PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben mondta Alien, hogy külsõ vinyóról le lehet játszani a gépen fullos bd-ket.Mivel most veszek külsõ hdd-t, ezért érdekelne, hogy pontosan hogyan is van ez<#zavart1>#zavart1><#worship>#worship>
Érdeklödni szeretnék hogy nektek is van olyan a Fifa 10 demo-ban vagy a 2010 FIFA World Cup South Africa demojában, hogy a meccsek elõtti bevezetõ videóban, amikor a játékosok felsétálnak a pályára vagy amikor a stadiont mutatják, vagy az edzõket, oylankor van hogy akadozik a játék?
Meccsek közben nem, de visszajátszásoknál néha és a bevezetõ videóknál igen.
Valyon a teljes játékban is ez van?
Pont egy Fifa nehezíti meg a ps3 dolgát..... ? Ez azért elég hihetetlen.
PS3 Slim 250 PC
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-legjobb
-gondolom, legfeljebb nem fogja lejatszani
-a kozeljovoben aligha, igy is alularazott, tu-najntinajn 😊
Néhány kérdés:
A PS3 megbízható konstrukció-e?
A Blu-Ray lejátszója milyen minõséget képvisel az asztali lejátszók viszonylatában?
Olvassa-e az írott Blu-Ray lemezeket is?
Várható-e áresés az alapgép esetében mostanság? Konzolstudio-nál 70-ért látom jelenleg a legolcsóbbnak, viszont én még soknak érzem ezt az összeget.
Just do it :)
Érdekel valakit egy 80gigas Fat PS3?
Nagyon keveset használtam idõhiány miatt, és most is amiatt adnám el.
3játékot játszottam ki vele.(Killzone2,AC2,Uncharted 2)
Tökéletes állapotban van. Garania van még rá 4 hónap.
Forca Barca
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
vagy a rendelest visszaigazolo emailre is valaszolhatsz.
Komolyan mondom 22es csapdája.. Ráadásul céghez rendeltem, de úgy néz ki a magyar posta még így is trombitának nézte a csomagot :S
Ha pendrive-rol copyzom, akkor gond nelkul felmasolja. (de eleg korulmenyes tobb filmet egyenkent pendriverol feltolteni :S)
Ja megvalami: amint kiirja hogy a masolast nem tudja elvegzeni, mert kell neki a 16gb hely, a filmeket egybol corrupted data-va alakitja, pedig elotte felismerte. (A filmekbe AddSUB progival teszem bele elotte feliratokat)
Tudom-tudom streameljem PC-rol a filmeket, de nem szeretem, mikor feleslegesen megy mindketto. Itt kint eleg draga az aram 😊 Esetleg vki tud megoldast a problemara?
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Reklamált már vki ennél a site-nál? Ha vkinek van tapasztalata pls segítsen. Köszönöm elõre is.
Ez
Azt nézd meg.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Sakkoo.......Baszkiiii
PS3 ID: Csabesz82
Ha ott van, háromszög ->show all.
Steam: greyfox
Hogyan tudom megnézni hogy hol tart a letöltés?
Mert csak újból tudom elindítani a letöltést....
Viszont a routeren villog a lámpa, ameik a ps3 ra van dugva nagyon gyorsan, úgy mint amikor tölteni szoktam sz.gépen.
PS3 Slim 250 PC
Leformáztam a kis vinyót FAT-ban.rámásoltam a zenéimet de most sem találom a PS beállitásia közt.
Sakkoo.......Baszkiiii
PS3 Slim 250 PC
Letölthetõek, legtöbbször lemezen meg sem jelennek.
Általában annyira nem komplexek grafikailag, így a ps3 képes 1080p-ben megjeleníteni.
Még 1 kérdés, mivel e zaz elsõ konzolom és egyáltalán nem vagyok otthon a témában.
Psn játékok?
PS3 Slim 250 PC
Ha bemész a display settingsbe, és csak a 720p-t pipálod be, akkor 720p-be fogja futtatni, és láthatod, hogy nincs különbség. Csak utána azért ne felejtsd el visszaállítani 1080p-re, hogy ha esetleg lesz olyan psn játékod, ami valós 1080p-ben pompázhat.
De a rövidebb út, hogy hiszel nekünk, és szarsz rá 😊
"Próbáld meg ugyanazt a játékot 720p-ben, és 1080p-ben, nem fogsz jelentõs különbséget észrevenni..."
Szóval hogy tudom átváltani 720p rõl 1080p re?
Mostmár kezdem érteni különben szerintem, mert utánna olvasgattam...
Szóval, Ps3-on csak néhány játék támogatja a full hd 1080p-t.
Ezért a játékok többsége 720p-n fut ( 1280*720 ??).
De én azt hittem, hogy valamit esetleg állítani kell, hogy max felbontáson fusson a játék.
Ezek szerint a Ps3 mindig a lehetõ legnagyobb felbontáson futtat mindent alapból?
PS3 Slim 250 PC
Egy két játékot, fõleg psn játékot kivéve egyik játék sem fut natív 1080p-ben, maximum felskálázza a konzol a képet, és már úgy küldi ki a megjelenítõre, azaz nem a megjelenítõnek kell "széthúzni" a képet. Egyszóval az nem valós 1080p-s renderelt kép, hanem 720p (jó esetben) átskálázva 1080p-re. Boxon ezt egy beépített chip végzi, ps3-on szoftverfüggõ.
Próbáld meg ugyanazt a játékot 720p-ben, és 1080p-ben, nem fogsz jelentõs különbséget észrevenni...