89387
PlayStation3
  • Scipi
    Nekem szakad a Force Unleashed 2 :S Nem tudjátok mi lehet a baj?
  • n000rbi
    Ment privi. ;)
  • Ombika
    Postna kuldik vagy e-mailben a kodot?
  • Wild007
    Jajj tényleg!...jó bocsi, félre értettelek:) de azért felveszlek, úgy is kevés magyar ismerősöm van. Februárba meg én is meg akarom venni a következő részét, mert nekem nagyon bejött a game.
  • Prof William
    Castlevania: Lord of Shadows

Már az első 2 pályán ( falu és mocsár ) látszik hogy rengeteg munkát és hozzáértést fektettek bele. A zene epikus valamint a környezet és a tájak valami elképesztően gyönyörűek. Az egyik legszebb játék Ps3-ra amit eddig láttam.
    A hangulat is bejön eddig bár még nem igazán derült ki semmi a fő történetszálból.
  • shaddam
    Izé... a folytatás jön majd februárban.Arra fáj a fogam.A kettőt eladtam, de ha gondolod vegyél fel shaddam91hun.Bc2,vietnám meg uncharted2 amivel mostanában játszom.
  • Wild007
    Rendeld mert......mert nagyon ott van! :) Aztán majd multiba játszanánk együtt! Mi a PSN id-d? Boldog karácsonyt!
  • shaddam
    Irány a harcmező katona kell a rutin február 22-én.Nekem meg elő kéne rendelni.
  • Wild007
    Assassin's Creed Brotherhood-hoz lennének elvileg cuccok PSN-en, de semmit nem ad be:S pedig premium theme meg ilyeneket ír a kiskönyve. Am COD MW2-nél mi az a serial sor a kiskönyv végén? Az mire jó?
  • Wild007
    Én most kaptam karácsonyra kill zone 2-t és tuti meek multizni!
  • Tikal #77639
    nem tudsz fizetni vele, vegyél PSN kártyát
  • dudeeg
    jah, és remélem jó sok játékot kaptok! :)
  • dudeeg
    Boldog Karácsonyt minden kedves fórumozónak!
  • kisgoce
    Killzone 2-t érdemes megvenni ??
    Mármint úgy értem, hogy a multiját sokan játszák??
    És Boldog Karácsonyt az összes ps3 tulajnak!:D
  • beigliboy
    nem, most akartam kipróbálni...
  • Fidolorous
    ?
  • bobpapa
    Hali

Tényleg igaz hogy a ps3-t már lehet szoftveresen úgymond flashelni, hogy lejátssza a másolt lemezeket, vagy ez csak kacsa?
  • Tikal #77632
    már vásároltál máskor is így?
  • beigliboy
    üdv! Van aki várásolt mostanában store-on? usa accounttal visa kártyával nem tudok
  • sanyiute
    xDDD
  • Gideon Wieth
    Figyelj... Még bejelentve sincs a 4ik ha jól tudom :-) A bejelentéstől meg minimum 1-2 év... Plusz ha megnézed, már 2012-re is vannak bejelentve jó kis címek, szóval min 2-3 évig véleményem szerint a sony ps3a bőven húzni fogja :-) Ha meg nem, akkor is ki fogják sztem adni a ps4 játékokat egy ideig ps3ra mint most a ps3ak felét ps2-re :-) Hálistennek a sony nem hanyagolja el annyira a dolgait :-)
  • Gideon Wieth
    Boldog karácsonyt kedves barátaimnak :-) Még Danielnek is kellemes ünnepeket :-)

• n000rbi
    Boldog Karácsonyt mindenkinek :)
  • Fidolorous
    HD Readys Projektoros tv/vel erdemes foglalkozni PS3 ugyben ?
  • Tikal #77625
    talán mert számomra ezek voltak az értelmes játékok idén, de tőled még várom a listát, mit tartottál idén értelmes játéknak, tőlem lehet multiplatform is.. aztán majd megnézem számomra értelmesek e a játékaid...
  • sirpalee
    Ettől függetlenül az a legszebb játék... :)
  • 5c0rp330n
    majd a sony eldonti hogy mikor ad ki uj konzolt, az eddigi utem kb jo volt, es nem utal ra semmi hogy a szokasosnal jelentosen kesobb akarnak kiadni az ujat. surgetni az uj kiadasat semmi ertelme, azzal csak a jatekosok jarnanak rosszul.
    cimekbol osszesen 1 darab ps3 cimet soroltal fel, illetva a talan majd beszerzendokkel egyutt osszesen 3-at, a tobbi multiplatform.
  • shaddam
    Csak az a gond hogy a crysis egy techdemó,illetve maszturbációs segédeszköz a tirexi féléknek.
  • sirpalee
    Jujj, tanulj meg írni elsőnek. Meg tagolni :)

Uncharted bőven nem a legszebb, crysis + durva modok :) . Na az szép... Ahhoz kell gép... Konzolos hülyeségekhez nem :)
  • FlyHigh
    ilyen van 2100ft-ért. ( RGB/AV Cable (bigben) PS3)
  • zsolt515
    Üdv!
    Nem tudjátok h 576-ban ps3-hoz van RGB scart kábel? Mert nálam nem hozza be az oldalt!
    Előre is köszi!
  • Gideon Wieth
    Igen... Számomra örök ilyen kisebb játék példa az Advent Rising.... Sajnos nem lett sikeres, és minden lelkiismeret furdalás nélkül mondom rá, hogy az évtized legjobb storyja. A legjobb zenei felhozatalt is megérdemli... Igaz a grafika nem a legszebb, már akkor sem volt az, de mégis, újra és újra előveszem, hogy évente egyszer végigvigyem legalább... Mert olyan mint egy film, és magába szippant. Sajnos trilógiának tervezték... így az első rész vége cliffhanger, de nem folytatják, pedig nem is annyira a játékra, mint inkább a történetre vagyok kíváncsi, hogy hogyan folytatódnak hőseim kalandjai, a megmaradt két emberé :-)
  • Tikal #77617
    upsz, 200e-t :)
  • Tikal #77616
    Én ezektől a japán cuccoktol a falra tudok mászni :) Biztos sok címről nem hallok, de ha most azt mondaná valaki itt van 200e forint és vásárolj az idei címekből, biztos nem tudnám elkölteni. De lehet tud majd nekem mondani 20 olyan cimet amire rögtön ráugrom, szóval valaki nyomhatna 200kilot a zsebembe :)
  • dudeeg
    tényleg nagyon szubjektív ez az "értelmes cím", és tuti sokan össze tudnak szedni 20-at. Főleg, hogy rengetegről nem is hallanak sokan, így ki sem próbálják.
    Csak egy példa: sosem hallottam a Valkyria Chronicles című játékról. Igazán csak Japánban lett híresebb, és ott is csak a megjelenés után kb 1 évvel, miután képregényt készítettek belőle. Haverom most szerezte meg, és teljesen oda van érte. Többet játszik vele mostanában, mint az egyéb új játékaival. Neki most az a csúcs játék. Biztos csomó ilyen van még, de a többségnek igazából csak a nagyon nagy nevek vannak meg, holott a kisebbek is lehetnek nagyon jók.
  • Tikal #77614
    azt mondtad a konzolok élettartamának röviditése mellett kampányolok és az én mentalitásommal akár évente is lehetne frissiteni..de ezt én sem akarom. a 4-5 év viszont már elég sok szerintem, szóval jo lenne már lassan hallani valamit az uj hardverről...
    és lehet hogy 6 év mulva még mindig sokan fognak ps3al játszani, de szerintem te már nem szivesen, mintahogy most se játszol a legfrissebb ps2es cimekkel, pedig még sokan tolják ps2n :)

és mint mondtam elég szubjektiv kinek mi az értelmes cim, de azért sorolhatnád számodra mik voltak az értelmes játékok idén... legalább 20 címet várok akkor, mert én négyet mondtam és még 3mat ami beszerzésre vár, de ezt már nem veszem hozzá, megnehezitené a dolgodat.
  • 5c0rp330n
    mondtam hogy mondtad hogy evente legyen uj konzol? aligha. (azt mondtad hogy surubben kene kiadni a konzolokat, mert elavulnak, ami szanalmas.) ahogy azt sem mondtam hogy van benne meg 6 ev. de mondhattam volna, mert egeszen biztos hogy 6 ev mulva is tobb 10millioan jatszani fognak meg rajta attol fuggetlenul hogy azota mit adtak ki. ha pedig pc-re nem ketto ertelmes cimet lehet talalni, akkor annyit sem. az ertelmes ps3 cimeknek pedig az otodet nem soroltad fel.
  • Tikal #77612
    jó lenne ha több exkluziv cim lenne, de szerintem nem errefelé haladunk, kiadoknak is jobban megéri több platformra kinyomni a játékaikat, nem?

God of war? még egyikkel sem játszottam, nekem tul kaszabolos, de lehet kiprobálom majd.

dead space 2 viszont jonak tunik nagyon, már várom :)
  • dudeeg
    Ez jogos. De mintha a vita a vassal kezdődött volna, meg arról, hogy mire képes. Én csak azt mondtam, hogy a GTA4 nem jó példa a vas képességeinek tárgyalására, mert adhatsz nekem PS6-ot, ha én portolom, az kurvaélet, hogy akadozni fog :D
  • dudeeg
    Egyébként sokáig nem akartam játszani a GoW3-al, de 2 hete kölcsönkaptam, és nem is rossz.
    És egyébként, ha grafikailag nézzük is gyönyörű..szerintem van ott, mint az UC2