89387
PlayStation3
  • Árpitallica
    De jó lenne megszerezni egy pillanatra egy fölös playstation plussal rendelkező accountot, amin keresztül persze ha letöltötte előtte az egyén a Mortal Kombat játékot letölteni! :) Már várom nagyon, hogy kipróbálhassam végre!
  • Csabesz100
    Érdekes dologra lettem figyelmes a minap. Pár hete feltettem a legújabb frissítést a ps-re (3.56-os). Megvettem még korábban a GT5-öt, de eddig nem játszottam vele (1x kipróbáltam), gondoltam most űzöm egy kicsit. Ha már 3D-s a játék, gondoltam megnézem milyen is úgy játszani.

Most jött a nagy csalódás és aggodalom! Próbálom átváltani a menüben, hogy 3D-s legyen, de nem lép be, csak ad egy hangot és semmi!
    Mondom kipróbálom 3D-s blu-ray lemezzel is. Korábban mikor 3D-s lemezt tettem be, rögtön kiírta, hogy a tv képes 3D-t megjeleníteni, tegyek fel szemüveget! Már a lemez menüje is 3D-s volt! Most viszont semmi!!! Simán 2D-ben indult el, mintha a Ps nem 3D lejátszó lenne!

Nem tudjátok, hogy mi lehet a gond? A korábbi frissítéssel (3.50-es) minden frankó volt!
    Tapasztalt közületek valaki ilyet?
  • SlickAdam
    erdekes, hogy a tesztek megjeleneset is szigoruan beszabalyozzak, de egy magyar bolt kedvere arulhatja joval ido elott, csak azert, hogy elkeljen igy dragabban is par peldany...
  • LeventeV
    nem tudom miert hittem azt, hogy juliusba jon ki. majd hasznaltan megveszem, mert most nincs 15ezrem...
  • Csokis
    Elméletileg március 16. a megjelenés, de ma már meg lehet venni az 576-ban! Igaz, ott 15eHUF az ára.
  • LeventeV
    mikor jon a jatek, hogy mar jon hozza a demo?
  • Csokis
    Elméletileg ma lenne MotorStorm Apocalypse demó! Sebaj, holnap szedem.
  • Csokis
    Ma 17:05-től hajnali 4:00-ig PSN karbantartás lesz! Nem fogtok tudni addig belépni!
  • Christian88
    Hello! Valakinek van valami javaslata Headset ügyben? Nem kell igazán komolynak lennie. Csak fifához kellene beszélgetni. Ha valakinek van jó tapasztalata és megosztaná velem, annak örülnék. köszönöm, Chriss
  • Csokis
    Csak a mai nap a Killzone 3 28 font!
  • Wild007
    Nem jutottam előrébb:/ amit küldtél oldalt azon van egy jó PSN-es link....de mikor kiválaszotm a COD MW2-t hogy cheatelés, beírom az acc nevem tovább lépek és kiírja h valamilyen egyezmény nem fedi azt, hogy ennek ők járjanak utánna, ezért az Activision honlapján próbálkozzak. Nah most ott meg nem lehet perpill regisztrálni:@ és 6000 oldalra bedob! Ráadásul csak a black ops ról találtam dolgokat... szerintem hagyom az egészet!
  • Wild007
    Köszi!!! mindjárt meg is lesem, hátha össze tudok hozni valamit.
  • deep
    PS3 mediaserver
  • Sippie
    PS3-ra PC-ről film streamelésre tud valaki programot ajánlani?
  • deep
    Az ilyesmivel szoktak foglalkozni. Először is jelentsd a sony-nál hogy cheater-t/hackert találtál. Itt van info, hogyan kell.
  • DanielT
    Mint mindent: jatekaim.hu

5 db van eladó
  • sandorz
    A PS3 HDMI-vel összekötve az erősítővel. A Pink koncertet simán TrueHD-ben kiadja az erősítőre, a GT5-ben pedig hiába próbálom az Options-ban a hangot beállítani, alapból PCM 7.1-et ad ki és azon változtatni nem tudok. Szívesen venném a GT5 tulajdonosok válaszát is, hogy nekik beállítható-e ez az opció?

Köszönettel:

SandorZ
  • vegytek
    mikor tesom áthozta a ps3-mát, akkor kipróbáltuk az erősítőmön. hdmi-vel volt rákötve az erősítőre. utána valamelyik audio settings-es menüben ki kellett választani, h milyen formátumokban küldje a hangot, pl. stereo, 5.1, 6.1, 7.1 és ezeknek egyéb pcm-es verziói. gondolom be kellene ezt állítani, ha optikán megy.
  • Gideon Wieth
    Nem tudjátok Sly collectionst merre felé lehet találni ? :-)
  • Wild007
    Amúgy azt sem tudom hova írjak levelet, sehol egy support :S
  • Wild007
    Tuti? Mert úgy vélem h az én kis mezei karakteremre nagy ívben fognak tolni oda kint:S
  • kirol
    Mivel kötötted össze a PS3-at és az erősítőt?
    Gyanítom nem optikán, ugye?
  • sandorz
    Sziasztok!
    Kérdésem, hogy mi lehet annak az oka, hogy amíg a Blue-Ray lemezeimet a PS3 a megfelelő kódolással játsza le, a játékok esetében - pl. GT5 - az erősítő nem ismeri fel a Dolby Digital hangot, hanem folyamatosan csak PCM hangként azonosítja. Beállítási problémára gyanakszom, ha valaki tud, kérem segítsen.
    Köszönettel:
    SándorZ
  • cloud.strife
    Hogy találtad ki? :)

Hisz a legtöbb Samuban nem is Samu panel van........
  • greyfox
    Amúgy a bravia-kban milyen panel van? Nem koreai? :D
  • deep
    Szívás. Írhatsz a játék készítőinek, hogy adják vissza (usernevet is írj :D) vissza fogod kapni.
  • cloud.strife
    Aszittem a "Sony-t is a Samsung gyártja" után már nem érhet meglepetés.....
    És van lejjebb...... :(
  • bpeti72
    Újabb koreai gyöngyszem:D A Hyundai szerint a BMW másolja őket
    http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/03/04/a_hyundai_szerint_a_bmw_masolja_oket/
  • cloud.strife
    Ügyesen összefoglaltad, nekem se ment volna jobban.... :D
  • nutiform
    Nem ,de akkor úgy tervezem hogy este lövöldözök egyet...
  • Tikal #78179
    ha elérhető, már töltöd is? ugyse vagy otthon :D
  • nutiform
    First Strike tölthető már?nem vagyok otthon....
  • Wild007
    Üdv all! Most álltam fel a Cod MW2 elől. Szokásos multizás volt. De!!!!!!!!!!!!!! Valami hacker gyerek is bent volt a játékba és csinált mindenféle (számomra gerinctelen) dolgot. Erre eltünt az összes eddigi összegyűjtött achivement szerü dolog (gondolok itt a fegyverek kiegészítőjére, gránátlövő, 25-250-300 lövés stb) és ez most miért?:O :@@ kajak eltünt minden, az miatt az egy nyomorult hacker kölyök miatt!!!!!??? ilyenkor mivan?
  • tihibaby
    Ms+koreai cucc HATER (faxxom korán van még)....
    Sony believer akkor már inkább.
  • tihibaby
    Hivatásos Sony heater+Sony kalmár=LOL!?
  • SlickAdam
    meghalt Mr. Walkman :(
  • Wild007
    Elég élethű lesz szerintem! Battlefield 3 odavááág!:D
  • Árpitallica
    Sziasztok! gondoltam akit érdekel persze leirom ide ha még valaki nem tudná, egyik külföldi honlapról értesültem, hogy a Crysis 2 PS3-as demója március 15-én lesz elérhető!!! :D Hiphiphuerááá! xD Elsőnapos vétel lesz nálam ez nem vitás! :)
  • DanielT
    Valszeg pont kimeríti számomra a karriermód teljes végigjátszása mindazt amit a játék tud nyújtani, Pistike elmebetegségére nem hiszem, hogy vevő leszek.
  • Csokis
    Küldetésszerkesztő lesz az InFamous 2-ben!!! Ejj, ez nagyon jó lesz!