PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy mindenhol azt olvastam eddig, hogy 32"-on nem sok értelme van a full HD-nak, de mostmár szinte minden jobb 32"-os tv full hd, szóval mindegy...
-megeri fullhd-t venni? mivel en nem nezek fullhd filmeket, illetve a ps3as jatekok nagyon nagy resze 720p-s es nem nagyitja fel a ps3.
-a masik kerdes, hogy hany centiset erdemes venni? mert havernak egy 81es samuja van. az aruhazakba angyon kicsinek tunnek, de az o szobajaban viszont nagynak tunik, sot pont elegnek.
-utolso kerdes: erdemes led-et venni? lattam eleg jo arba vannak most a 81 centis hdready led samsungok.
koszi a valaszokat. amugy sg-n van elo hdtv topik?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Elvileg ha nem húzod ki a kábelt csak hozzáérsz kicsit vagy megmozgatod... attól még nem kéne elmennie a képnek.
Hogy játékkor miért megy el.... fogalmam sincs. Másik kábel? másig csatlakozóba?
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
de abból amit elmondtál.. lehet hogy valami érintkezési hiba lehet.
" vagy elindítok egy játékot, megint eltûnik a kép, pedig nem is mozdítottam meg a kábelét, mert ha azt csinálom, megint csak eltûnik a kép."
PS3 Slim 250 PC
Esténként szét szoktam húzni a gépet, nehogy a háziállat lelökje. Valaki azt mondta, hogy kophat ilyenkor az érintkezõ, de a szervizes ilyenrõl nem is hallott, tehát nem lehet hogy az érintkezõ elkopott. A monitor nem hibás, kipróbáltam máshol, ott mûködött.
A kábel küldi a jelet a monitornak, csak kép nincs, így elvileg az sem lehet a gond.
Tegnap este még minden jól mûködött.
Valaki valami ötlet, mert az ideg szétb.....
microsd kártya játékokal!
A CSERE CSAK PS3 JÁTÉKOKRA ÉRVÉNYES!!! Érdeklõdni lehet privát!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Azt tudja valaki hogy 2db ps3 at hogy lehet össze csatlakoztatni?
Adat küldés céljábol.
Vagy egyáltalán van ilyen lehetõség? Ha van akkor valaki leírná nekem lépésrõl lépésre?
Elõre is nagy köszönet!! (életmentõ)
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
ilyen kormányt akarok ps3-ra ami forma 1 jellegû.
valaki nem tud olyan oldalt mondani ahol lehet ilyen rendelni vagy hasonlót?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amúgy arra figyelj, hogy PS1 játékok esetén nincs régiófüggetlenség, tehát, ha NTSC a játék, de PAL-os a gép (vagy fordítva), akkor nem fog menni. Én játszom néha PS1 játékokat lemezrõl, és semmi gond nincs velük (bár én nem 60-as, hanem 40-es gépen, de szerintem ez nem befolyásolja).
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Gondolkozz el!
Mi a fene különbség van szted aközött hogy lemezrõl nézel egy filmet,vagy winyóról?
Mi a fenéért nem skálázná fel winyóról,mikor ugyanazt a folyamatot kezeli a ps3:AVI formátumot játszik le.
<#nemtudom>#nemtudom>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Papesz
Nem véletlen, hogy eltünt innen Fox, EmThor és más értelmes fórumozó.
Optimista vagyok ezért néha benézek, de sajnos tényleg igaz: nem változik semmi.
Danikát fel kéne lõni a holdra, hátha ott is talál internetet a pléjboj csávót meg a marsra. Asszem meg lenne oldva a topik problémáinak nagy része.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Kereshetsz tõlem hasonló stílusú kommentet, nehéz dolgod lesz.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Bár, lehet tévedek...
PS3 ID: Csabesz82
Sok felfér még egy 80-as winyóra is,és a felskálázás által élvezhetõ is. <#nyes>#nyes>
Nem okoskodni akartam, csak leírom, hogy én hogy tudom!
PS3 ID: Csabesz82
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Fényképekre, kamerás HD videókra, demókra, legálisan letölthetõ filmekre (van ám ilyen is, csak Mo.-n nem elérhetõ).
ÖMLIK belõletek a faszság, mindenféle tényekkel alátámasztott érv nélkül, mint a múltkori, hogy az MS imádja amikor lopják a játékait. Most a Sony azért tesz bele nagy vinyót, hogy a bluray ripet rámásold.
TE MAR-HA.
ui.: sok sikert a 250gb-nyi demo összevadászásához.
sírni tudnék néha