PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal nehezebb Ps3-ra programozni, pláne, ha nem arra fejleszik elsõként, hanem csak átgányolják.
Amúgy ezek a gondok miért vannak? Ilyen nehéz rendesen optimalizálni PS3-ra? Vagy csak egyszerûen gyengébb konzol?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Thrash \'Till Death
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Ps3 -at szeretnék vásárolni FAT-ot, abban melyik a legjobb széria 40-60-80 Gb??
A vinyó kicseréléséhez a garanciamatricát fel kell tépni????
Nincs hozzá egyébként patch? (még nincs net a PS3-on)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
DMZ re beállítottam a ps3 ip-jét és így type 2-t ír.
De nem hiszem el hogy nem lehet port forwardal megcsinálni.... de akkor maradok ennél.
PS3 Slim 250 PC
De én is kiengedtem elvileg ezeket a portokat:
TCP: 80, 443, 5223
UDP: 3478, 3479, 3658
Nat/ portmapping/ ezen belül.
Sõt még egy ilyet is találtan, de hiába csináltam ugyan így, nem akar átváltani 3 ról 2 re.
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/RX3041/PS3_Resistance_2.htm
PS3 Slim 250 PC
Igen D-Link router volt de vmi gond volt vele pár hónapja.
PS3 Slim 250 PC
Üdv Gábor
Bár én ugy emlékszem hogy mikor raktuk össze a gépet neked akkor D-Link routert vettünk.
http://www.youtube.com/watch?v=hidZdIfoYPI
PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan
Thrash \'Till Death
Épp az ilyenekért csípem a playstation-öket, minden gépre van/volt mindenféle stílus, találok az én kényes ízlésemnek is megfelelõ játékot.
Pölö Mafia2 demót le sem töltöttem, valszeg klisé.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
A ps3 network settingsbe ah tesztelem az internet kapcsolatot akkor nat type 3 at ír.
Ezt kéne áttenni 2 be vagy 1 be... nade hogyan? és melyikbe?
Kös za segítséget.
PS3 Slim 250 PC
Egy ASUS RX3041 Routerem van.
2 gép és a PS3 van megosztva rajta egy 4 megás net.
PS3 on nemrégiben elszedtem a Blur multiplayer demo-t. De amikor connectelni szeretnék egy szerverre, akkor nagyon sokat kell várni és akkor se biztos hogy feljutok valahova, a 2 gép közbe vagy kivan kapcsolva, vagy csak az egyik ment de nem töltöttem le semmit.
Az Uncharted 2 multijánál is ez volt, sokat kellet várni és vagy talált valami szervert nagy sokára vagy nem.
A routerem oldalán van egy olyan beállítás hogy DMZ. Ez valami olyasmi asszem hogy az egyik gépet elõtérbe helyezi a másik 2 hez képest.
Ha ezt bekapcsolom és a PS3 ip címéhez rendelem, akkor hamar talál szervert. ( Blurba is és UC2) be is.
Ez miért lehet? és van e valami más megoldás? köszönöm
PS3 Slim 250 PC
Sacred2. Mindenképpen. Nyomultam vele PC-n is, de megvettem PS3-ra. Az irányítása jobban bejön PS3-on.
Amit gáznak találtam, de senkitõl nem kaptam választ:
1- nem netes multinál a második kontrollerrel ugyan be tudok állítani még egy playert - de a 2. karakternek nem tudsz már meglévõt kiválasztani, mindenképpen elsõ szintõl indul. Ebbõl olyan esik-kel karakter lesz mindenképpen, ha az elsõ karakter level 18 felett van Nekem 50 fölötti karakternél a vendég player egyátalán nem élvezte a játékot...
2- ebben a módban nincsen tárgycsere a 2 karakter között, ergo nem is tudsz neki segíteni..
3 - ezt a második karaktert nem tudod elmenteni... 19-es szintig szenvedtünk vele mikor ez kiderült...
4- ha single-ben varázslónõt inditasz és jégre specializálódsz, akkor a tüskéket nem tudod "csokorba" kilõni - PC-n ezt az egérrel egész jól tudtad használni.
Szééép vagy, mint a új traktor!
De ps3-mon miért akarsz olyan játékkal játszani ami megvan PC-re is és azon a legjobb ?
Ps3-mon játsz exclusive cuccokkal, ne pedig szar multicímekkel
PSN ID.: Beegabor
Ki próbálta már a Sacred 2 vagy a Demon's Souls? Nem tudok hogy melyiket vegyem meg a lényeg az hogy olyan legyen mint a Diablo, rengeteg fajta fegyver, tárgyak...stb de az rpg része is maradjon Diablos és ne legyen olyan bonyolult mint a Dragon Age (itt a szövegelést értem). Ha valaki játszott valaméken leírhatja a tapasztalatát. A válszokat köszönöm.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
De pc-n meg ki kell kapcsolni apexet, mert különben kb 18 fps van csak.
ez nem ér meg 13ezret majd ha lesz ilyen 4-5 akkor talán...
elindítottam, kaptam egy küldetést. loptam egy locsit, leráztam pár zsarut és ahogy odaértem a kijelölt helyre és kezdõdött volna egy bejátszás csonttá fagyott az egész...
ígyhát hagytam az egészet a francba. eddig a NIER-t toltam, 66 óra játékidõm volt benne és egyetlen egyszer sem fagyott le.
szal ennyit a demo-ról, várom a véglegest, 4000 forint körüli áron majd megveszem.
level 18 playstation gamer.
Thrash \'Till Death
PS3 Slim 250 PC
De te mikor tanulsz meg normálisan válaszolni a másiknak? Még ha olyan kérdést is tesz fel, ami szerinted egyértelmû...
Részemrõl ennyi.
További jó fórumozást!
PS3 Slim 250 PC
Te ma például azt tanultad meg, hogy nem kérdezünk olyat, hogy egy Gran Turismo rész jó lesz -e... Hasznos nap volt!
<#eljen>#eljen>
De én nem akarok összeveszni... Csak ha te így viszonyulsz máshoz, te se várj jobbat.
PS3 Slim 250 PC
De az olvasottak alapján ez egy nagyon jó játék lesz...
PS3 Slim 250 PC
DanielT, eddig nem tudtam miért, most már rájöttem miért hisznek páran pofátlanul bunkónak 😊
Csak így tovább 😊
PS3 Slim 250 PC
: )
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Fog benne törni az autó?
A Grand Turismo sorozatnak milyen híre van? (Jó játék lesz?)
PS3 Slim 250 PC
ha ujat veszel akkor vegyel slimet, de viszont akkor le kell mondj a ps2es jatekok futtatasarol.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0