PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz100
Kiderül...

Szerintem fogunk majd még errõl olvasni!

PS3 ID: Csabesz82

kirol
Mint box-on?

zzeN
Gondolom megoldják majd egy fw frissítéssel...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Csabesz100
Itt is errõl írnak: http://index.hu/tech/2010/08/19/feltortek_a_ps3-at/

Érdekes a dolog, bár én nem vagyok híve a warez-nek!

PS3 ID: Csabesz82

kirol
Az király! Akkor gyakorlatilag kibannolhatatlan.

Igen jól látod.
http://www.youtube.com/watch?v=4jOEbZEkp9A&feature=player_embedded
Itt már meg is tudod rendelni cirka 170$-ért.
http://www.ozmodchips.com/ps-jailbreak-worlds-first-ps3-modchip-plug-and-play-p-68.html

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

kirol
Jól látom, hogy a PS3-hoz hozzá sem kell nyúlni hardverileg, csak rákötni valami USB cuccot?

kirol
Ezt is megéltük.

Totti5
nemhiába dobják ki a 360 gigás verziót

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Banyapapa
haha,gamescom "alatt" nagy meglepi lenne,ha ez igaz.

DanielT
Ezek szerint a Sony is a warez támogatása mellett döntött.
Az van, csak fel akartam menni eu-ra is megnézni az árakat, meg a tartalmat.
zzeN
UK Store-t csinálj.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Csak nem tudom melyik országban érhetõ el.
Hátöizé...

Venezuela?

Papesz

Ha az európai store-ra akarok regelni, melyik országot válasszam?
balee4
Õ volt az? Anno olvastam egy ilyen hsz-t a topikban. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A véleményéhez hozzátartozik,hogy az elsõ részben az ûrhajóról kivezetõ ajtót se találta meg.
Szal'...... <#wilting>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Gideon Wieth
Az a túlértékelt fos egy nagyon jó játék :-) Nekem mind a 2 rész tetszett :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tikal
vagy mikor a favellákban kell lövöldözni... ááá, és nem fogynak el soha, és mindig ugyanonnan jönnek, ugyanoda bújnak el... nem értem hogy gondolhatták ezt komolyan, mert oké hogy egyszer lefut a script de miért kellmég utána végtelenszer lefutni?? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

én most a mw2 demoját kapcsoltam ki 10 perc után. olyan régóta fps-ezem, hogy már elismerni is gáz, de ne teremjen már mögém 3 ember, mikor kontrollerrel kell forgolódnom... nevetséges

FlyHigh
odabasz!

Thrash \'Till Death

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Újabb gumicsontot adnak a pixelvadászoknak!😄

FlyHigh
Hát erre én kíváncsi leszek, januárban kiderül majd, hogy nincs benne ûr mert nehéz ps3-ra programozni. <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Thrash \'Till Death

DanielT
Úgy hiányzott az a túlértékelt fos PS3-ra, mint mókusnak az erdõtûz.
NEXUS6
A COD nekem is elég felemás. A singli agyonszkriptelt játékmenete nagyon jó, csak mondjuk közepes szinten.
Csak, ha hardon nyomod és keményen harcolsz, mert egy lövéstõl behalsz, akkor agybajt kapsz, hogy hiba irtod ki a fél tálib mozgalmat az ellenek mindig újratermelõdnek, egészen addig, amíg taktikázol és nem mész elõre a köv checkpintig. Akkor meg egy pillanat alatt mindenki felszívódik.

A régebbi COD-oknál, meg BiA-nál is az volt, hogy hiába mentem a pályának arra a szakaszára, ahonnan könnyebb helyzetben voltam, amikor jön majd a tömeges lerohanás. Nem jött.
Csak amikor visszamentem oda, ahonnan, majd "teljesen váratlanul" hátba támadnak, mert bekapcsol a szkript.
<#szomoru2>

NEXUS6
Resi3-at nagyon várom.<#eljen>

Meg a Rachet-et is!<#vigyor>

meg is veszem😊

Man Furismo Jive pedig egy nap késéssel érkezik hozzánk is! Kivéve, ha a Sony új szokásához híven már egy héttel hamarabb hozzájuthatunk idehaza. Bárcsak...
balee4
GamesCon '10 Új hírek Sony konferencián és azon túl játékok ügyében.

- Mass Effect 2 most már ps3-on is megjelenik! 2011 Január

- Új Racket and Clank ps3 játék. 4 fõs coop játékmenetel (online és offline) cím: Ratchet and Clank: All For One

- Resistance 3 is jön. (dátum nincs)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Igaz, már körbejárta a netet a hír, de itt még nem volt: jön a Mass Effect 2 PS3-ra! Idõpont: 2011 január.
Gideon Wieth
igen ez igaz, de nekem perpill jobban tetszett az ,hogy filmszerû lett a játékélmény, (akármilyen rövid) mint az hogy mint sok hasonszõrûnél ahol a mész lõssz volt a lényeg, :-)

NEM tudja valaki még véletlen, hogy a singstaros mikrofon jó-e a guitar hero játékokhoz ???

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

hát, pedig pont a cod szerintem a legékesebb példa, hogy mennyire elmentek abba az irányba, hogy a grafika, azok a pár perces pályarészek a fontosabbak. szerintem nem fogható egy cod sem már ahhoz, amilyen mondjuk anno volt mohaaban a sniperes pálya..

Gideon Wieth
Én annak örülök, hogy a legtöbb fejlesztõ kezdi felfogni, mennyivel sikeresebb egy játék közepes grafikával de elsõosztályú storyval, mint egy játék nulla tartalommal de 100%os graffal. COD-ok is egyre jobban bejönnek a filmszerû videók és story miatt, meg a többi játéknál is kezdem ezt felfedezni.

NEM tudja valaki véletlen, létezik olyan gitár amit lehet PS3 és XBOX 360hoz használni egyszerre??? LIPS mikrofonból van ilyen :-) Illetve h guitar hero 3 legends of rockhoz adott gitár jó a késõbbi játékokhoz???

Szerintem a Heavenly Sword-ben már iszonyat jók voltak az arckifejezések.
Símán lejött a harag,az öröm,a szeretet,vagy akár az mikor a nagyfõnök lefáradt a fia hülyeségén.
Igazad van egyébként teljesen:nekem is ez az egyik olyan dolog ami bejön,nem csak a grafikai fejlõdés,hanem a mozgás,a mimika fejlõdése.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

NEXUS6
Az biztos, hogy ebben a generációban talán ebben van a legnagyobb elõrelépés. Nem a grafika, nem mozgásérzékelés, nem a 3D!
Hanem, hogy olyan karaktereket tesznek a játékokba, akik teljesen filmszerûen kidolgozottak, egyéni gesztusaik vannak, már nem zombik, akiknek max egy nevesebb színész mondja alá a hangját és ennyi. Lara Croftnak volt két hatalmas pisztolya, meg két hatalmas dudája és ennyi. Bármelyik aktuális címlaplány eltudja játszani, ha megfilmesítik.

Cole is olyan jól sikerült, hogy az inFamous 2 újradizájnolt, áramvonalasított karaktere ellen közfelháborodás tört ki, és az alkotók kénytelenek visszaalakítani. <#nevetes1>
Pedig elsõ ránézésre nem feltétlenül az az abszolút szimpi csákó, de valahogy szerethetõbb, reálisabb, mint az új változat.

A Heavy rain meg tobzódik az ilyen karakterekben, ha a maga kategóriájában nézzük és filmként készült volna valszeg benne lenne a top 10 thrillerben, és fõleg a karakterek miatt.

Gideon Wieth
Ezt a filmjét nem is ismerem, pedig szeretem a faszit :-) viszont az Unchartedba Nate nagyon bejön 😄 most viszem a második részt, és az a finom humor amit beletettek meg amilyen képet vág néha hatalmas 😄 jókat szoktam rajta röhögni 😄

NEXUS6
Jogos. Szerencsére annyira jó a sztori, hogy ezt simán elbírja. Az Adaptáció c. film jutott eszembe Nicolas Cage-dzsel a fõszerepben, aki egy forgatókönyvíró ikerpárt játszik (nocsak eddig ez a párhuzam nem is tûnt föl), ahol az egyikük pont ilyen nyakatekert és logikátlan sztorikat talál ki. A tesója hiába mondja, hogy ez baromság, a fazon megírja és siker lesz belõle!
<#nyes>
Aztán persze meghal, na bameg ez spoiler volt!
<#nevetes1>

Szerintem Cage egyik legjobb filmje.

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bizonyítékokat gyûjti be, azokat semmisíti meg ugye az irodájában a végén.Az az öreg leütõs dolog tényleg meredek, de volt kb 10 másodperc amíg a csajt mutatta a kamera, na akkor történt a dolog. De abba a kevés idõbe szerintem nem fért volna bele.

PSN ID.: Beegabor

zzeN
Az az 1 DLC...vagy 10 percet😊.

Gideon Wieth
Viszont a játék szerintem félelmetesen jó, nagyon bejött, csak ez a rész zavarja a csõrömet kissé.. A DLC-ket érdemes leszedni ? Mennyit tesznek a játékhoz?

Gideon Wieth
De ha megnézzük, azt ami direktbe PS3ra készült az meg kenterbeveri az Xboxot oda vissza...

Az egyetlen olyan játék boxon, amiért érdemes Boxot venni az a Lost Odyssey szerintem. Nem vagyok nagy RPG fan, de az a játék történettel együtt olyan szinten lekötött ((miután jobb lettem angolba és értettem mindent )) hogy az hihetetlen. Élveztem a húsz órányi játékot vele.

Nem tudja valaki hogy az AC Brotherhood Bétát mikortájt kezdik ??

Illetve egy apró mellékgondolat a Heavy Rainhez :-) Tegnap játszottam végig este. és hát hogy õszinte legyek, véleményem szerint hatalmas logikátlanság lett a vége ( bár alírom hogy tetszett nagyon csak utólag belegondolva maradtak bennem kérdések )) Csak aki végigvitte az olvassa el, mert a végkifejletrõl is szó esik benne :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye a végére meg tudjuk h a gyilkos nem más, mint az általunk irányított Scott Shelby (akit korábban jól lenégereztem szánombánombûnömet).. Na mármost. A visszaemlékezésnél látjuk, hogy õ ütötte le a gépírós bácsit. Megkérdezném hogyan, mikor végig mi irányítottuk az esemény alatt a karaktert???? Illetve Scott barátunk miért nyomozgat az Origami gyilkos után ha õ maga az? Miért keresi meg korábbi áldozatának anyját?? Miért nyomozgat körbe körbe ? Kicsit logikátlannak tûnik nekem, tekintve, hogy megbízója sem volt. (aztán eszembe jutott, hogy talán csak vissza akart szerezni pár cuccot, vagy tudni ki mit tud róla...) Nem tudom, de érdekesnek tûnik nekem, valahogy nem ésszerû a cselekmény. Méghacsak azt mondom hogy egy idegen kislány gyilkosát akarta elkapni aki az õ keze jegyével ölt azt mondom talán oké, de akkor sem tiszta. Szerintetek???

LeventeV
az amerikaiak kiestek ezert minden amerikai beduhodott es inkabb amerikai focis jatekot vett, es azzal jatszott es leszarta a vb-t.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Azért az SG is korcsosul rendesen...

Itt olvastam, az xbox hírnél:
"Minden bizonnyal a foci-világbajnokság hatásának tudható be, hogy a legnépszerûbb videojáték az Electronic Arts NCAA Football 11 programja volt, amelynek xboxos változata 368 ezer, playstationes kiadása közel 299 ezer példányban fogyott el."

NCAA Football-nak mi köze a foci vb-hez??? <#wow1><#rinya><#wilting>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

FlyHigh
Egyszer azért olvasd át, hogy mi is van a dobozban, úgy kezdõdik, hogy 8 párhuzamosan dolgozó processzor mag. Konkrétan bonyolultabb programozni rá, ezért van ez, valakik veszik a fáradtságot, valakik nem. Resident Evil 5-öt meg lehet nézni, box minõségû, pedig multi platform, azért a capcom az capcom.

Thrash \'Till Death

LeventeV
ne band, hogy nem vettel boxot. en anno inkabb boxot vettem aztan jott a ps3, es idovel eladtam a boxot, mert feleslegesse valt. alig jon ra valami exkluziv es az a keves is ami van az nekem nem jon be. gep melle tokeletes a ps3. (blu-ray, ingyenes multiplayer, stb)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0