89387
PlayStation3
  • razorback
    Nekem ez a kedvenc részem:

"pc-re kijott volna egy ilyen jatek, 300ezres gep kene also hangon hogy minimalisan jatszhato legyen"

Ha egy 10 éves pc-ről beszélnénk , akkor az egy alap megállapítás lenne.
  • Totti5
    The disc includes three DLC packs: Legends and Killers, Liars and Cheats & Undead Nightmare Pack.
  • Tikal #77687
    nos, úgy tűnik nagyobbat ugattál mint szóltál, mert azt a minimum 20 értelmes címet még nem kaptam meg, pedig már nagyon játszanék, mert már unom a 4 játékot amit vettem idén ;)
  • Gideon Wieth
    Jah amúgy az összes eddigi DLC is benne van az Undead Nightmare-ban ugye ? :-) tehát mondjuk az amikor a csapat erődöt ostromol b csapat védi, meg nem is tudom mik vannak még :-) :-)
  • Gideon Wieth
    Lemezesbe szándékszom majd megvenni újévre :-) Azért kérdeztem mert megvan ugye az alap verzió, csak alapból xboxon vittem végig még, nem szép tiszta verzióval :) És ps3ra főleg a multi miatt vettem meg, plusz tiszteletből mert nagyon megtetszett... Csak még a nyár nem volt olyan rég hogy megint nekiessek.. És ha jól tudom történetileg a hazamenetel előtti időre tették be zombéláékat :-)
  • Totti5
    Lemezes verzióhoz nem kell, a DLC verzióhoz kell.
  • Gideon Wieth
    Az Undead Nightmare-ról csak annyit kérdeznék, hogy ugye nem kell hozzá az alapjáték?? Se a mentések, ugye ? :-)
  • ViniSoundz
    hohooo. akkor te is vegyél fel, mert én is be fogom szerezni az undead-et is. egyelőre még az alappal tolom és akkorakomolyság ez a gém...de hát nem kell bemutatnom nektek :)
  • Gideon Wieth
    Rick_Wyeth az accom :-) Nekem csak UC2 van, meg Red dead, Assassin, és persze a killzone 2 :-)

Más nincs :-)
  • sanyiute
    Srácok UK Storen van olyan játék ami FULL Game és ingyenes???
  • balee4
    Én is Red Dead-eznék, sőt Undead Nightmare is meglesz napokon belül. PM-ben elküldhetnéd a PSN accod.
  • shaddam
    red dead,uc2,battlefield 1943,bc2,vietnám
    Én ezekre vagyok nyitott.Bc2-ből kéne még 2 trophy a platinához hálás lennék ha segítene valaki.
    shaddam91hun
  • MikX
    Max annyi, hogy állitva jobb a hőleadása, legalábbis ha fektetve használom, jobban pörög a venti, és a bútort is rendesen füti.
  • Fidolorous
    Csak nalam tunt fel az a hiba mostanaban hogy bongeszobol nem lehet hatterben letolteni ? Marmint nem a storeos tartalmakra gondolok, hanem a faljmegosztos es egyeb letoltesi helyekre. Egyszeruen ha ramegyek a download backgroundra 1 mpn belul ki is jon az error uzenet. Illetve itt sg/n folyamatosan frissitgeti neha az oldalt, es ennek koszonhetoen a bill. ablak eltunik elvesztve az eddigi osszes irasomat.. Tenyleg ennyire hasznalhatatlan gany lenne ez a bongeszo ? Ha valaki tudna segiteni ezekben azt elore is koszonom.
  • Gideon Wieth
    Na végre valaki aki Red Dead-ezne :D Fel is veszlek gyorsan :D
  • ViniSoundz
    Hi!, ha valaki multizni akar pl red dead-el, az vegyen fel psn-re. most vettem ps-t. szépen lassan gyűjtöm a gémeket.
    Jah még Skate 3-azni szoktam.

De most mit toltok leginkább multiban? Codot, vagy mit?
  • tihibaby
    Ez ps1-nél is így volt.Mikor kezdett dögleni a mechanika,és a fej,akkor még állítva bírt még egész sokat a masina.
  • tomi890125
    fura de volt nekem is, hogy állítva lejátszott a ps2 olyan játékokat is amilyeneket fektetve nem :D
  • sanyiute
    én ps2-nél vettem észre hogy állítva mintha gyorsabban hozta be a játékot
  • tomi890125
    tök mindegy! ez mind hülyeség, hogy így elromlik meg, kopik a cucc! Volt már példa, hogy valakinek elromlott és fektetve használta, és volt már arra is hogy állítva használta és elromlott! Szóval tök mindegy egyszer úgy is megadja magát :D
  • bcrics
    a csajod is jobban szereted fektetve tukni nem?.-.na kérem,köv. kérdés.
  • Gideon Wieth
    Elviekben szerintem, ( ha jól tudom ), akkor fektetve ajánlott tartani :-) ((Valami olyasmi van, de ehhez nem értek, hogy fektetve jobban kopnak benne a cuccok :-)
  • zoli0415
    Oké köszi a választ. Az amúgy mind1 hogy fektetve vagy állítva tartod a ps3-mat?
  • Tikal #77666
    Nem mondod azt a 20 játékot ami jó volt az idén? Még lenne mit bepótolnon szerinted, szoval érdekelne mik voltak amiket kihagytam...
  • Akey
    A hőtágulás okozza ezeket a hangokat. Szinte mindenkinek "kopog", de egy idő után mérséklődik.
  • N0RB3RT
    Dettó. Csak nálam nem kopogás van hanem ilyen erőltett ütemben zizeg az olvasófej :D
  • zoli0415
    Hello azt nem tudjátok hogy amikor beteszem a játékot elindítja és közben kopog a ps3-és egy idő után abba hagya az mitől lehet.a játék nem akadozik csak ez a kopógó hang nem tudom mitöl lehet.
  • FlyHigh
    22"-os 16:9 fullhd hdmi monitorokat már lehet kapni olcsón, azokkal tökéletesen megy a ps3.
  • FlyHigh
    nem jó a képarány, nincs hdmi, felejtős.
  • JohnnySmith
    Nem.
  • Fidolorous
    Sziasztok, egy ilyen monitor alkalmas lenne a ps3hoz ? http://szamitastechnika.vatera.hu/kimeneti_eszkoz/monitor/lcd_tft/17_fujitsu_tobb_db_garival_1433740815.html
  • Gideon Wieth
    Azt írja vagy a jelszavad vagy az ID-d nem jó.. Valszeg elírtad.. Ha nem, kérj emlékeztetőt.. :-) Általában forget your password? vagy password reminder címszó alatt van az ilyen :)
  • tomi890125
    ment :)
  • Akey
    Ha vkinek kell egy 10€-s voucher kód EA Store-hoz, az dobjon egy PM-et. Gagyi PC-m van, PS3 címeket meg ugyebár nem lehet venni.
  • bertino
    ez a move cucc... ez valami hihetetlen nagy dolog.

kkkkurvajo.
  • Borcsa12
    Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy amikor regisztrálni akarok a PSN-re és kéri az email-t ezt írja ki : The sign-in ID and password combination is not correct.
    Please check your entries carefully.
    Ilyenkor mit tegyek?
  • Gideon Wieth
    Oké megnéztem... Működik... Szóval...

OTT A FAQ... Nem lenne semmi bajom, ha nem lenne egy szépen összeszedett leírás a PS3hoz... Ott levan írva, picit nézzünk körbe :-)
  • gecsus
    Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem ,hogy PS3-mon hogy tudom beállitani a netet. Mármint vezeték nélküli Wifis net van és nem tudom behozni a PS3-mon. Network Setting és azon belül ?
    Előre is kösz.
  • zzeN
    Nem lehet, szokj hozzá.
  • Wild007
    Segítsetek pls! Karácsonyra kaptam egy Kill zone 2-t és a multit játszom rajta főleg. Hogy lehet manuálisan a gombkiosztást beállítani? Mert van standard 1,2 meg alternatív...de egyik gomkiosztás se jön be:S Cod mw2 rendszeresen multizok és már hozzá szoktam ahoz a gombkiosztáshoz. Pls valami ötlet?