89387
PlayStation3
-
Neoncsoves #88263 Eladó NHL 14 és/vagy FIFA 14 PS3-ra? -
#88262 Akinek kell PS3 a legjobb exlúzívokkal, fullos Move pakkal az írjon
PlayStation 3 SuperSlim 12GB + MOVE kontrollerek + pisztoly pack + 16 eredeti játék eladó - 80k -
#88261 Beszereztem közben a Prince of Persiat, 2500 Ft volt a sima kiadás. Megérte a pénzt szerintem. Jól elvoltam vele a hétvégén. Sztori és a harc átlagos, de az ugrálás az szórakoztató volt. -
SlickAdam #88260 meg -
#88259 Simát kapsz 3000 Ft-ért, szerintem az a plusz fémdoboz meg plusz cd nem ér meg +1000 Ft-ot, de te tudod :) Maga a játék nem rossz, a platformrészek főleg a vége felé királyok, csak kár, hogy minden más semmitmondó, a sztori is egy nagy nulla... -
#88258 Köszi a válaszokat.
Azért a gyűjtői, mert ugyanannyi a sima is. XD -
#88257 Szerintem meg bár nem a legjobb rész a sorozatban. A karakter mozgása nagyon lomha és gagyi. -
#88256 a játék jó (szerintem)
hogyy akarsz-e belőle gyűjtőit, azt pedig neked kell tudni -
#88255 Döntsd el!
-
#88254 Szerintetek megér a Prince of Persia Forgotten Sands bontatlan gyűjtői kiadás 4000 Ft-ot? -
Neoncsoves #88253 Sziasztok, egy 2012 novemberében vásárolt PlayStation 3 320Gb Slim gépem van, Move-al (PS3 Eye, +2 db fagyi), FIFA 14-gyel és NHL 14-gyel, PS3 VGA/Wii kábel, 2db dualshock 3 kontrollerrel. Valamikor néztem a kódját és ha minden igaz akkor ezt nem lehet "simán" hackelni, gondolom ez is befolyásolja az árát.
Szerintetek egy ilyen gépért mennyi lenne a reális ár? Nem sokat volt nyüstölve, alkalmanként volt bekapcsolva 3-4 órára...
-
S4v4g3 #88252 http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=8265
Én ilyen hdmi vga adaptert vettem az én LGmhez. teljesen jó. szép kép. -
bluesfool #88251 Na már nem elérhető , állítólag e3 után újra elérhető lesz -
bluesfool #88250 Uncharted 3 single része ingyenes lett US store-ban , nem kell hozzá ps plus -
#88249 olyan nincs
ilyen komponensről átalakító szutykok vannak, nem túl jó képminőséggel ... -
#88248 -
#88247 Ps3 Wii VGA Cable.Nagyobb konzolboltban lehet kapni.Csak annak van szép képe ami 720p ben fut minimum,ha ez alatt megy a játék akkor overbrightolt mint a picsa,ha nincs elég beállítás a monitorodon akkor hanyagold. -
#88246 PS 3 hoz nincs olyan HG VGA kábel amivel monitoron tudnék nyomulni, mint Xboxon? :( -
#88245 PS+ júniusi pletyka:
PS3
NBA 2K14
Lone Survivor
PS Vita
Dragon's Crown
Most fog jönni az éves update is, így ez a lista nem teljes, ráadásul csak peltyka, így kezeljük a helyén.
Forrás - PS Blog EU -
masoma #88244 nekem nagyon tetszik azért érdeklődtem, csak kicsit kevés a pálya :S a többért meg perkálni kell... -
#88243 Ugyan ezt akartam írni.Nagyon jól rávesznek a sunnyogásra.Soha egy lopakodós játékban,még az ac multiban is futkorászott legalább egy idióta,itt nem,itt instant halál ha futsz és hülye vagy. -
#88242 Játszottam vele pár kört, de nem fogott meg. Az pozitív benne, hogy nem mindenki rohangál, kicsit csapatmunkára vagy utalva, mert gyorsan leszedhetnek ha rambózni próbálsz. Meg a craftolás sem rossz benne. De engem nem kötött le. -
Neoncsoves #88241 Vásárol(t) innen valaki Watch Dogs-ot ? (nyilván PS3-ra) Ha a multija nem kódos és az illetőt esetleg csak a single érdekli, engem egy használt változat (nyilván a bolti árnál 2-3ezerrel olcsóbban) érdekelne. Akinek van, az dobjon majd privit. Köszi! -
masoma #88240 szoktatok last of us multizni? mi a véleményetek róla? -
#88239 +1 -
#88238 Én szívesen leszek HG:) -
#88237 Utolsó látogatás időpontja: 2014. 05. 21. 18:10
Nyugodtan lelehetne váltani. -
#88236 HG mondjuk törölhetné. -
#88235 Nem mellesleg spoiler + indokolatlan :D -
#88234 Ezeket hanyagold már. Olyan undorító dolog, hogy a kurva mobilnetemből most elment 10 MB, mert benéztem ide a topicba. A faszért nem lehet linkben. -
#88232 Én nagyon sokat nyomtam,de soha nem megyek rá trófeákra,de hátha tudok neked segíteni. -
Szabeebmx #88231 Köszöntem a válaszokat lekopogom, fagyásokat egyenlőre abba hagyta, de ezekszerint gta nyavajája a fagyás és nem pedig a ps-é. Rockstarosok jo sokat kihoztak a játékból meg a psből, amit csak tudtak. Ha valakinek van kedve bandázni akkor vegyen fel frendsnek :) : SzabeeBMX
-
#88230 srácok aki sokat nyomta az injustice-t jelentkezzen már nálam pls., aki platinum trophy körül jár. köszönöm előre is!
kéne kis help. -
#88229 végtelenségig töltés nekem is volt már (online voltunk, free roamba akartam küldi után menni)
sima slim
szvsz a gta5 ilyen - ha sokat nyomod, előbb utóbb belefutsz fagyiba :) -
Evoluti0N #88228 Jah, másnál már nálam is előfordult. Heavy Rain, Beyond, Infamous. -
#88227 De a resetes fagyás meg nyilván néha előfordul, de pl anno haverom sima Slim gépén is kétszer fagyott az Uncharted 2 mikor végigvittem... szóval, azt mondom, ami műszaki cikk, az képes a fagyásra :D Egyedül egy cuccom nem fagyott még és az az iPhone-om... :) Az Apple tud valamit. -
#88226 Hát van egy olyan anomália, ami inkább bug, hogy ha régebbi mentést akarsz visszatölteni, akkor a töltőképernyő "befagy", de az nem olyan fagyás, hogy resetelni kell a gépet, hanem csak simán végtelenségig tölt, és forog a töltést jelző kör. Ez a SuperSlimeknél egy jellemző probléma volt/most is az. Én is találkoztam vele, elég idegesítő. Elvileg ha a gép nem csatlakozik a netre játék közben, akkor minden oké. -
Evoluti0N #88225 Akkor lehet, hogy csak pletyka. :D Nem tudom már, hogy itt hirdette valaki, vagy valahol máshol, de egyesek azt mondták, hogy nem szereti a GTA V. Nálam már csak azért is tűnt hihetőnek a dolog, mert a Slimem esetében egyszer se fagyott le. Lehetséges, hogy a Super Slimnél is csak bizonyos szériánál? Meglehet, hogy most hülyeséget írtam. :D Nem tudom. -
#88224 Érdekes nekem is Super Slim-em van és egyszer sem fagyott ki a GTA V.. -
Evoluti0N #88223 Superslim. Sajnos ettől. Gyakori vele a fagyás. Nem tudom, hogy van-e rá megoldás.