89387
PlayStation3
-
#78169 Nekem is volt már ilyen...GT5-nél...:D -
Wild007 #78168 Ha most egy közösségi oldalon lennénk, nyomnék egy hatalmas lájkot!!! :D igazad van! -
#78167 köszi
Akkor nem lesz baja tőle? -
#78166 Hajrá gyerekek, éltessük csak a sok tróger kóreai g.cit!
SZ-Á-N-A-L-M-A-S™ kapálózás.
Bár nekem kicsit bulvárszagú a dolog, de hát valahogy az LG-nek bent kell maradnia a köztudatba, ha már egyik kóreai szarkupac se tud értelmes termékeket, fejlesztéseket készíteni.
Hányok az összes kóreai mocsoktól.... pfjjjjjj -
Wild007 #78165 De mi a f*szért pattog az LG? Még hogy perel!... közbe meg sehol sincs ilyen téren! annyian próbálnak amúgy meggazdagodni ebből h perelik a ps3-at, meg a sony-t. Csórik :/ -
#78164 persze, megesik az ilyen, kikapcs bekapcs :) -
#78163 sziasztok TDU2 vel játszottam és egyszer csak lefagyott a játék úgy hogy semmit nem lehetett csinálni. Ki kellett kapcsolnom a gépet a fő kapcsolóval. Volt már hasonló valakinek, mit lehet csinálni ilyenkor, van más megoldás az újraindításra?
köszi -
#78162 Hoppá... -
Wild007 #78161 Sziasztok! Képzeljétek el, most bekapcsoltam a ps3-at mert gamelni akartam, és kikapcsolt kb 3-4 másodperc alatt! Bekapcsoltam megint és bekellett állítanom a dátumot, időt. Azóta rendesen műxik. szerintetek ez mi volt? üdv -
#78160 2xAA: 2 méter a tévétől, 4xAA: 3 méter a tévétől, 16xAA: 5 méter a tévétől -
mikiking #78159 főleg néhol nagyon hiányzik az élsimitás,vagy egy kicsit élesebb kép -
#78158 faintos fagyi. én vigyázok rá mint a szemem fényére :) -
#78157 ami xboxnal az rrod az a ps3nal az ylod. ylod-os ps3-ak hatalmas szazaleka mind 60 gigas model. sajnos az nem egy tul jo szeria. de ahogy norbi is irta megfelelo hasznalat eseten nem lesz problema. -
#78156 Megpróbálok nem hülye lenni és becseszni a mosógépet a kukába még mielőtt megdüglene. -
#78155 Az, mind szar, kukába vele, mielőtt megdöglik....ne legyél már hülye. Nyilván nem megfelelő használat esetén (értsd: egy napig megy egy 20x20as zárt dobozban :P) tönkremehet, mint ahogy minden más. Első szériás 60asat én sem vennék, max csak dístnek, vagy néha használnám és nagyon odafigyelnék a szellőzésre. Nekem 80-as van, soha nem volt semmi bajom vele, pedig lassan két éve nyúzom. -
#78154 nekem is 160as van. most akkor mindegyik gagyi? -
tihibaby #78153 Azok majd két év múlva kezdenek majd csak dögleni... -
#78152 Melegedés a legnagyobb ellensége, nekem most 320-as 45nm es van, különösebben amugy nem venni észre, h kevésbé melegedne, bár folyamatosan állitva van a gép. -
#78151 nekem is 250 gigas gepem van es semmi baj nincs vele... kop kop -
#78150 Vagy elromlik vagy nem.Az enyém egyfolytában nyúzva van,se semmi baja. -
#78149 #78146, #78147 hx!
Akkor 250GB-os gari nélkülit ne erőltessem? -
sanyiute #78148 Akinek van ps3-ra fifája kérhetném vegyen fel:) SANYIX -
#78147 60 gigast ne vegyel. azok hajlamosak tonkremenni. -
Csokis #78146 160GB vagy 320GB-os modellt vegyél, azok az újabbak. Ennyi csak, amire figyelni kell. -
#78145 Sziasztok! Használt PS3 vásárlását tervezem. Melyik modellszámú gépet érdemes venni? Vannak kerülendő szériák? -
#78144 Mi nem tetszik a képen? -
mikiking #78143 és miket kell állitani ,hogy szebb legyen a kép ?? Modnjuk élsimitás legyen,vagy élesebb legyen vagy bármi,amitől szebb...Nem nagyon értek hozzá -
Csokis #78142 MotorStorm: Apocalypse Press Kit
Nagyon jól néz ki! -
#78141 A perselyt nem földhöz szokták vágni ? :D vagy ,,véletlenül" leesik ? :D -
Fidolorous #78140 -
#78139 Persze már többen is, és te is könnyen megteheted. Fogsz egy kalapácsot és egy jól irányzott közepesen erős ütéssel a tetején lévő PS3 felirattal egy magasságban kell eltalálni a közepétől kicsit lefele a bekapcsológomb irányába, és már fel is van törve. Tudod úgy mint a malacperselyt. -
Papesz #78138 Reseteld le. -
getro2 #78137 Köszi a tippet. Most megpróbáltam a gépbe bedugni, ugyanazt csinálja, mint ps3-on (négy led villog, aztán megszűnik a villogás). Fél óra múlva bedugom a ps3-ba, hátha működik... -
#78136 probald meg geprol tolteni. elmeletileg lehet. -
#78135 -
getro2 #78134 Nemrég vettem egy Fat PS3-at. A gép tökéletesen működik, csendes, nem forrósodik fel, stb. Viszont a Joy-jal lehet, hogy probléma van. Tegnap lemerült, és amikor az USB-n keresztül bedugtam tölteni a ps3-ba, egy ideig mind a négy led villogott a joy-on, de aztán ez megszűnt. Ha kihúzom 1-2 órával később, még mindig le van merülve. Mit tegyek? -
Novotsik #78133 feltörték már a ps 3-at? -
#78132 Igen a PS-n kell beállítani, na meg a tv-n is. -
mikiking #78131 Sziasztok. Köszi a segitséget a FAT32 probléma megoldódótt a formátoló programmal. Azt szeretném kérdezni,hogy nekem HDMI kábellal van rákötve egy FULL HD LG 42LH3000 TV-re. Na most alap beállitásokkal megy,de valami beállitásokat nem kell beállitani,hogy élesebb szebb legyen a kép ??? Gondolok itt a ps3 beállitásaira.... Vagy ez igy alapon megy mindenkinek ??? Láttam neten pár pl. "ps3 optimize for blueray" videót . -
#78130 Igen ezzel én is szívtam pár percet amikor Xbox-on játszottam... Ott is azt hittem elsőre hogy az analógkarról van szó és nem értettem mi van :D