PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
köszönöm
vettem egy põs3 slim-et használtan, rákötöttem egy samsung hd tv-re hdmi-vel de csak 576p felbontást ad, amikor át akarom állítani 1080-ra sötét kép pár másodperc kalibráció és visszaadja az 576-ot.
amikor a bekapcsolásnál kérdezi hogy automata legyen e a beállítás mert érzékel egy hdmi kábelt igent nyomok de akkor is csak 576
mit lehet tenni?
köszi
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Nekem ezeket egy online fifás srác mondta hogy neki azóta nem akadozik..
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Vagy ez nem így mükszik?
Egy kis segítséget szeretnék kérni az ide járó konzol szakértõktöl..
Következõ a helyzet:
Van egy inviteles modenem abból megy ki az Edimax ruter!
Ezzel az edimax ruterrel azt szeretném elérni hogy az elsõdleges felhasználó ne a laptop legyen hanem a ps3!
Olvastam hogy ilyen lehetséges és az online játékok sokkal jobban futnak majd..
Ha valaki ért hozzá és van 10 perce hogy segítsen nekem akkor az vegyen fel MSN en..
De természetesen itt is válaszólhat csak MSN en egyszerübb..😊
MSN cím:
[email protected]
Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdv
Még van rá 9 hónapom<#mf1>#mf1>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindenesetre tényleg durva ennyi idõ... nincs erre valami fogyasztóvédelmi törvény?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Szerintem kipurcant a tápja, ha valakinek más ötlete van várom szeretettel. Bár mindegy mivel még garos így Mo.-on nem javíttatható akárkivel csak a hivatalos Sony szervizzel. Na itt jön a csavar: MM-ba bevittem mivel ott vettem hitelre, kérdezem srácok most mi a teendõ aszongyák hozd be öccse aztán majd jól felküldjük Pestre Csütörtökön(akkor van szállítás meg Hétfõn)ahol is beviszik a hivatalos Sony szervizbe(?) ahonnan jól továbbküldik Lengyelországba, ahol is rájönnek, hogy kuka az egész aztán lehet kapok egy újat vagy megforrasztják vagy tudomisén. A lényeg a lényeg, hogy az ügyfélszolgálatos fószer rezzenéstelen arccal azt mondta, hogy 6 vagy 7 hét!!!!!!!!!!!! a javítási idõ! Ehhez hozzájön a szállítási stb idõ így kb 2 hónap és talán visszakapom a megbarkácsolt konzolom vagy kapok egy vacsi újat. Mondom mi van!? 2 hónap! Cserekészülék nincs? Ha látja a Sony Hungária, hogy kakukk a cucc akkor miért nem adnak egy újat? Eszem megáll lehet, hogy fogyivédelemhez fordulok mert ezt így elfogadhatatlannak tartom!!! Mi a francért kell Lengyelországba vinni ezt a szart miért nem tudják itthon"megcsinálni"? Azt mondja a MM-es eladó mert a magyarok ehhez hülyék na mondom persze itt nincs egy tisztességes mûszerész aki a Sony égisze alatt garos javítást végezhetne ehhez külön PS3 egyetemet kell végezni vagy mi a ló*asz. Ideg vagyok de nagyon. Hólnap hívom Bp-i PS3 szervízt(?) aztán próbálok belõlük a miértekre választ kapni. Ez állítólag a Solexi Kft. Na majd kiderül. De én akkor sem várok 2 hónapot!!! 2 hét OK, de 2010-ben 2 hónap NEM! 😞((
http://racing-events.blogspot.com/
Heavy Rain hány GB-os nem tudjátok? Ott nem telepített semmit, se GoW3ban, se Uncharted 1/2 ben.
2. Részben megválaszoltad magadnak, pl. az FFXIII-at 3-4(vagy több) dvd-n adták ki.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Pont most olvastam ezt GK-n:
".......Legutóbb a Lost Planet 2 fejlesztõi árulták el, hogy bizonyos tartalmakat kénytelenek voltak kivágni a játékból, míg a God of War 3 készítõi hálát adtak az égnek, amiért a Blu-Ray kitaláltatott: Kratos legutóbbi kalandja 40 gigát zabált fel a lemezen. A Microsoft arcai, köztük Aaron Greenberg és Stephen McGill természetesen azt szajkózzák, hogy nincs szükségük nagyobb tárhelyre....."
Ha a GoW3 40 GB volt, gondolom a többi játék is hasonló lehet, nem tudom.
Ha ha veszünk egy olyan játékot, ami box-ra is jön, akkor hogy a francba oldják meg, hogy a DVD-re is ráférjen? Hisz 2 db DVD is csak kb. 19 GB.
Ez hogy is van?
The Only One!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet valami msnféleséget kreálni a ps3ra, ami játék alatt is fut, és tudnak írni vagy ilyen nem létezik :-) több meg egyenlõre nincs mert ezerrel játszok, csak nem tudok válogatni a sok újdonság közül 😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!