PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoNorBi
Jelentem,nyomi voltam megy tökéletesen.
SSFIV-ezni aki szokott vegyen fel!

Haverok, Buli, Fight Club!

Gideon Wieth
én sztem keresek majd egy jó leírást 😄 routeren keresztül is lehet áttenni ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DoNorBi
A LAN2-be dugtam😊
Megpóbálom megint,nemtom mit nyomizok😛

DanielT
Ne az "Internet" feliratú portba dugd azt a nyomorult LAN kábelt, hanem a számozottak valamelyikébe 😊
DoNorBi
Manapság szarakszik a WiFi itthon a ps-el(1mbit és 10-mbit között ingadozik a sebesség)Ezért vettem a LAN kábelt a ps-hez,a stabilitás reményében.
Szerencsére találtam egy helyet ahol méretre vágnak,a multikba 7-8 ezerét árulták pakkban a nekem megfelelõ méretet o_O
Viszont ahogy összekötöttem vele,elszállt a net mindkét szobába.
Mit rontottam el?
Vmi beállitást kell eszközölni a modemen vagy routeren?

Tikal
én wifin küldtem rá képeket...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gideon Wieth
mindegy nem akarok vitatkozni, majd megkeresem, viszont képeket zenéket se tudtam még feltenni, ahhoz pendrive jó csak ? mert képekhez pl camerát írt a gép :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DanielT
Persze jogász szakértõ úr. Egyértelmûen joga van a DVD birtokában a bluray rip mkv-t másolni a gépére.

És ezért van benne a nagy vinyó is, nyilván.

Hülyébb már nem leszel te se.
warass
Nem, minden beat em up stuffhoz jó mindegyik stick, szokás kérdése minden. Szerintem SF4 az amihez leginkább ajánlott, nekem is Tekken bundle Hori stickem van, itthon ehhez jutsz hozzá legkönnyebben, és az ára is a legelfogadhatóbb. Szerintem a leggyengéb része talán a kar, mondjuk középkategória, van egy kis holtjátéka, ez miatt SF4-ben nehezebb lesz a dolgod, mert ott ugye a karon óriási a hangsúly. Viszont a gombok kiválóak, ebben a Hori talán a legjobb. Haveromnak SF4 MadCatz-e van, azokban jobb kar van, lényegesen könnyebbé teszi a dolgod, de kintrõl kell hozatnod, és az ára is többszöröse a Tekken Horinak. A Pro játékosok egyébként a Sanwa karokkal szokták moddolni a stickjüket 😊 Ennek utána nézhetsz a neten, mint ahogy a videóknak is a használatról; hogyan helyezd el a sticket, a kar fogási technikái, stb.

egyrészt van joga hozzá

másrészt, a 250gb egyértelmûen nem a demok miatt van

Bogyi007
De még mindig több értelme van mint a boxon mert ott a BR. 😄

Köszi a tanácsot.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DanielT
Ne kezdjük itt, hogy mihez van SZERINTED jogod és mihez nincs.

Google és oldd meg ügyesen.
Gideon Wieth
sima filmet se tudok felrakni, ilyen szempontból teljesen mindegy, mellesleg meg a filmet megvettem DVD-n is. úgyhogy a gépemen lévõ másolathoz is jogom van...

DanielT
Jaja, a Sony azért rakott bele ekkora vinyót, hogy legyen hely a warezolt bluraynek... megint rossz az irány... ne legyen 360 topik effektus.

Érdekel a filmwarez Ps3-on? Keress rá, ott a google, itt a fórum, 500x volt róla szó.
Tikal
nem tudom milyen fájlrendszer vana ps3on, lehet nem is kezel ekkora fájlt?? valahogy biztos fel lehet rá rakni, fényképeket is lehet meg zenét szóval...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gideon Wieth
és van rá mód h fel lehessen másolni ?? pendrive vagy nem tudom, hálózaton keresztül vagy valami... nem hiszem hogy csak mentésnek és demóknak van 250 giga hely 😄

Tikal
Sose hallom a ventit mert az 5.1 elnyomja az ilyen háttérzajokat, még este se hallom hogy megy a gép 😊

Tikal
nem próbáltam még felmásolni, streamelést már csináltam, ps3 media server nevû progival, 720p-s filmet vitte,csak tekerni nem tudtam, ahhoz már kevés volt a hálózat 😊

Gideon Wieth
nem a 45 gigásra gondolok bocsánat a félreértésért. átfogalmazva akkor 1080P-s felbontású 13 giga körüli mkv formátumú filmekre 😊

De ennyire el b@szni a GTA IV grafikáját, komolyan a fõhõsnek az arc olyan elmosódott hogy alig lehet észreveni a vonalait... -.-" na mind1, megszokom majd !
Amúgy játék közben nektek is szokta azt csinálni hogy hirtelen felmpörög a ventri vagy olvasó utána megint le, aztán megint fel! Nem olvassa be egybõl az egészet? Mert a vinyóra rámásolt valamit mikor elsõnek inditottam, amúgy annyira nem zavaró, csak kérdem!

Tikal
Blu-ray filmet másolni? Ébresztõ! <#integet2>

Gideon Wieth
Egy olyan kérdésem lenne, h bray filmeket, képeket hogy tudok felmásolni a gépre???mi ez a mediaszerveres dolog ami a menüben van??? külsõ USB-s vinyóról nem másolt :-)

Évek óta magyarázzuk, hogy ebben a játékgenerációban nem sok értelme van a full HD megjelenítõknek.

Hagyd 720p-n.

Papesz

hali akinek meg van az lbp az tudna nekem segíteni a 4x es pályákon mert így azokat nem tudom kijátszani 100 ra. szoval aki akar annak itt at idm: Csaszy128
LeventeV
azok a fighting stickek amik kulonbozo verekedos jatekok collectors editionaba vannak (pl tekken, street fighter) azok csak azokhoz a jatekokhoz jok amikhez adtak oket, vagy hasznalhatom mas verekedos jatekokhoz is? pl a tekkenet hasznalhatom-e a street fighterben?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bogyi007
Errõl már én is akartam érdeklõdni, FullHs-s a moncsim, az XMB alatt minden megy is mint a karikacsapás aztán legtöbbször levált 720p-be Ezek szerint tényleg nem skálázza fel a gép a jelet, viszont ami játéknál több lehetõség is van ott kiválasztja a legmagasabbat - de ilyenkor gondolkodom el hogy nem volna-e jobb a kevesebb. Jobb-e egy felskálázott 1080p-s kép vagy inkább hagyjam 720-on a cuccot. Példa okán a Bayonetta ilyen - amikor játszom a monitor automatikusan 1080p és 60hz-re vált de nem tudom hogy jobb megoldás lenne-e inkább a Ps3-at 720-ra rakni?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

X-en se karcolja a kepernyot, szoval ebbe bele kell torodni.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
Valójában 640p és igen, ilyen mosott moslék.
Jah még hozzá tenném 720p megy és full Hd tv-n!

Új PS3 tulaj vagyok! 😄
Kérdésem az lenne hogy nektek is mosott a kép GTA IV PS3-on? Nekem nagyon fura, olvastam hogy eredetileg Xbox360 lett készitve , aztán lett PS3 átrakva?!

Gideon Wieth
Ó hát rád emléxem 😄 Szerintem ássuk el a csatabárdot 😛 PS3 mellett ugysincs warez 😛

DanielT
Jaja... 😊
akkor ezek szerint olyan vagy, mint az elefant <#smile>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
Dehogy, szerintem már 2 éve is megvan, hogy benéztem oda.
te olvasod a 360 topikot??? <#wow1><#ejnye1>

DanielT
Bár haragszom rád nem is kicsit a warez spoilereid miatt a 360 topikból, de lásd kivel van dolgod:

A PS3 nem tud mindent átskálázni 1080-ra(mint a 360) és ezért vált át a játék valós felbontására. Ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Gideon Wieth
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, h miért van az, hogy mikor a ps3 menüje van akkor 1920x1080as felbontással meg a képernyõ, de amint elindítok egy játékot 1280*768ra vált át... mit kell átállítani vagy mit rontok el, mert sztem a játékoknak nem így kéne futniuk 😊

Sziasztok!

Egy pár trófeát sikerült összeszednem a God of War Collection NTSC verziójában, de még nincs meg a platinum. Ha beszerzem a PAL verziót, akkor a megszerzett trófeákat "beszámítja", vagy egy teljesen más játékként kezeli a régió különbség miatt?

mûködik köszi szépen
Ne x-el lépj be az USB meghajtóba, hanem háromszöget nyomj és úgy megnyitás.

gazgoblin
Próbáld meg felmásolni róla az mp3-akat és utána lejátszatni a PS3-ról.

Filmekre egyszerûbb, ha PC-rõl osztod meg a dolgokat ezzel a Mediaserver programmal, mert a PS3 nem kezel le minden formátumot (és .srt feliratokat egyáltalán nem)

Az ajánlott progi pofonegyszerû és visz mindenféle formátumot/feliratot

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

MEGOLDÓDOTT az elõzõekben írt 1080i vagy 1080p probléma ---> Kicseréltem a HDMI kábelt és láss csodát már õ ajánlotta hogy az 1080p-t 😊 ... de az USB még kérdés lenne, mert erre nem tudtam rájönni. köszi
köszi a reakciókat. 5mp-es resetet alkalmazva sem jó a dolog csak1080i-t tud de sajna se másik konzolom se másik hd tv-m hogy kipróbáljam mi a gond ... szép is lenne😊

Ezen kívül van újabb kérdésem amire a könyvben nem találtam választ:
próbáltam usb-n zenét képet filmet betölteni a konzolba. felismerte a gép mert bejött az USB DEVICE lehetõség de amikor a zenék alatt rámegyek azt írja nincs rajta zene, ha az USB DEVICE en tartva a joyt megnyomom az opciókat akkor kiírja hogy 74 tracks + a méreteket, de lejátszani nem tudom. ugyanez a filmeknél és képeknél is. ötlet??

köszi
Nekem is ilyen problémám van. Fat géprõl van szó, igaz? Én kivizsgáltattam, és az rsx-ben elszállt hõérzékelõ. Javíthatatlan, legalábbis én nem találtam még rá megoldást, pedig nem egy helyen kérdeztem.

Ami még elõfordulhat, és valószínûbb, normál esetben, hogy televan porral a gép+kiszáradt a hõátvezetõpaszta. Ha garanciális még, akkir vidd vissza, ha nem, akkor meg szedd szét, ha értesz hozzá valamelyest és sûrített levegõvel fújd ki, illetve pasztázd újra, lehetõleg valami jobb fajta pasztával, pl Arctic cooling mx2.

Bár mivel azt mondod, hogy javítás óta csinálja, valószínûbb az elsõ probléma.

Mondjuk nekem nem 1 perc után csinálja, hanem valamikor 5, valamikor fél óra után, de olyan is elõfordult, hogy szinte azonnal.

balla27
köszönöm a gyors választ.nekem van egy tippem,hogy miért csinálja,de szerintem az hülyeség.

DanielT
Nem természetes, én legalább 4 fokozatot meg tudok különböztetni hallás alapján.
n000rbi
A kulcsszó, hogy használtan vette a gépet...reseteld a beállításokat defaultra (lenyomva tartod a bekapcsológombot 5mp-ig) és utána próbálkozz újra...szerintem.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

balla27
sziasztok!1 kérdésem lehetne?a ps3 gépem kb 1 perc játék után maxon elkezd hûteni.(nincs köztes állapot).ez természetes?javított gép..sony szerviz csinálta meg,és azóta van ez.köszönöm a válaszokat

DanielT
Kellemetlen. Akkor az alap teszt: a tévéd és egy másik ps3, illetve a ps3-ad egy másik tv-n.
oldalsó 4.ben is