PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
@The Protector: Ps3-ra Dishonored-et pletykáltak, de a héten már biztos lesz az eu playstation blog-on hír a kínálatról.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Valahogy sokkal egyedibb, mûvészibb az a játék minden bitjében, mint a TLOU, és mégsem.
Srácok-lányok, a világ menthetetlenül elkurvult.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hááát, nem tudom, az egész DLC-nek a legváratlanabb, és legaranyosabb pillanata az volt eddig, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt leszámítva viszont az a szál, hát nem is tudom, gyakorlatilag csak egy mozi, semmit nem kell benne csinálni nagyon kevés kivétellel.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
HDMI kábel volt aszsem alapon a dobozba...😄
de minnya megnézem még1x.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
HDMI-n menne a kép, és a hang rca (piros-fehér) ként jönne?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Haverom elállította a kép kimenetet ps3 on HD rol.
Most sehogy sem akar kép lenni, a régi csatlakozóval sem, mire állíthatta? Hogy tudnám újraindítani akár a gépet úgy, hogy visszaadja a gyári kimenetet?
Elõre is köszi
Egy rész tetszett benne nagyon
Ezt leszámítva viszont eddig meglehetõsen lapos és érdektelen.
Alig varom a DLC-t.
Én ezt éreztem a játék vége után.
Zavvi-s elõrenedeléshez járó képregényt keresek vásárlás céljából!
P.ü.!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De nem tökéletes játék a TLoU (AI, szkriptelési zavarok). Ráadásul van nem kevés játék, amik legalább ennyire, vagy jobban szórakoztam úgy, hogy sok tekintetben(fõleg grafban) messze-messze elmaradnak a TLoU-tól. Akinek ez minden idõk játéka, annak biztosan kimaradt jó sok minden a videójátékok elmúlt 30 évébõl. Nekem is pótolni kéne még jó sok mindent.
Adversus solem ne loquitor
A sok szar közül, ami elárasztja a piacot ez a minõségében kiemelkedik, de az igazán kiváló, korszakalkotó játékoktól elmarad.
8 pont
Mondjuk ehez az is kell, h az ember ne ugy jatsza h marpedig az egy szar (lesz).
Forza.
Ellie: Esküdj meg, hogy minden igaz, amit a Fireflie-okról mondtál.
Joel: Esküszöm.
Ellie (könnyes szemmel): Ok.
Snitt
Joel hazudott, oké. Nincs több immunis ember, megkedvelte Ellie-t ezért mentette meg. De ezt nem mondta meg Ellie-nek, s Ellie nyilván kurvára arra várt, hogy azt mondja neki Joel, hogy szereti õt.
De ebben most mi olyan kurva nagy befejezés van?
Na nem úgy értem,hanem amikor véletlen elolvastam a spoilert akkor mondom így nem lesz érdekes,végén a Shelby-t csukják le meg minden,igen a gyilkos mindenhogy Shelby,de én azt hittem hogy úgyis lesz vége hogy Shelby -t csukják le,de nem,és ezért érdekes,szóval ha olvasod is a spoilert,nem mindig számít mert többféleképpen vége lehet. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Amúgy nekem shelby volt a kedvenc karakterem.Hatalmas pofon volt mikor kiderült õ a gyilkos.Én összejöttem Shelbyvel az anyukával is😊A zárójelentben elátkozott és ráköpött a sírjára.😊
A Beyond two souls sztem harmatgyenge lett a HEavy Rainhez képest.A HEavy lett túl jó,amúgy eddig aki ismerõsõm játszott vele mind imádta a beyondot is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222