89387
PlayStation3
  • Freedy
    Írtad, hogy filmet olvas. blu ray filmre gondoltál? Ha CD-t és DVD-t olvas, akkor szerintem a fej romlott el. Amúgy ha frissíted az FW-t nem tűnnek el a mentések.
  • Krisztofer45
    és ha az újrainstalálás sem segít rajta akkor mivan??
  • Krisztofer45
    o bazd
  • pointer4
    Mentéseket rakd ki egy pendrive-ra, megtalálod a játékok felett, savegame. Játékokat újra kell rakni.
  • Krisztofer45
    és ha újrainstalálják akkor minden elfog veszni mentések,programok?
  • deep
    Bár ha még nem raktad volna fel a legfrissebb firmware-t, akkor kösd netre a gépet és frissítsd, hátha megoldódik.
  • deep
    Vidd vissza garanciális cserére. Valószínűleg firmware probléma, és újrainstallálás sem segít általában ezen a hibán.
  • Krisztofer45
    Srácok 1 hete vettem a zsír új ps3-t és mindíg ezt írja ki és faszom nem tudok játszani KATT filmet olvass de játékot kurvára nem olvass
    mi lehet a baj????
  • Papesz
    Éjszaka azért összeveszhet a lemez meg a fej mechanikája. Láttam már ilyet, egyszer fogadtam is a Bwin-en a lemezre. De nem jött be sajnos.
  • DanielT
    Écet kaphat.

Egyébként logikusan egy PICIT belegondolva, mi gondot okozhat szerinted?
  • Soldiers
    Srácok ha a olvasó benne hagyom mindíg a lemezt az okozhat problémát a meghajtónak vagy a fejnek??
  • 5c0rp330n
    orange box nem tud ilyet, portal 2 lesz az elso ami ilyet fog tudni. (es amugy ps3-as portal tartalmaz egy pc/mac verziot is, igy azt fogom megvenni sztem annak ellenere is h elsodlegesen pc-n jatszanek vele.. marcsak azert is mert lokal coop pc-sben nem lesz..)
  • Freedy
    Megpróbálhatsz akkor egy másik ventillátort belerakni, lehet segítene, mert a ventillátoron belül is van egy vezérlő aminek köze van a fordulatszámhoz, lehet az romlott el. Én regebben ebay-ről rendeltem ventillátort, de vigyázz, hogy nehogy rossz típust rendelj, mert rengeteg fajta ps3 ventillátor létezik.
    azt mondjuk elfelejtettem mondani, de gondolom utánnanéztél, hogy hogy kell ps3-at szétszedni, szétszedés előtt pár percet ajánlott járatni a gépet hogy ne legyen merev a paszta, mert ha merev, elvileg felszakadhatnak a cpu/gpu lábai
  • shaddam
    Nem jó.Erre majd a portal 2 lesz alkalmas.A ps3-as orange box meg kerülendő akkora egy fosport.
  • pointer4
    Köszi, átpasztáztam, de sokat nem javult :S
    Ha már olyan hangja van mint egy porszívó, legalább takaríthatna is :D
  • Nivea
    Hello! Láttam Ps3ra orange boxot. Ha van steamen pc-n orange boxom akkor psen is tudok vele játszani v egyenlöre majd csak a portal 2övel?
  • Freedy
    Szét kell szedni a gépet, ki kell fújni pl sőrített levegővel, és a a hőátvezetőpasztát ki kell cserélni. Legtöbbször a gép hangosságát a kiszáradt hőátvezetőpaszta okozza(régi gépnél 100% hogy száraz a paszta), bár nekem volt olyan gépem(40gb fat), amiben a hőérzékelő szenzor romlott el, és csomószor maxon járatta a ventillátort és nem lehetett vele semmit se csinálni.
  • pointer4
    Sziasztok!

Keresgélek neten, de nem találtam még semmi normális leírást.
    Van egy régi ps3am, és lassan a szobában nem lehet megmaradni, olyan hangos a ventilátora.
    Van rá valami jó megoldás? Mire érdemes cserélni, milyen venti van benne, meg mennyit kell hozzá bontani, hogy cseréljem ?
  • shaddam
    Hétvégén majd belenézek és megmondom.Cod3 meg medal of honor airborne is játszható pedig nem mai darabok.
  • Hugh Hefner
    egy több éves amúgy nem túl nagy szám rts konzolon szerinted mennyire fut még multiban?
  • shaddam
    Ja.Ha psn+os vagy a felhő a mentéseid is megőrzi
  • Fidolorous
    Ugye a recover gamertag ugyanúgy működik itt is ? Tehát ha veszek újonnan egy gépet, betudok jelentkezni a most használt profilommal, mégha törölnöm is kell azt ? (gép eladás miatt)
  • zsolt515
    Üdv!
    Nem tudtok olyan oldalt ahol RGb scart csatlakozót és GTA Iv-et vagy RDR-t lehet venni olcsón? konzolokszervizén olcsó a GTA IV csak nin cs RGB scart...:D ha vki tudna segíteni hálám örökké üldözné..:D
  • DanielT
    Nem.
  • vegytek
    ha új gépet veszek konzolboltban, érdemes kipróbáltatni ott a helyszínen?
  • lolSL

02
  • LeventeV
    nem lehet. egyes játék telepít, de ezt nem te szabod meg.
  • Gideon Wieth
    Infamous 2 pályaszerkesztő infók :-)
  • Soldiers
    srácok van 3 játékom azokat hogy lehet felmásolni HDD-re??
  • kisgoce
    Red Alert 3-nak a multija nem halt még meg??
    Mert most terveztem a megvételét és főleg a multi érdekelne, de hallottam olyat, hogy várni kell 10 perceket mire bead egy ellenfelet
  • LeventeV
    oh... csak átfutottam a szememmel a mondatot, nem vettem észre, hogy leírta...
  • vegytek
    erre az első két mondatból rá lehetett jönni.
  • LeventeV
    fat géped van (csak kiváncsiságból)
  • dualview
    Valaki nyomja a Crysis 2-t fat PS3-on? Nem tudom mennyire természetes hogy játék közben egy idő után felkapcsol a hűtés 3-as fokozatba. Korábban ilyet csak nyári hőségben csinált, most meg kb 5 perc után elkezdi és csak akkor hagyja abba ha kilépek játékból. Szét is kaptam a gépet, a hővezető paszta be volt kövesedve, azt letakarítottam és újrapasztáztam, de csak annyi változott hogy kicsit később kapcsol be a hangos hűtés fokozat. Mondjuk gondolom eléggé megizzasztja a gépet a Crysis, de nem vagyok benne biztos hogy ez jelenség normális.
  • Tikal #78415
    1. bedugod a netkábelt a ps3ba vagy wifin keresztül is lehet
    2. regisztrálni egyszerű, majd ugyis felajánlja, lépésről lépésre végig visz
    3. ingyenes
    4. nem kell fizetni, ingyenes a multi
    5. jól müködik

:)
  • mikiking
    Sziasztok. Fifa 11-et szeretnék multiba nyomni. Még nem volt netre kapcsolva a ps-em egyébként (slim 120GB) . Mit kell tennem ,hogy neten tudjak jáétszani ? hogy kell regsztrálni meg ilyesmi ? és egyébként ez ingyenes ??? Vagy fizetni kell ezért is,hogy neten akarok játszani ???? Hogy müködk ez ?
  • Soldiers
    holnap jön meg a gép
  • Tikal #78412
    használati utasitást nem kaptál a gép mellé? :)

1. valamelyik menuben
    2. power gomb
  • Soldiers
    srácok lenne pár kérdésem
    1,hol lehet megnézni milyen firmware van a gépen?
    2, ha beteszek egy játékot azt elindítja automatikusan ha igen hol lehet kikapcsolni?
  • LeventeV
    igen.