89387
PlayStation3
-
Freedy #77209 Garanciás volt még a gép? -
#77208 Piros halál. Forma1-nél fagyott, és Exit Game paranccsal kiakartam lépni, de megfagyott. Aztán ha jól gondolom kikapcsoltam, majd be, és egy idő múlva megjelent ez... Először azt hittem, semmi komoly, de nem... nem tudtam vele mit csinálni... de ez a piros halál azóta is kisért... mármint van olyan, mikor rámegyek az Exit Game parancsra, egy nagyon kis időre beugrik a piros háttér... mondjuk negyedmásodpercre... -
zoli0415 #77207 Köszi megvan.:D igen nem kaptam dobozt. És kiváncsi voltam hogy úgy adták amit írtak. mert 80-gigásnak írták és annyi. (Ugye ezt kell nézni :D Free Space 56Gb / 74 GB) -
#77206 Ciki lenne, ha egy diagnosztika teszt hazavágja :D
Azt hogy hánygigás esetleg a system settingsnél ... Meg a dobozon bár gondolom az nincs meg, különben nem kérdeznéd:D -
zoli0415 #77205 Hello valaki meg tudja mondani hogy hol lehet megnézni hogy hány gigás a ps3-mam? . Ja és még valami kipróbáltam ezt a Fan test-et attól ugye nem lesz semmi baja a ps-nek? -
Freedy #77204 Mi baja volt?
-
kgy89 #77203 Én úgy tudom, hogy akárhányszor csak annyi a kikötés, hogy 5 különböző gépre töltheted le. -
#77202 Ja, azt hittem te ezt így becsomagolva használod :) -
#77201 Gyárilag volt így becsomagolva...
Szinte minden új benne, még talán a HDD is, maximum a BD Drive, és a táp, ami ugyan az maradt... -
#77200 Mert elég ha ránézel és már karcos lesz, puha a lakk rajta, de kurva magas fényű. Gondolom ez ilyen méltányossági gariztatott gép, akkor cserélik a burkolatot is. Ilyet már nem gyártanak természetesen. -
#77199 Minek van így becsomagolva? -
#77198 Így nézett ki tegnap a PS3-am :)
-
dudeeg #77197 ezzel kapcsolatban eszembe jutott egy kérdés:
ha megveszek valamit PSN-ről, akkor hányszor tölthetem azt le ugyanarra a gépre, ugyanazzal az accounttal? Nem mintha hobbim lenne a letöltött tartalmak rendszeres törlése, csak úgy eszembe jutott. Én amúgy azt gondolnám akárhányszor...
-
#77196 Van ám. -
Prof William #77195 A Castlevania: Lord of... -ban van ilyen QTE (quick time event) kivégzés mint anno a God of War sorozatban? -
#77194 Ha veszel, akkor csakis 80gb -os szériából, azon már emelték a ventifordulatot, modernebb gyártástechnológia (gpu/cpu) ritkább a ylod. Többi rizikós.
De inkább slimet, ha megteheted. -
tom235 #77193 Valahogy sejtettem, hogy nem lesz ilyen egyszerű.
Amúgy érdemes venni régi fat ps3-at?, halottam, hogy a sárga led rendesen tizedeli a ps-eket. Ez mennyire gyakori, illetve megelőzhető e? -
#77192 nem hiszem, mert kell HDCP a monitornak ami szerintem nincsen sima VGA bemeneteseknél:-) -
Csokis #77191 Már változott a PSN felhasználói szerződése! -
#77190 köszi a választ
hát ez azért felvet egy-két problémát
mi van ha beszarik a vinyó? közben meg új helyre költöztem, ráadásul másik szolgáltatóm van
persze ez a többszöri letöltögetés meg nem jó a sonynak, hát igen
de mi nem a sony vagyunk:D -
tom235 #77189 Helló!
Most, hogy közeleg a gt5 beruháznék egy ps3-ra. Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet a legolcsóbban és a legegyszerűbben rákötni a ps-t egy csak és kizárólag vga bemenettel rendelkező monitorra, úgy, hogy képet is adjon :) ? Arra gondoltam, hogy vennék egy hdmi to dvi, majd egy dvi to vga adaptert, ami önmagában filléres tétel lenne, csak működne e így? -
#77188 Még egyelőre működik. De úgy olvastam, hogy hamarosan változtatni fog ezen a Sony -
#77187 sziasztok
működik még, hogy 1 acc-al egy megvásárolt játék letölthető másik gépre is?
régen foglalkoztam a PS-el
köszi -
buggyant #77186 ha 3ledes hiba alatt a sárgaledet(YLOD) érted, akkor nem ajánlom a megvételét, mert ez az a hiba, ami bármikor újra előjöhet. én is inkább egy új slimet ajánlok. -
Akey #77185 Ha a Sony javítja, akkor megérhet 30-40 papírt (cserélik a mindenséget), ha meg sufnituning, akkor 3-4 matyit. A legbiztosabb, ha veszel egy 160/320-as Slimet újonnan. -
#77184 Ok már pont akartam kérdezni, hogy mi van ha 802A548as üzit kapok vagy hasonlót :-)
Karbantartás, hát addig single---
COdex:
Lineage Dvd
Zene Dvd
Így készült DVD artworkel...
EGy antikolt napló, benne gyönyörű képek, illetve Altair és Ezio naplóbejegyzései... (előbbi biztos utóbbinál még nem tartok)
A játékban szereplő multikarakteres leírások, egy térkép rómáról, másik oldala pószter.
Gyönyörű reneszánsz doboz,
Maga a játék két plusz pálya, egy plusz armor, és még egy, csak a LIMITEDnek járó extra misszió (utóbbiakhoz net kell)
UBI workshopos képek, ránézésre kézzel rajzoltak, remek minőségben
Több nincs asszem...
Jah de két exkluziv multi karakter, A harlequin és az officer :-) -
Mosquito #77183 Sziasztok!
PS3 vásárlás előtt állok, és nem igazán vagyok otthon a konzol körüli tényekben.
A helyzet a következő: Egyik ismerősöm kihasználatlanság miatt eladná nekem a 40 GB-os PS3-ját. A gépe kölcsön volt adva egyik rokonának, ő használta, és sajnos kapott egy 3ledes hibát, a gép be is lett adva szervízbe javításra, ezután vehetném meg tőle a gépet.
Minimális Xbox360-as tapasztalataim szerint ha ott előfordul a RROD egy gépnél, ott már bármikor elfőrdulhat mégegyszer, és nem igazán érdemes olyan gépet venni, ahol ez a lehetőség fennáll.
A kérdésem az lenne, hogy PS-ből sem érdemes ilyen hibát generáló gépet venni? Vagy itt tudják úgy javítani, hogy többé ne forduljon elő?
Ha mégis érdemes megvenni, akkor nagyjából milyen összeg reális egy ilyen PS3-ért? (1-2 játék van hozzá, 1 joy, semmi egyéb kiegészítő)
Köszi előre is,
Mosquito -
#77182 UT3 is támogatja.Az már megint más kérdés hogy kanapéról elég kényelmetlen. -
#77181 Igen. Ha jól tudom egyedül a Half Life Orange Box támogatja a bill-egér kombót.
De van egy kütyü, amivel tudsz egérrel és billentyűzettel játszani fps játékokat.
Vagy vegyél ilyet! -
#77180 Olyanok nincsenek (Coffee Break), legalábbis még nem láttam. Csak szépen sorba tolom a jogsikat. Még nem minden arany. 6 kategória van, ebből kettő van meg aranyra. Az uccsóhoz sztem kell legalább egy hónap, mire arany, lesz, de az lesz. -
Csokis #77179 Mielőtt kérdezné valaki. Karbantartás van! -
#77178 rallival mi a helyzet? -
piki1982 #77177 ez játéktól függ? -
#77176 Annál a játéknál sehogy! -
piki1982 #77175 sziasztok
vezeték nélküli billentyűzetet+egeret hogyan lehet használni PS3 játékon belül?
konkrétan COD BlackOps játékot szeretném játszani billentyűzettel.
ha benyomom az USB vevőt a PS3 menüben már él is az egér de játékon belül nem működik és nem is tudom választani csak a gamepadot.
Hogyan lehet játékon belül is behozni?
köszi! -
#77174 a Limited Codex miket tartalmaz? -
#77173 És a mai napon kézhez vettem az AC Brotherhood Limited Codex editionját! Nagyon jó csomag, tele minden földi jóval, gyönyörű :-) Viszont a szívbajt kaptam, amikor elsőre nem találtam meg benne magát a játékot :D De végül meg lett, cselesen eldugták benne! Respect az Ubisoftnak... Mi lesz itt ma este és a holnapi nap folyamán ?! :D -
buggyant #77172 okés, oda is be szoktam nézegetni:)
nemsemmi, hogy már minden jogsid arany, az nehéz szokott lenni.
coffe break-ek is vannak? azok is kellenek aranyra? -
buggyant #77171 bocsi, inkább visszaszívok mindent, nem gondoltam, hogy ettől a fejedet fogod a falba verni.
visszaolvasol a topikban, utsó 200 hsz-ből 150 tv-ről szól, azért gondoltam, hogy már lehetne más is a téma. -
#77170 A leáldozottba nézegess be....... :)
De akkor ide is:
"A" jogsi full arany nyereménye:
Ha valakit érdekel, lesz GT5-öm holnap szabad mennyiség. Ha kell, igaz méregdrága, de egy plusz hétvége előny... :D priviben.