89387
PlayStation3
-
#78369 Elsőt szerintem 100szor vittem végig :), a második annyira nem jött be, a 3. részt még nem toltam végig, pedig megvan :)
Amúgy a 3. is durván jó! -
#78368 Ezt nem mondod?! Akkor csak az marad, hogy a mentéseket egyesével lementem, már amelyiket lehet másolni! Köszi! -
#78367 BackUp a masik gepen nemfog mukodni!
Amit te akarsz csak egy modon mukodhet, ha megveszed az uj gepet majd oszekototd a ket gepet es van egy funkcio amivel clonolhatod az egyik gepet a masikra! -
#78366 Már megegyeztem egy sráccal 50e Ft-ban. Lehet elmenne 55-ért, de nem akarok segget csinálni a számból, főleg nem 5e Ft-ért!
Backup-ot akarok csinálni a gépről, hogy meglegyen minden mentésem! Ha ezt a backup-ot rárakom majd az új gépre, akkor az FW-je marad az eredeti (mondjuk 3.50, ha az van rajta) vagy az is módosul arra, amilyenről a backup-ot csináltam? -
#78365 Remélem 1-2-3 megvolt előtte úgy az igazi, tekintve, hogy rendes befejezése van, magyarázatokkal ok-okozattal zárul. (persze aki szeret órákig cutscene-t nézni, bár ez MGS velejárója, és kell :D) -
#78364 dánke,
be is szereztem a metál gíírt :) -
ToM1113 #78363 nekem se megy. -
#78362 Csak nekem nem megy a PSN? vagy nem tudok valami "karbantartásról"? -
#78361 Újkori árát még 20 év múlva sem érné el :) 50 év körül keresnél rajta, nem számolva az inflációt :) -
#78360 Én vagyok a legnagyobb marha, hogy a megjelenés napján nem raktam el úgy 2-3db origi, bontatlan példányt..... :) -
#78359 Szerintem vaterán 55-ért simán eldurrantod, csak rakj fel jó képeket és emeld ki, hogy PS2 kompatibilis stb. -
#78358 Közel 4 éves gép! Azért pár karc van rajta..., de szerintem nagyon jó állapotban van! Doboz természetesen megvan hozzá. Minden műszaki cikkemnek megőrzöm a dobozát! -
#78357 Ha karcmentes+dobozos (a lehetőségekhez és a fos borításhoz mérten) akkor 60-ért is el tudod adni.
Jóval megbízhatóbbak. -
#78356 Ejha! Nem sámli! Majd kipróbálom a Recsetkettőt, hogy lecsekkoljam a sebességet! -
#78355 50-et adnának érte. Szerinted? Megbízhatóbbak az új 320 gb-sek? Mondjuk nekem ezzel sem volt semmi problémám! -
Fidolorous #78354 Hát annyira azért nem hótmindegy -
#78353 Borító. -
#78352 Mi a különbség a sima Metal Gear Solid 4 és a Guns of the patriots alcímmel jelzett Metal Gear között? A borító csak? Be szeretnék egyet szerezni, de nem világos ez a dolog. -
#78351 Nem láttam még összehasonlítást a témában, de érdekel. Bár, mivel a GPU az rajta van, a grafikáért pedig az felel, ezért kb hótmindegy, hogy a CPU emulált.
Az NTSC Ps2 cuccokat még pluszban beszerezni, szép móka. -
Fidolorous #78350 Nekem NTSC verzióra fájna a fogam, a szoftveres emulálás ugye már nem az igazi... -
#78349 Nem vicceltem. Ne tékozold el fillérekért. -
#78348 Melyek a legolcsóbb konzolboltok magyarországon? -
#78347 Háj,
Aki akar multizni Unchartedben vagy Skate 3 őrült, az felvehetne psn-re. Jahmeg Burnout paradise őrült is vagyok :)
Sajna most nincs nálam a Red Dead, pedig az volt a legkomolyabb :) -
#78346 Ez igaz bármelyikre, szal... -
#78345 Tőled nem is számítottam másra... De nincs harag, mert már megszoktam! -
#78344 Köszi, én is olyasmire gondoltam. -
#78343 Beépített szerencsejáték! Értéknövelő tényező. -
#78342 Plane, hogy barmikor YLOD ledes lehet! :) -
#78341 Állapottól függően szerintem bőőőven 50, de simán 60 felett is. A legfullosabb, az origi PS3, nem kis történelmi jelentőséggel, ami miatt kult státuszba fog spurizni igen gyorsan. -
#78340 szerintem olyan 40k körül -
#78339 Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy 60GB-os PS3-at? Soha nem volt semmi baja, most is tökéletes működik! -
Hugh Hefner #78338 uncharted gyakorlatilag olyan szinten céloz magától, hogy nyugodtan játszhatod. a multi meg ugyanolyan frusztráló komolytalankodás mint bármilyen fps. sztem azt ne hagyd ki. meg van egy tippem, hogy tetszene a flower nevű játék, de csak a lastfm profilod miatt ; ) -
#78337 Red Dead Redemtiont venném ... De nem tudom milyen játékokat szeretsz .... De a Red Deaddel én még most is játszom... és nálam ritka, hogy megjelenés után ennyivel még menjen a játék :D :P -
#78336 Üdv!
Azt szeretném kérdezni ,hogy nem játszik-e valaki mw2-vel neten közületek? (mert unalmas egyedül és utálok kikapni a sok balfasz miatt...) -
#78335 Üdv!
Szerintetek Red Dead Remptiont éri meg venni vagy Moto Gp 10/11-et?
Ha valaki tud jobbat akkor nyugodtan ajánjhatja mert mostanában nem volt időm követki a kiadott Ps3 játékokat...:S
Dante'S Infernot megvettem de nagyon nem etem hasra tőle nekem annyira nem tetszik...viszont a Fifa11 az nagyon bejön..:D -
Fidolorous #78334 Nem tudom felfogni hogy lehet nulla agykapicitással hackelésbe fogni a fejünket... -
ironhorses #78333 Köszönöm a kimerítő választ!!!!!!!!!!!!!!!! -
#78332 Mindig jókedvre derítesz a hozzászólásaiddal! -
#78331 igen lehet, Motion Joy nevű programmal. -
#78330 Segítségre nem sajnálom! Egyszer nekem is szükség lehet rá!