PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kimaradt elõzõ üzenetbõl, sry. Full hd-t csak a ps miatt nem érdemes, de lassacskán kezd elterjedni a hd adás és a blu ray is, szóval szerinetm megérné a full hd
Amúgy mindenhol azt olvastam eddig, hogy 32"-on nem sok értelme van a full HD-nak, de mostmár szinte minden jobb 32"-os tv full hd, szóval mindegy...

LeventeV
en meg inkabb maradnek a samsung lcd-nel 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Én inkább Panasonic plazmát vennék, és minél nagyobbat.

LeventeV
HDTV vasarlason gondolkozok es lenne egy par kerdesem:
-megeri fullhd-t venni? mivel en nem nezek fullhd filmeket, illetve a ps3as jatekok nagyon nagy resze 720p-s es nem nagyitja fel a ps3.
-a masik kerdes, hogy hany centiset erdemes venni? mert havernak egy 81es samuja van. az aruhazakba angyon kicsinek tunnek, de az o szobajaban viszont nagynak tunik, sot pont elegnek.
-utolso kerdes: erdemes led-et venni? lattam eleg jo arba vannak most a 81 centis hdready led samsungok.
koszi a valaszokat. amugy sg-n van elo hdtv topik?

Épp ez az, hogy ha a TV-re kötöm rá ott megy rendesen. De akkor minek vettem a monitort, meg hát TV-n csúnyább....

Hát nem tudom...

Elvileg ha nem húzod ki a kábelt csak hozzáérsz kicsit vagy megmozgatod... attól még nem kéne elmennie a képnek.

Hogy játékkor miért megy el.... fogalmam sincs. Másik kábel? másig csatlakozóba?

PS3 Slim 250 PC

Úgy is elmegy a kép, de ha nem nyúlok hozzá, akkor megy. Viszont ha elindítok valamit, eltûnik.

ha alapmenüben birizgálod a kábeleket akkor nem megy el a kép? csak akkor ha játékoknál?

PS3 Slim 250 PC

De akkor az alapmenüben mégis miért megy flottul minden? Ezt nem értem....

bár nekem nem volt még ilyen hálistennek.

de abból amit elmondtál.. lehet hogy valami érintkezési hiba lehet.

" vagy elindítok egy játékot, megint eltûnik a kép, pedig nem is mozdítottam meg a kábelét, mert ha azt csinálom, megint csak eltûnik a kép."

PS3 Slim 250 PC

Szükségem lenne egy kis segítségre. Ma reggel összedugom a PS3-at, de nincs kép. Felhívom a szervízt, azt mondták reset-eljem le, megvolt, újra beállítottam a képet, hogy a monitoron jöjjön, de ha újra indítom a gépet, vagy elindítok egy játékot, megint eltûnik a kép, pedig nem is mozdítottam meg a kábelét, mert ha azt csinálom, megint csak eltûnik a kép.
Esténként szét szoktam húzni a gépet, nehogy a háziállat lelökje. Valaki azt mondta, hogy kophat ilyenkor az érintkezõ, de a szervizes ilyenrõl nem is hallott, tehát nem lehet hogy az érintkezõ elkopott. A monitor nem hibás, kipróbáltam máshol, ott mûködött.
A kábel küldi a jelet a monitornak, csak kép nincs, így elvileg az sem lehet a gond.
Tegnap este még minden jól mûködött.
Valaki valami ötlet, mert az ideg szétb.....

Felgolos
Eladó vagy cserélhetõ! Egy metálkék Nintendo Dsi(garanciás) kiegészítõkkel:Hordozható Fekete szinbû tok, 2 db Érintõ ceruzával, Autós töltõ, Játék tartó, Kijelzõ védõ fólia ,Fülhallgató, Csuklópánt, Törlõ kendõ, R4neo flash kártya viszi a tört játékokat!+ ha kell egy 4gb
microsd kártya játékokal!
A CSERE CSAK PS3 JÁTÉKOKRA ÉRVÉNYES!!! Érdeklõdni lehet privát!

JGTC
Ok, leírom. Lehetséges, hogy régió eltérés miatt van. A storeból már leszedtem egy progit ami kell a régebbi platformú játékokhoz.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kocka08
Hi!
Azt tudja valaki hogy 2db ps3 at hogy lehet össze csatlakoztatni?
Adat küldés céljábol.
Vagy egyáltalán van ilyen lehetõség? Ha van akkor valaki leírná nekem lépésrõl lépésre?
Elõre is nagy köszönet!! (életmentõ)

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

köszi szépen!

ilyen kormányt akarok ps3-ra ami forma 1 jellegû.
valaki nem tud olyan oldalt mondani ahol lehet ilyen rendelni vagy hasonlót?

zzeN
Kb. 6 óra.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

LeventeV
kb 5-6 ora plusz a multi.

call of duty mw2 az kb milyen hosszú? (demót kipróbáltam és nagyon megtetszett)

Anubys
Ha annak a bizonyos hibaüzenetnek a tartalmát leírnád, lehet, hogy jobban tudnánk segíteni. 😉

Amúgy arra figyelj, hogy PS1 játékok esetén nincs régiófüggetlenség, tehát, ha NTSC a játék, de PAL-os a gép (vagy fordítva), akkor nem fog menni. Én játszom néha PS1 játékokat lemezrõl, és semmi gond nincs velük (bár én nem 60-as, hanem 40-es gépen, de szerintem ez nem befolyásolja).

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sippie
a ps2-eshez úgy tudom le kell tölteni valamit a store-ból, a ps1-es játékkal nekem nem volt gondom. Lehet karcos a lemez
JGTC
Természetesen! <#wink>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

LeventeV
eredeti a jatek?

JGTC
Hi. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a PS3 lejátssza e a PSX játékokat? Én ezidáig abban a hitben éltem, hogy lejátssza az összes PS1 PS2 platformú játékot, viszont a minap vettem egy régi klasszikus PSX játékot amire csak egy hibaüzenetet dob. A gépem 60GB-s változat, lehetséges, hogy valamit le kellene töltenem hozzá a storeból? Ja és ráadásul ez a játék storeból letölthetõ. Help! Thx!

Kösz
Ne adj igazat!
Gondolkozz el!
Mi a fene különbség van szted aközött hogy lemezrõl nézel egy filmet,vagy winyóról?
Mi a fenéért nem skálázná fel winyóról,mikor ugyanazt a folyamatot kezeli a ps3:AVI formátumot játszik le.
<#nemtudom>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

<#hehe> <#eljen>

Papesz

DanielT
Nem.
Hi lehet ps1 játékot rakni ps3 hdd-ra a psn-en megvételen kivül? A legujabb fw van rajtra.
DanielT
Aranyozott kábeleid polírozod rendesen?
Én már 10 éve itt vagyok bibíí, nekem meg már fõregem is van, nekem meg van kétkirályos a nicknevem mellett.........látom sokat nem változott a topik, le lett írva, hogy folytassák priviben mert a kutyát nem érdekli a baromságuk, de csak itt pörögnek.
Nem véletlen, hogy eltünt innen Fox, EmThor és más értelmes fórumozó.
Optimista vagyok ezért néha benézek, de sajnos tényleg igaz: nem változik semmi.
Danikát fel kéne lõni a holdra, hátha ott is talál internetet a pléjboj csávót meg a marsra. Asszem meg lenne oldva a topik problémáinak nagy része.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

DanielT
És ki nem szarja le? Egyébként miért váltottál? Azt már annyira lejárattad, hogy nem mersz vele kommentelni? Vagy ezzel a neveddel játszod az idiótát?

(halkan jegyzem meg, a fõregem, amit évek óta nem használom ugyanolyan idõs mint a tied, szóval ezzel (is) mellélõttél)

DanielT
Mint láthatod is, több mint 10 év gyakorlatom van csak itt az SG-n. Sok hozzád hasonló BAROMMAL találkoztam már és van, amikor már nem adom meg a minimális tiszteletet sem amit a többség megérdemel. Te már elérted ezt a szintet.

Kereshetsz tõlem hasonló stílusú kommentet, nehéz dolgod lesz.
LeventeV
nem filmezek ps3rol. arra ott a gep.ugyis ugyanazon a monitoron oztoznak, szoval mindegy.

Csabesz100
Szerintem nem, de igazat adok neked. :-)

PS3 ID: Csabesz82

Tévedsz.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Csabesz100
Ha vinyóról nézel filmet, akkor úgy nem skálázza fel, csak akkor, ha kiírod lemezre és berakod a ps-be.

Bár, lehet tévedek...

Ha már annyira filmet akartok nézni,akkor nézzetek Br rippeket aviban.
Sok felfér még egy 80-as winyóra is,és a felskálázás által élvezhetõ is. <#nyes>

LeventeV
lehet igazad van, mert elbizonytalanodtam. de az mkv-t azt tudom, hogy nem tamogatja a ps3.

Csabesz100
Rosszul tudod. Fel lehet tenni a PS3-ra 4 GB-nél nagyobb fájlt is. A PS3-nak a fájlrendszere nem FAT32, hanem NTFS. Csak az USB-rõl ismer fel FAT32-t. Szerintem ezzel kevered össze. Szóval fel lehet tenni, de nem külsõ adathordozóról, hanem media server progival. De mkv-t akkor is hiába tenne fel, mert a PS azt nen tudja lekezelni. Úgy jó csak, ha mkv2vob progival átalakítja vob-bá és úgy másolja fel!

Nem okoskodni akartam, csak leírom, hogy én hogy tudom!

Gideon Wieth
azért kérdem, mert a pendrivet elviekben a gép írta h lehet.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
értem 😊 lehet amatõr kérdés. de ha képeket vagy zenéket tennék fel pendrivreról, akkor a pendrivenak is fat 32re formázva kell lenni-e ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

LeventeV
nem lehet feltenni sajnos, mert a ps3 hdd-janak Fat32es a fajlrendszere, es ez nem engedi meg.

Gideon Wieth
nekem csak a stílussal van bajom. Kúltúráltan is lehet viselkedni, veszekedni vitatkozni, de ez sokaknak nem megy. De lám most is, egy sima kérdésbõl, hogy hogyan tudok több mint 12 gigás filmeket feltenni a ps3ra mi lett. Ahelyett, hogy kaptam volna egy választ és el lenne intézve 😊

LeventeV
folytassatok privatba
-harag nelkul-

legalább ne támasztanád alá hogy igazam van azzal, hogy kikelsz magadból. még csak flamelni sem tudsz értelmesen egy fórumon. pedig van benne gyakorlatod. szomorú : (

DanielT
Te istenverte barom. (kezdjük a megfelelõ pozícionálással ugye) Kérlek magyarázd el nekem, hogy azon kívül, hogy jobban marketingelhetõ a nagyobb vinyó és a fejlõdés látszatát lehet eladni valós fejlesztések nélkül, vajon miért rakja bele a Sony? A warezra te ökör?

Fényképekre, kamerás HD videókra, demókra, legálisan letölthetõ filmekre (van ám ilyen is, csak Mo.-n nem elérhetõ).

ÖMLIK belõletek a faszság, mindenféle tényekkel alátámasztott érv nélkül, mint a múltkori, hogy az MS imádja amikor lopják a játékait. Most a Sony azért tesz bele nagy vinyót, hogy a bluray ripet rámásold.

TE MAR-HA.
saját magad, ejnye no, nem jó szarás közben ipodról fórumozni, elnézést

borzalmasan idióta módon tudod összekeverni a dolgokat, te legalább elhiszed amit mondasz? nem foglak felvilágosítani, nyugodtan ottmaradhatsz a saját általad teremtett feketelyukban, de ha valamihez nem értesz, áh, inkább nem folytatom, ha ennyi év alatt nem tanultad meg, akkor nem tõlem fogod... akkor csak hidd el egy olyantól, aki ért is hozzá, meg lehet oldani.

ui.: sok sikert a 250gb-nyi demo összevadászásához.

sírni tudnék néha

LeventeV
kosz a valaszt.