasztok!
A gépemen két profil van UK és US. Eddig ezt US volt az alapértelmezett, de most a UK profil alatt lettem PS+ előfizető, és azt használom.
Lehetséges valahogy az US profil játék-mentéseit átvinni a UK profil alá? -
#88107 Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - már nem exkluzívak a DLC-k
Egy hét múlva bárki letöltheti a Déjà-Vu és Jamais-Vu küldetéseket függetlenül attól, hogy Sony vagy Microsoft konzol van a birtokában. -
#88106 Akkor letörlöm a Beyond demo-t -
#88105 Nekem is ez van! 12mb nem is 112. :D -
#88104 Kép -
#88103 Az enyém is csak 12 Mb-ot ír. Első kiadás, nem az amelyiken már a lemezen van a Move patch.