PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greyfox
Vegyél egy full hd benq-t, 24, vagy 22 colosat, 16:9-es képarányút.
30-40 körül megúszod, és fényévekkel jobb, mint az sd tv.
Ha majd összejön a pénz hd-tv-re, akkor még mindig tudod a pc-dhez használni.

Steam: greyfox

Ha lenne rá keret.....
Amúgy meg ha felesleges pénzem lenne még talán akkor se vennék olyat, mivel még nincs kiforrva..... majd 1-2 év múlva.

De egy jó full hd tv vagy amit írtam neki bõven megfelel.

PS3 Slim 250 PC

Prody
Én 3D LED tv-t vennék ha már itt tartunk (ha már ennyit költök rá, jót vegyek)

Pedig értelmes tv ~ 120 000 FT és afelett kezdõdik.
Full Hd-t vegyél ha már kiadsz érte majd pénzt.

De ha nem akarsz 100 000 Ft felett költeni tv re akkor 60-70 000 ft fele kapsz 23-24 colos monitort, full hd, Tv tuneres ( ahogy elõttem írták hdcp kompatibilis legyen.)

Ha nem nagy a szobád, akkor bõven megfelel. Nekem is olyan van. És amikor elsõnek megláttam csak néztem hogy ahhoz képest hogy 23 colos, mekkora.

PS3 Slim 250 PC

Jajj gyerekek. Nem azt mondom hogy SD TV-n jó meg minden. Tudom hogy a PS3 HD TV-re készült. Csak arra voltam kíváncsi hogy ki lehet-e bírni SD-n. És Akey szerint igen. Köszönöm a válaszodat. Ha már a HD TV-krõl van szó, ott majd mit ajánlotok? Elég a HD Ready is vagy inkább vegyek Full HD-t. 100 000 fölött nagyon nem akarok TV-t venni.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

De képzeld majd el, mennyire meglepõdik majd, ha 1 év múlva rárakja HDTV-re. Mintha egy új konzolt is vett volna. Az összes játékot újrajátszhatja majd, már csak a grafikai fejlõdés miatt is. <#vigyor2> Amúgy meg szerintem nem szörnyû a CRT. Néha muszáj azon is hajtanom a kicsikét és azt kell mondanom, hogy még nem hánytam le tõle egyszer sem a berendezést. <#idiota> Ennek ellenére elég szemléletes a hasonlatod.
Prody
Elõbb TV-t vegyél és aztán összekaparod a pénzt Slim-re. Késõbb olcsóbb is lesz és jönnek majd az ünnepi pakkok.
Ne röhögtess, 1 évig nem fogsz tudni játszani SD Tv-n... elõször is elhányod magad (RGB kábel nem ér semmit) és megunod, hogy milyen szar a kép.
Vagy vegyél egy 50e FT-os Hd monitort (hdcp kompatibilis legyen)

LeventeV
egyet kell ertenem. nyomaba se lephet az sd a hd-nak.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DanielT
Mindig igazam van 😊 Most gyõzködöd magad, hogy majdcsak jó lesz és minden ilyen irányú megerõsítésnek örülsz. Ez a gép HD kijelzõre van kitalálva, lesz kép a simán is, de sírva fogsz fakadni ha meglátod mindkettõn.
Különc
Hidd el így van, ha csak egy bevásárlóközpontban elmész egy elektronikai cikkeket árusító bolt elõtt ahol kivannak rakva TVk már eleve ott láthatod, hogy az mennyivel jobb képet produkál mint ami otthon van neked (fõleg SD után)

Sajnos még egy ideig én is Ferrarival szántom a földet.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Már bocs de remélem hogy nincs igazad. Én úgy tudom hogy a PS-ben rengeteg beállítás van. Csak el kell találni a legmegfelelõbb beállítást és tûrhetõ lesz. Szerintem. Na mind1 majd kiderül.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DanielT
Olyan lesz, mintha a zsír új Ferraridat hazavinnéd, megtankolnád gázolajjal, majd kimennél vele trágyázni meg szántani.
Remélem neked van igaza. Meg mondom csak 1 évig nyomnám sima TV-n. Addig meg szerintem ki lehet bírni.

Szintúgy 1 hete van meg.

De pl ma Unchartedeztem vagy 4 órát és semmi gond nem volt.

Teljes játékoknál még nem jött elõ ez a probléma.

Amúgy is csak 2x.

PS3 Slim 250 PC

Tûrhetõ, RGB kábellel PS2 szintû látványvilágot eredményez. Csak gyõzd az apró betûket elolvasni...
Tikal
Szar. Back to 1998.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hello mindenkinek!
Tervezek PS3 vételt majd nyárra. Arra gondoltam hogy idén nem veszek hozzá LCD TV-t(nincs annyi pénzem), hanem majd jövõre. De addig még csak egy régi Samsung TV-vel tudom nyomni. Hallottam hogy hagyományos TV-n a PS3 mondhatni "szar". De hallottam azt is hogy tûrhetõ. Na most melyik az igaz?

Különc
Mennyi ideje van meg a PS3ad? Nekem 1 hete és elég intezíven volt használva de röccenés se volt (igaz nem demo játékokat játszottam rajta)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

LeventeV
jatszottam az inFamous demojat. az iranyitas kicsit neheznek tunt nekem. a full-ba javitottak valamit rajta, vagy meg lehet szokni? mert tervezem a beszerzeset csak jo lenne par velemeny (ugy altalaban is, kinek mi a velemenye rola?).

Rendben.

Kösz a gyors válaszokat.
Hely az van neki viszonylag sok szóval nem hiszem hogy nagyon fülledt lenne a levegõ körülötte.
És ahogy néztem nem is melegszik nagyon, pár óra után is csak "langyos".

PS3 Slim 250 PC

predator0
Normális.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

* mindkét esetben demo játékokról van szó, de ennek nem sok köze van hozzá szerintem.

PS3 Slim 250 PC

LeventeV
ps3-al nem volt ilyen gondom, de a psp-vel elofordult neha es meg jol mukodik.

Nektek elõ szokott fordulni hogy néha befagy a ps3?

Eddig 2x volt ilyen nekem mióta megvan.

Egyszer NFS Shift menüjében, megfagyott és nem tudtam semmit se csinálni, újra inditottam.
egyszer pedig egy játékból való kilépés után nem jött be a fõmenü hanem sötét kép volt és ott fagyott meg.

Mind2x jópár óra játék után történt a fagyás.

Kezdhetek aggódni hogy valami nincs rendben, vagy normális az ilyen néha néha?

PS3 Slim 250 PC

De az a típus amirõl beszéltem, most is 100.000 felett van. Ezért gondoltam arra, hogy inkább vennék egy PS3-at.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

vettem az adást öreg harcos.

érthetetlen hogy akkor miért hagyják fent.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

predator0
Légyszíves olvasd el a kommentjeidre reagált hozzászólásokat. Köszönjük.
(Gy.k.: "Általánosságban ne probálkozz olyan játék multiplayer demójával, amelyik több hónapja megjelent.")

EZ MI ??????

következõ hiba üzenet jelenik meg
gyûrûk ura EA
unable to connect to EA nation or EA servers. please try again later

battlefield2 EA
failed to connect to EA online

predator0
Ehhh... Gyûrûk Ura teljes játék szervereit is lelõtték már több hete, nemhogy a demóét. Általánosságban ne probálkozz olyan játék multiplayer demójával, amelyik több hónapja megjelent. Nem is értem miért lehet ezeket még egyáltalán letölteni, ha úgysem mennek.

olyan hogy esetleg valahol regisztrálni kell ? a gyûrûk ura és a battlefiel demo verzióját töltöttem le, ezek nem reagálnak. A Lost Planet 2 megy online.

Tikal
akkor próbáld máshol keresni...bár lehet valaki tudja itt is fejbõl ezt a kódot...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ez mind szép, de ez a kód hiba nincs ott.

mellesleg ezt annál a játéknál írta ki, amelyik elõtte ment online.

a két EA játéknál nem írt kódhibát, csak hogy failed.

Tikal

an error has accurred (8002233A)

Tikal
Legalább leírnád milyen hibát ír ki.. <#szomoru1>

Segítség !

Letöltöttem 2 EA games demót, és amikor csatlakozna, hibát ír ki.
A Lost Planet simán megy online, de a 2 EA játék nem. Hibát ír ki!
Kell regisztrálni az ea oldalán vagy valami ilyesmi ???

Törölt felhasználó
Tényleg a God of war. Ez ki is ment a fejembõl.
Prody
kz2, socom, lbp, mgs4, mag, resistance, gow, infamous stb...

verekedõsek közül ajánlom a BlazBlue -t, vagy SSF4, Tekken6

LeventeV
GOD OF WAR 3 es ha a penztarca engedi akkor God of War collection. de meg ott van a Resistance 2, Little Big Planet esetleg.

Törölt felhasználó
Hétfõn végre hozza a futár a PS3-at!
Azt szeretném megkrédezni melyik Only PS3 játékot érdemes beszerezni?

A Resistance és Siren Blood Curse van eddig meg.
Mindenképp beszerzem majd a Heavy Rain-t, az Uncharted 1-2-õt. És elõrendeltem a Red Dead Redemption-t. Ezeken kívûl mik azok a nagy nevek, amiket nem szabad kihagyni?
Totti5
Évekkel ezelõtt még magasabb volt, ma már messze nem.

BR árlista

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Az a bajom, hogy egy ismerõsöm Blu-ray lejátszója minden megkarcolt filmemet lejátssza, de az ára jóval magasabb, mint egy PS3-é.

A filmeket meg nem szeretném újra megvenni.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Szia!
Erre nem lehet válaszolni, mert attól függ....

Más:
Ps store frissítés elõrébb lett hozva, ezentúl szerdánként van az update.
Valszeg májusban jön a Planet Minigolf, legalábbis ezt írja az usa psblog.
Héten féláron vehetõ a Warhawk és a Socom is, bár én majd akkor töltöm le ha ingyen adják, nekem dögunalom az ilyen.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sziasztok,

karcos dvd lemezek lejátszásával hogyan birkózik meg a PS3?

Ombika
Ilyenekert nem kell feleseg csak a baj van veluk! 😊

DanielT
A vinyó mérete szinte lényegtelen, a fõ különbség, hogy a 80 gigások és alatta a régi, vastag gépek, a 120 gigások és felette az új, vékony, kevesebbet fogyasztó és valószínûleg megbízhatóbb darabok.

Ha teheted inkább a vékonyat vedd, kicsit drágább, de még a használtakon is van garancia, hisz nincs még egy éves a típus.
kandras1983
Én szeretnék venni egy ps3-at. A feleségemnek azt mondom, hogy a gyereknek lesz (4 éves) de valójában nekem. Milyet érdemes venni? Látom hogy olcsón van 80 gigás , de van 250 gigás? Ez a fontos? Vagy mi?

Hányszor könyörögtem vegyél fel új msnemre...😊Pedig lenne mikrõl beszélgetnünk😉)

Alien!
Jim!! Hát te még élsz?!?!?...😊

nesye egz kis segítség a témában...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Scouser
Igen a teljeseben is akadoznak a visszajátszások, nem is értem miért, de nem zavaró. Egy idõ után ugyis a meccsre fogsz fókuszálni és egyik cutscene-t sem fogod megnézni, max ha nagyon szép gólt lõsz😊

You\'ll Never Walk Alone