89387
PlayStation3
-
Wild007 #78249 Nem rossz cucc szerintem. Itt sg-n még annó a COD4 megjelenésekor beszéltek az emberek erről, mert ezzel a cumóval működött! De nem kell parázni h nehéz lesz a célzás. Végig tolsz egy fps-t single-be és már meg is szokod az irányítást. Én pl már jobban szeretek joy-al játszani mint egér bill. kombóval. De ez csak személyes vélemény!!! Mindenkinek más a bevált módszer!!! Szerintem előszőr próbáld ki simán joy-al, és ha nem jön be akkor vedd meg az SFX Fradot. -
#78248 Erről az eszközről mi a véleményetek ?
SFX Dual Frag Pro
Használt már közületek valaki ilyet ?
Menyire kompatibilis , és használható ?
Csak mert hallottam hogy a sony , sok nem minősített kiegészítőt letiltott
Pc ről készülők átállni ps3omra , és csak félek hogy fps-nél nehézkes lenne a célzás , főleg az elején
Ez az eszköz , meg jó alternatívát nyújtana ,főleg ha meg felelően működik is ! -
#78247 killzone 3 -
#78246 Hát online nem tudom melyik jobb, de single-ben a Black Ops viszi a prímet :-) -
vili 27 #78245 Medal of honor VS COD Black Ops ??? Melyik a jobb online, melyiket ajánljátok ? -
Fidolorous #78244 Akinek van kedve multizni az alairasomban szereplo jatekokkal (remelhetoleg bovulni fog), felvehetne a friends listaba. Koszi. -
#78243 na ez jó. sokkal jobban bejön a sonynak a gépe az ehhez hasonló dolgok miatt főleg most már csak a kess kell... -
peter31 #78242 Persze simán, nekem 500GB-s van benne. -
#78241 "no, megnéztem a 3d tv-t, pontosabban a nagyobb ledes 2szeres árú változatát...háááát, nagyon komoly volt....ha lenne 3d adás vagy bármilyen hely, ahonnan tonnaszámra lehetne hazatalicskázni a 3d-s tartalmat, akkor már itthon lenne a tv...de 3db filmért mégsem tűnik akkora biznisznek..."
van arra már cucc ne aggódj, nekem kb 30-40 filmem van itthon, és jópár ps3 játékom, ami már 3D-s, szal az aggodalmad már nem aktuális! -
#78240 milyen az új motorstorm? -
#78239 Manuálisnál nem kérdez rá a 3D-re. Mindegy, hagyom automatikusan, így legalább jó! Köszi a segítséget! -
Wild007 #78238 gyerekek Cod MW2-zik most valaki? Nekem olyan fura lett a grafika! Mintha kis felbontásba menne a multyja! Kicsit kickás meg az élsimítással is gond van. A tv-n és a ps-ren ugyan azok a beállítások mint régen! ötlet? köszi -
#78237 igen -
#78236 Sony BDVE370. Az olyan 100e körül. Az se egy hájend, de a legjobban szól ebbe az árfekvésben. -
pocoksari #78235 ez 90k- , ejjjj, most agyalhatok ezen is.... -
#78234 Üdv! Winchestert tényleg lehet "szabadon" cserélni ? -
#78233 Mennyi az ár fekvése nálad? Amúgy sztm is jajj, de ha neked bejön akkor... Én nem bírnék hallgatni ilyen egybe házimozi vackokat legyen bármilyen márka. -
pocoksari #78232 miért miért? én eddig minden samu termékkel elégedett voltam...de ha van jobb ötleted ebben az árfekvésben, akkor szívesen meghallgatom, mert jót akarok magamnak :) -
#78231 Csamcsung házimozi? Jajj...... -
pocoksari #78230 no, megnéztem a 3d tv-t, pontosabban a nagyobb ledes 2szeres árú változatát...háááát, nagyon komoly volt....ha lenne 3d adás vagy bármilyen hely, ahonnan tonnaszámra lehetne hazatalicskázni a 3d-s tartalmat, akkor már itthon lenne a tv...de 3db filmért mégsem tűnik akkora biznisznek...
közben néztem egy házimozit: Samsung HT-C5500 , ez elfogadható árú, blu-ray és van rajt, bemenet is, meg írja is: "A HDMI-bemenetnek köszönhetően játékkonzolját vagy a legújabb lejátszóját pillanatok alatt csatlakoztathatja Samsung házimozirendszeréhez. "
szóval ez pipa
az egér, bill is pipa, a konzol is...szóval csak a tv típusa és az időpont érdekes...szerintem amíg átnyálazom magam a teszteken, beszámolókon meg felteszem a felmerült kérdéseimet lesz 1hónap is...
csak nehogy legyen PS4 :)
amit mondjuk nem értek, hogy miért nincs konzolra stratégia, ha a konzol bírja, meg is vennék, egér+bill is rádugható meg általában a tv is nagyobb mint a monitor...engem eddig ez tartott vissza...
ja, köszi a válaszokat!
-
#78229 Ha a DVD-s házimozinak van HDMI vagy optikai (Toslink) BEmenete, akkor lehet térhangod (5.1, 7.1) meg térképed is egyszerre; "hangfalat" közvetlenül a PS3-ra nem lehet (de legalábbis nem érdemes) kötni. Analógban sztereó jelet ad csak ki, egy filléres átalakítóval bármilyen multimédiás PC speaker settel tudod használni (2.0 vagy 2.1 kialakításúakkal).
Amúgy szerintem a sztereó is "térhang"... -
pocoksari #78228 aham, azt akarok venni, vagyis néztem egyet és előbb látni akarom, mert ott még a legolcsóbbaknál is komoly felár van a 3d-re...nyilván ha nem vágom hanyatt tőle magam, akkor nem lesz 3d....
és rendesen működik is az egér,bill? -
pocoksari #78227 nem lehet? hogyhogy :S
tehát a PS lejátsza a 3d-t, de nem lesz térhangom vagy a házimozival lesz térhang, de nem lesz 3d? vagyis lesz, most néztem egyet, csak olcsóbban akartam megúszni a dolgot...mármint PS + egy dvd-s házimozirendszer
-
#78226 3d-s filmeket is lejátszik de ahhoz 3d-s TV is kell, rá lehet dugni egeret és bill.t is. -
#78225 PS- re nem lehet hangfalakat dugni. Inkább külön erősítő+hangfalak ha házimozit akarsz, ezeket az egybe cuccokat felejtesd el, bár nem tudom mik az igények. -
pocoksari #78224 nekem lenne egy kicsit összetett kérdésem
vennék egy szép nagy tv-t, gondoltam, akkor már playstationt is hozzá meg házimozit
namármost, hogyan tudom a házimozi hangfaljait rádugni PS-re? mindegyiket rá lehet vagy kell hozzá valami vagy vagy vagy...nekem fogalmam sincs, de azt látom, hogy a dvd-s házimozi olcsóbb, akkor meg minek vegyed blu-rayt abból is ha a PS lejátszik mindent
a PS akkor 3d filmeket is lejátszik?
egeret, billentyűzetet nem lehet rádugni, mondjuk helyből pc-set usb-n keresztül?
köszi :)
-
Prof William #78223 Az FF8 már a PC-s időkben is nagy kedvencem volt. Nemrég be is szereztem ps3-ra és még mindig nagyon jó játék. -
#78222 Castlevania Symphony of the Night -
#78221 Akkor csak a legjobbakat hagytad ki :) -
#78220 Amúgy a nyolcadik részt most nyúzom, a kilencedik most nyúzom újra :D aztán kitudja, lehet a hétnek is neki esek majd valamikor :) -
#78219 A VII - vel nem játszottam ezért nem ajánlhatom, szintúgy ez a helyzet a Tomb Raider eggyel is. :-) Csak olyanokat ajánlok amikkel én is játszottam :-) -
#78218 Final Fantasy VIII, de a VII nem? Tomb Raider 2, de az 1 nem?
Érdekes ajánlat :) -
#78217 Final Fantasy VIII - IX Abe Exodus Abe Odyssey REsident Evil 1-2-3, Tomb Raider 2 :-) Hirtelen ezek ugrottak be, de vannak még jó játékok, például Army Man is jó volt a maga idejében. De az első négy játék mindenképp kötelező :) -
#78216 mik azok a psx játékok, amik abba a kategóriába tartoznak, hogy mindenépp végig kell játszani? :) -
#78215 azt én is kiszoktam hagyni, de ha manuálisan állítod akkor meg nem kérdez rá(?) a 3D tv-re... de sztem lényegtelen mert semmi sem indul el 1080i-ben.. -
#78214 Így meg is oldódott a probléma. Eddig nem automatán volt, hanem manuálisan, ahol én csak a 720p-t és az 1080p-t jelöltem ki. Csak így az a gáz, hogy ki van pipálva az 1080i is, amit direkt kihagytam a manualisnal. :-( -
Csokis #78213 Most jött az értesítő, hogy holnap hozza a futár a Motorstorm Apocalypse-et! Ó jeee! -
#78212 Este hazamegyek meg is nézem. Remélem jó lesz! -
#78211 a xmb-ben display settingsben nyomj egy automatic gombot, akkor újra felismeri a 3d tv-det valszeg... lehet, hogy elmentek a beállításaid a frissítéssel... -
Árpitallica #78210 A demóját persze! xd Később meg majd megvenni a teljeset ha jó! :)