PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosabban az elso ketto valamelyiket. 25-osok csak NTSC-sek (amcsi).

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

CECH-21xxA, CECH-21xxB, CECH-25xxA, CECH-25xxB modellek valamelyiket vedd. ezek mar 40/45nm-esek mind.

Itt a tablazat.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Gideon Wieth
a végén amit említettél, azok multiplatform játékok, megvannak boxra :-) Mafia 2t pc-re szeretném majd szintugy a codot. Igazságszerint Ps3 exklu játékokat keresnek, meg aminek élvezetes multija is van 😊 amúgy Unchartedet nagyon szeretném majd én is, csak azért filozok még rajta, mert azt irta valaki h nagyon rövid a játékidõ, ha ez igaz akkor nekem használtan is jók lennének. :-) Gow collection az mi??? A játékot ismerem csak a collection maradt ki. A három egybe vagy micsodA?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Szia!

Slimet vegyél. Az hogy hány gigás, tõled függ, mennyi filmet demot stb szeretnél tárolni rajta...
a 120 as és 250 es között csak pár ezer a különbség ezért megfontolandó a 250 es.

Az új fajta alaplapról nem sokat tudok. Ezt mástól kérdezd.

Játékok: Uncharted 1-2 mindenképpen kihagyhatatlan. ( jatekaim.hu itt bár használtan lehet kapni de állitólag nincs rá panasz, persze azért óvatosan.)

God of War 3, esetleg Collection.

TPS MÉG: Dead Space- nekem õ is bejött.
Resident Evil 5

Én biztosan megveszem: Mafia2, Call of Duty Black Ops, Fifa11 -----> ezekre még várni kell.

PS3 Slim 250 PC

God of War collection-t és a God of War 3-at tudnám ajánlani.

Gideon Wieth
Sziasztok!

Jövõhét utáni héten hétfõn a hungaroring után megyek megvenni az elsõ PS3-amat 😊 ((végre))
Mire érdemes odafigyelni, milyen modelt vegyek? Konzolstudioban láttam új alaplaposat érdemes azt venni akkor ? Illetve indulóbi ti mit ajánlotok ami megmutatja a PS3 játékfelhozatalának erejét? Amit biztos meg akarok venni elsõre az a Metal Gear Solid 4 meg a Heavy Rain. Sajnos Uncharted egyet nem találtam sehol, ami nem használt lenne 😞 Ebben tud valaki segíteni? Illetve valami jó multival rendelkezõ játék, esetleg más kiemelkedõ alkotás???

Igazából minden stílust kedvelek, de leginkább a TPS-ket, meg az ügyességet és gondolkodást követelõ játékokat jó storyval stb... A sport is jöhet csak mérsékelten:-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

hali új vagyok itt
csak egy kérdésem lenne:
olvastam olyanokat hogy az lbp nem mûködik nem sonys karokkal na most ez elég ciki mert most rendeltem egy speedlinket.tud errõl valaki valamit vagy nektek mûködik?
Üdv!

Van már valami hír arról hogy a Mafia 2 grafikailag hogyan viszonyul majd a PC-s és a Boxos verzióhoz ps3-on?

Vagy majd aug. 10. én amikor jön a demo, kiderül.

PS3 Slim 250 PC

ja, és ha teljes mértékben ki akarod használni, akkor egy minimum 46"-os LCD-t javasolnék hozzá a Samutól, meg egy médialejátszót, meg egy NAS-t. Azóta teljesen leálltam a PC-s filmnézéssel, játékkal, bõvítésen nem is gondolkodom.

Szééép vagy, mint a új traktor!

Jó döntés, nem fogod megbánni. Igen, 1.3-as a HDMI-je, ez volt az elsõ linkben. Szerintem iszonyat pofás kis szerkentyû. Meglátni és megszeretni és mást venni helyette egy pillanat mûve volt részemrõl. 😊

Tikal
Ki is kapcsoltam rögtön a kézi kameras effektet, annyira bejött, sajna a szemcsés meg a fény effekt maradt, nagyon gyenge...2010ben ez szánalmas.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

13ezret nem ért😄

Totti5
A fosh, kidolgozatlan teknót próbálták ezzel a szemét effektekkel eltakarni, de nem sikerült nekik ez látható volt az elsõ videó óta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN
Igaz a grafja nem annyira szép, de a kézi kamerás megoldás feldobja és egyedivé teszi a játékot(szvsz).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kipróbáltam a K AND L 2 demót hát ez a grafika 10/3 mi ez?!

allitolag kemeny a jatekpiac, produkalni kell valamit, hogy a producerek penzt fektessenek egy-egy jatekba. ezert nem ertem, hogyan tortenhetett meg, hogy az elso FOS resz utan csinaltak egy masodikat is, SOT meg film is keszul. vicces...

Tikal
Kane & Lynch 2
huu, mi ez a szar? Jobbra számítottam, de ez nagyon béna, nem fogott meg...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

vigyori14
Majd még meggondolom, csak október elsõ hetében leszek otthol magyarországon és csak utánna tudom megvenni, de végülis ez a harman kardon jólhangzik. Lehet ténleg ezlessz belõle.
Még egy kérdés, ugye ezeken az erõsítõkön 1.3 as hdmi csatlakozó van? Vagy ez hülye kérdés?
Mert néha blurayt is néznék ps3 ról, és jólenne ha teljes mértékben kitudnám használni, hogy 24p ben menjenek a filmek, meg ilyesmik.

FlyHigh
Bár most azt nézem, hogy pár hónapos gépeket 2 játékkal adnak 60-ért. Lehet egy ilyen slim jobban megérné és akkor még gariis van rá. Amúgy nem tudom miért nem adnak rá 2-3 évet, ha annyira nagyra vannak a cuccukkal, meg a legmegbízhatóbb nextgen konzol.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
és ezt a zsírozást mennyiért csinálják meg?

Thrash \'Till Death

Bogyi007
Javítva elvileg.

A szegedi boltban elfogyott ezért nem jó a link.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

LeventeV
a link nem jo ember... 😊

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bogyi007
Mit?

Tökéletesen mûködik a Ps3 alatt, a hangot meg a gyári alap kábelekkel vittem ki a Psrõl a hangfalcucc felé.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Nem jeleníti meg

Bogyi007

Nálam is elõfordult, és több helyen látom, hogy panaszkodnak miatta... Nem értem, hogy mire írtad, hogy "Ez sárga ledes hiba" . A sárga led az olyankor jön elõ, amikor felszakad valamelyik processzor lába a rossz hûtés miatt. Az újrapasztázással ezt lehet megelõzni, mert a kiszáradt paszta nagyban csökkenti a hõátadás mértékét. Újrapasztázáshoz Arctic cooling MX2 vagy MX3pasztát ajánlok. A gyári paszta kb egy 1-2 év után ér olyan állapotba, amikor szükségessé válhat a csere.

FlyHigh
Ez a sárga ledes hiba, javítják 14-22e között szerviz függõen. 90%-ban nem jön újra elõ. Annyira csak nem gyakori mint a rrod, az majdnem minden boxot érintett ami elmúlt 2 éves.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
ki szokott vagy elõfordult, hogy valakinél kiszáradt?

Thrash \'Till Death

Sok port beszoktak gyûjteni, meg kiszokott száradni a hõátvezetõpaszta. Szóval egy takarítás plussz pasztacsere karbantartás céljából nagyon hasznos lenne. Ha ezek rendben vannak, akkor esetleg még a fej romolhat el, de azzal meg nem lehet mit csinálni, szükség esetén ki kell cserélni.

tomi890125
inkább spórolj még és vegyél egy új ps3at, tudom nem olcsó mulatság, de használtan venni valamit, nem egy életbiztosítás! Ki tudja az elõzõ tulaj hogy használta!
"kevés üzemidejû" ---> mindenki annyit mond amennyit akar!
Ha közeli havertól, ismerõstõl veszed az mondjuk más tészta!

The Only One!

tomi890125
hasonló képen tolom én is! Max hétvégente játszok! 80 Gb Fat ps3-al rendelkezem már 2 éve! Hát nálam eddig hibátlanul és halkan mûködött (kop kop)!

The Only One!

FlyHigh
nem nyúznám hardcore, kb egy hónap egy játék, idõm így engedi.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
a 80gbos buflák verziónak van valami sûrûn meghibásodó alkatrésze? Olyasmire gondolok mint az x360as rrod. Csak azért kérdezem, mert kevés üzemidejû, de garancia nélküli gépet fogok vásárolni.

Thrash \'Till Death

Tikal
épp ajánlani akartam az Onkyo-t...

Nekem Onkyo 607 van. Nem rossz a kicsike.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

A Marantz és a Denon hm erõsítõi között is érdemes lehet körülnézni. Még a Yamahákat is nagyon szokták dícsérni.

Azt elhiszem. Szemeztem vele, mert kájól néz ki és jól is szól. A végén egy fekete Cambridge Audio Azur 340R lett belõle. 2 Mission 752 Freedom, plusz center, plusz mélynyomó. Most meg infarktust kapok a Sacred 2 alatt, ha villámlik. (csak hogy legyen PS3 téma is)

Üdv Mindenkinek!

Vigyori14 - Te meg írd meg, hogy végül melyik lett a Kiválasztott! 😊

Nekem ilyenem van: Harman / Kardon AVR142 + JBL SCS178 hangfal szett, nem panaszkodom<#wink>
ahogy néztem, az Általad említett erõlködõ 64 ezret kóstál.
Csak 15 ezerrel drágább, de én inkább ezt ajánlanám:http://www.argep.hu/product_1083696.html
Itt a leírása: http://www.korner-audio.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=1139&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

Még egy kicsit drágábban a Cambridge audio-t ajánlanám.
Tekintsd hosszútávú befektetésnek és mondogasd, hogy kb 20 évre veszed.... 😊

Üdv,
Sipikacsa

Tikal
szeerintem ezt egy hifi forumon kérdezd 😊

vigyori14
Hy, gondolkodtam hogy õsszel veszek egy erõsítõt a ps3 hoz, ezt néztem ki magamnak: Sony str-dh500.
Van valakinek ilyen erõsítõje, tudnátok pár véleményt mondani róla, hogy megéri e ilyet venni, vagy nem?
Vagy ha tudtok ajánlani helyette mást hasonló árkategóriában arra is kíváncsi lennék.

Bogyi007
Annyira azért nem érdekel, én megvagyok a 40-es géppel. 😄

DanielT
Elõtted az internet, használd! (Tanácsadás elõtt is)
Bogyi007
Akkor csak a 60-asban volt?

LeventeV
a ps3 slimhez keszitett vertical standrol mik a tapasztalataitok?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DanielT
Szóról szóra 😄
FlyHigh
Valami egy éves gépre gondoltam, 50e körül lehet találni.

Thrash \'Till Death

De a többi specifikáció stimmel, nem? <#hehe>

Papesz

DanielT
Nincs benne memóriakártya olvasó és 2 USB van rajta.
Bogyi007
Hát garanciásat már nehéz lesz találnod, de ezen 4 usb csati is van és található benne memóriakari olvasó is.