PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Reggel 6kor neztem es USa store fennt volt.

Üdv PS3 felhasználók!
Arra a két egyszerû kérdésre keresem a választ, hogy lejátszik-e a PS3 PS2-es játékokat és egy PS2 kontrollert rá lehet-e kötni és mûködõképessé tenni PS3-an. Történetesen egy Guitar Hero gitárról lenne szó.
Mivel tönkre ment a PS2-m gondolkodtam, hogy inkább PS3-at kéne venni, de a sok eredeti Guitar Hero meg egyéb játék miatt mégis a PS2höz húznék. Nos ha a gitárok nem is, de legalább a játékok mennének, már akkor is meggondolnám. Köszi a válaszokat elõre is.
DanielT
USA store-on van fent, legalábbis reggel még csak azon volt.
Én még mindig nem találom PSN-en a Mafia 2 demóját... mikor lesz elérhetõ?

Tikal
a PS3nak leáldozott és még vagy 3 évig biztos ezzel kell játszanunk 😊

Egyébként vannak már pletykák az uj generációról?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Most próbáltam ki PS3-on.

Szerencsére volt összehasonlítási alapnak a PC-s verzió, amit ugyancsak kipróbáltam.

Valóban a PC-s lett a legszebb/ legjobb.
PS3 on én a "vertival sinchronization" beállítást hiányoltam, vagy nem is a beállítást csak amikor forgatom a kamerát kicsit törik a kép.

Valamint a grafika is gyengébb a pc hez képest.

PS3 verzióba csalódtam, eddig úgy volt hogy megveszem ,de mostmár biztos vagyok benne hogy nem.

PS3 Slim 250 PC

n000rbi
Na ja...maradnak az exkluzív címek 😛

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

zzeN
Pc-n lett a legszebb, a ps3-as verzió természetesen lett a legszarabb.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

n000rbi
Na, reggel meló elõtt játszottam pár percet a Mafia 2 PS3-as demójával... vagy én vártam túl sokat, vagy ez tényleg nem az igazi :S

Videogamesplus.ca
Kanadai oldal, viszonylag gyorsak, pontosak.

Más: Usastore update: CTR azaz CrashTeamRacing!
Szvsz simán a legjobb gokartos multis játék, 1 játékosként is élvezhetõ, de a csúcs a multi. <#eljen>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

sziasztok!

tud valaki olyan oldalt, ahonnan usa verziós játékokat tudnék rendelni és szállít normális áron magyarországra?

level 18 playstation gamer.

Igazából két választásod van: vagy kábeles routert veszel, vagy wifit. Abszolút tökmindegy.

Papesz

Én használom, de még így is sikerült ma felborítani, minek következtében a ps3 tetején lett egy karistolásos csík. <#shakehead> Befestettem fekete alkoholos filctollal, így nem nagyon látszik. <#zavart1> <#zavart2>

Sziasztok!

Kérdésem az lenne hogy szerintetek érdemes e venni PS3 slim egy ilyen tartót:
http://www.konzolstudio.hu/product/attachments/4731/main2_1.jpg
( PS3 Slim Vertical Stand)

LeventeV
ma szereztem be a Red Dead Redemption jatekot. azt tudtam, hogy adnak hozza terkepet, de az meglepett, hogy a terkep masik oldala egy poszter. jo lenne ha minden jatekhoz adnanak egyet, csak ugy kedvessegbol. orulnek ha egy GoW 3as vagy egy Bioshock 2es poszter logna a falon.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Gideon Wieth
Hát a játékba elmenne annak 😄 tényleg :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

FlyHigh
Sok mûszaki cuccba raknak ilyen háromnegyedig mûködõ dolgokat, amikkel azért el lehet botladozni. Kérdésem csak azért tettem fel, hogy milyen módon csatlakozzak a hálóra, most készülök routert venni a megrendelt géphez.

Thrash \'Till Death

n000rbi
"Feka nyomozó" 😄😄 ... kicsit nyomd feljebb a Brightness-t, mert rohadtul nem színesbõrû 😄

katt

Gideon Wieth
rendben akkor átrágom azt :-) reméltem nem nagyon fog kelleni 😄 eddig egész jól boldogultam.. Két kérdésem van még. Egyik a heavy rainhez : Most ott tartok, hogy [ethannal levágtam az újjam, megcsináltam a harmadik próbát, a rendõrség õt keresi, a feka nyomozót pedig megpróbálta egy fiatal kölyök apja lefizetni a golfpályán... A lényegi kérdésem: Innen még sok van ugye??? nagyon jó a játék és nem akarom befejezni hamar 😄 Uncharted 1 is a maga 23 fejezetével rövidke volt, bár nagyon tetszett, fõleg a fõkarakter humora 😊 [/spoiler]

A másik kérdésem a MGS 4 megint. Hány fejezetbõl áll a történet ?? Mert ahogy néztem egy fejezet olyan 3-4 órányi játékidõ 😊 legalábbis nekem 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

n000rbi
Van egy oktató rész CQC-ról a menüben valahol, szerintem ott megtalálod, amit keresel.

én még nem figyeltem meg ilyet....

bár ha közel mész hozzá akkor valóban hallani valamit néha

PS3 Slim 250 PC

Gideon Wieth
nekem is ilyenem van 😄 egy kérdés 😄 ha túl sötét a kép (((TV-nézés közben))) akkor neked is búg picit???

zzeN
Holnap mindenkinek, ma csak a pns+-osok játszhatnak vele.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

gondolom csak csütörtökön teszik fel:S

DanielT
Legjobb megoldás.
Gideon Wieth
én közelrõl játszom monitoron, engem nem zavart :-)

Olyan kérdésem lenne amúgy valakitõl aki MGS4ezett, hogy videókban láttam még, hogy lehet olyat, hogy ha elkapok egy ellent, akkor le lehet fektetni a földre, úgy hogy fölé forduljál. Ezt hogyan kell? mert én csak odáig jutottam, hogy legugoljak... :-)

adios
Hm. Havernak van ps3-a letesztelem elõtte akkor monitoron is nála, és utána meglátom milyen lesz.

Gondolod, hogy azért tettek a gépbe wifit, mert nem mûködik vele rendesen?

Papesz

DanielT
Undorító lesz közelrõl. El sem fogod hinni, hogy mit látsz a csucsiszupi új PS3-on és az überkirály monitorodon. Azt fogod hinni, hogy te rontottál el valamit. De nem...

Szóval a távolság iszonyatosan fontos.
Játékfüggõ.... de TV-n se lenne szebb sztem.

PS3 Slim 250 PC

adios
Köszönöm a válaszaitokat! Egyébként nem messzirõl nézném, viszont olvastam korábban, hogy az élsimítás hiánya miatt recés a játékok grafikája. Ez a monitoron, közelebbrõl ülve mennyire szembetûnõ jelenség?

LeventeV
hdmi -> dvi is megfelel. en is azzal kotottem a T220-ra.

kifelejtettem hogy: HDMI kábel kell hogy összekösd a kettõt.

PS3 Slim 250 PC

LeventeV
ha nem messzirol nezed akkor jo a monitor is. amugy most lattam egy LG Led monitort, 23 inches, fullhd, hdmi csatlakozoval.

nekem egy SAMSUNG 2333HD monitoron van a PS3 és szerintem tökéletesen megfelel.

Ha nincs nagy szobád, és nem kell nagyon messze ülni tõle akkor elég.

PS3 Slim 250 PC

adios
Hali!
Kérdésem az lenne, hogy megéri egy samsung full hd monitoron futtatni a ps3-at?Mert mind2 vásárlása elõtt vagyok, egy full hd tv-re nincs keret, viszont a monitor beleférne. Tapasztalatok? Egyáltalán mi kell hozzá h össze lehessen csatlakoztatni a kettõt?
Elõre is köszi!

zzeN
Ma csak a PSN+-soknak, holnap mindenkinek.

mafia 2 demo PC n kipróbálva.

Nekem tetszett.... várom ps3 demo érkeztét....

PS3 Slim 250 PC

n000rbi
Ma elvileg Mafia 2 demó várható a psn-en...kíváncsi vagyok.

Tikal
red dead sokkal szebb mint a GTA... episodes akkor szaggatott mikor robbantások voltak átvezetõkben vagy épp valami nagy gyilkolászás közben, de nem olyan vészes... játék közben minden simán megy, csak recés 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Felgolos
inkább rendes kábelt

FlyHigh
wifi-vel rendesen megy a hálón, vagy inkább érdemes rendes kábelt használni a routerhez?

Thrash \'Till Death

zzeN
Ja.

FlyHigh
A PSN használata ingyenes? Demók letöltése pl.

Thrash \'Till Death

balee4
Én úgyis mindent messzirõl játszom, ritka az a játék, ami közelrõl is szép.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

5c0rp330n
hat, annal sztem episodes-ban jelentosen rosszabb a helyzet, olyanra szamits mint gta4-nel es akkor nem lesz csalodas. nehany meterrol hatrebbrol kell nezni es ugy mar nem olyan nagyon reces 😊

balee4
Red Dead meg is van PS3-ra és bizony a sebességgel semmi gond, és csak távolban recés egy kicsit. Ha ilyesmi, akkor megéri beszerezni az Episodes-t.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

5c0rp330n
nagyon reg jatszottam a 4-el, ezert nem vagyok benne biztos h javult-e/mennyit javult. neha zavaroan belassult, reces maradt, de alapvetoen jatszhato, megeri lenyomni oket mindenfelekeppen sztem.
red dead redemption-t neztem nemreg, joval kevesbe reces mint a gta, nem is rossz ez igy 😊

balee4
Az GTA Episodes from Liberty City PS3-as verziója hogy sikerült? Nem szaggat annyira mint a GTA IV?

Csupi05
Az egyik cimborám az egyik cégnél dolgozik a mûszaki osztály vezetõjeként. Én is hasonló kérdéssel fordultam hozzá és azt mondta, h vagy sony vagy samsung legyen. mivel a sonyba egy az egybe samsung cuccokat pakolnak bele, nem érdemes azt választani, mivel jóval drágább. érdemes full hd-t venni ha nem szeretnéd megbánni 1-2 éven belül. amire figyelj oda, h támogassa a game módot, vagy 5ms alatt legyen a frissítési ideje. állítólag az a fasza... hangsúlyozom a kötekedõ hülye gyerekeknek, h mielõtt el kezdenek támadni, ez más kézbõl kapott információ és csak segítési szándék van benne. nem azért írom, h itt hatalmas vitákat váltsak ki, mert ugye ez a forum nem errõl szól.

PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04