PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak kiváncsiságból.
PS3 Slim 250 PC
Tény, hogy leírta a véleményét amit te nem bírsz elviselni.
Rá lehet kontrázni, de emellett nagy erény ha elfogadod mások állásfoglalását is(nem elismered hanem elfogadod!!!)
Egyébként sztem is jó játék a dirt2, de mintahogy minden mai játékban ebben sincs semmi kihívás, kis túlzással a vak is végijátsza.
Én most a tesóját a Grid-et tolom, sztem az is csak színes-szagos, de el lehet vele bohóckodni. Sajnos ez van, novemberig ki kell bírnunk igazi kihívás nélkül. (remélem GT-ben lesz jogsi kurva nehéz arany fokozattal...)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
most én is tényeket írtam!
The Only One!
Válaszotokat elõre is köszönöm!
For the greater good
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
légyszi ne is válaszolj (ugyanezt csinálod az x360 topikban valakinek véleménye van valamirõl ami neked tetszik akkor akár 3 napon át is mondod a magadét)
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.nevsor.sokoldal.hu
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A jatekaim.hu oldalon mi garantálja hogy az utalás után az eladó feladja a játékot? Sajnos sokan próbálják kihasználni az embereket ilyen portálokon. Lehet hogy teljesen kamu adatokkal beregisztrál aztán eltûnik... Vaterán azért van értékelés ami alapján el lehet dönteni hogy érdemes-e üzletelni.
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
én inkább a játék felépítésérõl beszélek, nekem ez a minden versenyen más autóba ülök stílus, repkedek a kontinensek között nem annyira jön be... csinálhattak volna egy rendes versenynaptáras módot, ehelyett széteffektezett menü van térképpel meg hululu babával a mûszerfalon... mondom, nekem nem ad elég motivációt, pedig komolyan meg lehetett volna csinálni, ehelyett lett egy arcade stílusú game...
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Életemben rengeteg játékot kitoltam, de ilyennel sosem találkoztam. Ez a Fahrenheitet is túlteszi, hatalmas volt. 4 nap alatt 3* toltam végig, mindig máshogy bontakozott ki a történet teljesen más befejezésekkel. 😊 576-ban 13k volt, de a dupláját is megérte volna.
Ma kezdem el az Uncharted elsõ részét.
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
mondjuk nem sikerult mindent kimaxolni sajnos, gondolom ahhoz nem lett volna eleg 1-1 sidequestet megcsinalni, tapolni kellett volna jobban. ha jol ertem, az utolso (credits elotti) video hero-kent is ugyanaz, es csak a credits utani kis extraresz kulonbozik? meg kivancsi vagyok h pl trish-el mennyire alakult volna mashogy a viszony, kaptam egy trofit pl menetkozben hogy utal 😊
Nehogy már még én legyek a hülye hogy nem tanulom meg azt a kibaszott nyelvet.
Nem mindenkinek van ideje otthon önszorgalomból megtanúlni ,ugyanis magyarországon van egy pár ember aki nagyon sokat melózik és a szabadidejét nem erre akarja elbaszni csak azért mert azok a kibaszot kiadók nem képesek magyarországon magyar felírattal forgalmazni a játékukat.
ennek a mostaninak annyi köze van a rally-hoz, hogy vannak benne rally-s kocsik 😊
Régi Colin árkéd volt teljes mértékben, ez alatt már van jó kis fizikai motor, és az autó viselkedése is teljesen rendben van. Simán össze lehet törni úgy hogy a versenynek vége, szóval kapcsold be a törést is😊
FPár festést lehet szerezni minden autóhoz + valami figurát belülre, de a legjobb ugyis xbox avatarod fellógatva😊 ez kevés és lényegében lényegtelen dolog, ettõl nem lesz egy fikarcnyit sem NFSes vagy rossz. XP rendszer teljesen logikus és következetes. Van ahol pénzt, van ahol kreditet, van ahol xpt kell szerezni hogy tovább lehessen menni új helyszínekre, ez másban sincs másként.
Ha pedig így is könnyû akkor keress valami reflex játékot pl MC:LA 😊
lehet már csak az emlékek szépítik meg de a régi Colin McRae sokkal jobb volt... ebben a játékban semmi motiváció. hacsak a matricák gyûjtögetése valakinek nem az.. nem számít hogy szarrá töröm az autot egy versenyen, a lényeg hogy kapok XP-t, meg matricát meg halálfejet a mûszerfalra... azért régen megizzadtam, hogy törés nélkül hozzam be a gépet, mert ha nem lehet nem jut idõ javításra, és game over... ez is olyan lett mint az NFS, egy cukormázas szar...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ebbõl az aspektusból az uszós hasonlatod baromság, a viz mindenhol viz
Ne rágódjunk ezen tovább szerintem, de ha a víz mindenhol víz ÉS a hal nem tud úszni, akkor továbbra sem a víz a hülye. Nyeltudásilag az Unió (meg szerintem kábé egész Európa) messze leglemaradottabb országában arra panaszkodni, hogy egy játék angolul (meg németül, meg franciáil, meg spanyolul) van, elég megmosolyogtató. Tanulni, tanulni, tanulni. Van hová felzárkózni ezen a téren (is).
Aki nem tud külföldiül, az ne játszon történetorientált játékot, rendben. De hogy negatívum lenne a magyar nyelv hiánya, az iszonyatosan erõs túlzás. Ha majd a megjelenõ játékok 70+ százaléka jön ki honosítva, akkor beszélhetünk ilyesmirõl.
Papesz
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ráadásul ha valami szórakoztató cikkért pénzt adsz és szórakozni akarsz, akkor nem biztos hogy fogsz is ha gyenge a nyelvtudás, mert a játék megköveteli.
az egész kis megjegyézem a játékhoz enyin alapszik, és nem magára a játék minõségére ami szerintem kifogástalan, és páratlan.
PSN ID: jay-jupiter
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
alap
"ha nem tudsz angolul szintén gáz, egyetlen egy nyelvet kell megtanulnod, hogy ne legyél elveszve (és ezzel még csak elõnyt sem élvezel), az az angol. aki erre nem képes, az magára vessen. ráadásul nem egy kifejezetten nehéz nyelv."
mindenki tanult, de hogy milyen szinten a más kérdés, és szerintem egy alap nyelvtudás nem elég benne.
"az meg hogy elvárod egy kalandjátéknál, egy nyomozós kalandjátéknál, hogy butítsák le ostoba activity szintre, hogy megértse olyan is, aki nem beszéli az adott nyelvet az gáz, nem is értem hogy jutott egyáltalán eszedbe. van ezermillió más játék, ahova nem kell nyelvtudás. kb mintha a kosárlabdánál elvárnád, hogy játszhassa már olyan is, akinek nincs labdaérzéke..."
valamit elnéztél, nem várom el hogy butitsák, a játék nagyon jó, csak egy magyar felirat azért elfért volna benne, mert ehez igényelt a nyelvtudás, magyar felirat esetén nem lenne ez negativum.
PSN ID: jay-jupiter
ha nem tudsz angolul szintén gáz, egyetlen egy nyelvet kell megtanulnod, hogy ne legyél elveszve (és ezzel még csak elõnyt sem élvezel), az az angol. aki erre nem képes, az magára vessen. ráadásul nem egy kifejezetten nehéz nyelv.
az meg hogy elvárod egy kalandjátéknál, egy nyomozós kalandjátéknál, hogy butítsák le ostoba activity szintre, hogy megértse olyan is, aki nem beszéli az adott nyelvet az gáz, nem is értem hogy jutott egyáltalán eszedbe. van ezermillió más játék, ahova nem kell nyelvtudás. kb mintha a kosárlabdánál elvárnád, hogy játszhassa már olyan is, akinek nincs labdaérzéke...