89387
PlayStation3
  • Gideon Wieth
    Ha ezt most jól értettem, csináljuk meg a jelszóváltást, de utána még mindig nem lesz PSN ugye ? :-) Csak nekik segítünk ezzel :-)
  • TDC Geronimo
    Na valami lesz

We have been working on a new PS3 system software update that requires all PSN users to change their password once PlayStation Network is restored. The update (v3.61) is mandatory and is available now.

If using a PS3, your password can only be changed on your own PS3 (or a PS3 on which your PSN account was activated), as an added layer of security. If you have never downloaded any content using your account on the system, an email will be sent to the registered sign-in ID (email address) associated with your account when you first attempt to sign-in to PSN. This e-mail will contain a link that will enable you to change your password. In this email, click on the link and follow the instructions to change your password. Once you have changed your password you can sign-in to your account using your new password.

We strongly recommend that all PSN account holders with PS3s update their systems to prepare for when PlayStation Network is back online. The release of this update is a critical step as we work to make PlayStation Network significantly more secure. Thank you for your continued support and patience.
  • bpeti72
  • Nivea
    hello van vmi hir már h mik leszneka játékok és mikor lesz ujra psn?
  • l0b1g
    van demója, méghozzá, ha jól emlékszem, move-os...

viszont a virtua tennis 4 move része elég egyszerűnek tűnik, csak exhibition meccset meg party-t lehet nyomni a move-val.
  • kirol
    Top Spin 4 -nek van demoja?

Lehet egyáltalán valahonnan letölteni Ps3-as demokat PSN-en kívül?
  • Christian88
    Nem lehet létrehozni olyan rendszert, amit nem lehet feltörni, szerintem. Én csak a tájékoztatásban csalódtam. Persze lehet ez is egyfajta védekezés. Vagy ezzel az indokkal nem igazán lehet mit kezdeni. vagy igaz vagy nem.
  • Hugh Hefner
    hát márpedig a sonyt kell hibáztatni. miért nem figyel oda a biztonsági rendszerére egy olyan cég, ami megjegyzem az mmo piacon szinte elsőként jelent meg, és ilyen hatalmas online rendszert üzemeltet. nem ma kezdték.
  • buggyant
    most az egész playstation network áll, tehát a store sem megy.
    kattints itt a bannerben lévő ps3 faq feliratra és ott leírja lépésről-lépésre hogyan kell accountot létrehozni. sztem érdemes rögtön legalább kettő acc-ot csinálni, egyet usa címmel, egyet pedig angol címmel és így mindkét store-t látogathatod majd. ami még fontos, hogy valós email-t adj meg, ha pedig angol és/vagy usa lakcímekre lenne szükséged, oda simán jók kamu címek és ahhoz is találsz itt a bannerben címgenerátort.
  • l0b1g
    jó lenne megnyerni, nagyon tetszik ez a játék. legalábbis a videók alapján...
  • Ironmask
    a playstatiton store sem megy?
  • Ironmask
    akkor tudnál segíteni,hogy hogyan is zajlik ez???bocs,de valójában új a gépem,és új vagyok a témában:D
  • DanielT
    Jó, akkor nem szutykok, kivételes mesterművek, kihagyhatatlan csodák. :) De azokhoz a full játékokhoz képest, amikről ábrándoznak itt egyesek, elég messze vannak.

• baggins
    Azok miért is szutykok? Ha valami nem gírszofvór meg elenvék terjedelmű és grafikájú, az már nem játék?
    Évek óta figyelem, egyszer olvasok-e tőled valamilyen szinten pozitív hozzászólást ebben a topikban. Szerintem ebben az évezredben nem.
  • Arwenke
    A patchek lejonnek psn nelkul is.
  • buggyant
    nálam egyébként érdekes módon psn hiányában is leszedi a játékokhoz tartozó patch-eket. nálad valószínűleg azért nem szedte le az uncharted 1, mert új a géped és még nem regisztráltál accountot.
  • Ironmask
    Oké köszi megnyugtattál,akkor miest lesz PSN regisztrálok és szedem hozzá le a cuccost majd kiderül holnap,hogy fagyogat e a GOW III egyszer sem fagyott meg hál istennek,pedig már 2szer végigtoltam.Majd holnap kiderül,mert én ma már nem játszok az biztos:D
  • DanielT
    Az Uncharted1-el lehetnek gondok, van akinél nem jön elő, van akinél igen. Nekem is fagyott, de nyomtam már úgy is végig, hogy semmi baja nem volt.

Illetve most PSN híján nem tudod leszedni a patchet hozzá, de az is van és javít.

Ne ess pánikba! :) Csak akkor, ha más játék is csinálja.
  • Ironmask
    De pech-es vagyok múlt héten hétfőn vettem egy ps3 slim 160 gigás gépet,és múlt vasárnap megvettem hozzá mindkét uncharted epizódot,és először azt tapasztaltam az első résznél történt,hogy az átvezető videónál zölden csíkozódott a kép,aztán 1szer meg fagyott ki majd be kapcs játszok tovább és újra meg fagy nem tudom mennyi idő után. Aztán újra visszakapcsoltam, játszottam még vagy 10 percet aztán kikapcsoltam. Ez gép hiba vagy a játék hibája lehet???
  • Győri Devi
    Alekosz dating sim lesz megtudtam!!!! giga exkluzív ps cím
  • vili 27
    én is a sony pártján vagyok, de ez egy k.rva rossz reklám nekik.
  • Papesz
    Egészen biztosan rosszul tudod.
  • Festéknotajcs
    jól beszélsz koma, ez így van. Sonyt nem féltem talán a világ legjobb tehetségei vannak ott szóval hajrá.
  • Festéknotajcs
    emberek! aki black ops ot nyomja online vagyis majd nyomja, ha van kedve mással nyomulni akkor majd vegyen fel vagy én, lehetőleg 18. életévét betöltő egyén legyen
  • Tikal #78785
    Nem a sony-t kéne szidni, hanem a genyo hackert akinek köszönhető az egész... remélem hamarsoan kopogtat nála az FBI
  • Festéknotajcs
    elég tartalmas XD
  • TDC Geronimo
    PSN Restoration Timeline Update

I know you all want to know exactly when the services will be restored. At this time, I can’t give you an exact date, as it will likely be at least a few more days. We’re terribly sorry for the inconvenience and appreciate your patience as we work through this process.

Sok újat mondtak ma is.
  • DanielT
    A lehetőségek
  • LeventeV
    lehet valami collectionök lesznek.
  • Festéknotajcs
    felesleges szidni bármit is mert nem lenne kötelező adnia semmit a Sonynak nem ők tehetnek erről viszont ők foglalkoznak vele nem mint a Micro ők is lekapcsolhatnák mert meghekkelték a rendszerüket!
  • DanielT
    Meglepne.
  • Seth
    Elvileg nem ilyen psn címek lesznek, de lehet rosszul tudom
  • DanielT
    Ilyesmi szutykok lesznek szerintem, mint a Castle Crashers, Pain, valamelyik Pixeljunk, stb.

• Festéknotajcs
    inkább azt írom bízom benne h igazam lesz, de AZ A BIZTOS AMI MÁR ELMÚLT!!!
    meglátjuk de, különösebben nem érdekel csak kvikkszkópolnék egyet
  • Győri Devi
    most nem hiszed el? olvass utána elég sok helyen felmerült ez az opció
    amúgy akármi is lesz nagy eséllyel fos lesz
  • Festéknotajcs
    elég eélytelennek látom ezt valami belsős sony cím lesz vagy valami komoly game nem ez a ...
  • Seth
    inkább a Barbie Island kéne.
    Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy EA-s cuccokkal lesz teli, szaros sportjátékokkal
  • Győri Devi
    állítólag kiadják a Hello Kitty onlinet ps3ra és ingyen lelehet majd letölteni meg 1 hetes bónusz 2x xp-t adnak
  • Festéknotajcs
    te itt is vagy?XD ja jóvolna de, jóvolna kikvikkszkópolni a játékosokat
  • Seth
    Jó volna már tudni milyen játékok közül lehet majd választani