PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
és bevallom a tlouval is szkeptikus voltam... de haver fiának megvette karácsonyra és mivel én vettem neki meg, mondta h bontsam fel nyugodtan és toljam le - így nekimentem és WOW. végigtolás után azt éreztem, h ez egy erõs cím, pár nappal (héttel?) késõbb pedig lecsapódott az élmény és nálam így 2013 legjobbja lett.
nálam. egy zombis játék.
WTF?! 😄
Forza.
szerintem se tizes a játék, hiszen valóban "csak egy zombis cucc", de egy jó játéknak nem is kell feltétlenül 10esnek lennie 😊
(aki meg nálam kevésbé rühelli a zombis témát, szvsz miért is ne dobhatna rá 9-10 pontot?)
Forza.
Még annyi hogy ma akarok rendelni PSN Feltöltõ kártyát,20 Fontosat (GP😎,ugye ha UK Accom van akkor a ProGamingShopból ezt kell rendelni,20 GBP ? És még annyi hogy van ott elég 20 font alatti játék ? Nem gondolok olyan nagy címekre hanem valami jó játékokra,bármilyenre (például How to Survive,Urban Trial Freestyle,stb)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
TLU-ban pont nem az, ha megnézed a belsõ tereket, mind egyforma koncepció, az összes craft-asztal UGYANÚGY néz ki minden pályán. :-D
Lent soroltam fel az érveket, hogy mitõl NEM 10 pontos egy játék, önmagában egy érv miatt nem lesz az.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
GT6 meg tipikusan az a játék, amelyiknél nem tudom, hogy mi csináljak. 8000 Ft-ért megérné ha azokat a hibákat amik nem tetszettek az elõzõ részben javították. Bár fõként a karrier mód az ami zavaró volt kicsit.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
@Totti: Nem azt mondom, hogy csak az egyik, vagy csak a másik pontszámot kell figyelembe venni, de azért el szoktam olvasni a felhasználók véleményeit is, nyílván ilyenkor próbálom kiszúrni a 0-1 pontszámot adó trollok véleményeit.
Másik példa: CoD Ghosts - kritikusoknál 60-70, usereknél 1,9 ?? 😄 Na azért annyira nem lett fos.
GT6 egy kibõvített GT5. Nekem legalábbis ez jött le belõle. Semmi kiemelkedõt ne várj tõle.
Metán 88% áll! Az nem jó??? miért? mennyitõl számít valami jónak?
Most nálunk az egyik üzlet 8000 Ft-ért adja a Gran Turismo 6-ot, ami nálam az az összeg aminél megfontolnám a vételt. A GT5 annyira nem jött be, mert a menürendszer rossz volt, a karrier kicsit unalmas, a zene valami borzalom és a standard/premium autók sem voltak a szivem csücskei. Ehhez képest a GT6-ról mit tudtok mondani? Megéri megvenni?
Az Uncharted-eket is nagyon szeretem.Tökéletes játékok,bár a 3.része túl amcsi lett már nekem míg a 2.része lenyúgözõ volt és nagyon hosszú.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
(példás hozzáállás, nyilván meg is lesz érte a jutalom 😄 )
Forza.
Szó mi szó nagyon erõsen túlértékelt JÓ JÁTÉK. Én maximum 80%-ot adnék rá. Az Uncharted 2 nyomában sem ér pl.. 😊 Jó jó tudom más stílus, de Naughty Dog...
Én azt gondolom, hogy a TLU egy nagyon jó minõségû, igényes játék, vannak benne kivételes elemek (szinkron, zene), de összességében ez messzen nem olyan tökéletes játék, mint aminek ki lett kiáltva. Felültették a hype train-re, és szegény ott is maradt.
Játékélmény tekintetében (leszámítva az azóta sokat fejlõdött 3D technikát, a grafikát, és egyáltalán a technológiát, ami általánosságban fejlõdött), ez a játék ugyanazt nyújtja, mint egy hasonszõrû kalandjáték 20 évvel ezelõtt. Mint egy Tomb Raider például.
Kõ lineáris játékmenet, nulla szabadsággal, ráadásul szarrá szkriptelve. Zéró, azaz zéró innováció, a játék egyetlen elemében sem mutat újat, újdonságot. Gyakorlatilag nulla történet, órákon keresztül unalomba fullad: menj elõre, keress cuccokat, néhány hullám zombi, majd megint bolyongj fél órát, miközben semmi nem tört.nik, lootolj, megint zombik.
Ezt már 1500-szor láttuk korábban.
10 pontot eleve nem kaphat olyan játék, amiben zéró innováció van, az nem lehet korszakalkotó, az már csak hab a tortán, hogy szerintem olyan se, amiben a játékosnak nulla a szabadsága, azaz, kõ lineráis.
Végig fogom játszani ennek ellenére, de megmarad számomra egy exkluzív címnek, ami tetszetõs volt, de soha nem fogom emlegetni olyan mérföldkõként, amilyennek ki lett kiáltva. egy Mass Effect-trilógia számomra minden elemében sokkal kiválóbb, mint a TLU.
Uff.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Van nekem is 6-os samum. Kétszer néztem rajta 3d-t. Sohatöbbet. Aktív3D csak plazmán jó. Vagy nagyon drága lcd-n.
Adversus solem ne loquitor
Hogy érted azt hogy Aktív Crosstalk ?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Csak nem azon a crosstalkos aktívszaron, amin õ fogja látni.
Adversus solem ne loquitor
Egyébként próbáltam a Gran Turismo 5 -öt 3D-vel (mivel 3D-re képes a játék és TV),nem rossz,mozi érzést nem annyira adja vissza mert mégis csak TV,de nem rossz,bár maga a játék a Gran Turismo 5 annyira nem tetszik,csak mentem 1-2 kört. Majd este,sötétben inkább Uncharted 3-at megpróbálom mivel az is 3D Compatible,illetve az Uncharted 3 Multiplayerre mennyire "él" ? Tehát sokan játsszák ?
De hogy témába vágjon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jó OFF vége.
Egyéb kérdés: ha PS Storeon van kb. 20 euróm akkor a PS 1 játékot letöltök (Storeból) az el fog futni a PS3-on ?