PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Elõbb végig játszottam a Heavy Rain -t,nagyon jó játék (vagy film),tetszik,minden kis részletre oda figyeltek,1000 féle befejezés is lehet,azt csinálja a karaktered amilyen parancsot adsz neki te,nekem a végére meg halt Madison,Ethan,Jayden,Scott Shelby nem halt meg és Ethan lett a gyilkos,aki a börtönben fel akasztotta magát. 😄 Nektek milyen volt a befejezése,hogy végzõdött ?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Ez amolyan tagline.
Kb mindent le lehet 1-2 sorra egyszerüsíteni, ha ez a cél.
Mi a kedvenc filmed? 😉)) (többet mond, hátha láttam vmelyiket - garantálom, h menni fog 2 sorba primkósítani)
Forza.
Mirõl maradtál le! 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Így jó?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
No.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ennyi erõvel akkor a Gyûrûk Ura is egy szar volt?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(egyébként nem tudom, hogy csak elírtad-e, de itt nem a X és XII-rõl van szó, hanem az X-rõl és a X-2-rõl 😉
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Én már nem hiszek ezekben a díjakban, mind mögött lobbitevékenység/gazdasági érdek húzódik meg.
A TLOU olyan sekélyes, gyakorlatilag nulla sztorival rendelkezik, hogy az elképesztõ. Menj A-ból B-be, és vidd el a lányt. Ez a sztori. Már nem azért a húsz fillérért, de a BioShock: Infinite (ami egyébként nekem nagyon nem jött be) sztorija ennél százszor összetettebb és jobb, de még a Tomb Raider sztoriját sem érzem egy cseppel sem gyengébbnek!
Lehet szeretni a TLOU-t a hangulat miatt, vagy a két karakter miatt, de hogy a sztori olyan vérgyenge, hogy egy nap gondolkodás után komolyabbat teszek össze, az egészen biztos!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Legjobb játék, legjobb akció-kalandjáték, legjobb szinkronhang (Ashley Johnson), meg még 2, ami most nem jut eszembe. 😄
utána párszor a letépett darabot visszanyomkodva a maradványokra, azok is lejönnek simán
Forza.
Most komolyan mintha valaki egyenesen sportot ûzne abból hogy úgy kúrja rá azt a kibxxott matricát hogy minél jobban szétcsessze vele a doboz összképét.
És persze a PS3 játékok többségénél is így van.
A matrica pedig természetesen az a szupererõs ragasztóval felrakott típus amit csak úgy kell lebûvészkedni hogy meg ne sértsük a dobozt.
A Killzone 3-viszont meglepõ módon matricamentes... Akkor most hogy is van ez?
Amúgy nekem a Crysis már uncsi.
20 font alatt, hát nagyban függ tõle mi érdekel, de 20font az 7500FT, én használtan dobozos játékot vagy akár újonnan még 2-õt is kapnék....digitálisan?
Azt mondom egyik sem, hacsak nem valami über párszáz ft-os McDonalds-os ajánlat.
Onnan tudom hogy 7500, mert tegnap vettem 20 fontért (19.2 font egészen pontosan) egy steelbok-ot zavvi-ról és 7500-at volnt le.
Egyébként melyik játékot éri meg venni 20 font alatt PS Storeon ? Akció,Lövöldözõs kategóriába,Fantasy,Horror,SciFi,Robotos lövöldözõsek nem nagyon érdekelnek. Elõre is köszi.
Kár hogy nincsen HDD-m.
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10