PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XDannyL
Próbálgattam optikai bemenetes 5.1-es szettet keresni, de nem igazán találtam. :S
Drága dolog?

DanielT
Valódi 5.1 csak optikai kábellel jön ki a gépbõl, minden más csak kamu. Tehát szólni fognak a hangfalak, de nem azok a hangok jönnek amik kellenek, hanem mindbõl ugyanaz.

A fehér-piros csak sztereó marad, akármit kötsz rá utána.
XDannyL
Köszi a segítséget!
Tudnál linket néhány linket küldeni példának?

XDannyL
Ez szerintetek megoldhatja a problémám, vagy itt is sztereoban szól?
http://ecx.images-amazon.com/images/I/21uswx0eHJL.jpg
(A fehér, piros a PS3-ból jön ki, a másik 3 kábel pedig az 5.1-es hangfalé)

Szerintem nagyon jó ha a játékok 5.1-ben szólnak, pár játék DTS-ben is szól, és nagyon állat tud lenni. De személyes véleményem az, hogy az 5.1 az alap. Nem találkoztam még olyannal, ami sima stereo lett volna.
pl. DTS a God of War 3, Final Fantasy 13, Tekken 6.

A lényeg, hogy olyan erõsítõd (vagy 5.1-es szet) legyen, amin van optikai bemenet, mert csak azon tudod kicsikarni belõle a dolby digital jelet.

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

XDannyL
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudok PS3-ra 5.1-es hangfalrendszert kötni?
Már nagyon sok helyen keresgéltem megoldást, de csak olyanokat találok, ahol sztereoban jön a hang az 5 hangfalból :S
Egyáltalán van értelme megcsinálni? Támogatják a PS3-as játékok az 5.1-et?

LeventeV
kicsit atrendezodott a szobam, es az 5.1 melynyomoja a geptol van egy araszra, a ps3 meg a melynyomon van. mennyire karos ez? rezgesek illetve magneses ter szempontjabol.

ilyen 5.1esem van.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Banyapapa
Akkor is jó lenne bele,hamár szjuperkomputer,ahahaha.
Persze régiomentesen,ps1 játéknál is sirt régió miatt.

És van egy pár ami itt nincs is,chrono cross,parasite eve,grandia 3 ,és több nem ugrik be.

en meg azt szeretnem megkerdezni, hogy egy uj PS3 vasarlasanal miert a ps2-es jatekokra koncentralsz?
mint amikor elmegy a paraszt magyar kulfoldre es kiveri a hisztit, hogy "de itt nincs is magyaros kaja". ezert mentel ki tenyleg? 😄

szoval venni kell lohugyert egy ps2-t a 3-as melle es meg van oldva.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

zzeN
Menteni? Nem lejátszani? A 60gb-s letudja játszani, de azt már nem nagyon kapni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Hy
Azt szeretném kérdezni hogy most venni akarok 1 ps3-at és a ps2-es játékokat el tudja e menteni?

balee4
Mert nem tetszik a platinum és én az igazán jó játékokat megtartom, nem adom el. Ergo nekem fontos a kiadás milyensége, hogy szépen mutasson, van egy elég komoly PS/PS3 játék gyûjteményem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prody
Most nézem hivatalos blogon, tényleg nincs MÉG crossgame chat.

shaddam
Én.Tudtommal az a funkció csak pletyka volt, de nem is próbáltam még.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Trofizásra kell nektek az Uncharted 1?
Prody
Ki fizetett be Plus-ra? Elõfizetõknek lehet már crossgame chatelni?

hogy hogy elsõ kiadást?
és az mér jó?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

Kösz a segítséget. 😊

PS3 Slim 250 PC

balee4
Én is ott próbálkozok, de elsõ kiadást nem tudok szerezni, akinek van, nem adja le, hanem cseréli, mondom anyád, lehet veszek inkább platinumot.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

azkomoly grat 😊
én most szenvedek az 1-el, de a srác nem akar írni jatekaim-on

az hogy promójáték az mit takar pontosan?

A megoldás az AVIAddXSub nevü program
Innen töltsd le:
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Itt a leirás róla:
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs2.php

Én igy használtam.

Csomagold ki a számítógépen a letöltött RAR-t egy mapába.A kicsomagolt fájlok közt lesz egy AVIAddXSubs nevû fájl erre kattintasz és elindul a program.A configuration fülre kattintva megadhatod a bealításokat (felirat helyzete betütipüs betûméret stb.)

Én ezzekel a beálitásokal használom:

Character Set:EAST EUROPE
Langauge Code:Hungarian (hu)
Font:Arial Black
Font Size:18

A többi bealítást hagyd úgy ahogy van
Az „Unpack packed bitstream” és a „Use .avi for output file(s) if possible” lehetõségeket pipáld ki

És a Mark DivX as felirat alatt DIVX-et alítsd be
A felirat pozíciójával érdemes még játszani mert volt egy-két felirat ami elég magasra került.

Miután ezt megtetetd kattints vissza a „Create Divx with subbtitles” fülre. A File Names lehetõségnél tudod kiválasztani a kódolandó filmet. Ami a lényeg hogy tedd mellé ugyanabba a mappába a feliratot is

Az Output Directory lehetõségnél betudod álitani hogy hova tegye a felirattal egybefûzött filmet.
Majd kattints „Create Subtitled DivX File” lehetõségre és két-három perc alatt elkészíti a filmet a megadott mappába ezt a filmet másold át a pendrive-ra indítsd el a ps3-on majd nyomj egy háromszöget és a subtitle options-nál kitudod választani a feliratot.

Még egy dolog ha médiaServeren keresztül nézed a filmeket akkor ne abba a mappába készítsd el a filmet amit a mediaserverel meg van osztva. Ha így csináltam akkor nagyon sok filmre azt írta ki hogy unsuported data,de ha ugyanezt a filmet valahova máshova készítettem el és onnan másoltam át a médiaszerveren beálitott megosztott mappába akkor minden további nélkül lejátszotta. Az okát nem tudom, de elég rejtélyes.

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

bandika64
Sziasztok,vettem PS-t aki akar vegyen fel PSN-re. ID-m: SnipHawk

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

én 5 ezerért szereztem be az 1 és a 2😛

Hi. Vki akarna Red Dead Redemption-ben co-op trophykat tolni? Az felvehetne friendnek és majd toljuk. Marcilius a felhasználóm. De aki akar az vegyen fel 😄 Mindent kösz. M
Prody
Köszi<#worship>

bocs, 11

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

9%-al kisebb a fogyasztás a 2xxx típushoz képest

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Prody
Miben jobb az új alaplapos Slim? 250GB-s 80k Konzolstudióban....

balee4
Na végre ha minden igaz sikerül szerezni elsõ kiadásos Uncharted 1-et 3k-ért. 😊

Nem vonatkozik Magyarországra, de ide fog érni megjelenésre mindkét webshop-ból.

Papesz

5c0rp330n
valaki rendelt mar elo shopto-rol vagy game-rol? shopto-n pl irjak h ha elorendeled, a megjelens napjara mar oda is er, kulonben valami 3 fonttal kompenzalnak, ez magyarorszagra is vonatkozik? ill. game-en is ugy kuldik ki ide is h ideerjen az elso napon?

a számítógép és a ps3 össze van kötve úgy hogy ha a gépen van egy film azt a ps3 on is meg tudom nézni.

Viszont lenne olyan filmem is ami feliratos, és külön felirat fájl van a filmhez.
Azt hogy lehet beállítani hogy megjelenítse ps3 on a feliratot ha nézem a filmet?

Mert ez nem sikerült még.

PS3 Slim 250 PC

DanielT
Ja, csak azok undorítóak... <#hehe>
Sir Quno Jedi
Még ezüst is volt, meg kék stb. Nekem is ezüst van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Naja, de a dvi-a az kb. nem dvi, hiszen csak analog, akkor meg minek, arra ott a d-sub.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
Rohattyon meg a Sony, a fehér PS2 slimet se hozták át EU-ba, érthetetlen miért. (valami bundle-ban talán mintha lett volna, de az is USA)
3 féle van. DVI-I: analog,digitális, DVI-D digitális, DVI-A analóg.

Sir Quno Jedi
Mármint van olyan DVI csati és kábel, ami nem csak a digitális, hanem az analog jelet is át tudja vinni. Van rajta ahhoz is pár láb, meg be van kötve/vezetékezve. Így ha analogot kap, az is megy neki, ha meg digit, akkor az is (tulajdonképpen kétféle kábel egyben). Ez a DVI-I. Szemben a DVI-D-vel ami csak digitális jelet visz (én igyexem is mindig ilyet használni).

LeventeV

Azért nem mûködik az általad említett átalakítós módszer, mert a VGA(D-sub) csatlakozó az analóg jelet használ, a HDMI pedig digitálisat. DVI-d-sub átalakító pedig azért létezik, mert a dvi csatlakozónak több fajtája is van, többek között ami analóg jelet használ és kompatibilis a vga-val. normális dekódert, ami a hdmi digitális jelébõl analóg jelet csinál, nem hiszem, hogy megfizethetõ áron kaphatsz, de azért nézz utánna. Szerintem inkább nézz körbe a BENQ monitor kínálatában, nagyon olcsón jó monitorjai vannak, de természetesen hd tv-khez nem hasonlíthatóak képminõségben.

Ombika
Jovo tavasz!

Totti5
Nekem az a kihívás ha tökéletes idõket megyek a pályákon a kedvenc autómmal, a karrier csak annyit jelentett hogy unlockoljam az autót és a pályát. Valahogy nem tud meghatni a kredit, xp, pénz hajhászás. Élvezni akarom hogy tökéletesen terelem és utalom az autót, de ha kihívás kell akkor mondom tedd legnehezebbre, vagy döntögesd másik idejeit😊 persze csak is kormánnyal.

GRID jó lenne, csak el van baszva a fizika. Irreális a fékhatás és így a féktáv is, de kigyorsításkor is idétlenül viselkedik az autó, ahogy a Dirt 1 is ezektõl szenvedett, de a Dirt 2be ezek ki lettek javítva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sziasztok!
KillZone3-ról tudtok vmit,mikortól kapható Magyarországon?
Egyáltalán,mikor jelenik meg?
Köszi.
Köszi a választ!És ilyen tuner boxot hol tudok venni?
Egy HDCP-s monitort vagy egy tuner boxot.
Hello!
Egy kedves barátom most vett egy ps3 slimet 120 gigásat!És jelenleg még nincs HD tévéje!Egy Fujitsu Siemens scaleowiev l19w-2 típusú monitor áll a rendelkezésére!Amin csak VGA bemenet van!Yútúbról néztünk okos videókat de nem akart képet adni a monitor!Vásároltunk egy hdmi/DVI átalakítót amit összedugtunk egy dvi/vga átalakítóval!Se kép se hang(az persze hogy nincs az megint más téma).Mit rontottunk el?Mit kéne még vásárolni hogy jó legyen?Elõre is köszönöm a segítséget!
LeventeV
igen, de csak programmal, es kicsit kinlodni kell erte.

😊

kösz.

2 van a ps3 hoz szóval ha épp nincs szükség mind a 2 re akkor lehet hogy pc-n kipróbálok valamit vele.

PS3 Slim 250 PC

tomi890125
rá lehet! valamikor ps3 kontrollerrel nfseztem pc-n!
KATT!

The Only One!