89387
PlayStation3
  • Wild007
    Nem rossz cucc szerintem. Itt sg-n még annó a COD4 megjelenésekor beszéltek az emberek erről, mert ezzel a cumóval működött! De nem kell parázni h nehéz lesz a célzás. Végig tolsz egy fps-t single-be és már meg is szokod az irányítást. Én pl már jobban szeretek joy-al játszani mint egér bill. kombóval. De ez csak személyes vélemény!!! Mindenkinek más a bevált módszer!!! Szerintem előszőr próbáld ki simán joy-al, és ha nem jön be akkor vedd meg az SFX Fradot.
  • Kövesdi A
    Erről az eszközről mi a véleményetek ?
    SFX Dual Frag Pro
    Használt már közületek valaki ilyet ?
    Menyire kompatibilis , és használható ?
    Csak mert hallottam hogy a sony , sok nem minősített kiegészítőt letiltott

Pc ről készülők átállni ps3omra , és csak félek hogy fps-nél nehézkes lenne a célzás , főleg az elején
    Ez az eszköz , meg jó alternatívát nyújtana ,főleg ha meg felelően működik is !
  • LeventeV
    killzone 3
  • Gideon Wieth
    Hát online nem tudom melyik jobb, de single-ben a Black Ops viszi a prímet :-)
  • vili 27
    Medal of honor VS COD Black Ops ??? Melyik a jobb online, melyiket ajánljátok ?
  • Fidolorous
    Akinek van kedve multizni az alairasomban szereplo jatekokkal (remelhetoleg bovulni fog), felvehetne a friends listaba. Koszi.
  • Bence94
    na ez jó. sokkal jobban bejön a sonynak a gépe az ehhez hasonló dolgok miatt főleg most már csak a kess kell...
  • peter31
    Persze simán, nekem 500GB-s van benne.
  • Alien!
    "no, megnéztem a 3d tv-t, pontosabban a nagyobb ledes 2szeres árú változatát...háááát, nagyon komoly volt....ha lenne 3d adás vagy bármilyen hely, ahonnan tonnaszámra lehetne hazatalicskázni a 3d-s tartalmat, akkor már itthon lenne a tv...de 3db filmért mégsem tűnik akkora biznisznek..."

van arra már cucc ne aggódj, nekem kb 30-40 filmem van itthon, és jópár ps3 játékom, ami már 3D-s, szal az aggodalmad már nem aktuális!
  • LeventeV
    milyen az új motorstorm?
  • Csabesz100
    Manuálisnál nem kérdez rá a 3D-re. Mindegy, hagyom automatikusan, így legalább jó! Köszi a segítséget!
  • Wild007
    gyerekek Cod MW2-zik most valaki? Nekem olyan fura lett a grafika! Mintha kis felbontásba menne a multyja! Kicsit kickás meg az élsimítással is gond van. A tv-n és a ps-ren ugyan azok a beállítások mint régen! ötlet? köszi
  • LeventeV
    igen
  • cloud.strife
    Sony BDVE370. Az olyan 100e körül. Az se egy hájend, de a legjobban szól ebbe az árfekvésben.
  • pocoksari
    ez 90k- , ejjjj, most agyalhatok ezen is....
  • Bence94
    Üdv! Winchestert tényleg lehet "szabadon" cserélni ?
  • bpeti72
    Mennyi az ár fekvése nálad? Amúgy sztm is jajj, de ha neked bejön akkor... Én nem bírnék hallgatni ilyen egybe házimozi vackokat legyen bármilyen márka.
  • pocoksari
    miért miért? én eddig minden samu termékkel elégedett voltam...de ha van jobb ötleted ebben az árfekvésben, akkor szívesen meghallgatom, mert jót akarok magamnak :)
  • cloud.strife
    Csamcsung házimozi? Jajj......
  • pocoksari
    no, megnéztem a 3d tv-t, pontosabban a nagyobb ledes 2szeres árú változatát...háááát, nagyon komoly volt....ha lenne 3d adás vagy bármilyen hely, ahonnan tonnaszámra lehetne hazatalicskázni a 3d-s tartalmat, akkor már itthon lenne a tv...de 3db filmért mégsem tűnik akkora biznisznek...

közben néztem egy házimozit: Samsung HT-C5500 , ez elfogadható árú, blu-ray és van rajt, bemenet is, meg írja is: "A HDMI-bemenetnek köszönhetően játékkonzolját vagy a legújabb lejátszóját pillanatok alatt csatlakoztathatja Samsung házimozirendszeréhez. "
    szóval ez pipa

az egér, bill is pipa, a konzol is...szóval csak a tv típusa és az időpont érdekes...szerintem amíg átnyálazom magam a teszteken, beszámolókon meg felteszem a felmerült kérdéseimet lesz 1hónap is...

csak nehogy legyen PS4 :)

amit mondjuk nem értek, hogy miért nincs konzolra stratégia, ha a konzol bírja, meg is vennék, egér+bill is rádugható meg általában a tv is nagyobb mint a monitor...engem eddig ez tartott vissza...

ja, köszi a válaszokat!

• sure
    Ha a DVD-s házimozinak van HDMI vagy optikai (Toslink) BEmenete, akkor lehet térhangod (5.1, 7.1) meg térképed is egyszerre; "hangfalat" közvetlenül a PS3-ra nem lehet (de legalábbis nem érdemes) kötni. Analógban sztereó jelet ad csak ki, egy filléres átalakítóval bármilyen multimédiás PC speaker settel tudod használni (2.0 vagy 2.1 kialakításúakkal).

Amúgy szerintem a sztereó is "térhang"...
  • pocoksari
    aham, azt akarok venni, vagyis néztem egyet és előbb látni akarom, mert ott még a legolcsóbbaknál is komoly felár van a 3d-re...nyilván ha nem vágom hanyatt tőle magam, akkor nem lesz 3d....
    és rendesen működik is az egér,bill?
  • pocoksari
    nem lehet? hogyhogy :S
    tehát a PS lejátsza a 3d-t, de nem lesz térhangom vagy a házimozival lesz térhang, de nem lesz 3d? vagyis lesz, most néztem egyet, csak olcsóbban akartam megúszni a dolgot...mármint PS + egy dvd-s házimozirendszer

• bpeti72
    3d-s filmeket is lejátszik de ahhoz 3d-s TV is kell, rá lehet dugni egeret és bill.t is.
  • bpeti72
    PS- re nem lehet hangfalakat dugni. Inkább külön erősítő+hangfalak ha házimozit akarsz, ezeket az egybe cuccokat felejtesd el, bár nem tudom mik az igények.
  • pocoksari
    nekem lenne egy kicsit összetett kérdésem
    vennék egy szép nagy tv-t, gondoltam, akkor már playstationt is hozzá meg házimozit
    namármost, hogyan tudom a házimozi hangfaljait rádugni PS-re? mindegyiket rá lehet vagy kell hozzá valami vagy vagy vagy...nekem fogalmam sincs, de azt látom, hogy a dvd-s házimozi olcsóbb, akkor meg minek vegyed blu-rayt abból is ha a PS lejátszik mindent

a PS akkor 3d filmeket is lejátszik?

egeret, billentyűzetet nem lehet rádugni, mondjuk helyből pc-set usb-n keresztül?

köszi :)
  • Prof William
    Az FF8 már a PC-s időkben is nagy kedvencem volt. Nemrég be is szereztem ps3-ra és még mindig nagyon jó játék.
  • Seth
    Castlevania Symphony of the Night
  • DanielT
    Akkor csak a legjobbakat hagytad ki :)
  • Gideon Wieth
    Amúgy a nyolcadik részt most nyúzom, a kilencedik most nyúzom újra :D aztán kitudja, lehet a hétnek is neki esek majd valamikor :)
  • Gideon Wieth
    A VII - vel nem játszottam ezért nem ajánlhatom, szintúgy ez a helyzet a Tomb Raider eggyel is. :-) Csak olyanokat ajánlok amikkel én is játszottam :-)
  • DanielT
    Final Fantasy VIII, de a VII nem? Tomb Raider 2, de az 1 nem?

Érdekes ajánlat :)
  • Gideon Wieth
    Final Fantasy VIII - IX Abe Exodus Abe Odyssey REsident Evil 1-2-3, Tomb Raider 2 :-) Hirtelen ezek ugrottak be, de vannak még jó játékok, például Army Man is jó volt a maga idejében. De az első négy játék mindenképp kötelező :)
  • kifli
    mik azok a psx játékok, amik abba a kategóriába tartoznak, hogy mindenépp végig kell játszani? :)
  • Alien!
    azt én is kiszoktam hagyni, de ha manuálisan állítod akkor meg nem kérdez rá(?) a 3D tv-re... de sztem lényegtelen mert semmi sem indul el 1080i-ben..
  • Csabesz100
    Így meg is oldódott a probléma. Eddig nem automatán volt, hanem manuálisan, ahol én csak a 720p-t és az 1080p-t jelöltem ki. Csak így az a gáz, hogy ki van pipálva az 1080i is, amit direkt kihagytam a manualisnal. :-(
  • Csokis
    Most jött az értesítő, hogy holnap hozza a futár a Motorstorm Apocalypse-et! Ó jeee!
  • Csabesz100
    Este hazamegyek meg is nézem. Remélem jó lesz!
  • Alien!
    a xmb-ben display settingsben nyomj egy automatic gombot, akkor újra felismeri a 3d tv-det valszeg... lehet, hogy elmentek a beállításaid a frissítéssel...
  • Árpitallica
    A demóját persze! xd Később meg majd megvenni a teljeset ha jó! :)