89387
PlayStation3
-
dudeeg #77609 bocsánat. Természetesen a #77603-ra ment a válasz, csak nem böktem rá véletlenül a "válasz erre" gombra
-
#77608 én sem azt mondom hogy a grafika a minden... de mint irtam, rohadt bosszanto mikor leeseik a frame egy autos játékban ahol századmásodpercek számitanak... engem mint játékost nem érdekel hogy mit honnan portoltak, meg hogy bénák a programozok, ne akadozzon a grafika egy GTA-ban csak mert épp felrobbant egy auto :) -
#77607 ?? én nem mondtam ilyet :) -
#77606 Mondtam hogy évente legyen uj konzol? Nem. De azt azért ne mond már hogy ebben a konzolban még van hat év :) Mert ez faszság.
az meg hogy kinek milyen játék az értelmes elég szubjektiv, szerintem PC-re is találni értelmes játékot, nem kettőt. Idén PS3on ezekkel játszottam: uncharted 2, gta4 liberty city, red dead redemption, f1 2010 és talán még a gt5, heavy rain meg a force unleashed 2 hiányzik... van még értelmes cím ezeken kivül? Mert szerintem Pc-re is össze tudok kaparni ennyit, bár nem játszom rajta.
Az elkurvulást meg hagyjuk, mert már elkurvult a DLC-kkel, és már csak rosszabb lesz... -
dudeeg #77605 "a vilag egyik legszebb jatekarol beszelsz"
ezt meg nyílvan onnan tudod, hogy ismered az összes létező játékot, az összes létező platformra ;) -
dudeeg #77604 A GTA4 és társai az ótvar portolásnak, és a nem elég szakértelemnek/gyenge compilereknek köszönhető. Az ilyenekkel pont nem jó példálózni a PS3 tudását illetően. Azaz pont arra jó példa, hogy rengeteg még van a gépben, csak tudni kéne kihasználni azt a 6 vagy nemtom' mennyi magot, tudni kéne jó optimalizáló compilert írni erre a procira, és tudni kéne jól programozni.
NaughtyDogéknak ez sikerült, és megmutatták, hogy mit tud a gép, de korántsem hiszem, hogy lehet olyat mondani, hogy "ez a plafon". Mindig rájönnek újabb megoldásokra, elég csak megnézni a korai és a késői PS2-es játékokat.
Úgyhogy én kétlem, hogy az UC3 nem lesz szebb, mint az UC2.
De nekem bőven elég, ha teljesen más típusú játékok megütik az UC2 szinvonalát. Bőven jól fogom magam érezni velük jövőre is.
És ahogy mondtam, a gyönyörű grafika semmit nem ér, ha szar az ötlet. És nem hiszem, hogy egy játék csak akkor lehet jó, ha millió TFlopsos proci kell hozzá. -
#77603 mi az hogy ennyi? a vilag egyik legszebb jatekarol beszelsz, masodszorra mondom. pc-re kijott volna egy ilyen jatek, 300ezres gep kene also hangon hogy minimalisan jatszhato legyen es egesz nap verne ra minden pc-s verpistike a faszat. gyakorlatilag a konzolok elettartamanak a roviditese mellett kampanyolsz, hogy megjobban elkurvuljon a mufaj es megjobban atvegye a pc platform buktatoit. ezt pedig nevezheted a velemenyednek, vagy barmi masnak, de gyakorlatilag egy kolosszalis faszsag. a tranzisztorok szama masfel evente duplazodik, gpu-kban ennel is sokkal durvabb utemu a fejlodes, gyakorlatilag ha valamikor kiadsz egy hw-t, egy evvel kesobb ugyanannyi penzbol egy ketszer olyan eros hw-t tudnal kiadni, ami ketszer olyan gyorsan futtat mindent. ezt a fejlodesi utemet a konzolok soha nem kovettek szorosan es soha nem is akartak igy kovetni. aki olyan grafikabuzi, jatszon pc-n, csereljen evete procit es gpu-t 150ezerert, es jatszon azzal a kb 2 darab ertelmes jatekkal ami osszesen letezik mostanaban pc-re. -
#77602 szinte nem is megy... -
#77601 nem tudok velük mit megbeszélni, a PC-sek már letárgyaltak mindent, köszönik szépen, gyönyörű a grafika :)
Persze, hogy nem a grafika a minden, de a fix fps meg a szép texturák azért kellenek, és elég kiábrándito hogy fs2010ben monaco-n beszagatt a ps, gta 4 robbanásinál szintén és még sorolhatnám, hát ilyen ne legyen ha már konzol :) gondolom azárt ma már nem játszol c64en vagy psone-n, csak azért mert jo egy két játék... -
#77600 pont ezt mondom, uncharted 2 a max, kész ennyi?? nem mondtam hogy évente kéne váltani, de 10 évente sem, majd kiváncsi leszek mit mondasz két év mulva mikor már vérciki lesz a konzolod grafikája a PC-k mellett...
egyébként nem értelek miért kell mindig "lefaszoznod" mások véleményét, csak magadról állítasz ki ezzel szegénységi bizonyitványt. -
dudeeg #77599 amúgy jól látom, hogy mostanában elég döcögősen megy a jatekaim.hu? -
dudeeg #77598 "már rég váltani kéne"
Ezt beszéld meg szerintem a processzor/memória gyártókkal, a mérnökökkel és nem utolsó sorban a sales-esekkel...
Amúgy én meg leszarom a recét, nagyon jókat szoktam játszani PS3-al, és nagyon jókat játszottam C64-el is. Szerintem sosem a technológia fogja meghatározni, hogy mennyire jó egy játék, hanem pl a játék ötletessége.
Attól nem lesz egy játék maradandó, mert élethűen fröccsen az arcodra a másik agyveleje.
Ez nem jelenti azt, hogy sosem fogok PS4-re váltani (már ha lesz ilyen), mert nyílván előbb-utóbb már csak arra fognak kijönni az újdonságok. -
#77597 "ha már az uncharted 2re azt mondták a készítői hogy maxra nyomták a ps3at akkor mégis mit várjunk?"
jah, mert az uncharted 2 olyan ronda, mi? :) kb a legszebb jatek ami letezik.
mellesleg ezzel a mentalitassal lehetne konzolt valtani evente, ami a konzolok egyik fo elonyet baszna ki az ablakon.
faszsagot nem kene beszelni. -
#77596 már rég váltani kéne, sok már a rece, meg a 2D fa meg az akadozás, töltögetés... ha már az uncharted 2re azt mondták a készítői hogy maxra nyomták a ps3at akkor mégis mit várjunk? 5 évig kellett várni egy 200autos GT5-re, amiben szintén van egy két ocska grafikai elem... ennek a generácionak már leáldozott nálam, de sajna a két nagy ugy látja hogy még a hadonászos szarokkal ki lehet huzni egy ideig, szoval jön két év ugra bugra... -
#77595 Köszi! Közben kipróbáltam, kosárba tettem. 32 fontért küldenék! -
Akey #77594 2 év múlva tart majd ott a PS3, ahol az elődjeit leváltották, de ez a generáció amúgy is tovább tart majd, mint az eddigiek és amúgy is a Sony jön majd ki utoljára az utóddal. Arról nem is beszélve, hogy eddig minden konzolból 200$-os árcédulával kelt el a legtöbb példány és a PS3 még csak 300$-nál tart. Ha a hardware revíziók ütemét nézzük, (PS1 '1994 - PSone '2000, PS2 '2000 - PS2 Slim '2004 - PS2 90000 '2008, PS3 '2006 - PS3 Slim '2009) akkor 2012-ben még csak a PS3 "Mini" fog jönni SSD vinyóval és feleakkora méretben, mint a mostani slim. Ez utóbbi csak spekuláció. -
#77593 http://www.techradar.com/news/gaming/consoles/playstation-4-everything-you-need-to-know-about-the-ps4-464657 -
bcrics #77592 gyerekik,,vajon mit fog tudni a Ps4?..és mikorra várható,,lazán még 2 év nem?...kb 2 hete vettem ps3at nembánnám tartaná még az árát 1 darabig:) -
#77591 ááá a gyerekek a frászt hozták rám és rohadt nehéz volt elsőre :D -
#77590 Most nétem van mass effect 2 demo is, wooo. Végre neki akartam állni larázni, de most megint nem. -
Papesz #77589 El. A TNT hozza. -
#77588 USA-n már fent vannak. -
#77587 meg a lbp2 sincs. -
#77586 uk storeon még mindig nincs a ds2 demo -
#77585 Nem tudjátok, hogy a shopto mekkora csomagot küld le?
EZT leküldik? -
#77584 Én innen rendeltem már jó párszor, gyorsak, megbízhatóak. -
#77583 Tudnátok segíteni PSN vásárlásban? Anno elfogadta az OTP kártyám, amikor wipeout-ot vettem, de már az nem működik. Csak instant kóddal lehet? Shopto -rol rendelt már valaki? (e-mailben is elküldik/vagy csak sms?) Előre is kösz! -
#77582 Bazz demó csődület van, Mass Effect 2 demó is fentvan, illetve Risk Factions demó, egy PSP Legend of Arcana demó is kijött, illetve 2 indie game demója is felkerült.
Little Big Planet 2 demója hatalmas, zseniális egy játék lesz, mennyi marha játékmód, mennyi új ötlet (ugráló plüss nyúl és hörcsög mint "járművek" különböző képességekkel), zseniális pálya-, játékmód és karakterszerkesztő, grapple hook, stb stb. Brutális lesz, első napos vétel lesz. -
#77581 Ja nem szóltam:D szóval akkor valamikor ma jön:) -
#77580 Nekem UK regem miért nem látom a Dead Space 2 Demo-t?:( -
#77579 Gyerekek Little Big Planet 2 demó is fent van!!!!!!! -
#77578 Na kipróbáltam a Dead Space 2 demóját, rohadt jó, teljesen olyan mint az 1, csak akciódúsabb egy kicsit, de rohadt félelmetes, sőt talán a hangulat jobb mint az 1-ben. Grafika meg sokkal szebb, 1080p-be megy, végre egy normális multiplatform game. A zero gravitációt nagyon jól kitalálták, ilyenkor szabadon repülhetünk, és durva, hogy minden, még a vízcseppek is lebegnek körülöttünk, rohadt látványos, és iszonyú látványos QTE-s részek is kerültek be. A játék nehézsége meg elég durva lett, csak normal van a demóban és még így is megizzasztott a harc a gyerekekkel. :D -
#77577 De Hong Kong store-on már tegnap késő este óta fentvan. USA store-ra ma jön vmikor. -
Fidolorous #77576 Hat ez beszaras, South Parkot siman lehet kozvetlen letolteni PS3al. Download Background es mire hazajottem alig maradt vmi a 40 Gigabol :D Kar hogy ez Megaval es Rapiddal nem igy mukodik.. -
#77575 DS2 holnap. -
#77574 PSN-en miért nincs fent a Dead Space 2 meg Mass Effect 2 demo? Live-on már fent van, nem egy napon kerülnek fel? Vagy csak én vagyok olyan béna hogy nem találom?:S -
dudeeg #77573 vigyázz, még a végén előjön valaki a jitter témával :) -
#77572 Ehhehe... :)
Én Toslink kábellel optam be tavaly ősszel, megvettem a kapható legoccóbbat (tán Hama vagy Temion), aztán mikor bekötöttem, a DAC egyre csak No Signal-t mutatott, pedig a kábel végén látszódott a kis piros fénypötty. A kétszer annyiba kerülő Philips kábel végül teszi a dolgát azóta is.
Valószínű, hogy egy hibás darabot fogtam ki elsőre (hiába "eresztette át" a fényt, gondolom nem volt elég erős ahhoz, hogy a DAC használható jelként felismerje) -
#77571 -
Papesz #77570 Beszarás mik vannak, nem DT?