PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát az 1. ben ugyanaz a helyzet ...
DanielT
Rakd a HDMI 1-es csatlakozóba, vagy az oldalsóba.
SAMSUNG 32B650
DanielT
Írd a tv-d típusát.
ha csak az 576i-ben van pipa és az 1080p-ben rakom akkor nem veszi be. ha csak az 1080i-ben van akkor jó. számít hogy melyik csatlakozóba teszem a tv-n, vagy hogy mi van rákötve (pc+dvd és most ps3)?
NEXUS6
Próbáld ki, hogy az 1080i (interlace-váltott soros/alacsonybb minõség valamivel) mellöl kiveszed a pipát de az 1080p mellett bennhagyod.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Rakd 720p re, mindenhonnan máshonnan vedd ki a pipát. (az 576i bõl nem lehet) Ha így van kép akkor csak 720p-t tud a tv-d.
vagyis helyesbítek most bevette az 1080i-t de az 1080p-t visszadobja. a tv elvileg a ráírtak szerint 1080p-s. de igazán nem tudom mi ez a p meg i dolog. valaki elmondaná?
köszönöm
sziaztok

vettem egy põs3 slim-et használtan, rákötöttem egy samsung hd tv-re hdmi-vel de csak 576p felbontást ad, amikor át akarom állítani 1080-ra sötét kép pár másodperc kalibráció és visszaadja az 576-ot.
amikor a bekapcsolásnál kérdezi hogy automata legyen e a beállítás mert érzékel egy hdmi kábelt igent nyomok de akkor is csak 576

mit lehet tenni?
köszi
DanielT
Ha folyamatosan nyúzza mellette a notit, akkor segíthet. Ellenben ha valódi eredményt akar, akkor semmi más ne generáljon forgalmat a PS3 mellett arra az idõre és ehhez semmit nem kell állítani.
Alien!
kicsit több ez annál...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Csak az idõt és a reményt, hogy valami érezhetõen jobb lesz. Pedig nem 😊 Esetleg egy kis placebó hatás.
Alien!
egy PSN letöltésnél jól tud jönni, viszont netes játékoknál túl sok a hibaforrás a többiek oldaláról is. lehet, hogy bizonyos esetekben valóban segít, de csodát nem csinál. Bukni nem bukik ha beállítja, nem?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Összezavarod szegényt, látod, hogy azt akarja hallani, hogy van megoldás, pedig nincs. A routeren semmi nem múlik, ha gyakorlatilag helyesen mûködik. A ping a lényeg, arra a sávszél korlát nincs hatással.
Alien!
a routerben a QOS résznél, ha támogatja....

példa

Kocka08
És hogy lehet beállítani?..😄

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Alien!
én beállítottam, hogy a ps3 kapja a legnagyobb sávszélt ha be van kapcsolva, de a Fifa sajnos inkább szerverfüggõ illetve ping függõ...Hiába jó a neted, ha az ellenfelednek szar a feltöltése, akkor szaggatni fog sajnos!

Kocka08
Értem köszönöm..
Nekem ezeket egy online fifás srác mondta hogy neki azóta nem akadozik..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Alien!
abban az esetben ha a routered támogatja a QOS-t, (quality of Service) akkor beállíthatod, hogy az egyes programok / slot-ok milyen prioritást élvezzenek. Ez valóban segíthet elosztani a sávszélességet, ha sokminden fut egyszerre. Viszont a torrentezéssel tönkrevágott ping-re szerintem nem megoldás.

DanielT
A router nem különbözteti meg õket, aki adatot kér az kap, igazságos elosztással. Nyilván nem szerencsés torrentezni a laptopon, miközben online játszol a Ps3-on.
Kocka08
Mármint úgy értem hogy nem akadozik hiszen a laptop nem szív el belõle sokat mint eddig..
Vagy ez nem így mükszik?

DanielT
Nem futnak jobban, félreinformáltak.
Kocka08
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni az ide járó konzol szakértõktöl..
Következõ a helyzet:

Van egy inviteles modenem abból megy ki az Edimax ruter!
Ezzel az edimax ruterrel azt szeretném elérni hogy az elsõdleges felhasználó ne a laptop legyen hanem a ps3!
Olvastam hogy ilyen lehetséges és az online játékok sokkal jobban futnak majd..
Ha valaki ért hozzá és van 10 perce hogy segítsen nekem akkor az vegyen fel MSN en..
De természetesen itt is válaszólhat csak MSN en egyszerübb..😊

MSN cím:
[email protected]

Elõre is köszönöm a segítséget!

Üdv

Egyelõre az lesz, addig keresek egy normális szervízt amíg nem tud nekem elfogadható idõpontot mondani és kész. Akkor majd leadom a gépet. Nem hagyom, hogy hülyét csináljanak belõlem, hogy majd visszakapod kisfiú csak várj türelmesen hát persze a jó édes******<#gun>
Még van rá 9 hónapom<#mf1>

Lehet csinálni chat szobát. Oda annyi embert hívsz be amennyit akarsz.
deep
Ok, akkor nézegesd a döglött gépet😄
Ez a minimum ha egyszer garanciás. Az nem az én gondom, hogy mi történik a háttérben engem a végeredmény érdekel na de 2 hónap!!! Ultragáz!

Tikal
Az enyémet Hollandiába akarták küldeni, de még várok vele, mert végülis müködik, csak néha elmegy a kép... és ez se valószínû hogy a PS3 hibája... szóval a szervíz azt mondta kb egy hónap amíg visszakerül a gép... tényleg elég gáz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MikX
De van nekünk egy Flextronics, ami jó a Dell-tõl elkezdve az Aceren át a Sun-ig javításra, akkor a Sonynak mért nem? 😄
Mindenesetre tényleg durva ennyi idõ... nincs erre valami fogyasztóvédelmi törvény?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

deep
Hát pedig jobb lesz ha megbarátkozol a gondolattal. Azért kell lengyelországba küldeni, mert ott van a közép európai hivatalos Playstation márkaszervíz. Gondolod minden országba telepít a Sony szakembereket, infrastruktúrát? Enyhén szólva gazdaságtalan lenne. Örülj, hogy ingyen hozzák viszik és cserélik a gépedet...
Ma meghalt a kb. 3. hónapos PS3 Slimem. R.I.P. <#gonosz3><#gonosz3> Eddig is írtam már ide, hogy néha kikapcsolgatott se szó se beszéd, ma meg bekapcsoltam és kiírta, hogy van új firmware na mondom frissítsünk, elkezdte csinálni aztán kb 5% körül se szó se beszéd OFF-ba vágta magát na mondom faxa. Vártam egy kicsit visszakapcsoltam, erre feogta magát és kezdte elölrõl az egészet, húúú mondom király a kis Terminátor kinyírhatatlan, elkiabáltam úgy tûnik.... Kikapcsolt a firware frissítés végén. Vártam egy kicsit aztán be akartam kapcsolni de õ ezzel egy elegáns teljes áramtalanítással válaszolt (elaludt a piros készenléti LED is) miközben a belsejébõl földöntúli sercegõs-morgós hangok szûrõdtek ki, mondom banyek ez mindjárt felrobban, gyorsan kihúztam. Erre abbahagyta. Bedugtam pattogás-sercegés továbbra is, LED nem világít abszolút, Power On-ra semmi de semmi reakció. Béke poraira élt 3 hónapot. Megjegyzem a 3 hónap alatt be volt kapcsolva vagy 10-15-ször ugyanis eddig semmi idõm nem volt játszani, most már lenne de nincs mivel. 😞((
Szerintem kipurcant a tápja, ha valakinek más ötlete van várom szeretettel. Bár mindegy mivel még garos így Mo.-on nem javíttatható akárkivel csak a hivatalos Sony szervizzel. Na itt jön a csavar: MM-ba bevittem mivel ott vettem hitelre, kérdezem srácok most mi a teendõ aszongyák hozd be öccse aztán majd jól felküldjük Pestre Csütörtökön(akkor van szállítás meg Hétfõn)ahol is beviszik a hivatalos Sony szervizbe(?) ahonnan jól továbbküldik Lengyelországba, ahol is rájönnek, hogy kuka az egész aztán lehet kapok egy újat vagy megforrasztják vagy tudomisén. A lényeg a lényeg, hogy az ügyfélszolgálatos fószer rezzenéstelen arccal azt mondta, hogy 6 vagy 7 hét!!!!!!!!!!!! a javítási idõ! Ehhez hozzájön a szállítási stb idõ így kb 2 hónap és talán visszakapom a megbarkácsolt konzolom vagy kapok egy vacsi újat. Mondom mi van!? 2 hónap! Cserekészülék nincs? Ha látja a Sony Hungária, hogy kakukk a cucc akkor miért nem adnak egy újat? Eszem megáll lehet, hogy fogyivédelemhez fordulok mert ezt így elfogadhatatlannak tartom!!! Mi a francért kell Lengyelországba vinni ezt a szart miért nem tudják itthon"megcsinálni"? Azt mondja a MM-es eladó mert a magyarok ehhez hülyék na mondom persze itt nincs egy tisztességes mûszerész aki a Sony égisze alatt garos javítást végezhetne ehhez külön PS3 egyetemet kell végezni vagy mi a ló*asz. Ideg vagyok de nagyon. Hólnap hívom Bp-i PS3 szervízt(?) aztán próbálok belõlük a miértekre választ kapni. Ez állítólag a Solexi Kft. Na majd kiderül. De én akkor sem várok 2 hónapot!!! 2 hét OK, de 2010-ben 2 hónap NEM! 😞((

Tomi980125 engem érdekel a GT5P!

http://racing-events.blogspot.com/

kirol
Ó!
Heavy Rain hány GB-os nem tudjátok? Ott nem telepített semmit, se GoW3ban, se Uncharted 1/2 ben.

zzeN
1. Minden chapter elõtt felülírja/letörli az elõzõ chaptert és felrakja az újat.
2. Részben megválaszoltad magadnak, pl. az FFXIII-at 3-4(vagy több) dvd-n adták ki.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kirol
Ezt hogy érted? Hogyhogy többször is fog telepíteni?

Pont most olvastam ezt GK-n:
".......Legutóbb a Lost Planet 2 fejlesztõi árulták el, hogy bizonyos tartalmakat kénytelenek voltak kivágni a játékból, míg a God of War 3 készítõi hálát adtak az égnek, amiért a Blu-Ray kitaláltatott: Kratos legutóbbi kalandja 40 gigát zabált fel a lemezen. A Microsoft arcai, köztük Aaron Greenberg és Stephen McGill természetesen azt szajkózzák, hogy nincs szükségük nagyobb tárhelyre....."

Ha a GoW3 40 GB volt, gondolom a többi játék is hasonló lehet, nem tudom.
Ha ha veszünk egy olyan játékot, ami box-ra is jön, akkor hogy a francba oldják meg, hogy a DVD-re is ráférjen? Hisz 2 db DVD is csak kb. 19 GB.

DanielT
Van telepítés, csak nem te döntöd el, hogy mit telepítesz, hanem a fejlesztõk. Az MGS4 esetében fogod még nézegetni a telepítõ képernyõt párszor.
kirol
Megvettem a Metal Gear Solid 4 -et. Nincs sok játékom, de eddig azt hittem, PS3-on nincs telepítés. Ez meg min. 8 percig telepített, majd amikor elindítottam, valami videók között lehetett kapcsolgatni, majd kis idõ múlva indult csak el a játék.

Ez hogy is van?

DanielT
Ha nem Platinum verzió, akkor megvettem.
DanielT
EGY pálya volt benne és pár autó, mindez 4 éves színvonalon.
Köszönöm az ajánlatot, de ezt a néhány hónapot már kibírom a végleges változatig.

tomi890125
van egy eladó GT5P-m 2000 Ft-ért ha érdekel 😄 Hibátlan, karcmentes, mindene megvan!

The Only One!

Pedig szívesn kipróbáltam volna:S így akkor megvárom a végleges GT 5-öt

DanielT
Már rééééééééégen nem letölthetõ.
tomi890125
konzolt vettél, nem pc-t...

The Only One!

Gideon Wieth
Na emberek, megvan az elsõ ps3-am 😄 Nagyon baba :-) aki gondolja vegyen fel a psnen Rick_Wyeth néven vagyok :-)

Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet valami msnféleséget kreálni a ps3ra, ami játék alatt is fut, és tudnak írni vagy ilyen nem létezik :-) több meg egyenlõre nincs mert ezerrel játszok, csak nem tudok válogatni a sok újdonság közül 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

http://ps3.ign.com/objects/713/713809.html

Tikal
van ilyen játék? hol láttad? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem rég vagyok ps3 tulaj, és a gran turismo HD-rõl szeretnék érdeklõdni, hogy hol lehetne beszerezni, ha egyáltalán be lehet?

gazgoblin
Éppen Hardon tolom...van egy-két (nem)vicces rész, de tolható. (elsõre azért nem ajánlanám)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

brodix
Ehh... Én is pont meg akartam kérdezni.
Vki tud valamit errõl?
KenChi unatkozik, azt meg akar minket szívatni kicsit? 😛

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.