PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nekem futárral minden mindenhonnan 24 órán belül jött eddig. Persze ha raktáron volt a rendeléskor.
Papesz
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Itt már jó ideje ennyia God of War collection. Itt is 1 font a posta. Nekem pont ma jött meg, és nagyon jóóó. Egyedül amit negítvumnak fel tudok hozni, az az, hogy az átvezetõ videóakat nem rendeerelték át nagyobb felbontásba.... Nagyon illúzióromboló tud lenni
Papesz
Lenne egy olyan kérdésem, hogy másnál is fennáll e az a jelenség, hogy Uncharted 1-ben minden fejezet elején kicsit késve pakolja fel a texturákat a tereptárgyakra, úgymond popup-ol. Azt is észrevettem, hogy a lemezt elég aktívan tekergeti játék közben. Egyébként máshol nem tapasztaltam ezt a popup dolgot. 250-es slim ps-tõl van szó.
Remélem nem szarik be az olvasó 😞
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
.ajtraj zsel ttotjúyn se-9:61 a táhet ,úynárapék se- 01:61 rotinom a za ygoh ,dnog õtevpalA
Hát ennek így sincs sok értelme!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Alapvetõ gond, hogy az a monitor 16:10 -es képarányú, tehát a 16:9-es kép nyújtott lesz rajta.
Jah mai árfolyamon 330,-ft volt a posta....
Asszem ne hasonlítsuk össze a magyar postával. 😊))
Viszont a Grid reloaded(15font) lemezemen szintén csüt óta ül a zavvi. 😞
Más:
Megvan a Planet Minigolf, szuper lett, béta óta sokat fejlõdött, majdnem minden frankó csak az online nem akar menni, egyszerûen nem talál játékost, ami fura, mert végülis most jelent meg, nem hiszem, hogy senki nem játszik vele. 😞
Játék közben youtube-ra nem sikerült feltölteni videót foglaltnak mondja a servert akárhányszor próbáltam. Mondjuk ezt lefo×om.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
érdeklõdnék h mennyire lenne gagyi, vagy bõven az elfogadható szinten van a kép?
tudom, bazi nagy TVn biztos jobb játszani, de egy 22'os monitoron is ellehet az ember ha ugyan olyan szép a kép, mint egy HD Ready TVn, csak éppen kisebb méretben
haver egy 110Ks Samsung 82cmes TV konzolozik, de a képminõsége nem igazán a legjobb...szvsz
és igen, visszaolvastam a fórumon, de semmi mélyebb személyes véleményt nem találta
Dante's Inferno - 12,95GBP (Link)
Lost Planet 2 - 17,95GBP (Link)
Dragon Age: Origins - 12,95GBP (Link)
Aliens Vs Predator - 17,95GBP (Link)
Vancouver 2010 - 12,95GBP (Link)
Disgaea 3: Absence Of Justice - 14,95GBP (Link)
Supercar Challenge - 12,95GBP (Link)
Battlefield: Bad Company 2 - 24,95GBP (Link)
God Of War: Collection - 17,95GBP (Link)
White Knight Chronicles - 24,95GBP (Link)
Uncharted 2: Among Thieves (Platinum) - 14.95GBP (Link)
Colin Mcrae: Dirt 2 (Platinum) - 14,95GBP (Link)
Iron Man 2 - 17,95GBP (Link)
Blazblue Calamity Trigger: Limited Edition - 17,95GBP (Link)
Call Of Duty 4: Modern Warfare Game Of The Year 2009 Edition - 17,95GBP (Link)
hasonlo keppen gazdalkodok en is a jatekaimmal. nem eri meg megtartani csak azokat amik nagyon jok (gow 3-at tartottam meg mert az EPIC es a resistance 2-t ill. midnight club-ot multira). uncharted 1 az nagyon allat jatek... hihetetlenul jo, a demo is kiraly de a full-hoz kepest egy nagy szar 😊... en anno 4k-ert vettem es 4k-ert adtam el... aztan most ott vagyok, hogy holnap beszerzem az uncharted 2-t eredetileg 7k-ert akarta adni, de megmutattam neki a sony-s e-mailt ami igazolja a platinum erkezeset, es egy kis turelemmel elengedett meg egy ezrest az arbol... koszi sony 😛
Mielõtt megvettem volna a gépet, elkezdtem nézegetni a használt piacot a jatekaim.hu weboldalon. És mire hazahoztam a PS3-at beszereztem egy FIFA10-et(6k) és egy Little Big Planet-et(5k). Mellé ugye 68k-ért vettem a PS3-at, ami így összesen került 79k-ba 2 jó játékkal. Mellé 9k-ért vettem egy Heavy Rain-t és ez volt az elsõ három játékom. Rá egy hónapra vettem egy NBA 2k10-et 7k-ért, de az végül nem tetszett. Ezért eladtam 6k-ért, majd miután kimaxoltam a Heavy Rain-t(100% platinával) eladtam azt is 8k-ért és vettem a kettõ árából egy fóliás Red Dead Redemption-t.
Egyszóval érdemes bizniszelni a használt játékok piacán, mert pl egy AC2-õt már megkapsz a bolti 11k helyett 7k-ért, vagy a GOW3-at 8-9k-ért is. Uncharted 2-õt láttam 7k-ért, szóval tényleg ajánlom. Vegyél nyugodtan játék nélküli gépet és nézzél mellé használtan pár játékot. Szerintem megéri.
You\'ll Never Walk Alone
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Egyébként inkább a God of War 3-as változatot veszem meg. 82k. És egybõl veszek mellé egy Heavy Rain-t. 😄 Aztán havonta egy-két játékot tervezek majd venni.
Szóval szerintem megéri spórolni. Ráadásul ha elõbb veszel egy TV-t, akkor még szüleid sem fognak lebaszni érte, mert az egy jó dolog, másban is tudod használni. Egy kicsit késõbb, meg jöhet a PS3. Tényleg megéri kivárni. Igaz nekem is piszok szar volt kivárni azt az 1 hónapot a TV után, de megérte.
Nézd meg ezeket:
http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/tevek/lg_32lh3000/
You\'ll Never Walk Alone
Crosswired kabllel kotod ossze a PS3 at a laptoppal es az ip -t kioszva a halozatrol fogja kapni a netet.