PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Olyan erõs PC mellé mint ami neked van, nem kell Box, a multi játékok pedig sehol sincsenek minõségben a PS3 exkluzívok mellett.

Sokkal nehezebb Ps3-ra programozni, pláne, ha nem arra fejleszik elsõként, hanem csak átgányolják.
Ne aggódj, csak falra festi az ördögöt 😊 A régebbi játékoknál vannak problémák, az utolsó 2 év multi címei ugyan olyan jól futnak PS3-on mint boxon.

balee4
Jó hát nekem nincs boxom, szal muszáj, azért nem 5 játék miatt vettem a gépet. De már kezdem bánni, hogy nem boxot vettem..., na mind1 végülis ez az elsõ játék amivel gondok vannak.
Amúgy ezek a gondok miért vannak? Ilyen nehéz rendesen optimalizálni PS3-ra? Vagy csak egyszerûen gyengébb konzol?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

FlyHigh
Azért pár multiplatform játék lett olyan jó rá mint mondjuk boxra, pl DI, RE5, FF14. Szerintem még a GTA4 is elmegy, amúgy láthatóan rondábbak a multiplat játékok. Viszont az exkluzív címek odabasznak, de nagyon keményen. PC mellé tökéletes.

Thrash \'Till Death

DanielT
Szokásos multiplatform betegség. A PS3 exkluzív player, mást kár erõltetni rajta, pláne 2010 elõtti cuccokat.
Törölt felhasználó
Nem a gari miatt hanem csak úgy a vinyó kicseréléséhez a matricát fel kell szedni?? Még annyit, hogy jók a 40Gb-os gépek?
A vinyócsere nem jár garvesztéssel. A hivatalos manuálban is le van írva a módja. A lényeg: nagyon pici csavarhúzót szerezz, mert azzal szívhatsz. Megoldható könnyen ezen túl.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Törölt felhasználó
Sziasztok egy kis segítség kellene.
Ps3 -at szeretnék vásárolni FAT-ot, abban melyik a legjobb széria 40-60-80 Gb??
A vinyó kicseréléséhez a garanciamatricát fel kell tépni????
balee4
A The Darkness természetes, hogy néha eszeveszetten szaggat? A grafika nem egy nagy szám, sztem a Riddick módosított engine-je hajtja, de néha úgy belassul, hogy az FPS nem több 15-nél. Nevetséges, ezt a grafikát egy 2005-ös átlag PC elvinné maxon.
Nincs hozzá egyébként patch? (még nincs net a PS3-on)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hello! A PS3 hátulján ahol az optikai kimenet van amikor megy a gép látsz vörös fényt,ha nincs fény akkor valószínü elszállt valami a gépbe,ha van akkor valami mással van a gond beállítás kábel stb...
Üdv, segítséget szeretnék kérni tõletek. Van egy PS3-am, HDMI-vel kötöttem rá egy SONY BRAVIA LCD TV-re, optikai kábellel pedig egy Yamaha erõsítõre. Minden ment egy darabig gond nélkül,m kép a tv-n, hang az erõsítõn. Viszont pénteken belapcsoltam és semmi hang nem volt optikai kábelen. Próbáltam állítgatni, hard reset, de semmi se segített rajta. Az erõsítõ jó, a kébel jó, megnéztem mindkettõt. Ha a hangot HDMI-re álíltom akkor van hang a TV-n, de okptikain nem ad semmi hangot se. Próbáltam szoftverfrissítést is, az se segített. Lenen valakinek vmi ötlete? Ha nincs semmi megoldás, akkor elküldöm garanciás szervízbe :S Elõre is köszi.
n000rbi
Ma benéztem a debreceni 576-ba, mit adnak horroráron...5kért már Dante's Inferno-t, vagy Dragon Age-et is kap az ember. <#wow2> Rendben, egyik se húzócím Ps3ra, de megfontolandó, ha esetleg valaki rájukfanyalodna 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

na mind1...

DMZ re beállítottam a ps3 ip-jét és így type 2-t ír.

De nem hiszem el hogy nem lehet port forwardal megcsinálni.... de akkor maradok ennél.

PS3 Slim 250 PC

Ez vmi netgear router.

De én is kiengedtem elvileg ezeket a portokat:
TCP: 80, 443, 5223

UDP: 3478, 3479, 3658

Nat/ portmapping/ ezen belül.

Sõt még egy ilyet is találtan, de hiába csináltam ugyan így, nem akar átváltani 3 ról 2 re.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/RX3041/PS3_Resistance_2.htm

PS3 Slim 250 PC

Kösz. meglesem.

Igen D-Link router volt de vmi gond volt vele pár hónapja.

PS3 Slim 250 PC

Itt a megoldás elméletileg ezen a videon pont olyan routeren mutatják be a beálitást mint a tiedé.
Üdv Gábor
Bár én ugy emlékszem hogy mikor raktuk össze a gépet neked akkor D-Link routert vettünk.

http://www.youtube.com/watch?v=hidZdIfoYPI

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

FlyHigh
Most nézem, hogy ez a CECL04 model, az a gagyi 80gb-os?

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Hogy lehet megnézni, hogy mikor gyártották a gépet? Most vettem egy 80gb-ost, jah és kinyitni hogy lehet a kis port fedelet?

Thrash \'Till Death

Flower az egyik legzseniálisabb relaxprogram. Nyugis, nem folyik ki a szemem a tévé elött, a zenéje meg abszolút profi munka. Nekem ennyi elég a szórakozáshoz. 😊
Épp az ilyenekért csípem a playstation-öket, minden gépre van/volt mindenféle stílus, találok az én kényes ízlésemnek is megfelelõ játékot.
Pölö Mafia2 demót le sem töltöttem, valszeg klisé.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Rájöttem mi a gond.

A ps3 network settingsbe ah tesztelem az internet kapcsolatot akkor nat type 3 at ír.

Ezt kéne áttenni 2 be vagy 1 be... nade hogyan? és melyikbe?

Kös za segítséget.

PS3 Slim 250 PC

Üdv!

Egy ASUS RX3041 Routerem van.
2 gép és a PS3 van megosztva rajta egy 4 megás net.

PS3 on nemrégiben elszedtem a Blur multiplayer demo-t. De amikor connectelni szeretnék egy szerverre, akkor nagyon sokat kell várni és akkor se biztos hogy feljutok valahova, a 2 gép közbe vagy kivan kapcsolva, vagy csak az egyik ment de nem töltöttem le semmit.

Az Uncharted 2 multijánál is ez volt, sokat kellet várni és vagy talált valami szervert nagy sokára vagy nem.

A routerem oldalán van egy olyan beállítás hogy DMZ. Ez valami olyasmi asszem hogy az egyik gépet elõtérbe helyezi a másik 2 hez képest.

Ha ezt bekapcsolom és a PS3 ip címéhez rendelem, akkor hamar talál szervert. ( Blurba is és UC2) be is.

Ez miért lehet? és van e valami más megoldás? köszönöm

PS3 Slim 250 PC

Felgolos
Kösz a választ.

Üdv.
Sacred2. Mindenképpen. Nyomultam vele PC-n is, de megvettem PS3-ra. Az irányítása jobban bejön PS3-on.
Amit gáznak találtam, de senkitõl nem kaptam választ:
1- nem netes multinál a második kontrollerrel ugyan be tudok állítani még egy playert - de a 2. karakternek nem tudsz már meglévõt kiválasztani, mindenképpen elsõ szintõl indul. Ebbõl olyan esik-kel karakter lesz mindenképpen, ha az elsõ karakter level 18 felett van Nekem 50 fölötti karakternél a vendég player egyátalán nem élvezte a játékot...
2- ebben a módban nincsen tárgycsere a 2 karakter között, ergo nem is tudsz neki segíteni..
3 - ezt a második karaktert nem tudod elmenteni... 19-es szintig szenvedtünk vele mikor ez kiderült...
4- ha single-ben varázslónõt inditasz és jégre specializálódsz, akkor a tüskéket nem tudod "csokorba" kilõni - PC-n ezt az egérrel egész jól tudtad használni.

Szééép vagy, mint a új traktor!

Felgolos
Pc-én kezdtem játszani Diablo 1-2 volt a kedvencem jelenleg nincs pc-ém és valami hasonló játékot keresek, lehet meg veszem a Sacred 2 még nem tudom vagy ahogy Seth mondja be újitok majd egy exclusive címre, és én is nagyon várom Dungeon Siege 3-at!

Sacred 2 olyan mint a Diablo, a Demon's Soul elég szopatós, direkt arra megy, hogy meddig bírod cérnával 😊 Nekem egyik sincs meg, én a Dungeon Siege 3-t várom, valamelyik oldalon olvastam pletyka szinten, hogy majd jön. Az 1-1-ben olyan lesz, mint a Diablo.

Seth
Ha olyat akarsz mint a Diablo akkor Sacred 2. A Demon's Souls -nak köze nincs ahhoz a stílushoz(ami nem jelenti azt hogy rossz, sõt), letennéd a hajad a nehézségétõl :X
De ps3-mon miért akarsz olyan játékkal játszani ami megvan PC-re is és azon a legjobb ?
Ps3-mon játsz exclusive cuccokkal, ne pedig szar multicímekkel

PSN ID.: Beegabor

Felgolos
Hello
Ki próbálta már a Sacred 2 vagy a Demon's Souls? Nem tudok hogy melyiket vegyem meg a lényeg az hogy olyan legyen mint a Diablo, rengeteg fajta fegyver, tárgyak...stb de az rpg része is maradjon Diablos és ne legyen olyan bonyolult mint a Dragon Age (itt a szövegelést értem). Ha valaki játszott valaméken leírhatja a tapasztalatát. A válszokat köszönöm.

FlyHigh
Én még csak pc-n, de hiába kényszerítettem rá az élsimítást, nagyon recés maradt.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Attól még van egy halom jó cím, hogy a mafia 2 nem lett olyan jó. Szerencsére a pc-m még elég jó, majd arra veszem meg.

Thrash \'Till Death

kirol
Hát én kipróbáltam mindhárom platformon és egyikre sem mondanám, hogy szar lett. De sorrendben PC, Box, PS3.
De pc-n meg ki kell kapcsolni apexet, mert különben kb 18 fps van csak.

mafia 2 hát ilyen szar grafikát😞
ez nem ér meg 13ezret majd ha lesz ilyen 4-5 akkor talán...

tegnap én is leszedtem usa store-ról a mafia2 demót.
elindítottam, kaptam egy küldetést. loptam egy locsit, leráztam pár zsarut és ahogy odaértem a kijelölt helyre és kezdõdött volna egy bejátszás csonttá fagyott az egész...
ígyhát hagytam az egészet a francba. eddig a NIER-t toltam, 66 óra játékidõm volt benne és egyetlen egyszer sem fagyott le.
szal ennyit a demo-ról, várom a véglegest, 4000 forint körüli áron majd megveszem.

level 18 playstation gamer.

FlyHigh
Boxon is sírnak, hogy akad és nem a legszebb a mafia2. Itt szerintem a konzolok lettek inkább leszarva.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

kirol
Nem tudom. Én is PC-n próbáltam elõször a Mafia 2-t, de PS3-on se olyan rossz.

zseniális játékot találtam. ennél jobban a füvesekre nem lehet játékot írni. flower, van demoja

Na látod, tanultál valamit 😊

PS3 Slim 250 PC

DanielT
Mert bunkó vagyok.
Valóban 😊

De te mikor tanulsz meg normálisan válaszolni a másiknak? Még ha olyan kérdést is tesz fel, ami szerinted egyértelmû...

Részemrõl ennyi.
További jó fórumozást!

PS3 Slim 250 PC

DanielT
Én ugyan nem megyek szembe elhiheted...

Te ma például azt tanultad meg, hogy nem kérdezünk olyat, hogy egy Gran Turismo rész jó lesz -e... Hasznos nap volt!

<#eljen>
Tudod a tipikus szembe mész a forgalommal séma. Nem õk a hülyék..... 😊

De én nem akarok összeveszni... Csak ha te így viszonyulsz máshoz, te se várj jobbat.

PS3 Slim 250 PC

DanielT
Látod, látod... de jól írtad, csak hisznek 😉
Dirt 2 megvan. (PC-n) 😊

De az olvasottak alapján ez egy nagyon jó játék lesz...

PS3 Slim 250 PC

mostmár olvastam elõzetest, de azért köszi.

DanielT, eddig nem tudtam miért, most már rájöttem miért hisznek páran pofátlanul bunkónak 😊

Csak így tovább 😊

PS3 Slim 250 PC

hát figyelj, ha meg tudod szerezni a dirt 2-t olcsón, akkor nem sok szükséged lesz a gt5-re. az eddigiek elég nagy lebõgések voltak, kb annyi szimulációval mint töréssel

: )

LeventeV
nem mindegyik auto fog torni, kb 200 "csak". csak jelenjen meg novemberbe, mert megint azt mondtak a fejlesztok, hogy meg nincsenek keszen.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DanielT
Az orrod fog törni, ha ilyen kérdéseket teszel fel... <#ejnye1>
A Grand Turismo 5 rõl szeretnék kérdezni.

Fog benne törni az autó?
A Grand Turismo sorozatnak milyen híre van? (Jó játék lesz?)

PS3 Slim 250 PC

Ps2 joy jó hozzá csak venned kell átalakítót.
miért áldozott le???

LeventeV
csak a 60 gigas fat jatsza le a ps2es jatekokat, de az mar nagyon ritka, es az volt az a verzio amelyiknel a leggyakrabban jelentkeztek kisebb-nagyobb problemak, pl az olvasofej hibaja.
ha ujat veszel akkor vegyel slimet, de viszont akkor le kell mondj a ps2es jatekok futtatasarol.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0