89387
PlayStation3
-
#78409 Gondoltam, ha jó a multi, majd ha szinglit végigtoltam, kipróbálom.
Egyébként szingli után lehet még játszani, mármint tollak gyűjtögetése, mellékküldetések? -
#78408 a brotherhood rövidebb, csak ott megtolja a játékidőt a multiplayer. -
#78407 Jah, már megvan, csak küldik előtt gondoltam felderítem a térképet, ezért ütköztem bele ebbe...
Egyébként bejön a játék, eddíg nemis értem,valamiért mindíg kimaradt, 1 is beszerzős lesz, ha végeztem ezzel, brotherhooddal, meg a davinchi-s dlc-vel...
Ami nem kevés idő lesz, ahogy elnézem, baromi hosszú játék. -
#78406 Pont Velencében az első küldiknél tanítják meg; ugrásnál a kiszögelléshez legközelebb nyomod a kört, úgy kapja el. -
#78405 Elkezdtem az AC2t, a mellékküldik végigtolhatok sztorimod befejezése után is? Mert mindegyikre nemsok kedvem van. Ill. Most jutottam el velencébe, csak az egyik viewpointhoz nem tudok feljutni, van olyan, hogy késöbb fejlödik a skillje, és nagyobbat tud ugrani? Csakmert ugy felidegelt, megnéztem youtubeon, és ott simán felugrik a manus ahol én hiába ütlegelem az Xet. -
Papesz #78404 Egyik módon sem tudsz fizetni. Vegyél feltöltőkártyát. -
#78403 Bármilyen PS1-PS2-PS3 RGB kábel megteszi és igen, jobbak lesznek a színek és a kép is, mint az alap kompozit kábellel. -
#78402 Jó én sem egész életemben akarok crt-n játszani de most egy darabig muszály..:S -
Fidolorous #78401 igen de sokszor mondták hogy igazából nem érdemes crtvel bohóckodni, én képes voltam egy 7" colos konka tvre rábaszni de nem nagyon kellett volna, az eredmény főleg utólag egy vicc.. -
#78400 TAláltam egy ilyet is: RGB/AV Cable (bigben) van külnbség a kettő között? -
#78399 Üdv!
Ha veszek egy ilyen kábelt a CRT tv-hez akkor szebb lesz a kép? http://consolecorner.hu/playstation+3+rgb+scart+k%E1bel-PlayStation+3-4-11-6597.html
ha a ps3-at és tv-t összekötöm ezzel a kábelel akkor nem kell semmit állítani hanem automatikusan szebb lesz a képe? -
bcrics #78398 Üdv,Otp masterCardal tudok fizetni psstoreban?
Vagy előbb töltsek fel pénzt paypalra és onann Fizessek,? -
Akey #78397 Magyar accounttal nem tudtok belépni a Store-ba, valamint a kódokat se tudjátok érvényesíteni (pl az EA játékok multiplayer kódjait). A magyar acc mellett ezért tartsatok egy UK vagy USA accot is. Majd arról vásárolgattok meg töltitek a demókat. -
Wild007 #78396 Először is grat mindkettőtök ps-éhez, jó szórakozást hozzá. Másodszor külföldi e-mail (gondolok itt pl gmail-re, stb) És amcsi, vagy angol címet adjatok meg! A kommentem felett látszik is a link ( Cím generátor PS Store-hoz) ;) jó szórakozást -
Yed #78395 Szevasztok
Jövő héten érkezik meg a ps3am és érdeklődnék ha neten szeretnék vele játszani magyar valós címmel regeljem vagy valami kamu címmel? előre is köszönöm a segítséget. -
#78394 thx -
#78393 egészséggel használd és jó játékot hozzá :) -
#78392 már megis rendeltem !!KEDD!! jó lesz -
Wild007 #78391 Csáss
Jajaa korrektek nagyon. Én is tőlük vettem a slim-em, meg a használt gamek is megbízhatóak nálluk, még egy kis garanciát is adnak rá. (de beszámítani ne próbálja meg senki:D ) Szóval nyugodtan vásárolhatsz tőlük, megbízhatóak ;) -
#78390 Hello ps3 vásárlás előtt állok innen néztem ki
KATT
ez a bolt megbízható? rendesek? -
#78389 A "visszanyalt a fagyi"-t arra értettem, hogy bepöccent anonymusok esetleg feltört PS3-asokkal is részt vehettek PSN elleni DDOS attakban.
Rosszindulatú programok megjelenése PS3-ra meg szerintem csak idő, illetve annak függvénye,hogy mennyire terjed el a törés. -
Hugh Hefner #78388 mi volt a másik 4? kb azért nem jailbreakeltem a ps-em, mert nincs olyan játék ami miatt megérné. 3 játék miatt nem fogok szórakozni, úgyhogy szívesen venném, ha valami jó játékot ajánlanál. -
Hugh Hefner #78387 igen, ha hackelt a ps3-ad, akkor elkezd illegális windows másolatokat is tölteni, és majd jön a bsa és benyom a buci mellé. ne szopjunk már be mindenféle marhaságot...
a sonynak meg nem visszanyalt a fagyi, meg voltak számlálva a napjai, sztem tanítanivaló, hogy mennyi ideig kihúzták. nyilván törhetetlen rendszer nem létezik. -
Fidolorous #78386 Lenne 1 hülye kérdésem: viszonylag nem rég váltottam SD-ről egy 66 centis HDTVre (szóval nem túl nagy). Míg anno Xboxon és a törpe kis CRTn nem volt problémám a feliratok olvasásával, itt már a nagyobb felbontás miatt (?) egyszerűen nem tudom egyszerre a feliratot és a gameplayt is követni. Valahogy túl alul van és míg olvasok, addig lazán nem látom minek megyek neki. Ez egyéni szoc probléma ? -
#78385 2es elég egyelőre aztán majd az 1est is végigtolhatod. de a 2est mindenképp vidd végig a BH előtt. -
#78384 Kérdés... Megvettem az AC brotherhoodot davinchi cuccal együtt, de nekem kimaradt kompletten eddig az egész széria, vegyem meg inkább az AC2-t, s kezdjem azzal, vagy olyannyia kötödik, h inkább az 1el lenne érdemesebb kezdeni. Mindenképp be akarom szerezni, de most a 2t be tudom szerezni rögtön. Az a baj, h elkezdtem a brotherhoodot, csak szartsem értek, hogy nem tudom az elözményeket. -
#78383 Naja. Mondjuk egy is elég lett volna a saját gyűjteménybe.... :) -
Fidolorous #78382 Syphon Filterből kár hogy már nem lesz több :( -
#78381 Elég sokat játszom, 2 év alatt nem sokszor volt hogy ne lett volna elérhető a psn. A második meg egyáltalán nem probléma, aki warezolni akar ne vegyen ps3-at... -
#78380 Hát igen, a 3- al igyvoltam énis, mig meg nem jelent a 4... vagy millioszor vêgigtoltam., és a mai napig is idönként rámjön, és végigtolom. Szal most nemtudnék dönteni kb egy szinten áll nálam. Bár az egêsz sorozat.. 2cim van ami még anno ugy megfogott ps1en, hogy azota is rajongok érte, ez az mgs széria, és a GT.
Szerk: lehet igylennék a 3 al is, csak nincs sdtv-m hd-n meg hányok az sd felbontástól.
pedig elövennék már némi klasszikust... -
Csokis #78379 Érdemes meglesni a Konzolok Szervíze honlapját, mert jó pár cucc (játék/gép/move) le van árazva! KZ3 - 9990, LBP2 - 6990, Crysis 2 - 9990, Shift 2 - 9990HUF, stb! -
#78378 Hát ez a Socom beta ami psn-en fent van, nem a legjobb...legalábbis számomra. -
#78377 jól tippeltél, az első 5 demoban amit letöltöttem psn-ről,a flower is benne volt..:)
-
#78376 Semmi olyan ami miatt aggódnia kéne a tisztességes ps3 tulajnak. A hackereknek meg remélem rálép a tökére a sony.Szabad információáramlás meg hasonló magasztos sallangokat hangoztatva nem tisztességes emberek szórakozásával kéne babrálniuk -
#78375 Ja, ezek nagyon valósnak hangzó problémák. -
vegytek #78374 pl.: elérhetetlen psn; régebben halottam olyanról is, h hackelt gépről bárkit ki lehetett tiltani psn-ről, stb. -
#78373 Ehhehe, most nézegetem csak a híreket, hogy visszanyalt a fagyi a Sonynak egy kicsit
Szerintem, ha valaki csak eredeti firmware-t használ, nincs semmi aggódni valója; főleg ha valakinek van PC-je is, nem értem, miért hiányozna a Linux, vagy homebrew alkalmazások, mint olyan.
Azt mondjuk nem tudom, ezen a platformon hol tart az ipar,és lehet-e már tudtodon kívül "zombivá" tenni és mondjuk DDOS-támadás, vagy spamhálózat részévé tenni egy jailbreakelt PS3-at. Mert ha nem, milyen "fejleményekre" gondolsz, ami befolyásolhatja a döntést?
-
#78372 Nekem most megvan psn-ről az első rész. Igen komoly ismét ezzel játszani :)) -
vegytek #78371 a ps3 körüli herce-hurca (hack, ban, ddos támadás, stb) körül van vmi fejlemény? mert ezek kicsit eltántorítanak, h beszerezzek egy ps3-at, pedig azt szeretnék venni, mert tesómnak is az van. -
ppista #78370 Szerintem messze a 3. a legjobb rész. Főleg a Subsistence verzió.