89387
PlayStation3
  • Akey
    AdBlock Plus kiegészítőt letöltöd Firefoxhoz és a hátteret berakod blocklistre. Nem bírsz már magaddal a PS3 érkezéséig mi? :D Amúgy van egy jó hírem: "A december 30-án feladott küldemények január 3-án kerülnek kézbesítésre." ;)
  • Wanille
    Van rá vmi mód hogy kilőjem a topik hátterét?
    Pár percnél tovább képtelen vagyok olvasni, mert jojózik a szemem tőle.
  • Attila8805
    Hiába jön nem érnek vele semmit ha elolvasod a cikket leírják hogy ez ellen már az új fw nem ér semmit.
  • dudeeg
    mi? hol?
  • Papesz
    Én értem, hogy el akarod adni, meg azt is, hogy az embereknek általában fingjuk sincs róla, hogy mit vesznek, de egy PlayStation fórumon azért szokták tudni, hogy a 3.50-es firmware óta nem mennek az utángyártott wireless kontrollerek.
  • Gideon Wieth
    vagy már annyi se, joy stationnél szokott néha olcsóbb is lenni :)
  • DanielT
    Csakhogy "áruházakban" venni konzol kiegészítőt az kb olyan, mintha a hétvégi bulira a sört egy striptízbárban vásárolnád 3-5 ezer/üveg áron.

Konzolboltokban 11 ezer a gyári Sony.
  • Esham
    valamiért csak volt értelme hogy legyártották, illetve elég sokan veszik. Áruházakban 20 rongyot elkérnek egy eredeti Sonyért.
  • DanielT
    Pedig nagyon jó, például szarra se!
  • LeventeV
    nem hasznaltam meg ps3on linuxot.
  • Papesz
    Csak kérdezem: miért venne bárki is utángyártott wireless joy-t, ha csak zsinórral lehet vele játszani?
  • Papesz
    Mennyit és mire használtad PS3-on a Linuxot, amíg volt rá lehetőség?
  • Esham
    Ps 3 Sixaxis vezetéknélküli utángyártott (nem Sony) Joy tartozékaival eladó. Teljesen új, csomagolva. Ár 8.000
    Személyes Budapest XI

privi
  • shaddam
    Remek jön az újabb fw.
  • Gideon Wieth
    Nem örülök neki ... Nekem a PS3 volt az a konzol, amire azt mondtam, h megérdemelte, hogy nem törték fel :-)
  • LeventeV
    tudom, hogy te nehez eset vagy, de ha ott allnek, hogy semmi vesztenivalom nem lenne akkor biztos megpiszkalnam a ps-emet, mert rengeteg uj ut nyilna meg elottem. en nem sajnalom azt a parezer forintot kiadni az uncharted es god of war kaliberu jatekokra ugyhogy en nem azt neznem ebben a toresben, hogy ingyen hozzajussak ezekhez a jatekokhoz hanem azt, hogy minnel tobbet kitudnek hozni a ps3bol.
    anno a ps2met is chippelve vettem es maris tudtam jatszani azokkal a jatekokkal amik nalunk nem jelentek meg. jatszottam mindket Bleachel es a Fate/Unlimited Code-al is.

de ha ez a tores a multiba kerulne akkor nyugodt lehetsz, hogy nem nyulok hozza.
  • DanielT
    Szerintem mindenképp törd fel még ma a Linuxért, hihetetlenül megéri!!
  • Totti5
    Nézd. 360ra a kezdetektől van warez, de konzolon még létezik a vásárlási kultúra ( PSPt kivéve ), szóval amíg nem kezd el drasztikusan esni az eladott játékok száma, addig ettől nem kell tartani. A PSN és a Live használhatlansága vagy rizikófaktora pedig elég visszatartó erő hiszen manapság net nélkül az ember nem tud élni, és már a multiplayer és természtes dolog mindenben, amiről nehezen mondana le a nép.
  • LeventeV
    eloszor is remelem, hogy a warez nem fogja kinyirni a ps3at, ps2t nem olte meg, hatha ez is eletbe marad.

amugy ha nem veszlik el a multi akkor lehet, hogy feltorom a linuxert meg a kesobbi homebrew progikert.

de azt a 4-5 betervezett jatekot ettol fuggetlenul megveszem iden.
  • Totti5
    Ja bocs, Killzone 2re gondoltam:D már a 3 fog jönni. Sorry.
  • bcrics
    ami a lényeg még hoyg a warezban letöltött játékokat nem kell kiírni lemezre mert Külső HDDről vagy hálózatból is tudja futattni azokat,.
    + Ha a hekkereknek van egy kis eszük, akkor rögtön azt is elintézik, hogy teljes értékű médialejátszót készítsenek a PS3-ból
  • bcrics
    http://pcforum.hu/hirek/12522/Vegleg+feltortek+a+PlayStation+3+vedelmet.html
  • greyfox
    Ezt honnan veszed?
  • LeventeV
    melyiken?
  • Totti5
    Van.
  • LeventeV
    a Killzone 3-nak van valami demoja a psn-en?
  • sanyiute
    oksakösze!!
  • balee4
    DR 2-m van, majd felveszlek.
  • balee4
    Aha tényleg, ma jött meg a játék, és tényleg benne van az összes DLC, rohadt jó az Undead multija, meg a single is hatalmas, a yetiken majdnem beszartam. :D
    Coop mission-ok is vannak, kapom is szépen a trophykat, tehát a 2 ingyenes DLC is müxik. Az is jó, hogy az alapjáték multi mentését felismerte, így nem kellett elölről kezdnem e fejlődést.
  • sanyiute
    Srácok akinek van FIFA 11, GTA IV vagy Dead Rising 2-je az PLS vegyen fel PSN-re!!!
    PSN: SANYIX
  • Gideon Wieth
    Nem-nem :-) Hálistennek úgy van, hogy a single az az Undead storyja, teljesen jól, és multizni is erről kell, és ott az összes DLC hozzá ami multinak van :-) Ami nekem mák is, mert ugye az alap japán, így nem ismerte fel h van mentésem, szóval a szintlépések megint mennek előlről de ugyanazzal az accal...

Más:

Ha eu verzió és EUról szedted le és tetted fel, akkor fent van, nézd meg multiban, van-e cooperative missionsöd ha Selectet nyomsz :-) Valamiért nem érzékeli a feltett DLC-ket, de attól benne vannak még és használhatóak rendesen :-)
  • balee4
    Nekem holnap jön meg az Undead-em, ugye a 2 plusz fizetős DLC a lemezen van, nem külön kulcsot kell bereggelni?
  • balee4
    Nálam is ez a helyzet, a játékom BLES ami EU-s, leszedtem az EU store-ról a 2 DLC-t, erre azt írja, hogy nincsenek telepítve, lehet, hogy azért mert, az accom, amivel a játékot használom US store-os?
  • Gideon Wieth
    Igen, sajnos közben rájöttem, hogy Blas 50203 ami ázsiai :S De most megvettem ugyis az undead nightmare-t benne az összes DLCvel ami meg single az ingyenes volt szóval leszedtem Jap storeról :-)
  • shaddam
    Lehet usa verzió a játék a dlc meg eu
  • Gideon Wieth
    Viszont most leszedtem és felraktam a két DLC-t de valamiért azt írja a játékban, hogy no downloaded content installed :S ez miért lehet ? Mert leszedte a dlc-t és feltelepítette store-ról rendesen :S
  • Gideon Wieth
    Közben rájöttem miért nincsenek a lemezen, sorry :-) Egyik free másik meg ahogy mondtam benne van a LIARS ben :-)
  • Gideon Wieth
    Köszi :-) Bár ez akkor nem az összes, mert úgy tudom több volt. :-( Az első ingyenes gondolom azt nem rakták rá, addig ok... De volt egy Free roam pack és egy huntingos pack is. Előbbit ha jól tudom beletették végül a liarsbe, és az utóbbival mi a helyzet ? :-)
  • Győri Devi
    miért nem rendelsz?
  • ViniSoundz
    nah ma sikerult meg ket regi cimet beszereznem. motorstorm 1 es burnout paradise. sokmindent be kell potolnom :)

uncharted 2-t meg nem talalok ebbe a ki**szott gyorben meg mgs4-et sem.