89387
PlayStation3
  • Kongy
    Nem tom én játék közben nem a SS hangját figyelem, hangfalam úgyis elnyomja...
  • SlickAdam
    üvöltö szelek
  • Evoluti0N
    Nem tudom. Nekem a Slim lemezolvasás közben is még mindig sokkal halkabb, mint a gépem alapjáraton.
  • The Protector
    A slim is elég hangos sávváltásnál de az ss bazári műanyaga méghangosabb,de szerintem nem vészes.

• Totti5
    Hogy halk lenne? utca végéből hallani ahogy olvassa azt a nyamvadt lemezet a blrúréj mechanika.
  • TomStorm
    Nekem is Super slim volt.Design-ra nem volt gondom vele,lapos volt könnyű meg nekem bejött ez a felül tárazás lemezzel.
    Halk és nem melegszik ezenfelül megbízható
  • Kongy
    Na igen, a PS3 fat szvsz a PS4-nél is szebb.
  • Moby
    >Egy kérdés: a "nosztalgiázás" okán szeretnek sokan fat-et keresni?

Igen. Vagyis nem nosztalgiázás, hanem mert az szép. Csak ahhoz érteni köll valamicskét hozzá, mert már főleg leharcoltak vannak, nehéz jót kifogni (azokat már nem nagyon adják el). A slim jó, mert megbízható, olcsón van, stabil,stb, csak abból is a 25XX, vagy afelettit kell venni. Recseg-ropog kikapcsolás után, kínai fosjátékműanyagból van, de összvissz ennyi a gyíkja. A superslim meg egy határ szar minden szempontból.
  • Kongy
    +1

Nekem SuperSlim van, de tényleg egy szutyok a felépítése. Az a bluray behelyezés a halálom... Már megszoktam amúgy, de förtelmes az egész. A Slim még minőségi volt.
  • SlickAdam
    +1
  • Totti5
    Superszart ne vegyél, elmúlt generáció legócskább gépe s kurva drága ahhoz képest hogy milyen hulladék a szerelése, anyagok, és technológiája.

Csak is SLIM-et vegyél!
    Egy kérdés: a "nosztalgiázás" okán szeretnek sokan fat-et keresni? Mert hirdetésekben láttam nem egy helyen, hogy csak ilyet akarnak, miközben valahogy logikus lenne, hogy megvegyem pl. a superslimet, amiben alapból nagyobb a vinyó + gyártástechnológia javulása miatt kevésbé melegszik, mint az első széria.
  • n000rbi
    Grat, nekem is egy ilyen 80-as szolgál, immáron hatodik éve, hibátlanul ;)
  • Moby
    Hát ilyenre csinázták.
    Valami gyík minddel van (karcmágnes/ropog/kínaifos).
  • Kongy
    PS4 egyik fele dettó. Egy törlés után tiszta karcos... De ugyan így a PS3 és a PS2 Slim fényes felületei is...
  • Totti5
    1szer töröltem le az X1et, de már hót karcos és VONZA a port :((( aki kitalálta ezt a fényes szart az ott rohadjon meg. Ettől nem lesz elitista, sem nem szép, csak szopás a köbön az egész. Nézek valami fóliát rá, mert ez így nem állapot, aztán be lesz bugyolálva mint a telefon, mert az is természetesen FÉNYES a teljes hátlapja, de arra azonnal tettem fóliát. Remélem van valami X1re is.
  • arty
    matt műanyag > fényes műanyag :P
  • Moby
    Abból a 60-as szériából sajnos sohasem készült normális változat, szóval abból maximum a házat lenne érdemes megvenni (bár vannak működő példányok, deeee...) :(
  • SlickAdam
    en annyit tudok, hogy a legelsö 60-as, memkari olvasos, backward kompatibilitis szupersajni gepem volt a legszebb. az azt követö 40-es mar "müanyag fos" volt a csak siman rafestett Playstation 3 felirattal, jol megcsonkitva, ...

en az elsö, fekete fat PS2-est tartom a legszebbnek.:)
  • arty
    azt varhatod :)
  • Moby
    15 SKU volt a fatből...nincs ilyen, hogy "A FAT"-ek, amik beszartak. Volt belőlük 90/90-es, na azokkal volt gond bőven, meg volt 65/90-esek, és a végén voltak 65/65-ök, amik az RSX-et tekintve megegyeztek az első sorozat (20xx) slimekkel (bár azokban a cell már 45-ös volt, de soha nem a cell volt a problémás).
    Na ez egy 65/65-ös a fat világ végiről (CECHLx). Amúgy 80-as, de ez semmit nem számít.
    De nem is ez a lényeg, hanem a tény, hogy ez a valaha gyártott legszebb konzol. Ez egy iparművészeti műremek, pláne az ezt követő kiadásokhoz képest.
  • SlickAdam
    bar 40-esnek tunik, az mar kakasabb volt.
  • SlickAdam

attol eltekintve, hogy szepen beszartak a fat-ek.... ezek meg minosegi masinak voltak. ugye made in japan?
    azt, hogy olvasd el a kormányrendeletet, amit beírtam
    Attól még beszopja a magyar sony, ha esetleg bemegyek a fogyasztóvédelemhez. Hiába filléres téma, bassza az igazságérzetemet.
  • Moby
    lol

/na ezért jó, hogy fogalmatlanok a userek. Így maradnak meg a jó cuccok parlagon, olcsóért :D
  • davidka003
    Régi hangos megbízhatatlan fat.
    Kellene a kutyának ilyen.
  • Moby
    Te otthagytad volna?

• Moby
    érdekelt a puppeteer... :D

/találtam egy kívül-belül patika állapotú fatet, amilyet már rég láttam. Éshát ha már a ps4 igc-be szart sem tud tenni a sony, legalább ne vesszen kárba az előfizu.
  • SlickAdam
    what? minek? :D
  • davidka003
    De az a MS.
    Ott azért eléggé korrekt az ügyintézés. Sony szarik az egészre. Kb úgy vannak vele, hogy beszoptad gyökér.
  • Totti5
    Én máig odavagyok, hogy ANGOL support 15 perces chat diszkurzus után szó nélkül visszautaolta a pénzemet 1 órán belül amikor ugyan így be lett kapcsolva az autómata magújítás ( vagyis benne volt az OLVASD el te gyökér a szbabályzatot-ban, amit nyilván sosem olvasok el... ) egy hónapos Xbox music próbaidő után.
  • Moby
    No, megvan a 11.(?) ps3-am is. Nem tudok elszakadni ettől a generációtól
  • arty
    mit nem tartott be? te voltál figyelmetlen és sajnos ők ezt rendesen ki is használták :(
    213/2008. (VIII.29.) kormányrendelettel teljesen ellentmondó az egész. Nem tudom elhinni, hogy ha van magyarországi képviselete a cégnek, akkor nincs kötelezve, hogy betartsa ezeket.
    Jött válasz, röhögök :D Ez vagy valami kretén, vagy nem teljesen magyar. Nem tudom elhinni, hogy egy hivatalos PS képviselet ilyet odaenged e-mailt írni a géphez.
    ---------------------------------
    Jó napot kivánok,

Az automatikus megújitást ki kapcsolhatjuk, de a most létezö le kell járjon arra a pénzt nem utalja vissza a Sony Playstation senkinek sem,mert felvan az tüntetve az ingyen kapott kód hátoldalán a 14.ik pontnál ez okból nem is utalnak vissza pénzt mert ök tájékoztatják a felhasználokat arrol ,hogy automatikusan hosszabbitja az elöfizetést. Azt ön is beállithatta volna a kód aktiválásakor, hogy ne legyen automatikus.

Ahhoz,hogy az automatikus megújítást kikapcsoljam szükségem lenne ,az email címre amivel regisztrált és születési dátumra ami a fiókra van regisztrálva.

Üdvözlettel
  • DarkSector
    :D
    van itt pause tudtommal
  • El Gigante
    Erről az angolról jut eszembe hogy nekem sok játékból hiányzik a stop funkció, hogy legalább időm legyen lefordítani amit nem értek!. Kivétel a Mass effect, ahol megnyomom a ps gombot akkor nem veszi el a képet, van időm lefordítani!
  • DarkSector
    jaja, asszem hagyom inkább. :)
  • Moby
    Angoltudás nélkül nekiállni sem érdemes.