PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha olyan monitorra szeretném rádugni(HDMI->DVI átalakítóval) a PS3-at amin van ugyan DVI aljzat de a monitor nem tudja a HDCP-t akkor nem ad le semmilyen jelet? Hogyan oldható meg akkor hogy rádugjam egy ilyen monitorra a PS3-at?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
minden esetre én várom a teszteket, és a pontszámokat, meg egy demo se esne rosszul, és meglátom lesz e rá keret vagy felejtõs!
nagyon hiányzik már egy jó rally-s játék a mostani generációba!
The Only One!
Ez a csapat nem csinált közepesnél jobb játékost hiába vásárolgatja meg a liszenszeket, ennyit tudnak. WRC alatt pedig ugyan az a motor van szóval kis elõrelépésen kívül nem kell várni semmit, max talán a pályák jók lesznek ( igaz rondák ) és talán a vezetési élmény nem lessz rossz, de nem kell csodát várni.... a körítés meg, ugyan olyan unalmas mint az elõzõekben. Sajnos ez a helyzet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aztán persze, lehet, hogy szar lesz.
Ellenben a Dirt 1-2-t ismerve, a 3 hatalmas eséllyel egy orbitális bûzlõ szarkupac lesz: nekem.
És mivel mindkettõt lesz alkalom kipróbálni, az majd eldönti a tényleges helyzetet.
1. Nem a két trailer alapján írtam véleményt, hanem a két sorozat elõéletének ismeretében.
2. Nem azt írtam, hogy sokkal jobb, hanem, hogy ÉN 100 többre tartom.
Egyébként mit nem értesz?
Leírtad a meg nem jelent játékról 2 trailer alapján, hogy sokkal jobb mint a Dirt. <#taps>#taps>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Sokat nyomtad az elõzõ WRC részekkel ugye? <#miaz>#miaz>
mert csak a Dirt-bõl nehezen megállapítható, hogy az 100%-al több. <#hamm>#hamm>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mSpB1tFQ50I
level 18 playstation gamer.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
ezt tuti megveszem.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
már csak az irányításnak kell jónak lennie és fasza lesz
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Papesz
PS3 Slim 250 PC
van itt mar 2500-as/2100-as szeria vagy meg csak 2000-es?
Igen.
Csak Fat-ra formazd. Ott meg 4 GB-os korlat van.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Én tolom mindennap, Küld el pm-ben az id neved és játszhatunk!
Red Dead Redemption eladó ps3-ra! Hibátlan, karcmentes, a tokja is karcmentes, mindene megvan, térkép, pöpec hibátlan állapot!
8000 Ft
The Only One!
PSN ID:misi2mezei
PSN ID:misi2mezei