PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
attól még, hogy karcos a lemez, perfektül fog mûködni 😊
mély karcok ettõl tuti nem lesznek!!

(de ha még lennének is, MM-ben ezeré'(?) felpolírozzák)

Forza.

Sippie
na szuper, akkor lesz egy fölös utam, utána meg mehet a kukába... de hogy mi az anyjáért jött ki a helyérõl. Azon is filózok hogy lehet utánfóliázták, mert az is olyan érdekes, el van választva ott ahol a tokot nyitni lehet. Na mind1, végülis 3800 Ft-ért mit várt az ember 😄
arty
sajna jártam már így 😞(
amikor én eladok egy játékot (használtan): mindig becellukszozom a lemezt a helyére - pont a hasonló balesetek ellen

Forza.

Sippie
Komolyan? Másnak lesz, nem nekem, így nem akartam kibontani és megnézni.
arty
eléggé 😊

Forza.

Sippie
Angliából jött bontatlan játéknál a lemez nincs a helyén, hanem lötyög a tokban. Mennyire sanszos hogy szétkarcolta a lemezt ez a "manõver" ?
samsung123
Nincs jaja, pedig így is joker füles, de úgy aztán nem lenne jobb tõle, szó szerint. Mindegy igy must buy😊 (lesz)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Moby
Nincs sajnos. Nem is értem miért<#rolleyes>

Adversus solem ne loquitor

samsung123
jaja, a pulse nagy elõnye pont az mit írsz, lehet az legjobb optimálisabb. Az új PS4 fülesen lesz ugyan így analóg? (najó utánanézek 1perc alatt)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Moby
Nem túl jó megoldás ez, mert egyébként is szivolázza a kontroller akksiját mint a barom. Ha valakinek már van egy vezetékese, az oké, de ha venni kéne, és ilyen mindencélrajót, én bizony a kérdezõ helyében vennék egy sony pulse-t. Az ugyanis ha akarom vezetékes, ha viszont azt akarom vezetéknélküli bármilyen analóg forrással is, nem csak playstationökkel, ha van az adott eszközön egy powert biztosítani tudó usb kapu, mert az usb-s adójának van analóg bemenete, olyankor az usb-t csak táplálásra használja, azaz akár egy hifire is köthetõ vezeték nélkül egy usb-s töltõ segítségével (vagy xboxra, vagy bármi). Emellett használható vezetékkel kézikonzolhoz/bármihez, és playstationökhöz usb-vezetékmentesen.

samsung123
Hmm, lehet tényleg szerencsés vagyok, de SteelSeries fülessel próbáltam(nagy fület körül ölelõ) és hangos volt! Sose írok tapasztalat nélkül, de lehet igazad lehet, mert vannak gagyi fülesek amik érzéketlenek a magas ellenállsuk miatt is.

ui: PS3 gyári fülesem(elsõ szériás) PS4-nél több az lapzaj mint PS3-on volt vagy PCn, de a ps4 menü alap zenéje már elnyomja, kiszûrhetetlenre majdnem, játék alatt se jön át, de tény hogy van egy pici, igazad volt.

Mitõl is igazán jó a The Last of Us.

Moby
Igen, ez az elméletben így van, a gyakorlatban viszont olyan rohadt halk a kontroller kimenete, hogy az a fülesek nagyrészével csak a bosszúság lesz. Valami kis ellenállású fülessel talán oké, de azt meg úgy kell összevadászni.

samsung123
PS4 kapcsoltba jó hír az, hogy mindenféle fület (3pólusú jack, de átalkitóvál még két külön ágasat is) hozzá tudsz csatlakoztatni, és gyakorlatilag vezeték néküli lesz, a kontroller miatt. Ps4 nélkül, válsz egy jót, és az késöbb is jó lesz PS4hez még ha most nincs is Neked, így szinte korlátlan a mozgástered, csak a mostani xbox és ps3 hoz kell igazodnod.

blackfire001
Valamint maximum 30E-ig mennék el. Viszont persze ha ár/érték arányban kiváló, akkor 20 ezres, vagy az alatti is bõven megteszi. Cél, hogy a lehetõ legolcsóbban, és érték arányában a legjobban jöjjek ki. 😊
blackfire001
PS3-hoz, PC-hez, Xbox360-hoz, valamint telefonhoz használnám. PS4-em nincs.
shaddam
Nekem évek óta egy turtle beach px5 van. Utazáshoz kicsit nagy (bár láttam már pár holdkórosnál hasonlót), de telefonra, vitára bluetoothon faszán ráköthetõ. A ps4 chateléshez kell egy kis kábeles átalakító, amíg nem jön a bluetooth frissítés

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

blackfire001
"Melyik fülest ajánlanátok? Olyat szeretnék, aminek jó a hangzása, és van mikrofonja is. PC-hez, és Telefonhoz is szeretném használni pl utazás során.
Az se hátrány, ha Xbox360-hoz is jó.
Tudtok segíteni? 😊
Eddig a PS4-es új Headsetre gondoltam, de nem tudom megéri-e.. biztos van jobb is. Kérlek segítsetek. 😊 "
Kongy
Ez tök jó, és milyen jó áron ! 😮

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Köszi! 😊

Még azért várok válaszokat.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

metal gear solid

arty
a HM tényleg jó, magam is végigvizsgáltam az end credits-ig 😊

(miután mást sem olvastam róla, csak imádó ömlengést... s ezesetben csatlakozni voltam kénytelen: remek cucc!)

Forza.

Azt kihagytam hogy, Uncharted 3,GTA 5 ezeket játszottam,meg a két játékot amit elõbb leírtam azt pedig PC-n játszottam.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Jó Reggelt!

Valami játékot szeretnék hamarosan venni PlayStation 3-ra,legjobban valami akció érdekelne,horror,scifi és fantasy elemek ne legyenek benne (olyan Hitman-os,Splinter Cell féle érdekelne legjobban de ezeket már játszottam),és max 25 euró legyen. (kiszállítási díj nélkül 25)
Elõre is köszi.

😄
Kongy
Én is. De csak miután elmerültem a Mercenary Kings nevû remekmûben, és toltam a kihagyhatatlan Hotline Miami-val is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem semmi az a Pes14.Játszanám reggeltõl estig😞
Totti5
A MotoGP13 pl rettentõ gyenge, a többi nagyon rendben van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ebben mi a gyenge? Hogy nem fps egyik sem? Nincs vér meg rpg?
Ehh....

Sly kurva jó, pes kategóriája legjobbja de legalábbis fifa szint.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

n000rbi
Minden topikban elmondod, legalább egyszer (de a ps4-esben azt hiszem kétszer is kifejtetted a nemtetszésedet😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nagyon gyenge

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

The Protector

PS4 – Mercenary Kings
PS3 – Sly Cooper: Thieves in Time
PS3 – PES 2014
PS Vita – Hotline Miami
PS Vita – MotoGP 13

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Ment pm.

igen érdekelne😊 esetleg csere valamelyikre ezek küzül?: Brink, Star Wars Force Unleashed, The Simpsons Game. Ha nem akkor milyen árra gondoltál?😊
arty
Motorstorm 2-3, Midnight Club LA

Forza.

n000rbi
Szia, nekem van egy Ultimate, ha gondolod 😉

blackfire001
Melyik fülest ajánlanátok? Olyat szeretnék, aminek jó a hangzása, és van mikrofonja is. PC-hez, és Telefonhoz is szeretném használni pl utazás során.
Az se hátrány, ha Xbox360-hoz is jó.

Tudtok segíteni? 😊
Eddig a PS4-es új Headsetre gondoltam, de nem tudom megéri-e.. biztos van jobb is. Kérlek segítsetek. 😊
Tibi7
Sima platinum kiadás.
köszönöm a válaszokat, ultimate? mert akkor lehet érdekelne😊
The Protector
NFS The run.Ex cím:Motorstorm összes,Grid(de csak az 1.része),

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
+1

Én is több 100 órát öltem bele anno, és nem bántam meg! 😄

Tibi7
Van egy eladó Burnout Paradise-om. Vagy 3-szor végigtoltam, annyira adja 😊
LeventeV
Grid 1, Midnight Club Los Angeles, Dirt széria, NFS Hot Pursuit.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Kongy
Need for Speed Rivals, Motorstorm játékok. Esetleg Burnout Paradise. Ezek garantáltan árkád játékok 😄

tudtok ajánlani egy jó autós játékot ps3-ra gt-n kívül? az nekem túl szimulátoros...
Az emberek nagy része - így a játékosok nagy része is - kõbunkó. Sokaknak attól játék a játék, hogy lövöldözni kell benne, meg kardozni, és ha az nincs, akkor már interaktív mozi. A Beyondban te irányítod a csajt, te mész jobbr-balra, mozgatod a sticket, ugyanúgy gombokat nyomkodsz, mint mondjuk a TLOU-ban. Én utóbbit semmivel sem éreztem kevésbé interaktív filmnek, mint a Beyondot.

Egy játék nem attól lesz játék, hogy hány gombot kell közben nyomkodni, hanem attól, hogy te irányítod benne azt, hogy mi történik, s attól, hogy mindez szórakoztat.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Az elsõ végigjátszás után én is így éreztem. Most viszont, a második vége felé úgy gondolom, hogy jó döntés volt dramaturgiai szempontból. Ha lineárisan mentünk volna idõben, akkor unalmas lett volna, hogy elõször a kis Jodie-val játszottunk volna pár órát, majd a kislánnyal, utána meg a tini csajjal.

Illetve, az idõbeli ugrálás szerintem jól kifejezi Jodie zaklatott lelkivilágát is, az élet, és az élet utáni "élet" dualizmusát, a kettõ közötti átjárást. Ad egy plusz lüktetést, vibrálást a játéknak, ezzel is jelezve talán, hogy ez nem egy konzerv téma, hanem egy olyan dolog, ami nem szokványos.

Viszont, valami elképesztõ antipatikus amúgy nekem Jodie (mármint Ellen Page), egy rém rusnya csaj, a játékban is. Egy kicsit csinálhatták volna csinosabbra.

a.carkey
Egy hülyeség volt szerintem benne, hogy össze-vissza kalandoztunk a történetben.

A medve nem játék.

Ez a #87880 hozzászólásra ment.