PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drága dolog?
A fehér-piros csak sztereó marad, akármit kötsz rá utána.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/21uswx0eHJL.jpg
(A fehér, piros a PS3-ból jön ki, a másik 3 kábel pedig az 5.1-es hangfalé)
pl. DTS a God of War 3, Final Fantasy 13, Tekken 6.
A lényeg, hogy olyan erõsítõd (vagy 5.1-es szet) legyen, amin van optikai bemenet, mert csak azon tudod kicsikarni belõle a dolby digital jelet.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudok PS3-ra 5.1-es hangfalrendszert kötni?
Már nagyon sok helyen keresgéltem megoldást, de csak olyanokat találok, ahol sztereoban jön a hang az 5 hangfalból :S
Egyáltalán van értelme megcsinálni? Támogatják a PS3-as játékok az 5.1-et?
ilyen 5.1esem van.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Persze régiomentesen,ps1 játéknál is sirt régió miatt.
És van egy pár ami itt nincs is,chrono cross,parasite eve,grandia 3 ,és több nem ugrik be.
mint amikor elmegy a paraszt magyar kulfoldre es kiveri a hisztit, hogy "de itt nincs is magyaros kaja". ezert mentel ki tenyleg? 😄
szoval venni kell lohugyert egy ps2-t a 3-as melle es meg van oldva.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Azt szeretném kérdezni hogy most venni akarok 1 ps3-at és a ps2-es játékokat el tudja e menteni?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
és az mér jó?
PS3 250gb PSN ID: olishort1
PS3 Slim 250 PC
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
én most szenvedek az 1-el, de a srác nem akar írni jatekaim-on
Innen töltsd le:
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php
Itt a leirás róla:
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs2.php
Én igy használtam.
Csomagold ki a számítógépen a letöltött RAR-t egy mapába.A kicsomagolt fájlok közt lesz egy AVIAddXSubs nevû fájl erre kattintasz és elindul a program.A configuration fülre kattintva megadhatod a bealításokat (felirat helyzete betütipüs betûméret stb.)
Én ezzekel a beálitásokal használom:
Character Set:EAST EUROPE
Langauge Code:Hungarian (hu)
Font:Arial Black
Font Size:18
A többi bealítást hagyd úgy ahogy van
Az „Unpack packed bitstream” és a „Use .avi for output file(s) if possible” lehetõségeket pipáld ki
És a Mark DivX as felirat alatt DIVX-et alítsd be
A felirat pozíciójával érdemes még játszani mert volt egy-két felirat ami elég magasra került.
Miután ezt megtetetd kattints vissza a „Create Divx with subbtitles” fülre. A File Names lehetõségnél tudod kiválasztani a kódolandó filmet. Ami a lényeg hogy tedd mellé ugyanabba a mappába a feliratot is
Az Output Directory lehetõségnél betudod álitani hogy hova tegye a felirattal egybefûzött filmet.
Majd kattints „Create Subtitled DivX File” lehetõségre és két-három perc alatt elkészíti a filmet a megadott mappába ezt a filmet másold át a pendrive-ra indítsd el a ps3-on majd nyomj egy háromszöget és a subtitle options-nál kitudod választani a feliratot.
Még egy dolog ha médiaServeren keresztül nézed a filmeket akkor ne abba a mappába készítsd el a filmet amit a mediaserverel meg van osztva. Ha így csináltam akkor nagyon sok filmre azt írta ki hogy unsuported data,de ha ugyanezt a filmet valahova máshova készítettem el és onnan másoltam át a médiaszerveren beálitott megosztott mappába akkor minden további nélkül lejátszotta. Az okát nem tudom, de elég rejtélyes.
PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Papesz
Viszont lenne olyan filmem is ami feliratos, és külön felirat fájl van a filmhez.
Azt hogy lehet beállítani hogy megjelenítse ps3 on a feliratot ha nézem a filmet?
Mert ez nem sikerült még.
PS3 Slim 250 PC
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
GRID jó lenne, csak el van baszva a fizika. Irreális a fékhatás és így a féktáv is, de kigyorsításkor is idétlenül viselkedik az autó, ahogy a Dirt 1 is ezektõl szenvedett, de a Dirt 2be ezek ki lettek javítva.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
KillZone3-ról tudtok vmit,mikortól kapható Magyarországon?
Egyáltalán,mikor jelenik meg?
Köszi.
Egy kedves barátom most vett egy ps3 slimet 120 gigásat!És jelenleg még nincs HD tévéje!Egy Fujitsu Siemens scaleowiev l19w-2 típusú monitor áll a rendelkezésére!Amin csak VGA bemenet van!Yútúbról néztünk okos videókat de nem akart képet adni a monitor!Vásároltunk egy hdmi/DVI átalakítót amit összedugtunk egy dvi/vga átalakítóval!Se kép se hang(az persze hogy nincs az megint más téma).Mit rontottunk el?Mit kéne még vásárolni hogy jó legyen?Elõre is köszönöm a segítséget!
kösz.
2 van a ps3 hoz szóval ha épp nincs szükség mind a 2 re akkor lehet hogy pc-n kipróbálok valamit vele.
PS3 Slim 250 PC
KATT!
The Only One!