PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
csõlövöldénél, ugrabugránál, autókázásnál nem gond, de itt feltétel, és ha a játékos nem tud az adott nyelvek egyikén, és szerintem senkitõl nem kell elvárni ezt, akkor már bukta.
ebbõl az aspektusból az uszós hasonlatod baromság, a viz mindenhol viz.
ha valaki KIFIZETI és beteszi a játékot, és nincs megfelelõ nyelvtudása akkor az elég negativ dolog.
de persze meg lehet közeliteni olyan oldalról, hogy az angol világnyelv és mindenkinek tudnia kell vagy azt a 7 további nyelvet, és aki nem tud, az nem ember, egy senki, egy bunkó, tanulatlan, de ez az általánositás csucsa, és nem fogok lenézni ezért senkit.
PSN ID: jay-jupiter
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
- valamilyen nyelven tudni kell hogy megérsd a játékot, anélkül el se érdemes kezdeni
Azért ez minden, csak nem negatívum. Ha a hal nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye, ugyebár.
Papesz
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
A kérdésem, hogy szerintetek nem hülyeség egy közel 1500 trófeás accot csak úgy sutba dobni és egy újat csinálni? Azért is akarok újat, mert egy új PSN id-t szeretnék(már nem annyira bejövõs az elõzõ név) és egyébként ez most már magyar acc lenne.
PSN ID: Lord_Mortanius
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Jaaa, hogy NEM must have... akkor a PS3 exkluzívok legaljának egyikét, a Haze-t tudom ajánlani! 😄D
Pl SH Homecoming vagy AITD, ilyesmi...HR nem jó ötlet, mert annyira nem jó az angolom😞(
Balee: Nehéz nehéz,de ha tényleg vért akarsz pisálni akkor ajánlom a Daemons Souls (bocsánat látom új szokás vanik itt tehát Démonok lelkei) játékot.
Kicsinálja az ember idegeit,de mégis olyan szintû a game hogy a kép elé tapaszt és nem szabadulsz ha rákattansz és van hozzá türelmed (nomeg túléli az elsõ pár óra játékot a gamepad)..
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
fémfogaskerék katona 4
Inhires
gyilokzóna 2
+ mintha egy interaktiv filmet néznél ahol te döntöd el mi lesz a karakterek sorsa, minden lépésnek megvan a következménye és nem lehet visszaforditani, max ujrajátszani.
+ a történet nagyon jó
+ vannak jelenetek mikor nem hiszi az ember hogy ez játék, szerintem ebben van az eddigi legkidolgozotabb karakterek, ánlipásziböl
+ zenei aláfestés nagyon eltalálták, komor, drámai, nyomasztó, bele tudod élni magad
+ ujrajátszható többször is, mint emlitetem, nagyon sok döntésvariáció van és több befejezés.
- a framerate nem a legjobb, néha zavaróan rossz
- az irányitás frusztráló, a rögzitett kamera még rádobb egy lapáttal, néha le is tettem annyira fölcseszet.
- valamilyen nyelven tudni kell hogy megérsd a játékot, anélkül el se érdemes kezdeni
- néhol béna texturák
páratlan élmény/10
ritka és egyedi játék, összeségében 9/10 de nyelvtudás nélkül nem érdemes elkezdeni.
PS3 Slim 250 PC
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Már eljutottam odáig hogy azt mondja : már csak 1 perc van hátra...
Aztán utánna már : még néhány perc és menni fog....
És azok a meteorit szarok csak jönnek és jönnek egyre több... 😄
PS3 Slim 250 PC
Írj nekem lécci pár játékot, amit érdemes lenne beszerezni.Szeretnék venni egy gémet, de kellenének alternativák<#worship>#worship>
Természetesen bárki ajánlhat<#vigyor5>#vigyor5>
de mondjuk en tuti nem vennek hasznaltat. Ki tudja mennyit hasznaltak, hogy volt tarolva (leginkabb hutes miatt). Vegyel uj Slimet, azt csokolom 😉
Hibara hajlamos szeriarol nem tudok.
tervben van egy ps3gép vétele, faqot átnyálaztam stb.. a kérdésem az lenne, szabad e venni használt ps3 at, vagy csak is a fóliásban bízzak? esetleg van e olyan széria ami kapásból hajlamos a hibákra vagy ilyesmi?
elõre is köszi
Az az érzésem, hogy csak PC-vel, vagy a PS3 nyamvadt böngészõjével. Kicsit arra számítottam, hogy majd tök jól meg tudom nézni más képeit is a "Photo Galery"-bõl, mert annak talán még értelme is volna.
Vagy lehet ilyet, csak én nem találom?
G.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN