89387
PlayStation3
-
#77769 Amelyiket lehet kapni :) Ugyanaz jó hozzá ami a PS1-hez és a 2-höz is, szóval tökmindegy. -
Tevez11 #77768 Sziasztok!
Eladók:
Def Jam:ICON:3000.-
Motorm Storm:PACIFIC RIFT:4000.-
Uncharted I.(Platinum):4000.-
Mercenaries II.(papírtokban):2000.-
Egyben,csomagban alkuképes.
Üdv.
-
#77767 Hello!
RGB scart csatlakozót szeretnék venni a ps3-hoz!
Ti melyiket ajánlátok? -
zoli0415 #77766 köszi a válaszokat. -
#77765 EPIC KZ3 Story Trailer:
-
Akey #77764 Vegyél buborékos borítékot, az pont erre való. Bármelyik postán kapható. -
Béka Benő #77763 Igen, lehet venni buborékos, párnázott borítékot. Nem tom pontosan mennyi, de 500 ft-ból simán kijön.
-
zoli0415 #77762 Hello nem tudjátok hogy postán föladnák egy játékot és nem tudom hogy kell becsomagolni mármint bemegyek a postára akk lehet venni csomagolót nem és ha igen mennyiér? -
Fidolorous #77761 Playstation 3 40 GB Elado. Megkimelt allpot, mukodes kozben nagyon halk.
Tartozekok: 1 db DS3 Joy, HDMI, AV es Tap kabel Doboza es papirok nincsenek hozza. Iranyar: 50000 FT Erdeklodni lehet itt priviben de ritkan csekkolom szoval inkabb mobilon: 06203684538 -
Josse #77760 Lehetséges(gondolom), hogy ebben is ugyanaz az olvasófej (szerkezet) van mint a slimben. Havernak is vastag ps-e van, neki speciel más márkájú a vinyója is és ez már nem az sd-bemenetes... -
Papesz #77759 Feltöltőkártyát vesz hozzájuk a halál
Ebben az esetben csak ő fog vásárolni, Te nem. -
Wild007 #77758 Ja ha régebb óta megvan, akkor nem tudom. De az biztos hogy a slimemnek olyan a hangja mint a 10 éves samu vinyómnak:D KÁVÉDARÁLÓÓÓ!!!! persze csak néha:D -
Josse #77757 Nekek még a vastag van bár ez volt az utolsó széria a slim elött. Akkor nem foglalkozok vele. Megprobalok hozzaszokni. köszi -
bcrics #77756 http://pcforum.hu/hirek/12535/Letoltheto+az+elso+hackelt+firmware+a+Playstation+3-hoz.html -
#77755 Üdv!
Tegnap nekem is meglett a ps3-am, egyenlőre még csak Gran Turismo 5 játékom van hozzá! Netem még nincs rajta de hamarosan lesz! Elkezdem majd lassacskán gyűjteni a gameket! -
Wild007 #77754 Hali! Nekem is ad ki ilyen hülye daráló hangot kicsit! Az enyém slim, és kb egy hónapos! Szerintem a tiedis slim lehet. Szokj hozzá. Volt régen egy másik ps3-am ami még sd-kártyát meg mindent olvasott (szóval a régebbi) nah annak semmi hangja nem volt. A mostanin azért érzem a spórolást kicsit:S De legalább kevesebbet eszik és nem fűt:D -
#77753 Eleg szarul valtjak ez teny! -
Josse #77752 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: Most tűnt fel (szerintem eddig nem volt ilyen) amint bekapcsolom a ps3-mat és elkezdi pörgetni a disket olyasmi hangja van mintha egy régebbi vinyóról olvasna. (vinyó biztos nem lehet, mert az sokkal halkabb és ha nem pörget akkor nem hallani) Valamikor hangsabb, valamikor halkabb. Nem vészes csak attól tarok, hogy valami olvasófej probléma. Valaki tapasztalt már hasonlót? Köszi -
#77751 visa kártyával nem tudsz fizetni, max akkor ha a kártyád a regisztrált cimre szol :)
egyébként nem tudom mi bajod a kártyával, teljesen vállalható, bár nem tudom te hol nézted hogy halál drága -
#77750 Mindent tudsz majd futtatni, de olvasd el ezt. A feltöltő kártyáról meg annyit hogy 6200-ért vettem legutóbb egy 20 GBP-t. Szerintem vállalható. -
tomvader60 #77749 Hali! Kérhetnék egy kis felvilágosítást a storen való vásárlással kapcsolatban? Van egy UK és egy USA accom a storekhoz. Feltöltőkártyát vesz hozzájuk a halál, mert drága, ellenben visa electron bankkártyánk van és lehet e vele valamelyik storeból vásárolni és a vásárolt tartalmakat minden gond nélkül futtatni a készüléken függetlenül attól, hogy a készülék Magyarországon lett nyerve? Gondolom az UK-s besorolás vonatkozik rá.
Előre is köszi! -
#77748 Gameszaron már kiflémeltem magam a témában. -
dudeeg #77747 látom feltűnt fel neked, hogy kb 50cm-el lejjebb erről ment a diskurzus...;) -
sanyiute #77746 nem tudom mennyire új de ez van:P:D -
#77745 Nekem nemsokára jön a Skate 3, majd tolhatjuk, illetve Red Dead-et is, valamint ha vkinek van Army of Two The 40th Day tolhatjuk majd azt is, nemsokára megveszem. -
Supa #77744 COD:Black Opsal jatszik valaki PS3on?Szivesen jatszanek magyarokkal teamben,Magyarorszagrol vagy Angliabol.PS id:Kismak ha valaki szeretne jatszani vegyen fel -
#77743 Hát nem bizony :D -
#77742 jah, azt is kell:) mostanaban sok a melo, orulok ha tudok kicsit singleben gameolni :) az a baj hogy a rdr csak kolcsonben van nalam, es ahogy latom ez nem 1-2 napos cucc. -
#77741 És Red Deadezni mikor fogunk ??? :-) Szerdán vizsgázom, de utána felőlem lehet :-) -
#77740 jah lattam tegnap egesz nap azt toltad :) en meg skate 3aztam. csinaltam hungarian skaterz nevu csapatot, ha valakinek megvan, johetne.
amugy eleg kevesen vannak online de nem csak skate-ben, mashol sem talalkozom emberekkel. miafranc van? keves a ps3as emberke? :) -
#77739 Ez a Big Boss Extreme volt :-) Amikor érzik a szagod ha úgy fúj a szél, hallják a lépteid, ha feldöntesz valamit stb :-) -
Akey #77738 Ez a minimal kill-es nehézség? De amúgy is; már easy-n se könnyű. Le a kalappal. -
#77737 Na végigvittem megint az MGS4-et a legnehezebb fokozaton :-) megint csak nagyon ütött a játék, másodszorra is :D Örök kedvenc az eljegyzéses rész a hajón :-) És a végső nagy küzdelem, meg Shadow Moses és a régi szép emlékek :-) -
Akey #77736 Eddig tényleg nem volt hozzá köze, mert nem volt életképes warez (PS3-on). Ezentúl viszont mindenbe kapaszkodni fognak az öltönyös jómadarak. -
Papesz #77735 De komolyra fordítva a szót félek, hogy az EA után mindegyik forgalmazó bevezeti az online kódot és hiába tolnánk egy gépen a játékot ketten, rá kéne fizetni azért, hogy mindketten tudjuk online tolni.
Ennek semmi köze a warezoláshoz, mindezt a használt játékok értékesítése miatt találták ki. -
Akey #77734 Ez az új warezhullám viszont betesz a mezei vásárlóknak, mert így nem nagyon fogják lejjebb vinni a PS3 árát. Sőt, bevezetnek majd egy 2 terrás kalózkiszerelést is, direkt a warezpisták kedvéért 500$-os áron. Azok úgy se látnak a szemüktől, ha lopásról van szó. De komolyra fordítva a szót félek, hogy az EA után mindegyik forgalmazó bevezeti az online kódot és hiába tolnánk egy gépen a játékot ketten, rá kéne fizetni azért, hogy mindketten tudjuk online tolni. -
Hugh Hefner #77733 dehogy hal ki. az exkluzivok csodalatos jatekok a ps3-on. az a reteg fog remelem kihalni, amelyik a pc-rol is, amit ott mar nem tudnak elsutni, mert nincs az a hulye, aki megvegye. a tucatszarok. az exkluzivok nagyon nem ilyenek. -
#77732 Miért is halna ki a ps3 piac mint a pc?Ha csak a 2011-es exklúzív felhozatalt nézem akár 2 évre is elég lenne. -
Hugh Hefner #77731 miért nyírná ki? a ps2-t kinyírta?
linuxon és warezold ps3 isokon kívül azért lehet PÁR dolgot csinálni egy feltört ps3-mmal, ha egy picit vennénk a fáradtságot és utánanéznénk a dolgoknak.
és a multit meg nagy valószínűséggel mivel minden védelem lebomlott, lehet majd használni. a legjobb dolog amit kihozhatnak, hogy amivel játszani akarsz neten, azt meg kell, hogy vedd a cd kulcs miatt.
őszintén szólva én örülök neki, ami nagyon tetszett pc-re, azt így is úgyis megvettem, viszont legalább nincsen annyi szar, mint konzolra, nem meghalt a pc piac, csak a nulla újdonságot mutató tucat szarok nem maradnak már meg ott. ez vár a ps-re is, és ez üdvözítő. -
Wanille #77730 Végre! Köszi!