PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát az inkább megelõzés mint orvosság...

PS3 Slim 250 PC

Törölt felhasználó
Köszi a válaszokat skacok egybõk okosabb lettem, tehát ha a gépnek YLOD hibája van akkor azt felpasztázással otthon meg lehet jayítani??
Vannak olyan mentések, melyeket nem lehet másolni (Killzone 2, Assassin's Creed II, Dante's Inferno stb). Át lehet egy vinni egy másik, új gépre ezeket valahogyan?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Szépen türelmesen,és ésszel hozzáfogva,szép nyugisan meg lehet csinálni minden gond nélkül.
Lehet szerezni a netrõl szétszedési útmutatót,jómagam kinyomtattam és bár nem passzolt pont a gépemhez (40gb-os-hoz volt az útmutató,nekem meg 80-as gépem van)de a kezdéshez pont elég volt.
Így voltam egyébként én is:minek vigyem fel Pestre vagy bárhová(vidéki lévén),és fizessek ki 5-8K-t egy ilyen dologért?
Inkább vettem hozzá egy jobbfajta pasztát,és megcsinátam magamnak.
A gyári paszta már itt-ott bele volt sülve,pedig a gép 1,5 éves volt akkor,és relatíve alig használtam.Ráadásul nem is jutott mindenhová a gyárban a pasztából,nyomtak rá éppencsak valamenyit oszt' jóvan.
Szomorú,hogy ilyenen spórolnak.....<#szomoru1>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

FlyHigh
Kivenni ki kell a házból, mert a hátoldaláról tudod lecsavarozni a bordát, nem így értettem. Kivetted van körülötte a fényes lemez ami szendvicsbe fogja a lapot, na azt nem muszáj levenni, simán hozzá lehet férni a magokhoz.

Thrash \'Till Death

Nekem 40gb-os változat van, ebben más a hûtés. Itt muszáj kivenni az alaplapot, hogy hozzálehessen férni a bordákhoz/gpu,cpu felületéhez, hogy ójrapasztázzuk. Legutóbb nekem is maradtak fölösleges csavarok😄 De nem is foglalkoztam a helyüknek a keresésével, mert úgy igazából nincs jelentõsége. Majd ha legközelebb szétszedem, majd visszarakom õket.

FlyHigh
enyém egy 2008-as cechl 80gb gép, ha sokat matatok a menüben talán egy fokozatot vállt fel pár másodpercre, aztán sokáig semmi, 4 óra kz2 után sem ordít.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
az csak egy dolog, minden alkatrészt csak egy helyre megy vissza és egy szalagkábel fut le róla. Egy komplett borda+hûtõ van a két magon, nem kell feszegetni semmit, minden szépen lejön. Amúgy tök alaplapig szerintem felesleges szétszedni, elég a hûtõszerkezetet levenni, lemez körbe maradhat, simán hozzá lehet férni és felpasztázni.

Thrash \'Till Death

NEXUS6
Nekem azért minden szerelés után maradtak fölösleges csavarok.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

FlyHigh
csak azok mondják, hogy bonyolult akik ennek a szerelésébõl akarnak élni, 5e egy rablás ezért a tutyimutyi munkáért.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Én a helyedben egy forintot nem fizetnék ezért, kókerjancsik egy ötöst elkérnek érte, pedig nem nehéz otthon sem megcsinálni, mondjuk én 2003-óta csak alkatrészekbe veszek pc-t.

Thrash \'Till Death

Csabesz100
Már korábban is ajánlották a takarítást és pasztázást, de attól tartok, hogy ha szétszedem és hozzányúlok (nyulatok) utána fog megpusztulni! <#confused>

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
<#wink>

NEXUS6
Igen, az volt.😞

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Igen, sajna én is késõn kaptam észbe, csontszáraz volt a paszta mire kipusztult. Szégyen, hogy ezen spóroltak a Sanyiék.

Szerintem egy jó alapos takarítás+újrapasztázás megmentené a gépedet az agóniától....

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Szerintem meg egy nagyon is valós problémát fogalmazott meg.
A warez,a homebrow és a játékfejlesztés évtizedek óta kéz a kézben jár-járt!
Túlnyomó részt EZ hajtotta elõre a játékipart.
Ha kiherélik ezt a mellékágat,ki fog a zsenialitásával behódolni a hadcore-nak?
Senki.
Jönnek a jó munkásemberek (sõt már jöttek rég...).
<#rinya>

FlyHigh
60-asod volt?

Thrash \'Till Death

NEXUS6
Szerintem ne hagyd abba a kopogást!
<#nyes>

(Amúgy a szabályos 3 koppantás, bal kézzel faasztalon alulról fölfelé! Nekem mondjuk nem jött be, RIP)

Csabesz100
Ment elég sokat korábban. Mostanában hanyagolom egy kicsit idõhiány miatt! :-(

FlyHigh
usertõl is függ az élettartam.

Thrash \'Till Death

Csabesz100
Nekem több, mint 3 éves a 60 Gb-s FAT gépem és semmi baja! Kopp-kopp! Csupán annyi zavar benne, hogy sokat pörög a ventije!

FlyHigh
gyárilag 80gb-os fat gépek jók, 50e környékén találsz normálisat. Igazából a 60gb-os gépekre mondják, hogy problémások.

Thrash \'Till Death

Törölt felhasználó
Sziasztok!!

Ps3 vásárlásán gondolkodom csak hezitálok, hogy vegyek egy használt FAT-ot vagy egy új Slimet.
Anyagilag a FAT lenne elérhetõbb, de eddíg mindíg újat vettem( PS1, PS2).
Szóval most, hogy karcsú a lóvé azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyiket érdemesebb, mert sok rosszat hallottam a FATokról pl:YLOD meg túlmelegedés a SLIM-rõl is hallottam már meghibásodást, de engem az érdekelne, hogy kell-e ennyire fosnom egy használt FAT-tól?

Elõre is köszi.
DanielT
Miféle harc? Most engedélyezték a warezt... SÕT! Támogatják, mint azt néhány ********-tõl megtudhattuk.
és ezzel össze is foglaltad a másik "nagy" topic lényegét, hogy le fog-e áldozni, vagy nem. elvetted legalább 10 ember szórakozását : \

kirol
Na A keresztapa Little Big Planet 2-t kötött. Nagyon nagy meglepi volt!
LBP 2

NEXUS6
Volt már ugye olyan beetetés is, hogy az un. demo-scene felé nyitnak, felrakták a PSN-re a Linger in shadows demót. Aztán az egészet mintha elvágták volna, pedig a jelenlegi nagy játékkészítõ cégek valamilyen szinten azokból az emberkékbõl élnek, akik a 90-es években különbözõ demócsapatokban munkálkodtak, szerezték meg a tudásukat.

10 év múlva ki fog programozni?! Mert az édeskevés, amit a suliban tanítanak az embereknek, nem nagyon látom, hogy lenne utánpótlás!
Attól, hogy valaki 8X végignyomja a Heavy Raint még nem fogja megtanulni, hogy hogyan kell ilyen progit csinálni, egyszerûen hiányzik az a felhasználói/játékos réteg, akikbõl majd ilyen szakember válhatna valamikor.
Ma már mindenki csak lámer, mert egyszerûen nem juthatsz hozzá a fejlesztõ eszközökhöz.

Az X-box/PC fejlesztés viszont viszonylag nyitott, a következõ generációban a Sony ugyan azokkal a problémákkal fog megküzdeni, mint a PS3 indulásakor, csak lehet, hogy akkor már annyi lendülete sem lesz!

NEXUS6
Páran már perlik õket, de most ugye egy egy ilyen géppark is max pár száz PS3. Mi az? A Sonynak nem jelentõs tétel.

Az a gond, hogy szerintem senki nem kötött velük olyan szerzõdést, amiben a Sony folyamatos támogatást vállalt volna az ilyen szuperkompjúterekre.

5c0rp330n
hat ezt igy tenyleg nagyon elbalfaszoskodtak akkor, azt hittem annyi eszuk azert lesz h meg tudjanak allapodni azokkal akik kutatasra vettek.

NEXUS6

NEXUS6
És még egy gondolat, a magam részérõl azt kívánom, hogy kicsit csússzon megint vissza a PS3, mert megint kezdenek a Sony-nál elkényelmesedni, meg felveszik az akkora arcot mint az IFA ponyva.

Szóval hajrá minden más platform is, szorongassátok csak Kaz mester tökeit!
<#hehe>

5c0rp330n
" a szervizelt gépek már új rendszerprogival jöttek vissza"

errol valami link?

NEXUS6
Mondjuk nekem az a véleményem, hogy ezzel az eszeveszett warez elleni harccal a Sony most már többet veszít, mint amennyit nyer.

Pl. Elég sok komoly szervezet, egyetem vett annak idején tonnaszám PS3-at, hogy olcsó nagyszámítógépet építsen belõlük. Aztán a Sony kivette az OtherOS képességet a rendszerbõl, amivel csak az volt a gond, hogy a szervizelt gépek már új rendszerprogival jöttek vissza, így ezek a szervezetek gyakorlatilag elvesztették a folyamatos hardver támogatást.

Egy pillanat alatt lerombolták azt az imidzst amit évek alatt építgettek, hogy a PS3 jó a rákkutatásra, meg minden hasznos tevékenységre is.

Most mit fognak vajon beáldozni?

A gond az, hogy aki eddig is csak warezos PS3-at engedhetett volna meg magának (pl kínai játékosok nagyrésze) az ezekután sem veszi majd meg a gépet, ha majd kiiktatják a JB-t. Pedig ma már a hardver is nyereséges.

De ezeket a dolgokat már 1000X megbeszéltük. Magam részérõl ez után sem fogok warezolni, mint ahogy gondolom az eddigi vásárlók nagyrésze sem.

Na igen! Csak a Sony beleszart a készítõk palacsintájába és feldobta õket a BSA-nál. Erre jön majd az új firmware és megy minden tovább a régi kerékvágásban.
Gideon Wieth
Nem hiszem h jóslás lenne. A jailbreak létezik és mûködik is állítólag. Bár nem tudom rendesen.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

n000rbi
Meg tudod nekem mondani a jövõ heti lottószámokat is? Ha már így belejöttél a jóslásba.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Gideon Wieth
Mondjuk az új AC részt nagyon várom már ... Nem voltam nagy multis, a legtöbbet a Jedi Knight Jedi Academyvel multiztam, de aztán ott is sok lett a barom sajnos, és elveszítette a varázsát . :-( Viszont most PS3 multija nagyon megtetszett, csak azt sajnálom, h kevés a kommunikáció a játékosok között :-(

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Terjedjen csak minket ne bántsanak. Az lesz a kitolás ha bannolnak rendes vásárlót is mert Magyar, de angol címmel a warezosok miatt.

én se a multis autóversenyeket😊 de jövõre már sajnos elterjed ezen is a warez😞

Gideon Wieth
Ha van konzol, amit nem érdemes feltörni az szerintem a ps3... én pl semmiért nem dobnám oda az ingyen multit, pláne a keddi Uncharted után 😄

Sziasztok!

Segítségeteket kérem 2010 05. hóban beszereztem újonnan egy PS3 slimet, az utóbbi idõben ha kontrollal akarom kikapcsolni a turn off után bejön a kép és le fagy/megfagy az egész. (heti szinten kb 8-10 órát használom)

5c0rp330n
google

elso talalat alapjan egyebkent nem fog menni, illetve valaki azt irta h nala mukodott, de csak voice chat-re es semmi masra.

Hello.

Pár napja kérdeztem 3 kérdést a ps3-al kapcsolatban és nem nagyon akart senki válaszolni.

Legalább erre kérhetnék választ?
Ha meglesz a PS3-am és beledugnék egy Logitech G35 is a kormány mellé, akkor felismerné a konzol hogy azon kéne a hangnak kimennie? Mert ha igen akkor nem kellene 30k-t kidobnom egy digitális bemenetes hangkártyáért.
Ha valaki nem tudja a G35 egy elég komoly 7.1-es, USB-s, gamer füles.

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

LeventeV

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Totti5
Brutkó F1es gamma lesz most...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEXUS6
Hát igen, a GT5 nagyon ott van. A Sony helyében szétszedtem volna 3-4 játékra és úgy adom ki, de õk tudják. Én szóltam!
<#nyes>

Mindegy lesz nekünk novemberben egy GT5 WRC liszenszel. Remélem leszenk fasza szakaszok és akkor majd ott lehet rallizni.
Egyébként nem értem se a F1-et se ezt. Évek óta nincs program, miközben mondjuk Tiger Woods minden évben kap egy új progit. Valszeg az autós játékokban nagyobb biznisz lenne. Biztos túl drága a liszensz..<#fejvakaras>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Õöööö...
Megnéztem 1-2 videót a wrcbõl (kisbetûvel mint nemetsek). Ez kb szégyen kategória, de hogy nyugatiasan próbáljuk értékelni: még hihetetlen lehetõségei vannak, hogy tovább fejõdjön szinte minden téren!!!!
<#hehe>