PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Noha azzal nem értek egyet, hogy jobb, mint a TLOU, abban egyetértek veled, hogy a tavalyi év egyik legalulértékeltebb címe. Még úgy is, hogy szerintem(!) sok mindenben visszalépés a Heavy Rain-hez képest. A legjobban azokat a negatív kritikákat bírom (ezek fõleg játékosok részérõl jön), hogy nem is játék, hanem interaktív film. Hát bazz! Úgy tûnik, hogy túl sok embernek van túl sok pénze és anélkül vesznek játékot, hogy tudnák mit vesznek le a polcról.
Lehet van ps4-e is.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
Ez szerinted mennyire érdekelte õt a ps3 topikban? 😊

@The Protector: Ps3-ra Dishonored-et pletykáltak, de a héten már biztos lesz az eu playstation blog-on hír a kínálatról.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

A hétvégén elõvettem - felbuzduvla a TLOU-n - megint az Odaát: Két lélek-et. Hááát, érdekes, hogy szerintem ez játék sokkal jobb, mint a TLOU, mégsem nyert egy fabatka díjat sem, semmilyen szinten. Sõt, még a rivaldafényt sem kaptam meg, amit pedig megérdemelt volna.

Valahogy sokkal egyedibb, mûvészibb az a játék minden bitjében, mint a TLOU, és mégsem.

Srácok-lányok, a világ menthetetlenül elkurvult.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

De van. Megint valami szar horror játék PS4-re. Homeland, vagy Outland, vagy Outlast, nem emlékszem. Valami ehhez hasonló ratyadék.

The Protector
PSplus pletyka nincsen még?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

1 óra 55 percnél járok, az 79%-ot jelent.

Hááát, nem tudom, az egész DLC-nek a legváratlanabb, és legaranyosabb pillanata az volt eddig, amikor

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ellie megcsókolta Riley-t. Az nagyon cuki volt, tényleg váratlan.

Ezt leszámítva viszont az a szál, hát nem is tudom, gyakorlatilag csak egy mozi, semmit nem kell benne csinálni nagyon kevés kivétellel.

DarkSector
Köszönöm meglett közbe, AUDIO-ban megtaláltam a MULTI_OUT-ot...😊
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kell, hogy kapj alapból ilyen piros, sárga, fehéret a PS-sel. Izé ilyen. #87381
DarkSector
Oks na most akkor jön a kövi kérdés, mivan ha nincsen kompozit? 😄

HDMI kábel volt aszsem alapon a dobozba...😄
de minnya megnézem még1x.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jah. Be tudod állítani, hogy HDMI-rõl menjen a kép és amonnan a hang. Sõt valami dual beállítás is van és ha néha azzal használod a hangot, néha pedig HDMI-rõl, akkor nem kell folyamatosan állítanod, hanem azt használja, ami éppen be van dugva.
n000rbi
Minden további nélkül menni fog a hozzá kapott kompozit kábellel.

DarkSector
Üdv, srácok, sejtem hogy a válasz az lesz hogy sehogy, de mégis megkérdezném, van mód rá, hogy ha ps3-on akarnék stereo hangot leválasztani, akkor ezt megtehessem valahogy?

HDMI-n menne a kép, és a hang rca (piros-fehér) ként jönne?

miezviz
nála volt, de nem is értem milyen fekete fehér tv-n játszott 😄

Kongy
miért engedted a gép közelébe?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

miezviz
sikerült, gyökér vagyok bocsánat.

miezviz
Történt egy kis baleset.
Haverom elállította a kép kimenetet ps3 on HD rol.
Most sehogy sem akar kép lenni, a régi csatlakozóval sem, mire állíthatta? Hogy tudnám újraindítani akár a gépet úgy, hogy visszaadja a gyári kimenetet?

Elõre is köszi

Nekem tetszett. Kicsit más a stílusa az Ellie-Riley szálnak, mint az alapjátéknak és habár sokkal rövidebb idõ alatt, de az õ kapcsolatukat is megismerjük. A végkifejletet ugye mindenki tudja, de akkor is jó volt még egy kicsit kalandozni a TLOU világában. Hogy miért isteníti mindenki annyira? Mert hozza azt a szintet, mint az alapjáték. Az egyedüli baja, hogy mindössze 2 óra kb.
Akkor miért istenítik ezt is annyira?

arty
dlc... 😊
én nem sokat várok tõle.

Forza.

Tegnap töltöttem le a DLC-t, s hááát, remélem, hogy ebben több spiritusz lesz, mint az elsõ egy órányi játék után, mert eddig nagyon halovány. 😞

Egy rész tetszett benne nagyon
Amikor a két kiscsaj bemegy a játékboltba, ahol mindenfél jelmezek, álarcok vannak, s ott ökörködnek. S ahogy Ellie kérdezi a koponyát, s amiket kérdez, az nagyon aranyos, és vicces. Meg emberi. Jól adja vissza egy 14 éves lány lelki világát

Ezt leszámítva viszont eddig meglehetõsen lapos és érdektelen.

Csibe001
En pont tegnap fejeztem be TLoU-t, s hatalmas jatekelmeny ahogy azt megszoktam Naughty Dogtol. S tortenete is megallja a helyet, nyilvan nem kell filmet csinalni belole de jatek tortenetnek siman jo. Teljesen vallalhato volt a befejezes (persze csak szerintem) bar sejteni is lehetett egy ideje, hogy valami ilyesmi lesz a vege. 😊
Alig varom a DLC-t.

arty
én is megvettem pár napja, de hétvége elõtt reménytelen 😞

Forza.

Jól teszed. 😊
Tovább fertõzöm magam: ma este töltöm le a Left Behind DLC-t. 😊

Huh, de szépen leírtad. 😊
Persze, hogy kimaradt sok minden. Ember legyen a talpán az olyan, aki minden játékkal játszott.
Nekem is ezért tetszett. Tényleg nem fekete vagy fehér inkább amolyan szürke vég...

Hiszen annyi mindenen keresztülmentek hogy eljussanak Salt Lake Citybe. Mindketten megjárták a külsõ és belsõ poklot. Az ember annak szurkolna hogy együtt maradjanak és tényleg egy amolyan apa-lánya karakterek legyenek. Ez meg is történik (a legutolsó chapterben Joel már tiszta apa módjára viselkedik) és örülnünk kellene de valahogy mégsem... Joel szeretetbõl tette amit tett, de elárulta a világot és Ellie-t is. Ellie feláldozta volna magát, de Joel semmissé tette az áldozatát, semmissé tette minden erõfeszítésüket azért hogy megmenthesse a lányt. A világ így gyómógy nélkül vegetál tovább úgy ahogy eddig is. A nagy-kép nem változott csak van 2(de az is lehet hogy csak 1) ember aki most boldog. Joel viselkedésében ráadásul (szerintem) egy kis kisajátítás is van a végén, ami fleg az utolsó chapterben érzõdik .Ellie most már az övé de mi mégsem vagyunk boldogok. És Ellie se. Nekem az jött le hogy gyanakszik, és Joel a végén az arcába hazudik megcsúfolva azt a mérhetetlen bizalmat ami ezalatt az egy év alatt kiépült köztük. És talán lerombolta is ezt bizalmat mert szerintem Ellie érzi, hogy valami nem stimmel és bár ennek hangot nem ad de szerintem ezután érezni fogja hogy valami nincs rendben... Lehet így élni ebben a világban?

Én ezt éreztem a játék vége után.
szerintem is last of us best jelenleg. half life 2 nél éreztem hasonlót.
Tinman
Dark Souls 2

Zavvi-s elõrenedeléshez járó képregényt keresek vásárlás céljából!

P.ü.!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Nem is kell, hogy egy-egy ponton nyújtson kiemelkedõt, sõt, a nóti játékait pont azért szeretem, mert összhatásában tud kimagaslót nyújtani, aminek elõfeltétele, hogy kiegyensúlyozott legyen legalább graf/art/storytelling szinten.
De nem tökéletes játék a TLoU (AI, szkriptelési zavarok). Ráadásul van nem kevés játék, amik legalább ennyire, vagy jobban szórakoztam úgy, hogy sok tekintetben(fõleg grafban) messze-messze elmaradnak a TLoU-tól. Akinek ez minden idõk játéka, annak biztosan kimaradt jó sok minden a videójátékok elmúlt 30 évébõl. Nekem is pótolni kéne még jó sok mindent.

Adversus solem ne loquitor

De uyeg azért olyat mondanak, hogy valakinek nincs ízlése, vagy rossz ízlése van!? 😊

Nahh, szumma szummárom, második végigjátszás után (is) azt gondolom, hogy tisztességes iparosmunka, két nagyon jó karakterrel, azonban semmilyen elemében nem nyújt kimagaslót a játék, olyat, amit ne láttunk volna korábban.

A sok szar közül, ami elárasztja a piacot ez a minõségében kiemelkedik, de az igazán kiváló, korszakalkotó játékoktól elmarad.

8 pont

Mindenkinek más az. Nekem ez. A legnagyobb hülyeség valaki ízlését megkérdõjelezni.
Azér ez a játék messze van a beszt géjm evör-tõl! 😊

arty
Jol osszefoglaltad 😊

Mondjuk ehez az is kell, h az ember ne ugy jatsza h marpedig az egy szar (lesz).

Forza.

Az, hogy erre senki se számított.
Lehetett volna valamilyen szomorú befejezés, esetleg happy end. Azonban egy ilyen, hogy Joel inkább megmentette Ellie-t, ezzel lehetetlenné téve az ellenszer kifejlesztését és emellett még hazudott is neki, annak ellenére, hogy Ellie hajlandó lett volna feláldozni magát, eléggé egy WTF dolog. Nehéz eldönteni, hogy most ez jó vagy se és az ismerõsökkel is jó téma volt és mindenki azt mondta, hogy csak ült és nézett ki a fejébõl a játék vége után. Örültem, hogy Ellie megmenekült, valószínûleg én is ezt tettem volna Joel helyében, de akkor is azért ott motoszkál az agyam hátsósarkában, hogy ez mégse happy end és azért ez még sincs így jól. Nah, ezért.
Nahh, végigtoltam.

Az utolsó dialógus így néz ki:

Ellie: Esküdj meg, hogy minden igaz, amit a Fireflie-okról mondtál.
Joel: Esküszöm.
Ellie (könnyes szemmel): Ok.
Snitt

Joel hazudott, oké. Nincs több immunis ember, megkedvelte Ellie-t ezért mentette meg. De ezt nem mondta meg Ellie-nek, s Ellie nyilván kurvára arra várt, hogy azt mondja neki Joel, hogy szereti õt.

De ebben most mi olyan kurva nagy befejezés van?

n000rbi
Én a TLoU-ról beszéltem, ahogy Te is abban a kommentben, amire válaszoltam. Viszont ez már Heavy Rain, amirõl most szó van 😄

Amikor Shelby áll az órásnál, és megisszák a piát, majd az öreg hátramegy, akkor amikor az öreget leütik, Shelby kint áll..És csak akkor rohan hátra, amikor az öreg már véres fejjel fekszik a földön.

n000rbi
Ezt most nem értem. Ugye nem másféle befejezést vársz? 😊

Természetesen nincs több gyilkos. Amúgy szerintem a történet sántít az órás jelenetnél, szerintem ott nem történhetett az és úgy, ahogy a végén kiderül. Miután vége lett a játéknak, betöltöttem azt a chaptert, megnéztem mindent figyelmesen, s szerintem ott kicsit sántít a sztori.

Most játszom ismét, már a játék utolsó harmadában vagyok, most csináltam meg a "teles részt", így újabb esélyem lesz, hogy ne csak ennyi legyen a vége. hogy snitt és ennyi! 😊

mostmár magyar accal is lehet 2-es régiójú játékokat neten játszani? elfogadja az online passokat?
Még pár évvel ezelõtt elolvastam a játék sztoriját, úgyse lesz soha PS3-mam alapon. Aztán volt is meglepetés, mert úgy emlékeztem, hogy azt olvastam, hogy Norman a gyilkos. Néztem is nagyot, hogy Shelby az. 😄

Na nem úgy értem,hanem amikor véletlen elolvastam a spoilert akkor mondom így nem lesz érdekes,végén a Shelby-t csukják le meg minden,igen a gyilkos mindenhogy Shelby,de én azt hittem hogy úgyis lesz vége hogy Shelby -t csukják le,de nem,és ezért érdekes,szóval ha olvasod is a spoilert,nem mindig számít mert többféleképpen vége lehet. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

The Protector
Ezt hogy érted,hogy több gyilkos van?
Shelby ölte meg a gyerekeket és Shelby volt az aki több felnõttet is elintézett a próbáival.Meg akarta tudni vane mindent feláldozó apa a világon.
Amúgy nekem shelby volt a kedvenc karakterem.Hatalmas pofon volt mikor kiderült õ a gyilkos.Én összejöttem Shelbyvel az anyukával is😊A zárójelentben elátkozott és ráköpött a sírjára.😊

A Beyond two souls sztem harmatgyenge lett a HEavy Rainhez képest.A HEavy lett túl jó,amúgy eddig aki ismerõsõm játszott vele mind imádta a beyondot is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Totti5
science-fiction action thriller

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Nem igazán sci fi, inkább misztikus.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Értem,meg az már kicsit olyan "scifi" amit én annyira nem szeretek.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222