89387
PlayStation3
  • koder
    Egyaltalan nem azert mondtam h "kicsesszek" veled..csak en nem ugy fogtam fel hogy ö most ezzel itt nagy legeny.Mert abból a korbol szerintem mar kilepett:DD..
  • plas
    Ha el akarja adni, akkor irja azt... " KZ3 megjelenes elott most AKCIOS csak xxxx Ft." Velem aztan jol kicseszel, h tole rendeled meg par ezer Ft. kulonbsegert :D Nekem egyszeruen magaval a mentalitassal van a problemam. (Meg mielott irgyseggel vadolnal: nem fogom megvenni a KZ3-at meg akkor sem, ha platinum lesz u. 3 ev mulva, mivel qvara hidegen hagy) Egy jatekom van es az a GT5 tobb egyelore nem is kell... idom sem lenne ra.
    Tobbet ezzel kapcsolatban nem szandekozom irni ide. Nem akarok offolni.
  • koder
    Mi ezen a nevetseges? El akarja adni,es itt IS reklamozza mert amugy honnan a francbol tudnank meg hogy megvan neki? Egyaltalan nem arrol van szo hogy itt veri a faszat amie neki mar megvan 2 hettel megjelenes elött...es tudod mit? Mivel neki mar most megvan lehet hogy töle rendelem meg ,es azt a par ezer forint különbseget meg leszarom.
  • plas
    Annyira nevetseges ezt igy berakni... Hogy Neked mar megvan. Aztaaaa... lehetek a baratdod? Es ugyanez a kep ugyanezzel a szoveggel ment meg a "Lealdozott" topikba is. De ha nem tevedek hasonloan cselekedtel a GT5 eseteben is. Annyira infantilis (35-40 letedre) :) Mivel PS3 tulaj vagyok heti 2-3x atfutom a topikokat, de ne haragudj mar nem tudtam emellett elmenni szo nelkul.

• mega91
    Köszönöm az infókat!
  • LeventeV
    van olyan jatek amelyik installal, ez lehet 1-2 gb vagy akar 7gb. a mentesek merete par kilobyte. demok merete 0,5-1-2 giga kozott mozog. emellett meg jonnek a patchek amik parszaz megasok es a dlc-k aminek valtozo a merete.
  • Akey
    A Gran Turismo 6,5 GB-ot telepíthet és van pár játék, ami eléri az 5 GB-ot, de sok olyan van, ami csak párszáz MB-ot telepít. A mentések nem foglalnak sok helyet. A demók meg nem életfogytig maradnak úgyse a HDD-n. Ami zabálja a helyet, az a sok zene és film.
  • mega91
    Jahm a 320 gb fele hajlok, de azért érdekelne mentések ill demok mértete...
    Meg az is érdekelne h játéknál installál vamit a vinyóra a ps? (pl első indításnál... hallottam ilyesmit)
  • tomi890125
    hát ha nincs nagy különbség árban akkor miért ne vennéd a többet? egyértelmű, hogy a majdnem ugyanazért a pénzért a dupla annyit veszed még ha nem is használod ki, de sose lehet tudni
  • mega91
    Üdv. All !
    ps slim 160 gb vagy slim 320 gb ?
    Tudom nincs nagy különbség árban de mégis csak hogy egyáltalán kihasználnám egy a 320-at...
    Szal segíthetnétek h mentések demok kb mennyit foglalnak, mert az segítene a választásban.
    köszönöm előre is
  • Csabesz100
    Köszi!
  • Tikal #77998
    A multi részét azt élveztem :)
  • cloud.strife
    Gyári Sony-s áron..... sajna az ilyen jóval korábbi cuccokat csak annyiért tudom adni. Azaz 17e körül. Evvan.
  • Gideon Wieth
    Viszont tagadhatatlan hogy a multija jó :-)
  • Gideon Wieth
    igen, erről mintha már beszéltünk volna :-)
  • Tikal #77994
    Nekem kicsit csalodás volt a brotherhood... a hangulata nagyon jo volt a játéknak, de tele volt apro hibákkal, amik bosszantoak voltak számomra... főleg a lopakodás, vicc, hogy egy bérgyilkosos játékban pont a lopakodás nincs kidolgozva normálisan...
  • Csabesz100
    Nem vagy gyenge. Mennyiért adod?
  • Gideon Wieth
    heavy rain is nagyon jó, meg nekem az Assassin's Creed Brotherhood is nagyon tetszett :-)
  • Tikal #77991
    Szerintem tavalyról egyik legjobb. Nem is tudom mi kötött még le ennyire... ha a batman 2010es, akkor még az is jó volt tavalyról, a gta kiegészítője, más nem is nagyon ugrik be, persze egy két jó cím még kimaradt nálam: heavy rain...
  • cloud.strife
    Mikor van a megjelenés? Feb. 24? Most hányadika van? :)

• Gideon Wieth
    Kinek a pap :P Nekem az a westernes játék volt amire már nagyon régóta vágytam :) De csak kíváncsiságból mi nem tetszett benne ?
    A kiegészítőnek annyi a játékideje, az Undead Nightmare-nek.
  • DanielT
    Biztos arra írták az 5 órát, hogy addig még reménykedhet az ember, hogy jobb lesz a játék, vagy, hogy 5 óra után nyugodtan abba lehet hagyni >;)

Nekem a tavalyi év legnagyobb csalódása volt.
  • Gideon Wieth
    Igen ez jogos :-) csak a véletlen események fognak :-) Egy fejvadász itt :egy meg ott :P Én ezt azután csináltam, hogy vége lett a játéknak ((nem mondom el hogyan ugye nem akarunk spojlerezni ))
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de utána adtam aztán a népnek rendesen, kezdtem a rohadt ügynököknél kiírtottam a fél várost, majd kifosztottam az összes bankot :D
  • Tikal #77985
    sajnos ez csak részben igaz...
    a történet nem változik semmit...
  • Fidolorous
    ezen a Mafia 2n beszarok mennyi minden kilett vagva.. erthetetlen pedig legendas jatek lehetett volna.
  • Papesz
    De azért belinkelhetnéd, hogy hol olvastad ezt az 5 órát. Szerintem valamit csúnyán félreértettél.
  • Papesz
    35 órát játszottam a single résszel, majdnem 140 órát a multival.
  • Gideon Wieth
    Jah amúgy :P Ha meg végigvitted jó fiúként :P Újból neki lehet esni rossz fiúként :P Szóval így még duplázódik is a téma :P
  • barcames
    csak most kezdtem el és azt olvastam, hogy 5 órás a végigjátszása :)
    de köszi srácok ,)
  • LeventeV
    en csak a fo feladatokra koncentraltam es ugyis 15 oram volt benne
  • Gideon Wieth
    És akkor még ott van a több órás Undead Nightmare - az sem egy rövid darab :P az összes DLC-vel :P
  • Gideon Wieth
    honnan veszed ezt az öt órát ? :D Nevetséges :D Csak a bevezető ennyi :D én mindennel együtt küldik mellékküldik, kincskeresés, vadászat növénygyűjtögetés, lóversenyek hasonlók elvoltam vele jó pár hetet... Nem akarok nagyot mondani de a single részben MINIMUM 24 órám benne volt, augusztus óta meg ennél sokkal többet multiztam vele, szóval az 5 óra igen csak komolytalan :D
  • 5c0rp330n
    en meg nem jatszottam vegig, de a gta4-bol itelve inkabb 15-25-35 ora korul lesz az valahol.
  • barcames
    Red Dead Redemption játékideje tényleg 5 óra körül van?
  • Akey
    Collectors Editionben gondolkodtam, de tuti elkapkodják, mire érkezésem lesz venni egyet. Így meg marad majd a PSN-es vétel, de majd csak Move vásárlás után. Egy dolog biztos, hogy beszerzem az Extractionst.
  • Papesz
    Minél később veszed meg, annál kevesebben.
  • overkill666
    Jelenleg az Uncharted 1, Heavenly Sword, Killzone 2 trió van meg, azzokkal jáccogatok. Most rendeltem meg az MGS4-et meg a God of War 1-2 Collection-t, remélem hamarosan megérkezik :). Na meg Split/Second demót nyúzom rendszeresen. Óriási az a játék (azt is be kellene szerezni), csak jó lenne tudni mennyien jáccanak még a teljesen verzióval multiba. Akinek esetleg megvan a játék az felvilágosíthatna!
  • Victor1103
    A port szerintem hibátlan lett ahhoz képest hogy wii játék Hd-ba húzva nagyon szép. A játék pláne a Dead Space 2 után végigjátszva nekem egy kicsit felemás volt, de ez nem meglepő. Ha a PSN-ről tervezed a letöltését akkor szerintem nyugodtan beruházhatsz rá, bár ez is szerintem move-val az igazi
  • Akey
    Dead Space Extractionsről van valakinek tapasztalata? Hogy sikerült a PS3-as port?