PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
nincs benne felirat? ez tényleg bénaság...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stockhouse
ez egy olyan játék amit ha nem értesz akkor nem tudod élvezni, és a fejlesztõk dolga lett volna hogy megcsinálja a feliratokat, ugy tudom hogy volt petició is még mielõtt kijött a játék.
csõlövöldénél, ugrabugránál, autókázásnál nem gond, de itt feltétel, és ha a játékos nem tud az adott nyelvek egyikén, és szerintem senkitõl nem kell elvárni ezt, akkor már bukta.

ebbõl az aspektusból az uszós hasonlatod baromság, a viz mindenhol viz.

ha valaki KIFIZETI és beteszi a játékot, és nincs megfelelõ nyelvtudása akkor az elég negativ dolog.

de persze meg lehet közeliteni olyan oldalról, hogy az angol világnyelv és mindenkinek tudnia kell vagy azt a 7 további nyelvet, és aki nem tud, az nem ember, egy senki, egy bunkó, tanulatlan, de ez az általánositás csucsa, és nem fogok lenézni ezért senkit.

PSN ID: jay-jupiter

Simán olvassa.

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

LOL

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

gondoltam én is beírom, hogy miért negatívum, hogyha használnod kell egy képességet, amit jó esetben 6 évesen (ha 2. nyelv akkor 12) már megtanulsz, de gondoltam azt hiszi majd, hogy csak flamelni akarok.

- valamilyen nyelven tudni kell hogy megérsd a játékot, anélkül el se érdemes kezdeni

Azért ez minden, csak nem negatívum. Ha a hal nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye, ugyebár.

Papesz

LeventeV
leszeded az iso-t.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

a pc be tudja olvasni az eredeti ps2-es lemezt?

LeventeV
a trofeak vannak te erted es nem te a trofeakaert 😛 az inkabb arra valo, hogy egy jatekot tobbszor vegigjatsz, de mas jelentosege nincs.

Úgy döntöttem, hogy új account-ot csinálok és most már az új játékokat avval fogom nyomatni, tehát azt használom ezentúl.
A kérdésem, hogy szerintetek nem hülyeség egy közel 1500 trófeás accot csak úgy sutba dobni és egy újat csinálni? Azért is akarok újat, mert egy új PSN id-t szeretnék(már nem annyira bejövõs az elõzõ név) és egyébként ez most már magyar acc lenne.

PSN ID: Lord_Mortanius

vagy szerkezet... az logikusabb lenne, nem-e?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
Akkor kérlek egyértelmû a helyzet... Uncharted 2 😊

Jaaa, hogy NEM must have... akkor a PS3 exkluzívok legaljának egyikét, a Haze-t tudom ajánlani! 😄D
Must have-k közül megvolt az MGS4, Uncharted 1, Motorstorm, Resistance.Valami nem must have érdekel.Anno a karib kalózaival is tök jól elvoltam😊Vettem egy 47es tv-t, így azért minden picit másabb😊)
Pl SH Homecoming vagy AITD, ilyesmi...HR nem jó ötlet, mert annyira nem jó az angolom😞(

kirol
Nekem is pont ez jutott eszembe. A Silent Hill Shattered Memories-al ki is próbálom, ha találok valami emut.

Skynet
Azzal a konfiggal PS2 emulátorral le tudod szerintem tolni az Origins-t.

Balee: Nehéz nehéz,de ha tényleg vért akarsz pisálni akkor ajánlom a Daemons Souls (bocsánat látom új szokás vanik itt tehát Démonok lelkei) játékot.
Kicsinálja az ember idegeit,de mégis olyan szintû a game hogy a kép elé tapaszt és nem szabadulsz ha rákattansz és van hozzá türelmed (nomeg túléli az elsõ pár óra játékot a gamepad)..
kirol
Az igaz, hogy sok jó konzol kis helyen is elfér, de nekem ez a 2 konzol is több a kelleténél. 😊

LeventeV
nem sajnos, de egy ps2-t mar nagyon olcson tudsz venni.

kirol
A PS3 slim az már nem tud PS2-es játékot lejátszani?
Silent Hill: Origins miatt kérdezem.

balee4
Holnap veszem meg egy gyerektõl használtan a Ninja Gaiden Sigma 1-et, kíváncsi vagyok tényleg olyan nehéz-e, mint ahogy mondják. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

stockhouse
olyan izé vagy 😄

Prody
fémfelszerelésszolíd 4 akkor

szerintem még a piros halott jóvátétel-t told ki mert gecijó

DanielT
És a gear itt nem fogaskerék, hanem felszerelés.
Seth
"fémfogaskerék katona 4"

solid ,nem pedig soldier 😊

PSN ID.: Beegabor

stockhouse
uristen...beteszem a fémfogaskerék katona 4-et, mondom magamban most egyenlõre letöltöm a patcheket, 2008 óta biztos van egy-kettõ, és erre semmi, instaláll, hávanilyen?!?!....mondjuk snake 7 perces cigizisé azé megvolt kedvcsinálónak.

stockhouse
csak ezek vannak elõttem egyenlõre, de kihagyni nem fogom 😊

stockhouse
szép magyarosan az only possible.

ánlipásziböl ez mit jelent? <#wilting><#smile>

Prody
Upsz 😄D

akkor fel nem kutatott 2?

Totti5
#75136 😊)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prody
nehéz esõ?

tomi890125
fémfogaskerék katona 4

The Only One!

stockhouse
következõ gém mi legyen, nem tudok dönteni
fémfogaskerék katona 4
Inhires
gyilokzóna 2

stockhouse
lepörgött a heavy rain stáb lista meg extrák
+ mintha egy interaktiv filmet néznél ahol te döntöd el mi lesz a karakterek sorsa, minden lépésnek megvan a következménye és nem lehet visszaforditani, max ujrajátszani.
+ a történet nagyon jó
+ vannak jelenetek mikor nem hiszi az ember hogy ez játék, szerintem ebben van az eddigi legkidolgozotabb karakterek, ánlipásziböl
+ zenei aláfestés nagyon eltalálták, komor, drámai, nyomasztó, bele tudod élni magad
+ ujrajátszható többször is, mint emlitetem, nagyon sok döntésvariáció van és több befejezés.

- a framerate nem a legjobb, néha zavaróan rossz
- az irányitás frusztráló, a rögzitett kamera még rádobb egy lapáttal, néha le is tettem annyira fölcseszet.
- valamilyen nyelven tudni kell hogy megérsd a játékot, anélkül el se érdemes kezdeni
- néhol béna texturák

páratlan élmény/10
ritka és egyedi játék, összeségében 9/10 de nyelvtudás nélkül nem érdemes elkezdeni.

Na végre sikerült😊

PS3 Slim 250 PC

DanielT
Helló 😊 Mivel nem tudom mik voltak meg, így kicsit nehéz bármit javasolni 😊 Egyébként én épp a Ratchet: Crack In Time-ot nyomogatom, de csak finoman, ritkán 😊 Ja meg a Motorstorm 1-2 megy még mostanában.
DanielT
Elsõ rész mindenképpen.
ha uncharted-ozni akarok akkor elõszõr az elsõ részt érdemes megvenni és úgy továbbmenni vagy mindegy?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

Dead Space-ben hogy lehet megcsinálni azt a részt amikor be kell ülni egy ágyúba és a közelítõ meteoritokat kell kilõni?

Már eljutottam odáig hogy azt mondja : már csak 1 perc van hátra...

Aztán utánna már : még néhány perc és menni fog....

És azok a meteorit szarok csak jönnek és jönnek egyre több... 😄

PS3 Slim 250 PC

Törölt felhasználó
Uncharted 1-2, Heavy Rain, God of war 3, Resistance 1-2, Killzone 2, InFamous, Little Big Planet, Metal Gear Solid 4,
valaki elõfizetett már erre a playstation plus-ra?

Prody
PS3 Slim-t vegyél. Újat. Legmegbízhatóbb és ITT megkapod 66k-ért a 120gb-set.

Szia Dani!
Írj nekem lécci pár játékot, amit érdemes lenne beszerezni.Szeretnék venni egy gémet, de kellenének alternativák<#worship>
Természetesen bárki ajánlhat<#vigyor5>

persze, szabad. csak ne legyen semmi baja 😉

de mondjuk en tuti nem vennek hasznaltat. Ki tudja mennyit hasznaltak, hogy volt tarolva (leginkabb hutes miatt). Vegyel uj Slimet, azt csokolom 😉
Hibara hajlamos szeriarol nem tudok.

Sugam
hello

tervben van egy ps3gép vétele, faqot átnyálaztam stb.. a kérdésem az lenne, szabad e venni használt ps3 at, vagy csak is a fóliásban bízzak? esetleg van e olyan széria ami kapásból hajlamos a hibákra vagy ilyesmi?

elõre is köszi

Na, az világos hogy hogyan tudom feltölteni az új firmware-rel a képeket, vagy videókat, amiket tegyük fel meg szeretnék osztani. De hogyan tudom õket megnézni?
Az az érzésem, hogy csak PC-vel, vagy a PS3 nyamvadt böngészõjével. Kicsit arra számítottam, hogy majd tök jól meg tudom nézni más képeit is a "Photo Galery"-bõl, mert annak talán még értelme is volna.
Vagy lehet ilyet, csak én nem találom?

G.

LeventeV
a modern warfare 2-hoz kaptam egy kodot, azt irja ,hogy az infinityward.com-on kell beirni. de nem talalom hogy hova. final fantasy 13-hoz is kaptam, de azt egybol megtalaltam.

zzeN
1 bejezés van, de mindkét oldalon 2 videó van a végén, ennyi a különbség.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

5c0rp330n
aham, thx, ez eleg hizelgo 😊 es a tortenet szempontjabol van jelentossege a dolognak, a vege pl mashogy alakul ha jo/rossz vagy? van "jobb" befejezes ami valoszinuleg inkabb tekintheto a rendes befejezesnek (es esetleg arra epulve folytatodik majd a 2. resz)?

zzeN
Ha jól emlékszek, akkor a rossz oldalon erõsebb képességeink vannak. Én azt ajánlom!😉

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

CharrDen
Google a barátod, Wiki a barátnõd, de a ezeken úgyis hamarabb kapsz választ, nem értem miért itt próbálkozol. És ezt a viselkedést kérlek hanyagold. Ilyen szóhasználattal nem fogsz választ kapni, sõt csak megutáltatod magad.