89387
PlayStation3
-
#78089 lál
ennek fizetős multi lesz a vége srácok -
#78088 Sziasztok. F1 2010 multi valaki?? Ha van jelentkező vegyen fel, azt hiszem ott lent ki van írva a PSN ID-m. -
#78087 Aha én most vittem végig a demót :-) Hát a kettőben ami nem tetszett, hogy kevés az epic pillanat, és nem jönnek át a karakterek.. Kb 2 percembe került hogy megszeressem az általam alakított karaktert :D Viszont move-val irányítani rohadt nehéz :-) Jó, nem tagadom, hogy jó :D De nehéz :D Szereznem kell asszem egy revolvert, mert a csuklóm viszont nagyon fájt... ((úgy mellesleg kérem szépen így kell kinéznie egy demónak... Szép, mindenből van benne egy kicsi, és nem öt percemb e került a játékidő hanem húszba :--)
Am sztem ha már van move-od, akkor szerezz be egy sport championst :-) Én azzal nagyon el tudok lenni, a ping pong és a gladiátorjáték fenomenális benne :) -
#78086 Én csak elindítottam a Killzone 3-at (demo) de furi. :)
Mondjuk még kb. 5 percet, ha Move!-oztam. -
#78085 Hát a töltés dolog nem tudom miért van, én is a move-ot ott szoktam visszatölteni ha épp nincs benyomva a ps3, (bár nekem nincs navigation controllerem :-) ) Most szedem a killzone 3 demóját amúgy, kivi vagyok milyen lesz move-val :-) A SLY collection kinek van meg ? Mi a véleményetek róla ? Azon gondolkodom hogy erre ruháznék be, majd a közeljövőben :-) Vagy esetleg még megvárom az MGS collectiont, (ha lesz egyáltalán) :-) -
#78084 Hát úgy ment. Viszont kiírta, miután levettem, hogy nagyon le van merülve. Pedig töltöttem PC-n sokáig. Hát most töltöm újra, remélem jó lesz.
Köszi! -
#78083 Ha jól tudom előszőr így is kell... Mert különben önmagában a PS3 nem fogja tudni, hogy keresnie kéne valamit :-) -
#78082 Jó ötlet, megnézem. -
#78081 Nem akarok hülyeséget mondani , de próbáld meg úgy csatlakoztatni hogy először kábellel összekötöd , majd aztán próbálhatod nélküle. -
#78080 Valaki itt nemrég panaszkodott, hogy a kontrollerét nem ismeri fel a PS3, és valaki azt mondta neki, hogy azért, mert hamisított.
Ki volt ez az illető? Megoldódott a problémája?
Csak mert vettem Move! -ot és egy Navigation controllert is és az utóbbi, vagyis a Navigation controller nem akar működni. Megnyomom rajta a bekapcsoló gombot, villog kb. 3 mp-ig, majd kialszik. És a PS3 is csak a sima kontrollert és a Motion controllert jelzi ki csatlakoztatott eszközként.
Próbáltam úgy is, hogy kikapcsoltam a sima controllert, de a Navigation controller akkor se ment.
Mi a bibi itt? Ill. a megoldás? -
#78079 2-3 órát toltam vele, nekem jobban tetszik mint a 2. rész -
#78078 Junius 10 eleg valoszinu. -
Csokis #78077 Infamous 2 hivatalos USA megjelenés Június 7! Reméljük EU-ban is hamar megkapjuk utána. -
Papesz #78076 -
#78075 Most hallom ismerőstől aki eladta a warezos boxát tavaly hogy vesz warezos slimet, de máig nincs gépe mert nem törték még fel. MS maga ellen fordult vagy mi folyik itt? azt hittem jó nekik a warez. -
#78074 MS nem szerződésekkel jött hanem fogta magát és szó szerint kibaszta azt a 800ezer-1 millió warezost. Szavakkal semmit sem lehet elérni, tetekkel kell. -
Wild007 #78073 Én azért tartom ezt KORREKT dolognak, mert a Microsoft-al ellentétbe a PSN felajánl egy szerződést, és tudatja veled a dolgokat. A boxomnál se egy kérdés, se egy email, se egy frissített szerződés, csak egy BANN! Aki teheti szerintem ne b*sza el a gépét! ...nem éri meg. -
#78072 Érdekes, hogy miután elkezdték TÁMOGATNI a warezt, most ilyen LÁTSZATTEVÉKENYSÉGGEL tesznek úgy, mintha az ártana nekik, ha lopnak tőlük... pedig mint tudjuk, az hasznos!
Ugye KRETÉNEK? -
Wild007 #78071 Frissült a Playstation Network (PSN) szolgáltatási szerződése. Ha lecsatlakoztok/lecsatlakoztatok a PSN-ről és újra csatlakoztok, akkor már ez a szerződés fogad titeket. Gyakorlatilag ez a Sony utolsó figyelmeztetése a ban előtt, ha valaki ezek után CFW-t használ és mégis elfogadja az új szerződést 100%-osan biztos lehet benne, hogy bannolják. Az elfogadásával a Sony "kezébe" adjuk a konzolunkat, ugyanis jogot adunk a Sony-nak arra, hogy a konzolunk teljes tartalmát vizsgálja, nem csak a játék előzményeket, hanem még azt is, hogy milyen eszközöket csatlakoztattunk a konzolhoz.
A szerződés azt is egyértelműn kimondja, hogy semmilyen a Sony által nem elfogadott hardvert (beleértve természetesen a külső perifériákat is), illetve szoftvert nem használhatunk, miközben a PSN-re csatlakozunk. Olyan hardvereket említenek, mint a kontroller, adapter, és tápegység?! Minden esetre érdekes lenne, ha valakit azért bannolnának, mert a Playstation Slim-et az eredeti tápkábel helyett, a magnója tápkábelével használja...
FORRÁS: http://ps3hack.jatekoldal.net Nem WAREZ-elés csak aki nem nagyon van képbe a mostani PSN dologgal! -
#78070 Én vittem a konyhaasztaltól a gépig. Kb olyan mint a többi, a kézikönyv picit vastagabb az átlagnál, de csak minimálisan, ezért a súlya is a szokásos volt.
-
Prof William #78069 Killzone 3-at vitte már valaki? Vélemény? -
#78068 Ez gyors volt, most volt itt a Futár, ugrok is neki a KillZone 3.-nak!
KutyaKiki néven megtaláltok, multit nyomhatnánk. -
#78067 Bárhogy próbálkoztam, de nem bírtam bekalibrálni ennél a proginál.
Érdekes, hogy Heavy Rain -nél meg kb. 2 mp az egész folyamat. De olyan fura ez a Move! -
#78066 tarsd úgy a motion controllert, ahogy a képen van. Picit felfele a végét. Utána tartsd nyomva folyamatosan a gombot. Picit szenvedős a kalibrálás. -
#78065 Nyomd be azt a gombot. -
#78064 Akinek van Move!-ja segítsen már.
Itt miért csinálja ezt?
Megérintem a földet és a kamerát is lejjebb raktam már 2x. Most már tök alacsonyan van, mégse fogadja el. -
barcames #78063 ilyen monitor szerintetek jó lesz ha 3d-ben akarok játszani? -
#78062 Na ja :-) De am respect a fejlesztőknek, egész jól beleillesztették a világba ezt a vonalat, legalábbis nekem nagyon bejön :-) -
Prof William #78061 Értem. Még csak tervezem a Red Deadot de akkor ok. Hülyén is adta volna ki magát ha egy komoly sztoriban hirtelen feltűnnek a zombik... Jobb így hogy külön játékot kaptak. -
#78060 Külön áll... Kapsz egy zombis mellékszálat mely a játék legvége előtti események előtt játszódik :-) ((nem tudom hol tartasz ezért nem akarok konkrét meghatározást írni, nehogy spoiler legyen)) külön van az alap játéktól, ezért nem is kell hozzá, viszont különlegessége, hogy a multi részben az összes DLC helyett kapott :-) -
Prof William #78059 A Red Dead Redemption: Undead Nightmare különálló ( amolyan mi lenne ha ) játék vagy egy amolyan küldetéssorozat amit ha megveszel akkor végre lehet hajtani az eredeti játék küldetései között? -
#78058 Oké köszi!
Annyi baj van már csak h fifánál nincs oda írva h magyar nyelvű...szóval az lehet h angol? -
#78057 Azok. -
#78056 Csak a 3d mozik miatt. Anélkül 22GB -
#78055 RDR helyett lehet h ezt rendelem meg sztem jobban megéri!
http://konzolokszervize.hu/playstation3/fifa-11-es-dantes-inferno-ps3
Vki rendelt már innen megbízhatóak? -
#78054 42 giga ? Az igen.... -
Csokis #78053 Na, a Killzone 3 kikerült torrentre! -
#78052 Persze, tudom, hogy abból nem szabad kiindulni, hogy mennyit ír ki. De pl. tegnap fel akartam tenni a 3.56-os frissítést (pedig fent volt, mégis engedte tölteni, nem is értem) és kb. 40-50 másodperc után váltott 0-ról 1%-ra. Nagyon durván lassú! Kíváncsi vagyok, hogy kábellel fog-e javulni?! Korábban is azért volt kábellel összekötve, mert sokkal stabilabb volt úgy! Wifi-n néha ledobott multinál! -
#78051 A network teszt eredménye nem mérvadó, de szerintem ez oda is van írva csillagozva. Nekem 85 megás netem van digitől, amire kaptam mondjuk egy 8 megás letöltést a teszten.
Az hogy milyen számot dob ki neked az baromisokmindentől függ, pl hogy a szerver amivel tesztet csinált milyen messze van tőled, mennyire terhelt éppen. A letöltések sem feltétlenül fognak maxon jönni, mivel ha egy kiszolgáló nem bírja magából 500k-nál gyorsabban kitolni az adatot akkor lehet az embernek 8trillió megás nete, nem fog annyival tölteni.
De mindenképp érdemes ráhúzni a kábelt. -
#78050 A 3 megát úgy értsd, hogy kb. 380 KB-s! Az nagyon lassú, ha úgy nézzük, hogy a uTorrent 3.6-3.7 Mb-s-el tölt!