PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SSFIV-ezni aki szokott vegyen fel!
Haverok, Buli, Fight Club!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Szerencsére találtam egy helyet ahol méretre vágnak,a multikba 7-8 ezerét árulták pakkban a nekem megfelelõ méretet o_O
Viszont ahogy összekötöttem vele,elszállt a net mindkét szobába.
Mit rontottam el?
Vmi beállitást kell eszközölni a modemen vagy routeren?
Haverok, Buli, Fight Club!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
És ezért van benne a nagy vinyó is, nyilván.
Hülyébb már nem leszel te se.
másrészt, a 250gb egyértelmûen nem a demok miatt van
Köszi a tanácsot.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Érdekel a filmwarez Ps3-on? Keress rá, ott a google, itt a fórum, 500x volt róla szó.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy játék közben nektek is szokta azt csinálni hogy hirtelen felmpörög a ventri vagy olvasó utána megint le, aztán megint fel! Nem olvassa be egybõl az egészet? Mert a vinyóra rámásolt valamit mikor elsõnek inditottam, amúgy annyira nem zavaró, csak kérdem!
Hagyd 720p-n.
Papesz
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Kérdésem az lenne hogy nektek is mosott a kép GTA IV PS3-on? Nekem nagyon fura, olvastam hogy eredetileg Xbox360 lett készitve , aztán lett PS3 átrakva?!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A PS3 nem tud mindent átskálázni 1080-ra(mint a 360) és ezért vált át a játék valós felbontására. Ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Egy olyan kérdésem lenne, h miért van az, hogy mikor a ps3 menüje van akkor 1920x1080as felbontással meg a képernyõ, de amint elindítok egy játékot 1280*768ra vált át... mit kell átállítani vagy mit rontok el, mert sztem a játékoknak nem így kéne futniuk 😊
Egy pár trófeát sikerült összeszednem a God of War Collection NTSC verziójában, de még nincs meg a platinum. Ha beszerzem a PAL verziót, akkor a megszerzett trófeákat "beszámítja", vagy egy teljesen más játékként kezeli a régió különbség miatt?
Filmekre egyszerûbb, ha PC-rõl osztod meg a dolgokat ezzel a Mediaserver programmal, mert a PS3 nem kezel le minden formátumot (és .srt feliratokat egyáltalán nem)
Az ajánlott progi pofonegyszerû és visz mindenféle formátumot/feliratot
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Ezen kívül van újabb kérdésem amire a könyvben nem találtam választ:
próbáltam usb-n zenét képet filmet betölteni a konzolba. felismerte a gép mert bejött az USB DEVICE lehetõség de amikor a zenék alatt rámegyek azt írja nincs rajta zene, ha az USB DEVICE en tartva a joyt megnyomom az opciókat akkor kiírja hogy 74 tracks + a méreteket, de lejátszani nem tudom. ugyanez a filmeknél és képeknél is. ötlet??
köszi
Ami még elõfordulhat, és valószínûbb, normál esetben, hogy televan porral a gép+kiszáradt a hõátvezetõpaszta. Ha garanciális még, akkir vidd vissza, ha nem, akkor meg szedd szét, ha értesz hozzá valamelyest és sûrített levegõvel fújd ki, illetve pasztázd újra, lehetõleg valami jobb fajta pasztával, pl Arctic cooling mx2.
Bár mivel azt mondod, hogy javítás óta csinálja, valószínûbb az elsõ probléma.
Mondjuk nekem nem 1 perc után csinálja, hanem valamikor 5, valamikor fél óra után, de olyan is elõfordult, hogy szinte azonnal.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."