89387
PlayStation3
  • Szabeebmx
    Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy GTA 5 játszása közbe egyszer csak lefagy a gép. Mai nap többször is megadta magát. Eredeti a játék is és a géphez se lett hozzá nyulva. Eddig még nem csinált ilyet. Kb fél éve vettem Euronicsban és 500 GB-os superslim . Mitől lehet? Köszönöm előre is a segíitséget.
    Üdv Szabi!
    hm, 9.98-ért meg van Fight Night Championship.
  • davidka003
    Beyond: Two Souls PS3 £13.98
  • DarkSector
    Nyomatékosan alávonásokkal. :D
  • arty
    ps3-ba _BÁRMILYEN_ 2.5"-ös (notebook) hdd jó
  • Renjike
    ilyen megfelelne?
  • Renjike
    Van 360 és PC is . Inkább az exkluzív címek vonzottak de sajnos Beyondra nem jutott pénz :( Ellen Page
  • arty
    dx.com-ról 5$ egy hdd keret
  • arty
    hardveraprón valami olcsó, kicsi, garis példányt :)

(hacsak nem tervezel psn+-ra előfizetni és MINDEN játékot berántani... lemezesdihez elég egy 60-120 gigás is. hdd keret opcionális, anélkül eléggé lötyöghet a hdd a helyén, ki kell ékelni - ami igy viszont ingyen van ;) )
  • Tibi7
    Ha szeretne, úgy az igazi, de ha egy helyen áll a gép, akkor a nélkül is elketyeg.
  • Kongy
    Igen + kell hozzá pár ezerért beépítő keret.
  • Tibi7
    Ahol a legolcsóbb :D Mindenesetre én az elérhető árú western digital-t, vagy a seagate-t javaslom. Én pár hete vettem páromnak egy 500GB-os western digital-t itt pesten, 12500Ft körül volt compker-ben. Jómagam már 3 éve nyúzok egy ilyet, és tökéletes állapotban van.
  • Renjike
    Még 1 kérdés hol érdemes HDD-t venni? 12Gb modellem van de erre nem fér rá még a God of War Origins sem .
  • DarkSector
    Rittyó Silent Hill HD-t akarunk!
  • Renjike
    Király ! :)) Meg is szerelem mindjárt .
  • Kongy
    Akkor jó! Ezesetben csak csinálnod kell egy USA accot, USA címmel..stb, és ott simán beaktiválhatod.
  • Renjike
    2016 :) de szerintem usa régióhoz vannak kötve :/
  • Kongy
    Azok valszeg nem is fognak működni, mert már lejárt a beváltási idejük.
  • Renjike
    Sziasztok! Vettem egy gépet és egy God of War Sagát de letöltős kód a két psp epizódhoz nem szeretne működni . (Magyar regisztrációm van)
  • Bil Ur Sag
    Szia!

Megmondom neked az igazat, hogy fogalmam sincs. Én is kéz alól vettem anno, így nem mernék rá megesküdni, hogy nem volt. Éppen ezért is csaptam hozzá még játékokat, mert maga a gép már lassan egy matuzsálem. A játékokat meg nehéz eladni nélküle. A listáról lemaradt amúgy még:
    Mlb The Show 12
    Ratchet And Clank - Tools Of Destruction
  • DarkSector
    Aha.
  • DarkSector
    Itt is thx, vagyi a boxal megegyezik végülis a tudása dvd videó ügyben nem?
  • Totti5
    Persze hogy az, így a legkönnyebb elintézni. Te amúgy játszottál FN játékokkal? én szívesen beszélgetek róla. Miért kell lenézni egy játékot azért mert sport és mert nem darálda?
  • arty
    régiók: dvd r2, bluray B
    másolat megy, ha pl régiomentes akkor mindegy - viszont a cinavia védelmet "ismeri" (ha te nem, akkor guglizz utána)
  • Kongy
    Okcsá.
  • Totti5
    Miért nem? csak X360 és PS3ra van. Állejtős grafika, brutáis fizika, hosszú, tartalmas karrier és játékmódok. A box mint esszenciája benne van. Semmiben sem gynegébb minőségű játék mint egy Uncharted.
  • Kongy
    Én csak itthon vásárolt eredeti blu-ray-t meg dvd-t próbáltam, azokat lejátssza. Nem tudom NTSC-t lejátszik-e. Írott DVD-t is lejátszik.
  • Kongy
    Semmi, csak épp nem a legfőbb vonzóereje a PS3-nak.
  • DarkSector
    Srácok a PS3, dvd filmekben miket játszik le? Eredeti , másolt, usa, europa?
  • Totti5
    Mi a baj a Fight Nightal?
  • The Protector
    Hát igen.Nekem mind meg is van.Ő csak FIFA,PES meg Fight Nightal játszik,nekem meg majdnem az összes ex cím megvan.
  • Kongy
    Fight Night..... XD LOL. Ha még God of War lenne megérteném, vagy Uncharted. :D
  • The Protector
    Kurvára utálom az ingyenélést,azt,hogy az én cuccaimmal baszakodik,utálom 2naponta kiresetelni a gépemet mert ő katódos tv-n én meg HD tv-n játszok.Utálom azt,hogy szétbassza a rendszert,igen lefagyasztja a gépet és hogy felelőtlenül bánik vele.

Mondtam neki vegyen warezboxot.
    Amúgy a játék a fight night champion.
  • a.carkey
    Melyik az a játék?
  • arty
    melyik miatt? :D

(1 játékért miért nem adod kölcsön a tiéd? ;) )
  • The Protector
    A gép az FAT ugye?Volt valaha javítva?
    Még egy kérdés,játékok nélkül olcsóbb lenne?Faszkalap tesóm akar ps3-at venni egyetlen egy játék miatt.
  • federer880402
    Sziasztok!

PS3-as Pro Evolution Soccer 2014-hez keresek online hozzáférést. A játék UK-s, Store-ról letöltött. Előre is köszönöm!
  • Bil Ur Sag
    Sziasztok! Eladó egy 40 gb playstation alapgép az alábbi játékokkal:
    - Motorstorm - apocalypse
    - Little Big Planet
    - Infamous
    - Gran Turismo 5 Academy Edition
    - God Of War 1-2 (collection)
    - Motorstorm
    - Motorstorm - Pacifict Rift
    - Resistance - Fall Of Man
    - Resistance 2

A játékok kiváló állapotban vannak, gyűjteményből valók.

Az egész ára: 30 ezer ft.
  • Moby
    Ez a puppeteer valami csodálatos. Kényszerítenem kellett magam az abbahagyásra
  • Akey
    Eladósorba került néhány PS3 játékom: link