89387
PlayStation3
-
Fidolorous #78049 en nagyon elegedett lennek ha 3 megaval szedhetnek itthon :D -
#78048 Hi!
Segítségre lenne szükségem. UPC 30 megás net van itthon. A notin rendesen gyors a net wifi-n, de a ps-en nagyon lassú. Most az is wifi-vel van a neten, mert másik szobában van a router (így is 100%-os a jel). Ha rámegyek a network test-re, akkor azt írja, hogy letöltés 3 mega, feltöltés 2 mega. Van amikor egy kicsit jobb (4,6 mega volt a legjobb).
Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj? A router egy TP-Link WR-841N-es.
Jövő héten összekötöm majd kábellel, de addig is jó lenne, ha gyors lenne így is, mert frissítést is kellene letöltenem játékhoz, de így baromi lassú! :-(
Előre is köszi! -
#78047 Hi!
Rendeld innen. 3-4 nap alatt megjön, én is a héten rendeltem.
LINK
Postával együtt: 8400 Ft -
#78046 Jobban jársz ha házhoz rendelsz bárhonnan. -
overkill666 #78045 Magyar nyelvű videóteszt a MAG-ról:
http://otherworld.hu/index.php?page=articledisplay&article_id=5781
Mellesleg ez egy nagyon jó kis oldal (mindenki figyelmébe ajánlom aki nem ismerné)! Jókat lehet röhögni a videókritikákon. -
Tevez11 #78044 Milyen ea Magyarország?Amikor kivonult?
Még véletlenül sem tettek kitérőt,hogy a magyar felirat hiányzik a játékról....és az ea döntése miszerint,nem tesznek rá feliratot,ahol 20 milliónál kevesebb lakos van,az meg egyszerűen csodálatos,hogy mennének csődbe. -
#78043 Rendeld be szerintem az oldalon, és a győri 576-ba kérd, személyes átvételre :-) Akkor elvben nem kell fizetned házhozszállítási díjat :-) -
#78042 -
#78041 Vki nem tudja h Győrben 576-ban miért nincs Red Dead Remption? Már 3-4x bennt voltam és egyszer sem volt! Csak a zombis kiegészítőe..ma már saturnba is bementem mérgemben de ott sem volt csak a zombis kieg...vki nem tudja h mikor lesz vagy vmi infot? -
#78040 van ps2-m csak gondoltam veszek par gamet origiban. meg mar nagyon regi az en 2-esem. -
#78039 Ha valakit érdekel a debreceni MM-ben 3990-ért van Star Ocean 4 (International) és Resonance of Fate. Még 2-2 darabot láttam ma. :) -
vegytek #78038 amennyire utánaolvastam 4 féle játékmód van. 2ben max 64en vannak, 1ben 2x64en, és a 4. módban vannak 256an. -
overkill666 #78037 MAG-ba jól hangzik a reklámszöveg, hogy 250-en lehet egymást egyszerre gyepálni, de ez nem igaz. Ha jól tudom a pályák szekciókra vannak bontva, és egy bizonyos területen sose küzd 20-30 játékosnál több, mint a battlefield , killzone, COD játékokba. Szóval a 250 játékos az csak egy illúzió. Ettől függetlenül nem lehet rossz game, mert jó értékeléseket kapott mindenhol. -
#78036 Nekem nincs meg, de maga az alapötlet nem lenne rossz viszont ha full max player számmal játszol nagyon sokszor fogsz meghalni :) -
vegytek #78035 MAG-al játszik vki? vélemények? -
Csokis #78034 Állítólag már nincs fent. Nem néztem, de lehet, hogy tényleg le lett szedve. -
#78033 nem megy, de mara mar nagyon olcson hozzajuthatsz egy ps2-hoz. -
#78032 mar nagyon reg nem megy egyiken sem, csak a legelso fat szerian ment. -
#78031 sracok! most a slim ps3-on mennek a ps2-es gamek vagy azt is kiszedtek? -
#78030 Tegnap hong-kongi store-on még ingyenes volt. -
#78029 vagy meg varsz 1 hetet. 16.atol akarki leszedheti. -
#78028 ez komoly h kz3 demohoz plus-ra elo kene legyek fizetve?? -
#78027 És később is ennyi lesz nálatok? Ha jól tudom a Kis-Duna áruházban dolgozol, jövő héten pénteken megyek Győrbe, csak ezért kérdem, mert ha akkor odaadod emberi áron, annyiért amennyi a konzolos oldalakon, akkor vennék egyet. :) -
#78026 :) -
#78025 Én asszem innen rendelem
Bár más oldalakon 25.-ét írnak. -
Wanille #78024 Tudod ez nem wiwi meg faszbúk, hogy mindenki mindenkit. -
#78023 Én sem szeretem, amikor tök ismeretlen emberek ki/bejelentkező automata üzeneteit kell nézegetnem, játék, illetve filmnézés közben, akikkel soha a büdös életben nem fogok játszani. -
#78022 evtized csalodasa, az tuti. -
overkill666 #78021 Hát igen, a világé se szentségtelenítsem meg a BARÁT listádad...
OFF: Hihetelen önző népség a magyar. Nem csoda hogy még az európaiak se akarnak EU szerveren jáccani - mondjuk egy MMO játékot - hanem helyette mennek amcsi szerverekre, mert ott sokkal normálisabb emberek vannak ( és tényleg ).
Remélem ezzel nem bántottam meg nagyon senkit és nem is Papeszra céloztam.
ARSENAL: Köszi az oldalt ! -
Csokis #78020 Már töltődik a Killzone 3 Single Player demó!!! Kíváncsi vagyok. -
Papesz #78019 De miért vegyen fel valaki a barátlistára, ha azt sem tudjuk rólad, hogy milyen játékaid vannak, amit közösen játszhatnánk? -
#78018 ide nézz -
overkill666 #78017 Na még egyszer leírom. Újdonsült PS3 tulaj vagyok, szivesen felvennék magyarokat is a "friend" listámba. Akinek van kedve hozzá annak a nevem " Gabriel_HU ", vagy adjátok meg a neveteket és felveszlek.
Kellene valami rendes magyar Ps3-as oldal, ahol össze vannak gyüjtve a júzerek. Ritka gyér a nállunk a playstation community :( -
#78016 Ok köszi, ezzel próbáltam, el is kezdi konvertálni, de mindig kiirja h a tsmuxer.exe hibát észlel ezért leáll. Nemtudom ezzel mitlehet kezdeni? -
#78015 Ez nem is rossz.
Ma láttam MM-ben, de ott természetesen rohadt drága (20K:P)... egyelőre sehol máshol nem találok, de szerintem nézelődni fogok :) -
#78014 mkv2vob -
#78013 Üdv. Tudom hogy már ezerszer volt téma, de tudnátok adni egy linket vagy javasolni egy progit, hogy mkv-t áttudjak konvertálni olyan formátumba amit letud játszani a ps3 on? Lehetőleg úgy hogy a minőségéből ne veszítsen semmit. -
#78012 De kiborított a mai Red Dead :D Gang Shootout és hát nem tudom mivan de ennyi bénával egyszerre még életemben nem hozott össze a balsors...4250 - 4150re vesztünk a 4150ből 2400 egyedül tőlem jött messze a legtöbb pontot én szereztem, ha az ellenfél csapatát is nézzük, (2x8 fő...) és ez így ment négy játékon át, akkor feladtam is kiléptem... :D És a külön mégegyet rúgjunk bele az emberbe tetszett a legjobban amikor kivágja hogy az ellennél a top player valami 11 killel és 28 Dead-del :D Valaki nem akar jönni esetleg ? :D A külföldiek ma nagyon kis bénák voltak :S :D
Amúgy akit érdekel, LA NOIR gameplay lesz 18:00kor a mai napon a Gamestar oldalán :-) -
Angyisz #78011 Sziasztok !
Egy kérdés írott Blu-ray filmmel kapcsolatban. Biztos ki lett tárgyalva már, de ennyi hozzászólást nem tudok visszaolvasni. Tehát viszi-e a PS3 az írott Blu-ray filmeket ?
Köszi ! -
#78010 valamit elnéztél....