PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Na rágoogle-ztem és bizony van rajta HDMI 2 hátul és 1 oldalt. Az mit jelent, hogy 1.3-as és 1.4-es HDMI foglalat? PS3-nak melyik kell?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Tudom, hogy ez nem TV topik, de hátha ti is értetek a témához, Philips-ek mennyire megbízhatók? Kinéztem Saturnban egy baromi jó Full HD-s tv-t, 100 Hz--es, LED-es, 2ms válaszidõ, 2.1-es beépített hangszoró, 170k, de úgyis részletre venném. Mondjuk lehet olyan hogy nincs rajta HDMI? Nem írják... Itt a link, az 5625H-s modellt nézzétek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Játékonként 330,-ft (most valamivel kevesebb, árfolyamfüggõ) és igen elfogadják a mastercardot.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ha 5 nap lenne a standard, akkor nem lenne értelme futárt fizetni. Annyi idõ alatt kihozza a posta is.

Nekem futárral minden mindenhonnan 24 órán belül jött eddig. Persze ha raktáron volt a rendeléskor.

Papesz

Én személyes átvétellel vásároltam tõlük. Korrekt volt a srác, akivel találkoztam. Postáról sajnos nem tudok mit mondani, de a standard az, hogy 5 munkanapon belül kihozza bármelyik futárszolgálat a csomagot Magyarországon.

balee4
Tárgytalan gyorsan válaszoltak a gamestore-ról, azt írták, hogy egy napon belül meg is jönne. Jaj csak a TV is jöjjön össze.

balee4
Vki rendelt már közületek a gamestore.hu-ról? Csak az érdekelne, hogy hány napon belül szállítanák ki a rendelt csomagot. Honlapon nem írják. Csütörtökön rendelném meg a PS3-at, jó lenne, ha péntekre megjönne.

LeventeV
nem az... van olyan jatek amelyik telepit de nem te mondod meg hogy melyik az, nem ugy mukodik mint az xbox. de viszont halk, mig az xboxnal nem hallok semmit amig nem telepitem a jatekot. (enyhe tulzas, de valljuk be oszinten az xbox hangos)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Gideon Wieth
úgy tudtam a MGS 4 is telepít valamit, ( valamelyik teszt mondta, hogy bizonyos idõközönként feltesz egy két dolgot a HDD-re) Azt hittem ez általános hogy telepít a PS3.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

LeventeV
jatekot nem lehet telepiteni a ps3-ra (akad kivetel, mint pl a Heavenly Sword ami igenyel 1-2 gigat). a hdd a save fileoknak, a zenenek, a videoknak a kepeknek es a psn-rol letoltott tartalmaknak van.

Gideon Wieth
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy újonnan vett 40 gigás Fat ps3at érdemes megvennii 46 000ért?? mármint van valami lényeges ami jobb a slimben, akár idõtállóság vagy teljesítmény terén? Azt tudom hogy a 40 gigás vinyó nem épp a legnagyobb de gondolom 1 vagy 2 játék felfér rá,ha meg a játékot törlöm attól a mentés marad, nem ??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

http://www.sendit.com/games/platforms/ps3/god-of-war-collection/10085202.html

Itt már jó ideje ennyia God of War collection. Itt is 1 font a posta. Nekem pont ma jött meg, és nagyon jóóó. Egyedül amit negítvumnak fel tudok hozni, az az, hogy az átvezetõ videóakat nem rendeerelték át nagyobb felbontásba.... Nagyon illúzióromboló tud lenni

Ezek hetek óta ennyibe kerülnek minden hétfõn.

Papesz

Ok, akkor megnyugodtam, köszönöm 😊

DanielT
Nem szarik be, ez ilyen.
Üdv mindenkinek!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy másnál is fennáll e az a jelenség, hogy Uncharted 1-ben minden fejezet elején kicsit késve pakolja fel a texturákat a tereptárgyakra, úgymond popup-ol. Azt is észrevettem, hogy a lemezt elég aktívan tekergeti játék közben. Egyébként máshol nem tapasztaltam ezt a popup dolgot. 250-es slim ps-tõl van szó.
Remélem nem szarik be az olvasó 😞

balee4
Kár, hogy csak 24 órás leárazás, egy Uncharted 2 és GoW Collection jó lenne.

http://www.flipmytext.com/

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

DanielT
Játéktól függ és a megfelelõ távolságtól.
balee4
Hát gondolom akkor a haverod tv-je nem (full) HDTV lehet, mert azon nem szabadna gond lennie a képminõségnek.

Thundercore
nálam is ez a gond, nem talál senkit.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

NEXUS6
De megérte!
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Na, ezzel legalább elvoltál pár percig 😄
NEXUS6
Pontosan visszaolvasom:
.ajtraj zsel ttotjúyn se-9:61 a táhet ,úynárapék se- 01:61 rotinom a za ygoh ,dnog õtevpalA

Hát ennek így sincs sok értelme!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

shaddam
Kösz,de lenne még pár kérdésem:a 330 ft játékonként számít?Elfogadnak otp mastercardot?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DanielT
Nem olvastál vissza elég alaposan.

Alapvetõ gond, hogy az a monitor 16:10 -es képarányú, tehát a 16:9-es kép nyújtott lesz rajta.
1 font azaz 330ft

Csütörtök este rendeltem a zavvi-tól 20fontos psn kártyát (16 font volt), pénteken délelött kaptam a mail-t, hogy feladták, ma délelött hozta a postás. 😊
Jah mai árfolyamon 330,-ft volt a posta....
Asszem ne hasonlítsuk össze a magyar postával. 😊))

Viszont a Grid reloaded(15font) lemezemen szintén csüt óta ül a zavvi. 😞

Más:
Megvan a Planet Minigolf, szuper lett, béta óta sokat fejlõdött, majdnem minden frankó csak az online nem akar menni, egyszerûen nem talál játékost, ami fura, mert végülis most jelent meg, nem hiszem, hogy senki nem játszik vele. 😞
Játék közben youtube-ra nem sikerült feltölteni videót foglaltnak mondja a servert akárhányszor próbáltam. Mondjuk ezt lefo×om.

shaddam
Mennyiért hozzák ki MO-ra?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Samsung 2233BW (1680X1050, DVI) monitoromra kötnék egy PS3-at
érdeklõdnék h mennyire lenne gagyi, vagy bõven az elfogadható szinten van a kép?
tudom, bazi nagy TVn biztos jobb játszani, de egy 22'os monitoron is ellehet az ember ha ugyan olyan szép a kép, mint egy HD Ready TVn, csak éppen kisebb méretben

haver egy 110Ks Samsung 82cmes TV konzolozik, de a képminõsége nem igazán a legjobb...szvsz

és igen, visszaolvastam a fórumon, de semmi mélyebb személyes véleményt nem találta

TothLaci
Szerintetek a PS3-nál lehetne valahogy PC-rõl irányítani a médialejátszást?
Zavvi.com oldalon Mega Monday van! 😊 Jó kis leárazásokat eszközölt.

Dante's Inferno - 12,95GBP (Link)
Lost Planet 2 - 17,95GBP (Link)
Dragon Age: Origins - 12,95GBP (Link)
Aliens Vs Predator - 17,95GBP (Link)
Vancouver 2010 - 12,95GBP (Link)
Disgaea 3: Absence Of Justice - 14,95GBP (Link)
Supercar Challenge - 12,95GBP (Link)
Battlefield: Bad Company 2 - 24,95GBP (Link)
God Of War: Collection - 17,95GBP (Link)
White Knight Chronicles - 24,95GBP (Link)
Uncharted 2: Among Thieves (Platinum) - 14.95GBP (Link)
Colin Mcrae: Dirt 2 (Platinum) - 14,95GBP (Link)
Iron Man 2 - 17,95GBP (Link)
Blazblue Calamity Trigger: Limited Edition - 17,95GBP (Link)
Call Of Duty 4: Modern Warfare Game Of The Year 2009 Edition - 17,95GBP (Link)

balee4
Én a nagyon jókat meg fogom tartani, ki tudja, lehet, hogy pár hónap múlva, de lehet, hogy csak évekkel késõbb, de kedvet kapok újra végigvinni. PC-s játékokkal is vagyok néha így. Mondjuk mivel sztem csak az igazán jó játékokat veszem meg, így mindent megtartok. 😄

Csibe001
Szerintem meg nem felesleges megtartani, sõt, nagyon is jó dolog, bár én filmeket is gyûjtök, s ugyanígy játékokat is. Érdekes mondjuk, hogy amiket megtartottam azok nagyrésze exkluzív..S persze ezekbõl igyekszem a gyûjtõi kiadásokat megszerezni.

LeventeV
elozo 4 hsz-re valasz:
hasonlo keppen gazdalkodok en is a jatekaimmal. nem eri meg megtartani csak azokat amik nagyon jok (gow 3-at tartottam meg mert az EPIC es a resistance 2-t ill. midnight club-ot multira). uncharted 1 az nagyon allat jatek... hihetetlenul jo, a demo is kiraly de a full-hoz kepest egy nagy szar 😊... en anno 4k-ert vettem es 4k-ert adtam el... aztan most ott vagyok, hogy holnap beszerzem az uncharted 2-t eredetileg 7k-ert akarta adni, de megmutattam neki a sony-s e-mailt ami igazolja a platinum erkezeset, es egy kis turelemmel elengedett meg egy ezrest az arbol... koszi sony 😛

DanielT
Uncharted 1 az elsõk között legyen amit megveszel. Meghatározó élmény lesz!
shaddam
Június közepén jön az uncharted 2 platinum 7k-ért.Hónap végére 5-6k-ért tudsz venni majd jatekaim.hu-n

balee4
Én is gondoltam már arra, hogy míg nem veszem meg, beszerzek használtan pár játékot. Vatera-n körül is nézek. Egy Uncharted 1-2 nem lenne rossz.

Scouser
Teljesen felesleges sok játékot tartani egymás mellett. Elmondom, én hogyan csináltam:

Mielõtt megvettem volna a gépet, elkezdtem nézegetni a használt piacot a jatekaim.hu weboldalon. És mire hazahoztam a PS3-at beszereztem egy FIFA10-et(6k) és egy Little Big Planet-et(5k). Mellé ugye 68k-ért vettem a PS3-at, ami így összesen került 79k-ba 2 jó játékkal. Mellé 9k-ért vettem egy Heavy Rain-t és ez volt az elsõ három játékom. Rá egy hónapra vettem egy NBA 2k10-et 7k-ért, de az végül nem tetszett. Ezért eladtam 6k-ért, majd miután kimaxoltam a Heavy Rain-t(100% platinával) eladtam azt is 8k-ért és vettem a kettõ árából egy fóliás Red Dead Redemption-t.

Egyszóval érdemes bizniszelni a használt játékok piacán, mert pl egy AC2-õt már megkapsz a bolti 11k helyett 7k-ért, vagy a GOW3-at 8-9k-ért is. Uncharted 2-õt láttam 7k-ért, szóval tényleg ajánlom. Vegyél nyugodtan játék nélküli gépet és nézzél mellé használtan pár játékot. Szerintem megéri.

You\'ll Never Walk Alone

DanielT
Jó hírek! 😊 Csak HDMI kábelt kell venned.
Banano
6600 külföldrõl,úgy hogy 350 a font.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

balee4
Idõközben megbeszéltem a szüleimmel, beleegyeztek a dologba..., egy hónapon belül megveszem a PS3-t és mellé a HD TV-t, mondjuk még nincs eldöntve melyiket. De ez az LG jó vételnek tûnik. Milyen kábeleket kell még pluszba vennem?

Egyébként inkább a God of War 3-as változatot veszem meg. 82k. És egybõl veszek mellé egy Heavy Rain-t. 😄 Aztán havonta egy-két játékot tervezek majd venni.

Nathan66
Hi!
hogyan kell pendriverol ps3-ra zenét tenni?..

Scouser
20 ébe játszok számítógépes játékokon és 2 hónapja elõször vettem egy PS3-at. Azért most került rá a sor, mert eddig nem volt olyan TV-m, amin lehetne játszani. Vettem egy 32 colos full HD TV-t, majd rá egy hónapra a PS3-at. Tudom, hogy ez így együtt elég drága, kb 170k Ft, de az az élmény, hogy ledõlsz a kanapéba, vagy az ágyon hanyatt fekszel, teljesen más, mint amikor a Gép elõtt görnyedve játszol. A múlkor megpróbáltam PC-n játszani Modern Warfare 2 multit és majdnem kifolyt a szemem tõle olyan közel volt már a szememnek a monitor.

Szóval szerintem megéri spórolni. Ráadásul ha elõbb veszel egy TV-t, akkor még szüleid sem fognak lebaszni érte, mert az egy jó dolog, másban is tudod használni. Egy kicsit késõbb, meg jöhet a PS3. Tényleg megéri kivárni. Igaz nekem is piszok szar volt kivárni azt az 1 hónapot a TV után, de megérte.

Nézd meg ezeket:

http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/tevek/lg_32lh3000/

You\'ll Never Walk Alone

sector512
Nem meglepõ, a film is kb annyit ér...

PSN: s3ctorHU

A következõ a problémám. Felraktam a PS3-ra a Photo Gallery nevû progit és amikor kéri akkor rácsatizom USB-n a Nikon Coolpix L100-as fényképezõm. Igen ám de kiírja, hogy nem kompatibilis vagy mi a lófütty. Mi van? Windowsra rádugom oszt' import pictures aztán már zuzza is lefelé róla a képeket. Ebben a PS3-ban meg semmiféle natív driver nincs a fényképezõgépekhez!? Akkor egyáltalán mivel kompatibilis (gondolom only Sony gépek) ?Legalább lenne neten kompatibilitási lista, de nem találtam. Ez a progi így semmit nem ér max egy kalap szamócát. Kapja be Sony. Pfff.

zsolt1983
igen van. Ha a halozati kapcsolatodat fogod osztani.
Crosswired kabllel kotod ossze a PS3 at a laptoppal es az ip -t kioszva a halozatrol fogja kapni a netet.

LeventeV
ez johir

DanielT
Vegyél routert.