PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy köszi srácok!
Papesz
És lenne még valami, játékszoftvernek mit ajánlanátok hozzá, amivel sokáig el lennék, FPS,Akció köt le leginkább! Gondolkoztam GTA IV, Just Caused 2 mivel elég nagy területeik vannak, de ha ennél tudtok jobbat ajánlani akkor irjátok le., 10k fölött ne legyen.
Én is lassan ps3 tulaj leszek, melyik üzletet ajánlanátok ? 250Gb slim kell.
Nekem Samsung LE37A431T2 -m van, nem hiszem, hogy lenne rajta optikai kimenet.
Most úgy használom, hogy minden cucc, PS3, xbox HDMI-n átviszi a hangot a TV-re, és a TV van rákötve a hifire.
Na ha az megoldható lenne, hogy HDMI-n bemegy a hang a TV-be és onnan tovább tudna menni az 5.1 az erõsítõbe, akkor itt is csak 1 kábel kellene az erõsítõ és a TV között akkor király lenne.
a legtöbb Lcd-n meg már van optikai kimenet is.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Nem lehet ezt az üzenetet kikapcsolni az XMB-ben valahol?
www.youtube.com/aabyssx
Van ebben optikai kimenet, vagy hogyan?
HDMI-n gondolom nem megy 5.1
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
50000 mar kapsz vlami mast is 😊 varj akciora
http://k-elektronik.hu/product/66/Acoustic-Solutions-LCD26761HDF
http://elektronika.vatera.hu/televizio/lcd_televizio/55_69_cm/acoustic_solutions_lcd26761hdf_26_66cm_152231656.html
50e forintért tudnám megvenni, mintadarab lenne ami bemutatódarabként volt használva de az 1 év garanciát megkapom rá.
Szerintetek megéri?
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
The Darkness-t, Dante's Inferno-t, Condemned 2-t akarom még.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
:) Semmi okosság :P
resistance 2-bõl próbálj videókat nézegetni akár youtubeon, akár gametrailers.com-on, ha nincs fent demo.
A platinum kiadások meg azok, amikbõl eladtak egy bizonyos darabszámot, és utána egy új kiadásban jelenik meg, lényegesen olcsóbb áron. Ami ps3 eseteben ezüstszínû tokot és ilyen sárgás borítót takar.
Itt megnézheted.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Resistance -bõl van 1 és 2 is? Az 1 a Fall of Man? Mert store -n csak ezt találtam demoban.
De ilyeneket nem igazán fogsz találni. Max kivárod az Uncharted 3. részét. 😊
Bár mintha a Resistance 2 -t próbáltam volna, de nem tetszett, de majd megnézem megint, hátha.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Van még valami értelmes játék, amit érdemes lenne beszerezni? Mert akkor elkezdeném már most keresgetni.
Valami tapasztalat vele kapcsolatban?
Csak mert 8600Gt kártyámat cserélné valaki egy ilyen szemüvegre. (de nem lehet valami elterjedt ahogy rákerestem...)
PS3 Slim 250 PC
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nem olyan nagy kunszt,józan paraszti ésszel egy szétszedési útmutató segítségével,símán meg lehet csinálni.
Ahogy meg a gyári paszta kinézett rajta 1 1/2-éves létére....hát az kritikán aluli!
A széleken nincs cucc,a közepén meg már rásült,úgy az RSX-re mint a CELL-re.
Szóval rosszat nem tesz a gépnek az ember,csak nem szervízben csinálják megy 10K-ért.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!