PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30-40 körül megúszod, és fényévekkel jobb, mint az sd tv.
Ha majd összejön a pénz hd-tv-re, akkor még mindig tudod a pc-dhez használni.
Steam: greyfox
Amúgy meg ha felesleges pénzem lenne még talán akkor se vennék olyat, mivel még nincs kiforrva..... majd 1-2 év múlva.
De egy jó full hd tv vagy amit írtam neki bõven megfelel.
PS3 Slim 250 PC
Full Hd-t vegyél ha már kiadsz érte majd pénzt.
De ha nem akarsz 100 000 Ft felett költeni tv re akkor 60-70 000 ft fele kapsz 23-24 colos monitort, full hd, Tv tuneres ( ahogy elõttem írták hdcp kompatibilis legyen.)
Ha nem nagy a szobád, akkor bõven megfelel. Nekem is olyan van. És amikor elsõnek megláttam csak néztem hogy ahhoz képest hogy 23 colos, mekkora.
PS3 Slim 250 PC
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ne röhögtess, 1 évig nem fogsz tudni játszani SD Tv-n... elõször is elhányod magad (RGB kábel nem ér semmit) és megunod, hogy milyen szar a kép.
Vagy vegyél egy 50e FT-os Hd monitort (hdcp kompatibilis legyen)
Sajnos még egy ideig én is Ferrarival szántom a földet.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
De pl ma Unchartedeztem vagy 4 órát és semmi gond nem volt.
Teljes játékoknál még nem jött elõ ez a probléma.
Amúgy is csak 2x.
PS3 Slim 250 PC
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tervezek PS3 vételt majd nyárra. Arra gondoltam hogy idén nem veszek hozzá LCD TV-t(nincs annyi pénzem), hanem majd jövõre. De addig még csak egy régi Samsung TV-vel tudom nyomni. Hallottam hogy hagyományos TV-n a PS3 mondhatni "szar". De hallottam azt is hogy tûrhetõ. Na most melyik az igaz?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Kösz a gyors válaszokat.
Hely az van neki viszonylag sok szóval nem hiszem hogy nagyon fülledt lenne a levegõ körülötte.
És ahogy néztem nem is melegszik nagyon, pár óra után is csak "langyos".
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Eddig 2x volt ilyen nekem mióta megvan.
Egyszer NFS Shift menüjében, megfagyott és nem tudtam semmit se csinálni, újra inditottam.
egyszer pedig egy játékból való kilépés után nem jött be a fõmenü hanem sötét kép volt és ott fagyott meg.
Mind2x jópár óra játék után történt a fagyás.
Kezdhetek aggódni hogy valami nincs rendben, vagy normális az ilyen néha néha?
PS3 Slim 250 PC
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
érthetetlen hogy akkor miért hagyják fent.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
(Gy.k.: "Általánosságban ne probálkozz olyan játék multiplayer demójával, amelyik több hónapja megjelent.")
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
következõ hiba üzenet jelenik meg
gyûrûk ura EA
unable to connect to EA nation or EA servers. please try again later
battlefield2 EA
failed to connect to EA online
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mellesleg ezt annál a játéknál írta ki, amelyik elõtte ment online.
a két EA játéknál nem írt kódhibát, csak hogy failed.
Letöltöttem 2 EA games demót, és amikor csatlakozna, hibát ír ki.
A Lost Planet simán megy online, de a 2 EA játék nem. Hibát ír ki!
Kell regisztrálni az ea oldalán vagy valami ilyesmi ???
verekedõsek közül ajánlom a BlazBlue -t, vagy SSF4, Tekken6
Azt szeretném megkrédezni melyik Only PS3 játékot érdemes beszerezni?
A Resistance és Siren Blood Curse van eddig meg.
Mindenképp beszerzem majd a Heavy Rain-t, az Uncharted 1-2-õt. És elõrendeltem a Red Dead Redemption-t. Ezeken kívûl mik azok a nagy nevek, amiket nem szabad kihagyni?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A filmeket meg nem szeretném újra megvenni.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Erre nem lehet válaszolni, mert attól függ....
Más:
Ps store frissítés elõrébb lett hozva, ezentúl szerdánként van az update.
Valszeg májusban jön a Planet Minigolf, legalábbis ezt írja az usa psblog.
Héten féláron vehetõ a Warhawk és a Socom is, bár én majd akkor töltöm le ha ingyen adják, nekem dögunalom az ilyen.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
karcos dvd lemezek lejátszásával hogyan birkózik meg a PS3?
Ha teheted inkább a vékonyat vedd, kicsit drágább, de még a használtakon is van garancia, hisz nincs még egy éves a típus.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)