PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem arra gondolok, hanem az elõtte levõ hozzászólására. Egyszerûen nem tudja elfogadni, ha valakinek másmilyen az ízlése és rögtön pofátlanul, sértegetõen és támadva reagál. Egyszerûen nem tud kulturált keretek között kommunikálni. Ha valakinek bejön egy olyan stílus, ami neki nem, akkor az rögtön perverzió.
Kongy
Most amúgy igaza van. Mármint a GTA V-öt illetõen, mert valljuk be az AC játékok fõküldetései az utóbbi pár évben elég fárasztóak, és unalmasak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Neked el kellene menned valamilyen szocializációs képesség fejlesztésre, mert katasztrófa, amit itt általában lemûvelsz.
Én nem veszem be az Ubi szövegét, hogy mindegyik rész 3 évig készül. Bullshit.

Nem átgondoltak a részek , sablonos, nem élvezetes küldetések (mindegyikben követni kell valakit és hallgatózni). Erõltetik ezt az Animus dolgot benne, már rég ki kellett volna vágni a francba.

A második rész színvonalát kéne fenntartani és fokozni, csak sajnos nem megy nekik, amíg pénzlehúzásként gondolnak rá.

Ott a GTAV, én nem vagyok egy GTA fanboy egyáltalán, de minden játék példát vehetne a küldetésekrõl, hogy hogyan is kell roppant ötletes, egyedi és élvezetes fõküldetéseket csinálni.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Én mindig teljesen értetlenül állok az ilyen játékok elõtt. Hogy erre komolyan igény van? Idióta, nagyfejû-nagyszemû karakterek, bugyuta az egész. Ninokuni! LOL! ez valami perverzió?

Az, hogy a japánok szeretik, megértem, elbaszott egy ízlésük van. No de az, hogy itt, Európában???

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

LeventeV
Megkaptam a választ. A mentések nem mûködnek, a trófeák pedig elvileg mûködnek, ha ugyanaz a trófea lista van az összes régióban. Amennyiben a trófeák eltérnek, akkor a XMB trófea szekciójában kétszer is megjelenik a játék és külön külön trófeái lesznek, régiótól függõen.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
Lenne egy kérdésem.
Egy Európában vásárolt játék trófeái és mentései kompatibilisek ugyanannak a játéknak az USA-ban vásárolt verziójával?

arty
én az évek alatt (amíg 1 év lemaradással veszegettem a fifákat), hogy nincs igényem az apró fejlesztésekre - nekem elég 4 évente egy VB verzió 😊 eleve, sokkal inkább érdekel egy VB meccset játszanom, mint egy bundesligát.

Forza.

LeventeV
Nem tudom hányan játszanak a FIFA 12-vel, valószínû már nem sokan, fõleg hogy már leállították a szervereket. (anélkül se hiszem, hogy sokan játszanának vele, de lehet még akadna jó pár ember, de azt lentebb már leírtam, hogy bizonyos szinten még az EA-t is megértem, de a játékosokat is). Az is rendkívül beszédes, hogy használtan a FIFA 12-ért fele annyit kérnek mint az Uncharted 1-ért, pedig van pár év a két játék között. Ettõl függetlenül két év nagyon rövid idõ, és szerintem túl hamar állítgatják le a szervereket.
De mindegy is, mert a FIFA dolgot már kiveséztük, de nekem csak az jön le, hogy az EA rosszul áll hozzá a játékosokhoz, öntelt lett. Ezekért a szerver-leállításokért be is perelték õket. Forrás

Ket ev alatt annyit fejlodik, hogy boven megeri megvenni az uj reszt. Szerinted hanyan jatszhatnak most a Fifa 12vel? Foleg amikor a 13-at £5-ert dobaljak?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

samsung123
Hát a tények magukért beszélnek a legtöbbször😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

arty
Egyetértünk, a 2 év után lobby kuka nagy mocsokság az EA-tól.

De van rosszabb is: NFS alól a community szervert 1 év után kilõtték, ahogy kijött az uj rész.

EA = legalja.
UBI = kapaszkodnak és már a nyomukban vannak!

Forza.

LeventeV
Most nincs, de nem rég még volt.

samsung123
Nem játszok mindennel, de 15éve nyomon követem a változásokat, és nem mondtam hogy sz@ar mindenük, nem véletlenül írtam hogy fejlõdik, és nem azt mondom vissza amit olvasok, csak azt amit megélek. Választék van, mindenki azzal játszon ami Neki jó! Sose alapozok kritikákra, hanem ha nem is játszok vele és érdekelne akkor elõtte alaponsan tájékozódok (videók/képek/stilus/kommentek/kirtikák) és tudom mi a jó Nekem ezekbõl bõven leszûröm, aztán megveszem és nem csalódok.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Totti5
Nincs már online pass.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LeventeV
Nem is azzal van a fõ gond, hogy minden évben kiadnak egy FIFA-t, hanem, hogy megveszem, és rá 2 évre (jobb esetben) nem tudok online játszani, mert leállítják a szervereket, azonban az online pass rendszert simán alkalmazták. Ahogy már lentebb írtam, ezt simán megtehetik, mert a FIFAsok többsége úgyis minden évben megveszi a legújabb részt és így valóban fölöslegessé válik a régi szerverek fenntartása.
A legnagyobb gond az EA hozzáállásával van. Nem is érdekli õket a játékosok véleménye. Nagy multihoz híven megjelent náluk az a tipikus önteltség.

@87966: AC-nál hiába van meg a pénz és hiába fejlesztik két évig, mert kezd unalmassá válni. Játszottad az AC4-et? Szerintem botrányosak a fõ küldetések. 90%-a követésbõl és lehallgatásból áll, a mellékküldetések száma pedig hiába nagy, mert arra is rá lehet unni. A sztori elég gyenge, a fõ karakter egy nagy szar, abszolút nem illik bele az AC világába. AC 3 is hasonló problémákkal küszködött (unalmas karakter és béna motiváció), és ha lehet hinni a pletykáknak akkor idén kapunk még egy keleti parton játszódó, hajókázós részt. Emiatt tûnik kicsit már rókabõr szagúnak az AC széria.
Kiváncsi vagyok PS4-en mit hoznak ki a francia felállásból, mert sokan arra áhítoztak már rég, Japán mellett.

Igencsak JPRG noob vagyok. Eddig a Ni No Kuni volt az egyetlen, amivel játszottam. Tervezem megvenni a FF X HD-t, de elõtte lenne pár kérdésem. Ezek a FF játékok összefüggnek valahogy és teljesen értetlenül fogok kinézni a fejembõl, hogy most mi miért és hol van, vagy világos lesz minden? Az ilyen karakterfejlõdés és hasonló játékmeneti elemek világosak és (relatív) könnyen megtanulhatóak olyanoknak is, akiknek ez az elsõ FF játéka, vagy arra számítottak a fejlesztõk, hogy úgyis játszott a korábbi részekkel az, aki ezt megvette és rögtön bedobnak a mély vízbe? Köszi.
Totti5
ACnál megvan a pénz és a erõforrás minden téren, hogy minden rész kimagasló legyen. Maga a játék alkalmas erre a témájából adódóan. Nem 1 évig csinálják õket, nem kell kapkodni, viszont ha játékmechaikában nem lépnek elõre, akkor ellaposodik a dolog, hisz kezdetektõl gyenge alapokon áll az egész és ez látványosan semmit nem fejlõdött az 1-2 rész óta és ez a baj, nem az hogy évente kiadják ( amit 2 évig fejlesztenek min. )

Totti5
Nem ugyan azt adják el. Látszik hogy te nem játszol ezekkel. Tipikus hozáállás. Volt DLC próbálkozás Fifa esetében. Szar lett, nem jött be, nem vette senki, mert nem teljes értékû cím, amiben benne van apai anyai és a fejlõdés. Egy Fifa esetében minden évben valami innováció. Elképpesztõ az a tartalom ami benne van egy Fifába, mind single, mind online oldalon. Technolgóia is elõremutató pl fizikában hatalmasat fejlõdött amit mindig lehet javítani, fejleszteni hogy még élethûbb legyen. Új modokat, tartalmakat pedig mindig pakolnak bele, hogy nekem mint játékosnak egy percre se legyen unalmas az adott évi Fifa. S ettõl sikeres. Volt idõ amikor a Fifa nem volt olyan sikeres, de abból tanultak. Elõzõ generációban amit mûveltek az tanítani való is lehet. Sikeresebb mint valaha, minden évben jobb. Nem látsz olyan rivjút, hogy jó jó, de kifújt. Mindig van benne valami amitõl az adott évre leköti a játékost, s emmelett minden eleme is fejlõdik folyamatos ami megadja a frissesség élményét.

Totti5
Ha annyira rossz akkor nem kell igénybe vennei a szolgáltatásait nem kell venni a játékokat.

EA hatalmas cég, rengeteg játékot ad ki. Aki csak addig lát el hogy BÉEF ( vagy agyatlan módon lehordja a szezonális sportjátékokat ) az legjobb esetben is szûklátokörû, tudatlan. Szépen fel lehet sorolni milyen remek játékokkal. ÚJ IP-kel jött elõ az EA az elmúlt 8 évben pl. Persze nem ez a lényeg, ez hama felejtõdik, és hát nincs is túl nagy hírértéke. Azt hogy X studió akik az egykori klasszikussá vált játékaik közelébe sem érnek manapság és pl megszûnnek az máris szenzáció.

Nyilván az EA sem jotékonysági intézmény. Neked szórakoztató luxuscikkeket ad, ha akarod. Nekik egy dolog számít a profit, mint mindenkinek a világon, a sarki ABCseknek is ugyan az a motivációjuk, a profit és nem az hogy neked kenyered legyen minden reggel, mert azt csak azért csinálják, mert ebbõl prifotot látnak.

Egy ilyen nagy cégbirodalomnál vannak hibák bõven, mindenkinek a kedvére úgy sem lehet tenni, de hogy a probálkozásukat rendre nem értékeli senki az új IPkel ( amik egy része eleve bukásra ítélt vagy max 0szaldós vagy max kevés profitot hoz ), de bevállalják, hátha.

samsung123
Mostmár 😊 De az elején mikor sok évvel ezelõtt elkezdõdött a folyamat, hogy "tömeg gyártású" játékok, még ment a szekér nekik a lendülettõl. Ezért is mondtam, hogy látok pozitív változásokat is, mert látják már õk is a pénzcsökkenésbõl, de hihetlen hogy csak abból értenek.

arty
Dehogy nem érzõdik. Folyamatosan a jó és a bukó negyedévek közt lavíroznak.

Forza.

LeventeV
Én kb. 10 játékkal szoktam játszani évente (tavaly GTA5, Last of US, GoW: A., Tomb Raider, Bioshock Infinite, Rayman Legends ami jobb volt), bár szerintem ez a szám idén csökkenni fog, mivel PS3-ra kevesebb játék fog jönni idén, PS4-re meg még nincs annyi, hogy vegyek egyet.

samsung123
hehe 😄 de szerencsére sok jó játék van még(nekik is EA,UBI) van mibõl válogatni, csak jól meg kell nézni mire költünk és nem tudnak átverni. Évente 7-8 játékot játszok, de azokat sokat vagy végig, annyi jó játék meg bõven készül.

LeventeV
Ezt én is észrevettem. Nem tetszik amit az Assassin's Creed-el mûvelnek, ami már kicsit az Activision üzletpolitikájára hajaz. Évrõl évre adják ki a részeket, míg más franchiseokat hagynak "rohadni" és feledésbe merülni. Szerintem, ha kihagytak volna most egy évet AC téren, és hozzányúltak volna a Prince of Persia-hoz, lehet jobban jártak volna. Most összejött volna egy szép eladás a PoP-ból, aztán jövõre mikor az emberek kicsit kiéhezettek lettek volna egy megújult AC-vel nagyobbatt dobhattak volna.
De sajnos a cégek mostanában ezt a politikát követik: -Mit akarunk? -PÉNZT!!! -Mikor akarjuk? -MOST!!!

samsung123
bocsi a dupláért, de az UBI is kezd EA-sedni...elég durván 😞

samsung123
És a legdurvább hogy, volt év mikor mondták, nem is érdekli õket...mert még pénzügyi szempontból nem érzõdött, de ha fog és fog majd, remélem pofára esnek 😊 Nem kell õket félteni pénzük van.

LeventeV
Nem hiába küzdenek évrõl évre a legrosszabb cég titulusáért. XD

Forrás

samsung123
A szemben az EA még mindíg lent van, hiába stúdiók jók, rányomja bélyeget az EA üzeltpolitikája, pedig pénz lenne régebbi játékokra, csak úgy évrõl évre eladják ugyanazt szinte, fõleg sport játékoknál, és ontják magukból 😞 de már többen kezdnek erre rájönni(a játékosok) és így nem jó szántukból változni is Õk is(EA), csak nem olyan ütemben mint kellene.

LeventeV
Megteheti az EA, hogy szépen lassan, egytõl egyig kinyírja a szervereket. Amíg a rajongók évrõl évre megveszik a FIFA XY-t, teljes árért, addig nincs értelme 2-nél (az aktuális és az az elõtti) többnek szervert fenntartani.

samsung123
Az EA-tõl nem is vártam mást, hogy amikor már mindegy nekik akkor kedveznek a játékosoknak😄
De mintha fejlõdõ tendencia lenne náluk már, mind játékok mind felfogás szempontból, de ez csak halkan jegyzem meg 😊

Sippie
mondjuk a régi sportjátékaihoz szerver sincs, szóval azoknál oly mind1 😄
samsung123
Jaja, érdemes ezt tudni. Sõtt az EA eltörölte a kódozást, plusz visszamenõleg az összes játékáról is.

Ez jó, nem is tudtam hogy storeból lehet használthoz multit vásárolni!

samsung123
Fúú-de magyartalan lett, de remélem értehetõ 😄

samsung123
Nem, de lényeg hogy csak dobozos játékokhoz ritka esetbe, van kód amit adnak és egyszer használatos(hozzáköti a PSN ID-d hoz) és csak MULTIHOZ! kell. Namost ha veszel bontalan játékot vagy storból veszed nem is kell agyalni semmit.
Csak használt játéknál kell rákérdezni hogy van e kód hozzá és hogy el van e használva, ha nincs akkor ok, ha elvan akkor, Single playerben tudsz játszani csak vele, de ekkor sincs gond, mert storból 2-3ezer forintnak megfelelõ összegért meg lehet venni hozzá.

De lényegében ez csak multira vonatkozik és csak a játékok kb 10%-banvan. 😊

Ja értem köszönöm !! Ahogy utána olvastam azon a ps store-on lehet letölteni játékokat és azokat kell csak aktiválni az eredeti játékokat gondolom akkor már nem.
Kongy
Azokat a játékokat kell aktiválni, amihez van kód. Azt redeem code-hoz beírod PS Store-ban, és már tudsz is multizni. Nem kell külön kódot venni, mert a multis dobozos játékok mellé egybõl adják az online pass-t.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Esetleg aktiválni kell a ps rendszerén belül a játékot hogy tudjál fel lépni vele internetre ? mert valami ilyesmi videót találtam hogy activate / deactivate games vagy nem tudom . Nem értek hozzá 😄D
Kongy
Nem, itt nem kell ilyesmi. Egy ingyenes PSN felhasználó megteszi, és már lehet is multizni. A PS4-en van csak fizetõs multi.

És nem kell valami felhasználót kreálni meg ilyenek ? Én azt hittem hogy a felhasználót kell aktiválni és azt fizetni és úgy lesz engedélyed a játékokban fel lépni vagy nem is tudom :/
Kongy
Persze. Ha van wifi, akkor megy a multiplayer is 😄

Sziasztok nekem lenne 1 olyan kérdésem hogy a ps3-hoz hogy mûködik az internet ? Azt már tudom hogy wifire lehet csatlakoztatni ami nagyon király, de játékokkal is lehet így már ingyen játszani interneten ?
Sippie
nekem talán csak 1 eset rémlett PS3-nál, amikor így mozgott a lemez, de az se volt karcos sztem. Ellenben a crysis pc-s verzió a dobozban úgy karcolódott össze, hogy a normális helyén volt. Pusztán azért, mert kretén módon a fröccsöntésnél a meglövési pontot oda rakták, ahol a lemez írt felülete van. Dermedésnél "letörték" ugye, és szépen hegyes maradt, arra meg rányomták a dvd-t, kicsit talán mozgott is néha, a telepítésnél meg szépen error. De visszavittem másnap, és cserélték pár nap után, hogy valóban szar.
shaddam
Sose láttam még karcos blu rayt

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

erdemes megemliteni, hogy az erintett jatekok - ha jol emlekszem - mind PS3-asok voltak. BD lemezek ugye egy kicsit nehezebben karcolhatok, mint regi CD/DVD-k.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

davidka003
Sajnos én is kaptam már így játékot.
1-2 karcos lett de 100%-ban végigjátszható volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

rengeteg jatekot kaptam igy angliabol, eddig egy se lett karcos.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Sippie
És nem lett karcos <#taps>
Sippie
csak ezt lehet a "vevõnek" ott helyben nem tudom megmagyarázni, hogy ne aggódjon emiatt 😄 Sõt, én is biztos visszadobnám ilyen esetben. Na mind1, ha nekem mûködni fog akkor végülis nem volt kidobott pénz.