89387
PlayStation3
-
Fidolorous #78329 LOL de sok időd van basszameg.. -
#78328 Üdv!
Gyári PS3-as kar-t lehet használni PC-hez? -
#78327 De, volt egy speckó freemware verzió, ami az összes jövőbelit is vitte, viszont, ha már azt updatelted, akkor nem lehet visszacsinálni. Valami nem elterjedt béta volt. Ezt egyébként ki lehet azzal játszani, ha vezetékes kontrollerrel használod (abban nincs ellenőrző chip) és USA átalakítóval dugod a konnektorba, mert az a régiózárat zavarja össze és nem tudja rendesen csekkolni, hogy eredeti -e a játék.
De a legtutibb módszer, hogy beledugsz egy sima LAN kábelt a gépbe, viszont a másik felét nem dugod se routerbe, se sehová, hanem az érpárokat összecsavarod. A gép tehát érzékelni fogja, hogy van benne kábel, de mivel nem tud csatlakozni semmire, belép a fail-safe rendszer és kikapcsol az ellenőrző, tehát így is mindent visz. -
ironhorses #78326 sziasztok! Még sajnos nincs ps3-as gépem, de rajta vagyok, ezért lenne egy kérdédem! Ps3-nál is úgy mülködik ez a freemware-s dolog mint psp-n? Mondjuk egy régebbi freemware nem tudja lejátszani az újabb fejlesztésű játékokat?? -
#78325 mastercardos fizetés nem megy UK regnél gondolom? -
bcrics #78324 Hát én ezt a 2 oldalt szoktam nézegetni.
http://prohardver.hu/tema/ps3_tapasztalatok/friss.html
http://ps3hack.jatekoldal.net/news.php
-
csab2 #78323 Sziasztok!
Pénteken lettem egy PS3 boldog tulajdonosa. Lenne néhány kérdésem, biztosan voltak már, ezért elnézést kérek előre is!
1. Van-e arról valami infó, hogy itthon mikor lesz elérhető a Network?
2. Ajánljatok már valami jó magyar nyelvű oldalt, ahol okosodni lehet PS3 ügyben! -
Akey #78322 Játssz magyar accról, mellé meg gyárts angol és amcsi accot vásárlás gyanánt. A magyar játékok esetenként problémásak, mert már előfordult, hogy a német store-ból kellett hozzá euróért megvenni a DLC-t, de az esetek túlnyomó többségében jó hozzájuk a UK store-ban vásárolt is. -
#78321 Most tervezem nemsokára egy ps3 beszerzését, de lenne pár kérdésem. Melyik accot érdemesebb regelni/használni, UK vagy US? A másik az lenne, hogy egy UK/US storeból pl feltöltőkártya segítségével lehet-e itthon vásárolt játékokhoz DLCket letölteni? -
Muczika #78320 Hát, kell a fenének, mer mobilnetről megy minden, de eldőlt, ez lesz a megoldás. Danke sün! -
#78319 Ha nem értesz hozzá, akkor azzal jársz legjobban, egy router úgyis kell a háznál. :) -
Muczika #78318 Köszi! Router mindenképp kell hozzá, közvetlenül nem megy? -
#78317 Egyáltalán nem macerás, egy PS3 Mediaserver nevű program kell hozzá. LAN kábellel legyenek összekötve egy routeren keresztül és kész.
Ne vegyél BR írót. -
Muczika #78316 Sziasztok!
Elnézést, amiért valószínűleg nyilvánvaló dologról érdeklődök, de hirtelen lenne szükségem a válaszra: a PS3-ast össze tudom-e kötni nagy gyorsan egy PC-vel, hogy a PC vinyóján lévő BR-filmet lejátssza; ha igen, ez mennyire macerás, és milyen kábel+sw kell hozzá? Másképp: megéri-e BR-írós szg-et venni, vagy egyszerűen+olcsón megoldható a közvetlen médiaátvitel a két eszköz között?Előre is köszi!
-
bcrics #78315 HEll Crysis 2 demo már nem is lesz Store-on? -
Wild007 #78314 Köszi az infót! Nekem azért nem működik ezekszerint, mert én 1.2essel próbáltam. Am megtaláltam a múltkori e-mailemre a magyarázatot: Ismét változnak a PSN-re vonatkozó felhasználási feltételek, az új feltételeket április 1.-től kell elfogadni. Fontos tény, hogy változik a PSN tulajdonosa, eddig a SCEA (Sony Computer Entertainment America) tulajdonában volt, azonban elsejétől a SNEA (Sony Network Entertainment America) rendelkezik felette. A SCEA korábban kijelentette, hogy a PSN soha nem lesz fizetős, azonban most, hogy a tulajdonos változik, minden következmény nélkül megtehetik, hogy fizetőssé teszik, ami valljuk be nem kicsit kiszúrás azokkal szemben, akik esetleg kifejezetten ezért válaszották a PS3-at, az XBOX360-al szemben. (forrás: ps3hack.jatekoldal.net) -
Papesz #78313 Bármilyen 2.0 jó. -
Wild007 #78312 A ps-hez bármilyen bluetooth headset jó? vagy csak a gyári v utángyártott ps3-as headsettel műxik? -
Wild007 #78311 Akkor jó, már kezdtem félni h csak én. :D Dave0092- én a Ratchet & Clank-ot tudnám elképzelni hasonló game-nek...most ez ugrott be így elsőre. üdv! -
Dave0092 #78310 Sziasztok!
Sajnos Crash Bandicoot sorozat PS3-ra már nincs. Tudtok ajánlani hasonló PS3-as játékot?
Üdv -
#78309 Ugytudom nem jelenik meg EUban. -
#78308 idei nascar játékot Mo-n hol tudok venni? -
#78307 Jah, énis kaptam, US accomban megadott mailcímemre. -
Sir Cryalot #78306 hát ja , bilinear skálázás meg a fosblur elég cink, én se játszom vele,pontosabban lóf@szt fogok motion blurt bambulni pécén. :D -
#78305 Van a lóf@szt. 360 -on tearing 0 és 2% között van, ez gyakorlatilag nem érzékelhető.
Ellenben PS3-on homály és szarabb frém, pedig már 360-on is olyan szar, hogy számomra a nézhetetlen kategória. -
Sir Cryalot #78304 a ps3-on triple buffering + jobb AF van , a 360on meg tearing, nem egyszerű ! -
#78303 -
#78302 Hogy a picsába lenne már szubjektív? Melyik a nagyobb felbontású, melyik fut jobb framerate-el, stb. Mindegyik egzakt és mérhető dolog és mérik is az erre szakosodott oldalak.
Mindenben a 360 verzió a jobb, de még az is szar. -
Wild007 #78301 Hát a videó alapján szerintem mindenki döntse el maga (ez mindig szubjektív, szerintem szinte mindegyik ugyan olyan) Én csak a multi demóval játszottam...de hát nem voltam elájulva:// Nem éles kép, nem volt részletgazdag, de lehet a demó miatt. De azért megvenném ps-re:D -
Prof William #78300 Nemrég lett olyan kártyám hogy végre neten is vásárolhatok vele. Ha beállítom a PSN-ben akkor ezek szerint ezentúl feltöltőkártya nélkül is vehetek dolgokat? -
ToM1113 #78299 Crysis 2 mennyire sikerült jól ps3 ra?
PC>ps3>x360 ? -
#78298 A Sports Champions-t nem lehet online játszani másokkal? -
Akey #78297 Egy hete néztem a UK store-on és ott se volt fent, pedig már egyszer letöltöttem. Valószínűleg azért szedték le, amiért a premiert is elhalasztották. -
Wild007 #78296 Hát ha nem kaptál, akkor nem tudom h én miért kaptam:D de ezek szerint lényegtelen lehet. Az magyarázzátok meg....hogy lehet az, h az UK store-on fent van az új Motorstorm demó de USA-n nincs?:D számomre ez kicsit érdekes....üdv -
#78295 Nekem nem jött erről semmi...igaz, a pont általad a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040798867&no=78071]#78071-esben említett[/URL] szerződésmódosulás sem bukkant fel magától a PSN-re bejelentkezéskor, bár őszintén szólva nem is nagyon hat meg; feltörni nem akarom a konzolomat, az alap EULA meg amúgy is gyakorlatilag minden privacyról lemondat. Ezt szintén lesz*rom - valós személyes adatot nem adtam meg, Store-ból prepaid PSN kártyával veszem meg, ha kell valami, ha meg kíváncsiak rá, hogy mennyit és mikor vagyok online, illetve milyen játékokkal mennyit játszom, hát használják egészséggel és forsítsák a szolgáltatás fejlesztésére az infót... (cseh accountom van, lehet, hogy nem minden országban gondolták úgy a jogászaik, hogy a felhasználókat explicite értesíteni kell a végfelhasználói szerződés módosulásáról) -
Jak16 #78294 KonzolHQ nyereményjáték: PS3-ra akár Killzone 3-at
http://konzolhq.hu/story-2238-KonzolHQ-nyeremnyjtk-8211-a-frenetikus-jtkok-csak-Rtok-vrnak.html -
Wild007 #78293 Nektek jött embail a PSN-től? valami zagyválnak, hogy az eddigi SCEA-megszünik és átveszi az SNEA...vagy mi:// nem értek angolul sajnos:( ha kaptatok ti is ilyen emailt, leforditanátok h mi a lényege? a google fordító nem a leg remekebb:D kösziii -
Papesz #78292 Csak hasonlóság van: egyiket sem tudják natívban. -
Fidolorous #78291 hypehypehype -
Wild007 #78290 Uhh... köszi, én azt hittem sokkal elöbb:S akkor szerintem megszabadulok még most a második részétől.