PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogyi007
Én meg tudtam válni tõle igaz Mw2 lemezemet is hozzáadtam (meguntam azt is) és elhoztam egy Bayonetta-t inkább. Na az leköt mostanság. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

deep
Kissé felháborodtak volna a csak DVD meghajtóval szerelt gépek tulajdonosai(megjegyzem joggal), hogy nekik ne legyen már kötelezõ HD meghajtót venni, ha új játékokkal szeretnének játszani.
NEXUS6
Vágod te ezt!

De nem hiszek neked, tudom, hogy csak polyénbó' írtad!
<#ejnye1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Totti5
Arról nem is beszélve hogy a júzer árcsökkenésre gerjed minden fél évben, erre árnövekvés? és a dvdrõl átállni hd dvdre menet közben? költséghatékony megoldás 😄 persze ahhoz lehet hogy elég lett volna hogy a Sony leelõzze, mert a HD dvdt mire is használta volna? a játéknál különösebben nem lett volna jelentõsége, max 10 játék nem 2-3 lemezen jön ki hanem 1en, és az FF 13nál HDban lenne a videjó. Blúréjt nem tudna rajta nézni, HD dvd film meg már nem létezett akkor sem, csak múzeumokban.

Na ezt vezesd le nekem hogy ez miért lett volna jó az MSnek és nekem?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEXUS6
"A részvényeseknek nem az számít hogy mennyi lé van, hanem hogy a következõ negyedévben mennyi lesz, és ha kevesebb a nyereség mint az elõzõben akkor GÁZ van."

Ja, és tudod hogy hogyan hívják a M$ követelõzõ és a vezetõségen minden centet számon kérõ részvényeseit?
Csak a monogramjukat írom le: BG, SB.
😄

Ha elhatározzák, hogy a Mikró seggbe bax minden warezjátékost, akkor a Mikró seggbe fogja õket baxni, és még csak meg sem érzik, legfeljebb BG idén kihagyja, hogy átutaljon néhány százmilliót az éhezõ afrikai édszes gyerkõcöknek.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Ellesték a Sonytól a PS1-PS2 után.
Alien!
abbahagyom. de bazzze, akkor a f*szért nem építettek ki egy olyan kib*szott védelmet mint ami mondjuk a ps3-ban van?!?!? miért nem fér bele a sokmilliós fejlesztési / marketingköltségbe ez a része, ha ennyire fontos?!? miért egy totál támadható, levonuló adathordozót választottak?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Simán bazzeg. A PS3 topik kurvaokos szakértõi úgy oldják meg a világ problémáit, hogy csak lesel!
Totti5
2 év után kiadni egy HD DVDs boxot, amikor a szabvány már meghalt? ezt hogy<#conf>

NEXUS6
Az, hogy ki nyeri a formátum háborút, csak kb 2008-ban dölt el.
Ha nem is az induláskor, de 2007-ben még mindíg kiadhattak volna egy HD DVD-s Boxot, amirõl volt is pletyó. Ha megteszik a HD DVD a nyerõ!
Nem tették.
Mellesleg, hogy addig elhúzódott, annak az oka a M$ tõkeinyekciója volt pár stúdió felé néhány száz milliós nagyságban, akik cserébe HD DVD exkluzivitást vállatak.

Ja és hogy miért olcsó. Csak mert kb ugyan azzal a gyártósorral lehetett volna nyomatni a lemezeket, mint a DVD-ket. A BD-nél más a hordozó réteg vastagság, vékonyabb, hogy több réteget is egymásfölé lehessen rakni, ami viszont teljesen más gyárttástechnológiát követel. A felületet is ellenállóbbá kell tenni, ami megint plusz költség.

<#wow1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
Jajj, hagyd már abba.

Eladott játék = pénz. Live elõfiztés = pénz.

Másolt játék = nincs pénz.

Azt a tompa kurvaeget már.
Alien!
nemvagyunk segghülyék, de az aki lewarezol tetracsilliárd játékot, megszerez minden archivementet kiépít egy baráti kört, és kibannolják, az utána hû vásárló lesz hosszabb távon.

az iphone-nál hasonló a menet..törheted ha akarod, aztán annyira hozzádnõ, hogy utána vásárolsz mint a b*rom..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Totti5
"Ja, mondjuk kap egy új Xboxot, a M$ meg csõdbe megy gondolom ettõl!😊"

Amcsi gyerek bepereli stb stb stb... tök jó hogy szerintetek minden egy csettintésre megy, az MSnél meg hülyék és balfaszok vannak.

A részvényeseknek nem az számít hogy mennyi lé van, hanem hogy a következõ negyedévben mennyi lesz, és ha kevesebb a nyereség mint az elõzõben akkor GÁZ van.

DanielT
Tökegyszerû matek:

Eladnak egy játékot 360-ra, az MS kapja belõle a jutalékot. Valaki lemásolja, az MS nem kap belõle jutalékot. Lemásolhatóak az MS konzol játékai? Fogják azt szeretni a fejleszõk? Fognak belõle pénzt keresni? Na?

Tényleg ENNYIRE segghülyék vagytok?!
NEXUS6
Ja, mondjuk kap egy új Xboxot, a M$ meg csõdbe megy gondolom ettõl!😊

A M$-nek annyi pénze van minden évben tiszta profitként, hogy simán minden egyes tulajnak vehetne egy új Boxot és még mindíg maradna neki vagy 15 mrd $-ja, arra amire õ akarja.

Alien!
akkor kanyarodjunk vissza a kezdetekhez. basztak ezellen bármiféle azonosító védelmet kiépíteni...

tökegyszerû a matek: a hardverre sem volt elég idõ, nemhogy a védelemre. mindkettõt belekalkulálták a gyors piacradobás / piacszerzés érdekében.

Totti5
Akkor tudnak bannolni ha tuti biztos a dolog. Ezért idõzíti az MS egy exluzív játék dátumára, amit ha 1-2 héttel elõtte tolnak, akkor az 99%hogy warez és mehet a bann, ezért nincs az hogy azonnal kapja az ember a bannt, ami persze nem jelenti azt hogy nem kap azonnal, de erre mondtam hogy 50%ék az esélye a bannak hogy ha warezos coddal játszik lájvon mondjuk most ebben a pillanatban.

DanielT
Errõl dumálok.
deep
Arról még tegyünk említést, hogy ha valakit ok nélkül bannolnak akkor az milyen problémákat vet fel...
NEXUS6
És akkor egy kökemény összesküvés elmélet, csak erõs idegzetûeknek.

Az utóbbi hónapokban szerintem látványosan megnõtt a régi 60-as gépek elhalálozása. Általában a szokásos túlmelegedés a gond. A csipek simán kiolvasztják magukat az alaplapról. Lásd még RRoD.

A dolog azért érdekes, mert eddig 3 éven kersztül példásan mûködött a rendszer túlmelegedés elleni védelme.
Egyszer például a gépem eldõlt és beszorult a venti. 5 perc használat után leállt, hogy túlmelegedett. Ventit megjavítottam, azóta semmi baja, 1X talán még volt valami túlmelegedéses gondja. Ez kb 2 éve volt.
Emléxem olyan videókra az elsõ évben, amikor kb 2 hétig nyomatták a PS3-at megállás nélkül, volt hogy szaunába is betették úgy játszottak vele az ajtón kívülrõl.

Idén március-április környékén viszont se szó se beszéd megadta magát az én gépem is.
Érdekes.

Na kinek mi jut eszébe arról, hogy vajon ha lehetõsége lenne a Sony-nak (van), akkor miért lenne érdeke kiiktatni olyan gépeket (amelyek pl. potenciális veszélyforrást jelentenek sok szempontból neki).

deep
Lehet hogy habzik a szám, mert ennyi hülyeség feloldja a habféket. Azt még mondd már meg nekem, hogy mi az olcsóbb? Egyedüli támogatóként fenntartani egy halott szabványt, vagy a mindenki által ismert és támogatott fingolcsó mellett maradni? Ha lenne egy vállalkozásod, a jól bevált olcsó megoldást válastanád, vagy egy drágát, ami nem is biztos hogy életképes? Istenem de imádom a vak világba sületlenségeket beszélõket.
DanielT
"egyszerre mindenkit egy gombnyomással aztán kész. vagy esetleg mérlegelnek?!?"

Nem tudják egyértelmûen azonosítani, ennyi a probléma.
Alien!
simán benne van a MS stratégiájában a warez. teljesen reálisnak tartom. a ban-t meg nemvágom hogy miért nem szigorítják?!? egyszerre mindenkit egy gombnyomással aztán kész. vagy esetleg mérlegelnek?!? az lenne az igazi warez elleni harc. mint a sonynál, hogy kib*szták a támadható felületet (linux).

hd dvd elég ideális választás lett volna. félhalott? ugyanmár, a microsoft tõkeinjekciója simán megmentette volna.

jönnek azért a habzószájúak, imádom ezt a topicot : )

DanielT
A4 -es papírlapra kellett volna írni a kódot, mint a C64-es idõkben az újságokban.
Totti5
Az a formátum lett volna amit a filmipar is támogat és nagyon hamar eldõlt hogy nem a HD DVD az. Az MS jól tette hogy nem használt fel egy halálra ítélt szabványt, mert jóval drágább lett volna a gép ára, és az MSnek kellett volna öncélúan finanszírozni egy "nem létezõ" szabványt, ami nem kis költség lett volna. Sony és az UMD esete ismerõs ugye?

deep
És mégis mit választhatott volna mester? Áruld már el! Már én is kivagyok már itt a sok õrületes hülyeségtõl. Az ellenlábas Sony formátumát kellett volna választania, vagy az akkor már félhalott HD-DVD-t? Esetleg CD-t? Kazettát? Mit, mégis?
Totti5
Nem hagynak nyugton senkit. Random megy a bannolás. Vannak akik azonnal beszopják, vannak akik idõvel. Amúgy évente minimum amikor a legnagyobb címek jönnek ki pl egy Halo esetében ha 1-2 héttel a megjelenés elõtt már játszanak akkor azoknak annyi és az ODST, GeoW 2, Fable 2, Forza 3 miatt keményített be az MS, mert 2 héttel a megjelenés elõtt már wraezon voltak, így õket egy gombnyomással likvidálni lehet, ezért is vannak nagy bannhullámok õsszel, télen. A többiek meg random mennek, ha az MS észleli akkor megy a bann az év bármelyik napján, de ez nem 100%os hanem csak 50-50.

NEXUS6
Pláne, ha akkor a HD-DVD mellé állnak, akkor ma évente virágot hordunk a Sony sirjára!

Totti5
Milyen választása?

NEXUS6
Tök mindegy, hogy min van az anyag. A PS-nél nem csak a BD miatt nem lehet másolni, gyakorlatilag folyamatos kontrol alatt tartja a hypervisor rendszer a hw-t. Szinte sehol nem lehet belenyúlni, úgy hogy a hypervisor le ne tiltsa, és mondom szinte havonta jönnek új rendszer frissítések.

Itt egy cikk arról, hogyan sikerült feltörni a PS-t (majdnem).
Azóta az otherOS funkciót megszüntették szóval ennyit arról, hogy hogyan törik fel a jövõben.

Mellesleg az XBOX-on is ugyan így van hypervisor rendszer, aminek segítségével amikor jön a ban hullám kibökik a warezpistákat. Aztán persze másfél évig nyugton hagyják õket.
😊

najó, kegyes leszek, és adok egy tippet, mert nem jársz annyira messze, mint hiszed. volt választása a microsoftnak mielõtt kiválasztotta a dvd-t. tudták mivel jár.

szerényebben, sokkal szerényebben.

Nagy civakodás közepette egy kérdés! <#smile>

Hogy lehet a játékok menûn belül almenûket létrehozni saját névvel és oda tenni játékokat? Most láttam a ezt és nagyon jó! <#smile>

Más. Találtam egy nagyon jó oldalt! http://www.co-optimus.com Itt olyan játékokat lehet találni (platform szerint), ami támogatja a coop játékot, online/offline egyaránt! Nagyon jól jött nekem, mert a most PSN-re megjelent Earthworm Jim HD nem tudtam, hogy online is van-e 4 coop vagy csak offline (online is)! 😊 El is mentettem, remélem pontosak az információk rajta?! 😄

balee4
Még jóhogy keményen 4k-ért vettem..., mondjuk ha tudtam volna, hogy ekkora szar, nem veszem meg. Helyette az Uncharted 1-et akartam, barom voltam hogy ezt választottam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DanielT
Nehezen viselem már ezt a szintû balfaszságot amit évek óta elõadtok.

Ugyanakkor hozhatod a kamerát, fetrengek a kanapén, sört kortyolgatok, filmet nézek és közben mintegy mellékesen szabok gátat a baromságfolyamnak. Szóval nem lesz látványos a film.
NEXUS6
Orvos látott már?<#nyes>
Hogy vagy képes magad ilyen szintig felhúni egy ilyen hülyeségen. Átugrok hozzád, csinálunk egy videót, ahogy kikelsz magadból, felrakjuk a jutubra, meg a napixarra, tutti a siker!
<#eljen>

balee4
Ugyanígy vagyok a Killzone 2-vel én is, nagyon gyenge, unalmas egy játék, pedig amikor kijött a tesztek ódákat zengtek róla, mennyire hangulatos, folyamatosan történik vmi, ilyen FPS-t még nem láttunk stb. De a pályák dizájnja rém egyszerû, semmi változatosság, és sztem a grafika sem nagy szám. Az MI viszont nagyon jó, elég izzasztó csatákat lehet vele vívni. Még én sem bírtam végigvinni, majd ha nem lesz más.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Nem értek hozzá, de nem tudok olyan géprõl ami DVD szabványt használja, vagyis a PS3on és a kézi konzolokon kívül szinte minden, ami olyan védelemmel lenne ellátva ami feltörhetetlen. Blúréj is fel lesz törve idõvel majd...

DanielT
Na, te rohadtnagy szakértõ, okoskodd már ki, hogy a 15 éve feltört DVD szabványt hogyan védi meg az MS úgy, hogy a legelsõ napon eladott Xboxon is fusson, amivel már semmit nem tud tenni?

Törhetõ volt a PS1, a PS2, minden egyes kibaszott konzol eddig.

Gondolkodni azt nem tudsz, csak nyomni ezt a szar összeesküvés elmélet dumát.
engem csak az basz fel abban a játékban, hogy gyakorlatilag lehetetlen eladni, konkrétan papírnehezéknek sem kell senkinek az a szar : \

már-már nevetségesbe átcsapó intézkedések sorát hozzák meg a legnagyobb cégek a warezolás visszaszorítása miatt. legaktuálisabb példa a starcraft 2. lol? lol! a microsoft bõven megtehetne többet is. bár teljesen máshova lövi be magát, nagyon hasonlít az applere... nanehogymár egy 17 éves kölök ilyen könnyen fel tudja törni az iphonet. szerinted véletlen? tényleg?

Totti5
Biztos poénból tettek laptára 1 millió potenciális Live elõfizetõt, DLC vevõt... biztos, mert az MS hülye barom és warezosokért van. Ne legyél már ennyire elvakult.

DanielT
Sajnos ez van 😞 A játékmenetre már nem futotta, nagy kár érte.
Victor1103
Igazából a Killzone 2 topicba szerettem volna kifejteni a véleményem a játékról de abba valami miatt nem tudtam írni na mindegy így írok ide. Hát nekem csak most volt szerencsém illetve inkább balszerencsém kipróbálni a játékot és hát a grafikától eltekintve(ami tényleg eléggé impresszív) az egyész játék eléggé 0 fos. Azért mert szinte ugyanannyi változatossag van benne 0. Mindig csak 2!! féle ellenséggel állok szembe midig ugyan azon a lepukkant rozsdás folyosókon kell végighaladni, szóval borzasztó. Az 1-be legalább változatos pályák voltak, de itt... Történet is van,de minek. Tényleg igaz az amit egy értékelõben olvastam hogy ha össze vissza keverném a pályákat akkor nem sokat osztana-szorozva mert sztori ami összekösse õket szinte nincs. Ami azonban a leginkább kivégzi nálam a játékot az az hogy nincs aim assist. Hát vicces hogy egy tárat beleengedek mire az a tetves ellen megdöglik😄 Arról nem is beszélve hogy mindig pont akkor buknak fedezékbe mikor nagynehezen bemérem õket. Érdekes. Aki még nem játszott vele nagy ívbe kerülje el mert rémes játék. Felénél járok de képtelen vagyok folytatni olyan unalmas. 5/10 a grafika miatt de az még nem vált meg egy játékot.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

DanielT
Ja, néha összekeverem, de az esszenciális idiotizmus, amit páran hozzáadtok, mindig kiválóan azonosíthatóvá teszi.

NEXUS6
Asszem kezd ez a vita olyan szintre sûlyedni, ahova már keszobetegség nélkül nem tudlak követni!
<#nevetes1>

Persze Te mindíg összetéveszted ezt a topikot a csak Neked létrehozott fenti pirosbetûssel, ezt már mexoktuk😊

DanielT
Neked nincs egy tetves darab érved sem, nem veszed észre? Ott a Live-os banolás, ott a folyamatos meghajtócserék a gépekben. Egy ideje már mûgyantával folyatják be a teljes drive nyákot, hogy ne lehessen hozzáférni az epromhoz.

Az MS minden egyes eladott legális lemez után kapja a pénzét, ez a konzolbiznisz legnagyobb része.

Fogalmad nincs a helyzetrõl, csak nyomod a demagóg faszságot.
NEXUS6
Igy nagybetûvel írva hihetelenül mellbevágónak tûnnek az érveid.<#hehe>

HA-HA-HA