PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Itt a tablazat.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Slimet vegyél. Az hogy hány gigás, tõled függ, mennyi filmet demot stb szeretnél tárolni rajta...
a 120 as és 250 es között csak pár ezer a különbség ezért megfontolandó a 250 es.
Az új fajta alaplapról nem sokat tudok. Ezt mástól kérdezd.
Játékok: Uncharted 1-2 mindenképpen kihagyhatatlan. ( jatekaim.hu itt bár használtan lehet kapni de állitólag nincs rá panasz, persze azért óvatosan.)
God of War 3, esetleg Collection.
TPS MÉG: Dead Space- nekem õ is bejött.
Resident Evil 5
Én biztosan megveszem: Mafia2, Call of Duty Black Ops, Fifa11 -----> ezekre még várni kell.
PS3 Slim 250 PC
Jövõhét utáni héten hétfõn a hungaroring után megyek megvenni az elsõ PS3-amat 😊 ((végre))
Mire érdemes odafigyelni, milyen modelt vegyek? Konzolstudioban láttam új alaplaposat érdemes azt venni akkor ? Illetve indulóbi ti mit ajánlotok ami megmutatja a PS3 játékfelhozatalának erejét? Amit biztos meg akarok venni elsõre az a Metal Gear Solid 4 meg a Heavy Rain. Sajnos Uncharted egyet nem találtam sehol, ami nem használt lenne 😞 Ebben tud valaki segíteni? Illetve valami jó multival rendelkezõ játék, esetleg más kiemelkedõ alkotás???
Igazából minden stílust kedvelek, de leginkább a TPS-ket, meg az ügyességet és gondolkodást követelõ játékokat jó storyval stb... A sport is jöhet csak mérsékelten:-)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
csak egy kérdésem lenne:
olvastam olyanokat hogy az lbp nem mûködik nem sonys karokkal na most ez elég ciki mert most rendeltem egy speedlinket.tud errõl valaki valamit vagy nektek mûködik?
Van már valami hír arról hogy a Mafia 2 grafikailag hogyan viszonyul majd a PC-s és a Boxos verzióhoz ps3-on?
Vagy majd aug. 10. én amikor jön a demo, kiderül.
PS3 Slim 250 PC
Szééép vagy, mint a új traktor!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
huu, mi ez a szar? Jobbra számítottam, de ez nagyon béna, nem fogott meg...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Még egy kérdés, ugye ezeken az erõsítõkön 1.3 as hdmi csatlakozó van? Vagy ez hülye kérdés?
Mert néha blurayt is néznék ps3 ról, és jólenne ha teljes mértékben kitudnám használni, hogy 24p ben menjenek a filmek, meg ilyesmik.
Thrash \'Till Death
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Tökéletesen mûködik a Ps3 alatt, a hangot meg a gyári alap kábelekkel vittem ki a Psrõl a hangfalcucc felé.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Thrash \'Till Death
"kevés üzemidejû" ---> mindenki annyit mond amennyit akar!
Ha közeli havertól, ismerõstõl veszed az mondjuk más tészta!
The Only One!
The Only One!
Thrash \'Till Death
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Üdv Mindenkinek!
Vigyori14 - Te meg írd meg, hogy végül melyik lett a Kiválasztott! 😊
Csak 15 ezerrel drágább, de én inkább ezt ajánlanám:http://www.argep.hu/product_1083696.html
Itt a leírása: http://www.korner-audio.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=1139&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
Még egy kicsit drágábban a Cambridge audio-t ajánlanám.
Tekintsd hosszútávú befektetésnek és mondogasd, hogy kb 20 évre veszed.... 😊
Üdv,
Sipikacsa
Van valakinek ilyen erõsítõje, tudnátok pár véleményt mondani róla, hogy megéri e ilyet venni, vagy nem?
Vagy ha tudtok ajánlani helyette mást hasonló árkategóriában arra is kíváncsi lennék.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Papesz