89387
PlayStation3
-
Festéknotajcs #78769 na ps3 as társaim!
31. ére visszaáll MINDEN! hát nem király?
de 2 game meg psn+ 1 hónapig hihetetlen addig meg az idióta MI ellen játszak csak?
viszont egy biztos Sony most megcsinálja frankóra a cuccot és továbbra is támogatom őket csakhát holmarad az online longshot,headshot,kvikkszkóp? -
sanyiute #78768 szerintem PS3 online megszűnik... ez egy vicc..:D -
#78767 deqrvasokaig tart ez.. tenyleg qrvanagy a baj valszeg es/vagy alapjaiban atepithetik a rendszer biztonsagat.. -
#78766 Hát reménykedjünk.Lassan már ott tartok, hogy olyan játékot nézek, amit singlebe is lehet élvezni. -
#78765 Online hamarabb visszatér ELVILEG, de mondtak már annyi mindent hogy nehéz elhinni akármit is. 31re áll fel teljesen reményeik szerint a PSN, lesz store meg minden. Online rész hamarabb jön. -
#78764 de vajon mi az a fully? Engem igazából csak a játékok online része érdekelne =( -
#78763 Én is innen rendeltem elő, 20.-át mondtak nekem telefonba. Jobb lett volna szülinapomon 17.-e. :D -
#78762 Május vége úgy néz ki. -
#78761 Én überbe rendeltem, de remélem 17re kihozzák, ami a US megjelenés. -
#78760 Előrendeltem PS3-ra ott a Platinumba.
Itt mikor szállítják ki szerintetek? -
Csokis #78759 Elméletileg most a PS3 volt a fő platform, azaz azon dolgoztak és csak utána portolták át Xbox 360-ra, tehát elméletileg nem lesz különbség. Majd kiderül, ha letesztelik. Szerencsére az utóbbi EA játékoknál (NFSHP, DS2) is ezt a metódust alkalmazták (PS3-on fejlesztés, majd onnan port) és a végeredmény ugyan az volt a két platformon. -
#78758 A PS3 és a box verzió között lehet tudni, mi a különbség?
Olyanra gondolok, mint pl. a Mafia 2 tök gáz volt PS3-on. -
#78757 A képen meg 20.-a van. Lehet h csak egy jó kis "átvágás"...
Ha platinumba rendeled elő, akkor kapsz 2 DLC-t + 1 posztert. -
#78756 A L.A. Noire meg már raktáron van náluk. :) Király! :D -
Csokis #78755 Multiformat-ban most 6990HUF a Killzone 3! -
hiperindián #78754 Van már PSN,hogy ilyen csend van:D? -
#78753 Nem kell levenni, a menőség soha nem árt! :) -
Robol360 #78752 Srácok! Az ÜberKonzol-nál L.A. Noire nyereményjáték van!
http://uberkonzol.hu/Ajanlo/LA-Noire
A legalján vannak a részletek! -
#78751 Oké köszönöm! Öltönyöm pedig volt még szinte a játék elején vettem 2000dollárért...:D A szemüveg az nem baj ha közben van rajta vagy le kell venni a küldetéshez? Ha le kell veni akk hogy? -
#78750 Öltönyt és szíp táncolós fekete lakkcipőt venni a bó'tba. -
#78749 Üdv!
Bocs hogy itt kérdezem....GTA IV-ben mikor egy Packie nevezetű emberhez kell menni és mikor oda érek hozzá ezt írja a bal felső sarokban: You need to be wearing a suit and tie with smart shoes before meeting Packie!
Ilyenkor mit kell csinálni? -
hiperindián #78748 Store-ra hogyan tudok regelni? -
#78747 Erre nincs tippem, de teljes címek letöltéséhez authentikálni kell a gépet, tehát tudják ellenőrizni és korlátozni is. Kíváncsi leszek, bár 10% esélyt adok, hogy lesz olyan választható játék ami engem érdekel, mivel azokat megvettem volna.
szerk: De mivel 5 játékban korlátozzák a választékot, így az is lehet, hogy leszarják, hogy páran trükköznek a több acc-al. -
Prof William #78746 ÉS vajon gépenként 2 választható vagy felhasználóként? Mert nekem 2 felhasználós a Ps3 ( UK + USA store ) -
#78745 Pütty-pütty párszáz megás PSN játékok lesznek, nem AAA+ kategóriás full címek... -
#78744 Infamous talán reálisabb lenne, mivel az eddig is megvehető volt psn-nen, ráadásul jön az új rész.DE egy gow 1-2-nek is örülnék -
bcrics #78743 Így van, Szünetel a Web bizonytalan ideig,érdemes figyelni a topikot mert ahogy indul itt is szó lesz róla,+ ha regelsz a store-ra akkor 2 játékkal gazdagabb is leszel.
Egyelőre nincs Semmilyen Online szolgáltatás. -
Kane85 #78742 Új vagyok! :) és akkor ilyenkor nem is lehet neten nyomni semmivel sem? Se, Gt5...stb? -
#78741 Nem bántottam :-) Csak mondtam hogy két hete nincs PSN :-) -
bcrics #78740 Jó kis reklám lenne az Uncharted 3.részének, ha visszahoznák így a köztudatba a játékot..
az első Rész választható az 5ből, majd a másodikat pedig vmi hihetetlen akció keretében 50% olcsóbban megvásárolhatod egy hétvégi akció keretében,és puff mindeki Unchartozik és már hipphopp jön is a 3. rész.én így csinálnám. -
bcrics #78739 Vmi elképzelés mi lehet az 5 választható játék majd?
Nyilván vmi budget kategória,de talán még az Uncharted 1 is beleférne:P
-
Papesz #78738 Nincs. -
#78737 Szerintem még új tulaj szegény, hagyd, ennyi belefér. :) -
#78736 -
#78735 Kb 2 Hete nincsen PSN... :-) ez elmúlt 2 hétben csak erről beszélünk! -
Kane85 #78734 Valaki írjon rám legyen szíves privátba, adjon 1 Msn vagy skype címet felvenném és ott segítsen nekem. Köszönöm a segítségeteket! -
Kane85 #78733 Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Amikor a Playstation Networkre szeretnék regisztrálni, azt írja ki hogy: "This service is currently undergoing maintenance" Ez mit jelent? Valamit nem csináltam jól a beállításoknál? -
#78732 Szerintem örülnek ha az eredeti állapotot, nagyobb védelemmel sikerül meghegeszteniük, nemhogy még bonyolítsák a dolgukat. -
#78731 A magyar xboxliveból is több szívás lett mint előny, úgyhogy maradok az uk accnál. -
Festéknotajcs #78730 Fórumozók!!! Szerintetek van rá esély h lesz most magyar Store is?XD
1.Sony: áhh most túl sok volt a kiadás majd egyszer...
2.Sony: na akkor ha már ez van megcsináljuk ezeknek a szerencsétleneknek is ez már nem számít, aztán kalap kabát!