89387
PlayStation3
-
Freedy #78449 Írtad, hogy filmet olvas. blu ray filmre gondoltál? Ha CD-t és DVD-t olvas, akkor szerintem a fej romlott el. Amúgy ha frissíted az FW-t nem tűnnek el a mentések. -
Krisztofer45 #78448 és ha az újrainstalálás sem segít rajta akkor mivan?? -
Krisztofer45 #78447 o bazd -
#78446 Mentéseket rakd ki egy pendrive-ra, megtalálod a játékok felett, savegame. Játékokat újra kell rakni. -
Krisztofer45 #78445 és ha újrainstalálják akkor minden elfog veszni mentések,programok? -
#78444 Bár ha még nem raktad volna fel a legfrissebb firmware-t, akkor kösd netre a gépet és frissítsd, hátha megoldódik. -
#78443 Vidd vissza garanciális cserére. Valószínűleg firmware probléma, és újrainstallálás sem segít általában ezen a hibán. -
Krisztofer45 #78442 Srácok 1 hete vettem a zsír új ps3-t és mindíg ezt írja ki és faszom nem tudok játszani KATT filmet olvass de játékot kurvára nem olvass
mi lehet a baj???? -
Papesz #78441 Éjszaka azért összeveszhet a lemez meg a fej mechanikája. Láttam már ilyet, egyszer fogadtam is a Bwin-en a lemezre. De nem jött be sajnos. -
#78440 Écet kaphat.
Egyébként logikusan egy PICIT belegondolva, mi gondot okozhat szerinted? -
#78439 Srácok ha a olvasó benne hagyom mindíg a lemezt az okozhat problémát a meghajtónak vagy a fejnek?? -
#78438 orange box nem tud ilyet, portal 2 lesz az elso ami ilyet fog tudni. (es amugy ps3-as portal tartalmaz egy pc/mac verziot is, igy azt fogom megvenni sztem annak ellenere is h elsodlegesen pc-n jatszanek vele.. marcsak azert is mert lokal coop pc-sben nem lesz..) -
Freedy #78437 Megpróbálhatsz akkor egy másik ventillátort belerakni, lehet segítene, mert a ventillátoron belül is van egy vezérlő aminek köze van a fordulatszámhoz, lehet az romlott el. Én regebben ebay-ről rendeltem ventillátort, de vigyázz, hogy nehogy rossz típust rendelj, mert rengeteg fajta ps3 ventillátor létezik.
azt mondjuk elfelejtettem mondani, de gondolom utánnanéztél, hogy hogy kell ps3-at szétszedni, szétszedés előtt pár percet ajánlott járatni a gépet hogy ne legyen merev a paszta, mert ha merev, elvileg felszakadhatnak a cpu/gpu lábai -
#78436 Nem jó.Erre majd a portal 2 lesz alkalmas.A ps3-as orange box meg kerülendő akkora egy fosport. -
#78435 Köszi, átpasztáztam, de sokat nem javult :S
Ha már olyan hangja van mint egy porszívó, legalább takaríthatna is :D -
#78434 Hello! Láttam Ps3ra orange boxot. Ha van steamen pc-n orange boxom akkor psen is tudok vele játszani v egyenlöre majd csak a portal 2övel? -
Freedy #78433 Szét kell szedni a gépet, ki kell fújni pl sőrített levegővel, és a a hőátvezetőpasztát ki kell cserélni. Legtöbbször a gép hangosságát a kiszáradt hőátvezetőpaszta okozza(régi gépnél 100% hogy száraz a paszta), bár nekem volt olyan gépem(40gb fat), amiben a hőérzékelő szenzor romlott el, és csomószor maxon járatta a ventillátort és nem lehetett vele semmit se csinálni. -
#78432 Sziasztok!
Keresgélek neten, de nem találtam még semmi normális leírást.
Van egy régi ps3am, és lassan a szobában nem lehet megmaradni, olyan hangos a ventilátora.
Van rá valami jó megoldás? Mire érdemes cserélni, milyen venti van benne, meg mennyit kell hozzá bontani, hogy cseréljem ? -
#78431 Hétvégén majd belenézek és megmondom.Cod3 meg medal of honor airborne is játszható pedig nem mai darabok. -
Hugh Hefner #78430 egy több éves amúgy nem túl nagy szám rts konzolon szerinted mennyire fut még multiban? -
#78429 Ja.Ha psn+os vagy a felhő a mentéseid is megőrzi -
Fidolorous #78428 Ugye a recover gamertag ugyanúgy működik itt is ? Tehát ha veszek újonnan egy gépet, betudok jelentkezni a most használt profilommal, mégha törölnöm is kell azt ? (gép eladás miatt) -
#78427 Üdv!
Nem tudtok olyan oldalt ahol RGb scart csatlakozót és GTA Iv-et vagy RDR-t lehet venni olcsón? konzolokszervizén olcsó a GTA IV csak nin cs RGB scart...:D ha vki tudna segíteni hálám örökké üldözné..:D -
#78426 Nem. -
vegytek #78425 ha új gépet veszek konzolboltban, érdemes kipróbáltatni ott a helyszínen? -
02 -
#78423 nem lehet. egyes játék telepít, de ezt nem te szabod meg. -
#78422 Infamous 2 pályaszerkesztő infók :-) -
#78421 srácok van 3 játékom azokat hogy lehet felmásolni HDD-re?? -
kisgoce #78420 Red Alert 3-nak a multija nem halt még meg??
Mert most terveztem a megvételét és főleg a multi érdekelne, de hallottam olyat, hogy várni kell 10 perceket mire bead egy ellenfelet -
#78419 oh... csak átfutottam a szememmel a mondatot, nem vettem észre, hogy leírta... -
vegytek #78418 erre az első két mondatból rá lehetett jönni. -
#78417 fat géped van (csak kiváncsiságból) -
#78416 Valaki nyomja a Crysis 2-t fat PS3-on? Nem tudom mennyire természetes hogy játék közben egy idő után felkapcsol a hűtés 3-as fokozatba. Korábban ilyet csak nyári hőségben csinált, most meg kb 5 perc után elkezdi és csak akkor hagyja abba ha kilépek játékból. Szét is kaptam a gépet, a hővezető paszta be volt kövesedve, azt letakarítottam és újrapasztáztam, de csak annyi változott hogy kicsit később kapcsol be a hangos hűtés fokozat. Mondjuk gondolom eléggé megizzasztja a gépet a Crysis, de nem vagyok benne biztos hogy ez jelenség normális. -
#78415 1. bedugod a netkábelt a ps3ba vagy wifin keresztül is lehet
2. regisztrálni egyszerű, majd ugyis felajánlja, lépésről lépésre végig visz
3. ingyenes
4. nem kell fizetni, ingyenes a multi
5. jól müködik
:) -
mikiking #78414 Sziasztok. Fifa 11-et szeretnék multiba nyomni. Még nem volt netre kapcsolva a ps-em egyébként (slim 120GB) . Mit kell tennem ,hogy neten tudjak jáétszani ? hogy kell regsztrálni meg ilyesmi ? és egyébként ez ingyenes ??? Vagy fizetni kell ezért is,hogy neten akarok játszani ???? Hogy müködk ez ? -
#78413 holnap jön meg a gép -
#78412 használati utasitást nem kaptál a gép mellé? :)
1. valamelyik menuben
2. power gomb -
#78411 srácok lenne pár kérdésem
1,hol lehet megnézni milyen firmware van a gépen?
2, ha beteszek egy játékot azt elindítja automatikusan ha igen hol lehet kikapcsolni? -
#78410 igen.