89387
PlayStation3
-
TomStorm #88303 Ja azt néztem már veszem is meg:D
Beyond-ot meg borítékolhatod nekem!Ne feledd.Ráér mondjuk mert lesz vagy 20 dobozos játékom így kezdésnek:p -
#88302 az jó mert gt5 finghugy ft-ért van. :D -
TomStorm #88301 Most ez komoly?A GT5-t kell majd vennem és nem GT6-ot?:)
-
TomStorm #88300 Nincs annyi pénzem az a baj.Persze,hogy az jobb lenne de hát nem tudok mit csinálni sajna -
#88299 Nem értem miért nem PS4-et veszel inkább. TLOU arra is van. -
#88298 Használtan. -
TomStorm #88297 De közben jött még durvább ajánlat.Még a végén olyan pakkom lesz potom pénzért amit elképzelni se tudtam:D
Nekem szinte semmibe se kerül olyan dolgot kínálok cserére:) -
TomStorm #88296 Nem bírtam ki,hogy ne játszak Last of Us-al,Beyond-al és további PS játékokkal(ha valakinek van ideje leírhatná melyek a kiemelkedő PS játékok EX címek).
Meg ehez van Movie pakk és még sose volt kinektem se ilyesmi -
TomStorm #88295 Igen:) -
Evoluti0N #88294 Jól emlékszem, hogy neked volt már egyszer PS-ed? Megszabadultál tőle és most megint vettél egyet? -
TomStorm #88293 Na úgy néz ki holnap jön a Slim-em,movie pack meg mittudomén mik:)
Viszont kellene játék.Ilyen,hogy Last of Us,Beyond,Diablo.Hol a legolcsóbbak ezek? -
TomStorm #88292 "telepített Rogero 4.55 CFW" ez mit jelent?Ettől én még tudok eredeti játékkal online lenni? -
TomStorm #88291 Ez megvan még? -
TomStorm #88290 Esetleg HG rendbe tenné a topikot ha megkérnénk szépen? -
Freedy23 #88289 Hello!
Ma kezdte el csinálni az egyik dualshock 3 kontrollerem. Nem párosítja magát automatikusan a PS3-hoz. Bekapcsolni be lehet vele a gépet vezeték nélkül, de utánna nem csatlakozik hozzá automatikusan. Ha rádugom az usb kábelt, majd utánna lehúzom, utánna minden rendben, az előbb is játszottam vele így nem is tudom, kb egy órát. Kontrollert reseteltem, PS3-on is csináltam egy alaphelyzetbe állítást, de a probléma továbbra is jelen van. Van valamit tippetek mitől lehet ez és hogyan oldhatnám meg? -
Samurai84 #88288 Eladó PS3 Superslim, most 1 éves (de már nem garis). 1 wireless joy+1 HDMI kábel+12GB belső memó+320GB hdd+beépítőkeret+1 választott játék az alábbi listából:
Bioshock 2
Jericho
Dead Space vagy DS2
Demons Souls
Killzone 2
Killzone 3
GRAW 2
Uncharted 2
Dark Souls Prepare To Die Edition
Ghost Recon Future Soldier Signature Edition
Red Dead Redemption GOTY
45.000.- -
#88287 Szia!
1.Mindenképpen Slimet vagy superslimet vegyél.Ezek nagyon megbízhatóak.Használtan a Slimet ajánlom amiatt mert a superslim picit gagyi érzetet kelt a lemezével és a picit csattogós bucsus tvjáték műanyag használattal.A sueprslim tehnikailag teljesen rendben van,itt inkább ezek az apróbb kényelmetlenségek vannak.Slimből bármit választasz,jól jársz.A FAT-et nem ajánlom annyira mert az már régi,lehet vele hiba esetleh,vagyis inkább nagyobb az esélye a meghibásodásásnak.
2.NEm lesz baki a képcsöves tv-vel,én is azzal használtam egy ideig.Tökéletesen felismeri,nincsen hibája/hátulütője.Később azért majd szerezz be egy monitort vagy tv-t mert ég és föld a különbség.
3.Tökéletes az a vezeték.Alapból kapsz mellé egy ilyet.Ha nincs külön csatid a tv-n akkor vegyél egy RCA/SCART átalakítót és így elég scartba bedugni a ps-t.Jómagam is ilyet használtam anno.
4.Ahogy írtam az elején.SLim vagy Superslim.FAT-el inkább ne kockáztass.
U.INekem van egy alig használt,szinte vadonat új SLIM 120Gb gépem ami eladó.Egyelőre 40K ért hírdetem de a héten levihetem az árát 35-re.HA érdekel akkor írj vagy hívj fel nyugodtan,de csak ha kérdésed lenne bármiről akkor is hívhatsz nyugodtan.
PS3 120GB -
#88286 Sziasztok!
Szeretnék majd venni a közeljövőben egy PS3-at, és arra lennék kíváncsi, hogy:
1. Mi az amire oda kell nagyon-nagyon figyelni, hogy minél tovább elkerüljem hogy meghibásodjon a konzol, illetve mik a tipikus betegségek?
2. Egy régebbi képcsöves TV-n szeretném használni majd a konzolt, előfordulhatnak bakik?
3. Kábel. Egy ilyen vezetékkel szeretném összekötni a TV-t és a konzolt (nincs a TV-n HDMI kimenet sajnos).
4. Melyik fajtát érdemes venni? (FAT, SLIM, ULTRASLIM?)
Köszi a válaszokat előre is! ^^
Üdv: Papszi -
#88285 Hali.
Levihettem 40K-ra az árat.Ha tudtok facebookon csoportot ami ilyen adok veszek akkor szívesen fogadom,oda is feltenném.
PS3 Slim 120Gb 40.000Ft -
#88284 Add el a tied piaci áron, ezt meg hirdesd évekig 55-ért, és használd :D
Problem solved. És még csak rossz érzésed se legyen, HISZEN TE csak azt teszed, amire kértek :D -
#88283 Tudom.40ezerért adom el 45ért hírdetem.Egy darabig marad nálam a gép,itt fog akkor porpsodni nem náluk.Igazából annyira szarnak az egészbe,hogy azt sem vennék észre ha nálam maradna örökre,de az ilyen mi a fasznak vesz konzolt. -
TomStorm #88282 Szerintem mindenhova 40 ezerért tett fel.Most 35-ért ne add el ha a tulaj 50-et akar még a végén vitátok lesz..
Magad ellensége ne legyél,vagyd hagyd az egészet add vissza neki és intézze ő a dolgokat.
Sajnos rossz üzlet.Még ha keresnél vagy simán el tudnád adni neki annyiért amit kér és ezzel szivességet teszel neki még okés de így necces:) -
#88281 Írtam lejjebb,hogy az volt az első h megnézzem az fw-t de az nem volt annyira régi,hogy lehessen törni. -
TomStorm #88280 Na igen az még dobott volna az árán az igaz.. -
#88279 Tudom.NEkem a tulaj 50ezeret mondott mire pofánröhögtem,mondom örülhet ha 40ért elmegy.
Ami viszont nagyon jó ebben a gépben,hogy érintetlen.Gyerekek,a kibaszott fóliákat is én szedtem le róla hogy kipróbáljam,egy az egyben használatlan.A játéklista tök üres,nem is volt játszva rajta egyáltalán.Az FW is nagyon régi rajta,azt lefrissítettem,sajnos annyira nem volt régi h fel lehessen törni mert az még dobott volna az értékén.
Én 40ért adom de szerintem 35 lenne a reálisabb ár. -
#88278 Warez miatt gondolom. :D -
#88277 A fw-t nagy hiba vot lefrissíteni :) így már tényleg sok az 50 :) -
TomStorm #88276 Hardverapró,bár ott 40 alatt mennek a Slim-ek.Ettől függetlenül felmehet 40-ért.
Most lennt vannak a használt PS árak,sokan adják el -
#88275 Jatekaim.hu
-
#88274 Nem,sima SLim.
Felbasztam apródra.Amúgy ma néztem át,még játszani sem játszottak rajta,kipróbáltam rajta mindent,lefrissítettem az FW-t,az is ezer éves volt.Ezt tényleg a kuyta sem használta.
OLX-en kívül még hova érdemes feltölteni?Vaterához nem értek. -
TomStorm #88273 Superslim? -
El Gigante #88272 pár ezret keress rajta te is:) -
#88271 Igen.Barátnőm kolleganője hozta a gépet.A gyerekük kapta ajándékba,ment pár napot a gép majd kapott a gyerek egy boxot kinektel,a ps3-at eltették dobozba,nem is használta.A bnőm mondta h nekem van ps3-am meg szoktam üzletelni stb....elhozták nekem a gépet,adjam el.A doboza olyan mintha most vették folna.A gép az eredeti dobozban van,szépen el lett pakolva.A kábeleken még rajta a matrica,meg sincsenek hajolva stb...a ds3 is szinte érintetlen.Olyan mintha most lett volna kihozva a boltból.Ez a gép valóban csak állt a dobozban egy jó ideje,alig van használva.Most itt a gép nálam,eladom.50K-t mondtak rá bnőmnek,szerintem 40 a reálisabb ár érte. -
nú #88270 És ott porosodott azon a polcon évekig? Márhogy ilyen konfigot hol lehet manapság kapni újan? -
#88269 Ps3 120Gb+ds3 papírok meg ilyesmi is van mennyit érhet.Nekem adták,hogy adjam el.Árnak 50ezret mondtak de mondtam,hogy az felejtős de nagyon.Mennyi lehet az értéke kb?
120gb os a vinyó.Az egyetlen extra az,hogy alig volt használva.Az alig annyit takar,hogy ment a gép összesen pár órrát majd kapott a gyerek egy boxot ezt meg eltette a polcra. -
bcrics #88268 Hello, játékok közül melyek a legjobb 3D terhatasu játékok?
Crysis2-3-at próbáltam 3D-ben de semmi extra.
Van olyan játék ahol hozzatesz a 3D a jatekelmenyhez, kapkodod a fejed a targyak elől, stb? -
#88267 Eladóvá vált a gépem. -
Evoluti0N #88266 Szóval:
-
Evoluti0N #88265 -
Neoncsoves #88264 az "érdekel valakit?" rész kimaradt.